TJING!!!!!!!!!

Tjingeling alla dar ute! Imorgon aker man hem till kalla Sverige. Vill itne! :((( Men man ar ju tvungen och lite skul ska det ju bli. Langtar sa himla mycket till alla kaniner och sa; :) Men aja.
 
Vet ni?! Nar jag var inne pa facebook sa gick jag in pa Takidas fanpage och skulel kolla om de haed nagra goda nyheter! :) Nej, men ahj. Jag skulle kolla liksom vad som hade han t eftersom jag inte kan folja de nu nar jag ar i Egypten, men da stog det att de haller pa och spelar in musikvideon till Swallow!!!! :D :D :D Langtar sa himal mycket tilsl den kommer ut!!!!!!! Ni fattar inte!!!!! Ah vill bara se den nu! Men aja. Dert var bara det jag vilel saga typ. See you in Sweden da! :)))
 
 
Har ar en bild de la ut pa deras fanpage! :P

Tjingeling!

Det har inte hant sa mycket sedan senaste gangen jag bloggade; Igar badade vi bara i havet och i poolen och sa. Sedan struntade vi att sitta vid datorerna igar sa kunde inte blogga, men gor ju det nu istallet. :)
 
Idag sa var det typ fullt upp hela dagen! :D Forst var vi och red. Vi ahr bestamt att vi ska gora det nastan varje gang vi reser. Hehe.! :P Men det ar sa kul att rida utomlands. Men aja. hastarna var jattefina, men lite magra men de har ju inget gras har typ. Men sa farligt var det ju inte. Men min hette Shakira och hon var jattesot, men saklart lite seg som vanligt! :P Nej,  men det kanns nastan som att jag alltid ska fa de sega hastarna! :P Men ja. Sedan var vi pa Aqua lando ch det var jattekul! :D Har fotat sa bilder kommer upp nar jagk ommer hem! :) Sedan sa har vi bara atit middag har i stan och pa restaurangen sa var det en jattesot katt!!!! Har fott den med sa ni far se; :) Men nu ska jag ta och avsluta hara. sa hej da! :)
 
 
Liten smakbild pa vattenlandet. :)

Framme for long ago! :)

Japp. Nu ar vi antligen framme! Eller ffor langer sedan faktiskt. Vi kom kl 3 pa natetn. Intek ul kan jag saga, men planet var ju somsagt forsennat och det tar fyra timmaer att flyga hit. Nu ar vi iaklalfall framme oh det ar sa bra! Kan inte blogga fran mammas iphone och typ inte gora videoblogg helelr for det kostar jattemycket och om jag gor det sa far jag inte de dar Takida kladerna och de vill jag ju ha! Sa ja. Men kanske, kanske. Far se. Nu ska vi ata. Hej da!
 
 

Videoblogg


Planet försenat!!!

Jahapp. Då ska planet naturligtvis vara försenat. Vi kom dit tjugo i fem elelr någonting och trodde det skulel gå 7.05 som bestämt, men det vart försenat till 9.50. Det var väll ok så vi väntade och sedan gick vi till gaten och trodde att vi skulle åka snart. Men nej, nej. Då tog de plötsligft bortdet planet som stog där och satte dit London och någonting och då visste vi ju att det var något fel så då gick vi och kollade och då stog det med en röd skylt: Försennat till 19.00! Man ba vad fan! Och blev helt jävla arg liksom! Hela dagen skulle vi ju få vänta!! Så vi "checkade" in på ett hotell som heter Parken Inn och sedan ska vi vara här tills vi ska åka till flygplatsen. Resväskorna är kvar på flygplatsen för vi hann checka in de och så. Hoppas inte de hamnar fel bara! xD Men det tror jag inte! ;) Men jaja. Nu så är det bara att vänta till kl sju då. Fyra timmar kvar! Yeeey! :P Om det inte skulle ha blivit försenat så skulel vi vara framme nu! :((((
 

Egypten snart!

Jahapp. Då ska man snart till Egypten! :D Jag ska göra "direktinlägg" från mammas ihpone och även lite videobloggar om det går att ladda upp därifrån. Det kanske är dålig teckning, men ja. Om det går så går det! Har packat ner både digitalkameran och videokameran! När jag kommer hem så ska jag lägga ut en massa bilder! :) Men ja. Nu ska jag snart gå och lägga mig eftersom vi ska gå upp 4.20 imorgon. Inte kul! Kommer typ sova hela resan som vanligt. Hehe. :P Men ja. Nu är det här det sista inlägget jag gör innan Egypten! :P Hej då! See you in Egypt! ;) ^^

 
Såhär kommer vår pool se ut! :D

Hemma hoss Sofia! :)


Måste ha!!!

 
 
När jag får en Iphone måste jag ha de här Takida skalen! :D
 
 
 
 
 
 

VARFÖR MÅSTE MAN HA RUBRIK???

Hehe. Fick damp för att jag inte kom på någon vettig rubrik, men men. :) För typ en timme sedan så kom jag hem och då tog jag ut Theodor och filmade och sedan tog jag även ut de andra kaninerna i hagen och så så att de fick rasta sig. :) Sedan har jag inte gjort så mycket mer. Men ja. Nu håller jag på att importera filmer till datorn och juste jag gjorde en film där jag visar hur den nya kaninboden ser ut eler ny och ny, men jag vi har ju flyttat om så visade hur det blev och ska ju lägga upp det på Youtube. :))
 
Idag är det egentligen ridning, men det är Voltige och jag HATAR verkligen det inte vet jag varför, men jag gör bara det så jag bytta den ridlektionen med en tjej som heter Josefin i stallet och då bytte vi somsagt och nu ska jag rida nästa Fredag  istället. Dagen efter vi har kommit hem från Egypten. :P Men ja. :) Så det ska jag göra. Tro4 det var dressyr då. Mycket bättre än voltige! :P Men jaja. Nu ska jag avsluta. Men ha det så bra sålänge så hörs vi sedan! ^^ Hej då!
 

Skolfotot!

Har fått skolfoto nu. Blev ju inte så bra kan man ju lugnt säga! xD
 
 
 

Tjing allihopa!

