2012 snart slut!!!

Tjing! 😃 Jag sa ju att jag kanske skulle slänga in ett inlägg så nu gör jag det! 😊 Nu har vi ätit förrätt och varmrätt! Och snart ska vi äta efterrätt och sedan börjar ju 2012 lida mot sitt slut! Längtar tills vi ska gå ut och skjuta och se raketer!! 😃 Har gjort 2012 filmen nu och den laddas upp nu och kommer säkert upp snart om den inte har gjort det! 😜 Men nu ska jag vara lite social här haha! 😘 Men ja hejdå! 😊


Nyårsafton! :D

Haha oupsi. Råkade visst ha fejan på hela natten! :P Haha! :P Ja så kan det bli ibland! xD Men aja. :)
 
Idag är det ju Nyårsafton! :D Så himla kul! :D Håller på med 2012 filmen nu. Så den kommer upp idag! :) Men ja. :) Vi msåte också fixa och handla och så snart. :) Kommer nog slänga in ett inlägg från min iphone eller två! :) Sedan kommer det en bildbomd från idag. Typ imorgon eller något! :) Vi måste ju lägga oss efter att de har gått hem typ och det brukar ju bli vid 1 eller så! xD Men ja. Hej då! :) Och Gott Nytt År alla läsare!!!
 

MÅSTE HA!!!

Oh my god! Såg nyss trailiern av Sims 4! Fast den kommer inte ut förns om två år! Nov 2014 kommer den komma! :O Men jag måste ha den alltså!!!
 
 
 

Jag lever! ;)

Japp! Om ni inte trodde det så lever jag. :P Har bara inte updaterat så mycket här. Ok senast var i Fredags. Men ändå! Nu tänkte jag berätta lite om vad som har hänt under den tiden jag inte har bloggat! ;)
 
På Fredagen kom Felicia och skulle sova över här tills Lördag! :D Det var jättekul. Vi hittade på en massa saker som att åka ut med rullen såklart! Bada och ja. Sedan gick vi ut i snön också ! Haha! :P Men det var skitkul! :D Sedan avslutade vi kvällen framför datorn innan vi skulle sova! :P Sedan idag så skulel vi först åka ut med rullstolen hade vi tänkt, men eftersom det har regnat inatt så blev snön jättemoddig så vi kunde inte få ut bilen! :( Sedan kom hennes mamma runt 12 för vi skulle åka och se Sune i Grkland på bio! :) Den var faktiskt jättebra! :) Men ja. Sedan åkte vi och köpte fyverkerier till Nyårsafton som är om två dagar! :D Så nu är det bara två dagar kvar på 2012! Så jag msåte börja med 2012 filmerna nu!!!! Har ännu inte gjort det, men jag ska göra det! Lovar!!! 2012 filmer kan jag bara inte strunta i! Iallafall. Sedan handlade vi också till Nyårsafton. :) Vi ska fira med lite släktningar och så! :) Ska bli kul! :) Nu var det ett tag sedan sist. Två år sedan. :P Vi brukar köra varannat åt men eftersom vi åkte till Florida förra året så kunde ju inte de komma till oss. :P Men aja. Ja. Det var det. :) Ska nog ta och avsluta nu! :)
Hej då! :)
 

Tjing!!!


Mina julklappar i bättre bild! :)


Tjing bloggisen! :D

Idag ska Felicia komma till mig och det ska bli sååå himla kul!!! :D :D Hon ska vara här från kl 1 idag till typ 12 imorgon! :D Hon måste typ hem då för sedan ska vi se på bio så hon kan inte stanna längre! :( Aja. :) Men vi ska väll göra en massa roliga saker. Vara ute med kaninerna, åka den roliga saken. Fast nu när det är vinter så ska vi ha en snowboard bakom! :D Så kuligt! ^^ Har fakiskt tänkt att lägga upp filmer på det, men vet inte om jag ska göra det. :/ Fast jag vet inte! :) Kanske kanske inte. :) Jag ska iallafall göra en film om En dag med Felicia! :D Japp det ska jag göra! :) Men nu ska jag avsluta. För jag måste fixa här tills hon kommer! :D Och juste. Nu är det bara 76 dagar kvar!!!! :D Men ja. Hej då! :)
 

Imorgon kommer Felicia!!!


