Rubrik...

Anonym om Ser hur statistiken minskar.:
Ja, det ramlar ner små bilder, men nt me kryss på elr ngt, de är nt de bilderna du vill ha utan tror de bilderna kmr upp när det typ nt funkar att ha den bilden man tänkte. Men det har de gjort jättelänge, i typ minst en månad...

Okej da vet jag...jag far fixa det nar jag kommer hem. Men nar jag byter till den vanliga sa gor det anda det. Men far se hur det gaer.
Idag ar det Nyarsafton. Det ska bli sa kul! :) Det ar Nyar redan hemmaom tva timmar+ mmen hej da!

Ser hur statistiken minskar.

Hej allihopa! Jag ser verkligen hur statistiken minskar mens man ar borta. Idah har jag bara tva besokare! :P Men ja...jag ar ju bortrest sa inte sa konstigt. Men ja...
Imorgon ar det nyarsafton, langtar sa sjukt mycket! Kommer typ fota men vet inte om det kommer bli bra. Men jag har en fraga som ni masste kommentera och svara pa. Ramlar det ner grejer med kryss pa. Det blev typ kvar, for ajg skulle testa med julgranskulor istallet men det gick inte och jag ka nitne ta bort det. Vet inte  vad jag ska gora! Men ja. hej da!

I Florida!

Hej allihopa!
Ig[r kom vi fram till hotellet ganska sent. Ungefar vid 10 snaret. Resan gick bra forutom att det bara var trakigt att sitta i ett flygplan 9 timmar. Men jag tittade pa Harry Potter 7 del 2. Hehe...har bara sett den filmen, men ska se forsta delen ocksa, sedan vet jag inte om jag ska se alla dem andra filmerna...liksom orka satta sig och kolla pa alla dem. Men jag ska nog kolla pa del 1  bara iallafall! :)
Idag har  var vi bara legat vi poolen och slappat, jag, Sarah och var kompis (vi reser ju med en annan familj och deras barn heter Emma. Henne umgas vi med och sadar. Sa vi badade idag jattemycket, 2 timmar! :p Det var jattevarmt, typ 26 grader i den vanliga sedan ar det en pool bredvid som vi inte badade i men jag kande pa vattnet pa den poolen och det var typ kanske 28. Men ja...snart ska vi ata midda. Vi ska fira nyar har och det kommer vara jattemycket och jattestora raketer! :) Det ska bli sa kul, langtar tsa mycket till nyarsafton!
Men ska g;ra lite andra saker nu, bye!


Sista inlägget.

Jaha! Då blir det här det sista inlägget! :( Jag ska bara packa det sista och sedan måste jag tömma minnet på videokameran, har inte gjort det än. Så måste verkligen göra det! :P. Kan ju inte direkt göra det i morgon för då kommer vi typ missa planet! :P Nej men kan ju inte sitta med det sista minuten! :P
Men ja...vet inte hur jag ska säga det här, nästa inlägg blir på planet påväg till Florida, känns så konstigt att säga det här! :P Men nej, nu ska jag softa och tömma vidoekameran och packa det sista, sedan ska jag sitta med Ride tills det är dags att gå och lägga sig. Så vi hörs på flygplanet! :)
Hej då!


Längtar!

Tjingeling!
Idag har jag bara hoppat kaninerna och spelat ett jättebra hästspel som heter Ride, man tävlar, dresyr, hoppning och terräng. Det är jättekul.
Om ni inte har märkt så har jag lagt ut 2011:a filmen, kolla i helskärmsläge och njut! Den första filmen 2012 kommer inte ut föräns i Januari, då jag ska göra en husdjursmäsa film med STKH (kaninklubben). :) Det ska bli roligt, kommer filma alla kaniner. Om ni inte vill vara med på min kanal så är det bara att kommentera! :)
Sedan blir det väll tävlingar igen! :) Nu ska jag bara softa och tömma minnet på kamerorna och sådär! :D Men det här är inte sista inlägget innan jag åker, nej, nej ni bhöver inte vara oroliga. Kommer ju bloga en sista gång innan jag går och lägger mig, och ni kommer ju få följa med mig på min resa ellerhur?! Kommer ju blogga me mobilen mens vi är påväg! :D
Men ja...har inte så mycket mer och säga så hej då! :)


Florida imorgon!

Tjingeling!
Jaha,a imorgon ska man gå upp kvart i sju. Planet går 10.25. Jag längtar så himla mycket! Nu ska det faktiskt bli kul! :)
Inatt så vaknade jag klockan 1 och kunde inte somna föräns 4 för det var typ storm, det var jätteläskigt, jag hörde liksom träden mot vår balkong och liksom vinden. Det var lite läskigt, jag började tänka: Tänk om jag inte stängde dörren till Theodor, asså den andra luckan, han har jutvå luckor...ibland brukar jag glömma det. Tänk om han gick ut inatt och blåste bort, och Fluff...tänk om hans bur har välts! :(  När jag vaknade klockan 9 så var mitt huvud alldeles tungt och somnade om...vaknade sedan 12.30! :O
När det blåste så mycket så har påsen med julpapprena blåst överallt. Och ja...det är lite kaos. Men jag ska snart gå ut och titta till kaninerna, men jag vill bara säga en viktig sak. Idag....kommer 2011:a filmen ut! :D Både BellaoZidds och SuperSmothies, jag vet inte när jag ska lägga ut dem idag, men någon gång blir de! :)


Digialkamera!

När jag är i Florida så ska jag köpa en digitalkamera eller när jag kommer hem, då beställer jag på internet. Jag funderar och funderar vilken ska jag ta?! :)

Canon PowerShot S100 digitalkamera : Canon lanserar den nya kraftfulla, kompakta och flexibla kameran PowerShot S100, som erbjuder omfattande kontrollmöjligheter och ledande bildkvalitet. Kameran är den hittills mest avancerade modellen i Canon PowerShot S-serien, med ett nytt f/2,0 Canon-objektiv och förbättrat HS System, som kombinerar en högkänslig sensor med det senaste inom Canons bildbehandlingsteknik - DIGIC 5. Canon PowerShot S100 innehåller flera uppgraderade funktioner och är ett stort steg framåt för PowerShot S-serien. Canons objektiv med 24 mm vidvinkel och 5,0x optisk zoom ger stora valmöjligheter och flexibilitet och tillsammans med Canons bildstabiliserings-system Intelligent IS-blir både stillbilder och videosekvenser skarpa och klara.
Canon PowerShot S100
Canon PowerShot S100 - Bild & Video
GPS-funktionen registrerar klockslag och plats för varje tagning, inspelning i Full HD ger fantastiska videosekvenser och den kraftfulla processorn DIGIC 5 möjliggör snabba hastigheter och ännu bättre bildkvalitet, oavsett förhållanden. Alla dessa nya funktioner ryms i en supertunn design - kamerans tjocklek är bara 26,7 mm och den finns i matt svart färg eller silverfärgad titan.

