Bio :)

Var ju på bio idag och såg Bäst före. Inte en av de bästa filmerna jag har sett. Har sätt bättre. :P Men den var väll rätt bra. :) Kankse inte en och recommendera. :P Men ja. :) Har inte gjort så mycket mer än det idag. :) Imorgonska jag försökta ta ut kaninerna i koppel och även träna de lite. Snön har ju börjat smälta bort så det börjar bli dags! Ska filma då också så filmer kommer upp. ;) Men ja. Har inte så mycket mer och säga än det! Hej då! :)
 
 
Haha Krille blundar. <3 Och Mattias kom inte med! :P Haha. xD

Bäst före!

Ska på bio idag och se Bäst före. :) Tror den kommer vara rätt bra iallafall. :) Vi ska äta middag där också och så. :) Sedan när vi kommer hem så måste jag göra en video där jag visar mina Takida kläder! Men ja. :) Har iallafall haft en bra påsk! Har ni haft det? :) Den är ju inte slut än! ;) Idag är det ju första dagen på sommartiden. Ganska skönt att det blir längre dagar nu också! :) 
Här kommer några bilder från igår. :D
 


Glad påsk! :D

Idag är det ju som ni vet Påskafton! :D Så glad påsk på er allesammans! :D Haha. xD Men ja. :) Längtar fortfarande tillbaka till konserten. :( Ni vet inte hur bra den var! Men aja. Bara att länga till Huddingefestivalen! ;) Har inte så mycket mer och säga faktiskt. Har laddat upp alla filmer från konserten på Youtube nu och ska lägga upp de här på bloggen också. :) Sedan ska jag göra en video där jag visar vad vi köpte i förrgår och alla mina Takida kläder och saker. :) Men ja.  Glad påsk då. :) Hej då! :)
 
Vill tillbaks!!!!
 
 
Haha, kolla Tomas! xD <3333
 
 
Haha Chris! <3333

Hej allihopa!

Nu är konserten slut! :( Har inte bloggat något för har bara varit nere idag och tänkt tillbaka till igår. :( Och vill inte att det ska vara slut! Nej, men det var så jävla kul alltså! Kan inte fatta att det var slut!!! Vi kommer inte ihåg att göra så många videobloggar för vi är så uppspelta haha så vi glömmer bort det. xD Så vi gjorde inga där inne på cirkus som vi tänkte göra. :P Hehe. xD Men ja! Nu är det slut! :( Men det blev en iallafall. ;) Det var en helt underbar kväll! Och igår var det andra gången jag såg de. :D
 
Vi vet inte om vi ska åka till Norrköping längre. Felicia får typ inte, me nvi såg att förra året spelade de på Huddinge festivalen och det är ju mycket närmre och Felicia bor där i Huddinge så då ska jag typ sova över hoss henne där och sedan ska vi se de! :D Längtar så himla mycket till sommarn!! Kan tiden inte bara rulla på?!?! Haha. :D Men ja!
 
Påskafton imorgon! :D Det är ju långfredag idag. :) Så skönt med påsklov alltså! :D Juste köpte en tröja där och ska visa det i en videoblogg och även andra Takida saker jag har som har varit en önskad video. :) Men ja. Nu ska jag avsluta. Glad påsk! :D
 
 
Älskar er!!! <3333333

Mot cirkus!

 


Tjingeling!

Nu är dagen inne! :D ÄNTLIGEN! :D Men den är ju inte förns ikväll, men ändå. Kan inte fatta att det är idag!!! :D Först ska vi till Nacka Forum och shoppa lite, sedan ska jag bara vara hema i en och en halv timme leler något och måste åka vid 6 för ska träffa de i Slussen halv 7! :D Gud vad jag längtar!!!! Kan inte fatta att jag ska få träffa de idag!!!! :D Det ska verkligen bli så himla kul och komihåg att kika in här ofta ikväll för det kommer komma upp en massa videobloggar. Det lovar jag! ;) Och sedan kommer jag också göra en film om hela konserten liksom. :) Som jag gjorde med Stiftelsen om ni kommer ihåg? Ja, ni kommer fatta sedan. :D Men ja! Nästa gång hörs vi väll där då!!! :D :D :D Hej då!! :D
 
 

Filmtajm!


