Filmer från skivsigneringen! :D

Här kommer filmer! Tyvärr sepelade de bara två låtar!!! :(
 
 

Hemma!

Nu har jag komit hem från Skivsigneringen!!! Den var så himla bra och efter så pratade Chris med oss! Helt sjukt och så fotade vi med de och då stog Robban bakom mig haha! :D Jag var så himla nervös!!! BÄSTA KVÄLLEN NÅNSIN!!! Älskar er för alltid Takida!!!!!!!!!
 
Ja. Vad ska jag säga mer! Helt underbar var den!!! Men sedan skulel ju såklart bussen gå sönder påvägen hem vid Kolarängen. Dörrarna kunde inte stängas så var tvungen att gå av och ta nästa buss fast det var inte intressant alls men aja skitsamma! Nu SKA jag blogga om ridlektionen!!!
 
Här kommer bilder!!! :D :D Filmer kommer sedan!! :D



SNART!!!!!! :D

Nu är jag hemma och snart gäller det!!! :D :D Idag är ju skivsigneringen!!! :D Gud vad jag har längtat! Tänk att jag kommer få träffa Robban snart!!!!! :D Känner att jag måste ta något lugnande snart här haha! xD Men jag ska fota och filma och allting så ni får se!!! :D Ska ta en buss som går tjugo i och sedan ska jag möta Filippa i Slussen och då ska vi äta på Mac Donald´s och sedan ska vi åka till Bengans skivaffär där de ska vara och möta upp Felicia där!!! :D Fatta!!! Jag kommer typ bah: Var är Robban?! När kommer de!!! Hallå!!!! Helt uppspelt lisom haha!!! xD Men nu måste jag sluta! Hörs sedan!!! :D
 
 
Det här är när de fotade till A lesson learned! :)  Dock inte denna bild så klart! LOVE! <33333

♥♥♥

Ingen kan vara sötare!!! ♥♥♥
 

Känslan när man vaknar och ser detta! :D <3

 
Snö!! :D <33333333

Home

Då är man hemma då. Kom hem för typ en timme sedan. :) Idag hade vi Hkk prov och hörförståelse test på Svenskan. Det gick bra! :) Tror jag kommer få typ C på hörförståelse testet. Men ja. Bara att vänta och se! :) Ska skrva om Ridlektionen nu. Hoppas mitt minne är tillräckligt starkt nu då! :P Haha. Jaja. Vi hörs! Hej då!
 

Horse show snart! :D

Snart är det ju horse och det ska bli så himla kul!!! :D Vi ska gå den 30 nov och 1 dec och då ska vi ha vippplatser! :D Så himla kul!! :D Längtar så mycket till det!!! Men ja. Ville bara säga det hihi! ^^
 

Tjing!

Tjing alla läsre! Nu har jag kommit hem från ridningen. Tyvärr blir det inte något inlägg om ridlektionen idag då jag har ett prov i Hkk imorgon! :( Skola går ju före... :/ Men jag kommer göra det i veckan och om jag lgömemr så får ni påminna mig! ;)
Nu ska jag plugga och lyssna på Takida samtidigt! Deras nya skiva kommer ju ut imorgon! :D Deras boxroom låtar är så grymma och passar perfekt till plugget!
 
 
Florida!

Film! :D

Gjorde en liten film om tävlingen i Berga i Lördags! :) Här kommer den!
 

Ny design!

Som ni ser så har jag nu äntligen en ny design! Men det är inte jag som har gjort den. Blev så arg på Gimp och det verkligen totalvägrade så jag fårgade om Felicias kompis kunde gör en till mig för hon har gjort en till Felicia som jag tyckte var så fin och då frågade jag om hon kunde gör en till mig och här är då resultatet! :) Hoppas den duger ett tag iallafall så får jag göra en en julheader när gimp funkar helt enkelt!
 

Nytt program!

Nu har jag äntligen laddat ner ett nytt program! :D Det är Final cut pro och det äger! Fast det är en testsak på 30 dagar först och sedan måste man köpa det! :( Men jag ska önska mig det i födelsedagspresent och hoppas jag får det! :) Visserligen kan jag ju önska mig det i julklapp också, men jag tror eller vet at jag inte kommer få det i julklapp! :P Så ja. Jag ska önska mig det i födelsedagsrpesent istället och nu kan jag ju göra filmer under de är 30 dagarna så nu kommer det komma coola filmer! :D
 

Prenumerera!! :D

Prenumerera på min kanal om Takida och Stiftelsen. Har även laddat upp från The Ark förra året. Men aja. Gå in och prenumerera så får upp alal videos som jag har laddat upp på deras konserter och så! Bra vah?! ;)
 
https://www.youtube.com/user/MyTheArk/videos?flow=grid&view=0
 
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Skoltrött!

