8. En bild som gör dig lycklig.


9. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad.


Jag lyssnar på ingen låt när jag är arg.

Den här låten lyssnar jag på när jag är ledsen. Vanligtvis så lyssnar jag inte på låtar när jag är ledsen men ajja...





Och den här låten lyssnar jag på när jag är glad!



Hej då!

7. Varför får hästar och ridning mig att må bra?

Hästar får mig att må bra för att dem är så ståtliga och härliga djur och det är bara så härligt och bara sätta sig på en häst och börja rida frammåt och så småningom att galoppera! Det är så härlligt och det är därför hästar och ridning får mig att må bra! =)






Heaer fixad! Blev skitnöjd!

Nu blev jag skitnöjd med headern! :) Okej, kanske lite mycket bilder...men nu ska jag inte göra någon mer på länge! Hej då! :)

Ska göra en ny header!

Den här headern blev fruktansvärd ful...men har ingen idé på header...men ja, det kommer väll upp någon! Hej då! :) Ska sitta med en hemman är jag kommer hem från Balletten eller imorgon! När jag har fått idén helt enkelt!

Hööösten kommer nu!!!

OBS BILDER TAGEN FRÅN GOOGLE...KOMMER FOTA FINARE BILDER MED MIN DIGITALKAMERA NÄR DET BLIR RIKTIG MYSIG HÖÖST! ÄLSKAR HÖST OCH SNART KOMMER VINTERN!!!! IGEN! SÅ MYYYYSIGT!
Haha okej...lite överdrivet men jag älskar hösten och vntern dem är så imla myyysiga! :P Men kolla...om tre och:en halv vecka så kommer vi åka till Canarie Öarna och sedan när vi kommer hem så är det redan NOV! Hoppas det blir lika tidig vinter som i år...längtar verkligen till vintern! :)
Ajja, nu kommer bilder! :)













Ja...vad ska man säga mer snart är det helg och då ska vi in till Nacka Forum och sälja några kaninungar, hoppas vi blir av med några...ja, jag tror att det till och med kommer vara några personer som ser kaninungarna när dem är på disken att dem är så himla söta och att några kommer vilja ha en eller kanske till och med tåv. Okej, väldigt mycket förhoppningar men vadå! :P Men äsch, väldigt ointressant...men ja...jag ska göra en massa andra tidsiställda inlägg också...både, intressanta, flummiga och roliga inlägg! Nu älskar jag att blogg!: ) Har fåt en massa tips nu genom att ha läst sossoalles blogg! Den är så himla bra ocjh rolig att läsa, speciellt roligt att läsa den var det på vinter och höstperioden inte vet jag varför men jag gilalde helt enkelt att läsa den väldigt mycket då! :) Men nu tror jag ska avsluta...hej då! :9







6. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags).

Ja, jag rider ju bara en gång i veckan så då är det väll bara komma in i stallet, titta vilken häst man får...och sedan borsta, sadla och tränsa och sedan rider man ju. Så det är det jag gör varje Tisdag. Hemma hoppar jag mest med kaninerna och sitter vid datorn och även går ut med Zidd varje dag efter skolan när han kommer...han kommer ju bara varannnan vecka nu men Mondag-Torsdag istället för Mondag-Onsdag och varje vecka! :)

Zidd! :)





Hej då! :)

Ja! :)




16 BESÖKARE I SÖNDAGS!


Svar på komentar...

Anonym om 4. Min favoritgren: brukar du rida hästen i form? :)
Svar: Nej, jag rider ju på ridskola så jag gör bara det om man blir tillsagd. :)
Roiigt att du läser mina inlägg! Fortsätt! ;)


Jag älskar dig Theodor!

4. Min favoritgren

Min favoritgren är ju såklart hoppning! :) Jag vet inte varför...men det är ju roligast när man flyger över hindrena, haha okej...lite överdrivet men jag ville bara få lite text. Men dressyr är lite rolgit också men mest tråkigt...men när hästarna gör som man vill så blir det roligt! :P Men ja, det var det...hej då! :)



5. Min högsta dröm.

Min högsta dröm är att få rida dig en endaste gång till!!!