1 dag kvar! :D

Nu är det brara 1 dag kvar och sedan smäller det! :D SKa ju se Takida imorgon på Cirkus. Ska bli så himle nice och kul! :D Ska träffa Felicia och FIlippa imorgon i Slussen halv sju och sedan ska vi ta färjan över excagt som förra gången, men den här gången är det ju på Cirkus inte Tyrol! :) Det ska verkligen bli skitkul! :D Ska ta med mig typ 250 kr så att jag kan köpa en massa kläder där! :D Felica ska ta med sig 700 kr haha! xD Sedan kommer man få det där plektrumet där man skriver aoutografen sedan och ja! :D Det ska verkligen bli så himla kul! :D Och vi ska somsagt göra en massa videobloggar där så håll utkik imorgon säger jag bara! :D Sedan när jag kommer hem så kommer jag ladda upp filmer från konserten som vanligt på min kanal som jag laddar upp alla filmer från olika konserter på. :) Hoppas ni prenumererar på den, den heter Mytheark! :) Så gå in på den och prenumerera!! Ni kan föresten få länken nu! HÄR är den! :)
 
Sa ju att jag skulle se Yohio 5 okt på Annexet och nu är det bokat! :D Ska se han med  Pulina. :D Ska bli jätteroligt! :D Hahah 192 dagar kvar. ;) Nej, men nu Takida först och sedan Takida och Stiftelsen festivaler i sommar och sedan Yohio! :D ;) Haha! :P Men vi hörs hörni. :) Bloggar mer imorgon! :D Det lovar jag! Hej då! :)
 
 
Ni kommer alltid vara det bästa bandet!!!!!!!!!! <3333333 Vad som än händer!!!!! <333333

En film om ridlektionen igår :)


Ridlektion 26/3

Häst: Minty
Ridlärare: Claudia
Övning: Sidberts
Är jag nöjd med lektionen: Ja :)
Hur gick det: Bra! :) 
 
Idag var SIdverts och hade Minty igen. :) Vi skullle börja med att ha handen i en hand och sedan skulel vi värma upp och galoppera. :) Efter det skulel vi komma in på två volter och sedan skulel vi börja med övningen. Claudia hade lagt upp bommar i ridhuset och då skulle man göra sidverts på. Asså man gjorde sidverts längst väggen och när det var en bom så skulle man gå rakt och så var det så. Vi skulle göra det åt båda hålle noch det gick  jättebra och sedan skulle vi göra det i trav också och det gick också bra. :) Efter det så skulle vi göra sidverts längst med långsidorna och det gick också bra. :) Så ja. Ridlektionen gick bra idag! :)
 
 
Minty. :)

Påsklov snart! :D

Snart är det påsklov! :D Fast egentligen har vi studidag imorgon och på Torsdag är det ju skärtorsdag, men ändå! :D Det ska bli så himla skönt och får typ lov en halv vecka mer än alla andra haha! :D Nej, men typ. :) På lovet ska jag inte göra så mycket. Ska ju se Takida i övermorgon och kan inte fatta att det är i övermorgon! :D Har längtat så himla mycket!!! Och man kommer ju somsagt autografer efter och ja det ska bli så himla kul bara! :D :D Sedan så vet jag inte vad jag ska göra mer, jo fira påsk såklart. Men sedan ska jag bara ta det lugnt och ridningen är ju som vanligt och ja sedan ska vi typ åka den nya båten Grace med några vi känner vilket ska bli väldigt kul det också! :)
 
Nu har tävlingen som skulle vara ute i gulsippan 6 april blivit ändrad till Berga igen för att de tror att snön kommer vara kvar då, men hallå? Hur kan de liksom veta att den kommer vara kvar?!  Man måste ju vänta och se, inte bestämma två veckor innan. Kommer typ inte tävla då om det är ridhus. Har ärligt talat tröttnat på det och vill tävla ute nu! Så kommer inte tävla då. Tror iallafall inte det. :) Men vi får se hur det blir! :) Men ja. Sedan ska jag inte göra så mycket mer. :)
 
Idag ska Sofia följa med mig på ridningen vilket ska bli kul! Och det var länge sedan sist och hon ska filma och tänkte göra en film om när jag rider då som kommer komma upp här på bloggen. : ) Vi får se! Sedan håller jag på och gör klart filmen som egentligen skulle vara klar igår typ, men ja. Ska göra hela låten och den är typ 4 min så ja. Men den kommer upp snart!
 