PowerShot S100
Canon PowerShot S100 - HS System
Canon PowerShot S100 innehåller den hittills mest kraftfulla implementeringen av Canons HS System och bygger vidare på PowerShot S-seriens goda rykte för hög kvalitet och lågt bildbrus i svagt ljus. Förbättrat HS System kombinerar DIGIC 5-bearbetningen med en högkänslig CMOS-sensor på 12,1 MP av typ 1/1,7, som utvecklats genom Canons kunskaper av EOS-sensorer för ännu bättre resultat vid fotografering i svagt ljus. Maximalt ISO-tal är 6400 vid full upplösning och kameran använder både den högpresterande CMOS-sensorn och DIGIC 5-processorns kraft för att minska bildbruset. Resultatet blir utsökt bildkvalitet i alla förhållanden.

Canon PowerShot S100 Test
Canon PowerShot S100 Bildgalleri
Ladda fotogalleri av Canon PowerShot S100 här, här och här.

S100
Canon S100 - DIGIC 5 processor
Processorn DIGIC 5 analyserar nu fyra gånger mer information för att skapa varje pixel och få fram fler detaljer och färger i en scen än någonsin tidigare. Bearbetningshastigheten är också sex gånger snabbare jämfört med föregående processor, bearbetar den ökade informationen och minskar samtidigt bildbruset med upp till 75 %.

Canon PowerShot S100 Digitalkamera
Canon PowerShot S100 objektiv
Canon PowerShot S100 har ett nytt högpresterande objektiv som utvecklats och tillverkats med samma metoder och expertkunskaper som Canons marknadsledande EF-objektiv. Objektivet är en måttstock på Canons optiska teknik med 24 mm vidvinkel, 5,0x optisk zoom och maximal bländare f/2,0 med en lätt och kompakt design.

Canon S100 Test
Canon S100 hybridbildstabilisering
Bildstabiliseringssystemet Intelligent IS- i 4 steg motverkar kameraskakningar i stillbilder och videosekvenser i Full HD. Här finns sju olika stabiliseringslägen och systemet identifierar automatiskt scenerna och anpassar den optiska bildstabilisatorn för optimal kompensation. Läget Panning IS passar till exempel perfekt för tagningar på en racerbana och bildstabiliseringen korrigerar då bara axeln vertikalt mot rörelsen, medan läget Macro IS innehåller hybridbildstabiliseringsteknik för att ta skarpa närbilder. Läget Powered IS använder Canons videokamerateknik för att filma avlägsna objekt med zoom, och Stativläget stänger av bildstabiliseringen när kameran står på stabilt underlag eller är fäst på stativ.

Canon PowerShot S100 Objektiv
Canon S100 - Förbättrad kontroll
Med Canon PowerShot S100 kan användare sköta inställningar och funktioner helt manuellt. För att passa in i fotografernas befintliga arbetsflöde har kameran som standard stöd för RAW-format och kompatibilitet med Canons program DPP (Digital Photo Professional) - och passar alltså perfekt som andrakamera. Via objektivringen, som blivit så populär i den moderna PowerShot S-serien, ges också möjlighet till manuella inställningar av till exempel fokusering eller exponering. Användare kan överlåta ett antal olika bildparametrar till objektivringen, inklusive slutartid, ISO-känslighet eller bländare, så att de kan finjustera exponeringen manuellt med inställningar i 1/3 steg. För maximal flexibilitet och för att passa olika användare kan knappen Ring Function och den bakre multiratten också anpassas för att styra andra förvalda funktioner.

Canon PowerShot S100
Canon PowerShot S100 - Hög hastighet
Kraften i processorn DIGIC 5 gör Canon PowerShot S100 perfekt för fotografering av snabba händelseförlopp. Höghastighetstagningarna ger en snabb sekvens av åtta bilder i full upplösning med upp till 9,6 bilder per sekund. Och vill man spela in en snabb actionhändelse på ett lite mer dramatiskt sätt passar läget Super slow motion-film, som spelar in videosekvenser med 240 bilder per sekund (QVGA-kvalitet) eller 120 bilder per sekund (VGA-kvalitet).

Canon S100
Canon PowerShot S100 - Smart Auto-läge
Canons Smart Auto-läge underlättar fotograferingen i många olika situationer och ger utmärkta resultat genom att välja optimala inställningar för olika scener utifrån 32 variabler. Ny vitbalansering inom flera områden innebär naturligare bilder. Scener som innehåller två olika ljuskällor identifieras och en särskild vitbalanskorrigering utförs för dessa områden. Vid porträttfotografering med blixt i glödlampsbelysning använder kameran till exempel samtidigt vitbalansering för glödlampa på bakgrunden och vitbalansering för blixt på personens ansikte. Resultatet blir en helt naturlig återgivning.

Canon PowerShot S100 Kamera
Canon PowerShot S100 - GPS-enhet
Canon PowerShot S100 har en inbyggd GPS-enhet som registrerar var och när bilderna är tagna. En GPS-loggningsfunktion registrerar dessutom användarens resa, och kan sedan visas med medföljande kartprogram som stöder Google Maps. Canon PowerShot S100 tar också högkvalitativa videosekvenser i Full HD (1080p) med 24 bilder per sekund och stereoljud. Den 5,0x optiska zoomen kan användas under videoinspelning, och bildstabiliseringslägena Dynamic IS och Powered IS i systemet Intelligent IS motverkar kameraskakningar vid tagningar i rörelse eller när zoom används. En HDMI-CEC-port gör det enkelt att dela med sig av videoklippen och spela upp dem på HDMI-kompatibla HDTV-apparater via TV:ns fjärrkontroll.

Canon PowerShot S100 foto
Canon PowerShot S100 LCD-skärm
På den stora förstklassiga 7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD-skärmen blir det lätt att komponera och spela upp bilder, med 460 000 punkters upplösning som ger hög kontrast och utsökt färgåtergivning. Skärmen har bred betraktningsvinkel och härdat glas som skyddar mot repor. Nya grepp både på kamerans fram- och baksida gör hanteringen bekvämare. Det här är en perfekt fickkamera för alla fotoentusiaster.

Canon PowerShot S100
Canon PowerShot S100 tillbehör
Canon PowerShot S100 har många tillbehör. HF-DC2 är en ny extern blixtenhet som kan användas som förstärkning till den inbyggda blixten. Som tillval finns det nya undervattenshuset WP-DC43 för undervattensfotografering ned till 40 meters djup och som skyddar kameran från damm, smuts och skador.

Canon PowerShot S100
Canon S100 - iMAGE Gateway
Alla som har en Canon PowerShot S100 kan gå med i Canon iMAGE Gateway, en online-tjänst där man delar med sig av fotografier och videoklipp. I Canon iMAGE Gateway finns upp till 2 GB personlig lagringskapacitet, där hundratals högkvalitativa bilder får plats.

