Fryshuset

Idag var det öppet hus på Fryshuset. Ett gymnasium som jag tänker söka in till. :) Det var jättebra. Man fick också en egen dator där. :D Så det kommer passa mig bra. ;) Lite udda elever och så, men det blir nog bra! Lärarna var trevliga iallafall. :) Så jag kommer ta det som första hands val. :) Men ja. Nu måste jag plugga för vi ska ha No oriv i övermorgon. Hej då! :)
 
 
Såhär ser det u! :) Kanske inte så jättebra bild. Men, men. :)

Ridlektion 29/1

Häst: Snowberry
Ridlärare: Claudia
Övning: Sitsträning
Är jag nöjd med lektionen: Ja!
Hur gick det: Bra :)
 
 
Idag jobbade vi mycket med sitsträning och jag fick Snow! :D Gillar henne jättemycket. :) Men aja.
 
Vi jobabde somsagt med sitsträning. Vi skulle också rida två m innanför spåret. I början tränade vi på att få de att lyssna på skänkeln och tygeln. Vi gjorde detta genom att göra halt och komma fram i skritt snabbt. Sedan från skritt till trav. De skulle lyssna bra och i början gjorde inte Snow det så då fick man ju peta på henne med spöt. :) Efter det så skulle vi galoppera igenom hela ridhuset i båda varven vilket gick jättebra! :) Fort gick det också. :) Sedan skulle vi arbeta på att ställa hästarna i volter. VI skulle ta ner stigbyglarna och  ställa de först innåt i höger varv och sedan i vänster. Efter det skulle vi försminska volterna som också gick bra. :) Fast hittade inte Snow riktigt mot slutet och sedan blev hon jättehet när vi skulle galoppera så då började hon dra iväg haha. Men jag fick stopp på henne. :P
Är annars jättenöjd med lektionen! :)
 

Dubai! :D

Nu är det bestämt att vi ska åka till Dubai på sportlovet och det är bara tre veckor kvar dit! :D Längtar så mycket! :D Vi ska åka med några vi känner. :) De heter Åsa och Frida. :) Så det ska bli kul! :D Nu är jag i skolan och ska snart ha So. :) Men ja. Ville bara säga det. Hej då!
 

Hemstudiedag! :D

Tjing bloggen!
 
Idag har jag hemstudiedag! :D Så är typ ledig, men måste plugga! :( Vi ska ha första provet efter jullovet på Fredag. :( Nu börjars det! :( Men ja. Idag var det utvecklingssamtal också och det gick ganska bra. :) Så ja. Men nu vet jag inte vad jag ska blogga om, men en liten snabb update och nu är det bara 45 dagar kvar till konserten!!! :D Men ja. Ska avsluta! Hej då! :)
 

Tävling! :D

Idag var det ju den första tävlingen för i år! :D Det gick ganska bra för mig! :) Här kommer resultaten!
 
Fluff: Fluff Tävlade utom tävlan idag och han gick på 3 fel och kom inte med till final.
Piggelin: Piggelin gick på 2+3 fel.
Polly: Polly gick på 1+2 fel tror jag. :P
Theodor: Theodor gick på 2+3 fel.
 
Ja. Så inte jättebra gick det för mig. :P Men helt ok! :) Det var iallafall som roligt en jätterolig tävlingsdag! :D
 
 
Älskar dig!!!

Beställt! :D √


Ridlektion 22/1

Häst: Café
Ridlärare: Claudia
Övning: Förberedande
Är jag nöjd med lektionen: Japp! :)
Hur gick det: Bra!
 
 
Idag var det ju förberdande eftersom det inte gick att ha det för två veckor sedan då ridhuset underlaget var nytt. Så vi fick ju somagt ah hoppning först och sedan förberedande! :P

Idag jobbade vi mest på bommar. Det var 6 bommar som låg på långsidan. Med typ 4-meters mellanrum. Sedan var det även två st som låg bredvid bommarna. Först skulle vi öva på att skritta över bommarna, men vi skulle skritta snett över. Sedan skulle vi skritta rakt på två st bommar som var blå och vita och efter det tre st bommar igen som man skulle skritta snett över. Det gick bra och Café var ganska duktig i båda varven! :) Efter det jobbade vi med avsaktning emellan bomamrna. man skulle först komma i trav och hoppa över den första bommen sedan skulle man skritta och sedan trav igen och över de andra bommarna. Det gick lika bra i båda varven. :) Sedan la Claudia upp en bom på två st bommar så att det blev ett litet studs. Då skulle man galoppera och sedan sakta av till trav och sedan komma fram i galopp och hoppa det andra. :) Vi gjorde det i båda varven också och Café var lika duktig i båda! :) Haha hon är så söt ibland för när hon inte vill åt samma håll som jag så sparkar hon eller bockar, men det är baral lite och man ramlar ju inte av direkt! :P Men det är så gulligt bara!
 