Nu är våran klassresa äntligen bokad. :D Vi ska ju åka Berlin den 4-7 juni och det ska bli jättekul! :) Längtar så mycket! Vi måste bara samla liter mer pengar som vi ska ha där och så. :)
 
Nu är det också troligtvis bestämt att jag ska se Yohio på Annexet 5 okt! :D När han gör sin höstturné med albumet Break the border! :D Så himla kul och jag ska antingen gå med Felicia eller en kompis som heter Paulina, hon gillar honom också och längtar så mycket! :D Men nu tänkte jag avsluta. Vi hörs senare! :)
 

Film!


Resultat :)

Idag var det ju sista tävlingen i Berga för säsången. :) Nästa gång är det ju i Bergadagarna, men det är ju inte försn i maj eller juni. Men ja. Dagen var som vanligt jättekul och fick ett antal placeringar. :) Glömde att ta med mig en penna så jag kunde inte lämna in mina tävlingsböcker så ja. Men här kommer resultaten så gott som det går ialalfall. :D på 0+2 och Polly på 0+1
Smulan gick väl på 0+2?
 
Smulan: Gick på 0+1 fel och kom 1:a av tre kaniner. :)
Piggelin: Gick på 0+2 fel tror jag och plats vet ej.
Polly: Gick på 0+1 och vann klassen och fick 1 pinne till så nu har hon bara 1 kvar till medel. :D
Theodor: Gick på 1 fel i grunden men blev tyvärr utesluten i finalen. :P
Fluff: Gick på 8 fel i grunden, men blev också utesluten i finalen. xD
Cand: Blev utesluten i grunden.
 
Nästa tävling är då i gulsippan! :D Filmer kommer! :D
 
 
Fluff! :)

Tävling!

 


Earth Hour

 


Rolig helg! :D

Äntligen helg! :D Det ska bli så himla skönt och roligt! :D För imorgon ska Felicia komma vid typ kl 1 och då ska vi väll åka ut med rullen, vara ute med kaninerna och sådant! :) Det ska bli väldigt kul! :) Hon ska ta med sig Blixten eftersom det är tävling på Söndag så han ska få sova i Theodors transportbur under natten! :) Men ja, sedan så är det somsagt tvling på Södnag och har inte tävlat på typ fem veckor så det ska bli jättekul att få tävla igen och det är sista gången för den här säsången i Berga för nästa tävling är 6 april och då är deti gulsippan! :D Förhoppningsvis om alla snö har gått bort. ;) Jo då! Det har den nog! :D Men så ja. Sista gången i Berga för säsången då. :) Men det ska bli kul och Felicia ska filma mig och jag ska filma henne så filmer kommer upp på min Youtubekanal från tävlingen som vanligt! :D Sedan håller jag på och gör en ny film och den kommer jag ladda upp senare liksom, för jag behöver filma lite mer och så. Men vi får se! :)
 
Sedan är det bara två dagar kvar och sedan påsklov! :D Så himla fort det har gått altså, kändes som om vi kom hem från Dubai för typ en vecka sedan! :O Men ja. Ska bara gå Måndag och Tisdag för vi har studiedag Onsdag och sedan är det ju skärtorsdag då jag ska se Takida! :D Och sedan långfredag och sedan är det fakiskt påsk! :D
 
Igår började Takidas turné och nu är det bara 6 dagar kvar tills de kommer till Stockholm! :D Längtar så himla mycket! :D Kan inte fatta att jag ska få träffa de igen!! :D Helt sjukt!!! :D Men ja. Det var nog allt. Ha en bra helg! :) Vi hörs!
 
 

I wan´t summer!!!

Längtar så sjukt mycket till sommarn! :D För nu är det nämligen bestämt att jag, Felicia och en annan kompis som jag har lärt känna på facebook som heter Iza att vi ska åka till henne (hon bor i Norrköping) och sova över hoss henne och sedan ska vi gå på en festival där. Eller kanske till och med två! :D Vi får se! Men båda är iallafall tre dagar och det ska bli så sjukt nice!!! Stiftelsen ska vara på peace and love och det var ganska nära henne så vi får se om vi tar oss dit också i sommar. ;) Hon känner nämligen han som startade den festivalen och hon får gratis vippbiljetter och då får man träffa typ alla artister som spelar där! :D Så jag kommer få träffa Stiftelsen där! :D Så himla roligt! :D Och sedan ska vi på en festival som Takida kommer spela på! :D Haha vi kommer bara se typ de och sedan drar vi! ;) Haha! xD Ne, men typ. :P Orka se de andra! Men ja. Så längtar sååå mycket till sommarn asså!!! :D Vill ha sommar nu!!!! Men snart är det ju konsert igen! Excagt en vecka kvar ochd et ska bli så himla roligt! :D Kan inte fatt a att jag ska få träffa Takdia igen!! :D :D Så himla awesome alltså! Och jag har kommit på en supersmart ide att jag kommer sätta på min videokamera på filmning och fälla ihop den så att de andra tror att den är avstängd, sedan kommer jag filma när de säger hej och när jag får deras aoutografer! :D Så smart vah?! :D Men ja! :D Nu ska jag avsluta. :) Hej då! :)
 
 
Längtar!!!!!!
 