PowerShot S100
Canon PowerShot S100 funktioner
• Högkänslig 12,1 MP Canon CMOS (1/1,7 typ)
• HS System med kraftfull DIGIC 5
• Kraftig 24 mm vidvinkel, f/2,0, 5x zoom
• Intelligent IS
• Objektivring, brusreducering och RAW
• GPS
• Full HD, HDMI
• Stor 7,5 cm (3,0") LCD-skärm
• Höghastighetstagning
• Smart Auto, vitbalansering i flera områden
• Undervattenshus som extra tillbehör

Canon S100

Eller den här? :)

Canon PowerShot SX210 IS

Info: SX210 IS är på utgående.
2011 års uppföljare Canon PowerShot SX230 har bland annat inbyggd GPS, högre ljuskänslighet, bättre skärmupplösning och CMOS-sensor.
Bästa pris hos:NetOnNet.se (Kit)
Bästa pris hos:Misco.se
Bildsensor: 14 Megapixel; Objektiv: 14x optisk zoom; Brännvidd: 28 - 392 mm; Bildskärm: 3 tum LCD (230 000 pixlar); Mått: 105,8 x 59,3 x 31,9 mm; Vikt: 215 g
Canon:s digitalkamera ligger på topp i både bildkvalitet, funktioner, zoom och format och blir därför utsedd som testets bästa digitalkamera. Det är en imponerande skärpa i bilderna och godkänd ISO-hantering ända upp till 800 ISO. Bildsensorn är på hela 14 megapixel och när både optik och ISO-tal är så pass bra känns det som man faktiskt får användning för alla pixlar. Reglagen är robusta men ganska små, menyerna är dock enkla och snabba på klassiskt Canon manér. Den breda 16:9 skärmen är av hög kvalitet och bra belyst även i direkt solljus, upplösningen är tyvärr lite väl låg.  Videofunktionen klarar 720p-upplösning i stereoljud med optisk zoom.

Så himla svårt att välja! Vilke tycker ni?! Någon av den här ska jag ha! Men vet inte vilken! Både verka så väldigt bra! :)

Florida i övermorgon!

Tjingeling! :) Om två dagar sitter jag på flygplanet till Florida just nu! :) Jag längtar så fruktansvärt mycket, nu ska det faktiskt bli kul! Fast längtar inte till flygresan...gillar inte att flyga, tänker bara på att vi störtar då! :( Lovar att blogga innan vi lyfter me mobilen! :D
Vad roligt det ska bli! Kommer ta med mig min digitalkamera så kommar fota massor! :)
I Florida ska jag köpa eller typ få en digitalkamera eller system, men kommer typ ta digtalkamera...syystemkamera kommer vara så klumpigt. Ja jag tar en digitalkamera, fast en jättebra! :)
Hej då! :)Ja...det är ju inte jag som har fotat bilderna, men nu ska jag göra en ny hrader me bilder osm jag har fotat! :D

komentar

Daniela om Öppnat Julklapparna! :):
Gud vilka fina bidler på headern :D

Tack, dock är det inte jag som har fottat dem! :P

Öppnat Julklapparna! :)

Hej allihopa! :) Nu har jag öppnat mina julklappar, jag fick skivor, Itunes kort, ridstrumpor, två st tröjor, bad grejer, två filmer, ett Nintendo DS spel och mera...kommer inte ihåg! :P Haha...jaja, jag fick det jag ville ha mäst och kopplena kommer ju snart! :)
Kalle Anka! :P

Tjingeling, nu tittar jag på Kalle Anka och väntar på att öppna julklapparna, vet att jag kommer få typ ett itunes  och skivor. Snart ska vi öppna dem! :) Skriver när vi har öppnat dem! :)


Bildbomb! :)

Nu kommer det en liten Bildbomb, kanske  inte så värst proffsiga bilder men när jag får en systemkamera eller en bra digitalkamera, asså typ den bästa. Då ska ni få se på prooofsiga bilder! :)
Men nu kommer dem såkallde amatörbilderna! :P

Hej då! :)En gön jävla Julafton!

Det blev en grön Julafton i år! :( Jaja, man får bita tag och vänta tills man kommer hem för då ska det  allt vara snö annars blir jag arg! :( Nej men det är säkert snö efter då!
Nyss tittate jag vad ja fick i julstrumpn och det va Tusen Gånge Starkare! :) Ja! :) Vi ska äta vid ett tiden sedan kollar vi på Kalle anka och sedan öppnar  vi resten av Julklpprna, har fått typ tio! :D Men ja...n ska jg kolla på filmen, hej då! :)

God Jul!

:D :D :D :D :D

Julafton imorgon! :)

Tjingeling allihopa!
I morgon är det jullafton, kan knappt bärga mig! :) Kommer vara så pirrig innan jag kommer sommna! Gud tänkt att det är jullafton imorgon! :) Men ingen snö, nepp nu har den smält bort! Åhå vill inte tänka på det, men måste acceptera och får hoppas på det bästa: att det kommer vara snö när vi kommer hem från Florida. Men det kommer det säkert vara! :D Men ja, nu ska jag gå och lägg mig! Vi hörs imorgon bitti då och då berättar jag ju såklart vad jag fick!: D Men godnatt! :)


Så förväntansfull! :)

Jag kan knappt tro att det är julafton imorgon, kommer vara jättepirrig innan jag kommer somna och undrar vad det kommer vara för julkapp i tomteluvan! :) När jag vaknar imorgon så ska jag rusa upp och kolla vad det är för julklapp, hoppas dem inte tar skivorna i luvan utan tusen gånger starkare för då kan jag se på den imorgon bitti! :) Är så förväntansfull, längar så mkt! Bara det kunde vara mycket snö och kallt, nej då ska det vara någon j*vla slask. Blir så arg på det! Nu håller all snö på och smälta bort!!! :( Vill inte ens tänka på saken, nej det måste bara och det kommer vara snö i Januari! :) Myket snö, iallafall en meter hoppas jag på! :)

Nu kommer det snö bilder! :)

Åhå, gud vad jag längtar efter snön när jag ser det här! Dt måste vara massoooor med snö när jag kommer hem från Florida, tänk vad jag skulle bli lycklig då! :)

Storrengöring.

Tjingeling allihopa! :)
Som rubriken lyder så var jag och min syster ute och hade storrengöring hos kaninerna. Dem måste ju också få det fint till Julafton! :) Jag önskar att jag hade för och efter bilder men eftersom jag filmad mens vi gjorde rent så gjorde jag inte det, men jag skulle ha gjort deet innan jag filma! :P Men ja...nästa gång! ;) Alla kanine blev så glada när dem hade det fint och rent i sina burar.
Jag har glömt att berätta att mamma har köpt hostmedicin till mig... :P Måste ta den så jag får upp allt "host" släm... :P Men hon vill att jag ska ta host medicin så jag inte får lunginflammation till Florida, eftersom jag har hjärtfel så kan jag lättare få det.
Men nu har jag inte så mycket mer och säga. Vi hörs ju ikväll! :) Hej då! :)


Morning! ;)

Jaha, då var det morgon igen och inte vilken morgon som helst utan morgonen dagen innan julafton! :) Jag längtar bara så mycket till att gå och kolla om det är någon juklapp i tomteluvan imorgon och jag tror att det kommer vara typ tusen gånger starkare eller något sådan film i den! :) men ja, nu ska jag äta frukost...hej då! ;)


Zidd har bara kommit två gånger i höst...kan du inte börja komma som vanligt igen?!

Fyra födelsedagar och ett fiasko

Nu kollar jag på Fyra födelsedagar och ett fiasko...ni vet Eva och Adam! :P I morgon ska vi bara ta det lugnt! :) Men ja...hej då! :)


Bio!

