Kommit hem!

Nu har jag kommit hem från Sofia! Jag har bara 51 min kvar och ingen laddare, inte bra...imorgon när jag kommer till skolan ska jag gå direkt tll skolan och be om en ny laddare! :) Men nu ska jag plugga så jag hinner det iallafall! ;) Hej då! :)


Min laddare är sönder

Som rubriken så är min laddare sönder. När jag skulle ladda hos Sofia och då spg jag att den var typ av. Jag undrade varför den inte lös när jag hade tryckt in kontakten! :P jaja...jag får be Thomas om en ny laddare imorgon! :)


Hos Sofia!

Tjingeling nu har jag precis kommit hem hos Sofia och vi ska börja baka det där brödet...jaja hej då! :)


Sofia som håller på och förbereder! :)

Fått tillbaka...

En läsförståelse och jag fick Inte ens godkänt, skoja! :) Jag fick faktiskt C och jag trodde jag skulle få typ D eller E.  Så jag blev vrekligen inte missnöjd med den! :)
Hoppas ajg får typ B eller C på No provet också. Då skulle jag bli nöjd och jag ska veklrigenläsa, läsa och läsa det där No provet igen. Och sedan ska mamma förhöra mig varje dag så jag kan frågorna utantill! :) Då kommer jag säkert få A eller B! :) Men  nog om betyg nu! :P
Jag sitter och väntar på att So lektionen ska börja. Och då ska vi jobab med franska och amerikanska revolutionen och jag är typ klar med den, men jag behöver utveckla lite mer svar och skriva lite mer och sedan är den klar också! :) Hoppas jag får bra betyg på det också. Det känns som att jag kommer på B eller max D! :)

Ni fick en bild på klumpidunsen! :)

I skolan

Nu är jag i skolan. Efter skolan ska jag hem till Sofia det ska bli ku. Men vi får inte baka kladdkakemuffins utan något jävla matbrö till soppan istället! :O Jaja, jag får väll gå med på det och stå ut med det! :) Sedan ska vi plugga lite, och sedan ska vi äta soppan! :P Och sedan går ju min buss 18.59 som vanligt, och sedan tar jag 821 från nacka fourm 18.19. Som jag gör varje onsdag från Sofia! :)


Hej då!

Nu ska jag ta bort flätan!

Nu ska jag ta bort min fläta som jag gjorde i Canarie Öarna! Hej då lilla fläta! :)


Ridlektion!

Idag var det ju ridning, och fic Snowberry igen! :) Nu hörde jag varför vi hade Annika, Michaella var ju suk! :P När hon kom in igen så tänkte jag: men hallå har vi bytt ridlärare?! Men sedan sa ju ohn att Michaella var sjuk, men nästa gång ska vi ha henne igen.
Nog om det nu!

Det första jag gjorde när jag kom in i stallet var ju såklart att kolla vilken häst jag skulle ha och jag skulle ju såklart at Snowberr igen! Sedan gick jag  och kolla om Snowberry var sadlad och det var hon! :) Ja gick in och sa hej till henne sedan gick jag och satte mig då jag såg att en redan hade gjort det (ointresssant jag vet) sedan kom det fler och fler. Sedan hade vi teori och sedan gick vi ut i stallgången och skulle leddei ut hästarna. jag tänkte gång på gång när hon inte var sadlad och hur jobbigt det var förra gången.
När hade hoppat upp på  Snowberry så gick vi ut på spåret på andra sidan och sedan kom vi fram i trav. Då fick jag ju såklart håll, kunde inte vara ute på spåret hela tiden. Så jag gick in i mitten och slappnade av och slutade att spänna magen som jag gjorde och då får man ju håll. Sedan skulle vi ut och galoppera på volterna igen. Som vanligt fick vi galoppera jättemycket och det gick lika bra som vanligt! :)
Sedan började vi med övningen:
Idag jobbade vi som vanligt på volterna, men vi ställde in inte in och ut och höll på utan vi skulle förminska och förstora volten med sidled. Asså man kortade yttertygeln, tryckte till med innerskänkeln och styrde hästen utåt i spåret. Men inte samma sak inåt om ni trodde det. Nej då skulle vi bara styra inåt till en mindre volt.
Så det var det vi höll på  med idag! :) Jag har inte så mycket mer att skriva om så hej då! :)


Vill ha!!!


Tjingeling!

Nu sitter jag och väntar på att taxijäveln ska komma. Åker ju taxi till skolan...pinsamt. Men ja! :)

Hej då!

Zidd kom inte dag heller....

Snön måste komma nu!

Nu är jag arg för snön måte komma snart här! Iallafall i veckan!!!!!
Dem har snö i Uppsala! Kan då det inte vara snö här också?!


Polly gumman som jag ska tinga! :)

Läxor avklarade! :)

Nu har jag gjort alla käxor! Jag har läst sidorna, fortsatt svara på frågorna och gjort om frågorna till rätta och utvecklade svar till provet som jag ska göra om på Fredag. Nu behöver jag bara träna och läsa  inför både HKK och n
No proven! :) Jag ska bli förhörd varje dag så kommer jag nog få ett A kanske eller ett B iallafall! :)


Plugga...:(

Som rubriken lyder så måste jag plugga nu. Nu har jag fått rätt många läxor...idag fick vi en läxa :P Man skulle läsa två sidor och sedan fortsätta svara på frågorna som vi gjorde på No lektionen. Sedan ska jag skriva ner svaren på dem frågor som var på provet på datorn och verkligen utveckla svaren och läsa igenom det så jg bara kan plugga in det så jag kan dem frågor excagt när jag får pvovet. Och sedan ska jag läsa lite på HKK provet. Men det kan jag göra i mitten av veckan.
Det är dem läxor vi har...fyra :P Så måste börja nu och sedan när jag kommer hem från bockflöjten.




♥ I love you still! ♥


Hej allihopa nu har jag kommit hem från skolan, vi slutade halv fyra idag men det bir skönt och pinsamt på Fredag för då har vi dansens dag men då slutar vi halv två. Och då ska jag ta buss hem och då blir det 401 för den är ju inte ful då! Vid två tiden liksom...
Haha jag går n på min gamla blogg tofflan.tumblr.com :P Den var rätt bra men jag ska inte byta...såklart inte. Igår snöade det i uppsala så det betyder att snön ska komma! :)
Idag TRODDE jag bara att det var HKK prov! Men så var det nästa vecka, så himla skönt och vi har inte så speciellt mycket läxor heller och så, det är ju den där engelska uppsatsen om almost famous men den är jag ju klar med för länge sedan men jag ska ändå titta igenom den och sedan ska jag plugga lite på HKK så det går bra för mig!: )
På Onsdag ska jag följa med Sofia hem och det ska bli roligt! :) Då blir det väll baka igen och sådär! :)
Jag längtar så mycket till husdjursmässan, julridlägret...nej jag har inte så mycket saker att längta till bara till husdjursmässan och Florida! :( Men det ska bli kul men nu ska jag nog avsluta...hej då!
Konstigt inlägg jag vet!

Längtar redan till nästa tävling!

Som rubriken lyder så längtar jag redan till nästa tävling! ;P Det är så kul att tävla. Men ja...vi hörs när jag kommer hem! :)

Den roliga helgen slut!!! :(

Neeeej! Jag vill inte att den här roliga helgen´ska vara sluuut! Det har varit så himla roligt, nu är det så sorgligt att den är slut!!! :( Men ja...nu får jag stå ut till nästa år! Haha nog om Horse Show ellerhur?!
Nu har jag alltiså kommit hem från Tävlingen och det blev ett gott resultat för mig!
Först skulle jag börja med Fluff:...han var inte så värst bra eftersom han gick på 6 fel och kom inte med till final. Men det var hans första lätt start så inte så lätt för honom. Jag får träna mera!! :)
Theodor: Gick på 0+1 och fick sin första pinne i rak lätt. Han kom 3:a! :)¨
Candy: gick på 0+1 hon med men blev tyvärr inte placerad! :(
Men jag får nöja mig med Pollys nya sele, jag tog den när Thedoor kom på 3:e plats men egentligen tog jag en kräcker och en vattenkopp först men ajg ville byta till den rosa selen med stjärnor på och den kommer passa jättebra till Polly! :)!