Nu ärvi i period två i vår skola. Vi har ju börjat med olika perioder och nu är vi alltså inne på period två och det betyder att ju att vårat schema har blivit ändrat så idag slutade vi 15.50! :( Vi ska göra det varje Måndag! :((( Men sedan slutar iallafall jag ungefär vid de tiderna som jag gjorde innan för jag har ju Sv/En och det är bara spanskan och franskan som slutar typ fyra de andra dagarna också så det är ju skönt! :)) Men ja. Sedan var det ju blockflöjt kl 5 och kom hem halv fem så hann inte blogga något! :P Men aja. Juste i skolan idag så fick jag reda på att jag fick C på idrottsprovet! Så bra! :) Är jättenöjd med det. :) Sedan fick jag E på Engelska provet och hade typ inte plugga nånting så ja! :P
 
Nu har vi äntligen flyttat in alla kaniner! Sarah fick den andra delen av boden så nu bor både Fluff, Candy och Piggelin i boden med de andra kaninerna och det är så skönt! :) Ska göra en video där ni får se hur det blev! :)
 
Men har inte så mycket mer att berätta så ska nog avsluta nu. ;) Hej då! :)
 

Video!!

Gjorde en video som heter: En dag i Hågelby! :P Filmade lite där så tänkte göra det, hehe. Men här kommer den! :)
 

Ny header + design!

Har nu som ni ser en ny desing! Blev nödjd så ska ha den här ett tag! :))
 

Resultat!

Nu har jag kommit hem frå nen underbar rolig dag i Hågelby! :D Den var så sjukt rolig så jag ville inte åka hem sedan! :P Men jag var ju tvungen, men nu får jag inte tävla mer innan Egypten! :( Så dumt! Men jag kommer ju efter sedan såkalrt! ;) Men ja. Det var somsagt jätteroligt! Så himla kul!!! Felicia hade också en kompis med sig idag och hon heter Frida som min kompis också heter roligt nog! :P Men ja. Hon var jättesnäll! Kan länka till hennes blogg: http://kimsa.blogg.se/ så!   Så! ;) Men här kommer resultaten!
 
Candy: Candy gick rätt fint på bara 3+1 fel.
Piggeln: Piggelin gick på 2+1 fel.
Theodor: Theodor gick på 0+1 fel.
 Fluff blev utesluten! :P
 
Har böckerna ute och orkar inte ta in de så ni får inte veta vilken plats de kom på tyvärr! :P
 
Håller på att ladda upp filmerna så de ska vara uta ikväll! :)
 
 
Fluff på tävlingen! Han älskade de där läven haha! :P

Stackarna! :P

Sitter och kollar på när Takidas bussar brann upp. Det var tre st så de fick byte hela tidne och medans så filmade de på plats och de har lagt upp det på Youtube och det sitter jag och kollar på just nu! :P Haha stackarna. Gud vad jobbigt det måste vara! Men klippen är så sköna alltså haha! :P
 
 
 
 

TAGGA TÄVLING! :D

Japp! :D Då gäller det att tagga till tävlingen imorgon!!! :D :D Längtar så sjukt mycket! Det ska visst regna, men inte stoppar det mig! Somsagt inget stoppar tävling! ;) Men ja. Det är lite starter som tur är så kan åka hem ganska tidigt om det regnar. :)) Men ja. Ska starta med Candy som nr 1, Piggelin som nr 6 och Theodor som nr 13! :) I medel ska jag starta som nr 6 med Fluff! :) Så väldigt bra starter fick jag! :) Det är ju I hågelby imorgon! :)
 
Allt är packat och klart! Har börjat fixa tranportburarna på morgonen istället. Orka göra det nu liksom! :P Men kameran är nerpackad och mobilen! :P Men ja. Det ska bli så himla kul! :D :D Nu ska jag avsluta. Bye! :))
 

Videobloggar!

Kom på att jag har blivit väldigt dålig på att göra videobloggar! Har typ bara gjort tre st sedan skolan började! :O Helt sjukt! Ska verkligen bli bättre på det, men det är det att det tar så himla långt tid att ladda upp typ och sedan måste jag vänta och vänta och sedan ja...så jobbigt! Men ska försöka bli bättre på det! Looovar. :)
 

En månad sedan! ♥♥♥


It´s not "just a rabbit"

Har gjort en film som säger att det inte bara är en kanin som vissa säger! Det är så mycket mer! Kolla på videon!
Har gjort videon själv!
 

Lördag! :)

Idag är det ju lördag! :D Alltså tävling imorgon! :D Åh! Längtar så himla mycket!!! Tävling stoppar inte min förkylning inte! ;) Aldrig någonsin!!! :P Men aja.
 
Idag ska jag bara softa, kolla klart på Almost Famous! ^^ För jag hann aldrig göra det den senaste gången jag kollade på den. :P Sedan vet jag inte vad jag ska göra. Men ja. Har inte så mkt mer att säga! Vet inte riktigt vad jag ska blogga om längre så ni får gärna önska inlägg!!
 
Nu ska jag avsluta. Bye! ;)
 
 
 
Ful! Men bjuder som vanligt! ;)

Kollar på idolklipp!!

Hahaha kollar på så sjuka idolklipp! Hållr på och garvar ihjäl mig!!!
 
Här kommer några! xD
 
 
 
 
 

Bokat och klart! :D

Yes! Nu är allt bokat och klart! :D Jag och Felicia ska ju se när Stiftelsen spelar på Tyrol den 14 mars och det ska bli så himla kul!!! :D Hon tycker också Robban är snygg och det är han ju! Hihi! ^^Men Stiftelsen är inte lika bra som Takida, för Takida är bäst! :P Men det ska bli så himla kul. Längtar så himla mycket! Ska såklart filma och lägga upp på Youtube och på min blogg! ;) Nu är det bara 143 dagar kvar!! Hehe. Men ja...
 
Nu blir det snart Fredagsmys och så blir det Tacos till middag! :)) Kan det bli bättre?? :D Sedan är det ju tävling på Söndag och det ska också bli jättekul!! Sedan är det ju nästa helg också, men kan somsagt inte då. :( Men då ligger jag säkert och solar i Egypten eller något medans ni andra får gå runt och frysa på tävlingen! :P Hahaha! Men aja. Vi hörs hörni! Hej då! 
 
 
Kolla Robbans blick haha! :P Love you!!! <3333333
 

Hemma!

Då är man hemma igen! ;) Har varit det rättl änge faktiskt. Men jag åt ingen lucnh så jag fick åka och handla kebab för vi hade ingen mat hemma och så. Men ja. :) Sedan har jag inte gjort så mkt mer. :)
 
Nu har Sarahs bur kommit så i helgen blir det inflyttning av kaniner och sedan ska det bli storrengöring! Det var länge sedan sedan den senaste storregöring så ja. Det måste göras. :) Ska även borsta Fluff och fixa! Men nu ska jag avsluta. Ha det bra. :) Hej då!
 
