YouTube!

Har ingenting att göra så kollar på mina egna videos på min Youtubekanal! :P Haha ja, jag vet Wierd! :P Men har inget annat att göra! :P Idag har jag laddat upp en video till men två till kommer upp! :P Sedan ska jag inte ladda upp mer videos på ett tag iallafall, tills tävlingen! :P Haha, jag är typ en Youtubenörd! :P Men jag älskar Youtube! :P


Beställt kebab! :D

Nu har vi beställt kebab! :D Tog kebab med pommes! :) Ska bli så gott! :)


Birka Paradise!

Tänkte lägga ut bilder från Birka Paradise! :) OBS, varning för för mycket bilder!


Jag i hytten! :)

Oxfilé! :)


Min drink!


Hot Snacks! :D


Sarah och Evlina på dansgolvet! :)


Evelina på dansgolvet! :)


Tog Wienerbröd som efterätt på frukosten nästa dag! :P


Sarah tog marsipangroda som efterätt! :P


Tog coola nästa dag när vi badade! :)


Sarah tog fanta! :) Evelina me! :)


Evelina hoppar i poolen! :P


Solgrejen som gör att man blir brun! :D




I bubbelpoolen, lite konstig bild men ajja! :P


Vi hade utsikt från poolen! :)


Det var allt! :) Hej då! :)

Fixat! :)

Nu har jag fixat ny header! :) Vad tycks?! :D Blev iallafall väldigt nöjd!
För en stund sedan så hoppade jag med Theodor och jag filmade ännu mer! :P Så det kommer nog komma en eller två videos till på min Youtubekanal idag, men sedan får det allt räcka till nästa tävling! ;) Gjorde en krok bana idag! Vi var tvungna att hoppa där jag har kaninerna i hagarna på sommaren istället för det var fortfarande snö vid hallonbuskarna där vi tänkte hoppa och det var så lerigt där jag hoppade med Theodor förut så där kan man inte hoppa mer på ett tag iallafall! :P Kan hoppa där när det har torkat upp och när det inte är så blött. Det var lite trångt  där och så, men Theodor var jätteduktig och vi är som vanligt taggade till tävlingen som ska vara den helgen skolan börjar igen! Det ska bli så kul! :) Det är ju krok då så det var därför jag tränade krok! :)  Nu ska jag lägga upp lite mer videos! Hej då!


Byta header!

Snart ska jag byta header! Måste ju ha en vårheader nu när det är vår eller vad säger ni?! :) Men ja...får se vad det är för idéer som kommer upp i min lilla hjärna sedan! :P Eller har gjort en bakgrund som jag kan göra igen fast med lite andra bilder och så kan jag ha den som  header! :) Men ja...har inte så mkt mer och säga så ska ta och avsluta! Hej då!


Träna kaninerna snart! :)

Tjingeling! Vaknade för en timme sedan! :P Nej men det är så skönt att få sova ut! :) Snart ska jag äta frukost  och sedan ska jag och Sarah träna kaninerna! Vi ska träna alla kaniner! Vi kan ju säkert inte träna på vårt vanliga ställe så vi får väll släpa hindrena där jag tränade. Eller vid buskarna kan vi ju träna! :) Ja, det ska vi göra! Hej då!


Klumpiduns!

Beställt ännu mer! :D

Nu har vi beställt ännu mer selar och koppel! :D Gjorde det typ två dagar innan vi skulle åka Birka igår! :) Här kommer det bilder på det vi beställde! :D Beställde nytt åt Polly också för hon behöver 250 cm koppel och bogsele! :)




Till Polly! :D




Till Pollys unge! :)


Theodor behöver ju ett nytt koppel, det som han har nu ser ju för hemskt och slitet ut. Plus att det har börjat rosta vid de där sakerna kopplet sitter ihop med vid selen och vid handtaget.




Till Sabina! :)

Det var det! :) Hej då!

Snowberry

Häst: Snow
Ridlärare: Mikaela
Övning: Dressyr
Är jag nöjd med lektionen: Jätte! :)
Hur gick det? Bra! :)

Dagens övning var Dressyr. Man skulle gå så nära två koner som möjligt. Har redan börjat tröttna på den här övningen nu! :P Men ja...det gick jättebra! ;) Sedan skulle man trava så nära som möjligt och galopppera på långsidan. Snow var lite hård och svarade lite kort och dåligt på hjälperna. Men sedan mjuknade hon vid slutet. Hon hade fin ställning och ja, det gick superbra! :) Är väldigt nöjd med lektionen! :)


Fina Snow! :)

Åkte båt iallafall! :P

Tjingeling! Haha ja...det är så konstigt! Igår när mamma, Sara, Evelina och hennes mamma åkte så hoppade jag på i sista minuten! Packade ner snabbt kläder, digitalkamerorna som var halvt laddade, iallafall videokameran och ja allt i sista minuten i en plastpåse! :P Så jag åkte iallafall! Kul var det och vi spelade å aoutomater, åt på restauranger, pratade och vi hade det jättetrevligt. Det var en 24:a timmars kryssning! :) Idag såg vi på show innan vi skulle bada! :) På påsklovet ska vi åka båt me några andra vi känner! Eller ja det är Frida hon jag tävlar med och hennes systrar! :D Det komer bli ännu roligare! :D Det kommer ut bilder sedan ikväll för nu hinner jag ju inte för måste åka till stallet här snart också! :P Det blir lite stressigt men jaja! :P   Nu måste jag byta om snart! :) Undrar vem jag får! :) Får säkert Oliv eftersom vi har samma häst tre ggr men ja! :) Hej då! :)


Birka! :D

Beställa pizza snart! :)

Tjing! :P Ikväll så ska, mamma, Sarah, hennes kompis Evelina och Evelinas mamma åka båt. Men jag får inte följa md! :( Haha jo då, men har ju ridning på Tisdag så det skulle bli lite stressigt. Båten kommer in halv fyra och jag börjar tjugo över fem, visst jag skulle kunna hinna...men jaja. Jag stannar hemma istället. Ikväll ska vi beställa Pizza och sedan ska jag inte göra så mkt mer! :) Måste gå ut till Theodor igen ikväll för han har exem på hakan och då har han kliat och kliat på vattenflaskan där han dricker och så har typ päls gått bort och om han fortätter så kommer han börja blöda så jag måste ta en kräm och smörja in det så klådan slutar! :) Sedan ska jag inte göra så mkt mer...ska bara ta det lugnt och så! :) Jar har laddat upp fem filmer nu på Youtube! :P Euphoria filmen, tre filmer när Theodor tränar och filmen på tävlingen. Jag ska ju börja filma alla kaniner (förutom de som inte vill och jag vet vilka det är) på varje tävling och göra en film om det och lägga upp på Youtube! :) Så jag har lagt upp fem nya filmer och mer kommer imorgon! :) En film när Candy och kanske när Polly tränar! :) Men sedan får det räcka till nästa tävling! ;) Men ja...snart ska de åka och sedan ska vi beställa Pizza och sedan ska jag åka igen för att handla chips och en semla! Måste  ju också få lite gott när de åker! ;) Men ja, antar att jag måste avsluta nu, hej då! :)


Ska beställa en Hawaii pizza som vanligt! ;)

Godmorgon!

Nu har jag vaknat. Vaknade typ för tio min sedan! :P Jag älskar att sova ut, det är en av det bästa sakerna med lov! :P Idag ska jag hoppa med Theodor igen och filma och ta kort så det kommer komma ut två videos till idag, kanske tre till och med! :) Men ja! :) Sedan ska jag inte göra så mycket mer! :) Nu ska jag fortsätta på filmen! Hej då!




Skönt med lov! :D

Det är så skönt med lov! Vi ska ju somsagt inte göra ngt spec. Vi ska åka till Ikea i veckan och så! :) Sedan ska jag ju rida som vanligt på Tisdag och sedan på Fredag också eftersom jag ska rida istället för en annan tjej igen! :) Har inga läxor och det är så  skönt! Just nu håller jag på och gör en film om Theodor. Loreens nya låt Euphoria har ju kommit ut, den kom ut igår på Youtube så jag laddade ner den och nu har jag skickat låten till min mail. Asså min skolmai, man kan det, så nu har jag den på min mac! :) Jag ska göra en jättebra film med många effekter om Theodor! :) Så det liksom passar med låten och det blir bra! :) Euphoria är så himla bra! :) Men ja...idag har jag inte gjort så mkt, har bara tränat Theodor, köpt hö och pellets på djuraffären i Högdalen, Vi åker alltid dit! :) Den är så himla bra! :) Köpte en till rengöringsspade där också! :) Sedan gjorde vi ju rent till kaninerna och ja inte så mkt mer! :)
Nu ska jag snart gå och lägga mig så ska nog ta och avlsuta nu! :) Hej då!



Tränat Theodor! :)

Tjingeling allihopa! Som rubriken lyder så har jag nyss tränat Theodor! :) Han var jätteduktig! :) Jag flyttade hindrena till ett annat sälle där snön hade smält bort helt så där kunde jag träna! :) Han var verkligen vårglad! :) Han sprang igenom hela banan, självklart filmade jag som vanligt så det kommer upp filmer senare på min Youtube kanal! :) Kan länka till den för er som inte vet vad den heter! :) SuperSmothie Och sedan kan man ju faktist inte söka på SuperSmothie för då kommer det upp en massa videos om drycken på Youtube! :P Men jaja! :) Idag har vi också gjort rent till alla kaniner! :) Det blev jättebra! :) Sedan sopade vi och det blev jättefint, så nu trivs de nog alla där ute! :) Nu ska jag ta och avsluta, hej då! :)


Theodor som sitter i vårsolen idag! :) <33333

Tjing!

Nu är det Söndag! Så skönt att det är Sportlov och man slipper gå till skolan i morgon! Vi ska inte göra något spec, vi hade tänkt att åka pulka men nu kan man ju inte det med den här lila och konstiga snön! :/ Vi fick en konstig vinter i år! Vi fick inte snön förns sista Dec och sedan går den bort i Februari! Den kunde väll ha stannat tills åtminstone Mars?! Jaja! :) Mn an ju inte bestämma över vädret synd nog. Men ja! :)


Klumpiduns!!! När han var på tävling i vår! Längtar så mkt till alla vårtävlingar! Slippa gå i ett rott och kallt ridhus! Slippa alla vinterkläder, neej! Nu måste det bli vår! Kan inte träna kaninerna heller för det är jättemycket is och då kommer man typ halka! :P Nu ska jag ta och äta frukost, bloggar nog mera sedan! :)

Resultaten!

Det var ju tävling i Smedby idag! :) Nu kommer resultaten! :)

Piggelin: Piggelin gick på 0+1 och kom 3/3, jättekonstigt tyckte jag för hon gick ju snabbare än alla andra kaniner! :P
Theodor gick på 3 fel och kom inte till final! Vad är det med dig gubben?! Jag har inte tränat honom sedan förra tävlingen och ändå så slarvade han, han har ju tröttnat på lätten! :P
Candy: Gick på 3 fel hon med och kom inte heller till final.
Polly: Gick på 2 fel och kom inte med till final hon heller! Så det gick inte så bra för mig idag. Eller ja, kaninerna gick ju fint på banan men jag blev inte placerad! Men det blir man ju inte varje gång heller! :) Sabina blev utesluten men Agnes gick jättefint och kom till final! Hon kom på plats 10 av 26! :) Det är ganska bra tycker jag! :) Men ja...nu ska jag ladda upp vdeosarna på youtube och sedan ska vi äta och sedan ska jag och Sarah åka och handla godis som vi alltid gör! :) Sedan börjar Melodifestivalen! :) Men jaja! Hej då! :)


Theodor som hoppar i sommras! :)

Vår!

Nu är det vår typ...jag vill men samtdiigt inte att det ska vara det. All snö har nästan smält bort! :( Men ja...det kommer bli jättekul med allla utetävlingar! :) Det är så konstigt för jag har typ inga filmer på youtube när Theodor tävlar i gulsippan i vår! Jag har filmer när det var i Berga och sedan i Berga fast då var det utetävling men då var det ju Maj! :P Lite konstigt! :P Men ja...hej då! :)



Tidsinställd inlägg!

