Ny singel har kommit ut! (Y) ♥

Nu har Takida äntligen släppt den nya singeln Swallow (untill youré gone) Längtar tills jag får se den live nästa år!  ♥
 

Yes! :D

Yes! :D Nu kan man zooma på min kamera medans man filmar på min digitalkamera! :D Jag märkte det inte förns igår på tävlingen. Det var Emilia som sa det och jag ba? Va, men det går ju inte och då sa hon jo det går och sedan gjorde det! :P Och sedan så har det gjort det sedan dess! :D Är så himla glad! :)
 

Söndag :)

Idag är det Söndag och jag ska typ plugga hela dagen! :) Men sedan ska jag softa också och så! :) Nu vet jag inte vad jag ska göra, men jag orkar inte blogga mer! :P Hej då! :)
 

Resultaten! :)

Idag var det ju tävling i glsippan igen! :) Det var ju inte så värst fint väder, men det stoppade inte mig att tävla. :P Var också sjuk, men tävlade ändå! :P Här kommer resultaten:
 
Candy: Candy gick på 4 fel och kom inte med till final.
Piggelin: Piggelin gick på 4 fel hon också kom inte heller med till final.
Theodor: Theoor fick 2 fel och kom till final, men jag missade hans start så jag startade honom aldrig i finalen! :P
Fluff: Fluff gick jättefint i grundomgången. Han gick på 3 fel och då kom han med till final. Där han gick han på 5 fel.
Candy idag. :)
 

Fullspäckad dag! :)

Idag var det en fullspäckad dag! :) Först var det tävling och sedan kom Darling och hennes familj och åt middag! Det var jättekul som vanligt! :) Vi åt, gjorde modesvisning, busringde och gjorde spöktunnel! :P Hehe. När vi busringde så busringde vi 118 800 och skulle testa om Robert Pettersson fanns, men det gjorde han ju inte! :P Sedan provade jag på hans fru också, men hon fanns ju inte heller. Hehe! Men skulle bara prova! xD
 
Nu har Darling åkt hem! :( Längtar redan till nästa gång vi ska äta middag hoss de! :) Jag ska skriva resultaten från tävlingen nu. Hann inte det när jag kom hem eftersom de skulle komma. Men nu ska jag avsluta.Hej då. :)
 
 
<333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Bäst! ♥

 
 
 
 
 
 
 

Skaffa praplats √

Japp! Då har man skaffat praplats då! :) Jag ska inte praoa på djuraffär uta det är några som känner som har fått jobb att göra musikvideos åt artister och då ska jag lära mig att få göra det och sedan hur man klipper på andra program! :) Då kommer jag kunna göra mer videos på Sony Vegas och så! :) Men det ska bli jtätekul och jag ska skriva om mina praodagar då! :)
 

Äntligen helg! :D

Yes! Nu är det äntligen helg! Så himla skönt. Om ni undrar varför jag inte har uppdaterat tidigare så är det för att jag har pluggat sedan jag kom hem. Eller inte direkt för då laddade jag ner Takida låter till min mobil. Men sedan pluggade jag till slut och har typ pluggat i en timme och det får räcka. :) Men jag måste kunna alla frågor för de kommer komma på provet. Det är ganska mycket så jag måste plugga jättemycket på Söndag. :/ Men jaja. Nu är det ialalfall helg och det är somsagt så skönt! 
 
Imorgon är det tävling igen och det ska bli så himla kul! :D Längtar så mycket! :) I lätt ska jag starta som nr 2 med Candy, 12 med Piggelin och 22 med Theodor. Det var inte så många starter men lättklassen komer nog slåss ihop för att det är så få starter i lätt ny, men då får jag se vad jag hamnar då. :) Sedan på kvällen ska Darling och hennes familj komma och äta middag och det ska bli jätteroligt! :D Då ska vi bestämma någon till resa som vi ska göra tillsammans igen nästa vår eller sommar och jag längtar så mycket tills dess!
Sedan på kvällen hoppas jag att vi kan bada när det är sådär mörkt igen! Det är ju så himla mysigt! :D ^^
 
Sedan så ska jag plugga typ hela Söndagen och vara med kaninerna och inte så mycket mer. Så ja. :) Så ser min helg ut! :)
 
