Hemma!

Tjing allihopa! Nu är jag hemma från Bråvalla! Och det var så himla jävla bra!!! Ville inte gå därifrån haha. xD Men sedan såg vi Avicii också och han var ganska bra. :) Hehe det sluteade inte fönrs 2 så somnade halv fyra! xD Men ja. Så värt det och jag har filmat alla låtar så kommer ladda upp de när jag kommer hem från ridlägret osm vi ska på imorgon haha! xD Kommer väll vara trött, men de kommer nog gå bra. :) Vi ska på ett rifläger i Norrtälje på Gryta södergård heter det. :)
 
Idag så kom Frida och hennes mamma hit igen som vi åkte till Dubai med ni vet och det var så himla roligt! Ni kan ju gissa vad vi vjorde! ;) Haha! xD Sedan åkte vi och fika hoss några vi kände och då tog jag med Theodor och vi tränade honom och Fridas kaniner och vi fotade så bilder kommer nog upp sedan! :)
 
Nu ska jag nog avsluta! Kanske bloggar från mobilen om jag kommer ihåg och så kommer jag ju göra videobloggar! ;) Men ja. Hej då! :)
 
 
 
 

Bråvalla festival!


Tjingeling bloggen!

Nu är vi hemma från skara sommarland och nu har jag laddat upp klippet där jag svarar på alla frågor som ni ser. :) Det var väll kul på skara sommarland, men jag åkte inget på vattenavdelningen för jag var så trött för hade typ inte sovit något. xD Men det fanns berg och dalbanor där och som en tivoli också så det åkte vi. :) Men ja.
 
Nu är det inte alls långt kvar! :D Imorgon vid den här tiden är jag framme! :D Kan inte ännu fatta att jag ska få se Takida igen! :D Och imrgon liksom! :D Helt sjukt! Jag kommer fota och filma en massa och videoblogga där så ni vet. :D Men ja! Nu ska jag nog avsluta! Ha det bra. :)
 
 
Snart står man här! :D
 

Svaren på frågestunden


Påväg till skara sommarland.


Skara sommarland!

Tjing allihopa!
 
Idag ska vi åka till Skara sommarland med de vi åkte till Kolmården förra året om ni minns? Ja, vi ska iallafall åka med de för vi ska göra som en liten tradition att åka någonstans med de på sommaren liksom. xD Men ja. Så det ska väll bli kul. :) Jag håller på och klipper ihop videon där jag svarr på frågestundne och den ska komma upp idag har jag bestämt. Vi ska åka tio över så det hinner jag nog. :) Annars kommer den upp på Fredag!
 
Snart ska jag till Bråvalla och det ska bli så himla kul! :D Kan inte fatta att jag ska få se de! Helt sjukt! Trodde inte att jag skulel få se de i sommar, men det ska jag! :D Men ja. Håller på och kollar på roliga videos på 1R fortfarande. Haha har gjort det typ hela tiden. Men hittade en skitbra video! Omg alltså! Ni måste kolla! ^^


Vi ger Theodor mat på landet!


Mot landet!


Halloj alla läsare!

Tjing alla läsare! Har ine blogga på ganska lägen eller ja har bara laddat up pvideobloggar osm ni kanske har märkt! Men ja! Jag orkar inte skriva resultaten från tävlingen i söndags hah. Men ja. Efter så var jag ju på Rix fm vfestivalnen coh den var skitbra förutom att det skule såklart spöregna när ohio skulel komam haha. Men det var så konstigt för Fun. och imagine dragon skulle visst inte komma sedan även fast det stog det! Haha men ja! Den var bra iallafall. :) Och fick träffa Jennifer som jag ska se Stiftelsen senare i sommar me! :D Längtar så mycket!
 
Imorgon åker vi till landnet för att fira midsommar där. :) Jag har tagit med mig hindrena och kommer ta med mig kameran såklart så jag kan filma där och kommer somsagt göra en film när jag kommer hem! :) Men. Ja, Annars har jag inte gjort något speciellt. :) Det känns som om jag bara har kollat på videos med OneRepublic på youtube hela dan haha. Har typ kollat alla videos osm finns på youtube med OneRepublic hehe! Haha! Men jag hittade en som var skitroligt haha! :D
 
 
Här är den. :D
 
 
Kolla på 7:!4 garvar ihjäl mig hahaha! xD Drew slänger iväg sin resväska på en kärring hahaha så jävla kul! xD Men ja. Så det är typ det jag har gjort haha! xD Och juste sedan har jag fått beställa ett skal idag och ska bestälal en OneRepublic rtöja imrogon! :D Så här blev skalet! :D
 
 
Så! :D Men ja. Kommer få det om en vecka typ! Men nu måste jag gå och lägga mig! Hej då! :)
 

Vi sjunger lite haha


Hoss Frida!


Rix fm festival!!


Bal!


Vi hoppar studsmatta!


Tjenare alla läsare!