Tävling snart! :D

Tjingeling allihopa! Nu ligger jag här i soffan och längtar till tävlingen och kollar på Almost Famous (den där filmen om det där bandet) på Youtube. Vi ska kolla på filmen Sommaren med Göran snart och sedan ska jag sova och i morgon är det tävling! :D Transportburarna är fixade, deras vattenflaskor står inne och är klara de med, videokameran, mobilen (som jag måste ha för att ringa pappa sedan när han ska komma och hämta mig) är nerpackad och plånbocken! :) Natalie har gjort jätteifna tävlingsböcker till mig så hon ska få 20 kr! :) Matsäcken är också nerpackad, det blev som vanligt pastasallad! Vägbeskrivningen är också utskriven och klar! :)
Så det är bara att åka i morgon, tävlingsbökerna och koppellådan är ju ute i kaninboden så de kan jag bara ta med när vi ska åka! :) Kommer gå upp typ kvart i åtta, så jag kommer vara där typ halv nio! :) Men ja! :) Längtar så mycket! Kommer kanske göra ett tidsinsställt inlägg! :) Så håll utkik, annars bloggar jag ju när jag jag kommer hem!


Klumpduns på kaninläget förra sommaren! <3333

WE

Häst: Minty
Ridlärare: Maria
Övning: WE
Är jag nöjd med lektionen: Ja :)
Hur gick det: Ganska bra :)


Idag hade vi WE (Workingequtation) som övning och det gick ganska bra! :) Workingequtation är en ny övning som kom till Sverige för ca 3-4 år sedan. Den går ut på att man ska glaoppera mot en låtsastjur med en pinne och ta genom pinnen i en ring. Sedan ska man rida igenom grindar, man ska öppna och stänga grinden. Fast vi har inga grindar!
Jag hade Minty. Hon var jättepigg och jättebra, hon svarade bra på hjälperna men ibland behövde jag lägga till spöt då och då! :) Det var en dressyrbana som man skulle göra lite slalom mellan konerna och sedan var det WE på resten av banan! :) Det gick bra när jag skulle ta pinnen från tunnan i trav och så. Men höl lite fel så det gick inte så bra när jag skulle ta ringen på tjuren för jag bara puttade ner den, kunde inte ta den i ringen! :P Men jaja! :P Sedan skulle man gaoppera mot tjuren och det gick bra! :) Ja...allt gick bra och Minty var duktig så hon fick godis när lektionen var slut! :) Sedan kollade jag på Sarah och de gjorde också WE! :)

Blogg.se laggar så det går inte att ladda upp någon bild på Minty! :(

Femte och sista praodagen! :)

När jag kom så tvättade jag vattenskolarna och böt vatten, sedan sopade vi golvet, sedan var det ju fikapaus och då hade Ola köpt Wienerbröd med någon sylt i. Det var jättegot! :) Sedan när kunderna hade kommit så skulle jag göra rent en bur som var tom men de väntade på kaniner eller marsvin som skulle vara där i veckan så jag gjorde rent den. Sedan frontade jag lite katt och hund mat. Sedan gav jag syshorna mat och vatten! De var så äckliga! :P
Sedan packade jag upp spån, hö och halm! :) Sedan sopade jag efter mig och sedan var det lunch. Åt sushibufé, det var allt möjligt från fiskfilé med jordnötsås till sushiullar! När jag kom tillbaka så skulle jag sortera hundkoppel. Sedan matade jag fiskarna och till slut så fixade jag hundöron. Asså det är som gnagargodis för hundarna! Sedan var den dagen slut!
Jag fick ingenting! Inga pengar eller någonting, så dåligt! Jag kommer ALDRIG prao där mer. Men visst jag slarvade ju lite här och där men någon hundralapp kunde man väll ha fått?! De sa inte ens tack för hjälpen...bara trevlig helg och hejdå! De kanske tror fortfarande att jag ska praoa nästa vecka ändå men det är ju sportlov och vi får inte praoa mer än vecka! Kanske skulle ha fått pengar efter den andra veckan, men vi sa tydligt och klart att jag skulle bara praoa där en vecka. De vill helst att man ska praoa där två veckor av någon konstig anledning! Jaja...jag...kan absolut inte tänka mig att jobba där! Man går och längtar tills man slutar. Är det det man ska göra på prao?! Det ska ju vara roligt att proa inte tråkigt! Det var så tråkigt där...enligt mig. Men ibland var det kul, men mest tråkigt! Jaja, nu är det iallafall helg och det ska bli så skönt och roligt! :) Det är ju tävling imorgon! Sedan är det sportlov! :D Idag ska jag rida igen istället för en annan tjej, ska äta tacos och så innan! Oj! :P Långt inlägg och det märker jag nu! :P Men jaja! :) Hej då! Vi hörs efter ridningen! :)


Snart läggdags!

Nu ska jag snart gå och lägga mig! Ikväll har jag inte gjort så mycket. Åt kebab med pommes till middag och sedan har jag fixat transportburarna, tagit in deras vattenflaskor och så redan nu för imorgon ska jag ju rida igen och Sarah har ju sin ridlektion som vanligt också och jag ska titta på henne så vi kommer hem vid typ sju! Då kan man ju inte hålla på och fixa transportburarna...måste ju bada, sedan kommer jag nog titta lite på tv och sedan är det typ läggdags, vill ju inte vara trött på tävlingen! Men ja! :) Nu ska jag snart gå och lägga mig, godnatt!


Jag är med och tävlar om en Canon EOS 600 D!

Jag ska skriva om när jag och min familj åkte med några vi känner med till Florida! Jag kommer sakna/saknar resan jättemycket och jag önkade att jag kunde spola tillbaka tiden så vi var på Arlanda igen och skulle resa! Det var verkligen en häftig och jätterolig resa som jag alltid kommer att minnas!

Först åkte vi till Arlanda med bil. Där träffade vi den andra familjen som vi skulle åka med. Vi checkade in och så skulle vi åka iväg!

Resan skulle ta 8 timmar så jag lutade mig tillbaka och tog kort på ett norrsken jag såg utanför fönstret.


Kan ni se norrskenet? Tog en zoombild också! Här kommer den!



Sedan böt vi plan i chicago.

När vi var famme så checkade vi in på ett stort hotell. Kommer inte ihåg vad det heter! :(



Solnedgång vi havet.

Vi skulle åka till Universal studios i Orlando. Medans vi väntade på bussen så knäppte jag någora foton med min usla digitalkamera Olympus -715! Men fick rätt fina bilder iallafall!




Sedan kom bussen och vi skulle iväg till Universal studios!




Hogwarts.

Sedan badade vi med Delfiner och besökte en liten by! Det var jättekul att bada med delfinerna! Här kommer några bilder!















Vi solade och badade vid havet!


Vi åt middag på restauranger och en gång tog jag en laimkaka som efterätt!

Sedan åkte vi hem till Sverige igen!



Fjärde praodagen! :)

Nu har jag kommit hem fråm prao! Det var jättekul idag och dagen gick jättesnabbt!
Först tvättade jag ju vattenskålarna och fyllde på med nytt vatten! :) Sedan sopade vi ju butiken, efter det gick vi som vanligt in till personalrummt och fikade. Men idag fanns det inga semlor kvar sedan i förrgår så jag drack bara saft! Sedan var det ut och jobba igen, det är alltid två personer som går ut först för att ta hand om kunderna, de kommer ju vid tio så då är det alltid kunder i butiken när man är tillbaka! Sedan gjorde jag rent fågelburar tills det blev lunch, tog korv med mos idag! Sedan behövdes det mer kattmat så jag frontade och fixade det med Malin (en som jobbar där) när jag kom tillbaka. Sedan gick jag och matade fiskarna och frontade fiskmaten m.m, efter det så packade jag och Ola (en annan som jobbar där) upp varor, vek ihop kartoner och slängde de! :) Och så prismärkte jag varorna som jag packade upp och hängde/la de på rätt plats! :) De var inga Akvarium som behövdes göra rent idag...eller jo men de var de som var längst upp och dit skulle jag typ inte nå. Även om jag hade pall! :P Så ja...Ola fick göra det! :P




Det var bland annat gula kanariefåglar och Zebrafinkar som jag gjorde rent till! :) Den första bilden är det kanariefåglar på och den andra en Zebrafink! :) Sedan gjorde jag rent till undulatter och så! Men ja...det var typ allt! Hej då! :)

kommentarer

Nallin om Beställt! :):Ååå! vad fina! vill ha! juste! om du undrar så vill jag vara med och hitta fem fel men har ingen blogg.. TYVÄR! ;'(
Man måste tyvärr ha en blogg för att man ska kunna vara med!...

Sanna om Har ni glömt att jag har en tävling?!:
Hittat alla 5 fel :P
Har du? Du måste ju säga felen! Har du en blogg? :)

Snart bussen!

Snart ska jag gå till bussen, den går om 45 min. Den går 8.42 och den är 7.58 så har ganska långt tid på mig! :) Men först måste jag ju gå ut och ge kaninerna mat och göra i ordning mig! :) Det gör jag varje morgon innan jag går till skolan! :) Det här är min frukot. Äter alltid en macka och oboy varje morgon! :)


Bloggar mer när jag kommer hem! :)

Har ni glömt att jag har en tävling?!

Jag har ju en finn fem fel tävling! Den som vinner får en header eller en länkning, man får välja själv!

Den här bilden är det fel på!!!





Dumma hosta! :(

Dumma hosta som aldrig går bort! Jag mår ju så bra annars, har ingen feber eller någonting! Så jag kan ju såklart tävla på Lördag! :D Men det här den här dumma hostan och förkylningen som sitter fortfarande kvar sedan förr-förra Lördagen! Det började med att jag hade ont i halsen på Lördag kväll innan tävlingen den 12 Feb sedan gick jag på tävlingen men skulle typ ha mått sämre andra dagen ändå så det va absolut inte tävlingen som gjorde att jag blev förkyld! Men jag måste typ äta hostmedicin för att hostan ska gå bort och den här så äcklig! Jaja! Nu ligger jag här i soffan med datorn, hostar och softar! :P Jag har nästan precis ätit och det blev lax soppa! :) Det var jättegott! :) Ikväll så ska jag inte göra så mycket! Ska bara ta det lugnt och kolla på tv och sådär! Men vi hörs ju i morgon! Hej då! :)


Tredje praodagen! :)

Tjingeling allihopa! Nu har jag kommit hem från Tyresö! :) När jag kom så bytte vi som vanligt vatten åt smådjuren och jag gjorde rent deras skålar. Sedan sopade vi hela butiken. Det gör vi varje morgon! :P
Efter det så gick vi till personalrummet och åt upp semlorna som fanns kvar! :) Sedan gav jag fiskarna mat och jag fick även göra rent tre st Akvarium och torka deras glas. Sedan var det lunch och jag åt Sushi idag! :) När jag kom tillbaka så skulle jag väga pellets och det skulle vara 1000 gr alltså 1 kg och lägga de i ellva st påsar. Sedan damsög jag upp lite skräp och fröblandningar från golvet för jag hade tappat lite igår men hann inte städa upp efter mig eftersom jag var tvungen att sluta tidigare igår, så jag gjorde det idag istället! Sedan var lunch och jag tog Sushi! :) Sedan sopade jag under Akvariumen och under diskhon där jag byter vatten till smådjuren. Det var en ganska kort dag idag, har säkert glömt något men dagen gick så fort idag så jag kommer helt enkelt inte ihåg vad det är som fattas isåfall! :P

Nu har startlistorna till tävlingen kommit upp! Jag ska starta först med Piggelin i mini! Sedan ska jag starta som nummer 11:a med Candy i lätt ny, 5 med Polly och 16 med Theodor! :) Fast de ska ju starta i lätt! :) Det var inte alls så många starter men det är ju för att inte Sandra Rudeberg (hon som har så många kaniner i klubben) är där. För startlistorna förminskas ganska mycket när hon är borta! :P  Så det är nästan lite bra att hon inte kommer på den här tävlingen heller! :P Då blir det ju inte en så lång dag och så får man slippa vänta så länge! :) Men det är ju klart, det är ju inte annars bara hon som har många kaniner om ni undrar! :P Men ja! Nu ska jag nog ta och avsluta! Hej då! 