 
 

Ridlektion 19/3

Häst: Minty
Ridlärare: Claudia
Övning: WE
Är jag nöjd med lektionen: Ja!
Hur gick det: Bra :)
 
Idag så stog det WE på schemat. Jag fick Minty och det gick bra. :) Vi värmde upp genom att samla tyglarna i en hand och ha  de långa. Vi skulle sedan göra halt och skritt vart eftersom. Sedan skulle vi trava och galoppera. Fortfarande i en hand i båda varven. :) Sedan skulle vi komma in på två volter och sedan skulle vi btya om volt. Efter det skulel vi börja med övningarna. Minty var jätteduktg på WE! :) Duktigare än vad jag trodde. Hon klarade alla övdningarna fint. Man skulle ta en pinne ochsedan skulle man ta pinen i en ring och lyfta den från tjuren, detkunde jag klara i galopp. :) Sedan skulle man gå upp på en bräda och ha två hovar på den och sean skulle man se  till så att hsäten stog på hela brädan och sedan skulle hästen ha två hovar ner mot marken och bakhovarna på brädan. Sedan skulle man ha tyglarna i en hand, komma in i en ruta som det var fyra bommar runt. Man skulle svänga hästen runt innuti den ruan. Haha det är skitsvårt att förklara. Sedan var det två koner man skulle trava som en åtta på och sedan tjuren osv. Det gick somsagt jättebra och har inga nackdelar med denna ridlektion faktiskt! :) Nästa gång blir det samma häst, sidverts och så ska Claudia filma som står på schemat! :D
 
 
 
Här har Minty det skönt. ;)

What´s on my iphone


Film om konserten! :)


Lördag :D

Äntligen lördag! Så hmla skönt!Men vill bara spola tillbaka tiden till Torsdag!!!! :( Det var så himla kul, kan inte fatta att det är slut!!!!!!! Nu måste det bara bli 28 mars! :D Men ja.
 
Idag ska Darling och henens familj komma och äta middag och det ska bli jättekul! :) Vi ska åka ut med rullen och så innan hihi! :D Det var så länge sedan sedan sist! ^^ Men ni vet inte hur kul det där. :D Men ja! Nu vet jag inte vad jag ska göra. Men hittar väll på något. :) Hej då! :)
 

Filmer från konserten! :)

Du är ju allting
 
 
 
När herr Ångström hade fest
 
 
Nu får du gå hem
 
 
Vildhjärta
 
 
Stiftelsen - En gång i maj
 
 
Presentation)
 
 
Härifrån
 
 
Vart jag än går
 
Idag
 
Viljan
 
 
Hövdingen (Jättebra instrumental!)
 
 
Ur balans
 
 
 
Rotlös
 
 
 

Nu är det över! :(

Japp! Nu är det över! Vill inte att den ska va slut! Men grymt bra var den iallafall och fick bästa platsen haha på en soptunna. :P Ingen sa till mig att jag inte fick sitta där så jag satt där och såg skitbra, såg hela scenen. :D Men ja! Nu är det över och kan inte fatta det! Vi såg deras buss på vägen in haha. :D Så coolt. :D Men ja. Det gick så himla fort, för fort! Kan inte fatta att jag har varit där nu! Jag som har längtat så mycket, men nu är det bara 13 dagar kvar till Takida. :D Men ja. Det enda dåliga var att de var en halvtimme försenade. :( De började med instrumenten kl 20.00 när de skulle spela då. :P Men det var verkligen värt väntan!
 
Bilder och filmer kommer läggas upp här på bloggen snart. :D Om ni undrar varför jag inte har lagt upp någon bild från konserten på instagram nu så är det för att den funkar inte igen. Så himla dåligt! Man måste logga in på någon grej och så står det att wifi är inte ansluten, blir så himla arg på det här!!!!!! Vill ju ladda upp bilden från igår! Men ja, den kommer så fort jag får igång instagram igen! Nu måste jag avsluta. Hej då!
 
