Kommit hem från Little Darling! :(

Nu har vi kommit hem från Little Darling! :( Det var så himla kul där så jag ville inte gå hem som vanligt! :P

När vi kom så fixade där vi skulle sova och sedan gjorde vi modevisning och filmade den med min videokamera! :P Sedan så gick vi ut och gjorde en film. Vi gjorde en skräckfilm. eller skräckfilm och skräckfilm, men lite läskig är den allt! ;) Men ja. Sedan så importerade vi filmerna till hennes dator och då gick vi ner och åt och det blev ju Tacos! :) Sedan kollade vi på Harry Potter! :) Fast vi kollade inte på den första, men vi kollade på den andra! :P Den är ju också bra! :) Men vi kollade inte klart på den för vi var ganska trötta och ville sova! :) Så vi gjorde det.

Nästa dag så åt vi först frukost och sedan klippte vi filmen och jag ska lägga upp den på Youtube! :) Sedan gjorde vi en till film, men den ska vi inte lägga upp på Youtube! :P Efter det badade vi och då började det regna och åska, men det var bara kul! Men sedan var det lunch och det blev pannkakor! Det är också jättegott! :) Hehe, jag skrev HP (Harry Potter) och ett hjärta runtom på min pannkaka med sylten! :P Det blev skitmycket sylt då, men det var bara gott! ;) Sedan kollade vi på filmen vi hade gjort och klippte lite det som behövdes och så! :) Sedan var vi tvungna att gå hem! :( Åh, det var så himla himla kul!!!!! Vi måste göra om det här flera gånger! :) Men ja...

Imorgon ska vi åka till Kolmården med Thérese och hennes mamma och det ska ju bli kul det också! :) Men jag kan tyvärr inte fota där för min dumma kamera har ju gått sönder igen! Åh är så irriterad! Jag får väll fota med videokameran! :P Men ja. :) Nu ska jag nog avsluta, men vi hörs nog sedan! ;) Hej då!


Mitt snabela funkar inte! :P

Tjingeling! Vill bara säga att min snabela funar inte. Nu bryr sig säkert inte så många om det, men när jag ska göra snabela så kommer en sådan här grej istället: ™ Och har ni sett på en del filmer och dataspel som det står sådär? Det står jättesmått, men man kan ändå se det. Det kan iallafall jag. Det står det på Harry Potter filmerna och på The sims 2 spelen och säkert på många fler spel och filmer. Kolla, här är exempel:
 

Okej väldigt suddigt, men hoppas ni ser! xD
 
Hehe, ville bara säga det! :P Har råkat klicka på någon knapp så det blir sådär hela tiden och det är ganska jobbigt! :P
 

Hos Emma! :)

Nu är vi hoss Emma! :) Det är jättekul! Vi skypar med Frida och ja, ligger här med Emmas dator i sängen där vi ska sova! :) Snart ska vi gå ut och bada och så, sedan ska vi typ äta och sedan ska vi bada när det är mörkt och det ska bli jättemysigt! :) Men ja, hej då! 

Little Darling! :)

Idag ska vi åka till Little Darling! :) Vi ska sova över där tills imorgon och det ska bli jättekul! :) Jag längtar så mycket! :)

Tills dess ska jag nog bara ta det lugnt och sitta vid datorn. Sedan ska vi äta lunch och efter lunch ska vi till Little Darling! :)
Jag kommer inte blogga ikväll eller imorgon eftersom vi ska sova över hos Darling, men jag kommer ju blogga imorgon när vi har kommit hem! : ) Hörs då, hej då! :)


Tjing!

Tjing allihopa!

Idag har jag bara tagit det lugnt och solat och badat! :) Sedan tog jag ut kaninerna och promenerade med de i koppel. :) Efter det kollade jag och Sarah på Harry Potter och den flammande bägaren! Den var jättebra! :) Man kan inte se för många gånger på Harry Potter för de är så bra! Sedan så åt vi middag och lite sådant. Nu ligger jag här och bloggar och gör inte så mycket, men jag ska göra rent åt kaninerna snart och sedan är det typ kväll och då ska vi se på tv och då ska jag fixa med ungarnas Härstamningsbevis och sedan ska jag kolla på Almost Famous på datorn igen! :P Hihi! ^^ Jag är nog Harry Potter och Almost Famous galen! :P Men de är så bra!
Ska nog göra en till film sedan också som kommer komma ut ikväll! :)

Imorgon, ska vi åka till Little Darling och sova över hos henne där och det ska bli väldigt roligt! :D Jag längtar så mycket! Vi kommer väll mest bada i hennes pool och göra burken och sedan kommer vi nog gå hem till oss och åka ut med rullstolen! :P Hihi! Det är så roligt! Sedan ska vi få Tacos där och sedan ska vi kolla på Harry Potter! Vi ska kolla på första filmen då! Emma älskar också Harry Potter precis som jag! Men ja! :) Det var det, nu ska jag avsluta! Hej då!