Åh! Nu är den här helgen slut också! Får typ ångest nu! :( Har blivit skoltrött! :P Men inte så konstigt. Har gått VARENDA dag sedan sommarlovet! xD Men snart är det jullov och det ska bli så himla kul!!!! :D Och skönt dessutom! Vi ska planera att åka båt med Frida och de och även Emma! :D Ska bli superkul! :D Men ja...asså gud! Vill inte gå till skolan!!!! Och att sluta halv fyra imorgon gör ju inte saken bättre! :( Men ja. Ska dra nu. Hej svejs! :)
 

Hoppkursen

Idag var det ju hoppkurs! Det var jätteroligt! Fick Daisy som jag ville ha! :D Blev jätteglad. Haha. :P
 
Först fick vi värma upp på en volt. Vi skulle ställa hästarna och sedan skulle vi även göra det åt andra hållet. Det gick ganska bra. :) Hon var lite stel och hård i munnen, men annars var hon fin. :) Efter det skulle vi komma på två hinder. En oxer och en trippelbar tror jag det var. :P Men det gick jättebra! :) Sedan skulle vi lägga på ett rött hinder och det gick också jättebra! :) Sedan la även Annica på ett lila hinder och ett rött och grönt. Det var hela banan och det gick också superbra och Daisy var så duktig! :) Hon var lite het dock, men hon älskar ju att hoppa så inte så konstigt ;) Men ja. Är nöjd med lektionen och inget var faktiskt dåligt denna gång! :)
 

Tävling!

Idag var det ju en skiiiitrolig tävling igen! :D Med Julia, Felicia och Emilia! Men tyvärr så hann inte Julia starta nån av sina kaniner för hon skulle hem 1!!! Så himla synd alltså! Men klubben hade dåligt med domare idag så det var därför. Men om jag skulle ha kommit dit för att tävla och sedan hinner man inte så skulle jag också ha blivit skitsur! Asså gud! Men aja. För mig gick det inte så bra heller. Eller jo, men inte jättebra om man säger så då! :P
 
Smulan: Smulan gick på 0+1 och kom på plats 2/7. :)
PIggelin: Piggelin gick på 3 fel och kom på plats 33/55.
Theodor: Theodor gick på  3 fel, men kom tyvärr inte med till final. Han kom på plats 35/55.
Candy: Candy vet jag inte hur många fel hon fick, men det belv tyvärr opi för lilltjejen. Men bara att ta nya tag nästa gång! :)
Polly: Polly gick fint på 0+1 och kom på plats 21/55.
Fluff: Fluff ville inte alls idag heller. Han blev utesluten. :P
 
Annars var det en jätterolig dag med Felicia, Emilia och Julia! :D
 

TÄVLING IMORGON!!!! :D

Imorgon är det ju tävling! SItter och längtar så sjukt mycket!!! Har handlat tills imorgon och tänkte handla chips för Felicia ska också ha det, men tyvärr så räckte inte pengarna! Aja. Får säkert smaka av henne imorgon! ;) Nu vet jag inte vad jag ska göra, men har fixat alla transportburar och ja allting! :D Men ja. Hej då!
 

SNART HELG!!! :D

Snart är det helg! :D Bara en dag kvar och min helg kommer bara bestå utav att jag ska vara i ridhus! :P Haha ne, men jag ska ju tävla igen nu på Lördag med Emilia och Felicia och jag har kommit på värsta roliga saken haha! :P Men sedan på Söndag så är det hoppkurs i stallet som jag ska på och det ska bli jättekul! :) Ska be nån av mina förläldrar filma så det kommer komma upp en liten film på det också! ;) Men ja. Det var bara det jag ville säga hehe LITE UPDATE! :P Men nu ska jag avsluta. Bye! :) Och komihåg ny header är på gång!!!!!!
 
 
Nu är det 112 dagar kvar! :D

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

http://sverigesradio.se/
 

Yes! :D

Nu kom jag påd et! :D X11 behövde uppdateras. Provade att ladda ner ett program och då drog jag över gimp till programmappen och sedan kom det upp typ uppdaterar Z11 och nu funkar det!!! :D Så ska göra headern nu och sedan återkommer jag när den är klar! :)
 

BLIR SÅ JÄVLA ARG!

För jag får aldrig ner Gimp på datorn. Det har hänt något och jag vet inte vad. Men jag tror eller vet att man måste ha ett program som heter X11, men jag har inte det på min dator nu och det är därför jag inte kan använda gimp längre. Är så ihmla arg! Men får försöka fixa det!!! TIlls dess frå ni stå ut! Ledsen! :(
 

Ni får en liten videoblogg också


More update now!

Som rubriken lyder så ska jag börja att uppdatera mer nu. :) Tog somsagt en liten bloggpaus och medans fick ni önska inlägg och så skrev jag de istället. Aja. Nu är jag tillbaka och det är ju bra eller? :P Men kan inte lova att det kommer bli så mycket uppdatering som förut. Kommer blogga när jag får lust och när jag har tid och det beror ju också på hur mycket läxor och prov vi har. :) Nästa vecka kommer vi ha två prov. Ett får man dock inte plugga till men sedan ska vi ha ett prov om Andra världskriget också som är näst nästa vecka så ja. Måste plugga på det. :P
 
Tänkte också fräscha upp bloggen nu! :) Jag ska göra en ny design och det kommer bli skitbra jag looovar! ;) Men kan avslöja att det kommer bli lite juligt och så eftersom det snart är jul. Eller snart och snart. Om excagt en månad och fyra dagar! :P Men ja. Det var bara det jag ville säga. Ska börja med designen nu och återkommer när den är klar! Heiido!! :))
 

