This or that!

Tänkte köra igång en This or that! :) Så ni ska ge mig korta frågor som häst/hund eller ah ni vet! Och jag komemr lägga upp en video när jag svarar på de på Söndag kväll! :) Ni har tsomsagt till Söndag kl 18-30 på er! Haha om jag hinner. Nej, men det måste jag! För ssedan måndagen så ska jag ju sova över hoss Sofia och då hinner jag inte och sedan drar vi ju! Men så fråga på och bara This or that frågor, eller ja det kan var vanliga men helst this or that! Så fråga på!! :D
 
¨

Älskar dig!

FREDAG! :D

Idag är det ju som ni vet Fredag och det är ätnligen helg! Imorgon och på Söndag är det tävling i bergadagarna och jag ska somsagt sova över hoss Felicia från Lördag till Söndag och det ska bli så himla kul!!! :D Men ja! Kommer somsagt lägga upp en massa videobloggar! :)
 
Idag har jag bara varit i skolan och skulle gentligen rida för Sarah iag också, men hon kunde visst rida så jag kunde inte rida för henne! :( Men ja. Idag kom ju 1Rs nya video ut! :D Så himla bra och kollar påden 24/7 nu här haha! xD
 
Haha juste idag så tovade jag ett hjräta och så stog det OneRepublic på det, men jag missade L:et hahaha! Men j. Jag komemr ge de de när jag träffar de! :D Hoppas de kommer gilla det och inte kommer se att L:et saknas, men det komemr de väll haha! M
 
Men nu har jag bara varit ute med Theodor och filma. Ska göra ännu en ny film haha. xD Men Men ja! Nu ska jag ta och avsluta. Men hej då! :)
 
Åh juste det kom ut 1R kläder  i veckan och jag måste ha sånna här!! :D :D
 
 
 
 

OMG!!!!! :D ^_____^

Haha älskar den här! Den är så himla rolig!!! ^_^
 
 

Sommarlov snart!


Idrottsdag!


Idrottsdag!

Tjing allihopa! Idag hade vi idrottsdag! Men jag var inte med haha! Jag satt med Paulina en kompis och åt klubab som ni kanske har sätt på isntagram hahah nej, men jag kastade kula också. Men det var det ända haha, ajg hatar idrottsdagar! Men nu är det över iallafall. :)
 
Igår kom ju Stiftelsens nya låt En annan värld ut och den är gryyyymt bra och jag bara äääälskar den!!!!!!! Ni måste bara lyssna på den!!!!!! Och imorgon är det premiär elelr vad man ska säga för 1R nya video Counting stars! Längtar så sjukt mycket! Imorgon erfter skolan kanske jag ska rida istället för Sarah igen och då kommer Sofia följa med hem också. :) Och det blir hoppning då. :)
 
Som ni kanske märkte så har jag laddat upp en ny film nu! :) Så det är bara att gå in på min youtubekanal och kolla på den! :) Juste. Nu rä det inte alls långt kvar till Berlin! :D på Tisdag drar man!! :D Längtar så sjuuukt mycket!!!!!!
 
Det är ju tävling i Bergai helgen och då komemr jag ju sova över hoss Felicia och då kommer jag lägga upp videobloggar igen så jag håller mig updpaterad tänkte jag! Men ja. Nu ska jag nog ta och avsluta! Hej då! :)
 
 
 
 




 
 

Idrottsdag!


I skolan haha


Stallet nu!


Lunchrast!


Resultaten!

Idag var det ju tävling i Hågelby!  Hehe glömde alla mina tävlingsböcker och koppellådan så fck låna Felicias koppel haha! xD Men här kommer resultaten iallafall!

Smulan: Gick på 1+2 och kom på 3:e plats. :)
Fluff: Gick på 2 +5 fel. :P
Piggelin: Gick på 3+5 fel.
Polly: Strök Polly för det började att spöregna!! :( Så fick inte starta henne idag! :(
 
Och juste jag har en nyhet haha! ;) Nu ska jag och Felicia troligtvis se Imagine Dragons den 5 nov också! :D Haha en mån efter Yohio konserten! :D Men jag ba, kan vi inte se Imagine Dragons nu då när vi inte kunde gå på Bon Joiv, hon ba visst! :D Hha och då har jag nära för konserten komemr vara på mitt gymnasum haha för det ligger en konsertlokal vid mitt gymnasium haha! :D Och där ska de spela! :) Men så det bli kul! Haha kommer ha gått på 13 kosnert nrä det här året är slut!! :D Haha! xD Men det är så kul haha! :D
 
Men nu msåte jag lyssn apå klassisk muskhistoria, vi har prov på det imorgon. Skiittråkigt! Man ska typ lyssna på 20 låtar och jag vill lyssna på 1R eistället haha! xD Men ja! Ska avsluta nu. Hej då! :)
 
 
 
 

Tävling!