 

Bloopervideon!

Nu har äntligen den efterlängtade bloopervideon kommit upp! :D ENYOY! ^^
 

Friday!

Idag är det äntligen Fredag! Som vanligt så har den här veckan också gått jättefort! Fast det är bara bra för nu är det mindre än en vecka tills vi ska åka till Egypten! :D Excagt 7 dagar kvar och det har gått så himla fort! :D Längtar så himla mycket! Men aja.
 
Idag ska jag ju också prao och vi ska klippa klart filmen och sdan ska jag somsagt följa med henne på ett skivbolag eller något. Men ja. :) Vi får se hur det blir! :) Det ska bli kul iallafall! Det dåliga är att jag har blivit förkyld nu också. Såklart tills vi ska åka till Egypten! Det är bara att hoppas att jag blir frisk innan dess, men det tror jag. :) Hehe. Jag har blivit så van att åka flygplan så att jag typ sover halva resan och sedan på flygplatsen så sitter jag bara ner och ba: Aha. Och typ sover! :P Hehe. Men det ska bli jättekul iallafall och båda kamerorna ska följa med såklart! :D Ska lägga upp bilder när jag kommer hem! :)
Men nu ska jag avsluta tänkte jag! ;) Hej då!
 
 

Home!

Då är man hemma igen! Det blev en ganska lång dag idag! :) Men det var kul. :)
 
När jag kom så skulle jag hitta fem bildutsnitt och det är liksom om det är helbild, halvbild, miljöbild, närbild  osv. Sedan skulle vi spela in filmen! :) Det var jättekul och det gick jättebra! :) På vägen så åt vi på Burger King!
 
Juste på tunelbanan så kom det in en tant med rolator och börja prata med en gubbe och hon ba: Ja. Jag har spelat i Hammarbylaget i 6 år och de säger att jag är sykisk sjuk och de tog min dotter för att de sa att jag var det, men det var jag inte! Och sedan ba: Jag hade femma i idrott jag och vi ba: Vafan och vi och några till höll på att skratta. Det var skitkonstigt! Hon ba kom in där och berättade om sitt liv! Men ja...
 
Sedan kllippte vi filmen och det tog typ 2 och en halv timme! :P Men det var roligt! :D Vi ska lägga upp den på Youtube! ;) Hon hade ett jätteproffsigt program som jag också vill ha! :P Men jag ska önska mig det i julklapp! Hoppas vekrligen jag får det och det är så himla bra för att man kan ha det på mac! :DSedan hade hon också photoshop som jag också ska önska mig! Men aja. Det var den praodagen. :) Ska faktiskt prao imorgon också för vi hann inte riktigt klippa klart filmen och så. Sedan ska jag följa med henne till ett skivbolag eller vad hon sa! :P Aja. Vi får se hur det går! :)
 
Jag kan typ inte göra en header för jag hittar inte den där gimp som jag hade förut innan Ehab ominstallerade min dator. Det är så konstigt och nu kan jag typ inte ladda ner det längre! Så dumt! Men jag ska försöka göra allt vad jag kan för att få det rätt programmet och göra en header för den här håller på och ruttnar nu! Nej, men har ju haft den här väldigt länge och vill ha någon riktig höstig! ;) Men aja. Nu ska jag avsluta. Bye! :)
 

Äntligen!

Nu har filmerna äntligen laddats upp! Det tog sin lilla tid! :P Här kommer de! :)
 
 

Godmorgon! :)

Vaknade för 20 min sedan och trodde att jag hade glömt min videokamera i stallet igår som jag som tur var inte hade gjort. Jag skulle filma för jag trodde inte hon skulle stå och berätta som hon gjorde. Men aja.
 
Idag är det den sista praodagen för mig! Sedan har jag helg! :D Jippi! :P Men det ska bli väldigt skönt! :)
Ska ta en buss som går typ halv så kan ta det lugnt ett tag. Men jaja. Nu ska jag avsluta. Ha det bra sålänge! Hej då!
 
 
Jag och Theodor i sommras! <3333

Takida! ♥

Asså nu har jag verkligen hittat ätka kärlek i er musik! Jag fattar inte! Varje gång jag lyssnar på era låtar så börjar jag nästan att gråta. Speciellt på en del speciella. Robert uttrycker sig bara så liksom åh. Kan inte riktigt förklara, men jag bara kan sitta där hur länge som helst och lyssna, lyssna och lyssna! Nu fattar jag äntligen vad musik innebär och jag har hittat det i era låtar och texter!
 
Innan gillade jag The Ark. Barsnliga The Ark som var kända, men jag fattade inte varför! De och speciellt Ola betedde sig så himla konstigt! De visste inte vad musiken innebar och de har inte en sådan text i sina låtar så att man bara kan sitta där och lyssna! De kanske var bra, men inte liksom som Takidas! Det är så så himla svårt att förklara! Men hoppas ni fattar! TAKIDA FOREVER AND EVER IN MY HEART!!! 
 
 
LOVE YOU FOREVER AND EVER!!!!!!!!!!

Hemma från stallet!

Idag var jag och Sarah på en clinic i stallet. Vi var där 18.00 när det skulle börja. Det skulle vara en ridande polis som skulle berätta om säkerheten typ. I början hängde man med bra och så när hon berättade, men sedan började jag tänka på annat och publiken blev ofokuserad så en del höll på med sina mobiler så de blev tillsagda och ja det var helt enkelt noll fokus på publiken haha! :P Men vi gick kvart över sju för orka sitta där i två timmar till som den skulle vara typ! xD Men ärligt. Den var skittråkig. Visst den var intressan också, men ja. Så gick det!
 
Nu ska jag ta och fundera ut en ny header och får se om jag kommer på någon ny! Det får vi helt enkelt se! :P Men nu ska jag i allafall avsluta. Bye!
 

VAD SKA JAG HA FÖR RUBRIK???

Hehe. Fick typ lite damp för att jag inte kom på någon rubrik! :P Men aja. Idag ska jag också praoa såklart. Men ska inte ta en buss förns om typ tio min så kan ta det lugnt. :) Sedan när jag kommer hem så ska jag faktiskt ta och göra en ny header och sedan ska jag gå ut med Chester och så! :) Men ja. Antar att vi hörs då! :) Hej då!
 