Ett år sedan! ♥

Ett år sedan. Ett år sedan! Det känns inte verkligen som det var ett år sedan vi åkte till Florida. Det känns som ett halvår. Men ändå känns det som att det har gåt längre, men ändå inte. Det är så svårt att förklara. Men åh det var så himla roligt när vi gick på Harry Potter land och allting! Längtar fortfarande tillbaka! Det var så himla kul där!!! Åh. :( Och den här julen ska man stanna hemma...men vi funderar på att vi ska åka någonstans i typ maj eller något! :) Längtar så mycket! Här kommer bilder på Florida! ♥
  
 
 

 

Nytt stativ √ :D

Vi var i Nacka Forum idag för att Sarah skulle få en sytemkamera och fick med mig detta mega bra stativ med mig hem! :D
 

Vad jag fick i juklapp!


Mina julklappar :)

Lite suddigt, men hoppas ni ser ändå! :) Sedan fick jag beställa en Takida kallender och en egen tröja! :) Ni får se de sedan! :)
 

Nu!

Haha! :P Kommer väll nöta sönder den här! xD
 

Yes! :D


Snart!

Det här är våran gran och julklappar! :D Snart ska vi äta julbord och sedan ska vi se på Kalle Anka och sedan ska vi öppna de!! :D
 
 

JULAFTON! :D

Tjingeling! Nu är det Julafton!!! :D Längtar så tills jag får öppna julklapparna! :D Men jag fick Takida Live i julstrumpan!! :D Så himla glad. ^^ Ska se den snart! :D Men ja...va säger man. God Jul på er alla läsare!! :) Vi hörs kanske sedan. Men ska ju somsagt göra en videoblogg och visa när jag har fått alla mina julklappar!!! :) Så håll utkik. Så kommer det uppe en videoblogg snart! :)
 
 
:D :D :D

Hoppkurs 23/12

Häst: Minty
Ridlärare: Aniika
Övning: Hoppning
Är jag nöjd med lektionen: Ja
Hur gick det: Bra!
 
Idag var det ju hoppkurs. :) Man skulle vara där kl 9 för att vi skulle gå igenom bana osv. :) Jag fick först Caffe men det var några som inte kom. Eller några och några! :P Det var typ 7 st så en del bytte och då frågade Annika om jag ville ta Minty istället och det vilel jag. :) Har sett att hon är duktig i hoppning så jag ville ha henne. :)
 
Vi skulle börja med att hoppa en upphöjd bom som låg på ett böjd spår i volten. Man skulle komma på det några gånger i galopp åt båda varven. :) Det gick bra. :) Det gick bra och märkte snabbt att Minty var mycket frammåt så var nöjd över att jag sa ja till Minty istället för Caffe. :)
 
Sedan skulle börja hoppa studs. Det låg tre st studshinder, men Lalia tog bort en för att vi skulle känna hur det kändes att hoppa studs först. Sedan skulle vi hoppa det igen fast nu hade Annika lagt ett till studshinder så det blev 3 st studshinder. Det gick också jättebra! :) Efter det skulle vi hoppa ett hinder som heter fem och en halvan. Det betyder att det är ett rättupstående hinder och en oxer efter. :) Det gick lika bra här med. Men glömde att styra utåt ibland så kom lite snett i början, men sedan gick det bra. :)
 
Efter det skulle vi börja med banan. Vi började med aden upphöjda bommen som låg på böjt spår på en volt. Vi skulle börja på studshindrena, svänga rakt ner mot läktaren och rida på volten mot den upphöjda bommen. Sedan skulle man försöka byta galopp och komma upp mot studshindrena men svänga förbi de och komma på det rättsupstående hindret och oxern. Efter det skulle man rida ner mot läktaren igen och sedan komma på volten igen och avsluta med att hoppa den upphöjda bommen. :)
 
Är nöjd med ridpasset, men kunde ha ridit bättre. :P Märkte att jag hade benen för långt bak, men var inte berädd på hennes språng! xD Aja. Var nöjd ändå. :) Nya tag nästa termin! :)
 
 
 
Minty. :)
 

Varit ute!


Godmorgon! :)

Godmorgon bloggen! :) I´m alive! ;) Hehe. Det sas ju att jorden skulle gå under igår natt vid 2.12 och det gjore den ju verkligen! :P Nej, men vem tror på att Jorden kommer gå under! :P Den kommer göra det om typ 3 000 år när den slukas av solen! Haha! xD Eller något! :P Aja.
 