Idag på hemkunskapen kom Ehab in och sa att min dator hade kommit! :) Så himla bra! Då slipper jag äntligen den här skitlånedatorn! Jag hatar vekrligen den. Jag hade liksom skrivit en text som hade tagit 40 min och sedan skulle jag då såkart trycka på en knapp så att allt raderades och sedan kunde man inte ångra så det ska bli jätteskönt att få tillbaka min gamla! :)
 
Just nu lyssnar jag på Takida och softar! Jag älskar Takida så mycket. De är så bra! Jag lyssnar på Handflake Village som är favoritlåten! <333 Om ni lyssnar på de så kommer ni också älska de jag lovar! Låtarna är så himla bra! Robert menar iallafall nåt med låtarna. I de flesta band så skriver de bara huller om buller om man hör inte ens vad de sjunger för att de skriker så mycket och så är inte Robert och Takida och de är så sjukt bra helt enkelt! Takida forever and ever! <3333
 
Har gjot två tidsinställda tills imorgon medans jag är på tävlingen så att ni vet! :) Skriver även resultaten efter tävlingen också! :) Men nu ska jag avsluta. Bye! :)
 
 
Ni fick en bild på söta Smulan från träningen i förrgår! :)
 
 

Haha bäst! ♥


Fixat kaninboden! :)

Det har varit några arbetare här som har fixat kaninboden så snart ska Piggelin, Fluff och Candy få flytta in i kaninboden. :) Det kommer bli så bra och Fluff och Piggelin ska bo tillsammans och sedan ska Candy och Smulan bo tillsammans om det går och Candy själv! :) Kommer somsagt göra en till video där jag visar hur mina kaniner bor igen när allt är iordning gjort, men jag säger till när den kommer upp sedan! :)
 

Visste ni att?

Robert i Takida har startat ett till band som heter Stiftelsen? De tänker bara spela Svenska låtar där, men för det så ska de inte lägga ner Takida och det är superbra! :) Det tänker inte storsatsa på det bandet och gör det bara för skojs skull! :) 
 

Orienteringsdag :)

Jag vet. Har sagt att jag inte tänker uppdatera så mycket nu, men vill bara gör det nu! :P
 
För ungefär en och en halv timme sedan så kom jag hem från skolan. Vi hade orienteringsdag idag och det gick väl bra! :) Kommer typ få E idag, men bryr mig inte vad jag har för betyg i det eftersom det är så sjukt tråkigt och man bara går där i skogen och vill att lektionen ska sluta typ. :P Men idag var det ganska kul faktiskt, men kunde ändå inte få bättre betyg så ja. :P 
 
Nu har det verkligen blivit höst och det är supermysigt! :) Nästan alla tröd har blivlt gula nu! :) Älskar hösten! :D Då kan ju träden bli i alla möjliga färger. Gula, oranga och röda! :)
 
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Men typ ta det lugnt och sedan ska jag plugga till No provet. Vi har fått mer saker som vi ska kunna så måste verkligen plugga jättemycket nu! :/ Sedan blir det kebab till middag! :D Mums! :) Men nu ska jag avsluta. Bye. :)
 

Visste ni att?

Det är samma skådespelare som spelar Jeff i bandet Stillwater i Almost Famous som spelar Dave i Alvin och gänget?! :) Det är sant. :) Han heter egentligen Jason Lee och man ser inte så bra om man söker på bilder på google, men man ser att det är han om man tittar noga! ;) 
 
Jeff:
 
Dave:
 
 
Det är svårt! :P Men sök upp om ni inte tror mig! xD 

Önskeinlägg! :)


Visste ni att?

Jag har 10 % bättre syn än alla andra. Det var nära att jag skulle behöva glasögon, men jag behövde inte det som tur var. :P
 

Mina kaniner :)

Theodor:
 
Theodor är verkligen en charmig kille. Han vill gosa hela tiden och har mycket trevlig temperament. Inte så ofta men ibland kan han få för sig att göra glädjeskutt när jag hoppar med honom. Han är en riktig trevlig kille som är jätteduktig på att hoppa.

 
Polly
 
Polly är en mycket finurlig dam med mycket fart och har mycket hoppglädje! Hon kan vara lite sprallig när man sätter på henne sele och ha lite dåligt me tålamod om man bär runt på henne alltför länge. Hon kan vara lite virrig inom hoppningen, men det mästa har vi tränat bort! :)
 
 
Candy
 
Candy och är allt en liten sur mamma för när hon fick sin första kull så blev hon sur. Hon började attackera honor utan anledning! Inom hoppningen har hon fart. Men hon river lite här och där! Annars är hon jätteduktig!
 