 

Koppel och selar! :D

Kom på att Theodor har ju haft en sådan sele jag köpte på husdjursmässan åt honom så jag sålde den och ska beställa nytt sele och koppel till honom istället! :) Sedan ska jag även Fluff få nytt sele och koppel! Han kan ju inte ha lila sele och koppel längre! :P Han har haft det i ett år typ så ja. Han måste ha nytt! :D Så jag börjar titta runt och jag ska faktiskt beställa från rabb-it igen. Även om det är dåligt så ska jag göra det. Också för att se om hon har bättrat sig! ;) Nej, men om jag hittar liknanade selar från Tallbackens selar och koppel så beställer jag nu naturligtvis därifårn, men Rabb-its är typ finare på något sätt! Men Tallbackens har ju också fina selar, men jag vill ju just ha de där och hon kanske inte har de selarna. Men jag får väll titta runt. Jag har iallafall tänk och köpa de här nu! :)
 
Till Theodor:
 
TIll Fluff:
 
 
 
 
 

Klippt mig! :)

Vad tycks? :)
 

Ny header och design! :)

Nu funkade det! :) Äntligen. :) Hoppas det blev bra!!! Ska ha den här ett tag iallfall! :)
 

LEDIG! :D

Då är man ledig idag då! :D Brukar få vara det ibland! :P Eller brukar och brukar, gick typ hela förra terminen utan att vara ledig en endaste dag haha! :P Så ja. Fick vara det idag! :D
 
Idag ska jag klippa mig också. :) Får se hur det blir! :P Men ska tunna ut jättemycket för det är så jobbigt att borsta annars! :P Och sedan ska jag undersöka min syn! :O Jag vet, men jag är typ närsynt så jag ser inte om jag ska läsa någon text på långt håll. Annars ser jag skitbra! :P Så ja. Då ska man ha glasögon också haha! :P Men kommer ju inte ha de hela tiden, men om hon säger det så kommer jag inte ha det ändå. För jag är så jävla ful i glasögon! :P Haha! :P Men aja. :) Sedan vet jag inte vad jag ska göra. Ta ut kaninerna tror jag. :) Juste såg ni min nya video We Are Young som jag la upp i förrgår tror jag det var? :P Men isånnafall gå in på min Youtubekanal och kika på den! :) Ska göra en till video tror jag, sedan får det vara nog haha! :P Nej, men det är ju tävla på Lördag så ja! :D Längtar verkligen!!!! Hoppas det bara inte blir -20, då stannar jag nog hemma! :P
 
Ny header är påväg! Har fixat den och allting, men jag måste bara få till det. :P Det är lite krångel med stillmallen, men försöker fixa det så fort som möjligt! Men ja. Det var det. :) Hej då!
 
 
Tog denna igår. :)

FREDAG! :D

Äntligen! Nu är det helg! :D Har somsagt inget speciellt inplanertat men ska vara ute med kaninerna och filma lite till en ny film som kommer torligtvis upp i helgen och sedan håller jag på med en nu! :) Så det kommer bli bra! :) Sedan börjar ju tävlingarna snart också! :D Den första för i år är 26 jan! :D Längtar så mycket! :) Det ska bli så himla kul!!! Det kommer vara i Berga som vanligt! :) Och juste. Nu är det bara 55 dgar kvar!!!!!! :D Vill bara dit nu!!!!!!!!!!!!!! Men ja. En liten kort update, men vi hörs troligtvis! :) Hej då!

 

Äntligen uppdatering!

Ja LITE trög uppdatering. Men har ju skola på dagarna så kan inte blogga då! :P Vet inte heller vad jag ska skriva om så ni får grna önska inlägg så får vi se när jag skriver ihop de! :) Header är typ på gång, eller ja. Måste göra en ny iallfall! men min GIMp funkar ju som vanlgit inte! :/ Får väll göra en på keynote om det inte funkar! Sofias gimp har också typ krånglat nu. :/ Men ja. Lite snabb uppdate! Ska plugga nu. :/ Men snart är det helg! :D Ska typ inte göra något speciellt, men skönt att bara ta det lugnt också! :) Men ja. Hej då!
 