Svarar på det nya sättet

Om ni inte har försått det än så svarar jag från och med nu på det nya sättet. Alltså jag svarar direkt på kommentarerna och inte i inlägg. Så om ni vill ha era svar så får ni kolla på det inlägget ni kommenterade och klicka på kommentarer och så ser ni nog mitt svar där! :) Ville bara säga det, bye! ;)
 
 

Kommit hem från Ikea! :)

Nu har vi kommit he från Ikea! :) Först åt vi och då tog jag pasta med köttfärsås och en chokladmouse som jag alltid tar där! :P Sedan köpte vi lite saker och ja, sedan åkte vi hem! :P Nu ska vi kolla på Harry Potter eller Rettop Yrrah som  man också kan säga. För det är Harry Potter bakklänges! :P Men vi ska se Fenixorden, men vi ska inte göra det nu, men snart. Tills dess ska jag se Almost Famous igen på Youtube! ;) Hej då!
 

Vill ha!

 

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Idag ska jag bara ta ta det lugnt! :) Men ikväll ska vi åka til lkea och köpa lite saker som vi behöver och även äta middag där och det ska bli ganska kul! :) Det är iallafall bättre än att gå runt och strosa här hemma och inte ha någoting at göra! ;) Men ja...det var typ det jag ville säga! :) Kanske bloggar mer sedan då, hej då! :)
 

Tjingeling bloggen!

Tjingeling bloggen!
 
Idag har jag mest varit ute med kaninerna och så. Jag gjorde också rent åt Polly och ungarna och efter det fotade jag lite med min videokamera! Den är ju ganska bra också, den funkar iallafall! ;) Men sedan så åkte jag och handlade smör, pellets till kaninerna och en glass till mig! :P Efter det var det middag och då var det någon kött med bearniesås och klyftpotatis! :D Gotti gotti! ^^ Nu vet jag inte vad jag ska göra, men jag ska sitta lite vid datorn igen och sedan ska vi se Harry Potter igen! :D Vi ska se typ Fenixorden eller Fången från Azkaban. Hihi!  Kan se alla filmer hur många gånger som helst för de är så ursäkta språket, men de är så jävla bra!!!!! :D Aja, nu ska jag avsluta! Bye! 
 

Videoblogg 27/7


Rolig dag! :D

Idag har det varit en jätterolig dag! :D Det är för att Little Darling kom till oss kl 1 och var här till kl 5 och det var jätteroligt! :D Först åkte vi ut med rullstolen och efter det fikade vi och sedan badade vi i bubbelpoolen och i den vanliga poolen! :) Det var väldigt kul! Sedan var vi ute med kaninerna och efter det var Little Darling tvungen att gå hem! :( Men vi bestämde att vi ska sova över hos henne på Måndag-Tisdag och det ska bli så himla roligt! :D  Men ja...efter att hon hade gått hem så gick vi till Älta centrum och hämtade ut Sarahs dator som har varit sönder och sedan åt vi på en China restaurang och sedan fick vi lite godis för vi ska se Harry Potter igen! :D Vi ska se Halvbrodprinsen idag! Den är grymt bra också! :D

Jag tycker att de bästa filmerna är: Harry Potter och fången från Azkaban, Harry Potter och den flammande bägaren och Harry Potter och Fenixorden och Dödsrelikerna! :D De är ju så himla bra! Sedan är resten av filmerna inte så bra, men den första är ju rätt bra också för då får man se hur allt börjar och när han kom till Hogwarts och när han köper sin trollstav och kläder och när han får träffa Hermione och Ron! :) Men nu ska jag avsluta, se you later alligator! ;)

Kolla vad söt han är här! ♥

Nu bakgrund på datorn! ;)

Nu har jag gjort en ny bakgrund på datorn! :) Den här gången blev det Harry! ♥ Visst är han söt här?! Det tycker iallafall jag!


Godmorgon!

Godmorgon alla läsare! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag hittar väll på något! :) Little Darling ska kanske komma och sedan ska vi kanske ska åka till Nacka forum och fixa lite saker där och så! :) Sedan ska jag typ bada och lite sådant! :)

Ska nog gå och plocka hallon nu! :D Bye!


Kommit hem från Frida och Elins landställe! :(

Nu har vi kommit hem från Frida och Elins landstället! :( Det var så kul där och jag vill inte åka hem! Idag hoppade jag och Frida med Fridas kaniner och så åkte vi bananbåten och då åkte vi så fort att vi ramlade av, men det var bara kul! :D Sedan åt vi lunch och några timmar efter det åkte vi hem! :(
Nu vet jag inte vad jag ska göra, men jag ska avsluta nu. Hej då!

Hittade en söt bild på Harry! ♥


Åkt bananbåt!