 
Piggelin är en pigg tjej som gillar att hoppa! Hon är jättesnabb inom det, men kan slarva lite ibland. :) Annars är hon faktiskt ganska duktig! :)
 

Fluff
 
Är en liten kille som är full av livsglädje men iland kan han också vara lite sur! ;) Men han är snabb inom hoppning! Han är väldigt Fluffig så jag brukar kalla honom Fluff. Hans päls måste borstas en gång per vecka!
 
  
 

Ny bagrund på mobilen då! :)


Tidsinställda inlägg

Kommer somsagt inte blogga så mycket nu för jag har uppdaterat ganska mycket och det känns lite onödigt att skriva de här - idag har jag och idag ska jag göra inläggen! Men jag har gjort ganska många tidsinställda inlägg och två kommer vara önskeinägg! :) Och så har jag gjort tre Visste ni att inlägg! :) Om ni vill önska inlägg så önska på så kommer jag göra de inläggen till tidsinstäldla inlägg! :)  Somsagt det är inte jag som läser min blogg utan det är ju ni! :)
 

Badat! :)


Ridlektion 25/9

Häst: Snowberry
Ridlärare: Claudia
Övning: Sitsträning
Är jag nöjd med lektionen: Ja :)
Hur gick det: Bra! :)
 
 
Jag fick alltså Snoerberry och blev så glad eftersom hon är en av mina favoiter! :)  Det var ju Sitsträning som det stog på schemat idag. :)

Vi satte upp på stallplan och sedan skrittade vi en kort sväng ute. Efter det gick vi in i ridhuset. Efter en stund så skulle vi ta tyglarna och gå in 1-2 m innanför spåret. Alltså ungefär under lamporna i ridhuset. Vi skulle sakta av till hallt och sedan skulle vi komma fram i skritt, men vi skulle inte behöva använda våra hjälper så mycket. det var Snowberry ganska duktig på. :) Efter det skulle vi galoppera, men ändå rida under lamporna i ridhuset. Alltså inte på det vanliga spåret. Det var ganska svårt eftersom det blev ganska trångt och så, men det gick ju. :) Man skulle också rida utan stigbyglar. Sedan skulle vi vända rätt upp i trav och så hade Claudia ställt två koner bredvid varandra och där skulle man skrita och sedan trava igen. Varannan skulle rida åt vänster och varannan åt höger. Sedan skulle vi galoppera och så skulle man se vilken galopp man hade. Om det var höger så skulle man vänta åt höger från medellinjen och om det var vänster så skulle man vända åt vänster. Det var svårt för jag hade nästan alltid fel galopp! :P Så det var lite svårt. Men till sluta lyckades jag. :) Men då skulle vi såklart avsluta och träna på att ställa hästarna fast de var raka. Alltså de skulle titta innåt med ögat, men ändå vara raka. Det gick bra! :) Sedan skulle vi komma in på volterna istället och där skulle vi öva på att ställa hästarna. Snowberry var jätteduktig, men jag ställde lite för mycket. :P Sedan var ridlektionen slut!
 
Det var en ganska rolig ridlektion och Snowberry var jätteduktig i helheten! :)
 
 
Foto: Alexandra Sewén! 
 
 

I come always love you! ♥


Ny bakgrund! ♥


Bästa låtarna! ♥

 

Robert Pettersson!

Ni vet att vi åkte ju till ridläger och eftersom jag har hjärtfel och såhär hjälpmedel och sådant så är det en förening som har hand om det typ. Då får man önska sig saker där som man typ drömmer om! xD Nej men typ. Och då ska vi fråga om man får önska sig fler saker och då ska jag såklart önska att träffa Robert Pettersson personligt!!!! :D Då får man ju typ prata med honom och det skulle vara så himla cooooooolt!!!!!!! :P Hehe. Men hoppas verkligen det går. Annars så skriver de Aoutografer på konserterna och de skulle det på grönan, men det skulle säkert ta jättelångt tid, typ tre timmar så vi gjorde inte det. Men då får man ju träffa de och så! Och vi måste det om vjaginte får önska mig mer! Men ah. Hoppas verkligen det går!!!!! :D Hihi! ^^ Robert Pettersson in my  ♥!!!!! Hehe... :P
 