Var nyss ute hoss kaninerna! :) Borstade Fluff och gav alla mat. :) Vi måste köpa hö nu igen, men det är det att alla har ju köpt hö som galnigar så det är typ slut överallt. Både på konsum och zoologiska och ja överallt. Men det skulle komma in idag sa de så det får man hoppas! Men det tror jag. :) Ja. Idag ska vi göra julgodis och sådant. :D NU börjar det verkligen närma sig! Vi har köpt gran och pyntat den och vi håller på och lägga in alla klappar under granen! :D Eftersom jag troligen kommer få en iphone i julklapp! Måste ha det! :P Så kommer jag inte få så många. Men iphone är ju dyrt så inte konstigt! Kommer nog vara nöjd ändå! :D Längtar så mycket!!! Jag måste få Takidas DVD där man får se när de spelar live på Hovet när de slog igenom! :D Måste ha den! :P Sedan måste jag ha Takida kläder alltså! Ja det återstår ju bara att vänta! :D Kommer somsagt göra en videoblogg när jag har öppnat julklapparna och säga vad jag har fått! :D Aja. Ska avsluta nu. :) Men kanske slänger in ett inlägg senare. :) Hej då!
 
 
Cool snö bild jag tog hoss Darling! :) Saknar!

Tjingeling allihopa!


MÅSTE HA!!!


Bilder

Här komer bilderna från ridlektionen igår. :) Hittade bara två på mig! :( Och bjuder som vanligt på min fula ridning!! :P
 
 

Ridlektion 18/12

Häst: Globus
Ridlärare: Claudia
Övning: Hoppning
Är jag nöjd med lektionen: Ja
Hur gick det: Bra
 

Hade Globus igen och det var hoppning. :) Han var ganska duktig. Ville vara framåtbjuden och så. :) På uppvärmningen så skulle vi trava över fyra st bommar som låg längst ner vid läktaren. Det skulle vi göra ungefär 3-4 ggr åt båda hållen. Globus var lite seg och fick hålla igång honom ganska mycket. Haha en gång på vänster så blev han arg på Tuva och nafsade henne i baken så var ju lite för nära, men styrde in honom och daska till honom. Han får ju inte göra så! :P Men mitt fel som var för nära, men eftersom grupperna har slagits ihop så har våran grup nästan blivit dubbelt så stor så man kan ju inte alltid få stora avstånd och det gick ju som det gick. ;) Annars gick det bra där. :) Efter det skulle vi komma på en bom som låg mitt i ridhuset på sneddne liksom. Den låg med långsidan. Då skulle vi först komma i höger varv hoppa den upphöjda bommen och byta varv och svänga vänster. Man skulle liksom byta glaopp i språnget och det skulle man genom att trampa ner hälen lite i språnget åt det hållet man skulle till. Lite svårt att förklara som vanligt! xD Men hoppas någon fattar. :P Sedan skulle vi galoppera i vänster varv för att sedan komma upp mot den upphöjda bommen igen och byta galopp i språnget och glaoppera i höger varv och sedan skulle vi hålla på som en åtta. :) Det gick bra, men Globus ville inte byta galopp över hindret så det gick inte så bra där. Men annars gick det rätt bra. :) Han var också lite seg som som vnaligt inte ville komma fram riktigt i galopp och när han är så skuppig så är det ju inte det lättaste att sitta ner och göra en riktig fattning heller så det blev lite knasig där haha! xD Men ja. Sedan skulle vi komma på ett grönt hinder som låg uppåt läktaren längst ner i ridhuset i det vänstra hörnet. Man skulle hoppa det och sedan svänga höger och komma tillbaka. Efter det skulle man ta ett lila-vit hinder som också låg uppåt mot läktare och hoppa det och sedan komma åt andra ålelt och tillbaka. Här skulle man också försöka att byta glaopp i språnget. Men det gick inte så värst bra då heller. Var nöjd med Globus där förutom att han vägrade lite ibland, men det var för att hästen framför gjorde det och då var ju jag inte tillräcklig bestämd! :P Så fick ta om det sedan och då gick det bättre. :)
 
Bilder kommer så fort som möjligt! :) Det här var då som lite sorgligt nog den sista ridutvärderingen för denna termin!
 
 
Här har vi Globus i hagen April 2012.  :)
 
Foto: Alexandra Sewén
 
 

Jullov!!! :D

Äntligen har man jullov då! :D Så himla skönt!!!!!!!!! Ska verkligen bli skönt att få vara ledig ja i typ tre veckor. :D Kan inte fatta att det är jullov än!!!! :P Men det har gått så himla fort!!!! Haha när jag kom hem så hade jag bara lust att slänga mig i snön, som jag gjorde också haha! xD Aja...
 
