Ridlektion 4/9

Häst: Dingo
Ridlärare: Claudia
Övning: Hoppning
Är jag nöjd med lektionen: Ja
Hur gick det: Bra! :)
 

Idag var det ju hoppning som stog på schemat! :) Vi satt upp ute på stallplan ochs sedan promenerade vi lite och sedan gick vi in i ridhuset. När vi promenerade så såg jag hade en del träd hade börja gulnat och en del börja till och med tappa löven. Älskar höst!
 
När vi hade kommit in i ridhuset så skulle vi renodla hätarna lite. Vi skulle göra halt och sedan och sedan komma igång i skritt igen och de skulle lyssna på så små hjälper so möjligt och det var ju DIngo duktig på! :) Efter det skulle vi trava och sedan skulle vi fatta galopp och komma in på volterna i höger varv. När vi hade gjort et så skulle vi byta varv och galoppera åt andra hållet, men fortfarande på volter. Det gick bra. Dingo var lite het, men det gick ju bra! :) Efter det så skulle vi värma upp. Vi skulle komma på tt hinder som var kanske 60 cm. Vi skulle travhoppa och där var Dingo lite het. Claudia sa att jag kom för nära och det gick inte så bra då. Han tog ett ganska stort språng! :P Efer det så skulle vi hoppa den lilla bannan som Claudia hade gjort. Först travbommar nere vid A. Sedan fatta galopp och  svänga snet igenom och hoppa det hindret vi travhoppade. Sedan skulle vi sakta ner vid dörren och fatta galopp igen vid kortsidan ungefär och sedan skulle vi hoppa ett hinder som låg ungefär vid det hindret vi hoppade först och efter det ravbommar. Det var jättekul och det gick jättebra. Det gjorde vi två gånger och sedan var ridlektionen slut!
 
Var nöjd med Dingo. Trodde att han skulel vara hetare, men han lyssnade när jag tog i tyglarna och det var ju bra! :) Det var en jätterolig ridlektion! :)
 
 
 
Dingo! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0