Haul


Planer!


Sjukt irriterad!


Helg!

Tjing allihopa! :D
 
Har inte bloggat på typ en vecka sedan jag vet xD Orkade inte heller göra en utvärdering om ridlektinen heller, men hoppas det är ok. :P Men veckan har bara rullat på så har inte hunnit. :) Var hoss Sofia på Onsdag och vi fotade och hade det trevligt och så gungade jag och Paulina och då lyssnade jag på på Feel Again och sjöng med hahaha, xD Ok, det våre inte så kul, men ja. :P Sedan bakade vi också. :) Och på Torsdag pluggade jag ju som vanligt med Filippa i Nacka Forum! :)
 
Kag och Felicia tänkte ju se Bon Jovi idag, men Felicia fick inte! :( Men jag red för Sarah istället idag så har ridit två ggr den här veckan nu om det var så intressant haha! xD Mne ville ju helst se Bon Jovi så är så himla ledsen över att jag inte fick se de! :( Det skulle ju va så coolt! Men aja nästa de kommer så måste vi se de! :D
På Söndag är det tävling i Hågelbyparken och det ska bli väldigt kul! :D
 
Men ja. Juste har sytt en kanin i slöjden och här är en bild på den om någon är intresserad haha! :P
 
 
 
Väldigt ful haha. xD Sedan skulle vi också måla en av våra valda konstnärers målningar och det här blev resultatet! :)
 
 
 
Men här kommer lite bilder osm jag tog med Sofia! :)
 
 
Men ja. :) Har inte så mycket mer och säga och utvärderingen från idag kanske kommar upp. xD Men den kommer väll antagligen inte det. ;) Haha, men ska försöka.
Men aja. Vi hörs! Hej då! :)

Tjingeling allihopa!

Tjing allihopa!
 
Har inte bloggat på ganska länge så tänkte göra det nu! :)
Igår följde Sofia med mig till ridningen och det var kull :) Det kommer troligtvis upp ett inlägg senare om jag kommer ihåg haha! Men vi har asmycket i skolan nu. Vi ska ha musikprov på Måndag med 20 låtar som man ska kunna! Om Bethoven och så, skitjobbigt! Sedan ska man också göra en uppsats som ska lämnas in nästa Fredag! Men jag har kommit en bit på vägen så jag behöveri nte oroa mig. :) Men ja!
 
Juste. Nu är det kanske så att jag ska få se Bon Jovi på Fredag! :D För de ska  ju komma hit och spela då! :D Så jag och Felicia kanske ska se de om vi hittar några biljetter. Men hoppas vekrligen det, för det vore verkligen askul!!! Det är inte bara för att de är bra, det vore kul utan att de är ju så stora och har aldrig varit på en stådan stor konsert! Det kommer va skitmycket folk och ja det kommer vara så himla coolt att sitta där bara! xD Men ja. Jag hoppas verkligen det blir av! Men nu vet ni iallafall. Ska avsluta nu och ett inlägg kommer somsagt upp kanske senare idag! :) Vi får se. :) Hej då!
 
Kolla bara! :D
 
 
Här är de .:)
 

ESC!


I stallet igen!


Tjing igen!


Fredag!

Tjing allihopa!! 
 
Äntligen Fredag och det ska bli så himla skönt med helg. :) Idag var den årliga talangjakten i vår skola och det var väll ganska bra. :) Haha det gick inte så bra för våran klass. Det var killarna som hade gjort ett band och de ja de gjorde lite fel haha. xD Men ja! Sedan hade vi bild och slöjd hela dagen som vi har varje Fredag, så det var chill. :)
 
Nu har jag några väldigt bra nyheter som jag säger haha! :D Men det är att jag ska få se Takida och Stiftelsen i sommar och är så himla glad för det!!! Trodde inte jag skulle få det och trodde jag skulle få vänta ändåa till hösten! Först tänkte jag ju se de på Bråvalla, men då täntke jag att det var typ förlångt och så! Men sedan täntke jag äh skitsamma haha! Jag måste se de i sommar! Och jag ska sova över hoss Iza då. :D Men först måste vi träffas innan! Så nu har jag jättemycket planerat i sommar! :D Först är det landet och fira midsommar sedan hjärtbarnsläger, sedan ska jag se  Takida med Iza. Sedan ridläger, sedan ska jag se Stiftelsen med Jennifer i örebro och sedan kommer en som vi känner och han ska va här i två veckor. Asså det var han som vi åkte till Frankrike förra sommarn om ni kommer ihåg? :P Sedan på helgerna på sommarlovet så kommer det ju vara tävlingar och ska tävla i 08kt också. Så massor med tävlingar kommer det också bli! :D Så den här sommaren komemr bli toppen! Och ni får vara beredd då att jag inte kommer updatera så mycket då, komemr bara lägga upp videobloggar då haha! xD Men ja! Längtar så himla mycket! Och nu är det bara tre veckor kvar till Berlin! :D Om tre veckor är vi där. :D Haha tänk när ajg sa att det var 10, det var inte alls länge sedan känns det som och det har gått skitvårt! Men ja och sedan så är det tävlinge i Hågelby och Bergadagarna snart och ska typ sova över hoss Felicia då och det ska bli väldigt kul! Och juste. :D 1R har gjort en ny video om en av deras nya låtar Counting Stars och längtar så mycket tills den kommer ut!! :D
 
Men nu tänkte jag avsluta. Hej då! :)
 
 
 
Så bra! Dör!!
 