Nu har vi åkt bananbåt och badat och det har varit jättekul! :) Idag ska vi åks hem och det vill inte jag för det är så kul här!!! Men aja. Det roliga måste också ta slut! Nu ska vi äta lunch snart och vi ska äta hamburgare! :) Mums! Så hej då! :)

 


På Fridas och Elins landställe! :)

Tjingeling allihopa! Nu är vi på Fridas och Elins landställe och det är jättekul här! :) När vi kom så åt vi lunch och sedan gick vi ut och åkte deras lådbil och sedan åkte vi bananbåt och det var jättekul! :) Nu gör vi inte så mycket. Sarah, Elin och Julia spelar något spel på TVn och jag och Frida kollar på! :P Nu ska jag nog avsluta för vi ska typ fika snart! Hej då. :)


Hejsan bloggen!

Idag ska vi åka till Frida och Elins land! :) Det ska bli så kul! : ) Vi ska åka vid runt 12! :) Där ska vi bada, åka raketen och ja en massa andra roliga saker! :)

Nu kommer ni tycka att jag är väldigt klantig eller så, men den kameran som vi hämtade ut nyss är också sönder! :( Jag skulle testa med den här undervattens saken och då kom det in vatten i den, så den gick sönder. Så nu har jag ingen kamera igen! :( Och jag som tänkte fota där! Aja, kommer iallafall ta med videokameran! :) Nu ska jag göra i ordning mig och sedan ska vi typ åka, så hej då! :)


Grattis på födelsedagen! ♥

Grattis på födelsedagen Daniel Radcliffe! Det är ju han som spelar Harry Potter! :))))) Så grattis på födelsedagen!!!! I LOVE YOU!!!!

 
Love you!

Har tråkigt! :(

Tjing! Idag är det skitväder, som vanligt. Sämtsa sommaren någonsin kan man ju lugnt säga!!! Tar regnet aldrig slut?! Så nu sitter man här och tråkar.

Eftersom jag har det så tråkigt så har jag bestämt mig för att jag gör headers till de som vill! :) Om du vill ha en header så är det bara att maila på: [email protected]. Maila hur den ska se ut och skicka med bilder också! :) Ha det bra så sålänge då! :) Hej då!
 
 
Redigerade en liten bild på mig! ^^ Vad tycks? :)

Resultat!

Idag var det tävling i gulsippan igen! :) Vi hade tur med vädret och kaninerna gick jättebra! :D
Här kommer resultaten! :)

Piggelin: Piggelin gick på 0+1 fel och kom på plats 3 av 22. Hon fick även sin första pinne i rak lätt! :D
Fluff: Fluff, gick på 4 fel och kom inte med till final.
Theodor: Theodor gick på 0+0 fel, och kom på plats 4 av 22! :) Han fick även sin andra pinne rak lätt! :)

Det var som vanligt jätteroligt att tävla igen! :D
Nu ska jag bara ta det lugnt och sedan ska vi äta kebab med pommes och kolla på En dag i phuket! :) Den är ju också jättebra! :)

Tjing bloggen! :D

Nu har vi kommit hem från Little Darlings familj och det var så himla kul där så jag ville inte åka hem!!! :( Vi har typ bestämt att vi ska åka en resa med de, vi ska åka kryssning en vecka! :D Hihi, det ska bli så awesome! :D Men det är inte förns nästa sommar!!! :( Men jag ville typ stanna hoss Little Darling hela natten eller något sådant. Vi gjorde massa roliga saker! :) Vi gjorde burken, spöktunnel, vi badade i hennes pool och bastade och sedan busplingade vi också! :P Men vi var ju tvungna för att det är ju tävling imorgon! :( Ne, det ska man göra en glad smilis till! :))))) Hihi, asså att det är tävling! ^^ Är så taggad tills imorgon och jag ska tävla med Felicia då som vanligt! :D Det ska bli så himla kul! :) Jag ska starta som nummer 7 med Piggelin i lätt ny, 1 med Candy i lätt och 11 med Fluff och 21 med Theodor! :) Längtar så mycket!!!
Men det är typ as sent nu, så måste avsluta! ;) Tjao! ;)
 

Bilder från Frankrike!

Nu ska ni få en bildbomd från Frankrike! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
¨
 
 
 
 
 
Jag och min hästen som jag red pt! Man ser tyvärr inte huvudet! :(
 
 
Glömde berätta att vi var på ett badhus! :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Harry Potter skolan! ;) Nej, men det liknade ju den skit mycket!!! Kolla!
 
 
 
 
 
Så det får räcka! ;)

Hoss Emma! :)

Nu har vi kommit till Emma och de och vi har ätit förrätt och snart ska vi äta middag! :) Vi har det jätteroligt här och nu ska vi göra lite roliga saker, så ska avsluta nu! ;) Hej då!