Sushilax! :)

Video! :)

Tänkte lägga upp en kort video där jag och Oliv hoppar idag! :)

Lägg märke till mobilen som ringer i början! Haha! :P OBS! Vet att jag har långa tyglar! :P


Hoppning med Oliv! :)

Häst: Oliv
Ridlärare: Mikaela
Övning: Hoppning
Är jag nöjd med lektionen: Ja! :) 
Hur gick det: Jättebra! :)

Det var hoppning idag och det gick strålande! :P Nej men trodde det inte skulle gå så bra som det gjorde! Trodde han skulle typ vägra och att jag skulle ramla av för att han var så seg förra gången. Men det var han inte! Först skulle vi hoppa fram på på ett ett lila-vitt rättupstående. Man skulle komma fam i trav och det gick bra! Sedan skulle vi ta cavaletti bommar och det där hindret. Efter det så hoppade vi studs och sedan skulle man svänga åt ett grönt och vit hinder och sedan ta cavaletti på slutet. Sedan hoppade vi i ström på studs-hindret. Sedan böt vi håll och så! Det som är så dumt att man hoppar lite bana är att man måste stå och vänta typ halva lektionen och hoppa halva bara! Jag tycker att man borde ta alla hinder i ström men det blir väll så stökigt då med så många hästar så det är väll därför som de inte tar i ström! Men jaja...ridlektionen gick iallafall super och Oliv var jättetaggad, pigg och duktig! :) Tyvärr glömde jag godis till honom men gav honom ganska många klappar så han blev nog nöjd ändå! :) Den här veckan ska jag rida två ggr då jag ska rida istället två ggr för en tjej som är bortrest så jag antar att jag får göra samma sak igen på Fredag! :D Nu ska jag gå och handla semlor! Vi hörs imorgon!


Oliv som hoppar me en annan tjej! :) Hittade ingen annan bra bild på honom! :P


Fetisdagen och den andra praodagen!

Hej allihopa! Nu sitter jag här och softar och sorterar album på Iphoto! Jag lägger över en massa bilder från fb för min dator gick ju sönder på höstterminen och jag behövde ju lämna in den, men nu kom på att jag kunde göra album på Iphoto (ett bildprogram där man samlar alla bilder på mac!) och ta massa bilder från fb! :) Men jaja! Idag är det ju fetisdagen! Jag hade ju som vanligt prao. Först fick jag göra rent vattenkopparna och sopa hela butiken, sedan gick vi till köket och åt semlor eftersom det är semlisdagen! :) Det var gott! :) Sedan fick jag göra rent hamsterburarna och sedan åt jag lunch! Tog Hamburgare med pommes och cola idag! :) Sedan när jag kom tillbaka från lunchen så skulle jag fylla på Akvariumen med vatten som personalen redan hade gjort rent eftersom det var fler som behövdes att göra rent och så skulle jag ta en handuk och torka av fläckar och sånt på glaset. Sedan fixade jag och en om jobbade där med lite varor och till slut så frontade jag!
En ganska kort dag idag eftrersom jag behövde sluta tio över tre för jag gick och kollade när 840 skulle gå efter lunchen innan jag skulle börja igen och den går så sällan och en skulle komma tjugo över tre och en tio i fyra. Skulle typ inte ha hunnit att rida om jag tog tio i fyra bussen då! Eller jo! Men jaja! :P Nu fick det bli såhär! Måste ju faktist äta och så! :) Sedan tar det ca tjugo min från mig till stallet så det var nog bra att jag tog tjugo över bussen! Men jaja! Nu ska jag snart äta och sedan rida! Idag ska vi hoppa och jag ska ha Oliv igen! Men vi hörs ju efter det! Hej då! :)


Kommentar

Ellen om Finn fem fel!:

Kan inte gå in på din blogg?

Utvärdering-min digitalkemera!

Ska ju få en ny. Men skriver om den ändå ifall någon vill köpa en sådan! :)
Jag har en Olympus D-715 Rosa. Jag fick den Augusti 2011. Den är enkel, bra och också tålig. Den är inte så affancerad och "proffsig" med jättemånga funktioner. Den är rätt bra på att ta raketbilder. Den är ganska bra på att ta bilder i mörker. Den är inte en kamera som är bra på att ta kort när en kanin/häst/människa eller hund hoppar! Det blir jättesuddigt om man zoomar långt på filmning. Ja...den är ju dålig måste ni hålla med om?! Men den är jävligt bra på att ta porträttbilder. Då kan man ta i Macroläge och rikta den mot sig själv och ta! Man måste ha Macroläge när man ska fota blommmor också! Det är bra! Men ja! Nu vet ni varför jag vill ha en ny också! ;)


Utvärdering-min mobil

Jag har en W595 vit och röd. Man kan ha flera olika färger: Flower, vit och röd, rosa, sandy gold, svart och grå. Den gråa kan dock vara slutsåld! Jag tycker den är enkel och lättanvänd. Speciellt de som inte kan så mycket om mobiler! Jag kan mobiler men jag vill inte ha en klumpig Iphone som man inte kan stoppa ner i fickan. Ja, min är ju väldigt liten och lätt och lätt hanterlig och enkel helt ekelt! Den är i fin design och mycket tålig. Har typ tappat den 8 ggr i marken/stengolvet eller på bussen och den funkar fortfarande. Det sägs att det är en bra musikmobil och det är den verkligen. Man måste inte ladda ner låtar på Itunes utan man kan bara överföra lätt från datorn genom en USB-kabel, trycka igång musiken på Walkman där man samlar all musik och så spelas all musik upp!
Dock har den blivit lite glappig och jag lämnade ju in den för jag hade den i ytterfacket på min ryggsäck på en kanintävling i sommras en gång och då regnade det och då gick displayen sönder och jag kunde inte se någonting och nu har de bytt skärm och tagit dit en annan och den är lite kostnig. Man ser att den är mörkare och sedan kan man inte klicka på ett enklare sätt för att fota utan man måste gå in i menyn och hålla på! Men jag älskar min kära lilla mobil och jag vill inte ha en Iphone! Man måste inte skaffa en Iphone "som alla andra har" hörni! Tänk på det!







Första praodagen!

Idag var det ju prao. Det var ganska kul! :) Ni vet ju var jag praoade! Men jaja! När jag kom så skulle vi byta vatten till fåglarna, kaninerna och ja alla smådjur. Efter det fick jag städa butiken! :P Fick sopa smuts i högar och sedan sopa upp de så att det skulle se fint och snyggt ut när kunderna kom. Sedan fick jag tvätta och tömma ut Akvarierna. Det gick inte så bra. Först gick det bra, men sedan var det dåligt tryck i slangen så det tog jättelångt tid! Fick hålla på i en timme typ! :P Sedan skulle jag fixa smådjursgodiset. Det var torkade bananachips, ärtplattor, torkade äppelbitar och moröter som det behövdes mer av. Sedan var det lunch. Åt snitchel med pommes på en restaurang. Sedan skulle jag fronta varor och göra rent en fågelbur. Innan jag slutatade så matade jag slutligen fiskarna! :) När jag gav ett Akvarie mat bredivd ett annat så trodde fiskarna från det andra Akvariet att de kunde ta den maten men det var ju glas emellan! Hehe, det såg lite roligt ut! Men ja...det var min första praodag! Fick uppgifter nästan hela tiden! :P Personalen hade hundar med sig och det var två st Moppar, en Schäfer och en Bordercollie. De var jättemysiga och söta och ville hälsa på mig ibland! :) Får sluta tidigare än de andra praoeleverna ska göra där för jag har ju hjärtfel och inte orkar lika mycket. Kommer typ vara helt slut om jag slutar liksom sex! Är faktist trött nu så det är bra att jag inte får sluta sex...ibland är det bra att ha hjärtfel! ;) Fast bara ibland!
Men ja...nu ska jag snart äta och sedan ska jag spela blockflöjt! Hej då! 


Det fanns bland annt såna här fiskar på djuraffären! :)

Snart sportlov! :D

Om en vecka är det sportlov! :D Men först ska man ha prao...vill inte ha det! :P Men det blir nog roligt när man ändå är där! Just nu ligger jag i soffan och slappar, ska snart gå och lägga mig! Har ätit glass och tagit det soft! :) Nästa lördag är det tävling! :D Det ska bli så himla kul och en kompis slutade förut men nu så ska hon börja igen! :D Så himla bra! :D Men nu ska jag till min lilla säng och sova! Sov så gott alla! :)



Klumpiduns!!!! ;)

Beställt! :)

Igår beställde jag nytt koppel till Theodor och ett koppel och sele till Pollys unge! :) :P Det här beställde jag:



Till Theodor (har redan en mörkblå sele med guldstjärnor till honom!) :)




Hej då! :)

Finn fem fel!

Vinnaren lottas fram och får en länkning eller en header!  :)

Den här bilden är det fel på!




Lycka till! :)

Fixat! :)

Nu har jag fixat! Hoppas ni tycker det blev bra!: ) Det är  Caroline som har gjort headern! Tack Caroline! :) Nu ska jag ut och hoppa med kaninerna! Hej då! :)

Godmorgon!

Tjingeling allihopa! Nu är det Söndag morgon. Idag ska jag bara ta det lugnt, hoppa med Theodor och Polly. Har inte gjort det sedan tävlingen! :P Sedan ska jag fortsätta med tävlingsböckerna, hann inte så mycket igår! Men ja! :) Det är typ det. Nu ska jag äta frukost! Hej då! :)


Kommit hem!

Nu har vi kommit hem från de vi åkte till Florida med! Det  var jäääätteroligt där! :P Jag, Sarah och Emma gick på äventyr. Asså vi gick bakom hennes hus och ner vid en bäck. Asså en annan gång vi var där så gick vi ut från hennes fönster. Asså man kunde det, det var någon grej man kunde sitta på ni vet asså det var ett tegeltack som stack ut som man kunde sitta på och sedan så kom typ en kärring och ba! Vad fan gör ni där uppe?! Jag ringer polisen snart! Haha, det var så kul! Så idag gick vi ner vid bäcken till hennes hus och kolla adressen så vi kunde söka upp hennes nummer på eniro eller så och busringa henne! Sedan busringde vi lite 118 800 och sånt! :P Vi gjorde också spöktunnel och det var kul! :) Sedan gjorde vi burken och ja lite annat! Vi fick lax med hackat mos till huvudrätt och någon kaka med glass och hallon och bär! Det var jättegot! :) Sedan gick vi ut och spionera på andra hus och lyste in med ficklampan och busplingade! :P Det var kul där! :) Men nu måste jag avsluta! Bye!


Byta header snart!

Snart kommer det vara nytt, fräscht och fixat här på bloggen inom helgen! Har ju haft det här ganska länge nu! Hoppas ni kommer gilla det!



Haha, en gammal header som jag gjorde! :P

Tidsinställt inlägg ;)

Hoss Emma!

Tjingeling allihopa! Nu är jag hoss Emma! Vi har det jätteroligt! :P Vi har busringt, ätit middag och burken! :P Men ja...hej då! :)
Saknar!

Bäst att visa! :)

Hittade en video på Harry Potter när det var 4D eller 3D när vi åkte den där attraktionen i Florida på Universal studios. Det är jättesvårt att förklara men det kändes som om man var med Harry Potter, Hermione och Ron där ett tag! :P Men ja, här får ni videon så ni får se!


Snart ska vi åka och äta middag hos de vi åkte till Florida med! Hej då!

Kommit hem från Tyresö!

Nu har jag kommit hem från Tyresö! Vi köpte fotopapper där och hälsade ju på djuraffären. Vi åt lunch där och jag tog lasagne och marsipantårta till efterätt!
Nu ska jag ta och fixa tävlingsböckerna! Ska börja med Theodors, vet hur alla ska se ut så det är bara att börja! :)

Såhär ska Theodors se ut fast med andra bilder eftersom jag hittade andra biler på honom men ja! :)


Äntligen helg! :D

Nu e det äntligen helg! :D I morgon ska jag och mamma gå till Djurmagazinet i tyresö där jag ska prao och hälsa på och så. Jag ska få städa smådjursburar, mata fiskarna, göra rent deras vattenpumpar och dela ut grönsaker och mat till kaninerna och så. :) Vi ska även köpa en pellets där. Sedan ska vi äta middag hos några vi känner, det är de vi åkte till Florida med! :) Det ska bli kul att få träffa Emma igen! :) På Söndagen ska jag bara ta det lugnt, göra rent åt kaninerna och fixa tävlingsböckerna åt kaninerna så de ser lite snyggare ut!  Vi ska köpa fotopapper i Tyresö Centrum i morgon så det ska jag göra! :) Ska inte göra så mycket mer, bara ta det lugnt helt enkelt! :) Nu ska jag nog avsluta, hej då!






Lunchrast!