Hur allt började

Jag fick min första kanin när jag var 8 år. Hon hette Mysan och var en grå dvärgvädur och väldigt söt. När jag var liten så visste jag inte hur jag skulle ta hand om kaniner. Detta låter väldigt ansvarslöst, men jag släppte ner henne på marken och trodde hon kunde vara löss, men hon stack ju såklart. Haha. Men ja. Sedan fick jag en annan kanin som hette Skuttis. Hon minns jag inte så mycket av. Men hon var också dvärgvädur. Någon grå spräcklig haha. Men jag kommer inte ihåg så mycket. Hon rymde också, men jag kommer inte ihåg hur. Efter det fick jag en till kanin. Den var också någon gråspräcklig typ och han glömde jag i hagen. Jag vet! Jag var väldigt oansvarig när jag var liten. Men ja. Jag glömde honom i hagen under natten och sedan var han ju borta nästa dag. Samma dag fick jag en till kanin. Den var svart men minns inte namnet. När hon var liten var hon så tam att hon kunde sitta under ett paraply utan någon hage eller ingenting med sina syskon och mamma. Så när hon blev större hade hon kvar det från när hon var liten så hon kunde vara kvar tills hon var borta i princip haha. Nej, men vi trodde ju att hon kunde vara där och kom inte på att vintern inte ksulle komma och att hon kunde rymma. Jag vet invet vad vi tänkte med. Sedan rymde ju hon tillslut. Sedan fick jag en kanin som hette Stampe. det var han jag började att hoppa med. Han var riktig duktig och om jag hade hittat det här med kaninhoppning tidigare tror jag att han skulle var adutkig. :) Han skulle iallafall klara lätt! Har gamla filmer på honom som ni kanske vill se? :) Ska försöka fixa till något klipp! Tror jag har lagt ut klipp på honom tidigare. Men kan kanske göra en ny video om honom. :)
 
 
Stampe.
 
Efter honom fick jag Tindra och Zandra. De var lejonhuvade dvärgvädurar. Jag höll också på att hoppa med henne, men ännu inte hade gått med i nån klubb. Tillslut gjorde jagdet. April 2009 var våran första debut. Sedan hösten 2010 fille jag ha en till kanin och fick det. Det var Theodor. Han tänkte vi para med henne sommaren därpå, men en dag hittade vi Zandra och Tindra döda i deras bur Vi vet inte varför, men vi tror att de hade fått någon sjukdom eller bara frysit ihjäl p.g.a för lite hö eller något. Men nu har jag vekrligen tagit till mig det och ger ibland för mycket haha. :P Nej, men ser vekrligen till så att de får hö nu så att det inte händer igen. :)
 
 
Tindra.
 
Jag började istället med Theodor hösten 2010. Han skulle starta i mini och det gick rätt bra. :) Efter det tävlade jag med honom sakta, sakta. Jag blev biten och skaffade jag Candy. Jag parade de och fick Piggelin Candy och Fluff. Köpte även Polly (Silverados La Clique) förra året den 3 jan på husdjursmässan! :)
 


 
 
 
 
 

Pluggeliplugg...


Ridlektion 20/11

Häst: Picco
Ridlärare: Claudia
Övning: Sidverts
Är jag nöjd med lektionen: Ja
Hur gick det: Bra
 
Idag fick vi välja hästar. Ville ha Daisy först och främst. Sedan Snow och sedan Srållan. Glömde att hon inte skulle gå så jag tänkte att jag kan ta henne. Men det blev ingen utav de. Det blev Piccio. :) Han är ju bra han med.
 
Vi började med att skritta fram hästarna som vanligt. Efter det skulle vi kommai n på volterna och så skulel vi ställa hästarna. Sedan skulle vi ställa göra framdelsvändning åt vänster och höger. Vi skulle vara två meter innanför spåret och det gick bra. :) Efter skulle vi göra övningen. Vi skulle göra en framdelsvändning vid varje kon och de gick typ som slalom. Hoppas ni fattar. Sedan skulle man även galoppera på långsidan. Det gick bra och så. Men pixxo är ju ganska het så ibland går det lite för fort haha. Försökte styre honom in mot hörnen och så och då gick det bättre. Efter det skulle vi byta varv fast i framdelsvändning. Vi gjorde det några gånger och sedan gjorde vi framdelsövningen åt det andra hållet. På övningen var Picco ganska duktig. Ibland fick jag inte till det, men det var mitt fel för att jag tog inte tag ordentligt i den ytterhanden när han skulle göra framdelsvändningen. Anars gick det helt ok idag. :) Vi avslutade också med att galoppera och sedan skulle de skata av till skritt och så höll vi på så lite och sedan var lektionen slut! :) Är iallafall nöjd med den. :)
 
 
Bild från hemsidan.

Min önskelista

Tänkte skriva min önskelista! :)
  1. Iphone 4 S
  2. Takidas nya album A Lesson Learned (The Best of Takida)
  3. Stiftelsens skiva Ljungaverk
  4. Undervattenskamera
  5. Takida kläder!
  6. Takid Iphone skal
  7. 64 GB Extreme pro minneskort  till min videokamera
  8. Absolute Kids music
  9. Kläder
  10. Smink
Så det här är min önskelista! :)
 
 
Love you forever!!! <3333

TAKIDA PÅ SKIVSIGNERING! :D

Nu ska ju Takida släppa sin nya skiva A lesson learned snart! :D Nästa vecka på Onsdag! Längtar så himla mycket!!!! De ska också på Skivsignering och på Fredag ska de skivsignera på Drottningatan i Stockholm och vem är inte där då?!!?!? Jag såklart!!! :D Då ska de även spela några låtar också! Längtar så mycket!! :D :D Jag måste gå!!! Jag och Felicia ska typ gå och ja det ska bli så himla kul!!!!!!!! :D :D Hihi! ^^ Kommer filma och fota så en massa bilder komma upp här efter det!!! Och filmer såklart! ;) Och inte nog med det. Den här Torsdagen får vi ju se om jag har vunnit på den där tävlingen. Att man får se när de spelar i mix megapol och sedan få träffa de!! Fast jag tror inte jag vinner men hoppas!!! :D Då får jag både träffa de där och se när de spelar där och kommer såklart filma och fota där också och sedan nästa Fredag när de ska signera!!! :D Ni vet inte hur mycket jag längtar!!!!!!!!!!
 