Men jag tycker det är så synd om honom. Eller nu mår han ju bättre, men för några år sedan eller för ganska länge sedan så var han jättedeprimerad och tänkte ta livet av sig. Han hade liksom planerat det och allting! Han bokade in sig på ett hotell och tänkte ta livet av sig i badkaret. Han tänkte skära sig i handlederna, men som tru var så gjorde han fel och då ringde han tillslut Ambulansen och sedan när han kom ut från sjukhuset så blev han tvångsintagen och gick i terapi! Ni förstår inte hur svårt han har haft det! :( Tycker så himla synd om honom! Men nu mår han bättre som tur är. :) Och så har han familj och så! Men ja...
 
 
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Hemstudiedag! :)

Idag har vi Hemstudiedag! :) Så man kan säga att man är ledig då! :) Men måste plugga till No provet som ska vara på Onsdag! Så ska plugga massor på det!
 
Idag var det också utvecklingssamtal och det gick väll bra! :) Jag och mamma var i Nacka Forum innan vi skulle åka till min skola. Vi tog buss till Nacka Forum och åt lunch där och jag åt sushi! det var jättegott! :) Sedan köpte vi två Usb minnen och tänkte köpa en laddare till min kamera eftersom vi råkade kasta den för jag trodde att jag inte skulle behöva den här mer när den var sönder. Hade ju köpt den röda då, men den gick ju också sönder! :P Men de hade inte det så vi ska beställa det på internet istället. :) Sedan så hade vi Utvecklingssamtalet och sedan åkte vi hem. Då gick jag ut med Chester och nu ska jag plugga! :) Så hej då! 
 
 
 

Bästa låten! ♥

Bästa låten ever! Älskar den! Lyssna bara!
 
 
Älskar dig Robert!!!!! <3333333

Smulan tränar för första gången! :)

Här kommer en film när Smulan tränar för första gången! :)
 

Filmer från konserten :)

Nu har jag äntligen listat ut vad alla låtar heter. Lite jobbigt var det för de har gjort typ 50 låtar totalt och jag skojar inte! Men de är så j*vla bra. Men aja! Här är filmerna! :)
 
Förlåt för att jag hamnade efter lite ibland, men jag tappade bort Robert på en del filmer som ni ser! xD
 
A point of View
 
 
Give into me
 
 
 
Jaded
 
 
 
Losing
 
 
Evil Eye
 
 
The Dread
 
 
Tear it Up Again
 
 
Curly Sue
 
 
Deadlock
 
 
Never alone Always alone
 
 
Haven Stay
 
 
The Artist
 
 
The burning heart
 
 
 
Willow and Dead
 
 
 
Hehe. Trodde inte de skulle spela You learn som var den enda låten som jag kunde typ så det var därför jag sa ja! Mobba mig inte! :P
 
You learn
 
 
Fire away
 
 
Och nu finalen! Den är så grym! Varför jo kolla i slutet!
 
 
 

Tävling

Idag var det ju klubbätvling i stallet och det gick väl hyfsat. :) Fick Elektro. :)
 
Första start var kl 10 och innan dess så skulle vi värma upp. Försökte hålla igång Elektro så mycket som möjligt eftersom han är seg. Men det gick bra och vi fick framhoppa på ett hinder och även det gick bra! :) Tror jag har tävlat en liknande bana så jag kunde den rätt bra. Var orolig att jag skulle glömma bort den precis innan där, men jag kom ihåg den. Först skulle man hoppa fram på hinder nr 1 och då var Elektro jätteseg, men höll inte igång honom så bra. Han rev det, men sedan gick det ganska bra. :) Han var fortfarande ganska seg och jag tappade honom ganska mycket, men är väll nöjd ändå. :) Det kunde ju ha gått sämre. ;)
 
Mina föräldrar kom försent så det blev ingen film, men hade nog inte lagt ut den ändå för att jag säkert red så fult! Men aja. :)
 
Idag får jag träna Smulan så jag ska faktiskt ta och göra det snart! :) Ska filma så film kommer upp sedan. :) Ska lägga upp det här med, så håll utkik! :) Nu ska jag avsluta. Hej då! :)
 
 
Detta var för ett år sedan! :P

Älskar scenen!