Svaren på frågestunden!


Tjingeling sixten!!!

Haha, vet inte varför jag skrev så! Men i Dubai så sa vi så hahaha xD Asså jag, Frida och Sarah. Åh saknar Dubai så mycket! :( Men ja!
 
Har haft ganska mycket i skolan och så iallalfall igår var jag tvungen och plugga så det blev ingen videoblogg där jag svarar på frågorna heller! Men ska göra den nu och svara på de frågorna som jag fick in! Men ja. :) I skolan nu så ska vi göra filmer på både Engelskan och Svenskan eftersom Nationella är klara och det är bara chill nu typ! Men det är väldigt skönt och det är jätteroligt att göra filmer. :D Men ja!
 
Har haft en One Diretion låtsom heter One way or another i huvudet i två dygn och det är så himla jobbigt haha! Kommer ihåg när jag hade If I lose myself i huvudet en vecka hahaha. xD
Men nu ska jag göra videon och svara på frogorna så stay tuned som man brukar säga haha! :D
 
 

Tjingeling!

Ja som ni vet så har ju jag videobloggat väldigt mycket, men det är väll bra? xD Så jag är updaterad ändå haha! :P Men ja! Det var ju tävling i lördags, men orkar inte skriva resultaten haha! För jag gör ju ändå det typ alltid. xD Men det var ju tävling i stallet idag också och hade Minty och det gick bra haha. Eller typ ialalfall, fast travade igenom banan. Varför vet jagi nte, men ska lägga upp videon iallafall så får ni säga vad ni vill. :P Men jag höll på och glömma bort banan så det var därför också, men jag tänkte galoppera, men jaja. :P Haha nästa gång så måste jag göra det hahaha. xD Men ja!
 
Kan inte svara på fråogorna nu så ni får lägnre tid att fråga så svarar jag på de imorgom om jag hinner för jag måste plugga på ett prov jag ska ha på Tisdag! Men svaren kommer upp när de kommer upp helt enkelt! :) Iimorgon är det ju som ni vet skoljävul och hatar det så mycket! Åh! Men snart är det Berlin och sommarlov iallafall och längtar så mycket! Kommer ta med kameran såklart till Berlin så ni får se lite bilder sedan! :) Nu är det 23 dagar kvar! :D Och juste en liten nyhet eller vad man ska säga! Takda ska inte ha någon sommarturné och det är så himla dåligt och då tänkte jag och Felicia åka till Ljungaverk och gå på Ljungarocken, men det är alldeles för långt och Felicia fick inte! :( Men så nu får jag inte se Takida på hela sommaren och det är så jävla dåligt!! Aja! Men jag har laddat upp alla filmer från tävlingen så det är bara att gå in och kika på min Youtubekanal och sedan så har jag nu elelr för lägne sedan laddat upp filmer från FUN konserten, men orkar inte lägga upp de här så ni får gå in på min andra kanal som heter Mytheark om ni vill! Igår var det en vecka sedan och saknar det så mycket! Men ja! Nu ska jag avsluta! Hej då! :)
 

I stallet!


På tävling!


På spa!


Långhelg! :)

Tjenare alla människor!
 
Imorgon är det ju Kristihimmelfärdsdag och då är vi lediga och även på Fredag! :) Sedan är det ju vanlig helg, men det blir långhelg! :D Kommer ha en väldigt fullspeckad långhelg haha! xD Först ska vi på spa Torsdag - Fredag, sedan ska jag tävla på Lördag och sedan på kvällen ska vi ha gäster och de ska komma på middag liksom :) Sedan är det tävling på Söndag i stallet! :) Men det ska bara bli kul! :) Men ja så ni vet varför updaten inte kommer vara sådär jättebra. xD Men filmer kommer komma upp både från tävlingen med kaninerna och tävlingen i stallet och sedan håller jag även på att göra en till fillm och sedan ska jag också ladda upp filmer när jag tränar med kaninera så vänta bara så kommer det upp massor med filmer! :D ;)
Juste. Kommer också p.g.a det förlänga frågestunden till Söndag kväll kl 21.00. :) Sedan kommer jag lägga upp en video och svara på frågorna! :D Så ni vet! Så fråga på bara! :) Juste! Ska göra om i mitt rum och när det är klart så ska jag göra en ny roomtour, så ni vet haha. xD Ha en bra långhelg allihopa! Så hörs vi! :)
 

Dagen :)

Bilderna beskriver dagen! :)


 
 
 

Saknar!