Hej då! :) --

Mr. Bean

Tjingeling!
Nu sitter vi och kollar på Mr. Bean på semester och den är ganska rolig. Jag sitter och längtar till den sista roliga dagen imorogn och gör en film om Horse Show! :)
Men nu har jag inte så mycket mer att skriva om, vi hörs när jag har kommit hem från kanintävlingen. Orkar inte skriva nåot tidsinställt men det får ni klara er på! :) Så ja hej då!

En till rolig grej avklarad! :(

Nej! Jag vill inte att de här roliga helgen snart är slut! Imorgon är det tävling och sedan är det sluuuut! Jag vill inte! Jag vill inte at den ens ska bli av för jag vill gå och längta efter den! :( Men jaja...jag får gå och vänta till nästa år nu. Haha...ni tycker jag är jättekonstig nu men iallafall. Föreställningen var jättebra och Lorenco kom med sina vita hästar och hoppade över ett hinder med dem, men han stog på hästarna utan några tyglar, han hade bara en pekpinne som hjälp att styra dem. Och han kunde till och med prata med dem. HÄSTVISKARE--! ;)
Men...den var jättebra, BÄTTRE än Gala/Showen men man kan ju inte gå på matién varje år heller. Så vi ska gå på Gala/Showen och Matinén varannat liksom! :P
Så nästa år är det Gala Show som gäller! :P Men det är ju ett helt år kvar tills dess!
Imorgon är det tävling och jag längtar så sjukt mycket tills dess! Nu ska Theodor ta en pinne i rak lätt också! :) Men ja---hej då!

Stockholm International Horse Show

Snart ska jag mamma och Sarah kolla på Stockholm International Horse Show! :) Det ska bli så himla kul. Vi ska kolla på familjematinén och då är det hundar som ska göra gagility men dem kan inte så mycket så dem tar fel väg och så och det är så gulligt! :P Sedan är det pony race och sedan massor med andra saker det är bara en och en halvtimme men hoppas det blir långt och bra ändå. Jag tror ddet är säkert två minst när dem andra är typ tre till fyra timmar.Men ja hej då! :)


:P

VILKET UPPHOPP MEN SEDAN NEEER IGEN! Men jag det blir ju bättre igen! :)




En rolig grej avklarad! :(

Nu är en rolig grej avklara! :( Jag vill inte tänka så men samtidigt närmar ju det sig mer till horse show! :) Men samtidigt vill jag inte att den ska bli av ör jag vill längta till den! :P Men samtidigt vill jag att den ska bli av...hahaha nu tycker ni jag är konstig ellerhur! :) Nu håller jag, Micke och Sarah på att spela Wii. Men ja hej då! :)


Till Sofia snart!

Snart till Sofia snart! :)
Idag ska jag på fest till Sofia och den börjar klickan fem. Och den är snart halv fem nu och jag ska ta 821 som går 32 från Älta Gård till Nacka Forum och sedan ska jag ta:

471 till korsöstigen. Men jag msåte börja åka nu! Hej då! :)

38 besökare! :O

Gud såhär många besökare har jag aldrig haft! :) Jag är så glad att ni verkar gilla min blogg! Bra hörni! )




Min halvbror

Som jag skrev i skolan så har min halvbror Micke kommit nu! Här får ni en bild på honom! :)

Det är Micke! :) Hehe...han skulle göra något på Sarahs hår! :P

31 Besökare! Mitt nya rekord!

Nu har jag slagit mitt rekord 22 böskare nu har jag 31 besökare!!! Helt sanslötst! :) Bra hörni!!

På Mondag kommer Zidd! :)

På Mondag! Kommer Zidd! Jag har saknat honom så mycketä ven fast det bara har gått en vecka! :) Men då ska jag filma honom och göra en ny film om honom! Sedan ska jag göra lite på båda 2011:a filmerna. :) Ja...det får ni se vad det är! Men nu  ska jag importera allla mina bilder jag la upp till en skiva innan min dator skulle ominstalleras så ja! :) Hej då!

Kommit hem!

Nu har jag kommit hem från Nacka Forum! :) Jag har inte så mycket mer och berätta så ja...lite kort text jag vet...
Imorgon ska jag till Sofia på fest, Lördag Horse Show och på Söndag tävling! :) Ska bli sååå himla kul! :)
Men nu har jag inget mer att skriva om så hej då! :)


Ni får en bild på min katt Laban! :)

♥Polly! ♥

I vår kommer min underbara söta polly hem till mig! Jag ska få hem henne i Januari från Sandra Rudeberg! :) Det ska bli så kul att få tävla henne, ta hand om henne och gosa med henne! Hon är så sööt och jag känner att jag redan älskar henne nu...haha lite konstigt, men hon är en sådan sötnöt!!! :)
Här är Polly! :)

I skolan

Tjingeling allihopa!
Nu är jag i skolan och vi väntar på att mentorstiden ska börja, sedan ska vi ha bild och sedan lunch och sedan målstuga och sedan slutar vi 20 över två! Kort dag idafg. Men sedan ska man ju plugga i Nacka Forum igen. Ja jag pluggar ju med hon som hjälper mig om jag har kommi  efter och då gör vi lite läxor och opluggar helt enkelt. Vi sitter en timme så jag ska träffa henne kvart i tre till kvart i fyra. Och det är så bra för 821 går ju 47 från Nacka Forum. Det är så bra, och nu ska vi träffas från kvart i tre till kvart i fyra varje torsdag och det betyder att jag kan ta 821 hem varje torsdag! :)

Ser ni rondellen där borta. bakom den så är det Nacka Forum och jag tyckte edn här bilden passade bra! Men hej då! :)

♥ Saknar att rida dig! ♥

Jag saknar att rida dig Jonatan...du vet inte hur mycket jag faktiskt älskar dig. Det är så mycket känslor som bubblar runt om dig.
Jag vill bara hoppa upp på din rygg och galoppera! Jag vill rida dig på lektion en endaste gång till jag...vill hoppa med dig på lektion en endaste gån till. Bara jag kunde rida ett år till på småponny!

Ny header igen...

Nu har jag gjort en ny header igen. Jag blev inte så nöjd med den förra fr aj, den blev lite konstig...men den här kommer vara ungefär samma men lite andra bilder och så! :)

Besök gärna min systers blogg: http://horseloveer.blogg.se/

Huddinge...

Nu är jag hemma från Huddinge sjukhus...det är jättelångt att åka dit eller jag jag tycker det iallafall. Doktron sa att jag behövde en korsett och sedan skule jag typ opereras i vår :P Men det är ju bra...hoppas det går snabbt till våren fr jag vill operera mig så slipper jag åka till HUddinge sjukhus något mer!
När jag kom hem så hoppade jag med Elias och nu var han jättteduktig... men jag ska inte behålla honom ändå för jag ska köpa en kanin från Sandra Rudberg! :) Sedan hoppade jag även med Theodor, Candy och Fluff.
Just nu sitter jag och äter avokado med majonäs och dammsugare. Fast det är med pepparkakssmak och det är någon vit marsepan eller någonting vid hörnen. Men ja...hej då! :) Hörs ikväll!


Ingen skola idag...