Tjenare mitt benare som min kompis Felicia brukar säga! Saknar dig så mycket Felicia! Hon är i tyskland nu, så ja om du ser det här Felicia så saknar jag dig! <3 Men ja. :)
 
Har väldigt goda nyheter haha! ;) Nej, men jag ska på Rix fm festivalen snart och jag har precis kommit hem från tävlingen! xD Men det ska bli superkul!!! Och nu såg jag att Fun. och Imagine dragons ska spela där so jag ska se i höst!! :D :D Omg alltså! Kan inte fatt att jag ska få se Fun. igen och även imagine dragons!! :D Det ska bli så himla kul och jag ska gå på den med Jennifer som jag ska se Stiftelsen med i sommar också! :D Men ja. Resultaten kommer ikväll för hinner inte skriva de nu för vi ska snart åka. :D Filmerna kommer också ikväll så att ni vet. :) Sedan så ska jag såkalrt filma på festivalen och ska lägga upp de på Youtube som vanligt!! :D Men ja. Juste såg att jag har fått in ganska många frågor. :) Så det är bara att fråga på!! :) Somsagt, ni har itll på Onsdag kl 16.00 och därefter kommer jag svara på de i en video!! :)  Nu msåte jag gå! Heeej då!! :D
 
 

Frågestund!

Tänkte köra igång en frågestestund igen! För har typ inget och skriva om nu. Men ja! Så nu är det bara att fråga på och ni har på onsdag till er på att fråga för på Torsdag åker ju vi till landet. Men på Onsdag eftermiddag kl 16.00 avslutas den! Så fråga på! Fråga vad som helst föruotm privata!
 
 

Sommarlov!

Ja. Som ni vet så har jag sommarlov. Kan inte fatta att jag har det! Det känns som om det bara ska bli helg och att jag ska gå till skolan på Måndag! Men det ska jag ju inte! Jag har sommarlov! :D Men komemr sakna all så sjukt mycket! Bästa klassen ever!!
 
 

SOMMARLOV!!!


Bal!


Slutat nu :D

Tjing allihopa! Nu har vi slutat. Elelr ja. För länge sedan haha. Vi städade bara klassrumemt och sedan fick vi sluta. :D Hehe typ kvart i 11 eller något haha! xD Men sedan så åkte vi hem till Sofia och nu har vi ätit lunch och snart ska jag åka hem och fixa mig och sedan ska jag åka till skolan igen för vi ska ju ha Bal idag. :D Ska faktiskt bli jättekul1 :) Man kunde önska låtar och jag har önskat If I loose myself haha! :D Hoppas den kommer! ;) Men ja. Kommer nog lägga upp några bilder sedan och så. Men vi hörs. Hej då. :)
 
 
 
Saknar!!! <3
 
 
 

Tjing allihopa!


Hej bloggen :)

Måndag idag då. Men snart är det över! :D Vi får ju sommarlov på Fredag och det ska bli så sjukt skönt och roligt! Ska ju göra en massa i sommar i sommar! :D Men ja. Juste. Ni får önska inlägg och videos nu om ni vill för kommer inte ha så mycket tid till att blogga i sommar eftersom jag har så mycket och göra i sommar. :) Kommer typ vara "ledig" eller vad man säger två veckor pås sommarlvoet och sedan ska ju jag operara mig så. Men så önska på nu ch gör  verklige ndet om ni vill ha nån updatering! För inga önska typ, men då är det ert val för kommer inte skrivva någonting på bloggen då på ttyp två mån elelr vad det blir. Självklart kommer jag lägga upp en massa videobloggar via videofyme, men om ni vill önska inlägg så är det bara att önska på! :) 
 
Nu är det bara chilldagar i skolan. :) Vi har temadagar så vi disskuterar bara om olika saker som mobbnng typ och näthat hade vi idag och imrogo nskulel det vara om typ rasism. :P Ja, ganska tråkigt. Men ttre än lektioner iallafall! :) Sedan på onsdag är det fotbollsmatch på lärarna men ajg slipepr vara med! :D På Torsdag är det städdag och bal på kvällen. :D Så det ska bli roligt. :) Sedan på Fredag slutar vi! :D Längtar så himla sjukt mycket! Men ja! Då ska ag nog avsluta nu. :) Hej då! :) Och komihåg. Önska inläg nu!!!!
 
 
 

Det åskar!


Berlin!


Kommit hem

Nu har kommit hem från Berlin! Kom he igår kl halv 1 eller något. xD Var skittrött! Men det var verkligen en lyckad och superrolig resa med klassen och vill inte att den ska vara slut!!! Kan inte fatta att det är över nu! Så mycket som alla har längtat! Nu är det bara en vecka kvar i skolan också, kommer sakna alla så enormt mycket! Vi går ju ut sedan och i höst ksa ju jag börja på Fryshyset! Men ja! Det var iallafall verkligen jätteroligt!!
 
Om ni undrar varför jag inte gjorde en videoblogg hemma hoss Sofia så trodde jag att jag hade glömt min iphone hemma som jag som tur inte gjorde. För märkte att jag hade den sedan när vi skulle åka haha! Men här kommer bilder!! :D
 
Berlin Haul!


Hoss Felicia!


Berga dag 1


RSS 2.0