Tjing bloggen!

Idag var ju jag och mamma i Nacka Forum och shopade lite! Jag fick ett par jeans, en tröja och strumport. :) Det behövdes! ;) Framförallt jeans. Men iallafall. Sedan glömde jag att vi också skulle åka in till Huddinge sjukhus för att kolla min rygg. Ska ju opereras och fick reda på att jag kanske måste hoppa över en hel termin på ridningen och det suger!!! :( Fan, fan fan!!! Hoppas jag blir friskare fortare, jag måste set!!! Ska typ operera mig i dec eller jan. Kommer iallafalla kuna gå på konserten och kunna tävla med kaninerna och det är ju bra! Men aja.
 
Här kommer det några bilder på det jag fick idag. :)
 
 
 
 
 

Ledig! (Y)

Idag är man ledig då! :D Nej, men hon kunde inte idag och på Fredag så då får jag vara ledig då! :D Och börja kl 10-11 varje dag är inte så dåligt heller! :D
 
Nu har biljetterna släppts till spelningen! :D Woopwoop! ;) Fast måste vänta tills Felicia kan beställa för vi måste bestälal typ samtidigt annars kanske vi inte får stå bredvid varandra eller något. Men det känns bättre att boka samtidigt annars vet man ju aldrig vad som händer! :P Sedan ska Filippa som jag pluggar i Nacka Forum också följa med så det ska bli så kul! :D Bara 146 dagar kvar nu då...hur ska jag stå ut?!??! :( Aja får försöka...
 
Men idag så ska jag och mamma åka in till Nacka Forum. Där ska jag få typ nån tröja och så. Behöver typ det och sedan ska vi äta sushi där! :))) Mums! Aja. Nu ska jag avsluta! Hej då! :)
 
 
Mitt första Instagram foto! xD
 
 

147 dagar kvar!!! <33333


Praoat!

Idag praoade ju jag och jag skulle ju praoa hoss en tjej som heter Nikeisha och hon gör ju filmer till artister och det var jättekul! :) Idag visade bara vad vi hade gjort. Jag visade mina kaninfilmer och hon hennes videos! Det var verkligen jättekul och de var jättebra! :) Några videos finns längre ner! ;)
 
Nu väntas middag och sedan blockflöjt! Men ja. Det var det. Hej då! :)
 
Här kommer några videos som hon har gjort! :)
 
 
 
 

Prao snart!

Japp! Snart är det prao! Ska bli jätteroligt! :D Videokameran är nerpackad! :)
 
Just nu håller jag på att överföra mina bilder och filmer till en hårddisk för det står 0 KG tillgänglitgt! Man ba: Tack då! :P Nej, men den är full och då kan ju inte jag göra några filmer! :( Så ja. Håller på och tömmer det nu! Och det är ju bra! :) Kommer få jättmeycket minne sedan! :D Men aja. Nu ska jag börja kolla efter bussar så hej då!
 
 
 

Tagga prao imorgon då!

Japp! Då gäller det att tagga till prao imorgon då! Men börjar inte förns kl 2 då hon hon har ett jobb som hon ska göra. Alltså en film. Så jag får sova ut och det är ju soft! ^^ Ska ta med mig min videokamera och dator då och ja, det ska bli så kul!!! :D Juste får inte glömma skriva formanalysen på den där låten också! ^^ Aja. Får gör det imorgon och jag ska ju ta Handlake Village! :D Men aja. Nu ska jag avsluta. Hej då! :)
 
 

Bilder!

Hittade ju somsagt bilder från en tävling som jag aldrig har sett! :) Kuligt! ^^ Här komemr de!
 


 
 
 
Foto: Hanna Wide!
 

Litet inlägg!

Idag var det somsagt tävling och det var jättekul! ^^ Men jag irriterar mig på en person så jävla mycket! Du vet nog vem du är!!! Aja. Har skrivit resultaten osm ni kanske ser!
 
Nu ska jag se Almost Famous igen! :D ^^ Sedan väntas bad! Skönt! Aja. Tänkte sbara slänga in ett snabbt inlägg! Vad? :P ^^

 
Hur söt får man vara! <333 Detta är Krille i Takida! ;)

Resultat!

Idag var det ju tävlingen och i gulsippan som vanligt! ;) Det gick rätt bra! Här kommer resultaten!
 
Theodor: Theodor gick på 6 fel, men tiden tog tyvärr slut igen. Får träna upp hans fart tror jag och hur nu det ska gå! ;)
Fluff: Fluff gick jättefint, men fick 4 fel och kom inte med till final.
Candy: Candy gick på 3 eller 4 fel, minns inte riktgit haha! :P Men hon var ganska duktig iaf. :)
Piggelin: Piggelin gick på 4 fel och kom inte med till final!!!
 
 
Hitta några ovisade bilder så ska lägga upp några bilder nu tänkte jag fast i ett annat inlägg!
 
Foto: Hanna Wide

Heeeeello

Idag har jag inte gjort något speciellt. Har varit ute och filmat Theodor och så! :) Ska göra filmer snart! :) Fick även lite bloopers och det var ju bra eftersom jag ska göra en blooper film! :) Men ja. Sedan har jag inte gjort så mycket mer idag! :) Vi åkte också och handlade till kaninerna på Djuraffären. Eftersom vi ska till Egypten om två veckor så handlade vi tre hö, en spån och två pellets! :) Men ja.
 
Nu väntas middag och sedan ska jag typ ta ett bad och efter det fixa till tävlingen! :D Är så sjukt taggad! :D Jag skulle ju såklart anmäla Candy i fel klass. Hon är ju egentligen lätt i krok. Fick för mig att det var rak så det var nog därfor! Haha. :P Aja. Så kan det gå! ;) Men jag måste bara säga till domarn innan klassen börjar annars gillts inte mina resultat! Men ja. Nu vet jag inte vad jag ska blogga om så bye! ;)
 
 

Hejsan bloggen!