Idag ska inte jag till skolan för jag ska till doktorn och undersöka min dumma snea rygg...för jag har typ skuljås?! Eller vad det heter och sedan klockan ett ska man till tandläkaren också! Så jag kommer inte hinna tilblaka till skolan! Så när jag kommer hem så kommer jag hoppa med Theodor, Fluff och Candy! :)
Vi hörs ikväll!

Sista ridlektionen innan horse show! :P

Jaha! Sista ridlektionen innan horses how 2011! :P
Började med att jag inte var uppskriven på tavlan?...Jag gick in i teorirummet och då sa Laila som vi hade istället för Michaella av någon kosntig anledning, kom ju försent igen så jag missade ju varför hon var borta men iallafall. Hon sa attt jag skulle ha Snowberry sedan gick hon igenom vad vi skulle göra och vi skulle ju vänsterställa och höger ställa hästarna i volterna. Vi gick ut i gången och då såg jag att Snow inte var sadlad! Jag fick panik!.....och gick snabbt till sadedlkammaren, tog sadeln och nästan sprang till Snowberry. Sedan skulle man hämta tränset också men det slapp jag för det skulle visst Sosso eller Alle eller någon ge henne det och så la hon det på hennes spilta. Jag fibblade med hennes sadelgjord...Laila sa att dem skulle gå ut och så gjorde dem det. Jag blev ännu mer stressad och fortsatte att fibbla med sadelgjorden...och sedan insåg jag varför jag inte kunde spänna den! Den var ju omvriden?! Jag var tvungen att se till att den var ovriden i mitt allt stress. Sedan in med spännena i hålen. Tränsa henne snabbt och det sköna är att hon är ju så bra att träna, så jag behövde bara trycka in bettet lite och så vips var det i munnen på henne.
Sedan dra med henne till ridhuset...spöt glömde jag men då var jag redan ute från stallet och då kunde man ju inte hämta det!
Jag fortsatte att dra med henne till ridhuset och tänkte att jag får säkert något spö där inne i ridhuset. Sedan när vi väl kom in så var ju alla redan uppsatta Jag ställde mig efter ?! (en brun stor häst?!) vet inte vad den heter...men då skulle ju alla som var klara naturligtvis gå in på mitten. Så jag gjorde det och sedan satte jag upp och så skulle jag börja fibbla med stigbyglarna också som i efterhnd isade sig vara för omgäma. Dem fick jag fixa sedan var det bara att rida ut på spåret...gå över till den stora delen och då gick jag in och fixade ännu liter mer med stigbylarna.
När jag äntligen var klar med allt fibblande så kunde jag rida ut henne på riktigt...
Vi skulle traa och sedan galoppera typ fem varv i volterna igen. Det var lika härligt det men som förra gången så studsade jag upp och far men sedan bara satte jag mig djupare och det gick precis lika bra som förra gången. Sedan skulle vi börja övningen:
Jag fick henne inte så ställd alla gånger men när jag väl tog i så gick hon fint. Men vi skulel iallafall gå i en fyrkantig volt?! Det gick bra och sedan skulle man göra den mindre och större och all tjofsan...ser att jag redan har fått lång text så jag tycker att jag inte behöva ta det så mer långvandrigt på rilektionen så jag ska nog avsluta nu för jag ska bada nu! :)

En nöjd Emelie! ;)
Men nu ska jag dra...hej då! :)

Snart film igen!

Tjingeling, nu har vi rast. Men vi börjar alldeles strags och vi ska titta på filmen igen!





Där fick ni lite klipp på den! Den är så bra, men det är ju bara för att det är ett band den handlar om! ;)

Hej då!

Min skola...

Tjingeling! :)
Nu har jag gjort ett kort litet videoklipp där jag visar min skola Joahannes Petri! :)


Sony vegas iallafall...

Nu ska jag testa Sony Vegas iallafall. Det är bara att lära sig eller hur. Så nu ska jag sitta med det ett tag men sedan ska jag lägga mig! :)

Blev så himla sugen på Ostbogra när jag så den här! :)

Kommit hem!

Nu har jag kommit hem!
Det gick bra på redovisningen! :) Jag är nöjd iallafall. Nu håller jag på att lägga ut alla Sabinas kaninungar.


Alla dem är till salu!
Jag har jätteont i huvudet så nu måste jag sluta skriva...vi hörs!


Bra hörni! :)

Det ser bra ut med statistiken, fortsätt så! :)


Lever livet!!!

Nu lever jag livet...allt är så himla härligt! Allexandra kan lägga upp Jonatanbilder på FB...ddet var så himla bra att hon kunde göra det! :D :D Blev så himla glad! :)
Sedan blev det verkligen som jag hade tänkt mig med headern, ännu bättre till och med! :D Sedan är det Sofias fest, Horse Show och tävling! Och ännu bättre!!!!! Jag har redan kommit på en idée till nästa header! :D Men det dåliga är...måste, måste måste träna mer på den där jäkla rdovisnignen!!! :( Ska bli så himla skönt när den är klar imorgon och HKK provet!
Men nu måste jag dum plugga igen! Hej då!

Än en gång! Tack Alle för att du kunde lägga upp bilder på Jonatan på FB! :) <3 <3 <3 <3

Klar!

Nu är jag klar med min header och bakgrund! Vad tycks?! Jag blev iallafall skitnljd. OBS om ni inte har fått fram den är så är det för att den måste laddas lite innan den kommer upp! :) Men headern ser iallafall ut såhär:

Så ska den se ut, men somsagt...om ni inte har fått up den än så måste den addas och tänkas. Ni vet ni får säkert upp den snart! :) Men nu är jag iallafall klar...yes äntligen! Tycker ni inte den ser riktigt höstig ut?! Det tycker jag. Om snön kommer på Tisdag som vädret har sagt så har jag den här kvar några veckor ändå...det kanske låter lite konstigt, men jag blev så sjukt nöjd och vill ju njuta av den lite! :) men ja...hej då!

Börja på headern...

Nu ni!!! Nu ska jag äntligen börja på headern. Vad sägs om det?! Bra va??  :)


Typiskt!

När jag tänkte ta kort med min kamera, liksom flrsta bilden så stor det. Batteiet tomt och tjuter på min kamera! Jag blir så jävla förbannad på att jag aldrgi kan få göra min header. Men nu är den laddad och klar så nu ska jag ut och fota, fota och fota! :)




I´m so sorry for two things...

Jag så läsen för två saker: Att jag inte har bloggta på en och en halv dag och att jag inte har gjort headern igen. Men jag har iallafall fotat till den. Men imorgon SKA jag göra headern. Jag ska göra en riktig höstheader och byta färg på bagkrunden och texten på inläggen! Vad tycker ni jag ska ha för färg? Ngn höstig? Jag har funderat på gul men det kanske inte är så bra...
Imorgon måste jag träna på alla texte vi ska ha tränat på tills på Mondag när vi ska redovisa sjukdomen. Man får ju bara ha stödord. Så jag ska träna, träna träna och även fixa klart min redovisning... och sedan ska vi ha ett HKK (hemkunskap) prov också! Men det känns som att det verkligen kommer gå bra bara jag tränar på den! :) Sedan kommer jag typ få VG på provet. Det känns iallafall som det.
Nyss hyrde vi I rymden finns inga känslor. Den är så jäkla bra rent ut sagt! Men nu måste jag gå och lägga mig, hej då!


Juste...den 27:e när det är tävling ska jag starta Fluff i lätt! Han kan ju det! :)

Jag vet...

Egentligen så skulle jag ha gjort en header idag. Men jag var så uppspelt och glad över att jag skulle få en mobil så att jag helt enkelt glmde bort det. Men sedan gick jag ut till Theodor men jag hoppade bara med honom. Men imorgon lovar jag att jag ska göra headern! :)
I skolan ser vi på Almost Famous (en skit bra film som handlar om ett band och så är det en kille som typ ska bli någonting åt dem...hehe jag vet inte så mycket om handlingen. Men jag gillar ju The Ark och jag älskar ju allt sånt med bando och man får följa med på deras turné mm! Det älskar jag att se på! ;)

Älskar filmen! :)

Min kära lilla dator...