Hoss Sofia!!!


I skolan!


Ridlektion 15/1

Häst: Café
Ridlärare: Claudia
Övning: Hoppning
Är jag nöjd med lektionen: Ja
Hur gick det: Bra! :)
 
Idag var det ju hoppning som stog på schemat. :) Det gick bra idag. :) På uppvärminingen så skulle vi travhoppa ett grön-vitt hinder. Det låg även travbommar innan. Det gick bra och Cafe var duktig. :) Det syndes att hon gilalde hopp.a: ) Vi kom på det två ggr. Sedan kom vi på ett blå-vitt hinder som hade galoppbommar innan. Så man skulle fatta galopp från dörren och sedan hoppa hindret. Det gick även också bra! :) Men ibland blev Cafe het och då styrde inte jag så haha jag höll på att rida på Claudai! xD Men det gick bra! :P Så ja... :P Men sedan gick det bra. :) Sedan skulle man göra en bana. Man skulle komma från det grön.vita hindret i trav. Vända snett igen, uppåt mot läktaren och sedan fatta glaopp och hoppa det blå-vita hindret. Det skulle man också göra två gånger. Sedan fick vi hoppa det grön-vita och det blå-vita två ggr till och sedan var lektionen slut. :)
 
Är ganska nöjd med lektionen, även fast det gick som det gick ibland haha! :P Nästa gång är det konstigt nog förberande! Men det är för att underlaget inte var tillräckligt bra för att man skulle kunna ha förberedande förra TIsdagen så det är därför haha! xD Men här kommer bilder! :)
 

Jag vet inte världens finaste sits. Men jag bjuder! ;)

Sunday...

Tjingeling bloggen! Inte så mycket har hänt idag. Därför jag inte uppdaterat förns nu haha! xD Har bara varit ute med Theodor och filmat så en ny film ligger uppe på min kanal kan jag säga! :D Iallafall. Nu ligger jag och softar och lyssnar som vanligt på bästa! :D Imorgon är det skola igen då...en hel vecka nu då! :( Vi får våra scheman imorgon och vi ska typ ha idrott imorgon och på alla måndagar! :( Så dåligt! :( Men aja.
 
Håller på och fixar Om mig skyltar till kaninerna och så som ska poppa upp vid menyn snart och även länkar och så till min Youtubekanal vilket kommer bli toppen! :D Så vi får se hur det blir med det. :) Det kommer iallafall komma upp i veckan! :) Eller så. Kanske om jag hinner med altl! :) Har kommit på en massa bra nu! :) Ex när ni ska prenumerera på min kanal så ska det ligga en länk där med min kanal eftersom jag tror inte alla har gjort det än! ;) Och sedan typ om ni vill läsa något inlägg om ridningen så ska det ligga en länk där i menyn som man kan klicka på så kommer alla med. Haha, hoppas ni fattar! xD Så ja.
 
VI får bara hoppas att det kommer upp snart då! :) Men somsagt. Håller på och fixar det nu! Men ja. Så ska avsluta, så jag kommer någon vart! ;) :P Men ja. :) Hej då! :)
 
 
Theodor idag. :)

MÅSTE HA! :D

 
 
 

Varit på Bio! :)

Idag var ju vi och såg Berättelsen om Pi! Den var skit bra! :D Ni måste se den! Fick se den i 3D också på köpet och det blev skitbra då! :D Så rekommenderar den verkligen! :) Nu ska jag bara ta det lugnt och lyssna på Takida! :D :P Nu är det 61 dagar kvar! :D Och 75 till Takida! :D :P
 
 
Bästa filmen jag har sätt på länge!!! ♥♥♥
 
 

Fy på mig!!!!

Jag vet. Har inte bloggat sedan i Tisdags! Fy, fy! ;) Nej, men vet inte om det kommer bli så himla mycket uppdatering sedan heller aktiskt för snart drar ju de Nationella proven igång och de är typ varje vecka! Skitjobbigt!! :((( Så måste verkligen plugga då! Siktar iallafall på ett C i bild haha! :P Nej, men måste få det!!! :P Det är ju egentligen skitenkelt haha! xD Vi ska ju söka Gymansium i februari typ. Jag ska ta Media Gymnasiet och om jag inte kommer in på det så får jag se hur jag gör haha! xD Men har ju lite andra gymnasium också, men fortfarande något med media! :) Aja. Nog om det nu! :) Det är ju Fredag idag och det nu softar jag lite och lyssnar på Världens bästa band! :D (Y) ^^ Och gör inte så mycket mer! Om 62 dagar står jag där nu! :D Och om 76 ser jag Takida nu! :D Men ja.
 