Igår var ju jag på en tjejmiddag och det var jättekul! :) Men påvägen dit blev det lite kaos för jag tog fel buss. Eller jag liksm skulle byta till 471 som jag inte trodde jag skule egöra så jag gjorde inte det och satt kvar och då så när den inte åkte ner vid vår skola som den skulle göra, men inte till vår skola utan svänga någon annanstans, men aja. Den åkte vidare iallafall och då ringde jag upp Sofia och ba: Sofia är jag rätt om jag är på Lagnövägen eller vad det hette. Hon ba. Jag tror det och sedan när hon tänkte efter så sa nhon: Nej Emelie du är fel! Jag ba! Vah?! Och då sa hon att jag skulle gå av på Lagnövägen och åka tillbaka och eftersom inte jag har en iphone så skulle hon kolla upp bussar till mig som jag kunde ta tillbaks då och då hade jag såklart precis missat en och det skulle ta en halvtimme till nästa! Så där fick jag stå en halvtimme och vänta då och tillslut kom den! Sedan åkte jag till Telgeramvägen som jag nu skulel till från början och då förklarade Sofia för mig vart hon bodde och sedan kom jag rätt tillslut! Haha. Så klumpig jag är. Men jag glömde att kolla att jag skulle byta till 471! Haha. Aja! Så kan det gå! ;)
 
Nu vet jag inte vad jag ska göra, men ska gå ut till kaninerna snart och så. :) Men ja. Hej då! :)
 
 

Helg! :D

Nu är det äntligen helg! :D Men den här veckan har också gått så fort! Asså mycket fortare än förra! Det kädnes som om vi nyss hade helg. Okej inte precis så, men det känns inte som att jag har gått en vecka i skolan, men det har jag! :P
 
Ikväll ska jag på tjejmiddag och det ska bli jättekul! :) Det är hoss Lovisa! :) Har köpt en present åt henen och allt är klart! Ska ta en buss som går 18.00 så har ganska mycket tid på mig! :) Men jag kommer nog vara hemma sent ikväll, men kan försöka slänga in ett inlägg då! Vi får se! :)
 
Oh juste. Jag ska ladda upp filmerna från ridningen i Tisdags. Men den ena kom aldrig upp, men den laddas upp nu och filmerna kommer imorgon eller något! :)
 
Nu ska jag säga adjö! ;) Hej då!
 

Godmorgon! :)

Godmorgon aööa sömntutor! :P Hehe. Aja.
 
Nu har jag kommit till skolan och sitter lite med fejan och annat! ;) Men idag så blir det en ganska så soft dag. Vi slutar 14.20 och det är ju skönt! :) Sista lektionen är Hemkunskap... Men det blir väl kul! :)
 
Nästa vecka är det ju prao och jag får bara praoa fyra dagari! Hihi! :P Men Nikischa som jag ska prao hoss kanskei nte kan ta mig alla dagar då hon kanske har något jobb. Asså hon gör musikvideos till artister om jag inte hade berättat det än! :P Så det ska bli jättekul! :) Får inte glömma videokameran bara då vi säkert ska göra filmer! :D
 
Men nu ska jag göra lite annat. Hej svejs! ;)
 
 
Jag och Piggelin! :)

Pärlor på höröurarna!

Igår hemma hoss Sofia sp ville jag göra pärlor på mina hörlurar! De blev jättebra! Är bara jätteöm i ena nalgen, men det var det värt!
 
Här kommer bilder!
 
 
 
Snygga vah?!
 

Kan inte nås via sms längre!


Kan det inte bara bli 14 mars?!?!?!?!?!!??!

Längtar som fan!!!!!!!
 

Stiftelsen!

Ja!!! :D Stiftelsen ska spela i Stockholm den 14 mars nsäta år! :D :D Hehe. Väldigt långt kvar som synd är, men biljetterna släpps kl 09.00 på Tisdag och vem kommer sitta beredd! Jo jag!!! :P Börjar inte min prao förns 10-11 på morgonen så jag kommer typ hinna!! :D Hihi!! Då kommer jag säkert få stå längst fram och Felicia ska typ med! :D Det ska bli så himla kul!!! Robban i Takida är ju också med i Stiftelsen, fast det vet ni ju redan! :P Men aja. VIlle bara säga det! Bye!
 
 
<3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Lite seg update :P

Har inte bloggat på hela dagen, men vad fan! Tkr jag uppdaterar ganska ofta så ni fick stå ut! xD Hehe. Nej, men jag tänkte slänga in mitt vanliga inlägg när jag hade kommit till skolan, men det blev aldrig av för när jag tänkte blogga så började vi! xD Haha. Sedan när det var lunchrast så tänkte jag också blogga, men jag hann inte då heller för jag höll på med annat och sedan började vi! :P Men ja.
 
Nu har jag precis kommit hem. Eller för typ tio min sedan och det är så skönt för nu har vi inga mer prov!  Eller förutom ett som är innan höstlovet, men det är om typ två veckor så det behöver man ju inte plugga på nu direkt. Men under praoveckan ska man ju somsagt göra en formanalys på en låt också och jag har övat nu så att jag kan skriva en formanalys och det är ju bra! :)
 
Juste. Det har kommit en ny version av imovie, men jag kan inte ladda ner den för man kan bara ha det på mac pro och det suuuuuger! :P Men aja. Tänkte avsluta nu. Hej då!
 
 
 
Haha. Det var såhär jag gjorde på lunchrasten. Man kan göra det på ett program på min dator! :)))

Videoblogg! :)


Hemma hoss Sofia! :)

Nu är jag som rubriken lyder hemma hoss Sofia! :) Vi har bakat och det var jättekul! Fast vi bakade till något som skolan ska ha imorgon. Haha. Alltså efter skolan så ska föräldrarna komma och prata om klassresan och sedan ska rektorn och några andra komma och då ska några sälja fikabröd och sådant för att tjäna pengar ihop till klassklassan. Vi ska ju åka till Prag i vår och då måste vi ju samla in pengar. Men jag och Sofia ska inte sälja så då fick baka istället! :) Och vi har inte gjort så mkt mer än det. :) Hehe. Satte på Takida medans vi bakade. Det kan inte gå en hel dag utan att lyssnar på Takida! xD Haha. Aja. Men nu vet vi inte vad vi ska göra, men typ softa lite och lyssna på Takida! :P Hehe. Men jag har gjort en spellista på Spotify och så spelar den upp alal låtar! (Y) Så det är ju bra. :) Men ja. Ska hem vid typ halv sex eller halv sju. Vet inte riktigt.
 
Nu ska jag avsluta. Ha det gött. :) Hej då! :)
 
 
Hehe. Lite äpplen! :P Tog bara någon bild!

400 videoklipp!