Idag städade vi bara klassrummet och så tömde vi skåpen. Vi ska ju byta klassrum till vårterminen! :( Så himla dåligt. Sista terminen liksom!!! VIll ju ha vårt klassrum som vi alltid ha harft!! :( Vi har liksom haft det i tre år och ska vi byta nu...
 
Men än är det inte riktigt slut på vardagen eller vad man säger! :P Jag har ju ridning idag som vanligt och det är hoppning! :) Det är sista ridelktionen på terminen! :) Kan inte vara med på skolavslutningen p.g.a det så ja. :) Asså vi ska egentligen åka tillbaka till skolan och ha avslutning. Men ska ju åka vid halv fem så jag har tid på mig hehe! :) Men nu ska jag göra lite annat! Som att göra en film när jag gör rent åt kaninerna som jag har glömt! Så ja. Hej då!! Skriver terminens sista ridlektion utvärdering efter ridningen såklart! :)
 

LÄNGTAR SOM IN I HELLVETE!!!!!!!!

Kan det bara inte bli 14 och 28 mars nu?!?!?!?!?!!?!?!?!?!??!!??!
 
 
LÄNGTAR SOM IN I HELLVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I stan! :)


Hoss Darling!


Snart blir det 2012 videos!!!

Rubriken förklarar ju allt! :P
 
 
 
HÄR!!!

Darling! :D

Tjingeling allihopa!! :D Nu är det äntligen helg! Så himla skönt!! :) Idag ska vi äta midda hoss Darling och det ska bli så himla kul!!! :D ^^ Längtar så mycket!!!
 
Har inte gjort så mycket mer. Har mest tagit det lugnt och sedan gjorde jag rent åt alla kaniner och borstade även Fluff! :) Jag filmade medans så ska göra en film om det, som kanske kommer upp snart eller ananrs ikväll! :) Så håll utkik på min Youtubekanal! ;) Men ja! ^^ Vi ska typ vara där kl 5 och jag lägntar så mycket! Det var så länge sedan sist. Det var i typ sep!!! Men ja. Så det ska bli kul!! :) Juste! Ni kanske redan har märkt dettta. Men Takida ska komma till Stockholm den 28 mars och vet ska se de de??!! Jo jag såklart! ;) Det är bara två veckor efter Stiftelsen, ni fattar inte hur gladj ag är just nu!!! :D Längtar så jävla mycket! ^^ Ska gå med Felicia då med! :) Vi ska också gå på Stiftelsen! :D Nu är det bara 89 dagar kvar till Stiftelsen och 102 till Takida!!!! :D Hehe! :P Men ja. Det ska bli så jääävla kul!!!! Men nu måste jag avsluta! Bye. :)
 

FRIDAY! 👍


:D :D :D :D :D :D :D

 
OCH SÅKLART KOMEMR JAG GÅ DÅ!!!! ÅH LÄNGTAR BARA ÄNNU MERA NU!!!!

Lucia

Idag var det ju Lucia. :) Var tvungen att gå upp kl halv sju för var tvungen att åka kvarti. Haha vet lite sent, men jag är snabb så! ;) Men ja. Sedan var det ju lucia. Två tåg skulle vi gå och det första var bäst haha. För det andra glömde vi av oss och så, men annars gick det rätt bra. :) Sedan var det lunch och efter det så skulel vi åka in till Dieselverkstan för vi skulle göra någon teatergrej där. Det var jättekul och man skulle göra statyer av Andra världskriget och sedan typ nån scen i Andra världskriget. Vi blev indelade oss i grupper och det var ganska kul. Sedan slutade vi 2 och det var jätteskönt! :) Nu är det bara två dagar kvar och sedan har jag jullov. Fast först är det ju helg, men det ska bli så himla skönt! :D Vi ska inte börja förns typ 8 jan eller så också så det blir ett ganska långt jullov och det är skönt! :) Sedan är det ju jullafton näst, nästa Måmdag! :D Och veckan därefter Nyårsafton. Tänk nu har redan 2012 gått också. Tiden går så fort!... Men det är bara bra för nu är det excagt 3 mån och 92 dagar kvar till Stiftelsen!!!!! :D :D Håller på och längtar ihjäl mig!!! Hehe. Kommer typ vara helt speedad den dagen i skolan då asså! Haha! xD Och sedan hoppas man ju att Takida kommer tillbaks till Stockholm snart också i vår eller i sommar eller båda! :D Hoppas! ^^
Men ja...det är typ middag snart. Så ska avsluta nu, hehe. :) Hej då! :)
 

Hemma hoss Sofia!