Godmorgon bloggen! :)

Här kommer en videoblogg, det var väldigt lägne sedan jag gjorde det så ja. Här får ni en videoblogg! :)
 

Hämtat min kamera! :D

Tjing! :D Nu har vi hämtat min Olympus kamera! :) Nu har jag iallafall någon att fota med! :) Men det ända som är att man inte kan zooma med den medans man filmar som man kunde nu, men det gör inget! Det viktigaste är ju att jag har en kamera! :)

När vi kom hem så kom glassbilen, precis när vi hade kommit hem! :) Så då gick vi och köpte glass. Jag köpte Mega hit apelsin! Mums, mums! :D Så nu sitter jag här och äter en sådan! :D

Just nu, chattar jag med Little Darling på skype! :) Vi ska åka och äta middag hoss de imorgon och det ska bli jättekul! :) jag längtar så mycket, det var ett tag sen sist så det ska bli jättekul! :)

Nu ska vi se på film, men inte jag för jag ska se Almot Famous igen på Youtube! Det finns ju liksom hela filmen där fast i partar och jag har lagt alla partar som spellista, asså part ett, part två och tre osv osv. Ni vet nog! ;) Så den ska jag kolla på istället nu, så jag måste avsluta! :) Hej då!





Min kamera! :)

Min andra kamera som jag hade innan den som jag har nu, fast den är ju också sönder. Men den är iallafall klar nu!
Vi lämnade ju in den innan vi åkte till Frankrike och nu kan man komma och hämta den! :D Bra, då har jag iallafall någon kamera så länge! :) Vi ska hämta den ikväll! :)! I Augusti fyller den föresten ett år! :)
 

South park gubbe! :)

Har gjort en South park gubbe! :) Liknar den mig?! :)
 

Mer bilder!

Glömde lägga upp tre bilder på Fluff från kroken i Riala! Så här är de om någon vill se! :)
 

Godmorgon! :)

Godmorgon bloggen! :)
Idag ska vi åka till sickla och där ska vi fixa lite saker och äta lunch. :) Efter det ska vi åka hem och bada i poolen och sedan ska jag och mamma åka och hämta min kamera! :D Vi gjorde aldrig det igår, men idag ska vi!
Men ja...vi hörs när jag kommer hem då! :)
 

Tränat med Felicia! :D

Idag skulle ju Felicia komma och träna med Blixten! :) Det var jättekul! :) Först tränade vi med Blixten och Theodor. Sedan åkte jag, Sarah och Felicia ut med rullstolen och det var lika roligt som vanligt! :D Men nu har hon gått hem! :(

Nu vet jag inte vad jag ska göra, men vi ska äta snart och sedan ska vi typ åka och hämta min kamera! :)

En bild på Fluff från träningen idag! :)

Koppel och sele till Smulan! :D

De här olika kopplena och selerna funderar jag vilken som skulle passa till Smulan! :D Asså den ungen som jag ska väja från Pollys kull. :) Om det är en tjej förstårs! ;)
 
Antingen det här kopplet och selet:
 
 
Eller det här:
 
 
 
Vad tycker ni?! :)

Tjing bloggen!

Idag ska Felicia komma till mig och träna med Blixten, det ska bli så kul! :) Hon ska komma kl 1 och stanna tills vi ska äta middag, så hon ska vara här i princip hela dagen! :)

Hon ska ta med sig sin kamera eftersom min är sönder och då ska vi filma när vi tränar och så ska vi göra en film om träningen idag och den ska jag såklart också lägga upp på Youtube! ;)

Har fixat lite tidsinställda inlägg också! :) Som kommer komma lite då och då! :) Så håll utkik! ;)
Ska avsluta nu, bye!


Hallojsan! :)

Hallojsan bloggen! :)
 
Idag har jag ine gjort så mycket, bara varit inne och suttit vid datorn! :P Sedan gick jag ju såklart ut till kaninerna och höll på där, gav de mat och ja!
Sedan gick jag ut igen, för en timme sedan typ och då tog jag ut Theodor och filmade honom. ska göra en ny film som kommer komma ut ikväll! :) När jag var ute med Theodor så märkte jag att hallonen hade kommit! :D Yeay! :) Det är så himla gott! Så jag gick där och plockade hallon! :) Mums alltså! Sedan filmade jag Theodor lite till och sedan gick jag in och nu skriver jag här på bloggen! ;) Jag ska börja med filmen snart och sedan ska vi äta middag. Vi ska grilla idag! Mums! Men nu måste jag nog avlsuta, hej då!
 

Godmorgon! :)

Godmorning bloggen! ;)

Idag ska jag inte göra något speciellt. Bara vara hemma och ta det lugnt och så. :) Felicia skulle egentligen komma idag och träna med Blixten, men jag kände att det blev lite för mycket. Vi kom ju hem från Frankrike igår så jag ville bara ta det lugnt idag! :) Hon ska komma imorgon istället! :)

Nu vet jag inte vad jag ska blogga om, så hej då sålänge!
 
 
 
 

Hemma!

Nu har man kommit hem från Frankrike då! Glömde och berätta att vi åkte med en som vi kände till Frankrike. Inte för att det var så intressant men ja! :)

Det var jättekul där och ja, jag har ju bloggat om vad vi har gjort! ;)
Nu ska jag bara ta det lugnt och packa upp och så. Så ska avsluta, men jag bloggar ju mer sedan. Hej då!