Tjingeling!
Nu har jag kommith em från Bion, den var så jääävla bra. Den var två timmar lång! Och jättebra. Det handlade om en familj och så var det typ förr i tiden och det var han från i rymden finns inga känslor som var skådespelaren. Den hette: Simon och Ekarna. Först spelades den när han var liten och sedan slutade den när han var stor. Ni måste bara se den!
Jag har  hittat jättensygga penslar till Gimp och jag har börjat att lära mig det också! Så himla bra, bara jag får ner dem där jävla penslarna ill datorn så kommer jag också kunna göra snygga headers. Ännu snyggare än nu! :) Så himla bra, det måste bara gå att ladda ner dem någon gång! Blir lite irriterad på att jag inte får ner dem till datorn, ibland känns det som om att bara jag får problem hela tiden. Och det blir krångligt fr bara mig. Men jag har bestämt mig att få ner dem där penslarna!
Nu ska jag ta det lite lugnt och njuta av jullovet, så ja...hej då!


Första jullovsmorgonen!

Jaha, då var det den första jullovsmorgonen! Kunde inte fatta att det var jullov och att jag inte behövde gå upp till skolan när jag vaknade! Jag sov till kvart över tio idag, så skönt! :) I övermorgon är det julafton, jag hoppas verkligen att jag får allt jag önskat mig: Itunes kort 250 kr, Koppel och Selar fast det kommer jag ju få typ dagen efter eller så. Och skivor.

Det här önskar jag mig:


Det önskar jag mig, men ja...
Idag ska jag och mamma på bio och sådär. Men mm, hej då! :)

Värdlscuppshoppning!

Tjingeling, nu tittar jag på världscuppshoppning, det är typ 1.80 cm. Ibland tycker jag det nästan är synd om hästarna, liksom tänk deras bn när dem landar, det borde göra jätteont. Men det är ju klart dem tycker ju det är hur kul som helst! :) Annars skulle dem inte hoppa!
För en stund sedan var det terräng som jag aldrig stt på tv och det var ett misstag som höll på att hända, häten höll på att göra sig illa och halka på hindret och ryttaren ramla av. Jag hatar terräng för hästarna tror ju att dem kan riva hindrena och när dem tar i hovarna på hindret så gör dem volter ibland. Det är det jsom jag hatar med terräng! :(

Robert Whitaker:
Michael Whitaker:


Han såg jag nyss! :)

Rolf Göran Bengtsson:


Nu lite terrängbilder!

Det var allt, hej då!

Ja! :D

Nu har äntligen svarsmejlet kommit, hehe vi skickade beställning till rabb-it den 5:E Dec, men ibland kan dem ju fastna asså beställningarna som hon skriver på hemsidan, det gjorde det också när vi beställde från mammas e-post men jag gjorde igår från min och då kom det ett svarsmejl dagen efter (idag) så himla bra! :) Så nu ska mamma betala in till rabb-it men jag ska visa vad jag har beatällt! :)

Det här har vi beställt:
Och sedan bara ett koppel till Polly (ljusrosa) för jag tog ju en sele till henne på tävlingen den 27:e.


Men ja! Hej då! :)

Jullov! :)

Jippey! Nu är det äntligen jullov! Jag kan inte fatta att jag inte behöver gå till skolan imorgon! :) Så skönt! :) Jag åkte faktist skriskor idag för jag hyrde! :) Dett gick gansk bra, tog tyärr inte några kort på MacDonald´s men det gör väll ingenting? :) Jag kommer få alla bilder från Sofia som både jag och hon fottade så ja då ska ni få se dem! :) Snart är det jullafoton och idag när jag gick hem från busshålplatsen så såg jag vkelrigen att snön har frysit, så ja...den ligger ju säkert kvar! :) Men jag har inte så mycket mer och säga så ja, hej då! :)


Donken imorgon ♥

Här kommer lite bilder! :)

Min McFeast

 


Sista ridlektionen! :(

Jaha! Då var sista ridllektionen innan jullovet avklarad också!

Jag hade:

Daisy! :) Man fick välja hästr eftersom det var sista gången och jag tog lilla gumman! :)
Detta gjorde vi på övningen:


Väldigt dåligt ritat, men skit it!
Ni som inte rider ridskola eller rider överhuvudtaget förstår säkert inte vad jag menar! :P Men vi började med att skritta dem här linjerna och småingom skulle man göra skänkel vikning (ställa hästen på sned mot höger eller vänster, respektive varv) där jag har skrivit skänkel vikninging. Sedan efter att vi hade gjorde det båda varven så skulle man galoppera där jag har skrivit galopp och det gik inte så bra när jag skulle göra fattningarna i vänster varv för hon liksom drog iväg men jag måste liksom trygga till lite extra med skänkeln och ta tag i inre tygeln innan hon får galoppera. Då gör jag en galoppfattning, annars blir det bara fel galopp hela tiden eftersom hon rusar iväg. Det måste jag verkligen träna på. Sedan gjorde vi inte mer utan det var dagens övening som vi höll på med i princip hela tiden. Vi fick välja mellan det eller lekar men alla i min grupp tycker det är för barnsligt typ så vi tog lektion. Orka hålla på med 1 2 3 leken liksom! :P Nej men vi ville ha lektion! :)
Madde är så himla bra ridläreare!
Det var bara det jag ville säga. Tack och hej leverpastej! ;)

Snart jullov! :)

Snart är det jullov! Nu är det bara en dag kvar men inte ens en skolldag, nej en rolig dag! Det ska bli så kul! Jag längtar så mycket! Jag ska ta med mig min digitalkamera och fota allt! Precis allt, när vi sitter på Macdonald´s, fast då bara på Sofia och min hamburgare typ. Hon ska ju äta massäck! Men ja ska ha hamburgare, mitt vanliga, en mac fest utan ost brukar jag alltid ta och Sprite såklart!
Ja...vad ska jag skriva mer, snart är det ridlektion och jag tänker åka även fast jag känner mig lite trött för att jag har varit i skolan och lite febrig och så men jag ska ta en alvedon och jag kan ju alltid gå in på mitten om jag behöver vila. Idag ska vi få en ny häst men jag slr vad om att jag får Skrållan ändå! Hoppas inte... men ja, jag vill ju ha henne men jag behöver en ny häst! Hoppas på Daisy!
Men nu ska jag avsluta, hej då! Vi hörs efter ridlektionen som vanligt!


Min älskling hoppar på hågelby parken!

Vinter header!

Har ni sett min nya vinter header! Blev den fin?! :)


Sista skoldagen!

Tjingeling!
Idag är det den sista skoldagen! Sedan imorgon ska vi ju till kungsan igen fast med klassen, det ska bli så kul! :) men jag ska ju filma Sofia istället för jag ska inte åka skriskor jag ska sitta och kolla istället! :) Men det ska iallafall bli roligt att äta på MacDonald´soch sådär! Sedan går vi tlll t-centralen och alla går till dem bussar dem ska åka! :) Jag ska ju ta 401:an men Sofia och många fler ska ju ta 471:an och så. Men mm, hej då! :)
Mår bättre! :)

Tjingeling allihopa!
Vet ni en bra sak?! Jag mår bättre! Yeay!!!! Jag är så glad, nu får jag inte gå ut utan jacka något mer när det är kallt. Idag glömd jag blockflöjten men jag skulle ju ändå inte ha kunnt gått eftersom jag var sjuk idag! Men imorgon kan jag gå till skolan! :) Så bra!  Men nu måste jag avsluta, hej då! :)


Vad gör du?