Haha! Jag har 400 videoklipp på Youtube! Hehe. Sådan är jag! xD Och mer kommer det ju såklart upp! ;)
 
Filmerna från ridlektionen kommer ikväll och de andra filmerna kommer snart!
 

Wednesday!

Idag är det Onsdag! :) Två dagar kvar och sedan är det helg! ;) Hehe. Men ialalfall.
 
Idag så ska vi ha prov i Oreientering och vi ska börja med det så ja. Men jag kan alla karttecken och så så det är lugnt! ;) Men lite nervös e man ju. Man aja. Det går nog säkert bra. Sedan ska vi ha skolfoto idag också och spexfoto. Kul när det var ridning igår! :P Nej, men har skitmycket träningsverk s inte så lyckat precis. Först hade jag det sedan idrotten i måndags då det var Redskap och sådan och man skulle hänga i ringr och allt så då fick jag träningsvärk efter det och sedan ridningen igår så nu e man ganska mörbultad! Haha! Aja. Får stå ut! :P
 
Ska egentligen plugga med Filippa idag, men vi har inga prov just nu. Vi har ju idag, men man kan ju inte åka och plugga i Nacka Fourm nu direkt! xD Och sedan har vi bara musikprov veckan innan höstlovet så det är lugnt. Man ska också göra en formanalys på en låt, men den ska man lämna in nästa Fredag. Jag ska ta favvolåten såklart! ;) Hehe. Handlake Village! Igår när jag och Sofia var påväg hem från skolan så lyssnade jag på Takida uan hörlurar! xD Haha. Men sedan lyssnade jag på Handlake Village hela resan med 401:an för jag måste ju öva! :P Man ska ta ut liksom intro, vers, mellanspel, stick om den har det och outro. Så jag skulle öva där på bussen! xD Haha en kille bredvid mig tyckte det var skitjobbigt typ. Men aja. Nu ska jag avsluta! Hej då!
 

Ridlektion 9/10

Häst: Elektro
Ridlärare: Claudia
Övning: Böjda spår
Är jag nöjd med lektionen: Ja!
Hur gick det: Bra :) 
 
Jag hade somsagt Elektro och märkte snabbt att han var seg som vanlgit! :P Man fick jobba mycket med honom!
 
Övningen var böjda spår igen och den här gången skulle vi rida på serpentinbågar fast lite anorlundare serpentinbådar. Man skulle först svänga som en vanligt serpentinbåge, men sedan til baka till där man började svänga. Haha hoppas ni förstår! Kommer ju lägga upp filmer och då får ni ju se om ni inte förstår. :) Men iallafall.
 
Vi började med att skritta på långa tyglar, men efter en inte så lång stund så skulle vi ta de och trava. Sedan skulle vi in på spåret och ställa hästarna. Där ville Elektro verkligen itne. Han var hård i munnen och lyssnade inte alls. Han ville inte så mycket på vänster varv hur mycket jag än försökte. Okej. Jag försökte inte så mycket då, men han var stel där och på höger varv gick det mycket bättre! Där kunde han mjukna och var mycket bättre då. Men han trampade inte under sig alls och det märkte jag inte förns slutet haha! Men han är rätt svår.
 
Sedan skulle vi ut mot fyrkanspåret och galoppera. Vi skulle galoppera över hela ridhuset och det tycker jag är kul! Hehe. Sedan skulle vi även galoppera åt andra varvet. Efter det skulle vi jobba med serpentinövningar och Elektro var likadan där: han var svår i vänster varc men gick fint på höger varc alltså när man svängde i serpentinbågarna. Vi höll på en stund med det och sedan skulle vi gå in på volterna. Vi skulle jobba med ställningen och han var likadan där. Men förbättrades något. Efter det skulle vi förminska och förstora volten och på vor volt så red alla mot hörnet så det blev jättekonstigt! xD Men aja. Sedan skulle vi också ställa mot vänster varv. Sedan skulle vi galoppera och vi fick galoppera jättelänge. Men det gick bra. Sedan bytte vi om volt och där blev Elektro mycket mjukare, men det var ju på höger varv där han var bättre. Han gick jättefint med halsen, men trampade inte alls under sig så fick jobba lite med det och sedan var lektionen slut!
 
Oj, oj. Det blev en väldigt lång text! Men hoppas ni överlevde! :P
 
 
Elektro. :)
 


Haft Engelska prov!

Då är man i skolan igen och har nyss haft Engleska prov! Tror det gick ganska bra iallafall! :)
 
Nu vet jag inte riktigt vad vi har, men jag tror matte och sedan är det lunch och sedan vet jag inte vad vi har efter haha! :P Men aja. Något iallafall! ;)
 
Idag ska Sofia följa med till stallet och det ska bli kul! :) Hon ska filma mig och då ska jag lägga upp några klipp från ridlektionen på Youtube tänkte jag! :)
 
Håller på med de där filmerna som jag länge har tänkt att göra och sedan ska jag lägga upp de också. Men vet inte om det kommer uopp i dag, man man kan ju alltid hoppas! ;)
 
Nu har jag äntligen blivit av med alla ungar! Så skönt! Men polly kan ändå inte tävla för hon måste vara borta från Smulan i två veckor först så Smulan får ta en bur som vi ska köpa i Sarahs bod först i två veckor och sedan får jag flytta tilbaka henne för annars finns det en risk att hon diar henne ändå och jag tror att jag inte kommer kunna tävla henne 21 okt men 11 nov! :) Då kommer även Smulan debutera! :D
Kan ju inte den 27 för då är vi i Egypten! :D
 
Men aja. Det var det. Bye!
 
 
Smulan! :)

Tjing!

Tjing bloggen! Nu har jag precis ätit och innan dess var jag på blockflöjt! :) Slutade skolan 14.20 idag! Jätteskönt! Nu gäller det bara att plugga och sedan ska jag se på 112 på liv och död och sedan Det okända! :) Men nu ska avsluta. Bye!
 
 
Coola killarna!

Monday morning

Det är Måndag och nu är jag i skolan igen då. Den här helgen har faktiskt gått jättefort! :( Men man får stå. Nästa helg är det ju tävling och näst nästa! :D Så himla kul! Då slipper man vänta en vecka på tävlingen igen! Så bra! :D
 
Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Men typ kolla runt lite på datorn. Vi börjar inte förns tjugo över så det är lugnt! ;) Men ja. Hej då!
 
 
Så gullig! :)

Plugg...


Eh, Robert vad gör du? xD


Beställt laddare!