Sista dagen i Frankrike

Idag var det den sista dagen i Frankrike. Imorgon aker vi ju hem.
Det har varit kul har och sa, men man langtar ju hem efter alla kaniner och varan katt Laban! :) Men imorgon ska man aka hem.

Vi tillbringade den sista dagen forst pa ett Zoo och det var ganska kul, sedan akte vi till en sjo och badade och solade. Nu har jag blivit annu brunare! :D Efter det akte vi till en gammal byggnad. Den var skit lik Hoqwarts. Alltsa Harry Potter skolan! Man kunde nastan tro att det var den ibland! :P Men det var jattekul dar och sedan var vi tvungna att aka hem for att vi ska ju packa och sa eftersom vi ska hem imorgon. :( Men ja, ska nog dra nu da, hej da!
Ses i Svergie! :)



Gardagen

Igar var det ju Nationaldagen har i Frankrike. Det var jattemycket folk i stan och sa. Det var jattemyckt fyverkerier ocksa och det var jattecoolt och jattefina raketer! :) Nar vi skulle hem sa var det proppat med bilar sa det tog en timme att aka ut fran parkeringen typ. Det var helt kaos! Men det gick til slut, men vi kom hem vid typ 1 sa jag var jattetrott; :P
 
Idag ska vi aka pa en batutflykt. Det ska bli ganska kul, men nu maste jag avsluta. Bye. :)
 

Ridit! :D

Idag var vi pa en lang utflykt. Vi var borta hela dagen och kom hem for en timme sedan typ.
Vi skulle rida idag och stallet lag hogt upp i bergen och det tog en timme att kora ditt och sedan skulle vi rida dar i tva och en halv timme och sedan en timme hem, sa det blev en heldags utflykt! :) Och det var jattekul!

Jag fick en hast som heter Tango och han var jattesot! Vi red som i Turkiet, eller naturen liknade som den i Turkiet valdigt mycket och lite som Sverige faktiskt! :) Vi travade tre ggr. Sedan skulle Ken hem for att vi skulle galoppera och han rider inte sa bra sa han kunde inte galoppera sa det kom en som ocksa red och hamtade honom och sa fick vi andra galoopera! :) Vi galoppera tre harliga turer! Det var jatteroligt!

Det enda som var daligt var att jag skulle ha cowboysadel och jag har inte haft det sa mycket sa det var lite obekvamt! Men man vanjde ju sig och man fick ju sta ut, men ibland var det lite jobbigt! Aja, Tango som jag red pa var jattesnall och sot! Ni far bild pa honom nar jag kommer hem! :)
Nu ska vi ata middag och sedan ska vi ta det lugnt och sedan ska iallafall jag ga och lagga mig. For imorgon ar det Nationaldagen har i Frankrike och da ska vi vara uppe sent sa man vill ju inte vara trott da. :)

Nu maste jag avsluta, hej da! :)


Min sötnos! ♥

 
Den här ungen jag kommer behålla från Pollys kull! :) Visst är den söt?! Det är en Zobeljapan! ♥ Man kan inte vara sötare!

Tjingeling bloggen! :)

Idag har vi varit vid stranden och badat och solat! :) Det var jattemysigt och det var en jattefinstrand. Det var valdigt blasigt och det blaste sand da och nar jag skulle fota sa gick itne min kaerma! Assa vafan tankte jag!!! Inbte nu igen!!! Men jopp, den ar sonder nu...hoppas verkligen den fixar sig, men den har varit lite konstigt forut. Ni vet de har linserna som gar upp i objektivet nar man startar kameran? D har fassnat hela tiden sedan Turkiet. Sa vi maste llamna in den, snart blir jag trott pa det har!!! :(
Aja...
Nu ska vi snart ata sa jag maste avsluta nu, hej da!
 

R U B R I K

Visste inte vad jag skulle ha som rubrik! :P
 
Idag har vi varit pa en marknad och dar fick jag en troja till hosten och en vaska som jag kan ha min planbok och sa. Behovde en sadan vaska sa det var ju bra att jag hitta en! :) Sedan akte vi till Kens falt med vinplantor och sa. Han som vi kanner som vi ar hos heter Ken om ni undrar. Och dar at vi lunch och sedan vattnade vi planterna och dar at vi lunch m.m.. Efter det akte vi hem och ikvall ska vi ga pa knytkalas. Det betyder att varje familj tar med sig en matratt eller efteratt som man kan ata. Det ar Kens vanner som ska ha kalas.
Det ar 35 grader har, asvarmt! :O Just nu skulle jag bara vilja kasta mig i poolen, men man far vall sta ut antar jag.
Maste avsluta nu, men bloggar mer sedan! :) Hej da!
 