Ridlektion! :)

Hej! Idag var det ridlektion igen då! Jag fick Caffe Latte! Hon var så jättesöt och jättesnäll! :) Det gick jättebra idag också...
Ja först skrittde vi en aning, men sedan började vi ganska snabbt med att göra våra halter som vi alltid brjar med! :)
Sedan gik vi innanför spåret och skrittade och travade vi...det gick väldigt bra. Sedan galopperade vi och travde. Sedan gick vi in p volterna och galopperade och travade där med...så det var en jätterolig glopplektion! :)



3. Favoritbilder jag tagit.












Det börjar gå uppåt! :)


Bryter lite...

Hej. Jag vill srkiva min ridhistora nu! :)

När jag var 6 eller 7 år fick jag börja på hanikapridning på tyresö ridskola. Jag var lite rädd och vi hade ledare, vi skrittade bara ut i skogen och på vintern var det uppehåll. När jag blev 8 år frågade mamma om jag ville börja rida jag sa ja och vi sökte plats på ridsdolan. Jag kom in ganska snart och skulle börja på hettsvetts kursen. Jag minns inte alls vilken häst jag fick då. Men jag kommer iallfall ihåg att man fick lära sig vad alla borstar hette, sadeldelarna och tränsdelarna...det var verkligen svår och jag kom ju inte ihåg vad dem hette såaklrt. Sedan skötte vi om våra hästar vi hade. Efter det så fick man åka hem. Juste jag tror jag hade Musse...ja det hade jag.
På sista dagen fick man också rida med ledare i ridhuset.

När jag började rida på riktigt fick jag rida på Onsdagar md en nybörjagrupp och ridläraren Maria, jag fick såklart Musse första ridlektionen, jag minns inte alls av den ridlektionen men kommer ihåg att han var rätt busig och ville gå in till mitten hela tiden men ledaren hade ett fast tag i tygeln. När vi så småningom fick rida utan ledare kom jag ihåg att jag inte alls var rädd. Jag skrittade bara runt där i ridhuset med Musse. Det var 45 min och vi fick bara skritta runt. Vi fick lärde också oss hur man gjorde när man stannade hästarna och hur man gjorde när dem skulle gå framåt.

Jag hade en lång svaka där...men inte så konstigt, bara för att min mamma sa att jag hade ett hjärtfel och inte orkade lika mycket som alla andra och behövde gå in i mitten och vila så trodde Maria att hon inte fick säga till mig. Som exempelvis att trampa ner hälarna, sträcka på ryggen osv. Jag minns många gånger att jag kunde ramla av  2 ggr när vi fick så småningom hoppa. Jag hade ju inte nertrampande hälar och när hon inte alls sa till mig så gick ju det som det gick. Han smet åt sidan och vips ramlade av, han vägrade också en gång. Jag har ramlatav mer äb hälfeten på Musse. Jag fick sitta där på Musse också varje ridlektion. Jag fick inte byta hästar. Jag fick bara Musse. Jag kunde ha honom i två månader i sträck. Jag kände verkligen att jag ville ha en annan häst. Men jag vågade inte fråga Maria. Men tillslut...fick jag en annan häst. Det var Jonatan...
Jag minns hur mycket jag tyckte om honom, jag minns hur lydag han var med mig. Jag minns när vi fick galoppera runt i ridhuset och när jag hade honom. Det var så härligt.
Sedan fick jag byta hästar ett tag. Jag fick, Allan, Ronja, Jonatan, Nansen och sedan...fick jag Hell.
Han drog ner huvudet så fort han fick chansen och jag ramlade naturligtvis av. Sedan fick jag Nansen rätt många gånger och han ville byta varv och göra volter i mitten som Musse och kunde trava fort igenom hela ridhuet ett tag.
När jag sedan fick en annan häts efter många år. Det var Lollo...henne tyckte jag mer om än Jonatan. Jag började gilla henne mer och mer och fick henne rätt många gånger i rad där också. Så fort jag fick en annan häst kunde jag skrika i stallgången för att jag ville ha Lollo i stället för...till och med Jonatan. Men jag fick bita tag och rida Jonatan som jag tyckte också mycket om. Sedan fick hon en tumör eller vad det var för någon sjukdom i halsen och var tvungen att avlivas...jag tyckte så synd om henne och jag ville bara gå in till henne och säga hej då, men man fick absolut inte gå in till henne.