 
Här spelade de!!!

På konserten!!!


Tjingeling allihopa! :D :D

Idag gäller det. :D För då är det konserten!!! :D Den ska vara kl 8 och jag ska träffa Filippa utanför pressbyrårn i Slussen halv fem och Felicia utanför Mac Donald´s. Där ska vi äta till typ kvart över fem, sedan ska vi ta en färja som går över till grönan, som går typ halv sex eller tjugo i så vi är där till sex eller till och med lite innan. :) Så vi är säkra på att få längst fram! Längtar så himla mycket!!! Nu är det bara 8 timmar kvar tills konserten är!!! :D Längtar som fan alltså! Nu orkar jag snart inte vänta längre, vill vara där NU, NU, NU!!!!! Men måste stå ut lite till! Jag hinner bara vara hemma en timme för jag kommer hem halv fyra och måste åka igen halv fem haha! Men har laddat kamerorna så de är fulladade och ja. :D Så inte de laddas ut där så jag inte kan filma. :P Vore ju jobbigt! Jag ska typ filma när vi åker till konserten, sedan på konserten såklart och sedan hem så ni får följa med liksom. :D Så kommer jag göra en enda film av det och lägga upp här. :D Bra vah?! :D Kommer vara så himla galen där!!!! Haha! :P Men ja. Snart gäller det! Kan inte fatta att jag har räknat i 148 dagar nu! :O Helt jävla sjukt! Men ja! Hej då! :D Berättar hur konserten var sedan!!!
 
 
 
:D :D :D <3 <3 <3
 
 
 

Friluftdag!


Pinsamt! :P

Hahaha!! Skrattar ihjäl mig. Detta var för två år sedan. xD Så roligt! :P Skämde ut mig LITE. ;)
 
 

En dag kvar!!!!

Tjing bloggen! :D Nu är det bara en dag kvar!!! Sedan är det konstertern! Eller egentligen två eftersom den är på kvällen, men den är ju i övermorgon och kan inte fatta det!!! :D :D :D Har ju längat så himla mycket och nu har jag räknat i 146 dagar och i övermorgon kommer jag ha räknat i 148 dagar!!! :O :D För 100 dagar sedan sa jag att det var 102 haha! :P Ja! xD
 
One Republic ska komma till Sverige nu och de ska spela på cafe opera på Torsdag när jag ska se Stiftelsen. Fan. Såklart ska det krocka när de äntligen är här med något annat. Men det här komemr ju bli grymt kul! :D
 
Nu har vi haft So och Sofia är sjuk. :( Saknar henne, så om du läser det här Sofia så saknar jag dig! Du måste komma imorgon! <3333 Trodde hon skulle komma idag, men hon gjorde inte det. :( Var tvungen att återställa min iphone för jag hade gjort någon inställning så att mina låtar blandades när jag lyssnade på musik och när jag skulle slå in pinkoden efter återställningen så gjorde jag fel så nu kan jag inte använda den. Så det är därför jag inte svarar på kik längre! Men ska fixa det ikväll. Det msåte jag! För videofyme, instagram och allt annat sådant funkar inte heller. Det funkar bara att lyssa på musik som tur är! Men måste fixa detför jag och Felicia ska och kommer bomda er med videobloggar på konsertern haha! :D Asså innan och sedan efter! Ska bli så himla kul! Och filmer och bilder komma komma upp efter. :D Längtar så himla mycket. Bara två dagar kvar!!!! :D Men nu måste jag avsluta. :) Hejdå!
 
 
Snart!!!!!!! :D :D :D :D

Ny header och design! :)

Ny header och design! :D
 

Meldofestivalen

Tjing allihopa! Var och såg Alegria showen idag och den var väll bra. :) Hörde att Robin hade vunnit Mellot efter showen! Så himla dåligt! Jag ville ju att Yohio skulle vinna. Han var helt klart bäst!!! Aja. Bara att acceptera. :P Vill iallafall se han och Seremedy när de kommer till stockholm! Hoppas de kommer hit snart då! :D Men ja. Har inte så mycket mer att säga. Hej då. :)
 
 

Vad jag köpte i Dubai! :)


Helg! :D

Nu är det äntligen helg! :D Så himla skönt! Imorgon ska vi kolla på nån show som heter Alegria på Friends Arena och då missar jag finalen på melodifestivalen!! :( Så himla dåligt. Man får hoppas showen är bra då. Men det tror jag. :) Ska filma, men vet inte om jag ska lägga ut det. :P Kanske. xD Men ja. Vi ska äta Tacos idag och det ska bli så himla gott! :D Men ja. Ska avsluta. Hej då! :)
 

En film om Takida!