12.12 12 12.12


Så himla roligt! :D

Har hittat Tomas i Takidas kanal! :D Så himla kul! ^^ Han har lagt in sjukt roliga videos! Kolla! :D Älskar de här!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Så himla sköna!! Det är så bra att ni vågar bjuda på er själva! Det är viktigt!! <33333 LOVE YOU FOREVER!!!

Ridlektion 11/12

Häst: Glodus
Ridlärare: Claudia
Övning: Markarbete
Är jag nöjd med lektionen: Ja
Hur gick det: Bra
 
Hade Globus och han var inte så seg idag. :) Lyssnade bra på framridningen, men i början var han ju liite seg, men sedan petade jag till med sp.t::) Vi skulel värma upp genom att galoppera såkalrt. Vi skulle in på volterna och galoopera där. Efter det skulle vi byta om volt och galoppera i andra varvet. Idag så fick man välja vilken bana man ville göra. Man skulle ha med sex treavbommar varav tre i varje hörn uppe i hörnet. Koner i slalom, galoppbom som man skulel komma på båda hållen och även tre st travbommar vid dörren vid läktaren och sedan tre till mitemot. Haha hoppas ni fattar. Sedan så skulle man ju hitta på. Kommer inte ihåg vår bana så himla bra. Men vi började med de bomamrna som längst upp vid ridhuset på höger sida, sedan trava mot dörröppninngen där uppe och sedan trava in mot tre st bommar och så att man kom tillbaks och sedan slalombommar och efter det skulle man trava över travbommarna vid läktaren längre ner och sedan hoppa glaoppbommen. Efter det skulle vi trava över travbomamrna tror jag och sedan skulle man typ hoppa galopbomen. Somsagt. Tror jag inte kom ihåg hela haha! xD Men ja..hoppas ni fattar! :) Men Globus var ganska duktig faktist. Ibland saktade han ju av och jag själv slarvade med att sitta ner ordentligt när jag skulle fatta galopp så det blev typ blandat slängtrav och galopp över galoppbommen haha. :P Men annars gick det helt ok och är nöjd med lektionen! :)
 
 
Han är rätt så charmig om jag får säga det själv, lilla Globus! :)

Upp å hoppa....

På Torsdag fick jag reda på att vi ska börja 7.30!!! Kul??? NEJ! Jävla luciaträning!!! Men snart är det jullov!! På Tisdag då är det jullov så himla skönt!!!!! :D Men ja...nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på Takida som vanligt haha! xD Men ska rida idag och ska åka vid typ tio i fem. :) Skriver om ridningen när jag kommer hem och det lovar jag nu! :) FÖr nu har vi typ inga prov! SÅ SKÖNT! Men ja, bye! :)
 

Ny header!

Nu har jag gjort en ny header. :) En julig som jag sa! :) Hoppas den är bra! :) Kommer haha byta en efter jul också typ! ;) Men ja. :) Ska ha den här ett tag iallafall. ;) Just nu lyssnar jag på Takida på Spotify ♥ och gör inte så mycket annat. Men ni får ha det så bra. :) Puss, puss. ;) 
 
 
Snart ett år sedan!

Sunday...


Jag ger mina kaniner mat


Hej


Vill också vara där nu!!!!!!!!!


Lördag!

Yes! Nu är det Lördag. :) Så himla skönt! Men har bestämt mig för att jag inte ska tävla. Känner mig inte så bra igne och det kommer ju inte bli bättre att vara i ett kallt ridhus och det sägs att det ska snöa imorgon igen och då kommer det ju bli kaos i trafiken så jag ska inte tävla. Men aja. Får vänta tills Januari och sedan är det ju Kistamässan som väntar också! :D Så himla kul! Då ska jag Felicia och Emilia gå. :) Om jag får en Iphone som jag måste få!!! Så ska vi göra videoblogg där hihi! ^^ Men ja...men ärligt jag kan inte gå runt med den där jävla sony ericson längre! Jag måste ha en iphone. Önskar mig en svart i julklapp. Bara att hoppas på det bästa!!! :) Men ja. Idag ska vi se när Sarah har föreställning och så. Men måste gå ut och ge kaninerna mat och då ska jag filma medans så håll utkik sedan på min Youtubekanal för då kommer jag nog lägga up pfilmen! :) Men aja. Ha det gött sålänge! Hej då! :)
 