Önskeinlägg ska fixas! :)

Ska fixa alla önskeinlägg till veckan imorgon! :) Good alright? :) Tyvärr kommer jag inte lägga upp någon cover på när jag sjunger för jag SUGER på det haha! :P
 

 
Se yaa!

♥♥♥


MÅSTE HA!!!!!!


Lördag! :)


En vanlig dag för mig

Jag tar morgonrutinen och en vanig dag för mig i samma inlägg omd et är ok? :P
 
Jag går upp kl 7 för att sedan äta frukost och sedan går jag ut och ger kaninerna mat oc hseadn åker jag till skolan med taxijävel. Sedan är jag i skolan från vid 8 till 2-3 och sedan åker jag hem med bussen. När jag kommer hem så går jag ut till kaninerna och tittar till de. Om de behöver vatten eller något annat och sedan brukar jag ta ut de och rast de i koppel eller i hage. Efter det brukar jag chilla lite vid datorn och sedan plugga om jag har något. Eller jag pluggar ju inte så mycket men ja. :P Aja. Sedan äter jag middag och tittar på Tv tills jag går och lägger mig. 
Så ser en vanlig dag ut för mig! :)
 

Tessie! :)

I helgen ska vi ta hand om Tessie! :) Hon kom igår och vi ska ha henne tills imorgon! :D Men ja. Ska gå ut med henne snart. :) Men ja. Ville bara säga det. ^^
 
 

Bilder från hopplektionen i Tisdags :)


Hur mitt rum ser ut


T-shirts

Sitter och gör egna T-shirts!! Så himla kul för då kan man ju göra precis egna och jag har gjort de här:
 
 
MÅSTE HA!!! Då ska jag ha den med Stiftelsen på Stiftelsen konserten och den med Takida på Takida konserten!! Hoppas vekrligen jag får det i julklapp. Önskar mig det i julklapp! :P ^^ Jag måste få det!!! :D :D
 
Men ja. Ville bara skriva det. Hihi. :P Hej då! ^^

Sanningar om mig själv

1. Jag har börjat titta neråt på mina fötter typ när jag pratar med nån/några. Varför vet jag inte! :P
2. Jag har fått träffa alla Idoler 2009.
3. Jag har hjärtfel (fast det vet ju en del redan)
4. Ibland kan jag bita på mina naglar när jag är nervös eller av ovana t.ex som i klassrummet eller så. :P
5. Jag HATAR skolan typ och får typ bara E i alla ämnen! xD Men jag HATAR att plugga! Usch, usch!
 
Ja. Haha. det var typ det! :P Vet inte vad du menade om dina djur direkt? :P Hehe.
 

Takida! ♥

Det var den 22 sep som jag blev fast. Jag och min kompis FIlippa ksulle ju åka och se de på Grönan! Först tyckte jat det inte skulle bli så märk värdigt liksom. Jag bara åker och se vad det är för band typ! Sedan när de började så blev jag bara helt stum och liksom ja! Ni fattar inte!!! Men deras musik bara fylldes i mina öron och jag blev förälskad! ♥ Efter den konserten har jag bara älskat de mer och mer. Jag lyssnar på de varje dag till och från skolan och deras låtar går nästan jämt på min Spotify. :P När jag börjar att lyssna på de kan jag bara inte sluta! Inget band har nog inte betytt såhär mycket som de för mig! I LOVE YOU TAKIDA FOREVER AND EVER! ♥♥♥


¨
 
 
 

 
 
 

Jag måste vinna!!!

Det är så himla bra eller ja bra och bra, men så roligt för Takida ska ha en tävling och då får man chans att träffa de och sedan även se när de är med i Mix Megapol!!!!!!! :D :D Och då skulle man skicka in ett mail och skriva varför just jag skulle vinna och det har jag ju såklart redan gjort!!!!!!! Och jag skrev såhär:

Jag ska vinna för att jag alltid har drömt om att se Takida på nära håll! JAG ÄLSKAR DE OCH KOMMER ALLTID ATT GÖRA DET!!! Jag lyssnar på de varje dag till och från skolan och när jag lyssnar på de så fylls mina öron av Takidas vackra musik och jag blir som förstenad! När jag väl har börjat så kan jag inte sluta lyssna!!! Jag VERKLIGEN älskar Takida för allt annat och jag har somsagt alltid drömt att få se de på nära håll i verklighet!!! Jag skulle bli otroligt tacksam om jag vann!!! Takida betyder så otroligt mycket för mig!!! Rött hjärtaRött hjärtaRött hjärta
 
Hehe. Hoppas verkligen jag vinner och jag MÅSTE vinna så är det bara!!!!!!!! Tänk då kommer jag få träffa de och allting!!!!!!!! <3333333 Jag kommer fota filma så jag ni får se hur det var!!!!!! Så himla kul!!!!
 