Är lagad och klar! NU ska jag vara försiktig med den, min mobil har kommit också. Men det dmma är att den också tar i oordning på musiken. Men dn är jättefin och naisig och det viktigaste r ju att jag kan sms:a och ringa. Men visst. En mobil som tog orning i musiken skulle vara bra, men jag kanske bara fick tur att få just den mobilen som tog ornding i musiken. Men jaja. Jag får ha såhär nu. Det känns lite nelåtande men jag är iallafall glöd över att den äntligen har kommit! Men jaja. Den är bra och jag kan ju lyssna på musik! :)
Idag hade vi somsagt No provo och det gick bra för mig. Jag kommer typ kanske ha ett eller max två fel känner jag. Kanske tre. Men det är inte mycket heller! :) Jag blir glad bara jag får ett VG och det tror jag kommer få och upp till Vg igen på den där sjukdomen man skulle skicka in!
På Onsdag ska vi redovisa våra sjukdomar och då måste jag träna in texterna jättemycket på Söndag, skriva stödord och så så jag kommer lite ihåg. Om jag kommer ihåg, har ett hjälpmedel (keynote) och ett stödordspapper så står det i LPPn att man får ett VG. Och det kommer ju jag ha!
Men nu ska jag göra lite andra saker! Ha det gött!

Ni får en ful bild på mig och min mobil! :P

Plugga nu!

Tjingelign, nu sitter jag och snaskar på min underbara goda sockerkaka som jag har gjort helt själv...eller ja sofia hjälpte ju mig vid den första satsen men den blev alldeles för liten så jag var tvungen att göra en ny sats så jag gjorde hälften själv och hälften hjälpte Sofia mig, eller ja. Vi bakade ju tillsammans såklart! Sedan när jag gjorde den andra satsen efter att vi hade bråkat...så gjorde Sofia chokladsmeten och när jag blev klar och hade stoppat in min sockerkaka i ugnen så gick jag till Sofia och så delade vi upp degen och så gjorde jag kokosbollar också! :) Men nu måste jag plugga, bye!

Imovie äger! :) Nu är jag föresten klar med min film! Ni kan se den på min youtubekanal! :)

Läsa, läsa läsa!

Tjingeling. Nu har vi målstuga och jag saka plugga No jag ska läsa alla sidor två ggr och övne svara på en del frågor jag har glömt! Men nu måstej jag börja! Hej då! :)

--------

Jag visste inte vad jag skulle döpa rubriken men jaja.
När jag skulle åka hem från Sofia så skulle jag ta buss 471 till Nacka Forum och sedan skulle jag få vänta där fem min tills 821 kom.
När jag väntade så var jag så himla dum som skulle frysa då och jag fattade ju inte när jag hade mina händer i fickorna hela tiden så kunde jag väll ha dem när vi skulle bara få vänta i tre min?! Hur dem var man?! Iallafall. Jag sa åt Sofia att hon kunde ta upp mina vantar, hon började i ytterfacket eftersom hon trodde att dem låg där men dem låg ju i innerfacket! Hon började leta upphätsat, bussen skulle komma om två min. När jag sa att dem låg i innerfacket började hon leta där. Hon hittade ena vanten men den andra låg visst längst ner...hon sa att jag fick titta efter den så jag slet av mig ryggsäcken som var öppen i innerfacket, datorn åkte ur och hamnade på marken. Sofia sa att bussen kom. När jag skulle ta in den så stog bussen där. Jag blev stressad och tappade datorn. Sofia sa till choufören att jag skulle med. Hon gav mig alla grejer, jag la ryggsäcken på första bästa plats jag letade efter busskortet och klinkade. Sedan la jag in allt i rygäscken och gick och satte mig och började lyssna på The Ark. Vilket kaos det blev! Jag trodde datorn gick sönder för batteriet lossnade, men den är inte sönder. Petri behövde bara sätta fast batteriet och så startades den och allt var kvar! Gud vad bra! Jag låg och oroade mig innan jag osmnade hur vi skulle säga imorgon, om vi var tvungen att betala självrisk? Var det någon försäkring? Tänk om Theodors jättebra film är borta?! Då måste jag filma om allt! Tänk om mina skolarbeten hade försvunnit? Ja det var jättejobbigt. Och inte nog med det. Idag försvov jag mig också. Jag hadde kommit åt typ på klockan med fötterna så den ringde inte! Panik igen! Jag rusade uppför trappan åt frukost snabbt och rusade in i badrummet gjorde i odning mig och då kom bilen! Jag rusade ner från trappan och klädde på mig. Sedan in i taxin. Vilka dagar?! Och imrgon är det prov också...hur ska det här gå?! Jaja, jag får plugga jättemycket idag när jag har hoppat klart med Theodor och sedan får jag göra headern i helgen eller imorgon för jag måste verkligen plugga jätemycket för nu ska jag ha ett VG här!
Hej då vi hörs när jag kommer hem! :)


En bra sak är att idag kommer iallafall min mobil! Eller imrogon! Jippey! Men ja...hej då!

Svar på komentar...

Angelica om Nu ska jag hoppa i...:
Euw! Vattnet ser ju grönt ut! USCH!!!
Det är ljuset som gör att vattnet blir grönt, vi har sånt ljus vid poolen precis! ;)

Hemma hos Sofia!

Tjingeling allihopa!
Nu är jag hemma hos Sofia och vi har bakat, bråkat... Allt började med att jag tyckte min sockerkaka blev för small jag sa der typ hundra ggr och Sofia blev jättearg. Sedan tittade jag på hennes sms och spelade upp låtar från hennes mobil och det gillade inte hon så vi höll på ett tag där kanske en kvart. Men sedan blev vi ju vänner igen.
Just nu mens jag skriver det här inlägget håller på att göra läxor, jag ska läsa två ggr alltihopa sedan ska vi äta en god fiskgratäng, skära upp Sockerkakan så att Sofia får en fjärdedel och jag resten och sedan går vi till bussåhållplatsen och säger hej då! :)
Det är vad det jag har gjort idag förutom att var i skolan då ra men ja...hej då! :)

Jag och Sofia! ;)

Svar på komentar...

Veronica om Duktiga ni är! ;):
Hej Emelie. Hur många besökare har du? Man typ inte ser vad det står jaou ^^ Kommentera min blogg? ;)
Hej Veronica! :) Just nu har jag bara 6 besökare...men det varierar ganska mycket, men under dem flesta veckorna brukar jag runt 12-13 besökare varje dag! :)


Ser du nu?! ;)

Nu ska jag hoppa i...

