Sorry för dålig update

Men igår var ju Emma och hennes familj här! :) Det var jättekul! :) När de kom så tog vi en drink och sådär, sedan gjorde vi pipleken för vi kom inte på något att göra! Men sedan gick vi ut till kaninerna och så! :) Efter det var det middag och det blev fläskfilé med vitlökspotais och cherrysås och de som ville fick också ta bearniesås! :) Det var iallafall jättegott! :) Sedan gick vi ut igen och jag har en permobil eftersom jag har hjärtfel (använder inte den så mycket) och en rullstol som jag bara tar med på resor! :P Mm...hehe, lite pinsamt att berätta det här kanske. Men vi tog ett snöre och knöt fast den bak på permobilen och sedan så höll man i repet och satt med rullstolen bakom. Så när den körde så hängde rullstolen med och när man kör fort så är det jättekul! :P Vi körde i Älta lite och ja! :P Sedan fastnade vi i lera så någon fick komma och hjälpa oss! :P Hehe, men det var iallafall jättekul! Sedan var det efterätt så vi var tvungna att åka hem igen. Det var någon glass fast mamma hade gjort så att det såg ut som tårtbitar, men det var glass! :P Sedan var det fritrerade bananer till och det var ju också jättegott! :P Sedan hade vi inget att göra igen så vi åkte ut med permobilen och rullsolen igen! :P Vi tänkte ha det som en hemlis men Emmas pappa sa att han såg oss  från balkongen när de satt där och pratade och det var ju inte sådär jättebra! ;) Men det gjorde nog inget! :P

Efter efterätten åkte ut med permobilen och rullstolen igen och den här gången åkte vi ut på Älta IP! :P Hehe...alla tror att man förstör planen men det gör man inte!  Så det var några barn som spelade fotboll där och sa till oss. De var så töntiga och sa alla möjliga fula ord till oss och att vi skulle åka av planen. Sedan hämtade de sin pappa, oj, oj va coolt att han sa till! Verkligen inte! Men då var vi ju tvungna att åka av! :P Men det var ju lika roligt det med! ;) När vi kom hem efter det så kollade vi på Floridafilmerna, vi hann inte kolla på London för de var tuvngna att gå hem! :( Men nästa gång ska de få se på Londonfilmerna! :)
Sådär! :P Hehe, det blev mycket att skriva om! Men det var jätteroligt att Emma var här som vanligt! :D Längtar redan till nästa gång de ska komma! :P Och att vi åker till de! Men nu måste jag nog ta och avsluta! :P Hej då! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0