Haha älskar denna scen ur Almost Famous också! xD
 
 

Love you! ♥

Älskar dig! Bra att du inte tog självmord! Älskar dig Robert!
 
 


Mitt veckoschema på min fritid

Fick ju ett önskeinlägg om att jag skulle skriva mitt veckoschema på min fritid. Här kommer det. :) 
 
  • Måndag: Blockflöjt.
  • Tisdag: Ridning
  • Onsdag: Inget
  • Torsdag: Inget
  • Fredag: Inget
  • Lördag, tävling. Varannan vecka.
  • Söndag tävling. Varannan vecka.
 
Så detta är mitt veckoschema på min fritid! :) På Onsdagar - Torsdgara och ibland Fredagar så är ju Chester och Easton här och då går ju jag ut med de. Men annars så mitt veckoschema på min fritid ut såhär! :)
 
Önska gärna mer inlägg! :)))
 
 
Ful som fan, men jag bjuder! ;)

Tävlingsböckerna är fixade! :)

Här är resultatet! :)
 

ssupersmothie.blogg.se 1 år!

Idag fyller min blogg 1 år! Jag har alltså bloggat 1 år och jag har tyckt att det har gått ganska bra! :) Har fått rätt många kommentarer och statistiken har varit rätt så bra under hela året faktiskt! :) Jag är iallafall nöjd med 20-30besökare per dag! :) Ibland har det ju varit mer, uppåt 70 ibland osv! Så är väldigt nöjd med statistiken! :) Bra jobbat!

Jag har tyckt att det har varit kul att blogga! Ibland har jag ju varit fundersam om jag skulle ta bort bloggen, men det var tur att jag inte gjorde det! Men nu säger vi: Hipp, hipp hurra! Hurra! HURRA!!!!! :) Grattis på födelsedagen ssupersmothie.blogg.se! ♥

Här är foton som jag har lagt upp genom året!
 
 
 Första fotot jag laddade upp!
 


 
´

Ok! Nu har ni nog tröttnat på att se bilder eller?! Haha ja, det tror ja! :P Men det var min lilla eller rättare sagt stora bildbom, har ju såklart många fler bilder. Men aja, hej då! Och grattis än en gång ssupersmothie.blogg.se!!! :)

 

Önskeinlägg! :)

Har fått ett önskeinlägg och ska göra det i ett tidsinställt inlägg, men det kommer upp idag! :)
 

Fan!

Fan också! Var tvungen att starta om min dator och eftersom det är en låne dator så har de gjort så att om man stänger av den så raderas allt man har för att de vill inte att man ska lägga upp bilder och sådant på de, men jag gjorde det det ändå och så var jag tvungen att stänga av den för att den hackade upp sig så allting som jag hade fotat och som jag hade hade raderades! :( Även två blooper filmer! Åh. Dumma dator! Hoppas min dator är klar snart så jag slipper ha den här dmma datorn! Men ärligt, jag hade jättemycket där som jag skulle ha. Jag hade också när Easton badade och så som jag skulle göra en fllm om! :( Åh! Blir så arg! Men när Easton kommer igen så ska jag filma när han badar igen och filma om allt som jag hade! Det blir ju inte precis lika, men ändå! Dumma dator säger jag bara!!! Orkar inte skriva mer. Hej då!
 
 
Slumpad bild.

Bilder från konserten! :)

Här kommer bilderna från konserten! :) Och det är somsagt inte jag som har fotat de utan det är Grönalund!
 
 
 
 
Love you! <3 Robert är så snygg!!!!! :P
 
 
 
 
 
 
 
 

Helg! :D

Nu är det helg! :D Så himla skönt! :D
 
När jag kom hem så gjorde jag rent åt Piggelin och Fluff och sedan var jag ute med Theodor och filmade honom! :) En film kommer snart! :) Sedan när jag får min andra dator så ska jag göra en blooper film! :) Men aja. Sedan så kollade jag på Almost Famous och sedan blev det middag och sedan så har jag fixat med Takida filmerna från igår! :) Vet inte riktigt vad alla låtar heter så jag måste söka på vad de heter och så! :P Lite jobbigt. :P Men aja. Filmerna kommer upp här när det är klart iallafall! :) Ska lägga upp bilder i ett annat inlägg också, men kan säga redan nu att jag inte har fotat de! :) Har tagit de från Grönalunds facebook! :)
 
Sedan så har jag inte gjort så mycket mer idag! :) Bara softat och så! :) I morgon ska kanske Darling komma och då ska vi åka ut med rullstollen och den roliga saken och göra lite andra roliga saker! ;) Sedan på Söndag är det klubbätvling i stallet! :) Det var länge sedan så det ska väll bli roligt! :) Jag önskade Daisy, Skrållan och nån mer! Kommer inte ihåg! :P Men aja. Nu ska jag avsluta. :) Hej då! 
 