Det här sköna, varma och härliga badet!! :)


♥ Ändå älskar jag dig på något sätt ♥

Idag när jag hade ridit klart, sadlade och tränsade jag av och sedan gick jag in till Jonatan. Då kändes det verkligen i hjärtat att det fanns en gnutta kvar av kärlek til dig ändå Jonatan! Jag kan inte beskriva hur det kändes, det kändes så härligt! Jag älskar dig nästan nu igen! När jag pussade och kramade jag dig så dök massor med minnen upp, hopptävlingen vi gjorde tillsammans <3. Alla lektioner, och massor med andra minnen bara strömmade förbi i hjärnan som vi hade gjort tillmsammans. Nu värker mitt hjärta igen när jag skriver och tänker på dig...JAG ÄLSKAR DIG!
Jag kunde stå där så länge till men jag var tvungen att gå...jag blev så jävla förbannad på att jag hade vuxit så jävla fort och var tvungen att byta till mellanponny. Bara jag hade börjat att rida hos en annan grupp emd en gång och ridlärare. Då skulle jag inte ha fått Musse hela tiden, utan dig...när Claudia eller vem som helst insåg att jag tyckte om honom skulle jag ha fått rida honom mer som alla andra när dem börjar älska en häst. J
ag är så jävla arg på det här alltså! Jag vill ha tillbaka dig, jag vill bara ta dina tyglar i smyg, gå till din spilta och leda ut dig ur stallet och galoppera hem med dig! Så känner jag just nu! Jag vill sitta på din rygg, jag vill göra allting. Kärleken bara bubblade fram inom mig när jag stog hos dig. När Alle stog med Tella och jag såg att hon älskade Tarantella i hennes ögon så sprängdes mitt hjärta och jag stog och titta i dina ögon bara. Jag kunde inte förstå....det är så obeskrivligt och svårt och att förklara!
Du vet inte hur mycket jag vill rida dig, bli skötare på dig, och ha dig här hemma gubben! Du är min ögonsten du är mitt allt, ni kanske tycker att jag överdriver nu men tyck det då!
Jag har också börjat på en annan kärlek. Till hästen Snowberry, men hon börjar jag bara att älska men inte så mycket som dig Jonatan. Jag kom ihåg hur många gånger jag sårade dig genom att jag glömde att ta med mig morot till dig varje Fredag som vi hade bestämt, det såg verkligen ut som du skulle börja gråta när jag sa det du bara sänkte huvududet när jag sa det.
Nu vet jag hur mycket man kan älska en häst......





Bilderna är tagna av Allexandra, hoppas det är okej att jag tog bilderna från eran blogg hittade inga andra bra!

Nu över till ridlektionen...
Jag fick Snowberry! :)
Vi började som vanligt med våra halter sedan kom vi fram snabbt i trav, vi travade länge och sedan saktade vi av. Vi skulle gå in på mitten och göra framdelsvändningar...sedan jobbade vi med volterna. Vi ställde hästarna både vänster och höger. Sedan skulle vi galoppera jättekort och sedan skulle vi sakta av till skritt, göra halt och göra en bakdelsvändning och gå fram i andra varvet. När vi hade kommit fram i det så skulle vi börja trava, sitta ner i sadlarna och fatta vänster galopp sedan skritt igen. Vi bött varv och kom fram i trav och förberedande galopp. Hon sa kort----GALOPP! Och alal skänklade på sina hästar, sedan kom det härliga. Trodde vi aldrig skulle få sakta av, vi fick typ galoppera fem varv! Första studsade jag upp och far i sadeln men sedan satt jag ner och verkligen djupt ner i sadeln och det gick så bra mellan mig och SNOW. Vi bara glaopperade varv efter varv. Det var så obeskrivligt härligt.
När vi hade värmt upp ordentligt började vi med våra riktiga övingar som vi skulle göra: sidledning, den sista sidledningen under den här terminen! Yeah! Nästa gång ska vi börja med ett anna projekt men iallafall. Den gick också bra men hon ville gå mot sidan men hon bara gick hela tiden med sned hals till vänster...sedan bestämde jag mig bara och ryckte tag i hennes vänstra tygel, saktade ner henne och tryckte till med höger skänkeln så hon verkligen gick åt sidan och efter det gjorde hon det hela tiden. Hon var så duktig! :)
Nu vet jag vad som är mening med att rida!


Hej då!

Duktiga ni är! ;)



Vad bra att ni besöker min blogg, nu känns det vekrligen värt att blogga. Jag har läst en del utav min gamla blogg som jag hade på tumblr och då ville jag sluta helt att blogga för att jag kände att det inte var ngn mening eftersom typ ingen läser och komenterar. Men ja. Haha.
Idag ska jag träffa Filippa, som ska hjälpa mig lite med läxorna, eller hjälpa och hjälpa hon bara sitter där och ifall ajg behöver hjälp så hjälper hon mig, men ajg kan ju det mästa själv. Vi har fått läxa att man ska svara på frågor och läsa sidor och vi har fått facit men jag vill ändå göra själv för att riktigt lära mig och nu ska jag fan få ett VG här!!! Annars får jag ingen systemkamera säger mamma! :( Men jag ska faktiskt ha ett VG, jag har bestämt mig nu, jag ska plugga jättemycket i veckan och så, jag får se hur det blir med headern. Men jag kommer nog göra den när jag har pluggat klart på Torsdag kväll. Men efter jag har pluggat så ska jag hoppa med Theodor och filma honom och mig och esdan ska jag fota också till headern och sedan ska jag fortsätta på filmen och göra headern.

Sedan efter Filippa ska jag rida och imrgon ska jag följa med Sofia hem så det blir en fullspeckad vecka och läxor naturligtvis! Plugga, plugga, plugga till No provet!!
Men nu måste jag sluta för matten börjar nu blä! Hatar matte men hej då! :)


Jag vill antingen ha den systemkamera som Alle har! ;)


Eller den! :) Jag får se vilken jag väljer i butiken, för jag kommer säkert få samma som med videokameran att jag får ett litet papper i ett paket och då säger mamma att vi ska åka till sickla och så får jag välja vilken systemkamera jag vill! :)
Hej då!

Ny header innan snön kommer?

Ja, snart kommer snön. Det känns verkligen som det i luften när det blåser. Undrar om jag ska göra en riktig höst header som det ser ut som det när som helst ska böra snöa. Jag har kommit på idéer. Ja, jag ska nog göra en ny header! Nu har jag kommit på en massa idéer! :)
Men när snön kommer då blire bildbomber och sånt....jag vet, att bro på bildbomber så kommer jag inte lägga ut höstbilderna. Förlåt. Men orkar inte!  Hej då! :P

Svar på komentar...

betty om Idag kommer Zidd!
HALLÅ, hur gick det på häst tävlingen!?

Jag har inte varit med om ngn hästtävlig nyss??!

Varit ut med Zidd! < 333

Tjingeling!
Nu har jag varit ute med Zidd! <333 Han är så himla söt, nyklipp och åhååhåå jättesöt! :) Kan inte beskria hur glad jag blev när han bara sprang till mig när jag kom hem, jag satte mig i soffan och bara kramade honom jättemycket, jag har saknat honom så! Han har blivivt nyfriserad och är jättesöt!! :)
Idag i skolan hade vi Hkk (hemkunskap) och jag var med Cornelia och det var jättekul. Fast vårat ris blev lite misslyckat! :P Men vi lärde känna varandra mer och det var roligt! :) Hon kanske ska komma hem till mig och kolla på kaninerna, hon ville iallafall det när jag frågade! :)

En nyklippt och jättesöt Zidd! :)

Idag kommer Zidd!

Idag kommer Zidd, jag har saknat honom så!! Jag har trott att vi inte ska ha honom mer för att han har varit där sålänge och ja...dem har inte hört av sig. Men nu ska älsklingen komma igen tänk att få komma hem och gå ut med Zidd!! Allt är så bra just nu i mitt liv förutom att min bärbara dator är sönder! :)

En skrämdump från en film! :P
Ja, jag har ju gjort en kanal till Zidd och Bella! :)


http://www.youtube.com/user/BellaoZidd#p/u/1/aapMzLnsCjo

I skolan!

Tjingeling!
Nu har jag kommit till skolan...vet inte vad jag ska skriva om så hej då! :P


Jag längtar!

Ja längtar så mycket när jag kommer hem och mamma säger att mobilen har kommit! Då ska jag byta minneskort och sim-kort med en gång! Längtar så mycket!!!

Det är bilden från annonsen! :)

MIn skitlånedator....