 
Rött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärtaRött hjärta

Jag och Oliv 13/11


Tjing bloggen!


Min ridning då och nu

Jag började att rida när jag var runt 7-8 år. Ganska tidigt. Så har typ ridit i nästan hela i mitt liv. Eller jag den större delen av mitt liv iallafall. Jag kommer inte alls ihåg mycket från den tiden då, men jag började på handikappridning. Eftersom jag hade hjärtfel och så. Jag gick där de första 3-4 fyra åren och sedan blrajde jag rida "på riktigt." På handikappridningen så hade man ju ledare och skrittade bara i skogen och så. Det var ju ingen ridning ridning. Men sedan började jag på Småponny när jag var runt 10 år eller så. Gick då på Onsdagar vid tre eller fyra tiden. Åkte direkt från skolan då kom jag ihåg. Kommer inte ihåg alls mycket dp heller. Men minns att min ridning var typ den värsta tiden då. Vi sa till vår ridlärare att jag hade hjärtfel och inte orkade lika mycket som alla andra. Att jag behövde gå in till mitten då och då vilket jag inte gör nu och så för att jag orkar mycket mer. Då trodde Maria som var min ridlärare då att hon inte skulel säga till mig p.g.a av det. Men så var det ju inte alls. Hon kunde ju säga till mig och så. Så jag satt där på Musse som jag också alltid fick och bara rent runt där. När vi hade hoppning så vägrae Musse och jag ramlade såklart av för att jag inte hade nertrappande hälar etc som då hon inte sagt till mig att man skulle ha. Jag vågdade ju dirket inte säga: Asså du kan ju säga till mig om jag gjorde fel eller så. Var ju så "liten" då typ! :P Haha. Så ja. Men jag fortsatte trots det och fortsatte att rida på Onsdagar tills jag gick i sexan. Då bytte jag grupp till Fredagar och red tillsammans med min syrra. Då fick jag en annan ridlärare och det var mycket bättre! Hon sa iallafall till mig och så och jag fick också prova andrah ästar än bara Musse. Haha. :P Mne jag fick till och med prova Hell och så som jag nästan inte vågade eftersom jag hade fått samma häst hela tiden. Kunde ha honom typ en hel termin och så och jag skojar inte!
 
Men nu red jag då på Fredagar och jag utvecklades mer och mer där.
 
 
Mars 2011.
 
 
Maj 2011.
 
Sedan var jag tvungen att byta till MP efter sommarlovet som det då hette. Jag kom in först i en grupp som var alldeles för enkel på Lördagar vid två tiden kom jag ihåg. Där var det bara "nybörjare" eller hur man nu ska säga. De kunde iallafall inte rida och jag trivdes inte i den grupper. Sedan bytte jag till Tisdagar 17.20 och den gruppern var mycket bättre! Jag kommer faktiskt inte ihåg den första hästen jag fick, men någon av de första var Skrållan iallafall. Jag fick henne på den första hoppningen. Sedan fick ajg prova på olika hästar. Daisy, Globus och de.
 
 
Oktober 2011.

 
Mars 2012.
 
 
Maj 2012.
 


Visst har jag utvecklats som ni ser på bilderna? :P

119 dagar kvar!! :D


Vill bara säga en sak...

Fick en förfrågan om jag kunde lägga upp en video på hur mina kaniner bor asså efter vi hade flyttat in kaninerna och så och det har ju jag redan gjort! Ni måste hålla koll på om jag lägger upp något nytt själva genom att gå in på min Youtubekanal. Vill inte sitta och bah: Nu har jag lagt upp den och den vidon. Visserligen har jag ju redan gjort det, men jag gör bara iibland så om ni missar något så får ni skylla er själva. Vill lsomsagt inte sitta och lägga upp varenda ny video på bloggen. Så om ni inte vill missa någon video så får ni klicka på Min Youtubekanal under länkar i menyn här på bloggen då och då. Det gör det mycket enklare för er och för mig! :) Hoppas ni har förståelse! Tack och hej!
 

Liten videoblogg! :P


Ridlektion 13/11

Häst: Oliv
Ridlärare: Claudia
Övning: Hoppning
Är jag nöjd med lektionen: Ja
Hur gick det: Bbra! :) 
 
 
Idag var detj u hoppnig som stog på schemat och jag hade Oliv! :) Har haft honom väldigt många gånger på hoppning nu, eller ja. Jag hade honom typ hela förra terminen så. Ja. Har lärt mig hur han funkar nu och det är ju bra! ;)
 