Imorgon ska vi se på bio och då ska vi se Berättelsen om Pi! :) Hoppas den har bra, men har hört att den är det så jag hoppas det! :) Den är två timmar bara! :P Men den är nog bra! :) Aja. Det var allt. Vi hörs! Hej då! :)
 
 
 
 

Ridlektion 8/1

Häst: Cafe Latte
Ridlärare: Claudia
Övning: Sitsträning
Är jag nöjd med lektionen: Ja
Hur gick det: Bra!
 
Fick Cafe Latte på terminens första ridlektion! :) Först skulle vi ha lite uppvärmning haha. Det gick bra. Sedan skulel vi gå två meter innanför spåret. Vi skulle trava och sedan sakta ner till skritt och sedan trav. Cafe var lite seg, men det kan man ju förstå på det nya underlaget. De bytte underlag V 1 så nu är det helt fräscht och ljusnande verkligen upp!!! Efter det skulle vi in på volterna och träna på att ställa hästarna. Cafe var fortfarande lite seg, men hon var duktig på ställningen. :) Efter det skulle vi galoppera på fyrkantsspåret. Hon är så stor så det gick inte så bra, haha. Man skulle också sitta utan stigbyglar så ja det blev lite konstigt haha! :P Men ja. Annars gick det bra! :) Lite kort utvärdering, men ja.
 
 
Bild från hemsidan.

Skola imorgon...

Åh! Imorgon är det skoljävul då! Fan, fan, fan!!! Det har gått så himla fort som vanligt!! Vill verkligen inte gå till skolan imorgon, men man är ju tvungen!!! Aja...Idag var Sofia hemma hoss mig. Vi hoppade med kaninerna och sedan följde hon mig på ridningen! :) Det gick jättebra! :) Nu när det är en ny termin så innebär ju det att nya teoripass-inlägg kommer upp! :) Så får väll ta och skriva ihop ett nudå! ;) Så ja. Hej då! JUste idag är det bara 65 dagar kvar!!! :D :D Om 65 dagar så står vi där nu!! :D :D :D
 
 
Saknar fortfarande Florida!!! ♥♥♥♥♥♥

Polly ♥

Nu är det ett år sedan jag fick Polly! Det har gått så himla fort! ♥ Vi har inte hunnit tävla så mycket eftersom hon har varit mammaledig i ca ett halvår. Men duktig är hon och är verkligen inte missnöjd över köpet! ♥ Jag älskar dig så himla mycket Polly och jag tror verkligen du kan gå långt! Jag kommer nu och föralltid älska dig gumman! När jag fick dig kom jag ihåg att du var jättevirrig och vek av vid varenda hinder, men nu är du mycket duktigare och håller dig till banan. Jag visste att nån gång skulle det här bort och nu är det borta! ♥ Är så stolt över dig gumman! Matte älskar dig så mycket!!!
 
 

Leja och Balders kanal! :)

Nu har jag gjort en kanl åt Leja och Balder! :) Gå gärna in och kika på den HÄR! :)
 
Här är filmen jag gjorde om Leja! :)
 

Tjing! :D

Idag var ju vi i Sickla och köpte födelsedagspresenter till Sarah! :) Vi köpte ridstövlar till henne och hon blev nöjd så det var ju bra. :) Fick lite kläder med mig hem också! :) Fick två tröjor och en jacka! :) Det heövdes! ;) Sedan köpte vi också pellets och hö eftersom det var slut igen! :P Men ja. :) ) Här kommer bilder på det jag fick!
 
 

Sickla snart! :)

Tjingeling bloggisen! :D
 
Idag ska jag och mamma in till sickla. Vi ska köpa lite födelsedagspresenter eftersom Sarah fyller år idag och sedan kanske jag hittar något där! :) Men ja. Juste idag har Leja kommit också som vi ska ta hand om nu! :) Hon är jättesöt och ska göra en Youtubekanal om henne! ;) Ladda upper filmerna här när jag har gjort de! :) Men aja.
 
Måste gå nu, hej då! :)
 
Här är Leja! :)
 

Bildbomd från båten! :)


Hejsan bloggen!