Bilder från de senaste tävlingarna! :)

Tänkte lägga upp bilder från de senaste tävlingarna! :)
 
28 juni Gulsippan
Fluff
 
 
Det fanns tyvärr inte fler bilder på de andra kaninerna på den tävlingen!
 
7 juli Riala
Piggelin
 
 
 
Candy
 
 
 
Fluff
 
 
 
 
Så det var alla! :)
Bilderna är fotade av Hanna Wide och några är fotade av Sofie Jansson!

Frankrike!

Hej bloggen!
Nu har vi i Frnkrike och sa, men det far bli ett snabt inlagg den har gangen. Men bvlblogger mer sedan!

Tjingeling bloggen!

Tjing!

Idag har jag bara tagit det lugnt och badat och solat! :) Jag gjorde också rent åt Polly och ungarna och nu har de börjat skutta runt i buren och undersöker allting! De är så söta så att man smälter! Sedan gjorde vi rent åt alla kaniner. Så det blev en storrengöring idag! :)

Vi åkte också och köpte hö till kaninerna för det börjar ta slut. :) Sedan åt vi middag och nu gör jag inte så mycket. Jag kollar på filmen Almost Famous på Youtube och längtar tills imorgon! :D Hihi ^^

Föresten. Den sista Harry Potter filmen som vi beställde har också kommit nu!!! :D :D Så nu ska vi kolla på den!

Nu kommer jag inte blogga mer förns i Frankrike, men jag har gjort några tidsinställda så att ni får något att läsa. Kommer inte blogga så himla mycket där, men ja! :) Ha det gött sålänge! ;) See you in France! :)  Hej då!
 

Film :)

Har ju somsagt laddat upp en film också om kaninungarna på Youtube! :) Här får ni den. :)
Kaninungarna är dock tio dagar nu!
 
 

Imorgon drar man till Frankrike! :)

Japp! Imorgon drar man ju till Frankrike! :)
Jag har somsagt packat allt och jag ska såklart ta med min kamera igen och videokameran! :) Så jag ska fota och filma där en massa! ;) Jag måste gå och lägga mig tidigt idag för vi måste gå upp typ samma tid som när vi gjorde till Turkiet. Inte så lockande precis, men det blir nog bra! :) Jag kommer typ sova mest hela tiden imorgon på vägen.

Idag ska jag inte göra så mycket utan bara ta det lugnt och så. :) Vi måste åka och köpa hö och allt till kaninerna också. :) Det är en granne som ska ge de mat medans vi är borta.
Men ja...bloggar nog mer sedan! :) Hej då!


Godiskullen 11 dagar! :)

Här får ni en bildbomb på Godiskullen. De är nu 8 dagar och alla har somsagt öppnat ögonen! :)

Jag har också laddat upp en film på ungarna på Youtube! ;) Videon får ni i ett annat inlägg! :)
 
 
 

Packat! :)

Nu har jag packat till Frankrike! :) Vi ska ju åka dit på Tisdag! :) Där ska vi rida och göra en massa utflykter som han som vi känner där har bokat och det ska väl bli ganska kul! :)
Han har en dator där som jag kan blogga på! :)

Innan jag packade så var jag ute och fotade godiskullen! :) Ja la upp en filt och så la jag ungarna där på och fotade de! :) Så bilder kommer kommer komma ut på de! :) Jag filmade också så jag ska göra en film om de också! :)

Men nu ska jag avsluta, hej då! :)

Här får ni en smak bild på kullen! :)


Ingen grönalund idag... :(

Idag skulle jag egentligen gå på grönalund, men det ingen grönalund idag. För jag är för trött för det och så regnar det ju och det är inte alls bra väder så det blir ingen grönalund idag. :( Skulle gå med min kompis Filippa och vi har inte sätts på jättelänge så det skulle vara jättekul, men det får bli en annan gång! :)

Så idag ska jag inte göra så mycket, bara ta det lugnt och så! :) Just nu fixar jag tävlingsböcker! :D Hihi! :P Fixar en massa olika tävlingsböcker som jag kan välja emellan sedan! :)
Men nu måste jag avbryta med det och så måste jag avsluta här för nu ska jag äta lunch, hej då sålänge!


Hemma efter en jätterolig dag i Riala! :D

Idag var det tävling och den här gången var det hemma hos Josephine Lind i Riala! :)
Det var ju både krok och rak idag! :D
Det var skitlångt att åka dit men det var såklart värt det!
Varför? Jo, det får ni veta snart! ;) Här är resultaten!
 
Krok mini:
Piggelin: gick på 1+1 fel och hon kom precis utanför. :)
 
Krok lätt:
Candy: gick på 0+3 och kom på plats 8/23.
Fluff: gick på 0+1 och kom på plats 2/13. 
Theodor: gick 1 fel, men det blev tyvärr opi för honom. Han blev alltså utesluten! :P Han hade verkligen ingen bra dag idag! :P Han ville mest äta och nosa på det goda gräset! ;)
 
Rak lätt:
Candy: gick på 0 fel i grunden och 3 fel i finalen. Hon kom på 1:a plats! Är så stolt över min lilla tjej! :)
Piggelin: Skulle starta rak lätt ny för andra gången och hon sprang igenom hela banan och fick också bara ett fel. Hon gick på 1 fel även i finalen och kom precis utanför!
Fluff: gick på 0+1 och kom på 5 plats!
 