Har så tråkigt...vet inte vad jag ska göra! Om jag är hemma imorgon också så blir jag arg. Nej jag orkar inte att ligga i den här soffan igen! Imorgon SKA jag till skolan!
Men ja, hej då!


Ni fick en bild på Snow!

Sjuk! :(

Jaha, då ska man vara sjuk då! Visste att jag skulle ara hmma idag, men imorgon måste jag gå för att göra hindret. Sedan får jag väll åka hem...men ja, hej d¨å! :)


Börjar bli sjuk...

Tjingeling.
Ja som titeln lyder så börjar jag bli sjuk! Jag känner en klump av typ snor i halsen och är trött och sedan känns som om jag har feber men inte undra på jag sprang ju ut i bara tröja av glädje igår när det snöa! :P NI tycker jag är konstig nu, men bryr mig inte. Så därför ska jag ta ett jättehett bad efter att vi har ätit Tacos! :) Hoppas verkligen inte jag är sjuk imorgon!
Just nu tittar jag på hästhoppning på tv. Sedan ska vi äta tacos och somsagt bada! :)
Vi hörs!

LOVE IT!

Hoppat med Theodor i snön!

Nyss var jag och hoppade med Theodor i snön för första gången. Ja förra året bodde ju han inne och han fick aldrig komma ut och hoppa i snön, men nu. Nu var det kul att hoppa i snön. Men lite oskönt var det allt under tassarna! :P
Jag ska göra en film om det som snart kommer upp på YouTube!: )


Snö! ♥

Tjingeling igen. Ville bara säga att det snöar nu! :) Hoppas det håller i sig till natten och mer minusgrader skulle verkligen inte skada! :D
Imorgon ska jag träna kaninerna och filma såklart! :) Då ska jag göra en hoppfilm men när det är snö! :)


Kommit hem från uppträdandet!

Nu har jag kommit hem från uppträdandet! Jag har tänkt att visa lita bilder men ni får se dem sedan, hej då! :)


Sovdags snart

Snart ska jag gå och lägga mig! :) Haha, onödigt inlägg men vill ju uppdatera...även fast jag själv tycker att jag har ganska ba uppdatering. Men, men. Jo föresten. Vad tycker ni om uppdateringen föresten? :)Helg! :D

Äntligen!
Nu är det helg! :) Så himla skönt och sedan är det bara tre dagar kvar. Jag går ju först som vanligt i skolan men sedan kan inte jag gå på avslutningen på Onsdag...synd nog. Hade velat men kan inte! På lördag ska jag, mamma och min syster Sarah åka in till stan och äte lite lunch och titta på julskyltnigen och sådär och sedan på kvällen ska Sarah ha sitt uppträdande. Och på söndag ska jag inte göra något speciellt! :) Bara chilla liksooom... :P
På Mondag är det en vanlig skoldag och slutar halv fyra, hoppas jag inte som vanligt...nej, men dem borde göra så att vi slutar tidigare eftersom det är nästan slut då tycker man ju! :) Men vi får se. Tisdag som vanligt också med men på Onsdag ska jag och min klass och även Petri (min lärare) göra en massa roliga saker i stan, kolla på julmarknad, åka skriskor (kommer inte göra det eftersom jag ramlar hela tiden men jag ska fima Sofia istället! Ska bli kul och se henne, har ju aldrig sett henne åka konståkning på riktigt! :) Och sedan om vi hinner: se på skyltfönstrena (igen, kommer ju göra det på Lördag.) Vi äter även lunch, man får välja restuarang och jag och hälften av klassen kommer gå på McDonalds, Sofia med men hon ska ha med sig massäck som vanligt!:P Sedan slutar vi halv två och då tar vi ju bussen hem, men en del ska ju åka till baka. Men jag kommer dra med 401 och sedan kan jag ju somsagt inte vara med på avsutningen. Då får jag mina betyg också!
Vi gör så roliga saker nästan varenda år innan loven och det är liksom som en bra avslutning, jag älskar vår lärare Petri för varje gång det närmas sig något stort lov: jullov/sommarlov så åker vi nästan alltid in till stan eller något sånt och gör roliga saker med klassen! :) Det är så himla kul! I vår blir det statsorientering igen! :)
Jag ska ta med mig min digitalkamera så att jag kan fota allt roligt vi gör! :D
Idag fick vi förestne veta betygen på Historia och Geografi, men hade såklart E i båda som vanligt, men i vår SKA jag ha högre betyg, det har jag bestämt mig! :)
Nu ska jag gröa lite andra saker på datorn, så hej då! :)


Tänk om det änd kunde se ut såhär utanför fönstre, snö är det ända som fattas! Du vet inte hur välkommen du är snön!!! KOM, KOM, KOM!!!!

I vår ska jag...

Ha C i alla ämnen förutom matte och Engelska. Jag ska också ha så höga betyg som mina kompisar, det gäller bara att plugga och att lyssna mycket på lektionerna. Nej nu ska jag a C i nästan alla prov! :) Men ja...somsagt, bara att plugga prov!
Nog om betyg nu! :P
Nyss hade vi jumpa och vi spelade kiddyboll hela lektionen och avslutade med massage. Det var skönt! :) Juste, glömde och berätta att jag fick E i gympa, skiter i jumpan rent ut sagt där får jag ha vilket betyg som helst, håller ju inte på med idrott än annat med hästar. Så ja, inte så viktigt för mig, men i alla dem teoretiska ämnena ska jag ha minst C har jag bestämt mig nu! :) Vi får hoppas på det bästa! :)Idag lsutar vi tio i två, skönt! :)  Jag ska ta bussen igen, det är roligt att åka buss! Sedan är det helg :) Men nu börjar So:n så jag måste avsluta, hej då!

Julheader

Nu har jag gjort en julheader :) Vad tycks? Jag kan hålla med om att den andra såg förskräcklig rent ut sagt, den var ful iallafall. Men nu har jag gjort en ny och finare header! :) Men ja, hej då! :)

Ikväll kommer det upp en massa videos! ;)

Tjingeling!
Nu har jag provat Sony Vegas lite och det gick faktiskt ganska bra, det börjar lossna nu och jag börjar att lära mig! :)
Candys filmer hållerpå att laddas upp i rätt ordning, jag har gjort en till film om Theodors som ni kanske redan vet, men den är iallafall klar. Sedan ska jag göra ännu en till video men det är en liten kort video där jag filmar vår julgran och en när jag målar på bilden men den kommer vara som: Haha, Rolig film! :P Så ni vet lite.
Skönt! Nu har jag inge läxor det är därför ja som ni vet jag ska lägga upp en massa videos, så jag kan sitta och hålla på med det, jag har ju bara ett muntligt prov på Tisdag men jag kan ju allt redan. Men vi hörs väll imorgon eller senare ikväll då! Hej då! :)


Ny film om Theodor

Nu har jag kommit hem från Filippa. Det var kul och plugga som vanligt med henne!
Nu ska jag lägga ut Candys filmer i rätt ordning, jag ska sätta på pappas dator alldeles strax, sedan ska jag även hålla på lite med Sony Vegas så jag lär mig någonting till den 8:onde Januari! ;)
Hörs imorgon!