 

Fredag! :D

Idag är det Fredag och det ska bli så himla skönt med helg! :D Slutar efter lunch idag också och det är soft! :) När jag kommer hem så ska jag vara ute med Theodor och de andra kaninerna. Tror jag ska filma lite hc göra en ny film om honom eller de andra kaninerna också! ;) Haha. Älskar att göra filmer! :P Men sedan så ska jag se på Almost Famous! :)
 
Vet ni. Jag drömde en jättekonstig dröm inatt, eller den var bra. :)  Jag drömde om Stillwater! :P Och att jag typ va med de och att jag hade blivit sångerska i deras band! :P Haha. Jättekonstigt alltså! Sedan så hade någon typ tagit Russel och satt honom på nån ö. Det var så konstigt. Men sedan hittade vi honom och jag var så glad! :P Efter det så hade DIck kommit på någon rolig sak och det var att man liskom sätter en äppelbit på ett glas och så skulle man skjuta det från glaset och då gjorde jag och Russel det och vi tyckte det var jättekul! xD Sedan så såg jag Jeff och då så här kollade han jätteglatt på mig och sedan så var drömmen slut! :( Jättekonstig, men rolig dröm! :P Hoppas jag drömmer om de inatt igen. Men ja...nu ska jag avsluta. Bye! :)
 
 
Älskar den här scenen ur Almost Famous! :P

Takida!

Nu har jag kommit hem från konserten och den var grymt bra!!!! :D De har hamnat bland de bästa på listan nu asså! :D Fast en del låtar var lite väl, men Robert som sjunger var så grym också! :D Konerten var iallafall lyckad kan man ju säga och man hade ju bästa platsen också! ;)
 
Kommer lägga upp alla videos på Youtube och kommer lägga upp de här sedan också! :)
 
Skola imorgon då. Men det är Freda och det ska bli så skönt med helg sedan! :)
 
Men nu ska jag avsluta! Hej då!
 
 
Och glöm inte! Sillwater är fortfarande bäst! ;) Eller nej, de har faktiskt delad plats nu! :P
 

Konsert snart! :D

Nyss var jag ute med Easton! :) Chester var också här idag, men jag skulle inte hinna gå ut med honom för han går hem fyra så jag kunde bara gå ut med Easton! Men jag gick en långpromenad med honom och så avslutade jag med att gå till sjön och så fick han bada där och så. Filmade som vanligt så ska göra en till film om Easton också! :P Men sedan får det räcka med filmer om Easton och Chester på ett tag! ;)
 
Snart ska jag på konsert! Jag ska gå med min kompis Filippa som jag pluggar med i Nacka Forum. Vi gick ju på grönan för ganska länge sedan också, men nu ska vi bara kolla på konsert! :) Det är Takida som ska spela och de är ju också bra! :) Men Stillwater är bäst! :P Även fast de inte finns och inte spelar längre så tycker jag de är bäst!  Så är det bara! :P Men japp. Snart ska man alltså på konsert och det ska bli nice! :) Den ska börja kl 8 och vi ska ses utanför Mac Donald´s och äta där innan och sedan ska vi ta färjan till grönan! :) Längtar så mycket och videokameran hänger ju såklart med! :) Men jag bloggar mer sedan för nu ska jag avsluta! Bye!
 

Ny film om Chestter! :)

Nu har jag lagt upp en ny film om Chester så det är bara att checka deras kanal nu! ;)
 

Instagram

Det har kommit en ny funktion på blogg.se och det är att man kan lägga upp foton från instagram till sin blogg! :D Bra vah?! :) Så det ska jag göra ibland! :)
 
 
Love you! <333333

Glömde!