Nu när vi äntligen beställt en laddare till min digitalkamera. Förut när jag hade fått den där Lumix kameran, men den gick ju sönder i Frankrike och vi fick inte någon ny och den gick inte på garantin. Men då trodde jag att vi inte skulle använda den här kameran som jag har nu eftersom den var sönder då för då hade ju den gått sönder i Mars för att objektivet fastnade, men vi lämande ju in den och nu funkar den ju igen! :) Men då trodde jag somsagt inte att jag skulle använda den mer och då slängde vi laddaren och då kan jag ju inte ta med den utomlands och jag villl ju kunna fota i Egypten så då var tvungna att beställa en ny och nu har vi gjort det! :) Så bra!
 
 
 

I AM THE GOLDEN GOD!!!!


Sunday

Söndag idag då och alltså skola imorgon! :/ Varför ska helgerna alltid gå så himla fort?! Men aja. Nästa helg är det tävling iallafall och längtar så mkt! :)
 
Just nu tar jag det bara lugnt, sedan blir det plugg igen och efter det ska jag gå ut! Men ja. Sedan vet jag inte vad jag ska göra. Men fixa till skolan antar jag. Och sedan blir det väll tv och så! :)
 
Nu ska jag iallafall avsluta. Hej då! :)
 

Bästa killarna! <3333333


I AM THE GOLDEN GOD!!!!

I AM THE GOLDEN GOD!!! Hehe. Det är en som säger det i Almost Famous och jag har sett den nu så blev lite cracy! :P Nej, men den är faktiskt jävligt bra! Och den scenen är så rolig asså!
 
Annars har inget speciellt hänt! Har bara varit ute idag med kaninerna. Tog ut Theodor och Polly. :) Sedan bakade vi bullar och sedan såg jag och Sarah på Almost Famous! :D Och sedan blev det middag och det vart fläskkaré med kroketter och cafede pari sås! Mumsigt!
 
Idag kom det en tjej som köpte två kaninungar också! :) Det var jättebra så nu har vi bara en kvar ifall nån är intresserad! :)
 
Nu ska jag bara softa. Sedan blir det plugg och sedan tv. :) Vi var och handlade idag också och då handlade vi Ostbågar och godis så det ska jag mumsa med ikväll! ;) Ska också göra filmerna idag så håll utkik! :)
 
Ska fixa två tidsinställda nu som kommer typ imorgon eller så! :) Så nu ska jag avsluta detta inlägg då. Bye! :)
 
 
Älskar dig killen! <333
 

Jävla djurplågare!

Hatar djurplågare alltså! De förstår ingenting! Jag hatar det! Kommer aldrig glömma detta! Det är tre år sedan och jag kommer fortfarande ihåg det. Hatar er jävla djurplågare!
 

Lördag! :)

Idag är det lördag då! :D Ska mest vara ute eftersom det är så fint väder och sedan ska jag väll plugga och så! :/ Tråkigt, tråkigt. Nej, men vi ska ju ha prov på Måndag. Men sedan ska vi baka bullar och det ska bli kul! :) Hehe. Kanelbullens dag var ju i förrgår, men vi firar den idag i stället! xD
 
Idag ska några köpa kaninungar och det ska bli jätteskönt!

Juste. Det ska komma upp två nya filmer på min Youtubekanal idag! :) En blooper film och en till! :) Så ni vet. :)
 
Aja. Nu vet jag inte vad jag ska blogga om. Så hej då! :)
 
 

Längtar till sep 2013!!!

 
Saknar det så himla mycket! Ni var så grymma!!!!!! <3333 Kärlek vid första ögonkastet!!!

Ny bakgrund! :)


Äntligen helg!

Yes! Nu är det äntligen helg och den här veckan har gått så himla fort! :) Den har bara liksom ja vad ska man säga, flytit iväg! :P Hehe nej, men det känns som det. Det känns inte alls länge sedan vi hade helg sist, men aja! iden gårt fort!
 
När jag kom hem så tog jag ut Thedor och filmade honom! :) Sedan fotade jag också och sedan så tog jag ut Fluff och så också! :) Jag vet att jag har haft den här designen ganska länge nu...men jag har ingen idée och därför så ska Julia Andrén göra den istället! :) Hoppas den blir bra, men det tror jag nog! :)
 
Nu har jag äntligen fått sålt på ungarna! De ska hämta de imrogon och det är så bra. Men när jag pratade med köparen så tappade jag min mobil i stengolvet så nu är hela skärmen helt f*ckad! Åh, blir så sur! Aja. Får väl ta och lämna in den sedan då. Om det inte går bort, men det tror jag inte! :/
 
Såhär se den ut! :(
 
 
Nu vet jag inte vad jag ska göra, men inte blogga iallafall! Så hej då! :)

Haha! Bästa bilden! xD


Såhär bra jobbar jag på Engelskan...

 
Och komihåg att jag bjuder! xD

Home!

Då är man hemma igen! :) Var ju somsagt och pluggade med Filippa i Nacka Forum. Där träffade jag också Darling och det var ju kul. :) Sedan har jag inte gjort så mycket mer än det. Ska bara softa lite och sedan ska jag plugga till Idrotts provet! :( Och sedan har vi Engelska prov på Måndag! Har naturligtvis glömt häftet man ska plugga på i skolan så måste verkligen komma ihåg det imorgon. Annars är det kört för vi har det på Måndag! :(
 
Men nu tänkte jag avsluta. Juste. Det kommer en film i ett tidsinställt inlägg ikväll så håll utkik! xD Kanske lite pinsamt! :P Men aja. Hej då! :)
 

Lunchrast! :D

Nu har vi lunchrast och jag sitter och lyssnar på As you die av Takida såklart!!! Så grymt bra! Älskar er!!!! Men aja. Idag var det somsagt också temadag. Det var typ föreläsningar hela förmiddagen och sedan hade vi matte och sedan var det lunch! :) Föreläsningarna var jätteintresanna och matten var tråkig! xD Haha nej, men matteb är det ju inte det roligtaste. Jag har inte godkänt i matte p.g.a en anledning och det är inte för att jag pluggar eller så utan jag har inte den matten utan en annan matte. Men idag skulle vi göra ett Diagram och då tog jag Hur många gillar Takida! :P Hehe. Asså jag bara hittade på nåt och då skulle jag göra hur många procent som gillade Takida. Det var för Jättebra, Ganska bra, inte så bra, dåliga. Hehe. Tog 1 % på dåliga och 80 % på bra! Men jag bara hittade på något och då tog jag ju inte att det dåligaste var det mesta av procenten. Men aja. Ni kanske inte förstår. Men aja. Sedan nu så har vi lunchrast och vi har bara Matte och So kvar, men på Son så ska vi prata med skolsyster så vi ska inte ha nån So och det är skönt! :) Sedan slutar vi och då ska jag somsagt plugga med Filippa i Nacka Forum! :)
 
Nu ska jag göra lite annat. Så ska avsluta nu. Bye! :)
 
 
<333333333333333333333333333

Kanelbullens dag! :)

Idag är det kanelbullens dag! :) Roligt, roligt!
 