Sedan var det förberdeande. Då fick jag Comet. Jag var rädd och ville inte ha honom, men han var lydig och travade över bommarna.
Då var det dags för nästa ridlektion och jag fick naturligtvis Comet. Det gick jättebra kom jag ihåg och vips så hade jag tre favorithästar: Lollo, Jonatan och Comet. Bättre kunde jag inte tänka mig. Allt var så härligt och jag fick rida dem rätt ofta.
Sedan bytte vi till Fredagar. Jag och min syster Sarah som också hade börjat rida kom i samma grupp. Det var bra. Vi hade Claudia och det kändes som om hon inte gillade meig ett tag. Hon tittade konstigt på mig när hon gick i ridhuset. Hon sa inte heller till mig. Sedan lossnade det där vad ska man säga (såkallade) ogilligheten mellan oss. Hon började helt plötsligt säga till mig och om jag gjorde rätt så fick jag beröm. Det sprack helt enkelt mellan oss.
Allt kändes så bra. Jag fick byta till många hästar. En gång hade jag till och med Spot. Jag fick Nutina, Tella och Tuva förra våren i hoppning. Jag fick Jonatan, Hell igen...till och med Candino som jag hatade men när jag hade dressyrspö så blev han väldigt snabb och hon sa att han kunde börja bocka om han blev för snabb. Allt kändes så bra där också.
Och nu, har jag börjat på mellanponny. Det var min ridhistoria! :)

Lite besökare! :(

Yeay! Har haft 16 besökare! Haha, jag vet väldigt lite men ja...mitt allra högsta har varit 22 kom jag ihåg, men nu har jag bara en! Kom igen besök! :)





2. Var & och när jag började rida.

När jag var 6 eller 7 år fick jag börja på hanikapridning på tyresö ridskola. Jag var lite rädd och vi hade ledare, vi skrittade bara ut i skogen och på vintern var det uppehåll. När jag blev 8 år frågade mamma om jag ville börja rida jag sa ja och vi sökte plats på ridsdolan. Jag kom in ganska snart och skulle börja på hettsvetts kursen. Jag minns inte alls vilken häst jag fick då. Men jag kommer iallfall ihåg att man fick lära sig vad alla borstar hette, sadeldelarna och tränsdelarna...det var verkligen svår och jag kom ju inte ihåg vad dem hette såaklrt. Sedan skötte vi om våra hästar vi hade. Efter det så fick man åka hem. Juste jag tror jag hade Musse...ja det hade jag.
På sista dagen fick man också rida med ledare i ridhuset.

När jag började rida på riktigt fick jag rida på Onsdagar md en nybörjagrupp och ridläraren Maria, jag fick såklart Musse första ridlektionen, jag minns inte alls av den ridlektionen men kommer ihåg att han var rätt busig och ville gå in till mitten hela tiden men ledaren hade ett fast tag i tygeln. När vi så småningom fick rida utan ledare kom jag ihåg att jag inte alls var rädd. Jag skrittade bara runt där i ridhuset med Musse. Det var 45 min och vi fick bara skritta runt. Vi fick lärde också oss hur man gjorde när man stannade hästarna och hur man gjorde när dem skulle gå framåt.
Ja...det var ju min mamma som sa att jag skulle börja rida så det var därför jag började rida! :P

Test!


Hoppa?
Hur högt har du hoppat?
80 cm
Vad är de högsta du hoppat med A ponny?
30 cm
Hur högt har du har du hoppat med B ponny? 50 cm
Vad är det högsta du har hoppat med C ponny? 80 cm
Vad är det högsta du har hoppat med D ponny? 75 cm.
Vad är de högsta du hoppat med häst? Inget
Vad är de högsta du hoppat barbacka? Har inte hoppat barbacka, men en gång skulle jag få det för att Lollo hade skavsår men då kom vi försent och då fick jag Comet.
Vad är det högsta du har hoppat utan stigbyglar? har aldrig hoppat utan stigbyglar

Vilken?
Vilken häst är roligast att hoppa?
Jonatan<3

Vilken häst är lättast att hoppa? Jonatan :P
Vilken häst är svårast att hoppa? Nutnia, för tt hon vägrar hela tiden.