Tjingeling allihopa! Idag är det inte en vanlig dag utan en slappdag! Det är avslutning på Arkitektur projektet så då har vi bara slapp! Först började vi med Engelska som vanligt och sedan hade vi ju Idrott och då skulle man göra pyramider och olika byggnader. Sofia kom lite senare vid 10 för hon var trött och förkyld och tog sovmorgon. Men jaja, sedan skulle man gå till olika stationer och göra något. Jag, Sofia och Paulina och mång fler var på Dynamanten (en byggnad i vår skola) och vi skulle ju göra en sista Arkitektur byggnad. Vi skulle göra figurer med papper och sedan skulle vi hänga upp de på några pinnar och så. Men jaja! Det var gnaska kul, sedan hade vi lunch och nu sitter jag här och blogar som vanligt vid skåpen! Vi ska snart ha Idrott igen och då ska vi bygga pyramider och man ska stå på varandra och ja! :P Men nu ska jag gå, hej då!


Sveriges värsta bilförare!

Nu kollar jag på Sveriges värsta bilförare!


Hemma!

Nu har jag kommit hem från skolan! Orkade inte hoppa med Polly och Theodor men gick ut och böt Theodors toalett och fixade Fluff. Han har sovit i transportburen inatt för han kunde visst frysa av någon anedning om man skulle ta ut honom direkt efter jag kom hem med honom igår. Det stog det på pappret jag fick av de på Djurkliniken. Men jaja! :) Idag ska vi äta lövbiff med pommes! Mmm! :) Sedan ska jag kolla på Sveriges värsta bilförare och ta en semla! ;) Men jaja! Ska nog avsluta nu, hej då! :)


Lunchrast!

Tjingeling allihopa! N har vi lunchrast! Jag ser att jag inte har fått in några önskeinlägg! Komigen hörni! Önska på! Iallafall. Vi har haft Sv/En, Mentorstid, Bild och lunch! Vi väntar på att Son ska börja men vi ska ha Teknik och då ska vi ju jobba med våra kartonghus. Sedan ska vi ha Målstuga men då ska vi också ha Tekinik. Jaja! Nu ska jag göra lite andra saker! Så hej då! :)


Längtar faktist till våren nu!

Torsdag!

Tjingeling allihopa! Idag är det Torsdag! Idag händer det inget speciellt. Nu har vi haft Sv/En och vi väntar på att Matten ska börja men Peter är typ sjuk och ingen lärare har kommit, hoppas det blir sådär som det blev en gång innan ni vet! ;) Men jaja...när jag kommer hem så ska jag träna Theodor och Polly. Ska skotta och göra en rak bana istället eftersom det är rak nu på den här tävlingen. Ska även träna lite medel med Theodor! :) Hoppas det går bra! Sedan ska jag inte göra så mycket mer...har tänkt att baka kladdkaka, jag vet...jag är sockerberoende men jaja! Sedan ska jag kolla på Sveriges värsta bilförare och ja! Men nu börjar typ Matten snart, så måste sluta! Hej då! :)


Godnatt!

Nu ska jag snart gå och lägga mig! Det är så skönt för vi har inga läxor den här veckan eftersom det är veckan innan Prao och Sportlovet! Två veckor efter ska vi ha Svenska prov. Är faktist rätt bra på Svenska. Fick ju C i betyg på den där testet vi hade förut så jag tror det går bra för mig och man kunde inte plugga till det! Skönt! 
Nästa helg är det tävling som vanligt i Berga! Bara jag ska tävla då och Frida! :) Det ska bli så himla kul! Längtar dit! Nu ska jag snart gå och lägga mig...snart är den här veckan slut också! Snart är det väll sommarlov? Ja...tiden går SÅ fort! :P Men jaja...nu ska jag avsluta! Godnatt på er! :)


♥ Bilder på Theodor ♥









Jag älskar dig!

Hämtat Fluff!

Hej allihopa! Nu har jag kommit hem. Idag hämtade jag ju Fluff från kastreringen. Han mår jättebra och det gick jättebra! :) Det gick mkt fortare än vad jag hade tänkt för det skulle komma en 840 precis när jag kom till Lillängen så jag fick verkligen inte vänta så länge. Så nu är jag hemma! :) Nu sitter jag här och äter rulltårta och jag gör inte något speciellt...ska nog ta och avsluta! Hej då ! :)


(slumpbild) Harry Potter huset <333

Tjingeling allihopa!

Nu har vi luncrast! Vi har haft Idrott, Svenska och No. På Idrotten var det kramkull som upvärmning och då var det ju några som skulle kulla och om man blev tagen så skulle någon krama den som blev tagen för att bli fri. Jag var inte med eftersom jag är förkyyld. Det är ju både ansträngande och jag kan ju smita också. Sedan skulle vi göra pyramider, asså man skulle stå på varandra och det var kul! :) På Svenskan jobbade vi ju med våra gramatikhäften och på Non jobbade vi med våra hus och jag, Klara och Lovsia är nästan klara! Vi behöver bara göra ett fönster och tak och jag behöver bara sätta dit min tv. Nu ska jag förklara vad det är för hus vi gör. Man gör ju utav kartong och så har man fått visa rum som man ska göra och jag, Klara och Lovisa har fått vardagsrummet. Men jaja! Nu ska vi ha Matte men Johanna ska vicka och då ska vi få jobba med våra hus nu också! Hopaps vi blir klara då! Sedan ska vi ha Musik och sedan är skoldagen slut och då ska jag ju hämta Fluff! Men nu börjar jag få ont i armen av allt skrivande så får nog ta och avsluta nu! Hej då!


Ridlektionen! :)

Visste inte vad jag skulle döpa rubriken till! :P

Häst:
Oliv
Ridlärare: Mikela
Är jag nöjd med lektionen: Ja :)
Är jag nöjd men övningen/ridningen: Ja :)

Idag var det ju ridning! Det gick ganka bra! Det var ju förberedande hoppning. Mikaela hade lagt ut två bommar på långsidan som man skulle glaoppera över och man skulle räkna galoppsteg mellan bommarna. Vi värmde upp med lite cavaletti bommar. Det var inte riktigt som cavaleitti utan det låg tre bommar på marken på sned i en volt.
På första varvet hade jag ju för långa tyglar men märkte det och kortade upp de men det andra varvet gick bra! Är nöjd med lektionen men man måste ju hålla igång Oliv i början och daska till honom på rumpan i spöt ganska ofta. Men sedan kom han ju igång! :) Men ja...har inte så mkt mer och säga om den ridlektionen!

Nu sitter jag här och äter ett vaniljhjärta eftersom det är Alla hjärtans dag och snart ska jag ju som vanligt bada och sedan ska jag gå och lägga mig så jag orkar skolan i morgon...jag är ju förkyld! Efter skolan ska jag hämta Fluff efter kastreringen på Nacka Ddjurklinik i Sickla, måste ju byta och ta 840 i Lillängen. Så ska söka lite på SL när den kommer så jag vet! :) Men ja...hej då! :)


Engelskan slut!

Tjingeing allihopa! Nu är Engelskan slut och jag och Sofia väntar på att Sv/En ska börja! Vi har haft Svenska, slöjd, matte och lunch, På Svenskan jobbade vi med våra gramatikhäften på Slöjden fortsatte jag med min Lappkudde och på Matten jobbade jag med Omkrets och det gick bra! Nu har vi haft Engelska och vi skulle redovisa våra påhitttade relegioner, det gick jättebra! :) Efter Sv/En är skoldagen slut och nu kan Sofia följa med mig på ridningen för hon kunde sälja geléhjärtana i morgon! Så himla bra! Hon har ju inte följt med mig på ridningen på tre veckor och nästa vecka är det ju praovecka och sedan sportlov och då skulle ju  inte heller ha kunnat följa med mig på ridningen då också! Så det är verkligen bra att hon kan följa med mig på ridningen! :) Men ja...nu börjar vi Sv/En så hej då! :)


Alla hjärtans dag!

Tjingeling allihopa! Idag är det ju Alla hjärtans dag. När jag kommer hem eller efter ridningen så ska jag åka och köpa geléhjärtan! Det är ju ett måste när det är Alla hjärtans dag! Idag är det ju ridning också! Hoppas verkligen Sofia kan följa med mig för hon kunde fåga Petri om hon kunde sälja geléhjärtana en dag senare! Jaja...nu ska jag nog ta och avsluta. Nu måste jag gå för Slöjen börjar snart!


Mår bättre! :)

Tjingeling allihopa! Nu mår jag bättre! :) Bra vah?! :) Har ingen feber heller och förkylningen böjar lossna så jag kommer gå till skolan i morgon! :) Just nu gör jag inte så mycket. Evelina, Sarahs kompis ska sova över idag. Ska nog byta header, eller vad säger ni?! Kommer byta till helgen! Det gäller bara att komma på idéer! :)

Det blev inga chokladbollar idag! :P Orkade inte baka några och nu är det ju kväll så nu kan man direkt inte baka! :P Vi behöver också köpa smör. Men ska göra i veckan i allafall! Eller juste! Jag kan ju fråga om Sofia och jag kan göra det när jag följer med henne hem på Ondag, för jag vill och kommar orka det!  Sedan ska vi baka rulltårta också! Så ja! :)

Juste! Det är en från saltsjö-boo som har mejlat och vill att vi ska ta hand om hennes hund några dagar i veckan. Eller rättare sagt Mondag-Fredag! :)  Det är en Cavalier King Charles Spaniel! Lite roligt för det är några som vi känner som har en sådan hund! :P Men ja! :) hej då!



Det är en sådan! :)

Chokladbollar

Hej allihopa! Snart ska jag äta, jag ska inte spela blockflöjt idag eftersom jag är sjuk. Men efter maten så ska jag faktist ta och baka chokladbollar. Är så sugen på det, så jag har något att trösta mig med! ;) Men först ska jag äta Pasta med Avokado. Mmmm! :P Sedan ska jag lägga mig i soffan och vila lite. Sedan ska jag ju kolla på 112 på liv och död. Hoppas jag är bättre så jag kan gå till skolan i morgon. Jag kan nog det om jag tar en alvedon...men då kan jag ju inte gå hem tidigare då också för då kommer de undra varför jag går till skolan och sedan gå hem. Men jag ska ju bara gå om jag känner för det. Så jag ska vila nu hela kvällen och jag har inte någon speciell läxa den här veckan heller. Men ja! Nu ska jag äta! Hej då! :)




Mums! ;)


Kommit hem!

Nu har jag komit hem. Tog ju bussen hem tidigare för jag skippade ju hemkunskapen. Nu har jag fått feber och är hängig så ska nog vara hemma imorgon ändå! :( Men jag ska rida! :P Japp det ska jag, det kanske låter lite konstigt men man klarar ju sig på en alvedon en timme! :) Så jag kommre att orka rida! Men nu ska jag inte göra så mycket mer...ska mest sitta vid datorn och vila. Omprovet  gick bra idag på kemin, kommer typ bara ha två fel och man får omprov om man har tre och mer. Så jag kommer klara det! Men det här kommer aldrig hända mer...att jag får ompov! Men ja! Nu ska jag göra lite annat...hej då! :)



Haha ful! XD Men tog bara någon bild! :P

Förkyld! :(

Tjingeling allihopa! Idag är jag som  jag trodde förkyld. Men jag är i skolan ändå, har inte ont i huvudet eller så! :) Men ska typ åka hem efter lunch! Men det var nog för att jag tävlade igår men skulle ändå typ ha blivit det ändå så det var inte därför jag blev sjuk! Men ja! Jag ska åka hem efter lunch för jag kommer inte orka hemkunkspen. Men ja! Sofia kan inte följa med mig på ridningen för hon har fortfarande gelehjärtan kvar att sälja. Det är ju alla hjärtans dag i morgon och då är det verkligen sista dagen man ska ha sålt alla så hon kan inte följa med mig på ridningen den här veckan heller! Men nästa vecka har vi bestämt! Då ska hon följa med mig på ridningen och då är det ju hoppning! Kommer få hoppa två ggr för jag ska rida istället för en annan tjej två fredagar. Vecka 8 och vecka 9 och då är det ju förberedande och sedan hoppning! :) Så kul! :) Men ja...idag har jag ju prov så måste plugga. Sedan är det lunch och sedan ska jag åka hem. Måste söka på bussar för jag vill hinna med 821:an för det är så jobbigt att byta i Nacka Forum och nu när jag är förkyld också...
Men ja! Hej då! :)


Skola i morgon :(

Tjingeling allihopa! Nyss tog jag ett skönt bad! Känner mig bättre efter det! :) Så jag kommer ju kunna gå till skolan i morgon! :) Just sitter jag vid pappas dator och laddar upp videos från tävlingen. Tyvärr blev det inte någon film på Polly för det är liksom som en till lins på videokameran som man kan dra över linens så det int
e blir dammit. Lite svårt att förklara men jaja. så jag fick hålla på där och fixa precfis innan jag skulle starta och då skulle ju Frida råka klicka på slutarknappen sedan så det blev aldrig någon film! :P Hehe...jaja! Sedan gör jag inte så mycket mer, ska nog ägna mig resten av kvällen åt att plugga på kemi provet! Kan typ skriva ner det jag ska säga på min och Sofias redovisning om vår på hittade religion i skolan på en rast eller lektion när jag sitter i det lilla rummet! :P Så ja! :) Behöver inte göra det nu! Nu måste jag plugga, hej då! :)


Tävlingen avklarad!