Jag fick jättemånga priser och det var jtätekul att tävla som vanligt med Felicia!! :D
Theodor på tävlingen idag! :)

Varit i sickla! :)

Nyss kom vi hem från Sickla. :) Jag och mamma var där och shoppa lite. Eller det var mamma som köpte till sig själv mest, jag fick bara en bok! :P Men ja. :) Jag fick Klara och fölet. :) Hoppas den är bra! :) Sedan åt vi på en China restaurang och sedan åkte vi hem. Vi handlade på Konsum också och då handlade jag godis!

Ikväll ska vi se Harry Potter och The Deathly Hallows del 1! De verkar grymt bra så jag hoppas att de är det! :)
Sedan är det ju tävling imorgon, så jag var nyss ute och fixa transportburarna. Det är både rak och krok i lätt imorgon så är jättetaggad! :D Startlistorna har kommit ut nu och jag ska starta som nummer 6 med Piggelin i krok mini. Nummer 2 med Candy i krok lätt ny och nummer 6 med Fluff. I krok lätt ska jag starta nummer 6 med Theodor och I rak lätt ny ska jag starta nummer 2 med Candy, 6 med Piggelin och 9 med Fluff! :)
Det är väldigt lite starter och det är ju bra! :D Sedan ska jag också sitta som tidtagare i medel! :) Jag längtar så mycket!!!! :D

Men nu ska jag fixa lite och sedan ska vi se på Harry Potter! :D
Hej då! :)

Harry potter teman!

Jag har också Harry Potter teman på min mobil som jag har laddat ner från internet på den! :) Så nu har jag både en bakgrund med Harry Potter på datorn och sedan Harry Potter teman på min mobil! :P
Sedan har jag också Harry Potter ringsignal såklart på mobilen! ;)
 
 
 

Love You! <3333333333

Tjing!

I dag ska jag inte göra så mycket. Jag och mamma ska åka in till sickla och vi ska typ shopa där lite och sedan ska vi äta på en kina restaurang där och så! :)
 
Imorgon är det tävling igen! :D TAGGAD? JA!!!!! :P
Nej, men det ska ju såklart bli jättekul som vanligt! :) Tävlingen är på Riala den här gången och jag har aldrig varit där! :P Förra året fick jag inte åka på den för det var så långt. Men i år fick jag! :D Men ja...

På Tisdag åker vi till Frankrike och vi kommer vara där i en vecka! Vi ska ju åka till en som vi känner där, han bor där så ja. :) Det ska väl bli ganska kul. Inte så jätte då! :) Men ja. Kommer inte blogg någonting då heller typ, eller kanske. För han har en skitgammal data som jag kanske får låna! xD Hoppas det, då kan jag ju slänga in något inlägg då och då! ;) Men jag får se... :)
Nu vet jag inte vad jag ska skriva, så hej då! :)


Nya blogg.se

Kanske ska ta och skriva ett inlögg om det nya blogg.se. :)
Är kanske lite försent ute, men jaja. :)
 
Först tyckte jag som ni kanske såg att det var jättedåligt! Men när jag började vänja mig så var det rätt så bra ändå! :) Det är bra att de har gjort snabbinlägg för när man loggar in på sin mobil så kan man ju bara skriva där. :) Det är ju en stor fördel. En annan bra sak är ju också att man kan svara på sina kommentarer direkt! :) Då slipper man ju att skriva en massa svar på kommentar - inlägg! :P Det var faktiskt lite jobbig och speciellt om man fick in många kommentarer! :P Så ja. :) jag tycker det var bra att de böt. Man kan ju också se statistiken direkt när man loggar in och det är ju också bra! :)
Har egentligen inga dåliga saker om nya blogg.se! :)
 

Harry Potter bakgrund på datorn! <333333


Harry potter bloopers!

Sitter och kollar på Harry Potter bloopers! Haha, de är ju bara för bäst asså! :D Älskar den här! :P


Haft gäster :)

Tjingeling allihopa. Idag har vi haft gäster. :) Det var Theres och Inger som skulle komma igen. :) Sarah är inte hemma för hon är hoss hennes kompis landställe. Så jag och Theres fick vara själva idag och vi hade väll ganska kull! :) Vi badade jättemycket och jag solade i typ två timmar! :P Det var jätteskönt och nu har jag blivit jättebrun! :)
Sedan hälsade vi också på kaninungarna och Theres fick hålla i en. :) Jag har bestämt mig för vilken unge jag ska behålla nu.  Den är så söt! :) Den liknar liksom Polly fast den är vit och har svarta prickar på sig. :)
Men ja...sedan gjorde vi inte så mycket mer, men efter att de hade åkt hem så åkte vi till Plantagen och köpte lite jord och sådant! :P Efter det åkte vi och köpte pizza! :) Jag tog ju såklart en Hawaii pizza. :) Det var jättegott och sedan har jag inte gjort så mycket mer. :) Men nu ska jag nog vara inne på facebook och lite sådant på datorn, så hej då! :)
 

Vill ha!