Har nästan precis kommit till skolan så sitter och tar det lite lugnt! :) Börjar inte förns om 10 min och det är ju soft! Men idag så är det ju fortfarande temadag, men nu ska vi ha Språk och sedan ska vi ha någon lektion om temat. Men jaja. Sedan idag efter skolan ska jag plugga med Filippa i Nacka Forum! :) Det ska bli kul. :) Men nu ska jag avsluta. Ha det bra sålänge! Hej då! :)
 

Godnatt bloggisen! :)

Hehe, snabbt och onödigt inlägg! Men ville bara säga godnatt! ;)
 
 
Saknar Frankrike. :(

Tjing bloggen!


Ridlektion 2/10

Häst: Snwberrt
Ridlärare: Claudia
Övning: Böjda spår
Är jag nöjd med lektionen: Ja
Hur gick det: Ganska bra
 
 
Idag var det böjda spår som var övningen och jag hade Snowberry igen! :) Nästa gång är det troligen hästbyte eftersom jag har haft henne tre ggr nu, men aja.
 
Vi satte som vanligt upp på stallplan och sedan skrittade vi en liten tur innan vi gick in i ridhuset. Vi skulle skritta fram på långa tyglar. Efter det skulle vi korta upp de och börja värma upp. Sedan skulle vi gå två meter innanför spåret. Vi hade koner till hjälp. Vi skrittade först och sedan skulle vi göra halt, skritta och göra halt och så skulle vi hålla på så en kort stund. Snow lyssnade ganska bra på hjälperna, men ibland ville hon inte lyssna alls så då fick jag peta till henne med spöt. Sedan skulle vi göra volt tillbaka och göra samma sak i andra varvet. Där gick det bättre. Sedan skulle vi trava och göra samma sak i trav och efter det ställa hästarna till vänster. Det gick ganska bra, men Claudia sa att jag ställde henne för mycket så jag tänkte på det och det blev faktiskt bättre då. Efter det skulle vi byta varv och göra samma sak i andra varvet. Sedan skulle vi galoppera och som förra gången blev det trångt och alla hästar började flyta utåt mot spåret och Claudia fick säga till typ tusen gånger. Haha! Sedan vältes det koner här och där också och tillslut sa hon att om man välter någon mer så är man tvungen att sitta av och sätta upp de och då blev alla mycket noggranare! :P Seda skulle vi göra övningen. Claudia ställde ut fyra koner på två volter. Vi skulle rida utanför de och ställa hästarna innåt i både skritt och trav. Där var jag lite för seg och våkade inte riktigt forma henne ordentligt. Vet inte varför, men jag bara gjorde det inte. Vi skulel också ställa hästarna åt höger sedan och det gick väll bra.
 
Sedan mot vänster igen och ibland fick jag till det, men det gick väll hyfsat.
Sedan skulle vi göra en volt utåt mot spåret och göra samma sak i andra varvet. Där gick det lite bättre och fick henne till och med för ställd som i början. Efter det skulle vi trava korta steg av halva volten och trava vanligt halva. Det stog fyra koner där man skulle trava saktare och trava fortfare. Så det blev typ: Trava snabbt, trava sakta, trava snabbt och trava sakta! Haha hoppas ni förstog! xD Men det gick också ganska bra. Sedan skulle vi förminska volterna och ställa hästarna. Där gick det ganska bra. Sedan var lektionen slut.
 
Var ganska nöjd, men höll med Claudia om att jag kunde ha jobbat mer och forma henne ordentligt! Det måste jag öva på!
 
 
 
Detta var då förra veckan och jag vet att jag rider som en kråka! Men bjuder! xD

Foto: Fia Wolle
 
 

Seg update

Jag vet. Det har varit halvseg update på stistone, men har helt enkelt inte haft nån bra lust att blogga just nu. Självklart ska jag inte sluta blogga! Absolut inte! Men vi hade ett No prov igår och då var jag tvungen att plugga til ldet och sedan så har det inte blivit av helt enkelt. Men jag ska försöka bättra mig! :)
 
Idag så fick jag hämta min dator och det är jättebra! :) Så nu har jag den istället för den där dumma lånedatorn! :) Så det är jättebra! :) Sedan har inte det hänt så mycket mer.
 
Vi tog kontakt med de vi sålde några kaninungar från Candys kull igår och då fick vi höra att Lilly som hon skulle hete har dött för att hon hade blivit biten av en orm och Elias och en annan från Sabinas kull har också döt för aatt de har blivit tagna av räven! :( Men de har allid haft otur och nu vill de inte har mer kaniner och det är ju förståeligt. Men sorgligt är det ju allt! :( Aja. Sådant är livet.
 
Den här veckan såhär det en tema vecka med Alkohol, sexuallkunskap och sådant. Så idag kom det en från Maskrosbarnens orginasation för såhär barn som har dåliga hemförhållanden och berättade att hon hade haft och det var jätteintressant. Hon hade det svårt hemma och så. Men ja...sedan vet jag inte vad som händer mer idag, men snart ska vi typ ha So och Matte.
 
Sofia ska kanske följa med mig på ridningen idag och det ska bli kul! :)
 
Lite konstigt inlägg, men eftersom jag inte har bloggat på ett tag så tänkte jag bara skriva lite vad som har hänt. Nu måste jag avsluta. Ha det gött så länge så hörs vi sedan! ;)
 
 
 

Love you forever and ever! ♥


Löfte!

Jag har gjort ett löfte och det är att jag inte ska lyssna på The Ark något mer! Asså jag ska inte spela upp låtarna själv och så, men om de spelas upp på radio så kan jag ju inte hjälpa. Men det är mitt löfte och det är ju enkelt att hålla! ;)
 

RSS 2.0