Idag var jag ju och tävlade. Det gick inte så värst bra för mig.

Piggelin: Piggelin tävlade ju mini hon gick på 0+0 fel och kom som jag trodde på första plats! :D Hon kommer typ vinna varenda krok mini tävling hehe! :P
Fluff: Fluff tävlade också mini och gick på 3+0 fel. Han gick jättefint på finalen. :)
Candy: Candy gick fint men hon fick 3+3 fel tror jag det var. :P
Theodor: Theodor var väldigt frammåt men han fick tyvärr hela fyra fel gubben! :P Men banan var maxad, så det var svårt. Längtar inte så mycket tills han kommer upp till medel! :P Han har ju bara en pinne kvar! :P
Polly: Gick på 5 fel i grundomgången och kom inte till final! :P Men annars gick det bättre än vad jag hade förväntat mig, hon kände väll igen sig där. Det är nog lite nytt fortfarande hemma hos mig och hon måste lära känna mig och det nya hemmet! :) Men hon var inte så virig, men lite många fel fick hon allt. Det gick inte så bra för både mig, Sarah och Frida. Jag vet inte varför, men det var rätt svåra banor idag!
Frida blev utesluten p.g.a tiden när hon skulle tävla msv med Maja och Sabina blev också det såklart i lätt ny! :P Men Agnes var rätt duktig, men hon kom inte heller till final! :P

Tänkte ta med mig min digitalkamera och filma alla kaniner sådär men jag visste inte var den var och hann inte leta! Måste ju somsagt inte filma på varenda tävling...men ja! :) Jag var ju som jag hade trott förkyld idag, jag var hängig på tävlingen och hade typ lite feber. Men jag tävlade ändå! Man kunde ju inte smitta för man var ju ute! Men lite jobbigt var det, hoppas det går över snart! :)



Idag måste jag plugga till No provet som jag har imorgon. Sedan ska jag typ öva lite på min och Sofias redovisning om vår påhitade religion. Men det ända jag behöver är att typ skriva ner mina punkter på ett papper och öve lite på de. Så det ska jag göra! Men asså varför ska jag alltid skriva så långa inlägg?! Det måste bli en bättring på det! :P Så ja, hej då!

Tidsinställt inlägg

Tjingeling! Nu är jag egentligen på tävlingen! Hehe...så konstigt att man kan skriva och ställa in det så det kommer ut en speciell tid! Så ja! Nu är jag ju egentligen och tävlar! Undrar om det går bra för mig? Hoppas det! :P Haha, jag är ranom jag! :P Jaja...det kommer väll upp ett inlägg när jag har tävlat! Så hej då! :)

Bildlös! :P

Vill ha!!!!!!!!!

Jag vill ha en Ipad! Tänk då kunde jag blogga vart jag än var i världen sålänge jag har Internetsignal på platsen! Jag ska önska mig en Ipad i julkapp! :P Kanske lite långt i förväg men jag ska ju få en ny digitalkamera i födelsedagspresent! Men ja!



Nu ska jag gå och lägga mig! Det är ju tävling imorgon! Hej då alla läsare! Har gjort en tidinställt inlägg som kommer upp imorgon! ;)

Melodifestivalen 2012

Tjing! Nu sitter jag och kollar på Melodifestivalen, äter godis och längtar så mycket till tävligen! :) Är så TAGGAD! :P Kanske ska göra ett tidsinställt inlägg, det beror på om jag kommer på något bra att skriva om. Så ni kan få något att läsa medans jag är på tävlingen! Ska ju vara där typ hela dagen i princip. Det är typ -5 grader nu så det kommer nog inte bli så kallt i morgon! Skönt! :) Men ja...hade bara det och säga! Hej då! :)


Ont i halsen :(

Hej allihopa. Ja som rubriken lyder har jag ont i halsen. Eller ja, det gör typ ont i halsen när jag sväljer! :( Kommer kanske inte kunna tävla...skoja! Såklart jag kommer tävla! Inget stoppar mig! Nepp det kan man verkligen säga! Om jag vekligen var jätteförkyld, hade ont i halsen och feber så skulle jag inte ha tävlat. Men jag kommer tävla såklart! Har typ blivit lite smittad från Sarah men jag tog en influensa spruta så jag kommer typ inte bli sjuk! Har iallafall inte blivit det på länge! Inte på hela hösten och inte nu på vårterminen! Det kommer typ inte bli så kallt imorgon heller, kanske minus 3-6 grader! Skönt! :) Men ja...nog om det! :P Men just nu sitter jag och äter Cream Brulé och väntar på att Melodifestivalen ska börja! Får vänta ganska länge för den börja om en timme! :P Men ja! :) Nu ska jag faktist göra en film för jag har så många videos när Theodor hoppar innan snön kom och när han hoppar i snön så jag ska göra en film nu! :) Hej då! :)

'
Tog en bild på Sabina den här gången! :) Ja, alla kaniner ska ju med! Det kommer vara tomt imorgon i kaninboden när vi åker! Längtar verkligen!!! :D

Hemma från Sickla! :)

Tjingeling allihopa! Nu har vi kommit hem från Sickla! :) Jag hittade inga snygga ridbyxor och inte heller någon hjälm som passade bra på The Horse. Det fanns fina där men ja...de passade helt enkelt inte! Sedan glömde jag bort de där sulorna men dekanske inte ens fanns där. Jag få ta och beställa allt det är på hööks på internet sedan! :) Men jag fick ett spö! :P Det blev ett lila, hehe kanske lite barnsligt men det var liksom bra och hålla i och inte heller så tungt som mitt andra faktist är. Det är mest det jag ville ha ett nytt spö för ja mitt är så tungt. Men jag ska testa de båda nya!  Hehe... :P Men sedan kommer jag ju använda mitt som jag fick idag mest...eller ja kommer nog varva. Ajja!
Sedan fick jag en bok! Linn Hallberg ha typ börjat på en ny serie och det är hon som har skrivit Klara böckerna och jag älskar ju de! Det var en annan hästbok som jag fick och den heter Vem är du Johanna? Så jag köpte den :) Somsagt, börja på en ny serie! ;) Men jag har visst kvar en Klara bok som jag inte hade läst så jag ska läsa den innan! :) Men ja! Sedan fick jag strumpor, tröja och en jacka. Även trosor! Hehe! :P
Sedan skulle vi handla på Willys men jag och Sarah var inne på Sony Center och först fotade vi med två systemkameror som var jättebra! :P Sedan såg jag att de visade Harry Potter på några tv som de sålde så jag fasnade där! :P Hehe...nej men jag är typ helt galen i Harry Potter! Vet inte varför! :P Men jag kollade ju på en film på planet påväg till Florida och då fasnade jag för filmen och honom där! Så det var därför jag gillar honom nu! :P


<3333333333333333333333 :P

Nyss var jag ute och hämtade transportburarnas vattenflaskor för om jag tar ut de till transportburarna med vatten så kommer ju de frysa under natten. Så jag har tagit in de nu och sedan får jag ta ut de i morgon igen innan vi ska åka! :) Får gå upp lite tidiagre då men jaja!


Den boken köpte jag, hej då! :) Det kanske kommer ett till inlägg! ;)

Sickla snart!

Tjingeling allihopa! Snart ska vi åka till Sickla! Men först måste jag ju fixa kaninernas vatenflaskor och ge de pellets och hö! :) Sedan ska vi ta bussen till Sickla! :) Ni kanske tycker vi åker till Sickla lite ofta men dne här gången behöver vi faktist. Jag måste ha nya ridkläder och en jacka. Jag kan inte gå i den här fula Jaff ridhjälmen hela tiden. Måste ha en ny! Har haft den där sen jag började rida, den passar fortfarande men den är ändå fruktansvärt ful. Sedan måste jag ha nya sommarridbyxor, mina är försmå och ett ridspö. Dock fick jag ett av mamma igår men det var en försenad julklapp! Men Sarah fick det istället för jag ville ha ett annat! :P Nej men hon ville ha det också. Sedan ska jag kanske få nya vinterridskor och såna här sulor så att det inte blir kallt om fötterna på vintern.
Så det ska vi köpa! Sedan ska vi ju också på sushirestaurangen! :) Jag kommer gå in och titta på Akademibokhandeln som ligger precis bredvid när jag väntar på min sushi en kortis och kolla om det har kommit nya Klara böcker. Vi har ju fått två i julklapp men har läst ut den ena och sedan håller jag på och läser ut den andra så vill ha en till! :) De är så himla bra!  Men ja...nu kan ni få lite biler på det vi ska köpa! :P












Jag hittade inga bilder på snygga vinterridstövlar, men ja! :) Sedan ska vi åka hem och äta oxfilé med vitlökspotatis och bea! Det ska bli så himla gott! Sedan åkte vi aldrig igår igen för att köpa läsk, godis och chips och det måste vi göra! Sedan ska vi kolla på melodifestivalen! :)



Cream brulé som efterätt! :)



Men nu måste jag gå ut till kanienrna, vi ska åka om en halvtimme! :)

Minnen <3 :P

Hej allihopa, kollade på min gamla blogg. Tänker inte säga vad den heter för den är så pinsam! :P Men ja...här kommer lite bilder från 2009 som var ute på min gamla blogg, dåra! Minnen <3

















Var nog bra på att fota där! Var typ 12 år där! :P Hehe...


Jossan! :P


Jag! :P Bjuder lite...ni får tycka vad ni vill men bryr mig inte!


Mickan, Lisa ogc Marre! Haha gamla bilder! :P


Nå, Tindra, bäbi! :P Jag hade precis fått henne där... :P Gumman, saknar dig!


Verkligen fin måste jag erkänaa! Har en väldigt dålig kamera nu, till och med fotona som jag fotade för typ fyra år sedan med den kameran är bättre! Nej, kan inte gå med den här dåliga kameran. Men ska ju få en ny i Mars! :D

Gamla klassen framför bussen, saknar tiderna! <3


Det var allt! Hej då! :)

The Voice Sverige

Tjingeling allihopa! Nu tittar jag på The Voice Sverige och äter ostbågar! :) Det är ett program där det är många som har sökt in som typ ska bli artister och sedan ska de bli uttagna och så är det såhär olika lag och så väljer typ Magnus Uggla några som ska vara med i hans lag och ja...vet inte riktigt för har ju inte sätt! :P Ola Salo är ju med! ;) Sska nog titta vidare på det nu! :)
Hej då! :)



Taggade!

Hej allihopa! Nu är det äntligen helg! Så himla skönt! :) som jag alltid säger. Nyss var jag ute hos kaninerna! Jag gav de deras vattenflaskor som jag gjorde i ordning och sedan gav jag de hö och halm! :)
Vi är så himla taggade till tävlingen! Både jag, Sarah och alla kaniner! Det känns som om Piggelin kommer vinna i mini igen, Fluff kommer kanske också ta placering! ;) Sedan kommer Theodor som kanske tar en pinne och kommer upp till medel, Polly kommer nog gå ganska bra. Hoppas ja...ibland kan det bli missförstånd redan vid första början då jag har för långt koppel och hon hoppar tillbaka eller att hon backar in i ett annat hinder när jag måste ta upp henne och vi blir diskkvalificerade och det vill jag verkligen inte att vi ska bli på hennes första tävling! Är lite nervös, men jag kommer ju lära känna henne! Och jag vet vad jag ska göra om hon börjar att tramsa sedan! Jag vet ju att jag ska ta upp henne men det är inte alltid så lätt när hon plötsligt ska börja backa in i ett hinder! :P
Men ja. Sabina kommer nog visa sin egen vilja och vara nära att bli diskkvalificerad p.g.a tiden igen! :P Eller så går hon jättefint, men det är verkligen inte så ofta! Sedan har vi ju Agnes, hon försöker ju faktist. River lite här och där! Candy, hon är duktig på banorna, det är hon och visar att hon kan så jag hoppas att hon blir lätt för det vore skönt att ha alla lätt kaniner i verkligen lätt, inte lätt ny! :) Vi är sjukt taggade och vi längtar så mycket! Allihopa! :)
Oj...väldigt långt inlägg...hehe! Men det var ett roligt inlägg eller har jag fel?! ;)
När Sarah kommer hem från ridningen så ska vi som vanligt köpa läsk, godis och chips! :) Men ja...nu måste jag nog avsluta! Hej då!


