Gott nytt år!


Riga!


Hemma!

Igår kom vi hem från Båten! Det var jättekul och det var två nätter så ja! Det var kul! Vi åkte med Frida och Åsa som vi åkte till Dubai med och sedan åkte vi med Emma och hennes mamma också! :) Vi gick av i Riga och det var också kul. :D Som ni ser så bloggade jag inte, men jag lömde det haha. xD Men en video kom upp igår h som ni såg på en kärring som var full när vi gick på toaletten haha så jävla kul! xD
Kommer göra em film om Riga oc hdet kommer senare komma upp på Videofyme! 
 
Här kommer lite bilder!
 
 

Nyårsafton!

Imorgon är det ju nyårsafton! Nu har hela 2013 gått också, tiden går så himla fort! Men ja! 
Håller på och gör en 2013 film på min SuperSmothie kanal, höll på och glömma det men kom på det idag så det var tur haha! ^^ Men ja! Den kommer komma upp snart!
Sedan den 1 jan 2014 kommer jag göra en Välkommen till SuperSmothie 2014 you know! ;) Men ja! Det var det! Kommer lägga upp filmen här också! 
Men ja! Gott nytt år då! Vi ses 2014!
 
 
 

Fyll kärring på toa på båten!


Riga snart!

Tjing llihopa! Snart ska vi åka till Riga! Vi ska åka kl tio i 3 här i fråmn! :) Båten går inte förns kl 5, men ja. Mna vill ju vara ute i god tid. xD Vi ska inte åka dom vanliga båtarna utan hen som heter Isabella fast det är silja line och den går itll Rga! :) Vi ska vara borta i två nätter då vi ska stanna i Riga en dag! Skitkul. :D Vet inte om jag kan uppdatera på båten eller något! Men tor det finns wifi där så ska försöka iaf. :) Men i Riga kommer jag inte det för då är det ju ett annat land och då har jag alltid min iphone på flygplans läge och att den är avstängd. Så ja! Ni vet! Men komemr fota mycket som vanlgit och så och kommer videoblogga där ganska mycket! :) Men ja! Det var bara det jag ville säga, hej då! :)
 
 
 
 

Mina julklappar 2013


Onerepublic


Julvideo!


Hahahaha


Follow me around


Haha xD


Utmaningar!


Kevin Walker!


Tjing!

Förlåt så mycket att jag inte har bloggat. Har ju bara gjort videobloggar, men vet inte vad jag ska skriva om heller! xD Men en sak har jag nog inte skrivit och det är att Yohio ska spela på Fryshust, you know där jag går! :D SÅ JÄVLA BRA! Och jag och några Yohio fans ska se honom då! Haha kommer vara där kl 2 på dagen. Vi är ju lediga 2 maj då det är så ska vara där skitidgt! :D För den här gången ska jag vara längst fram! :D Men ja! Det är ju inte förns 2 maj, men ändå!!! :D Kommer göra videobloggar då som vanligt och ja då kommer jag nog ha min iphone 5 sför ska få en i födelsedagspresent! :D Och jag fyller ju år 15 april! ^^  Men ja!
 
Kl halv tre idag ska jag åka till Felicia! Sedan ska vi till heron city för där ska vi se Kevin Walker! xD Gillar inte han typ, men det är kul ändå! ^^ Och nu kommer det snart en videoblogg på follow me around i skolan! Och lite annat, sedan kommer jag radera allt på min iphone för den säger mine fullt hela tiden! Skitjobbigt, så det ska verkligen bli skönt att få en ny för då ska jag få 32 GB eller 46 GB på den! :D Men ja!
Kommer också göra en videoblogg när vi ska se Kevin och så! xD Så you know! ;)
 
 
Haha och idag så tog jag den här affischen som satt uppe vid bussen haha! :D
 
 
Här komemr lite bilder från idag! ^^
 
 
 
 

Haha!


Room tour!


Mina iPhone skal!


Lite news!


Haha! xD


Yohio! ❤


Julkonsert!


Jag bakar pepparkakor!


OMG, OMG, OMG!

Tjing!
 
Igår släpptes banden till Bråvalla festival! Och det kommer bli så sjukt jävla nice! Ett av VÄRLDENS största band kommer til lSverige första gången! Så sjukt fett. Asså jag skojar inte. Kommer typ dö, för dom är ju så jäkla stora och jag och Iza ska ju gå alla dagar och stå längst fram på typ varendah ha! :D Om vi lyckas! ^^
Bring Me The Horizon, Trivium, We Came as Romans samt Of Mice & Men kommer också och alla dom är ju så sjukt stora! :D Så jävla nice det ska bli asså. Men här kommer några klipp! Och idag kommer det släppas fler band, är skitnervös. O.o.
 
 
 
 
 
 
 
 

Julshow!

Imorgon ska vi tydligen på en julshow! Jättekul liksom, nej men det blir väll kul! Och innan ska vi se min syster som dansar balelt, asså hon går på kungliga ballettsklan! Sedan ska vi äta på Jensen böf och sedan åka till Globen! :) Hehe var där senast förra helgen då jag såg horse show! ^^
Haha det är skitkonstigt jag lyssnar på The Ark nu som jag gilalde innan Takida O.o haha xD Aja! Och Kevin vann! SKitdåligt! Elin borde ha vunnit men aja! Och en ny header kommer snart, jag lovar! :)
Hej då!
 
 
Saknar Turkiet!! <3 <3 <3
 

Bamse!


Stockholm horse show!


Haha!


Tjenare bloggish!!!

Det var ganska länge sedan, eller nej inte så länge sedan men ja! xD I lördags var jag upptagen hela dagen från 8 på morgonen till 11 på kvällen! Först tävlade jag med mina kaniner och sedan åkte jag hem vid 2 och sedan åkte jag till Globen kl 3. Matinén började ju halv fyra så ja, det var lite brottåm, men vi hann. Jag såg Matinén meed Hanna som jag gick på bråvalla med. Det var jättebra och sedan mötte jag upp Sarah och Filippa när det var slut och då gick vi på Mac donald´s och sedan gick vi till Globen igen för då var det ju Gala show, den vari nte lika bra för det var ty p två timmars hoppning och sedan var det saker jag redan hade sett på matinén när det väl inte var hoppning. xD Men det var ändå kul att liksom vara där! :P Men ja!
Det kommer komma en film om horse show som jag åhller på och gör och den kommer även komma på final cut pro och sedan ja så komemr det lite andra videos på videofyme. Ni ser ju att jag har videobloggat iaf! :) Men ja! Ni får önska videos nu så gör jag dom helt enkelt! Men ja. Det var nog det, hej då!
Här kommer lite bilder!!
 
 
 
 
 
 
 

Jag badar!


Bamse


Horse Show!


Tävling!


RSS 2.0