Skola

Tjingeling!
Nu är vi i skolan, vi har matte.  Jag vet jag hann inte ladda upp Candys filmer i ordning imorgon men det får bli ikvääll efter att jag har pluggat med min kompis Filipa igen! :) Sista gången innan jullovet! :( Kommer sakna henne så!
Nu är det bara: Fredag, Mondag, Tisdag och Onsdag kvar innan det är dags för jullovet, varför går alltid höstterminen så fort?! Det är ju bara tre månader man går i skolan då men ändå. Innan sommarlovet går man sex dubbelt så många månader så inte så konstigt att det känns kortare, men jaja.
Nu ska jag nog börja med matten och sedan är det mentorstid och bild innan lunch! :) Vi kanske hörs på lunchasten! ;)


Åhå, jag längtar så mycket till vintern och våren på samma gång. Hehe lite konstigt, men det är liksom mysigre med våren för då smälter snön bort. Men när vi kommer hem från Florida då måste det vara minst 10 dc snö! :)

Kommit hem!

Tjingeling!
Nu har kommit hem från Sofia (rättare sagt efter några timmar.) Jag sitter och kollar på youtube och dricker upp min julmust som jag köpte på ICA. Sedan ska jag lägga upp Candys filmer i ordning och sådär. Har inte så mycket mer och berätta, så hej då.


Svenska

Tjingeling allihopa!
Nu har vi Svenska.  Frida (vår svenska lärare) har med sig sin lilla dotter och hon är så sööt. Hon är så blyg och det är så gulligt, hon strosar efter Frida hela tiden och är så blyg! :P Idag ska vi få tillbaka våran läsförståelse, hoppas på ett C eller i värsta fall D. Jag tror jag får minst D iallafall.
Jag vet att det blev fel på när Candy tävlade men jag får fixa det sedan när jag kommer hem. Då får jag lägga upp dem i ordning igen men nu måste jag gå, vi får hoppas på det bästa! :P


Tog bara någon bild som passade.

Hoppning! :)

Idag var det ju hoppning på Skrållan då! :)
Det gick väldigt bra som jag hade förväntat mig, vi hoppade ett Y. Hindret låg som det alltså. Först skulle man hoppa ett hinder sedan skulle man svänga på det lila hindret och så hoppade vi det några gånger sedan skulle vi svänga på det gula istället. När vi hade gjort det så skulle vi hoppa hela y:et som en bana liksom. Vi hoppade grön-vita som låg i början, det röd-gula och sedan det lila-vita och det grön-vita igen! Det var väldigt roligt men jag måste tänka på att ha den högra tygeln kortad, men jag vet att den är lång men jag har så mycket annat att koncentera på just när jag hoppar och sedan glömmer jag att korta den när jag har hoppat klart, ni kanske tycker jag är en amatör...men jag har alltid haft problem med att korta den högra tygeln om en häst är snabb, jag måste ha lika korta tyglar! :P
Nu måste jag nog avsluta, hej då!


Sovmorgon! :(

Jaha, typiskt då...då gick man upp för tidigt. Trodde vi börja åtta men det gjorde man inte. Börjar tjugo över nio. Trodde fel! Ajja, nu får jag gå till sängen igen! Ha det gött! :)

Smilisar!

Nu har jag fixat Smaylisar bra va?! Det vore jobbigt att läsa en masa smilisar som bara bar : och sedan :) ah ni vet, men nu har jag fixat det! :) :P slår vad om att nästan hälften av mina bloggläsare struntade i dem förra smilisarna.
Den här veckan har jag 9-16 besökare. Det har hållit sig jämnt och är nöjd med det! Bra att ni läser min blogg! :)
Hej då!OBS: Tidsinställt inlägg.

Mondag!

Jaha, Mondag igen då! Varför ska helgerna alltid gå så himla fort?! Jaja...snart är det jullov iallafall! :)
Nu har vi egentligen lektion: Målstuga, men jag sitter och bloggar iställe! :P Nej men Johanna sa att vi inte ska ha något kemiprov den här terminen så då behöver jag inte plugga till det och då har jag inte något och göra! ;) 
Den 27:e Dec drar vi till Florida. Då kommer jag lägga ut den sista filmen i år! Ja...2011:a filmen. Jag är inte riktigt klar med BellaoZids men jag ska titta igenom den, har inte bestämt vilken låt än! :P Men den kommer också komma ut den 26:e Dec, dagen innan vi åker!
När jag kommer hem efter skolan idag så ska jag fixa Theodors tävlingsbok, den ser ju för hemsk ut! :P Men om jag inte hinner så kommer jag göra den imorgon och även Candys, jag ska ju ha blockflöjt klockan fem och slutar halv fyra...
Vi har ganska mycket inlämningar i veckan: Almost Famous uppsatsen (jag är ju redan klar med den och fick E.) Är nöjd med det! Måste bara tänka på att dem här nu och dåtid verben från början så att den blir gokänd från början. Sedan har vi presentationen, jag ska ju presentera Malin Bayard.
Idag ska jag gör biologi provet igen men kan jag och allt och nu sitter det! Sedan har vi inte så mycket mer. Så ja...inte så mycket för mig! Det är skönt! :)
Undrar vad jag kommer få för betyg i alla ämnen, kommer typ inte titta föräns jag har kommit hem när jag har fått det nästa Tisda när det är jullov! :P
Imorgon är det ridning och jag ska hoppa Skrållan, det gick ju väldigt bra på förberedande så det kommer nog gå suveränt imorgon!
Men nu ska jag nog ta och avsluta...Ha det bra, hej svejs! :)


Snart träffas vi igen gubben, kommer och hälsar på dig imorgon! <3333

Sista tävlingen för i år! :)

Gick ganska bra, blev inte placerad något med det gör ingenting, är nöjd med resultatet på hur kaninerna gick iallafall! :)
Candy: Fick 3 fel i grundimgången och 3 i finalen. Hon var frammåt iallalfall, men med lite träning inför tävlingen så skulle hon ha gått ännu bättre ;)
Fluff: Gick på 8:a fel totalt, jag lyfte och han rev också...så jag inte så konstigt, men samma sak där: med lite träning innför tävlingen så skulle det någ gå bättre! :)
Theodor: Gick på 1+3, jag nöjde mig med det pch tänkte att det kommer gå bättre i vår. Jag ville inte att han skulele koma upp till medel, hoppas i mittena av sommaren istället. Vill att han ska vara på lätt lite längre tid nu och inte ta någon placering, en enda pinne till och han kommer upp till medel. Det vill inte jag! :P

Men nu har jag inte så mycket mer och säga, så hej då! :)

I morgon är det tävling!