Tänkte ju lägga upp bilder från labben igår, men det blev aldrig av så gör det nu för er som är intresserade! :)
 
 

In school! :)

Nu är man i skolan igen och det är redan Torsdag! Veckorna går så himla fort och speciellt på hösten tycker ja, men det är tråkigt för jag gillar hsöten! Men den har ju precis börjat kan man ju säga. Det är bara några träd här och där som har gulnat! men snart är den här och den är så himla mysig så jag längtar till hösten! :) När det är höst så ska jag gå ut och fota massor på fina blad och sedan ska jag såklart lägga upp de här på bloggen! :) Men ja...
 
Idag har vi So test. Man kan bara få ett E på det och har pluggat någorlunda iallafall så jag kommer ju klara det! :) Det var jättelite man skulle plugga! :P Men aja.
 
Ikväll är det konsert! :D Ska gå med Filippa oc
h se Takida! :) Det ska bli skitkul! Men aja. Nu ska jag avsluta för jag ska göra lite andra saker nu tänkte jag! :) Hej då!
 

Laddat ner mer musik till mobilen! :)

Nu har jag som rubriken lyder laddat ner mer musik till min mobil! :) Jag lyssnar ju på musik till och från skolan och jag tog ju bort alla The Ark låtar och så nu har jag laddat ner mer musik till min mobil! :) Jag har laddat ner låtar från One Rebublik som är också jättebra och så har jag musik från Edward Sharpe and the Magnestic steros med Home ni vet! :P Älskar den låten asså! Sedan så har jag såklart Stillwater låtar och ja lite andra låtar! :) Hehe. Tänkte bara skriva om vad jag lyssnar och vad jag gillar för musik! :)
 
 
Min älskade mobil!!!!!! :P

Tjing!

Idag har jag som vanligt varit i skolan och det gick väll bra! :)
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag ska typ plugga lite för vi ska ha prov imorgon på Son, men det är bara ett E prov så behöver inte plugga så mycket till det. :) Efter det ska jag faktiskt ta och se på film, men inte på Almost Famous! ;) Kan ni gissa då? :P Harry Potter såklart! :P Men jag ska se fyran för vi har ju alla filmer nu, men när vi skulle beställa fyran så ville jag se fyran innan den hade kommit så då hyrde vi den på tvn och sedan så tänkte vi se om alla filmer igen, men det blev aldrig så. Så då har jag inte sett fyran som vi har nu än! :P Kanske lite konstigt, men aja. :) Nu ska jag avsluta! :) Bye!
 

Jag och Dingo

Tänkte lägga upp två klipp när jag hoppade Dingo förr, förra veckan så här är är de! Obs. Vet att jag rider asfult! Men jag bjuder! ;)
 
 

Orientering


Ridlektion 18/9

Häst: Minty
Ridlärare: Claudia
Övning: Uteritt
Är jag nöjd med lektionen: Japp! :)
Hur gick det: Bra
 
Idag skulle vi rida ut och jag skulle ha Minty igen! :) Som vanligt så har jag inte så mycket att skriva om eftersom det var uteritt, men vi hoppade mest över diken och sedan över en stock! :) Minty var duktig, men jag hade för dålig fart när jag skulle hoppa stocken så kom över lite före, men det gick ju bra! :P Sedan på dikena så klev hon nästan över medans alla andra hästar hoppade högt över! :P Men ibland kunde hon också. :) På slutet galopperade vi uppför en backe och sedan så travade vi i en cirkel på ängen då. Försökte ställa Minty lite då, men det gick inte så värst bra. Men det berodde på mig för jag ställde henne alldeles för lite. :P Men sedan så red vi mot mot stallet och sedan red vi förbi parkeringen istället för att rida till stallet och tog en annan väg. Där skulle vi galoppera och då blev det lite kaos för det var en tjej som var lite rädd, men ja. Sedan gick det bra. Vi skulle även avsluta med att rida på sandbanan ute och det var jättekul! :) Vi fick också galoppera där över hela banan och det var somsagt jättekul! :) Fast Chiko blev jättehet och började skena och sedan blev alla hästar uppjagade av honom så det vart lite kaos även där, men när jag bromsade Minty så stannade hon bara så hon blev inte het som tur var! :P Hehe. Men ja. Sedan så var ridlektionen slut! :) 
 
Tyckte det var en rolig uteritt och Minty var ganska duktig fast hon var lite seg ibland. Men aja. :P
 
 
Lila Minty i hagen. :) Foto: Alexandra Sewén!
 