Tar alldeles för fort slut på batteri!
Jag har laddat den i typ sex timmar... och nu är den redan slut på batteri! Hatar, hatar, hatar den!!!!! Vill ha tillbaks min gamla saknar den något enormt! Jag vill känan att det ör verkligen in jag bloggar med, lägger ut filmer med och vad som helst istället för en jävla lånedator! Hatar den här! Vill ha tillbaka min gamla! Jag frågade Thomas/Tomas (datakillen) om min dator var klar och det var den naturligtvis inte. Åh jag blir så jävla förbannad på mig att jag ska ta sönder den så fort jag har fått den klar och resnad!!! Dumma mig! Att jag ska tappa den i stengolvet! Hatar det här!






Ser ni vad fina runda hörn den har?! MIn har jävla kantiga fula!



En sån ful har jag!
HEJ DÅ!
Okej...vet att det inte är ert fel men är så jävla arg och förbannad på mig sjävl just nu...

Filmen kommer ut i veckan istället! :)

Hej allihopa!
Idag har jag påbörjat filmen men filmerna räcker inte till så jag måste filma mera, men den kommer ut i veckan istället! :)
Hej då!


Mitt program där jag gör alla filmer i! :)

"Vår" konsum har börjat med Pellets!

Såkallade "vår" konsum...eller jag där vi handlar mat har börjat med Pellets?! Dem vet säkert att det bara jag som köper frö och sånt för det är typ bara jag som har kaniner av alla som handlar där! :P Eller nästan iallafall, man kan säga det! ;) När jag och min mamma handlade igår så såg jag plötsligt sånahär påsar ligga där fröet ligger?!
Hittar inte bilder på dem men jaja...
Jsg tyckte det var bra men samtidigt lite underligt...av något slag. Dem började säkert somsagt med det för att bara jag ska börja köpa från dem och det kommer jag köra faktiskt! Men vi kommer ju såklart åka till djuraffären också när höet tar slut för vi måste köpa stora säckar hö så då är vi ju tvungna att åka dit iallafall! Men ja...roligt var det iallafall! :) Sedan såg jag några andra påsar men dem han jag bara snabbt se innan vi var tvungen att gå ifrån min älskade lilla gång med kaninmat och läsk! ;)


Fick en komentar O.o

Betty om Godnatt!:
Hej, kan du berätta om din dröm katt.
Hejdå.

Okej...min dröm katt är och alltid varit Laban! Haha vet inte. Men Laban (min katt är så himla gosig, charmig och söt) Jag älskar honom iallafalll. Jag vet inte vad jag ska skriva om men hej då! :)


Laban! :)

Kommit in!

Tingeling!
Nu har jag kommit in från Theodor. Det var verkligen jättemysigt att bara ligga på marken och gosa med honom och sedan filmade jag honom när han hoppade och skuttade på Marken <3 Du är för go Theodor!
Nu ska jag börja på filmen, hej svejs!


Den här bilden är tagen från idag! <33333

♥ Theodor ♥

Nu ska jag gå ut och hoppträna Theodor och filma lite filmer på mig och Theodor...till filmen jag ska göra klart idag! Den kommer komma ut senast ikväll på youtube! :)
Imorgon är det skoljävel...säger jag nu för jag vill vara hemma med Theodor hela dagen i trädgården istället!!! :(
Men jag ska träna honom imorogon också när jag kommer hem!! :) Men jag ska inte göra en ny film om honom...men bara filma lite när han hoppar och lägga ut det också. Sedan får det vara nog ett tag på det också! ;) Iallafal till tävlingen (den 27:e nov!) :)





Nu drar jag ut! Byeeeeee!!!!

MIn mobil har lagt av helt...

Nu har min mobil lagt av helt. Men inte så konstigt jag smörjde ju in den med tvål så det har kommit in i knapparna. Det är nog därför det inte går att bläddra låtar. Men som tur är så sla jag få en ny snart!!! Imorgon!! :)


Good bye my little mobile! Du ska lämnas in, lagas och säljas vidare! :) Ha ett nytt bra liv! ;)

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig...vet skriver typ tusen sånna här inlägg. Måste sluta med det eller vad säger ni?!


Lite tidsinställda inlägg tills imorgon! :)

Nu har jag gjort två tidsinställda inägg tills imorgon för då ska jag vara ute minst halva dagen och filma mig och Theodor när han hoppar. Senare på kvällen ska jag göra en film om honom och sedan ska mamma och jag betala in till han som säljer mobilen så jag får den senast på Tisdag!! :)
Hej då!

Klar!

Nu är min kladdis klar! :)


Schys in i ungnen! ;) OBS IGNORERA MIN KLADDIKA HAND!


Min data är seg som fan!

Min lånedator är seg som fan när jag ska ladda upp bilder på FB. Men nu är det slut på ett tag iallafall! ;) Nu ska jag upp och baka kladdkaka! mUms, sedan ska jag börja lite på filmen jag ska göra om Theodor! Hej dåå! :)


Hemma från Sickla...

Eller jag för några timmar sedan. I sickla bowlade vi, köpta två USB minnen ett 4 GB och ett 16 GB. En kabel så att man kan se på Tvn från datorn och slutligen en extärn hårddisk! :D  Sedan tog vi buss 821 hem. Vi kom typ 2 min innan bussen sskulle gå...det var tur det annars så var vi tvungna att gå där vid Onzo grejen. Ja ni vet säkert vad den hållplatsen heter men jag kommer inte ihåg! :P
Just nu håller jag på att överföra sommarbilder till mammas USB (hon kan inte sånt! :) :P Sedan ska jag fixa och trixa med mitt...göra filmer om sommaren och sådant. För ajg tycker det är lite tråkigt att titta efter bild och efter bild utan musik! :P Men jaja. Sedan ska jag äta...vet faktiskt inte vad jag ska äta men hej dpå! :)
Bildbomd kommer snart fpå höstbilderna! ;)

Muppad bild!


Till Sickla snart! varning ointressant inläg...

Snart ska jag till sickla men först ska jag äta frukot och titta på tv. I sickla ska jag få någon tröja eller någonting...jag kommer bara få en sak så jag ska försöka bestämma vad jag vill ha! Men iallafall....ja. Vad ska jag skriva mer då? Inte så mycket mer så jag säger hej då!



Ni får bildbomb när jag kommer hem istället! Hoppas det är OK!


Idol!

Nu tittar jag på Idol!

Den 11:e nov!

Idag har jag bara varit i skolan och sen när jag kom hem hoppade jag med Theodor och tog en massa kort både på Theodor och höstbilder sen gick jag in och  la över allting på vår stationära dator till skivor sedan åt jag  lax med potatis och vitlöksså som är jättegott till middag men det värsta var att jag inte var hungrig men jag åt iallafall upp hälften och lyssnade på The Ark från min mobil och sjöng med! :P
Imorgon ska vi  åka till sickla och köpa en extärn hårddisk! :) Vi ska även köpa hö till kaninerna och lite foder eftersom det nästan håller på och ta slut och det känns som om vi har varit på vår lilla djuraffär för inte så länge sedan så jag vill inte åka ditt igen! :P
Jag ska göra en bildbomb på höstbilderna tills imorgon (ett tidsinställt inlägg när jag är i Sickla alltså! :)...)

Där fick ni ett smakprov! ;)
Hej då!

So-lektion.

Hej!
Nu har jag So-lektion...men ja bloggar istället! ;) Nej jag skoja, lyssnar just nu! :P Men på Ondag kommer min snygga flower W595 dumpa i brevlådan! :) Det ska bli så himla ku att ha en snygg, bra och ingen glappig mobil och en fungerade display skärm...ja min är ju svart så jag kan inte skriva sms eller se någonting!!
Hej då!


TÄVLING


PHONEART:
DÅ VAR DET TÄVLINGSDAGS IGEN!!!

Nu kör vi på PhoneArt igång årets kanske häftigaste tävling!

Vinnaren av denna tävling får en fullständigt maxad iPhone 4 enligt bildens utförande!

i det ena utförandet ser ni en guldram med eller utan strass. Guldig framsida och baksida och givetvis en fantastisk telefon!