 
 
Vill ha en sådan här Ipod Touch. Typ alla förutom jag har någon form av Touch telefon. Typ Iphone eller ja ni vet. Men jag har ingen sådan!  Så jag måste verkligen ha en! :P Har ju bara en gammal sony ericsson.
Mamma har tiill och med erbjudit mig en Iphone nu när de har satt så lågt pris på de. Men usch, nej jag vill ha min telefon tills den går sönder! :P Och sedan en Ipod som jag bara kan spela mitt älskade Ovenbreak på! :P Och vara inne på facebook med! :)

Harry Potter filmer

Nu har vi beställt mer Harry Potter filmer. Den senaste vi såg var ju den 5:e filmen. Vi har inte Harry Potter och Havblodprinsen och del 2 på Harry Potter och Dödsrelikerna så de beställde vi! :) När vi har de så har vi alla! :D Ska bli kul att få se filmerna igen! :D Det var några dagar sen sist! :P
 
 

Dålig update...

Jag vet att jag inte har uppdaterat så mycket. Men jag vet inte vad jag ska blogga om. De blir mest sånnahär inlägg: Idag ska jag bara bada i poolen och slappa. Eller så! Det är typ det jag gör på dagarna, när det är fint väder. Men det är ganska uttråkande att blogga om det hela tiden så om ni vill att jag ska uppdatera mer, så får ni önska inlägg istället! :)
 

Hur och varför jag började gilla Harry Potter!

Nu tänkte jag berätta hur och varför jag började gilla Harry Potter! :)
 
Det var såhär:
När vi skulle åka till Florida så var det en slags liten tv på varje stolsrygg på flygplanet. Där kunde man se filmer på och spela spel. Då hittade jag inte så bra filmer där, men Harry Potter filmer. Då tänkte jag: äh, kan väll se på den då. De är ju ganska bra iallafall. Så jag började se på den. Lite fel film dock eftersom jag kollade på den näst sista men det fanns bara den där. :P Så jag hade inget annat val, men jag tyckte den var så himla bra och att Harry var så snygg och söt!!!! :P Okej...men jag tyckte det och sedan började jag gilla honom mer och mer!
Så jag satt och kolla på den där filmen nästan hela tiden! :P Tyckte ju att den var så bra!!!
 
När vi hade kommit fram till Florida och skulle åka till hotellet så skulle jag Emma, Sarah, Emmas pappa och vår pappa sitta i samma bil och då började Emma, Sarah och jag prata om Harry Potter och om filmerna och då gillade jag han ännu mer! När vi hade varit i Florida i någon vecka så kulle vi ju åka till Disney World och kolla på The Wizarding World of Harry Potter. Det var som en attraktion som man skulle åka och det var en jättestor tv skärm ibland och så kändes det som om man åke med honom där och det kändes så verkligt. Det var så coolt! Ni som inte har testat det ska testa!
Här är videon på den där saken vi åkte! Det var så häftigt!
Det känns ju verkligare i verkligheten!!!
 
Nu kommer lite bilder på Harry Potter skolan i Orlando!
 
 
 
 
 
 
Efter det har jag bara gillat eller rättare sagt älskat Harry Potter!
Nu vet ni varför jag älskar honom och filmerna. :)
 
Love you!!!!!!!!!!!!!!!! <3333333333333

Kaninungarna

Kaninungarna växer och knakar! :) De är nu 10 dagar gamla och man kan se vilka färger ungarna är nu! :) Det verkar vara tre siames och fyra madagaskar!
Snart öppnar de nog ögonen också! De är så söta! :)

Här kommer några bilder! :)

 
 
 
 
 
 

Så! :) Nu ska jag gå upp och äta piråg! ;) Hej då!
 

Nytt världsrekord i höjdhopp!

Nytt världsrekord i höjdhopp!
Grattis till Tarkan Sönmez och Snöflingans Majesty of Night "Aysel som slog det nya världsrekordet i höjdhopp igår! De slog hela 100 cm alltså 1 meter! Förut var det 99,5 cm men nu 100 cm! Grattis!
Här får ni filmen!
 

Tack!

Tack för alla fina kommentarer om att ni gillar mina blogg så mycket! :) Det var inte tanken med att starta den här bloggen, att så många skulle gilla den så mycket. Men det är ju kul iallafall! :)

Idag ska jag bara slappa vid poolen och så! :) Aja, ni får ha det så bra sålänge. Hej då!


RSS 2.0