Nu är vi hemma från båten! :( Åh vill inte att det ska vara slut! En natt är för kort alltså!!! Men vi ska åka igen såklart och då ska vi typ åka tre nätter! :D Men det är inte förns i sommar! :( :( :( Men aja! :) Det var jättekul! :D Bilder kommer upp i ett annat inlägg! Vi hörs! Hej då! :)
 
Här får ni en smakbild! :)
 

 
 

Video! :D

Här kommer en liten rolig video jag gjorde när Felicia sov över!!! :D Haha! Det var skitkul! ^^
 

Snart! ♥

Snart ska vi åka! :D Det ska bli så himla kul! :D Vi ska typ åka om en halvtimme eller så! :D Längtar så sjukt mycket!!! Men ja! Har bara gjort ett tidsinställt inlägg! :/ Vet inte vad jag ska göra mer! Men ja! :D Kommer ju sorgligt nog hem imorgon! :((( Åh vill att vi ska sova över mer nätter!!! :((( Men aja! Nu ska jag avsluta, för vi ska snart åka!!
 
 
Saknar! ♥♥♥

Cinderella imorgon!

Imorgon ska vi ju somsagt åka båt! :D Längtar supermycket! Det ska bli så himla kull!!!! :D Ska fota så bilder kommer upp! :D Sedan så sov jag ju över hoss Felicia igår efter husdjursmässan och det var också jtätekul! :D Och det var ju inte sista gången! Så det var ju kul! :D Och sedan åkte jag hem och då skulle Darling komma halv 2 och så kom hon då och gissa vad vi gjorde? Åkte ut med rullen såklart! Haha! :D Ni vet inte hur kul det är! :P ^^ Idag hände det några olyckor också haha! Men det var ju isigt och så sinte så konstigt, men det var bara kul haha! Som vanligt! ;) :D Men ja! Sedan kom Therese och hennes mamma och då åt vi sushi, sedan kollade vi på film och vi kolalde på 1408! Den är skitbra! Rekommenderar den verkligen! Men ja...
 
Ska packa imorgon till båten! :D Den går kl 18 och vi ska vara där 17.15! Gud längtar så mycket!!! Kommer ta med mig digitalkameran så jag kan fota och videokameran som alltid! ;) Haha! :P Men nu ska jag avsluta! Hej då! :D
 

Vad jag köpte på husdjursmässan!


Random!

 


Tjingeling!!! :D

Ting! Nu har jag kommit hem från Felicia och nu är Darling här!!! 😃😃 Vi har åkt ut med rullen och så! Jättekul som vanligt! :D  Sedan ska hon åka hem och då ska Therese och hennes mamma komma och då ska vi se på film som vi brukar göra! 😊 Sedan imorgon så ska vi åka Conderlla med Frida och Darling och de!! :D Trodde det var i övermorgon men så var det imorgon!! :D :D :D Men aja! Ska avsluta bye!

 


På husdjursmässan!


Snart!


Äntligen!!! :D

Äntigen så kom Takida skalet!!! :D :D :D
 

Nyårsbilder! :)

Här kommer lite nyråsbilder! :)

 
Tog inte så många. Men hoppas det är ok! :)

Husdjursmässan imorgon! :D

Tjing allihopa! Lite seg update kanske, men vi var hoss en kompis igår och åt middag som jag kanske skrev. :) Det var jättekul! :)
 
Nu börjar den årliga husdjursmässan närmar sig och i år är det 3-6 jan den håller igång! :) Och imorgon ska jag och Felicia gå! :D Det ska bli så himla kul! :D Sedan ska jag följa med henne hem efter och sova över! :D Så ja! :D Det ska bli jättekul! :D Sedan ska jag hem och packa till båten för vi ska åka Cinderella med de som vi alltid åker med! :) Ni vet Frida, elin, Julia, Darling och ja sedan deras mammor! :) Det ska bli jättekul som vanligt! :D Längtar! Och längtar tills imorgon också! :) Men nu ska jag avsluta. :) Hörs kanske imorgon annars vet jag inte. :P Men ja. Får se. :) Hej då! :)
 

2013! :D

Nu är det 2013 då! :) 2012 för mig var ganska bra år iallafall! :) Det var ju inte ett sämre år precis. Men ja. :) Nu är det då 2013! :) Man hoppas ju på att det blir ett minst lika bra år! :)
 
Idag ska vi åka till några vi känner och äta middag. :) Det ska faktiskt bli  kul :) Vi har inte setts på länge så det ska bli kul! :) Vi ska väll också se någon film som vi brukar göra! :) Sedan ska de komma till oss! :) Men ja. :) Har inte mer att säga, men vi hörs väll sedan! :) Bildbomb från igår kommer sedan! :) Måste bara importera bilderna från kameran. :) Men ja. Hej då! :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0