 

Fredag :D

Idag är det Fredag imorgon Lördag! Ska bli så skönt med helg! :) Ska typ tävla på Söndag, men Emilia och Felicia ska inte tävla då så vet inte om jag ska tävla då. Har redan anmält mig, men vet inte. / Har ju tävlat typ alla förutom när jag var i Turkiet och Frankrike haha! xD Men aja. Åker nog ändå tillslut! ;) Tycker såkalrt det är kul, men det är ju så mycket snö nu och ska man gå där och halka med transportburarna liksom. Nä tror inte det. Men samtidigt det är ju sista tävlingen för i år!! Jo jag ska tävla!!! :P Hehe! :P Så fort kan jag ändra mig! ;) Men jag ska tävla. :) Ok. Det här blev ju ett väldigt wierd inlägg men aja. Juste Awa har vunnit X factor så himla bra!!! Röstade typ som en galning! xD Men jaja. :) Juste. Startlistorna har kommit ut och jag ska starta: 4:a med Smulan i mini. I lätt ska jag starta: 2 med Candy, 8 med Fluff. Han ska starta i lätt igen. :) Sedan ska han prova medel nästa termin eller vad an säger?? igen. :)  Aja. Sedan ska jag starta 14 med Piggelin, 24 med Polly och 29 med Theodor. Så det komemr gå snabbt. =) Och det är ju bra! :) Men aja. Vet inte vad jag ska göra nu, men hittar väll på något! Tjadå bloggen!
 
 
Gjorde detta collage idag! Love you forever and ever! <3333333

En liten rapport!


Tjing bloggen!


Yes! :D

Har inte berättat det här för er, men min Takida skiva hade fastnat i datorn och nu har jag fått ut den! Så himla bra! Villl importera den andra men då kanske den också fastnar så jag vågar inte det. Men aja.
 
Missade ridningen idag för att det var en sådan kaos i trafiken och vi var vid Mac Donald´s kvart i sex så vi skulle aldrig hinna så vi vände. Men ska köpa någon lektion i veckan. :) Eller nästa. Men ja. Vet inte vad jag ska blogga om, så hej då! :)
 
 
Smulan. :)

Måste ha!!!


Horse Show slut! :(

Neeej! Jag vill inte att Horse Show ska vara slut! :( Men det är det och nästa år sitter man på Friends Arena. :) Hoppas det blir bra det också! :) Skiter i att skriva om ridlektionen förra tisdagen. Kommer inte ihåg någonting haha! xD Men ja. Imorgon är det Måndag igen. Helgen har gått fort som vanligt! Åh vill bara spola tillbaka tiden till Fredag när vi skulle på skivsigneringen det var så himla kul!!!! Deras nya skiva har somsagt fastnat i min dator!!! Så måste gå till Ehab igen!! Blir så arg!!!! Men aja. Hej då!
 
 
Bild från Horse Show. :)

Horse show! :D

Idag är det ju horse show! :D Denna gång blir det Gala show. :)) Och sedan ska vi gå imorgon också och då har vi Vip platser och det är inte helt fel! ;) Bästa helgen alltså, men bästak vällen var igår!!! kOmemr aldrig glömma den. Kan fortfarande inte fatta att vi pratade med Pålle och Chris i bandet!!! helt sjukt!! ^^ Robban åkte  före med Krille i en taxi men vi såg honom röka först och då tntke vi prata med honom också men det ksulle inte jag våga. SKulle typ bara stå där haha! xD men sedan åkte de och då var det bara Mattias, Tomas, Chirs och Pålle kvar och jag stog liksom där med de när deras taxi skulle komma medans vi väntade på Felicia pappa!!! HELT SJUKT! Men ja. Nog om deen nu. Men det var verligen min bästa kväll! Aja!
 
Vi ska typ åka kl 6 för den börjar 7 tror jag?? :P Men ngot sådant och det ska bli så himla kul!! :D Juste. Jag ska ladda up pfilmen när jag spelar blockflöjt nu haha! xD Bjussar på mig själv då så att ni vet hehe! xD
 
Men ja. Det var det! Vi hörs kanske sedan! :) Hej då!
 
 
 
 

Videinlägg!

Jag och Felicia gjorde denna videoblogg igår! :D
 

RSS 2.0