För att delta i denna tävlingen måste du:

- Gilla vår sida!
- Dela bilden i din logg!
- kommentera BILDEN att du delat och gillat!


Driver du en blogg? - Alla ni som skriver om denna tävlingen i er blogg samt delar bilden i er logg på facebook kan då även vinna en iPad 2!

Det ni måste göra är att kommentera BILDEN med en länk dit inlägget finns med samt skriva att ni delat i er logg.

VIKTIGT! Det är BILDEN som ska kommenteras och alltså inte i vår logg. Detta är EXTRA VIKTIGT då vinnaren kommer lottas fram av de som kommenterat bilden! vi kommer då också kontrollera att du faktiskt delat bilden i din logg!

Lycka till!

Lägger upp allt till skivor och USBn nu!

Nu lägger jag upp allting itll skivor och USB för pappas dator håller somsagt å och krascha! Jag hitter inte mit gråa USB minne och det gör mig så himla irriterad för det kunde man ha typ 10000000000 bilder på! :P Jag måste ocksåå lägga upp allting jag har på datorn till skivr! ALLLTING! Sedan i helgen ska vi köpa en extern hårddisk och då ska jag ägga upp allt på den och sedan när jag vill titta eller göra ngn film eller vad som helst å är det bar att koppla in den, snabbt, smidigt och enkelt! ;)
Nyss var jag ute med kaninerna...host. Rättare sagt med min digitalkamera och fota när jag låg i löv och annat skoja så ja. Inte hoppa med mina kaniner  (jag tänkte göra det)

Nu ska jag fortsätta så datorn inte krascha snart!!!!! OH MY GOOD ALLTSÅ!!! :P


Nu tycker jag jättemycket om att blogga...

Och det kommer jag typ göra halva mitt liv! :)



Utvecklingssamtal...

Hej allihopa!
Idag hade jag utvecklingssamtal och det gick ganska bra..måste plugga mera. Hehe...men jag ska vekrligen göra det! Men ja...inte så mkt att berätta om det mer. Men jag fick iallafall D på några ämen men somsagt...måste pluggar mer och det ska jag vekrligen göra ngn jävla gång måste jag väll få ett VG?
Nyss var jag ute med kaninerna och jag ska lägga pp några flumis videor nu på youtube  eller göra en hel film som heter 9/11. Vad tycker ni? :)

Ni får nu äntligen en ny bild...måste ladda upp mera bilder hära! :P

Snart till skolan...

Hej hej!
Snart ska jag till skolan och han utvecklingssamtal! Det ska bli tråkigt, men lite kul och höra hur jag ligger till i skolan och jag...hej då hinenr inte mer...

Äntligen höst! :)

Nu är det äntligen höst...det var så himla mysigt när jag gick ut och gav mat till kaninerna när det låg en massa höstlöv vid treäden! :) Jag kan visa er hur det ser ut ngn  gång. Nu ska mamma ha den här datorn men jag ska bara visa er hur det ser ut på får parkering! :P

Ja...vid den här tiden förra året var det snö!

När jag kommer hem frå utvecklingssamtalet så ska jag hoppa med kaninerna! :)


Hem studiedag!

Godmorgon alla kära läsare! :) Idag har jag hem studiedag...Alle har inte lagt ut bildern på FB än och det kan ju ta ett tag. SDå ni får vänta med bilderna! :)
Hej då!


Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig! :)

Ridlektion m.m

Tjingeling!
Haha jag visste inte vad jag skulle döpa rubriken till...
Idag följde somsagt Sofia med mig när jag red, innan det så hoppade vi med Theodor så lite bildbomber kommer på Theodor och mig och en fin bild när han hoppade...men Sofia var visst inte så proffsig på att fota när kaniner hoppar men det gör ingenting! :) Men jag kan erkänna att jag blev lite irriterd på henne när hon inte fotade precsi när jag sa nu, men det är ju svårt! :P

Idag har jag ridit..aj fick Daisy och vi hoppade. Det gick jättebra förutom att jag trodde det var tre grupper och jag var i den tedje men det var bara två grupper så jag stog inne och hoppade ingenting...nej jag skoja. Jag fick hoppa två ggr efter dem andra hoppade men dem fick göra fyra fem gånger och jag bara stog där. Så himla irriterad blir jag på mig själv!! :( Jaja...men hon sa heller inte att jag skulle vara med i ngn grupp så inte så konstigt...jag skulle väll ha frågat. Skit i det, nu ska jag berätta om ridlektionen...
Först skrittade och så gjorde i våra halvhalter sedan när det var hoppning så galopperade vi på fyrkantsspåret! :) Det var kul, men jag blev trött fort och saktade av, gick in på mitten och vilade den andra galoppen! :P Men så sulle vi framhoppa två hinder som gick diogonalt sedan så hoppade ju dem och ajg bara stog inne! :P
Det var den ridlektionen det! Undrar vad vi ska göra nästa gång! :) Alle var så snäll och fotade mig när jag väl hoppade så en bildbomb kommer i ett annat inlägg! :)

Nu ska jag äta risifrutti och mandarin, jag är hungrig! :)




Hej då!


Nu kommer den upp igen! :)

Nu kom den upp igen, jag tror det bara behövdes ladda litei nnan den kunde komma up! Och datorn hade ju gått om tid på sig och ladda när jag var på slöjd för jag hade slöjd i en och en halvtimme! :) Och jag håller på somsagt och göra ett hus till Candy, nästa vecka är det redovisning och då får inte jag börja med mitt hinder utan man ska hålla på och säga vad man har gjort och sådär...
Men när Candy får sitt hus så ska ni få en bildbomb på detta! :) Jag ville bara skriva ett inlägg till...men nu ska jag inte blogga mer förän efter ridningen! :)


Ni får en bild på Sofia och Fluffen...idag ska hon faktiskt följa med till stallet! :)

Vrf kommer inte min header upp?

Varför kommer inte min vanliga header upp? Det kanske gör det på er...säg till om det gör det, vill verkliegn veta. Det är säkert ngt fel på min lånedator det är nog därför den inte kommer upp när man söker på min blogg! :P
Idag kom jag för titidgt i skolan, jag kom på det när jag höll på och ge kaninerna mat. Ja ba: Men vänta hallå?! Jag börjar ju 20 över nio. Ärsch säg ingenting till mamma så åker du halv åtta ändå. Jag sa ju till mamma iallafall men jag kunde åka tidigare, jag tänkte: jag kan ju titta på kaninhoppning på husdjursmässan på youtube och det är det jag gör just nu! :P Nu ska jag nog avsluta...vi hörs efter ridlektionen! :)


Idag ska vi hoppa...undrar vem jag får. Det var ju förberedande när jag var borta och då sa hon att jag skulle få en trygg häst när vi skulle hoppa! :P Det får jag säkert! Men hej då!

Pluggar! :(

Tjingeling!
Nu plggar jag...tog bara en liten kort paus men nu måste jag plugga vidar och det blir tyärr inga fler inlägg idag!


Så sorgligt...så hemskt!

Under en tävling fall plötslig hickstead ihop, dallrade och dog. Det var antingen en hjärtattack eller ett brustet kärl som orsakade det hemska ögonblicket...kan det bero på allt hoppande som tröttade ut honom? Urs...det här är så hmskt på hoppningen...nästan djurplågeri om han inte ksulle ha hoppat med hästen så skulle det kanske inte ha hänt...




När jag fick reda på nyheten så insåg jag plötsligt hur duktig han var genom att jag börja tita efter bilder och video!
R.I.P Hickstead. Vila i Frid!


Ny header när jag har fått min dator -

Ni kommer få en ny och fin header när jag har fått tillbaka min dator, det proppar in sig en massa i idér i min hjärna nu! :P


Det lönar sig med många inlägg!