Tog bara någon bild!

Om ni undrar...

Om ni undrar varför jag kallar Theodor för klumpiduns så är det för att det är gulligt namn bara. Jag vet inte varför men någon av mig eller Sarah kom på det namnet en dag och sedan har vi fortsatt. Vi menar såklart inte att han är klumpig, vi tycker det bara är ett sött namn! :P Så det är därför vi kallar honom klumpduns om ni undrar varför jag skriver det här på bloggen också! ;)


Klumpiduns! :P

Tjing, tjing!

TJingeling!
Nu är det äntligen snart helg! Det är bara lunchrasten och No kvar. Det ska bli väldigt skönt att ha helg.
Först började vi med Engelska, där skulle vi fortsätta med våra påhittade religioner och jag och Sofia har ju hittat på en snöreligion! :P Sedan var det ju Irottsprovet och det gick bra! :) Kommer ju somsagt kanske få D eller C! :P Sedan hade vi Samhällskunskap på Son och då fick vi skriva upp lagord och så disskuterade vi om det. Sedan hade vi lunch och sedan har vi ju lunchraat nu!
När jag kommer hem så måste jag ta ut och hoppa Polly, kommer inte inte ihåg om jag har tränat med Polly än. Måste ju verkligen träna på hur jag ska styra henne i krok. Eller jag kanske har det? Jag har nog det...i vilket fall som helst så ska jag ta ut henne så hon får träna krok! Nu blev det lite långt där...så ja, hej då!


När jag kommer hem så ska jag fota istappar! :P

Haft prov!

Tjingeling allihopa! Nu har jag precis haft prov. Kommer åtminstone bli Godkänd Kommer få D iallafall! :) Men blandade typ ihop dynamisk styrka eller statisk! Jaja, vi får se på Onsdag då vi troligtvis får tillbaka proven. Nu sitter jag i det lilla rummet och väntar på att alla ska komma tillbaka. Vi ska ju ha So en och en halv timme, sedan ska vi ha No. Hoppas Petri gör som han har gjort två ggr innan nu att han liksom förkortar Son och sedan ja, får vi sluta tididgare! :) För det är så jobbigt med So i en och en halv timme! Men ja...nu måste jag avsluta, vill ju hinna göra lite andra saker! :) Vi hörs ju sedan, ellerhur? ;)


Haha, de gamla betygen! :P

Längtar till helgen!

Är så sugen på kladdkaka, det vattnar sig i munnen...! :P Jag vet jag är bakverksberoende och godis och sockerberoende. Får vänta med det för vi ska äta Oxfilé med vitlökspotatis och bearniessås på Lördag! Sedan ska vi äta Cream brulé till efterätt på Lördag asså! Det ska bli så himla gott! :D Längtar så mycket till helgen!

Nu tittar jag på Sveriges värsta bilförare! :) Startilstorna har kommit upp och jag ska starta som 5 med Polly på lätten och 15 med Theodor. Sedan ska jag starta 24 på lätt ny med Candy och Först med Piggelin på mini och sist med Fluff!
Nu kan jag typ allt på provet så jag behöver inte plugga mer på det!
Men ja...nu ska jag fortsätta titta! :)


Gott!

Makaroner med köttbullar :)

Hej allihopa! :)
Snart ska jag gå upp och äta Makaroner med Köttbullar! :) Vi har önskeveckor nu så alla får önska sig två rätter per vecka. Och jag önskade mig Makaroner med köttbullar! :) Varannan Fredag har vi Pizza eller Tacos. :)
Kan nog ganska bra på närings och träningsläran nu men ska ändå forstätta plugga efter middagen så att det verkligen sitter! :) Men nu ska jag gå upp och äta! Hej då! :)


Vi hörs kanske ikväll! Annars hörs vi imorgon på lunchrasten! :)

Hemma! :)

Nu har jag kommit hem och sitter och äter en munk! Hehe...är typ sockerberoende som ni kanske märker! :P
Det var jättefult på 401:an och även på 413 som jag åkte idag! Jobbigt! :P
När jag kom hem så gick jag ut till kaninerna och fixade deras vattenflakor, gjorde även egna hållare till transportburarnas vattenflaskor för det har hänt att de har åkt ut och det är ganska jobbigt för då måste man hålla på och fixa de också innan man åker till tävlingen. Så ja! :) Sedan tog jag ut Theodor och han var duktig som vanligt, nu ska han nog få vila tills tävlingen som blir av! :D Frida kunde tävla ändå för hon var typ bättre! :D Om ni undrar varför jag hoppar med Theodor nästan varenda dag så är det för att jag inte har någonting annat att göra förutom ridningen på Tisdagar och blockflöjten på Mondagar! Sitter ju ändå så mycket vi datan så det är skönt att bara ta ut Theodor och hoppa med honom i den friska luften! :P
Nu ska jag plugga jättemycket på idrottsprovet för det är ju prov imorgon...är inte så taggad, är mest nervös! :P Men det kommer nog förhoppningsvis gå bra...
Så ja! :) Hej då! :)


Tralalalala! :P

Hehe, skrev bara något! :P Nu har vi lunchrast och jag sitter här vid skåpen och bloggar som vanligt! Ja...jag vet att ni tycker det är väldigt tröttsamt att läsa att jag sitter vid skåpen och bloggar nästan varenda dag på luncrasten. Men då får ni önska inlägg om ni vill att jag ska skriva annat! Nej, jag har besämt mig! Nu får ni önska inlägg! ;) Var beredd på att inläggen inte kommer komma upp den här veckan då jag har ett prov imorgon och sedan har jag ju omprovet på kemin på Mondag...så jag måste plugga! Men önska på, desto fler, desto bättre! ;)
Det är Torsdag idag...den här dagen har gått fort! Den har var ganska rolig och det har gått bra idag! Vi har haft Sv/En, Matte, Bild och Lunch. Vi ska ha So efter rasten och jag vet inte vad jag ska göra...för jag är ju klar med min religionsak. Men jag ska sitta och softa med datorn! :P Hehe...nej det ska jag inte! Men jag får väll fråga Petri vad jag ska göra?! Och sedan är det målstuga och då ska jag plugga på kemin och idrottsprovet!
Det var allt! Hej då! :)

Ingen bild i idag! :P

Just nu

Nu sitter jag och har bild. Gör ju mitt hus på Home Sweet 3D. Gör bara undervåningen.








Saffransrulltårta

Hej allihopa! Nu har vi haft Sv/En och vi har haft en lång rast! :) Vi ska snart börja Matten och då ska jag fortsätta på mitt hus. Man ska göra det i ett program som heter My home sweet 3D det är jättekul. Typ som sims! :) Jag har hittat recept på en jättegod Saffransrulltårta som jag, Lovisa och Vera gjorde på Hemkunskapen en gång. Jag och Sofia ska göra det någong gång när jag följer med henne hem!

Nu börjar vi matten, hej då! :)

Ingen Selda! :(

Hej allihopa! jag ha glömt att berätta att det inte blir någon Selda! Henes mattes mamma hade visst blivit sjuk och var sjukskrivren så hon kunde ta hand om Selda! Asså åh...jag vill ju ha en hund och gå ut med! Ni vet inte hur mycket jag saknar det! Jaja...jag få väll ta och bita ihop...


Hon som var så söt!

Tjing!

Nu är jag hemma! Jag kom hem för typ två-tre timmar sedan och då tog jag ut klumpiduns och hoppade med honom! Han var duktig som vanligt :)! Sedan har jag ätit fläskottlet med pommes! Inte så värst gott, men lite! :P Nu ska jag nog plugga! Så ja...hej då! :)


Slutat! :)

Hej allihopa! Nu har vi slutat men jag sitter vid skåpen och bloggar! Jag har bestämt mig för att ta tio över bussen för det är lite jobbigt att gå av i nacka forum norra hela tiden! Så jag väntar på tio över bussen. Det är så mycket folk på 442 bussen också!
Men ja..vi hörs väll när jag kommer hem. Lite kort inlägg men nu ska jag avsluta hej då!



När jag kommer hem så ska jag hoppa med kaninerna! Gjorde inte det igår! :)

Tjingeling!

Nu har vi ju lunchrast och jag och Sofia sitter inte i det lilla rummet utan vid skåpen. Ibland brukar de andra tjejerna vilja titta på film och då tar det det lilla rummet. Men ja! :)
Vi har ju haft Idrott, Svenska, So, nu har vi lunch och sedan har vi Matte och Musik. På Idrotten hade vi Beep test men jag gjorde det inte, jag kom försent en hel kvart. Jag satt typ bara ner för jag ville helt enkelt inte göra Beep testet. Ibland har vi dubbelklasser så 8B och 8C hade Idrott samtidigt idag. :) Men det är inte så ofta. På Svenskan jobbade vi med våra gramatikhäften och på Son skulle man ju fortsätta på sina religioner men jag var ju klar med de! Sedan hade vi No och då frtsatte vi bygga på våra kartonghus och nu sitter jag här vi skåpen och bloggar med Sofia! Vi börjar tio i och klocka är halv så vi har ganska långt tid kvar tills vi börjar igen! :)

Ni fick en bild på Theodor! :) Men ja, nu ska jag göra lite annat så hej då! :)

So

Tjingeling allihopa! Nu är jag i skolan och vi har So och innan Son hade vi Idrott och Svenska. Jag sitter i det lilla rummet och jag har ingenting att göra för jag är klar med min uppats om alla religioner så jag vet inte vad jag ska göra. Egentligen ska man disskutera vad som händer efter döden osv men jag har ingen och diskutera med! :P Haha sackars mig! :P Nej jag skoja, men jag sitter här och softar och bloggar istället! ;) Men ja...kanske ska ta och titta igenom ännu en gång eller jag ska nog plugga på idrottsgrejen! Vill ju få så bra betyg som möjligt på det när vi har prov! Så det ska jag ta och göra nu! :)


Vi hörs väll som vanligt efter lunch? :)

Wienerbröd :)

Nu har jag badat och sitter framför tvn och väntar på att 112 på liv och död ska börja! :) Nu ska jag hämta mitt Wienerbröd som jag åkte och handla! ;) Haha, jag är nog en liten gottegris! ;) Men ja, hej då! :)


Ridit! :)


Häst: Daisy
Ridlärare: Mikela
Är jag nöjd med lektionen: Ja! :)
Är jag nöjd men övningen/ridningen: Ja! :)

Tjingeling allihopa! Det gick jättebra på rilektionen idag! :) Jag hade Daisy! :)
Nu ska vi ta en paus från volterna i några månader! Skönt! :) Gillar inte att rida på volter.
Övningen idag var att man skulle rida några steg in från spåret. Vi började med våra halter och när vi höll på med det så kom plötsligt Skrållan galopperane! :P Det var väldigt oväntat. Men hon har varit pigg några dagar här.
Men sedan efter en stund så skulle vi galoppera! Och eftersom vi inte jobbade på några volter idag så galopperde vi på fyrkantsspåret och det gick jättebra! Vi fick galoppera länge och det var jättkul! :)  Jag red in på en stor volt för att samla henne lite men sedan glopperade jag ut på spåret igen! :) Man fick göra det och några andra gjorde det också. Det var jättekul! På slutet fick jag henne jättefint ställd och det är som om hon vill vara stäld, hon gör nästan av sig själv! Man behöver bara hålla kvar där på ställningen och låta henne gå ställd. Hon är så lydig och duktig! :) Jag önskar verkligen att Sofia kunde filma, nu när det är förberedande nästa gång och då ska man ju inte ställa.



Hej då!

Snart rida! :)

Tjingeling allihopa! Snart ska jag äta och sedan åka till stallet! Vi ska äta min favoriträt: lax med potatis och vitlökssås igen! Det är så himla gott! :D Sedan ska jag byta om och åka till stallet! :) Vi hörs väll efter det? Hej då!


