Blandat


Saknar!


Haha!


Tjing!

Det har hänt mycket sedan senaste gången jag bloggade! Eller kanske inte så himla mycket då! xD Men jag och Felicia, Sanna och Emelie såg Stiftelsen i Torsdags på Anexet och det var så himla braaaa!!!! VIll tillbaka NUUU!!! Det var en av dom bästak onserterna jag har varit på! Det var proppat med folk och vi stog LÄNGST FRAM som vanligt! :D Sedan fick vi fota med dom och deras aoutografer och jag filmade medans haha, kommer göra det varje gång nu! Då kan man ju kolla på det hela tiden sedan! :D Men ja!
 
Nu är det vekrligen bestämt att jag ska se The lumineers! Så jäääkla kul!!! Vi har köpt biljettter nu så det är skitnice!! :D Det är också på Annexet! :D Men ja! Och på lördag är det förste tävling hela dagen och sedan kl 2 måste jag pka hem och sedn ska jag på horse show! :D Ska ju både se matinén och gala showen! :D Så jäkla kul!!!
 
Det var det, hej då!
 
 
 
 
 
 
 

Jag träffar stiftelsen och tar kort med dom!

Och kramar även Robban på slutet!!


Stiftelsen konsert!!!!


Planer


Final cut pro!

Yay! Har fixat så att jag har fått ett program som egentligen kostar 2.999 kr eller något gratis! Jag lärde mig hur man gör det på Youtube! Så jävla bra! :D Men jag! så kommer göra en massa filmer med det! Men här kommer två filmer jag nyss har gjort med det programmet!!
 
 
 
Hej då!

Haha!


Citron challenge med Sofia!


Hoss Sofia!


Smulan

Smulan är en kanin som gillar att vara ute. Hon är ganska duktig i hoppning och hon är en lugn kanin som gillar att gosa!
 
 

En vecka sedan!


Ny film!


Ny fiilm på youtube!!!


Haha!!!


Vlog


Imagine dragons konsert!!!


❤❤❤


✨✨✨✨


Saknar! ❤


Turkey haul!


Saknar! ❤


Tävling!


Bråvalla 2014!

Då ska man på Bråvalla 2014! :D Så jävla kul!!!! Ska gå med Iza och se typ alla artister, haha nej ,men The script, OneRpeublic, Stiftelsen, Takida och många mer! :D Så jävla kul! Sedan så ska ju jag och Felicia se Imagine Dragons på Tisdag!! :D
Men nu ska jag lägga mig! Godnatt!!
 
 
 

Haha! xD


Turkiet!


RSS 2.0