Måndag :(

Måndag idag då! :( Men det var endå ganska kul i skolan! :) Men saknar konserten så himla mycket! Ni vet inte hur bra den var!! Men aja! Dags att längta till nästa när den nu blir haha! ;) Men snart får man hoppas! :D Men ja.
 
Har inte gjort så mycket aannt än att ha varit i skolan idag. :) Sedan åtke jag hem och efter det åkte jag och spelade blockflöjt som vanligt och så. Juste vi hade No prov i skolan idag. Tror det gick bra ialalfall .:) Men nu ska jag kolla på filmerna från i Lördags och tänka tillbaka! ^^ Juste, ni får fortsätta att fråga frågor! :D Somsagt ända till Torsdag har ni på er till typ 17.00! :) Kommer svara på frågorna i en video. :)
 
 
Hahaha!! Dööööör Jack slänger upp sin gitarr i luften så jävla kul haha. :P

Frågestund!

Tänkte köra igång en frågestund igen som kommer hålla på till Onsdag kväll! :) Så fråga på nu! Svarar på alla frågor förutom privata! De kommer jag bara skita i!
 
Håller på och laddar upp filmer fortfarande från konserten! kommer lägga in alla imorgon på bloggen här och sedan håller jagp å och gör en till film på Imovie och har laddat upp några filmer frnå när jag tränade kaninerna idag och ska ladda upp fler! Men ja! Nu ska jag avsluta och fråga på! :)
 
Vill tillbaks!!! :((((
 

Nu är det över! :(

Nu är det över!! :(( Åh det var så jävla bra och Nate som sjöng var så jävla söööt dööör!! ^_^ Men gud han var verkligen det hihi!! :D Men ja! De spelade alla hitlåtar såklart! Asså We are young, Carry on och Some Nights sist! :D Håller på och laddar upp alla filmer nu så ni vet!! :D Men åh bill inte att det ska vara slut!! :( Det var så himla bra verkligen!! Synd att man inte fick träffa de, om man fick det så skulle jag fråga om jag fick krama Nate!! Men ja! Hoppas verkligen de kommer tillbaka till grönan nästa år igen! :D Då måste jag se de då också! ^^  Men ja! Här kommer lite bilder och somsagt, håller på och laddar upp filmer! :D Sedan måste jag plugga till No provet imorgon! Men ja. Vi hrös kanske senare, hej då! :)
 

Kolla sååå sööt, dööör!!!
 

Right now!

 


0 dagar kvar! :D

Idag ska ju jag som ni redan vet se Fun. på grönan och det skab bli så himla kul!! :D Håller på och laddar kameran och komemr ju självklart ta med min iphoen så jag kan fota också! :) Men ja! Innan dess ska vi åka till sickla och äta middag och sedan ska Sarah och mamma gå på bio och då tar jag bussen därifrån och åker till Slussen istället! :D Men jag bloggar mer senare och jag kanske kommer blogga där! :D Och juste nu är det prick en månad kvar till Berlin! :D Men ja. Hej då sålänge!
 
 
 
Taggar! :D
 

En dag kvar!

Tjing allihopa! nu är det äntligen fredag och imorgon är det ju Lördag och då ska ju jag se Fun. :D Längtar så mycket! Har laddat ner alla deras kända låtar nu så jag kan lyssna på de också! :D Men ja! Nu ska jag typ avsluta. Kommer blogga mer imorgon! Hoppas ni får en bra helg! Hej då!
 
 
 
 

Snart står man här!! :D
 
 

On the bus!

Nu är jag påväg hem! Är vid Hellasgården snart så det är bara några stationer kvar! :) Vi hörs när jag kommer hem!
 

1 maj

Idag är det ju som ni vet 1 maj! Ska inte göra något speciellt eller så!!! Men det betyder att det bara är en månad och typ tre veckor kvar till sommarlovet så 7 veckor kvar excagt!! :D Längtar så himla mycket! Till en sommar med massor med konserter med Takida och Felicia!! :D Längtar såååå jääääkla mycket och de måste ha signering då så vi kan träffa de igen!! :D Då måste jag krama Robban!! ^^  Måste, måste, måste!!!! Sedan ska jag gå någong fotokurs och sedan ska vi till landet som vanligt och på ridläger och så! :D Så längtar skitmycket till sommarlovet allså!! :D Men ja. Nu tänkte jag avsluta. Hej då! :)
 
Ni är  och kommer alltid vara det bästa bandet som finns!!!! Älskar er!!! <3333
 

RSS 2.0