Först ksulle vi värma upp. Vi skulle göra en volt tillbaka och stå upp i lätt sits samtidigt. Sedan gjorde vi så några gånger för att öva på omhoppningsvägarna. Sedan skulle vi komma på volterna. Där skulle vi ställa hästarna en aning och sedan skulle vä vända i volten och byta varv. Hehe. Vet inte vad det heter, em hoppas ni fattar! :P Sedan skulel vi fatta glaopp och styra ut mot spåret. Sedan skulle vi börja hoppa. Hindrena låg som ett Y precis som förra gången när det var föreberdande. Först skulle man komma på ett grönt-vitt hinder för att sedan svänga höger mot ett rött hinder. Det gjorde vi två ggr och sedan skulle vi komma på det grön vita igen, men nu skulle man svänga vänster för att hoppa det blå-vita hindret. Oliv var jätteduktig. Fick till vägarna ganska bra, men ibland glömde jag at driva ända fram till hindret. Men annars var han jättesnabb. Tyckte jag iallafall. :P Jag tänkte i början: Nä nu jävlar så ska han inte vara seg så jag daskade till honom med spöt ett par ggr och då kom han igång riktigt bra! :) Sedan skulle vi då hoppa banan. Det gick bra det med. :) Man skulle först komma på det grön-vita, svänga till höger och ta det röd-vita. Sedan svänga liksom vänster igen och komma på en oxer. Det var ganska högt så ibland så gjorde Oliv väldigt stora språng. :P Men det gick bra och sedan skulle man ta det grön-vita hindret på slutet och det ksulle man göra två ggr och sedan avslutade vi med ett litet "ärevarv." Hehe. Nej men vi skulle glaoppera över hela ridhuset och jag älskar att göra det! ;) Det är så härligt! :P Men ja. DÄr blev Oliv ganska het, men det var bara kul! :)
 
 Är väldigt nöjd över den eftersom jag fick igång Oliv jättemycket och i övrigt gick den ju också jättebra! :)
 
 
Oliv. :)
 
Foto: Alexandra Sewén

Ösnkeinlägg!

Har fått några önskeinlägg nu! :) Det är bra hörni. Somsagt kommer blogg om ridlektionen idag och även göra en video och lägga upp här på bloggen! Det blir väll bra? ;) Aja. Vi hörs ju då och juste. Ska försöka skriva nskeinläggen så fort jag kan! :)
 
 
Vill tillbaks till Egypten!!!!

BLOGGPAUS eller om ni inte...

Är ledsen men vill ta en bloggpaus nu. Nu vet jag att ni tänkte neeeeej, men jag är tillbaka så snart jag kan! Eller kan och kan. Jag kan ju, men vill bara leva nu känner jag haha! Nej, men det känns som om det bara är jag som uppdaterar så här ofta och jag har tröttnat på att skriva de här inläggen som Idag har jag gjort och idag ska jag göra inläggen och nu har jag kommit hem från skolan och nu har jag kommit hem från Sofia - inläggen och ja ni fattar! Så vi säger såhär. Jag kan blogga, men då får ni hjälpa mig! :) Och jag kommer ju såklart skriva om alla ridlektioner fortfarande och så. :)  Det blir väll bra?! Japp det blir det. MEN om ni inte önskar inlägg så skiter jag rent ut sagt i bloggen från och med nu! Så komigen önska inlägg om ni vill att jag inte ska ta bloggpaus NU!
 
 
Det fick bli en arkivbild.

Hemma från tävling!

Nu är jag äntligen hemma efter ne lång dag i Berga! :D Ok. Jag var typ hemma tjugo i åtta, men då tog jag in alla kaniner i sina burar och sedan åt jag middag och kolalde på Solsidan! :) Nu tänkte jag skriva resultaten! ^^
Smulan: Smulan eebuterade ju idag och hon gick faktiskt ganska bra i grunden och jättebra i finalen! :) SÅ är väldigt nöjd med henne! :) Hon kom 2/5! :D Är så stolt över min lilal tjej. ^^
Candy: Gick både fint i rak och krok, men blev tyvärr utesluten! :( Men hon tycker det är kul iallafall och det är ju huvudsaken. :))
Piggelin: Piggelin gick jättefint. Hon gick på 3 fel i grunden och kom inte med till final i kroken och gick också på 3 i grunden på raken och gick inte med till final där heller. :( Men hon var ändå duktig. :)
Polly: Polly tävlade idag och hon har ju varit mammaledig i snart ett halvår. Men idag skulle hon alltås äntligen tävla och hon gick jättefint i både rak och krok. :) Så himla duktig var hon! :) Hon gick bara på 1+1 fel i raken. Om det inte skulle ha varit så många kaniner så skulle hon nog ha tagit pinne! :( Men vi tar nya tag! ^^
Theodor: Theodor tog som vanligt i sin lugna lilla takt igen! :P Men han gick på 4 eller 5 fel i krok medel och blev utesluten där! :( Men i rak så tävlade han lätt och där var han ganska duktig, men gick även där på på 5 fel och kom inte med till final. :(((
Fluff: Fluf var inte alls på sitt humör idag. Han vägrade helt enkelt. Både i raken och kroken. Han tävlade ju medel och han tyckte hindrena var för höga! :P Men bara att ta nya tag!
 
Filmer kommer upp snart! :D
 
 
Piggelin idag. :)

Ännu en ny film uppe!


Tävling imorgon!!! :D

Imorgon är det tävling! :D Det ska bli så himla kul!!!!! :D Alla transportburar är fixade och videokameran är nerpackad och mobilen såklart. ^^ Sedan får jag inte glömma koppellådan. Hehe brukar göra det ibland och det är så jobbigt för då måste jag låna från mina kompisar och så! Aja! Det får jag inte göra!!! :P Juste. Jag ska starta nr fyra i mini med Smulan, 6 med Candy i rak lätt, 16 med Piggelin och 26 med Polly och 36 med Theodor. Sedan i krok lätt. 40 med Candy! :P Lång väntan där, men det får gå haha! xD 50 med Piggelin och 60 med Polly. Sedan 5 med Fluff i krok medelsvår ny och 15 med Theodor. Så det var nog alla! :P Men nu ska jag runda av! ^^ Hej då! :))
 
 
Robban! <33333

Ny film!!!