Jaha! I morgon är det den sista tävlingen för i år. Känns verkligen konstig...sista tävlingen för 2011. Men ja :) Nu ska jag gå och lägga mig, ska ju gå upp halv åtta. Men ja! :) Hej då! :)


Muppad! :P

Nej! :(

Min video där jag visar hur mina kaniner bor är borta!!!! Jaja...jag kommer inte göra någon ny iallafalll...den där när jag ger dem mat är nästan samma sak, men jag vet inte...jag kanske ska göra en imorgon eller i veckan iallafall, gud vad jobbigt att den är borta! :( Jaja...hej då!


Handlat

Tjingeling! :)
Nu har jag och min familj varit och handlat, framförallt en julgran! :) Bildbomb på den kommer snart! :) Åh, tänk...snart är det julafton, jag kan inte fatta att det är sant! :) Hoppas jag får alla julklappar jag har önskat mig! Kaninkoppel och selar, tusen gånger starkare, en jättebra digitalkamera, cd skivor. Hoppas verkligen jag får allt! :) Jag tror det!
Men nog om julklappar och julafton! :)
Innan vi var och handla så gjorde jag massor med videos när jag gav mina kaniner mat och vatten, jag ladda upp en medans vi var och handla så den är ute snart, en del två ska komma och även en när jag visar mina scener! :) Vi bakade också pepparkakor!
Nu ska jag nog avsluta hej då! :) 


Länge sedan!

Tjingeling allihopa! :)
Det var länge sedan, ja jag har ju haft ganska mycket plugg...och det är inte klart. Det är så jävla svår med dem där kol och kolvätena...jaja, jag får bita i och göra resten av testa dig själv frågorna sedan! :) Just nu gör jag en film när jag och in syster tränar våra kaniner. Den kommer komma ut ikväll! :)
Imorgon är det täving och Theodor ska ta sin sista pinne i krok medel, jag tror allvarlgigt talat att han kommer göra det! :) men samtidigt så vill jag inte av någon konstig anledning, jag har ju inte tränat så högt än, inte på längdhinder och ja...inte alls egentligen. Måste börja göra det.
Men nu måste jag plugga igen...hej då! :)


Gjorde en ny header iallafall! :)

Jag gjort en ny header iallafall, tröttnade helt enkelt på den andra. Det msåte ju vara lite vintrigt! :) Men när jullovet har börjat så ska jag göra en ännu en ny, men det är om ett tag! ;)


Theodor! :)


Skönt...

Behöver inte plugga så mkt mer på Biologi provt, snart sitter allt! :) Nu behöver jag bara plugga till kemi provet :) Men det kan jag börja göra imorgon :)
Snart ska jag gå och lägga mig, men hej då!


Spricka i skärmen! :(

Inte bra inte bra...
Idag efter att jag och min kompis hade pluggat så började jag att filma, stoppade in datorn i ryggsäcken och la liksom laddaren emellan. Och jag glömde ju att jag hade en liten, liten spricka från min tand :P Haha, jag blev så arg så jag be jag  i datorn och sedan kom tanden på skärmen då blev det märke. Sedan har det blivit ännu värre, en jättestor spricka där istället. Men jag ser som att det är min nya kompis! :P
Det gick bra och plugga! Men nu måste jag plugga vidare...vi hörs imorgon! :)

Det ska snöa 10 cm i natt! :)

Mycket plugg igen...

Tjingeling allihopa! :)
Nu har vi precis haft matte. NU ska vi lotta julklappar och dra vem som ska ta lucka fårn chokladkallendern, hoppas det blir jag! Men hej då! :)


Detär typ en sådan llassen har, hej då! :P

Skola

Tijngeling.
Nu är jag i skolan och väntar på att mattejäveln ska börja! Jag hatar matte...jaja.
Jag har inte så mycket mer och säga...men i Nacka Forum ska jag träffa min kompis och ta en fika och plugga som vi alltid gör! :) Hon heter Filippa! Hon är i min ålder och vi brukar alltid plugga tillsaans i Nacka Forum! :) Det är mysigt tycker jag.
Nu ska jag nog avsluta! Hej då! :)Snart är det jullov, så himla skönt! :)

Inga läxor! :)

Tjingeling allihopa! :)
Nu har jag tränat med Theodor och innan dess så kom jag hem! :) Jag höll på och missa 14.02 bussen 401:an i Sickla Station. Om jag skulle ha missat den så skulle jag ha fått vänta i en kvart, men jag sprang och hann med den!:)
Iallafall. Jag har typ inga läxor! :P Okej det där No-provet nästa vecka men ja...jag behöver inte plugga så mycket till det just nu.
Jag har gjort klart 2011:a filmen och BellaoZidds! :) Bra vah?!  Så om ungefär fyra veckor eller rättare sagt tre så ska jag lägga ut dem dagen innan jag åker till Florida och när jag kommer hem så är det ju redan 2012! 
Jag vet inte om jag ska göra det där ed lucka 1, lucka 2 och 3 osv. Nej jag skippar nog det! :P Inte så kul! :P
Men ja, inte så mycket mer ohc säga så hej då! :)Här ligger Laban och sover! :)

Ny header snart!

Snart ska jag också göra en ny header! :) En lite vintrig header. Men jag väntar tills det komme rjättemycket snö så jag kan ta mycket fina snöbilder! :) Jag har kommit på en jättebra headeR! :)
På Fredag ska det bli snöstorm och då ska det komma 20 cm snö! :) Så himla bra! :) Hoppas skoan blir inställd då så jag blir lite ledig! :) Längtar så mycket till helgen! :)
Just nu har vi Svenska och jag ska plugga till No provet igen så jag ska bara plugga kretsloppet sedan kan jag alla dem andra frågorna typ! :)
Men ja, hej då! :)


Ridlektion!

I dag var det ridlektion igen då!
Det gick faktiskt väldigt bra! :) Vi hade förberedande hoppning och jag fick Skrållan igen! :) Hon var verkligen jätteduktig, önskar att jag hade film på det här...men jaja.
Vi började faktiskt komma fram snappt i trav och sedan åt andra hållet. Sedan skulle man trava över tre bommar göra en sväng och trava dem andra bommarna som låg mot vänster. Sedan gjorde man det två ggr och andra varvet. ggr. Sedan kom det roliga! :) Hon höjde upp lite på bommarna och det var jättekul! :) Skrållan var så snabb men duktig. Det gick suveränt! ^^
Sdan skulle vi göra allithop på en gång. Vi kom fram på dem blå gula bommarna svängde på dem gula bbommarna, svänga på dem lilla bommarna igen och sedan komma i det andra varvet mot dem röd gula bommarna och svängde vänster och dem andra lilla bommarna. Haha verkligen svårt att förklara men det var som ett litet timmglas fast med små hinder och man skulle galoppera! :) Det var jättekul iallafall.
Nästa gång är det hoppning då, jag tror att vi ska hoppa m´bana eftersom vi hoppade som ett timglass med många svängar, det ska bli roligt! :)
Jag har funderat på en sak: tjag har sett en tjej som har en kanal på youtube och hon har lagt upp sånnahär videosar osm hter lucka 1, lucka 2 och lucka 3 osv. Och så är det små videosar för varje lucka! :) Jag ska också lägga upp så, men jag har kommit efter vädligt mycket men jag får göra dem imorgon! :) Sedan kommer jago också komma in i det. Ja :) Nu får jag nog ta och svsluta så hej då! :)

Hatar mig själv!!!