Vilken häst är piggast i dressyr? Jag vet faktiskt inte.
Viken häst är piggast i hoppning? Jag har inte testat Elof men jag tror att han är piggast annars Jonatan.
Vilken häst är latast i dressyr? Candino
Vilken häst är latast i hoppning? Elektro
Vilken är den bästa hästen i hoppning? Jonatan!!!!!!<33333

Vilken häst är den bästa i dressyr? Vet inte



Jag har...
En egen häst:
Nopp
En foderhäst: Nopp
En medryttarhäst: Nopp
En sköthäst: Har haft två sköthästar: Canel och Lollo
Ridit barbacka: japp
Ridit utan stigbyglar: japp
Ramlat av en häst/ponny: ja
Ramlat av en häst/ponny på ett hinder: ja
Ramlat av en häst/ponny mer en 5 gånger: ja
Gått omkull med en häst: nej
Gått omkull och sedan blivit trampad av en häst: Nej
Brutit någonting i samband med att du har trillat av en häst/ponny: nej
Ridit ut barbacka: nej
Ridit ut utan stigbyglar: nej
Ridit ut ensam: nej
Tävlat hoppning: japp
Tävlat dressyr: nej

1. En bild på favoritponnyn


Ny mobil idag! :)

Hejsan allihopa, idag ska i åka och köpa min nya mobil...jag längtar verkligen. Men jag hoppas verkligen jag kan få igång min gamla mobil så at jag kan skicka alla teman från den till min nya! :)


Den ska jag få!


Jag älskar sig för allt annat i världen!







Även fast jag har flyttat upp till mellanponny så älskar jag dig mest! Okej...jag kan faktiskt erkänna att jag har tappat kärleken för dig  Jonatan. Inget stämmer det jag skrivit nu! Förlåt mig gubben, men jag kommer ha dig som ett minne för livet. Men varför jag har tappat kärleken för dig så är et för att jag har en massa mellanponny att tänka på! Jag måste prova nya hästar varje gång och lära känna dem! Det är därför, förlåt! :(

Önskar att jag hade hoppbiler på dig och mig och när det är bara du och jag tillsammans! Ska verkligen leta bilder!!

1. En bild på favoritponnyn.
2. När & varför jag började rida.
3. Favoritbilder jag tagit.
4. Min favoritgren.
5. Min högsta dröm.
6. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags).
7. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
8. En bild som gör dig lycklig.
9. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad.
10. En bild jag aldrig publicerat förut.
11. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det.
12. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år.
13. Någon som älskar dig.
14. Mitt mål med ridning

Jag vil också skriva en massa inlägg så idag ska jag sitt amed en massa tidsinställda och skriva! Haha!

Förlåt för min fula header! Jag vet! Jag ska göra en ny idag...men hej då!

Tjingeling, tjingeling!

FÖr några timmar sedan så kom jag hem och då hoppade jag med Piggelin. Sedan gick jag in och sepalde dator och sedan spelade jag star stable och nu sitter jag här och äter rulltårta! :) Menja, jag har inte så mycket att skriva faktiskt...det känns som om min blogg kommer bli väldigt långtråkigt eftersom jag inte kommer ha något att skriva om varje gång jag bloggar. Och varje Tisdag bloggar jag om ridlektionen, varje Torsdag balletlektionen och sådär. Så den kommer typ bli vääldigt långtråkigt! :P Men jaja, skit it. Nu blev det iallfall lite text, haha vet ni?! Idag kom jag med  obortstat hår  till skolan men det märkte typ ingen för jag har ju pash och då kan man ju faktiskt gå i skolan utan att borsta håret för det syns ju som sagt inte då! :)
Men ja, hej då! Ska strax titta på Idol! :)


Sådär, nytt och fräscht!

Nu har jag både gjort en ny header och design, nu ska jag fixa lite mer saker sedan så ska jag bara titta runt...hej då! :)

Tjingeling!

Nu har jag gjort änny en ny blogg, och jag lovar att det här är den absolut sista bloggen jag har gjort..men jag hinner tyvärr inte skiriva med. Men kan berätta att vi har hållt på med Deckare nu men nu slutar vi men ajg ska göra headern och sedan ska jag gåt itll bussen, för det kommer ta jättelångt tid innan den kommer typ. Men ja...hej då! :)




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0