Den har kommit ut!!! :D

Musikvideon till Swallow har nu äntligen kommit ut!!!! :D :D Och den är så himla bra!!!!
 

Mums! :)


Saturday :D

Japp! Idag är det lördag och det är så himla skönt! Vaknade för en timme sedan typ! Hehe. :P Men iallafall. Idag ska jag bara ta det lugnt. Vara ute och filma lite till till höstvideon också. :) Sedan ska vi väll inte göra så mycket mer! Imorgon är det ju tävling!!! :D Så himla kul!!!! Startlistorna har faktiskt kommut upp. Men bara några. Skriver när det är mer som har kommit upp. :) Annars så skriver jag när jag startar sedan! Asså på de som har kommit upp! :P Men jaja. Juste! Ibland så har Takida gjort några konserter vid Februari eller så, men nu vet jag inte om det blir så eftersom Robban ska ut på turné med Stiftelsen då. Men hoppas! För då ska jag såklart jag se de då också!!! :D Aja. Nu ska jag avsluta. Hej då! :)
 
 
Laban! :)

Ny persona! :D

Ny persona! :D Takida såklart! (Y)
 

Min dag! :)

Tjing alla söta där ute! Nej jag skoja. Men jag vet. Lite dålig update. Men jag måste få kunna ha ett liv jag också ellerhur?!  Aja.
 
Idag har jag varit i skoldan. sedan åkte jag hem, gick ut med Balder och sedan satt jag lite vid datorn. Sedan åkte jag och handlade kebab. Mumsi. :D Jag kom hem. Åt den och sedan har jag bara suttit vid datorn efter det. :PMen jag vet inte vad jag ska göra!!) Men så har min dag sett ut såhär sammanfattnigsvis. :)))
 
I helgen är det ju tävling!!! :D På Söndag. Så himla kul!!! :D Längtar SÅHÄR mycket!!!!! Startlistorna har inte kommit upp än och det lär väll de inte göra heller eftersom det redan är Fredag och det är tävling på Söndag. Men vi får se. Om de kommer ut så skriver jag ju såklart var jag ska starta! :D Cupp är det också så väldigt kul ska det blioch första inomhustävlingen på länge!!!! :D :D Så jag längtar jättemycket!!! Lång tävlingsdag verkar det bli också!!! :D :D Felicia eller nån annan kommer filma så filmer kommer upp efter tävlingen och Smulan ska också debutera!!! :D Så roligt. Tävlingsnamnet blev Was it I! :D En av Takidas låtar! ^^ Men ja...
 
Just nu chillar jag lite och lyssnar Takida såklart! Handlake Village favvolåten! :P
 
Nu vet jag inte vad jag ska blogga om, men vi hörs ju imorgon. :) Hej då!
 
Har sagt det här typ tusen gånger men TAKIDA ÄR BÄST INGEN PROTEST!!!! <33333
 
 
Love you!!!!

Kollar på Tv :)


Så skön!

Haha! Så skön! Ni är bäst killar!! <33333
 

Saknar ♥


LOVE, LOVE, LOVE!!! ♥


Hejsan hoppsan!

Hejsan bloggen!
 
Idag var jasg osm vanligt i skolan. Vi ska redovisa vår prao på Svenska lektionerna nu och det gjorde vi idag och det gick bra för mig. :) Är nöjd iallafall. :P Men sedan när jag kom hem så gick jag ut med Balder. Den nya hunden vi ska ta hand om. : )VI vet inteh ur det blir med Chester och Easton. Easton har inte hört av sig och Chester är i Spanien och har det bra han. :P Han kommer i vår och om det kommer en till hund så kommer vi ta hand om den. Men om Easton och Chester fortfarande vil latt vi ska ta hand om de så ska vi ju såklart göra de.t Då kommer det bli värsta hunddagiste här ju. Men det blir ju kul. :) Vet inte om jag ska göra en kanal om Balder. Men jag tror det. Fast när den andra hunden kommer! :P Aja. VI får se hur det blir. :) Nu ska jag avsluta iallafall. :) Hej då!
 
Balder! :D
 

Ridlektion 6/11

Häst: Oliv
Ridlärare: Vendela
Övning: Förberedande hoppning
Är jag nöjd med lektionen: Ja
Hur gick det: Bra
 
Tänkte inte dra ut det speciellt långt för vi gjorde samma sak. Men som det står så hade vi Vendela idag öfr Claudia kul. Men det var kul med lite omväxling. :) Iallafall.
 
Uppvärmingen var dock lite annorlunda tror jag. Kommer inte ihåg. Men skitsamma. Vi skule iallafla lstå utpp i sadlarna och i trav och sedan sakta ner till skrit, men fortfarande stå i lätt sits. Sedan skulle vi göra samma sak åt andra varvet. Efter uppvärmingen så skulle vi komma på tre bommar i trav. Sedan hoppa den lilla bommen åt höger. Efter det skulle vi göra det i vänster varv. Vi vgjorde i höger varv först. Sedan skulle vi komma på galoppbommarna först både i höger och vänster varv. Oliv var seg som vanligt, men det gick ändå ganska bra. :) Men drev inte tillräckligt så ibland snubblade han nästan över bommarna! :P Hehe. Men ja. Sedan gjorde vi den där banan igen som jag hade ritta. Alltså man skulle göra rida som en åtta. Man kom i höger varv och sedan trava över de mot liksom läktaren och sedan trava tillbaka och sedan över de igen. Hoppas ni förstår. Haha. :P Sedan skulle ena gruppen. (Vi var i grupper, precis som förra gången. men idag hette grupperna: Travgruppen, Skrittgruppen och Gloppgruppen. Det var bara för att vi var så många så ibland så fick några skritta där man sitter upp. Efter det så skulle vi göra samma sak med galoppbommarna. :)
 
Det var en ganska rolig ridlektion och jag är ganska nöjd. :)
 
 
Här har vi Oliv. :) Söt är han iallalfall! :)

Hemma!