Kommer nog få Daisy igen eftersom jag hade henne förra gången! :)

Angående headern

Jag kommer inte göra en ny header på länge så ni vet! :)



Onödigt inlägg!
:P Men så att ni vet liksom! ;)
OBS, TIDSINSTÄLLT INLÄGG! Som who cares?! :P

Bokat tid till Fluff! :)

Nu har vi bokat tid till Fluff! :) Han ska ju kastreras, mamma ska lämna in honom på onsdag morgon och sedan ska jag hämta honom efter skolan! Det är ju i Sickla så det är ju bara gå av från bussen och hämta Fluff! :)
Men ja...hej då! :)


Tandläkaren

Hej allihop! Nu har jag kommit hem från tandläkaren! Jag är ju ledig från skolan idag! Skönt! :) Jag kunde ju åka tillbaka men det skulle bli jobbigt! Men ja! :) Jag var tvungen att dra ut en tand hos tandläkaren för annars skulle jag typ få en inflammation i tanden. Eftersom jag har hjärtfel så har jag svagare tänder och får lätt hål men nu hade jag inte några hål förutom den tanden de drog ut. Det var lite roligt för jag fick syrgasmask och då blev jag lite groggy så jag var helt avslapnad och kände ingenting, var typ helt borta! :P Men jag tänkte mest på Theodor och på tävlingen. Föresten, nu är Frida sjuk också så jag kanske inte kan tävla den här helgen heller! Vad är det här?!
Vi lämnade in min mobil efter det för min gamla är ju sönder, och sedan åt vi på en kines restaurang! Mums! :) Jag tog kykling med sötsur sås.
Nu ska jag bra ta det lugnt, det är fortfarande avslapnat i munnen och det känns jättekonstigt! Men det går väll över snart? Det gör lite ont och så och det kanske betyder att det går bort snart. Jaja.
Vi ska snart boka tid till Fluff för vi ska kastrera hinom. Candy och Fluff måste ju bo ihop när Polly ska få ungar för då kan Candy och Polly inte bo tillsmmans längre, sedan ska ju jag behållla en unge från Polly och så får de vara tillsammans istället! Sedan räcker det med kaniner! ;)
Nu ska jag snart äta min semla som vi köpte också, så hej då! :)


Det okända!

Nu ska jag kolla på det okända, elle ja...det har typ börjat, så hej då! ;)


Bilderna :)

Kom på att jag är ju ledig imorgon så jag behöver inte plugga på engelskapappret! Yay! ;)
Här kommer bilderna ialllafall!


















Haha!

Vad skev jag egentligen där nere?! Haha! :P Jag blev väll arg för att jag fick ompvov igen...men nu har det släppt!
Är verkligen inte arg länge! Självklart kommer jag inte blogga lika mycket för det, men jag kommer blogga lite iallafall! ;) Men vet inte om jag ska lägga ut bilderna, äh jag får väll ta och göra det, så ni blir nöjda?! ;) Sedan har jag ju faktist gjort klart träningsläran och pluggat på det jag hade fel på! Gjorde det innan blockflöjten. Ska ha omprovet nästa Mondag och idrottsprovet på Fredag! :) Så nu har man det gjort, det ända som fattas är glosorna på engelskan, så ska ta och göra det nu! Bye!



Längtar så mycket till tävlingen! :) Suck...

Nä nu j*vlar...

Bilderna får vänta ett bra tag, jag ska inte hålla på med youtube på länge. Jag ska plugga, plugga, plugga! Jag ska läsa No och träna på frågerna, jag ska göra klart sammanfattningen om träningsläran och så har vi fått ett engelska papper med ord som vi ska kunna imorgon. Nu j*vlar ska jag bara, plugga, plugga och plugga! Jag ska aldrig mer få omprov i något ämne mer! Jag vill inte! Det ska fan inte hända mer! Förlåt...men jag är bara så j*vla arg på mig själv! Engelskan har jag också typ F i...nu får nästan bloggen stå här ett tag för jag ska lägga ner all tid på plugget! Jag måste, jag ska, jag vill! Bilderna får vänta, headern absolut vänta! Jag ska bara plugga! Det här får aldrig mer hända, och vem vet? Kanske jag får högre betyg också! Men nä, nu j*vlar!

Förlåt hörni, att jag tog ut det här på er...men jag bli bara så arg! Nu måste jag skärpa mig f*rhellvete!
Nu ska jag plugga, hej då!

Tjingeling! :)

Nu har vi lunchrast! Vi har haft Mentorstid, Målstuga, Svenska och No. På Målstugan gjode jag ju en samamnfattning om näringsläran och på non fick jag reda på att jag inte blev godkänd igen. Ni får gärna tycka att jag är jättedålig på No för det är jag ockå! Jag hatar det här! Nej, det här får inte hända igen!!!!
Jaja...snart ska  vi ju ha hemkunskap! När jag kommer hem så ska jag hoppa med kaninerna och sedan ska jag ha blockflöjt. Men, jaja. Hej då! :)


Fin va?! Ikväll kommer resten av bilderna! :D 


Haft målstuga! :)

Tjingeling allihopa! Nu har vi haft målstuga och jag har har gjort en sammanfattning på näringsläran. Har börjat lite smått på träningsläran men det får jag göra sedan! :) Det känns som att det kommer gå bra för mig på provet, jag behöver bara göra en sammafattning på träningsläran och sedan läsa på det tills provet, så det kommer nog gå bra för mig! Kommer iallafall bli godkänd! ;) Nej men nu vill jag faktist ha typ D eller C men jag ska läsa lite varje dag och så! Men ja...nu ska jag göra lite andra saker för vi har ras och vi börjar svenskan snartt! ;) Hej då! :)



Bilderna som jag ftade igår kommer upp imorgon eller ikväll. :)

Marängswich (stavning)

Nu ska jag äta Marängswich! Mmm! :) Hej då! :P


Är min kamera bra?!

Testade min kamera lite, den är inte så bra. Jag längtar verkligen tills jag får en ny i födelsedagspresent! Men ändå...så gillar jag den lite, fick lite fina biler trotsallt...här får ni ett litet smakprov! Mer bilder kommer upp senae! ;)




Här ska det vara en rubrik...

Tjingeling allihopa! Kom inte på någon rubrik...snart ska vi äta spagetti med köttfärsås! MUMS! :) Sedan ska jag bada och sedan ska jag kolla på Ponnyakuten och Bulldog, tyck att det är barnsligt att jag gör det, men jag bryr mig inte ett dugg!
Jag ska byta header men jag måste som vanligt få en idé först...eller så väntar jag till våren, kanske gör det? Men det kanske inte ni vill?
Ska jag byta header nu eller när det blir vår?!


Mums! :) Hej då! :)

Dags att byta header?

Tycker ni jag ska byta header igen? Har redan börjat tröttna på den här... :P


Bilder från gårdagen!

Har tänkt att lägga ut lite bilder från gårdagen eftersom jag aldrig gjorde det igår! ;)
Men det blir typ bara tre bilder! :P

Mina pommes fritt! :)


Jag beställer alltid Macfeast utan ost! :)




Min hamburgare! :)

Det här köpte vi på djuraffären.

Hej då!

Söndg morgon!

Jahapp...då var det söndag morgon! Imorogon är det skola! Varför går det så fort? Jaj...idag skulle jag egentligen åka till stallet för att filma Sarah när hon tävlar ponnycuppen men jag ville inte eftersom det stog  -24 grader. Har hört att det ska bil kölld rekord...jaja. Snart ska ja gå gå ut till kaninerna och hämta in deras frusna vattenflaskor och sedan ska jag inte göra så mycket mer!
Hej då!


COPRIGHT

Sitter och äter godis!

Nu sitter jag och äter godis! :)


Redigerade bilden lite, vad tycker ni? Ni kanske inte ser så mycke ändring?
Jaja, snart börjar melodifestivalen...men nu blir det inga mer inlägg...har uppderat en massa nu! ;) Hörs imorgon!

Handlat!

Tjingeling allihopa! :) Nu har jag och Sarah åkt och handlat! Ni vet ju vad! ;) Men snart ska vi äta lövbiff med pommes och bearniessås (stavning) och sedan ska vi kolla på melodifestivalen! Men jaja, hej då! :)
Detta handlade vi:






Yes! :D

Fick bort det där konstiga med kommentarsgrejen! Så himla bra, då behöver jag inte byta blogg! :D Men ja..jag ville bara berätta det!

Gjort rent till kaninerna!

Nu har vi gjort rent till kaninerna! :) Det var ganska svårt för spånet och skitet hade liksom frusit fast, så kallt är det! Så man fick hålla på med en sax och liksom ta bort det! :P Jaja...det var kul att göra rent iallafall! :) Vi gjorde verkligen rent till alla kaniner. Innan vi gjorde rent så var vi ju på MacDonald´s och djuraffären men inte konsum. Vi orkade inte stanna där eftersom det är en liten omväg och vi ville hem! :P Men jag och Sarah ska iväg och handla lite godis och chips eftersom vi aldrig gjorde det igår! Vi ska ju ockå handla läsk och sedan ska vi snaska på det framför tvn och kolla på melodifestivalen! ;) Men ja...det kommer komma två filmer till på youtube men sedan är det nog! ;) Nej men...man kan ju inte ladda upp hur mågna som helst! :P Nu måste jag vänta med att ladda upp filmer till tävlingen! :)
Vi hörs kanske sedan! :)




Hoppat med Theodor

Hej allihopa! Nu har jag hoppat med Theodor! :) Skottade nu istället och gjorde en krokbana, några hinder var medel och han klarde de fint! :) Längtar så myket till att han har kommit upp i medel! :) Hoppas jag inte behöver korigera honom så mycket bara...för nu får man ju ett fel på var tredje korigering! Jaja...man får hoppas på det bästa! ;) Snart ska vi iallafall åka till MacDonald´s djuraffären och sedan Konsum! :) Sedan ska jag och Sarah göra rent till kaninerna, men ja! Hej då! :)


Theodor som hoppar längd! :)

Lödag! :)

Nu är det helg på riktigt! Så skönt! :) Idag ska vi åka och äta på MacDonald´s och sedan ska vi åka till djuraffären för att köpa:



Halm


Spån


Och pellets! :)


Så det ska vi göra! :) När vi kommer hem så ska vi göra rent till kaninerna och sedan ska jag skotta på våran lilla hoppplätt så att vi kan hoppa ordentligt där utan en massa snö! :) Nästa Söndag är det ju tävling och jag har inte tränat på krok så jag måste träna på det! Har bara tränat på rak! :P Jag ska fota och filma så det kommer nog upp ännu en till film! ;) Och sedan kommer det nog upp en film på Sabina på Sarahs kanal, men ja! Vi får se! Sedan får det nog verkligen räcka till tävlingen! ;)
Men sedan ska vi handla godis och lövbiff. För vi ska äta lövbiff med pommes och sedan kolla på Melodifestivalen! :) Det är så himla bra att det ska börja igen! :D Men ja...nu ska jag gå ut och hämta vattenflaskorna...de har säkert blivit isbitar igen! :P Asså de är verkligen som det så man kan inte byta vatten direkt utan man måste vänta några timmar så  de har smält lite sedan får man byta vattnet! :P
Men ja, hej då! :)


Snart läggadags! :P

Snart är det läggdags, har nt orkat plugga...men imorgon måste jag faktist ta och göra det! Vill ju få  bra på det där provet! Asså idrottsprovet. Nu tittar jag på lite filmer när jag rider Globus! :P  Jag längtar tills på Tisdag för då ska jag vara ledig, elr jag ska till tandläkaren men jag fick en liten bonusdag där! ;) Jag och mamma ska åka till stan och lämna in min gamla mobil och äta lunch där, sedan ska vi bara vara hemma och jag ska iväg och rida sedan på kvällen! Längtar dit så mkt...
Hoppas jag blir godkänd på provet nu, kmr kanske ha ett eller två fel. Men måste man ha alla rätt eller?!...det känns som om jag kommer få omprov igen...jaja! Skit i det...nu ska jag nog gå och lägga mig snart även fast vi inte ska göra något speciellt imorgon, längtar så mycket till sportlovet det är typ om två och en halv vecka....får stå ut! Nästa helg är det tävling! :D Jaja...hej då! :)



Hur mycket ska det egentligen snöa?! Visserligen är jag ju jättglad för det, men ska det aldrig sluta snöa? Det kommer typ snöa hela nattten i natt också! :P Det snöade hela natten igår!