Det lönar sig visst med många inlägg, för nu har jag fått 12-14 besökare varje dag nästa! :) Men jag har bestämt att jag ska skriva tre inlägg minst så det blir mycket att läsa för er.
Nu har vi rast och vi ska snart ha Svenska! Dum Svenska blä! :P Men jag får ävll stå ut, har för mig att Tessie ska komam den här veckan också antingen Mondag-Tisdag eller Tisdag-Onsdage, men det kommer jag inte ihåg! :P¨
Den här headern tänkte jag ha...men den får vänta rätt länge typ till sommaren! :P För måste ju ha vintertema när det är vinter, hösttema när det är höst osv...



Min älskling!

Bra jobbat, fortsätt! :)


Sluta komentar Berta...

Du kan bara sluta komentera för du vet inte hur duktig Theodor är och han kommer visst klara av medelsvåren...så håll tyst med dig!

Saknar min dator!

Jag saknar min dator så mycket...hoppas datakillen bara har lämna in den på service...vrf jag saknar den är för att jag vill bara lä'gga in alla bilder  på den datorn...göra filmer på Imovie (mitt älskade program! :P) Och lägga in låtarna på den från mina skivor! Jag vill ha den nu men måste säkert vänta i tv veckor minst innan jag får tillbaka den eller en ny,...jag hoppas jag får en ny!

  

Det här är min (den nyare versionen)




Och det är den gamlar versionen som jag har på min lånedator!

Tävling den 6/11

Tja!
Idag var det tävling igen då...
Theodor tog sin andra pinne idag! :) Och han kommer visst komma upp till medel du den där Berta som skickade den där komentaren om att Theodor inte skulel göra det, men skitsamma. Han gick på 0+0 och fick alltså sin andra pinne till medelsvår!
Candy, gick på 1+0.
Fluff...gick på 0+0 och kom på f2:a plats! :)
Piggelin fick ingen palcering alls! :(
Men jag är ättenöjd och jätetglad över att Thedoor fick sin andra pinne! :)
Nu ska jag lägga upp alla filmer på youtube från tävlingen! :) Bye!


Lägga över bilder på hårddisk snart....

Tjigengling!
Snart måste jag bara radera bilder och lägga över dem till en hårddisk annars krachar pappas dator och då blir han int glad! :P Har ju en lånebärbar och kan inte lägga bilder på den eftersom det är ett gästkonto på den och alltiung raderas så fort batteriet är slut och den stängs av eller om man stägner av den själv...
Nu byter jag ämne...
Jag ska nog önska mig en systemkamera iallafall. Det blir mycket roligare och bättre för mig som älskar att fota! :)* Jag kommer ha med den varje gång på kanintävlingar, och hästhoppningstävlingar i TRF. När jag väl är där och kollar på. Är ju inte i stallet alls mycket men jag struntar i stallet och satsar mest på kaninhoppninh! : Men jag tycker det är kul att rida såklart! :)
Hej då!


Godmorgon!

Godmorgon allihopa!
Nyss tittade jag på filmerna från Canarie Öarna på tvn. Man kan ju koppla in min videokamera i tvn och se videosarna jag filmat där! Så bra, det ska jag göra från alla tävlingar också nu! :)
Men iallafalll, imorgon är det tävling, jag längtar nå fruktansvärt! :P Jag vill bara dit just nu, men måste vänta en hel dag till! Men jua...tänk första ridhustävlingen på länge!
Men nog om det nu!
Men jag vet tyvärr inte vad jag ska skriva om!
JAG HAR NOG EN ANING BLOGGTORKA NU,MEN JAG SKA FÖRSÖKA BLOGGA SÅ MYCKET JAG KAN IDAG!

SKA ÄVEN FIXA ETT ELLER TVÅ TIDSINSTÄLLDA INLÄGG TILLS IORGON EFTERSOM JAG KOMMER VARA PÅ TÄVLINGEN MINST HALVA DAN!
HEJ DÅ!


Väntar med header...

Jag väntar med en ny header, tycker faktiskt den här är fin! :)
Hej då!


Hemma!! :)

Tjingeling!!! Nu är jag hemma...det är så himla skönt att äntligen komma hem! Jag har längtat till Theodor, åäö på datorn ;) och alla kaniner och hemma så sjukt mycket! :D
Jag vet inte vad jag ska skriva om...så hej då! :)

Sitter pa hotellet...

NU sitter jag pa hotellet, snart ska jag ta en buss till flygplatsen som ar jattenara och sedan ska man aka etttill flygplan...nu lkommer den bye! :P

Ny header! :)

Vadsager ni om en ny header nar jag kommer hem...kanske litte tidigt att bytas a vi far se men jag har kommit pa en massa header som jag kommer gora ochja ag maste boraj lara mig imp saj ag ka gora snggare header! :)
Men jag ha kommit pa en vinter header som jag ska ha och en annna host header....men bye! :)



P.S SITTER PA FLYGPLANET!!!!!

Imorgon aka hem!

Det blev visstt inte sista inlagget igar. Utan det blev idag! Jag trodde att vi inte skulle ga mer in pa datorn eftersom vi skulle ligga vid hotellet och sola som tankt, men nu regnar det! :P Jaja...tur att det inte ar forsta dagen utan sista!
Imorgon nar jag kommer hem sa ska jag springa till boden (dar alla kaniner bor) sa jag nastan stupar, smalla upp Theodors bur och nastan krama ihjal honom! Sa mycket har jag saknat honom, min angel, min lilla sota kille! Jag ALSKAR DIG!!!!!!!

Jag bloggar nar jag kommer hem, det lovar jag men nu maste jag dra! Bye! :)

I LOV YOUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Sista inlagget i Canarie Oarna

For imorgon aker jag hem, det kanns lite vemodigt och manvill inte riktigt hem men anda vill jag for jagl langtar sasjukt mycket till tavlingen. Nu atr det bara tva dagar kvarª Men ja....sa sag hejda till sistainlagget....


Langytasr

Ridining i Canarie Oarna...

Hej allihopa!
Idag har  vi ridit! Det var jattekul! Man kom verkligen hogt upp och sag en bit av canarie oarna, stranden och hus och annat. Det var mysigt och kul. Forst skrittade vi i led och sedan sa han som ledde ledet att jag skulle vara forst sedan sarah och sedan var mamma och sa skrittade vi forbi dem och sa skulle vi trava till ett gront hus och det gjorde vi.l Sedan skulle jag ta Rocky (hasten som jag hade) och bara galoppera upp for en kulle. Det var sa harligt...jag har alltid velat gora detta...att bara galoppera sjalv....pa en ang eller var som helst, det var bara sa harligt!  Nagot harligare finns inte.
Ja. det var det, nu sitter vi pa en restuarang, eller rattaree sagt vi har atit men jag far sitta vid datan efter. Men nu ska jag nog avsluta, sa hej d! :)


Vet inte hur manga ganer jag kan saga det har men: I LOVE YOU!

Ridhustävlingar...

Ja...som ni vet så är det ridhustävlingar resten av tävlingarna och den första tävlingen i ett ridhus är den 6:e nov, sedan den 27:e efter horse...FETT KULIG HELG DET BLIR DÄR! :) ;)
Ska ju på Sofias fest den 25:e horse show den 26:e och tävling den 27:e...men jaja.
Jag älskar att tävla i ridhus för det är så mysigt att bara vara där! Lngtar till dem så sjukt mycket...när jag kommer hemf från Canarie Öarna så är det ju tävling söndagen efter jag kommer hem den 6:e och då ska både, Frida, Sofia och Sarah min lillasyster tävla då! Det ska bli så himla kul! :P


I berga ridhus! :P Längtar!!! :P :P

RSS 2.0