Då är man hemma från en rätt så lång skoldag. Slutar ju fyra på Måndagar nu. Men jaja. Vi jobbade med produktutvecklingen sista timmen och det gick faktiskt ganska bra. :)
 
Snart ska jag åka och spela blockflöjt. Vi börjar om typ 20 min så ska pörja fixa snart. Ja...har inte så mycket att säga. Så hej då! xD
 
 
Love you forever! <333333

Bilder från Egypten!


Hur man lägger in videos i inlägg

Det finns ju andra sidor än Youtube som man kan lägga upp videos på, men nu visar jag bara från Youtube.
 
Du börjar ju såklart med att gå in på Youtube. När du har gjort det, välj en video du vill lägga ut på din blogg.
 
Då har du ju framme videon här. Detta är bara ett Exempel.
 
 
När du har valt en video så klickar du på Dela under videon.
 
 
Då kommer det upp en kod, men det är inte den koden du ska ta. Det är bara koden till själva videon. Du ska klicka på Bädda in.
 
 
Då kommer det en annan kod upp. Det är den du ska kopiera och under den koden så kan du först välja storlek om du vill. Jag brukar ta den minsta.
 
 
Kopiera koden.
 
 
Sedan klistrar du in i inlägget.
 
 
 Då kommer den in i inlägget. Man behöver alltås inte längre klicka på den där HTML saken.
 
Hoppas du förstog. Om inte så är det bara att fråga igen. :)
 

Fredagslektionen!

Eftersom vi inte hade internet i förrgår så kunde jag ju inte blogga om ridlektionen så jag gör det nu istället. Dock är mitt minne inte så särskillt starkt då, men ja. :P
 
Först tränade vi på att göra volt tillbaka några gånger för att öva på de snäva svängarna det skulle vara. Det gick bra. Sedan värmde vi upp de ordneligt genom att galoppera och det gick jättebra. Hna blev lite lång dock, men annars var han rätt så fin. :) Efter det så skulle vi börja med övningen. Claudia gjorde två lag: Ett galopplag och ett travlagg. Hon delade in tre och tre i lagen. Ena laget skulel vara på galoppdelen och hoppa de små upphöjda bommarna som låg liksom upp mot dörrarna och sedan låg det travbommar under. Kan visa.
 
 
Inte så snyggt ritat. Men aja. :P
 
Såhär låg det iallafall. Då skulle man galoppera och hoppa de där upphöjda bommarna som en åtta typ och travbommarna likaså. Det gickjättebra. :) Picco följde med bra. Han gillar ju att hoppa och tycker det är kul så inte så konstigt. :P Men ja. det gick bra på båda gångerna. Efter det så skulle vi avsluta med att trava med så lösa tyglar som möjligt och även där gick det bra. Han ökade ju farten något, men fick tag i honom. :))

Är nöjd med lektionen. :)
 
 
Picco. :) Bild från hemsidan.

Sunday!

Tjudelu! ;)  Idag är det Söndag och skola imorgon! :// Inte speciellt taggad kan man ju lugnt säga. Fick även reda på att i Jan ska vi byta lokaler i min skola och det innebär att vi ska byta klassrum och det vill inte jag! :( Har ju haft det här klassrummet i snart tre år och nu ska man liksom byta när man går i det sista året. Aja. Bara att försöka stå ut.
 
Idag blir det en heldag med kaninerna. :)) Japp. Ska vara ute hela dagen typ. Ska även filma så en höstfilm kommer snart! :D Sedan gäller det att plugga. Ska ha musikprov på Tisdag och sedan ska jag även skriva vad jagh fick för fel på eNgelska provet. Alla skulle göra det och sedan skulle man ha de felen i ett förhör. Så ja. Jag måste skriva upp felen och öva på de också. Men ja. :) Det var bara en liten snabb uppdatering. Hej dååå. :))
 
 
Turkiet i sommras.

Halloj :D

Hallojsan bloggisen! :D
 
Kom ju hem i förrgår från Egypten och tänkte slänga in ett snabbt inlägg, men då funkade inte internet så då tänkte jag jaha då gör jag väll det imorgon istället. Klockan var ju liksom halv 12 på natten så jag var tvungen att gå upp och lägga mig. Sedan nästa dag när jag också tänkte blogga så funkade det inte heller och jag ba vadfan! Liksom hehe. :P Men sedan fick vi reda på att vi var tvungna att hämta ut ett nytt internet modeem som vi har fått så det var ju därför. Så nu har vi nytt internet också .(Y) Men ja. Inte så mycket har hänt sedan jag kom hem från egypten faktiskt. Ska lägga upp bilder från egypten soon. ;) Men nu tänkte jag dra. Tjao!
 
 
Smakbild! :)

RSS 2.0