Gjorde en film om hur mycket Takida betyder för mig! :)
 

Längtar!!! :D

 
Det måste bli 28 mars snart också!!! :D

HAHAH! Våran skola är med på Aftonbladet xD


Bilder från Dubai :)


Ridlektion 5/3

Häst: Daisy
Ridlärare: Nina
Övning: Sidverts
Är jag nöjd med lektionen: Japp!
Hur gick det: Bra :)
 
 
Idag så fick vi jobba mycket med sidverts. Vi värmde upp hästarna och efter det skulle vi börja göra sidverts längst vägarna. Dasiy lyssnade bra och ja. Hon var helt enkelt duktig. :) Sedan skulle vi göra sidverts från t.ex A och sedan in mot långsidans väggar. Vi höll på med det och sedan gjorde vi även andra hållet. Daisy var lika duktig i det och ja var helt enkelt jättenöjd med henne idag. :) Finns inte så mycket mer att skriva! :P
 

Hemma från Dubai!

Då är man hemma från Dubai! :( Det var så himla roligt asså! Men skönt o va hemma också. :) Om bara 10 dagar står jag och Felicia äntligen där!!!!!!! :D :D :D Kan inte fatta det!!!!! Det är näst, nästa Torsdag!!!!!!!! Gud, har räknat i snart 148 dagar! Började då om ni undrar! :P Nu måste den här lilla tiden som är kvar gå skitfort!!! Sedan står vi där! :D Och kommer somsagt filma ALLA låtar! :D
 
Jag och Iza (hon som har bloggat medans jag har varit i Dubai) håller på och kollar på biljetter till när de ska spela på Cinderella men det verkar inte finnas! :( Sååå jäävla dålige!! :( VIlle ju se de då också!!! :( Skulle säkert bli jättekul!!! Konsert på en kryssning skulle ju inte vara dåligt, men sådant är livet! De måste spela på Cinderella flera gånger, då jävlar ska jag se de då! ;) Men vi ska typ ställa oss på kö ifall några avbokar och så! :D Så man får hoppas på det bästa!!! Men tur man ska se de snart nu då!! :D Men aja. Ska avsluta nu, hej då!!
 
 
SNART, SNART, SNART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIN SISTA BLOGGNING / Iza

Det här blir mitt absoluta sista inlägg på bloggen eftersom att Emelie kommer hem inatt :) 
Eller.. sista och sista, kanske kommer gästblogga någon mera gång :)
Men jag har varit hos Martina och gjort tårta, fick världens huvudvärk. 
Glömde blogga här igår men de kom så tidigt så jag var tvungen och fixa mig och sånt istället. Jag måste komma ihåg att be min morsa om att kolla kryssningar , jag dör om hytterna och sånt är slut !
Och att jag ska träffa Emelie och hennes kompis där, så vi kommer stå och skrika i fancluben där dom spelar !! 
 
 
 

Aka hem imorgon :(

Imorgon ska man aka hem!! :( Det ar sa himla trakgit!! Eller inatt egentligen!! :( Ah jag vill inte det. :( Men man ar jusom vanligt tvungen!!!! :( Jag vet ju vad som vantar nar jag kommer hem!!! :D Stiftelsen konsert!!! :D Nu ar det fan inte langt kvar, har raknat sedan i hostas haha och kommer inte fatta nar jag ar dar att jag ar dar!!! Det ska bli sa himla awesome!!! Jag kommer iflma ALLT  det lover jag och kommer lagga upp alla filmer och foton har!!! :D Kommer ta med mig bada kamerorna! :D Men ja; :)
 
Igar sa akte vi upp i Varldens hogsta byggnad och det var sa himla coolt! :D Fotade en massa saklart! Men ja. Bildbomd kommer nar jag ar hemma; :D Nu maste jag sluta for ska packa! :( Hej da! Nasta inlagg blir vall i sverige! :) En jatterolig resa har det varit iallafall! :D

ANNANASPAJ

Jätte sen bloggning idag men är jätte trött och har inte tänkt och varit så aktiv vid datorn heller. Har sett på gladiatorerna med min lillasyster och käkat chips, blev hemma från skolan idag. Och har bakat annanaspaj :) 
Imorgon ska jag till min bästavän och göra tårta istället./Iza
 

RSS 2.0