Fredagslektionen!

Eftersom vi inte hade internet i förrgår så kunde jag ju inte blogga om ridlektionen så jag gör det nu istället. Dock är mitt minne inte så särskillt starkt då, men ja. :P
 
Först tränade vi på att göra volt tillbaka några gånger för att öva på de snäva svängarna det skulle vara. Det gick bra. Sedan värmde vi upp de ordneligt genom att galoppera och det gick jättebra. Hna blev lite lång dock, men annars var han rätt så fin. :) Efter det så skulle vi börja med övningen. Claudia gjorde två lag: Ett galopplag och ett travlagg. Hon delade in tre och tre i lagen. Ena laget skulel vara på galoppdelen och hoppa de små upphöjda bommarna som låg liksom upp mot dörrarna och sedan låg det travbommar under. Kan visa.
 
 
Inte så snyggt ritat. Men aja. :P
 
Såhär låg det iallafall. Då skulle man galoppera och hoppa de där upphöjda bommarna som en åtta typ och travbommarna likaså. Det gickjättebra. :) Picco följde med bra. Han gillar ju att hoppa och tycker det är kul så inte så konstigt. :P Men ja. det gick bra på båda gångerna. Efter det så skulle vi avsluta med att trava med så lösa tyglar som möjligt och även där gick det bra. Han ökade ju farten något, men fick tag i honom. :))

Är nöjd med lektionen. :)
 
 
Picco. :) Bild från hemsidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0