Bra ideé!

Hej hörni! Vet ni vad jag kom på? Jag kom på att man kunde göra filmer om varje tävling, asså när den har varit! Då kan jag sitta och klippa ihop allt som jag filmade på tävlingen! Har ju såklart frågat och vet vilka som inte vill vara med! men det ska jag nog göra, kanske inte efter precis varenda då ra...men jag får se helt enkelt! Kom iallafall på en bra ideé och har gjort en till film när det var tävling i Berga! :P Har även laddat upp en gammal flm på Stampe som ni kanake ser? :) Men jaja, hej då!


Vet inte varför jag tog denna bild, men nu gjorde jag det! ;)

fixat :)

Nu har jag fixat regnande snöflingor! Vad tycks?! :)


Äh!

Jag byter inte blogg! Så jobbigt, men ska ändå försöka få hjälp med det där konstiga när man ska kommentera, om inte får ni helt enkelt leva med det...orkar inte byta! Nu har jag iallafall kommit hem och jag har hoppat med kaninerna. Jag ska plugga snart och så...sedan vet jag inte vad jag ska göra! :)
Jag vill ha ett nytt ridspö, mitt är fint...men vill ha ett till iallafall! :P Vet inte varför och nu tror ni säkert att jag vill ha ett nytt bara för att sosso ska köpa ett nytt, men så är det inte! Har tröttnat lite på mitt ridspö och ett har dessutom  försvunnit och i min familj så är det ju tre som rider. Så vi behöver nog köpa ett nytt ridspö om vi inte hittar det andra rosa som jag råkade tappade i snön! :P Men...ja. Idag ska vi äta pizza och kolla på som vanligt wildkids och ha lite fredagsmys! :) Ska nog åka och köpa lite gott på konsum sedan, vi får se ;) Hej då! :)


PIZZA! MUMS! :D

Föresten...

Har glömt att fråga. Är det såhär när ni ska kommentera?



Sorry...

Får inte bort det där med kommenterasrejen. Så nu byter alltså jag blogg igen! Skriver ju länken så att alla ni läser förhoppnngsvis följer den bloggen och inte den här!

Haft idrott!

Tjingeling allihopa! Nu har vi haft Idrott! Det har snöat jättemycket nu! :) Är så glad! :P Jag kommer typ inte ha något omprov idag för Johanna är typ borta...ja! Då har jag bara ännu mer tid att plugga. Sdan måste ja råplugga på Idrottsprovet så att jag får typ D eller C! :)
Men ja...hej då! :)


Fredag igen!

Japp, då var det Fredag igen! Somsagt, tiden går så himla fort! :P Men ja...jag har nu kommit till skolan. Jag kom lite tidigare än alla andra så de har kommit nu och jag sitter i klassrummet. När jag kommer hem idag så ska jag hoppa lite med kaninerna, börja på STKH filmen lite smått, måste ju välja låt! :) Men ja...sedan ska jag nog inte göra så mycket mer! Idag ska vi äta pizza...men ja! Idag har jag omprovet på kemin, hoppas det går bra! :) Men hej då!


hoppas

Visste inte vad jag skulle döpa rubriken till. Men just nu kollar jag på Sveriges värsta bilförare! :) Jag ska plugga snart och sådär! :) Det är bra att plugga innan man lägger sig för då kommer man oftast ihåg det bättre! Ska försöka läsa en aning på idrottsprovet också! Sedan ska jag gå och lägga mig...hoppas jag kan få bort det där dumma med kommentargrejen när man ska kommentera, eller så försvinner det hörhoppnngsvis av sig själv! Det måste göra det!
Men ja, hej då! :)

Vist är han fin?! :)

konstig när man kommenterar...

varför ska det alltid vara såhär blogg, asså att det blir fel och så? Jag hatar det här! Jag orkar bara inte byta igen... :/

Den här bloggen är så bra! :)

www.sonyisbest.blogg.se fina bilder, design och så läsvärd :D

Hemma! :)

Nu har jag kommit hem från Nacka Forum och lyssnar på You Da One med Rihanna! :) Den är så bra! :) Ska nog göra en film med den låten i framtiden! ;) Men ja, idag hoppdae jag faktist med kaninerna! Hann hoppa med Theodor en liten stund innan skymningen kom, men hoppade lite då också, asså när det var skymning och lite mörkt! Sedan slutade jag!  Men ja...jag ska snart äta och sedan ska jag kolla på Sveriges värsta bilförare. Beöver inte plugga så mycket, men jag ska ju plugga! :) Men ja...hej då! :)


Nacka Forum!

Tjing allihopa! Nu sitter jag och väntar på min kompis i Nacka Forum. Vi ska ju plugga! Det var as längesedan jag träffade henne...det har ju varit jullov och sedan har int jag orkat några ggr och så har vi slutat tidigare, jag ar följt med Sofia och så. Men nu ska vi iallafall ses igen! :) Det vart något krångel med bussen hon sitter på, men hon kommer väll snart! Hej då! :)


Kommentar

Nattis om Mycket snö! :):
Naw vad gulligt att du skrev om mig :))
Hehe! :P

Detta håller jag på med just nu!




Ändrade ju tabellen, så nu ser den ännu snyggare ut! ;)

Mycket snö! :)

Hej allihopa! Nu har vi lunch rast, Sofia läser och jag skriver ju på bloggen! :D Det är jättemycket snö ute! :D Vet ni?! En kompis till mig ska börja med kanihoppning igen! :D  Och om inte Frida, Sofia eller Johanna kan så kan jag ju tävla med Natalie eller så kan Johanna en tävling...ah, ni fattar nog! :P Är så glad! :)
Vi har haft, Sv/En matte, mentorstid och bild! Nu väntar jag på att Son ska börja. Den börjar iallafall om två minuter! Men idag bråkade jag och Sofia igen...hehe. Vi bråkade på lunchen för jag ville så gärna att hon skulle följa med mig på ridningen eftersom hon inte kunde förra veckan heller och så blev det bråk och hon stack och jag hann inte äta upp pannkakorna som var så goda för jag följde ju efter henne. Sofia gick ju ute och läste och då följde jag efter och när jag skulle gå nerför en backa så halkade jag och hamnade på svanskotan! :P Aj! Sedan gick jag till matsalen igen för att ta en macka eftersom jag var en aning hngrig fortfarande. Men nu är vi vänner igen och nu börjar letionen bye!


Jag och Zidd! men nu börjar vi...hej då!

Matten avklarad...snart

Snart är matten slut och då ska vi ha Mentorstid...fast de har matteprov så det drar ut på mentorstiden men sedan har vi bild också! Sedan är det lunch och sedan typ ngt mer men sedan slutar vi för dagen! Det snöar asmycket ute, typ snöstorm! :P :D Så bra...! :) När jag kommer hem så SKA jag hoppa med kaninerna! Måste...eller juste! Ska ju träffa Filippa idag, skit också! Får ju aldrig hoppa med de, det var så länge sedan sedan sist och såste ju träna till tävlingen nästa helg, men nästa vecka måste jag träna varenda dag efter skolan typ. Eller ja iallafall en-två ggr :) men mm det var typ allt, hörs ever lunch! Hej då!





Godmorgon!

Nu är jag i skolan och vi har haft Sv/En och jag väntar på att mattejävuln förlåt, svor lite! :P  börjar. Har vi matte varenda dag eller? Det verkar som det! Jaja...nu har jag anmält mig till tävlingar i Tyresö, asså jag ska ju tävla Clear Round och så på ridksolan! Har kollat datumen så det kommer inte krocka med någon kanintävling, det var en som var den 25/3 dagen efter en tävling som STKH har i mars! :P Kul helg det blir där! ;) Men jaja! :)

Såhär önskade jag mig:
1. Daisy

2. Snowberry! Hade glömt henne! :P



3. Skrållan!


Hoppas jag får någon utav de! :) Men hej då! :)

Godnatt!

Nu tittar jag på Fuskbygge och snrt ska jag g och lägga mig! :) Vi hörs imorgon! :)


Ett inlägg iallafall!

Hej allihopa! Nu har jag pluggat en aning, vet inte om jag ska plugga så mycket mer till idrottsprovet men jag ska ju plugga innan provet jättemycket såklart! Men nu behöver jag inte på några dagar!
Just nu tittar jag och laddar upp en film på BelloZidd när Zidd lekar en ballong. Om han bara visste hur saknad han är! Jag saknar honom nå otroligt! -.- Men jaja...nu har jag ju Selda, men en då...det var ju HAN som jag gick ut med nästan varje dag! Jaja...nu ska jag göra lite annat, hej då! :)


Vet inte hur det kommer bli med BellaoZidd kanalen, antingen kommer den få stå och jag laddar upp lite videos då och då eller så tar jag brort den. Har ju gjort en till Bella och Selda.

Plugga, plugga, plugga! :P

Nu måste jag Plugga! Har inte gjort det så mycket idag faktist! :P Men jaja...får göra det nu! Kanske hörs ikväll men tror inte det för jag mste ju plugga! :P Men jaja! Hej då! :)


Min kära lilla dator...

Är nu full igen, det är nog därför den har varit trög på den senaste tiden! Så nu ska jag sitta och ta bort alla filmer igen från Photo Booth, det är ju enkelt om ni inte trodde det. Det är bara att klicka på markera allt och sdan ta bort!

Jag har nyss kommit hem, eller ja för kanske en timme sedan! Då gick jag och handla några saker som jag skulle göra så ingen träning idag fö kaninerna heller...äh tror inte de bryr sig, de gillar nog att de får vila nu! Nu har de inte hoppat på tre dagar, men det gör ju somsagt ingenting! Men ska verkligen försöka imorgon! :)
Juste...på musiken så fick vi reda på att vi ska ha prov på det innan prao veckorna så ja, man får bara bita ihop och plugga...känner mig ganska säker på Idrottsprovet nu så jag får väll plugga på det! Men jaja...nu ska jag nog ta och avsluta hej då! :)


Matte!

Tjing allihopa! Nu sitter jag här och gör matte, jag gör kvadrater och rektanglar och ska räkna ut arean och färglägga! Ganska kul faktist! :P Musiken börjar om tio minuter så jag antar väll att vi slutar matten då! Det snöar föresten ute! :)


Hej då! :)

Lunchrast!

Tjing på er! Nu har vi lunchrast! Jag och Sofia sitter och bloggar och Sofia gör även en header till sin blogg, eller iallafall börjat på den! :) Vi har haft Idrott, Svenska, So och No. Det har varit kul! :) På Svenskan läste och jag har kommit jättelångt, men Klara böckerna är väldigt enkla men jag läser de ändå för de är så himla bra! Sedan jobbade vi med våra gramatikhäften vi fått som vi ska jobba med fem veckor framföver, om man är klar med det kommer man ju få nya. På Son jobbade vi ju med religionerna och jag var tvungen att göra om min såndär religiontabell för jag ville göra den bättre! På Non fortsatte vi på våra rittningar. Vi ska bygga typ hus...svårt att förklara! :P 
Nu har vi bara Matte och sedan Musik kvar! :) Men ja...juste, hunden som skulle komma och bsöka oss för att vi skulle börja ta hand om den kom inte. Eller vi ska rättare sagt inte ta hand om den för hon som tog hand om den innnan tog tillbaka det precis i sista minuten. Så han skicka ett sms och sa det! Åhå! Dumma, dumma! Jag ville ju gå ut med den idag efter skolan och allting! Jaja...bara hoppas på att det är någon som ringer! Någon måste det, hon med den Amerikanska Cockerspanieln har inte hört av sig fortfarande, konstigt att man mejlar och sedan inte mejlar tillbaka igen! Jaja! V får vänta och se, nu har jag iallafall en hund jag kan gå ut med: Seldis! :) Hon är så söt, men nu ska jag göra lite annat. Hej då! :)


Haft Svenska!

Hej allihopa! Nu har vi som rubriken lyder recis haft svenska och vi började ju med idrott, det var boxning och det gick ganska bra! :P Hahaha! Vi har lite rast nu och sdan är det So som gäller! :) Tråkigt...gillar inte So, men jaja! :) Sedan har vi No efter och sedan lunch! men jaja! :) Nu börjar vi typ, om en minut! :) Antar att det är det är man ska fortsätta med...


Hej då!

RSS 2.0