Skoldagen!

Jag bloggade inget på lunchrasten idag så jag tänkte berätta om hela skoldagen nu!
Första lektionen var ju Svenska, där fick vi säga vad vi lärde oss från filmen vi såg igår. Sedan läste Frida en berättelse.
Efter det var det Slöjd och det gick rätt bra med lappkudeen men Malin hjälpte mig att klippa en mall så att den ska bli som en riktig kudde! :P Min ser inte riktigt ut som en kudde eftersom den inte är rak! :P Sedan var det matte och sedan lunch. Efter lunchen var det Engelska och när jag och Sofia skulle gå upp till Ullis så filmade jag Sofia som jag alltid brukar göra och då blev hon sur så hon ba: Emelie jag vill inte att du filmar mig hela tiden. Jag lyssnade ju inte och fortsatte! :P Då stängde  hon ner locket jätthårt och jag hade liksom tummen emellan locket, det gjorde ganska ont.
Sedan hade jag hade inte så bra tag om datorn så jag tappade den på golvet! Det gick bra som tur var, men tänk om det inte hade gjort det...nu har jag fått ännu mer repor och det blir ju typ gult runt reporna och det liksom nästan smetar sig över datorskärmen. Jaja...sedan var det Sv/En och sedan slutade vi.
Jag kom hem för typ 40 min sedan och då beställde vi kebab och sedan åt vi det och snart ska jag byta om för snart måste jag åka till stallet! :) Jag kommer nog få Snow och om jag får henne så får jag hoppa henne eftersom det är förberedande! :) När jag kommer hem så måste jag bli förhörd och plugga på Svenska provet så att jag verkligen kan det. Vi ska ju ha prov imorgon. Men ja, ska nog avsluta nu, hej då! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0