Ibland hatar jag bara mig själv som när jag t.ex´glömmer min laddare i skolan!et gjorde jag i dag. Vi hade SV/EN och jag var så koncentrerad på att mnin buss skulle gå om tjugo min. Så jagtog det lugnt, gick på toaletten osv, sa hej då till Sofia sedan gick jag! Uta laddaren! Ohc jag som ska göra omprov IGEN! Imorgon! Jag blir jävlaå mycket förbannad, jaajdirekt när jag kommer till skolan så får jag väll gå in i det lilla rummet intill klassrummet och plugga kretslopp där! :P
Det innebär ockspå att jag kanske inte kan skriva om ridlektionen...ja. Jag får väll stå ut!
Men en bra sak är att jag hár gjort 2011:a filmen klar och den är jättebra! :) Men jag ska faktist lägga ut den innan jag åker till Florida, jag kan göra det typ dan innan elller något! :) Sedan är det bara 2011:a filmen kvar på BellaoZidd som också ska läggas ut innan jag åker! :)
När det har kommit ordentligt med snö så ska jag träna Theodor och filma och då ska jag göra en liten julfilm! ;) Men ja...det är så skönt för jag är klar med i princip allt i skolan! Så jag behöver itne plugga! :Jag har gjort klart Almost Famous grejen, presentationen och Amerikanska och Franska Revolutionen! :)
Men ja...hörs kansnke efter ridningen! :)

Först snön! :)

Igår kväll kom första snön! Ni anar inte hur glad jag blev! :)
Så är ser det ut utanför fönstret mitt klassrum! :)

Okej, ganska lite då ra men den är påväg! :) Hoppas det blir snöstorm eller något då blir det massor med snö! :)

Inte godkänd igen?!

Hellvete! :( Blev inte godkäd på det här No provet heller...får plugga, plugga och plugga. På Onsdag kan jag ha provet igen. Jävla prov som aldrig kan bli klart! jag sitter väll och håller på för mycket med mina klipp?! men det är ju så kul! Men ja antar väll att jag måste plugga mera, det där med blodomloppet hade visst inte fastnat riktigt än i min puckade hjärnjävel som inte kan få in någontng i mitt huvud. Blir så förbannad! :( Men nu jävla ska jag fan bli godkänd på på Ondag här, det har jag bestämt mig!

Förlåt hörni...mena jag blev bara så arg på mig själv, men såklart ska jag inte ta ut det på er...men ville bara skriva ner mig lite! :P Förlåt!
Nyss var jag på blockföjten, men nu måste jag fortsätta med 2011:a filmen...nej Emelie du ska plugga! :P Jaja, hej då!

Mondag :(

Nu är det Mondag igen då. Jag sitter i klassrummet och väntar på att Non ska börja och tjatar på Sofia att hon ska göra en youtubeanal om Fluffen! :P  Hon säger någon gång i framtiden knske, hoppas verkligen det! Då ska hon lägga ut på Molli och Fuffn, hoppas!
På Non ska vi få tillbaka våra No prov. Hoppas verkligen jag blir minst godkänd.
Ja inte så mycket mer och säga...Sofia ska skicka en jättebra låt till mig och jag ska göra en ny film om Theodor ed en låten, sedan ska jag lägga upp några flumvideosar eller ja...men hej då! :)


2:a advent.

Idag är det 2:a andvent och det har fortfarande inte kommit någon snö. Jag blir förbannad om det inte kommer snö som sagt på Tisdag!
Nästa söndag är det tävling och det är jättefå anmälda, tänk om den blir inställd för för få anmälda! :( Det blir inge kul!!! Jag vet inte vad jag ska skriva mer...vi tänkte åka till stallet men ponycuppen hade redan börjat och den är redan slut.

SNÖ, SNÖ SNÖ!!!! KOM!!!

2011:a filmer?

Ja, jag har ju sagt att jag håller på och gör 2011:a filmer. Det är en hemlis på vad det är för filmer men riktigt bra kommer det vara! Jag ska lgga ut en på både BellaoZidd och en på SuperSmothie när jag har kommit hem efter husdjursmässan den 8:onde Januari så ska jag lägga ut den! :)
Det blir bra vah?! :)

...

Ingen rubrik idag! :) Jag visste inte vad jag skulle döpa den till! :P
Idag har jag gjort en massa videos som jag ska lägga ut på youtube, gjort lite på 2011:a filmerna och varit på julmarknad. Sedan kom en sm vi kände och hämta dem två sista kaninungarna! :) Så hila bra! Nu är Sabina själv där ute och hon tycker det är nog hur skönt som helst att hon ha blviit av med alla ungar! :)
Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Men ikväll ska vi se på en teater sedan ska vi äta på Jensen Böff. Då ska jag ta oxfilé! Mums, sedan ska vi ta bussen hem lilla 401:an! :P
Men ja, hej då! :)

Den nya youtubebakgrunden! :)

I skolan igen då

Tjingeling!
Nu är man i skolan igen då, vi håller på och läser om kända persner, men jag går in på youtube och sånt istälet! ;)
Nej men...jag har tråkigt. Jag är jättetrött det känns som jag har sömn i hela ögonen, och det har jag typ! :(
När jag kommer hem måste jag göra rent åt Sabina, Agnes och Piggelin. Sedan ska jag hoppa med Theodor och sådär.
Idag ska vi äta tacos och så ska det komma en mamma och ett barn och typ titta på film. Jaja, myisig kväll blire ialllafall! :) Längtar tills vi slutar, som vi ska göra snart! Vi har bara engelska No, lunch och sedan slutar vi! :)


Snart kommer jag hem till dig älskling!
Ajja, hörs på lunchrasten!
Hej då!

Random inlägg...

Nu har jag kommit hem från Filippa. Vi gjorde lite till på Franska Revolutionen. Nu ska jag fortsätta på 2011:a filmen som jag ska lägga ut  den sista dec. Fast det är ett problem. Jag kan ju inte det för då är vi i Florida! :( Men jag kan ju lägga ut den 1:a januari 2012. Set blir mycket bättre! :) Fast då är jag ju fortfarande i lorida...det får bli den 8:onde Januari när jag kommer hem från husdjursmässan! :)
Nog om det nu.
I Januari ska jag operera ryggen, jag ska göra det typ en vecka kanske efter husdjursmässan jag vet inte. Men jag kommr typ inte missa ngn tävling i vår och det är ju bra. För jag är tio dagar på sjukhuset, sedan är jag typ hemma en vecka i skolan och då är det ju typ sista Januari! :) Men ja...random inlägg jag vet! Men hej då! :)
Juste...jag får byta laddare på Mondag! Hur ska det här gå?! I skolan får jag iallafall låna min bästis laddare Sofia...men ja.


Dum, dum, dum laddare!!!

RSS 2.0