En liten rolig video! :P

Hehe! Gjorde en liten rolig video! Tänkte lägga upp den här! xD
 

Dagen :)

Tjing allihopa! :)
 
Idag har jag varit i skolan som vanlligt! :) Men innan jag åkte till skolan så skuulle jag till tandläkaren och det gick bra! :P Hade inga hål iallafall och det är ju bra. :) Sedan så kom jag till skolan och då var det No och sedan lunch och efter det Engelska och till sist Idrott så jag fick en väldigt kort dag idag! :P Men det är ju soft!
 
Efter skolan så gick jag ut med Chester för han var här idag och jag filmade honom och ska göra en ny film om honom! :)
 
Nu ska jag bara softa lite och sedan ska jag kolla på 112 på liv och död och sedan Det okända och även Mannen som talar med hundar! :) Det är så bra! :) Men nu ska jag kolla på Almost Famous igen! xD Men den är så himla bra!!!! :P Kanske hinner kolla på hela om jag börjar nu eftersom 112 på liv och död börjar 20.00! Den är ju två och en halv timme! Jättelång! :P Så jag måste avsluta! Bye! :)

 
 
 

Resultaten!

Idag bar det av till gulsippan igen! :) Det var som vanligt en jätterollig dag med Emilia och Felicia! :D Vi fick också fint väder så det var ju nice! :) Kaninerna gick inte så bra, men här kommer resultaten!
 
Candy: Hon gick inte så bra idag. Hon var inte på hopphumör helt enketl. VIlle mest ta det lugnt och äta gräs! :P Hon gick på 2 fel och kom inte med till final Hon hanade på plats 29/31.
 
Piggelin: Piggelin gick jätteinfint! :) Hon sprang igenom hela banan och gick på 1+3. Räckte tyvärr inte till en placering. Hon kom på plats 19/31.
 
Theodor: Fick för mig att Theodor hade gått upp till medelsvår, men det har han ju inte alls! Han har fortfarande bara 2 pinnar i rak lätt! Så dum man va och sedan så sa jag det till hon som skulle döma klassen och då strök hon Theodor därifrån och så fick de lägga till honom i medeln fast han ändå inte hade gått upp till medel! Jag bara trodde! :P Så klumpig man är alltså! xD Så han fick inte starta alls idag! :( Stackars Theodor. Han fick följa med, men inte starta! Ni anar inte hur dum och pinsam jag kände mig där! :P Dum mot Theodro och så var det så pinsamt! xD Men jaja...

Fluff: Fluff skulle ju debutera medel idag och han gick bara på 3 fel! Tyvärr gick han inte till final. Det var 2 orna som gick till final så det vart ju lite surt, men nya tag nästa gång! :) Är ialalfall jättestolt över honom! Han var ju jättedutkig ändå! :)
 
 
Lilla Fluff på tävlingen! :) Håller på att ladda upp alla filmer från tävlingen nu så håll utkik! ;)

Dagens outfit


Kvällen slut! :(

Japp! Då är den roliga kvällen slut! :( Det var så kul när det var här!
 
Först pratade vi och var ute. Sedan gick vi in och åt förrätten. När vi hade ättit förrätt så ville jag, Sarah och Julia åka ut med den roliga saken! Det var skitkul som vanligt! :P Efter det åt vi varmvrätt och sedan åkte vi ut med den roliga saken igen! Efter det åt vi efterätt. Sedan badade vi när det var mörkt ute och vi hade tänt upp poolen då och det var så mysigt och kul! :D
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och tagga till tävlingen imorgon! :D Har inte hunnit att fixa transportburarna så jag får gå upp ganska tidigt imorgon eftersom jag måste göra det då. Ska typ gå upp kl halv 8 så måste nog gå och lägga mig snart! Men ja...nu ska jag avsluta! Resultaten från tävlingen kommer imorgon! Bye!
 
 
 
Nice! <3

Dagens outfit


Blooper film!

Tänkte att jag skule göra en blooper film där det blir fel och så när jag ska spela in filmer! :P Så jag ska faktiskt göra det, men jag har ju alla de filmerna på min andra dator som är och lagas! Men den kommer ut när den kommer ut helt enkelt. Typ om några veckor! :)
 
Men ja..det var bara det. Hej då! :) 
 
 

Planer m.m :)


(Y)

Nu har jag äntligen alla mina favvo filmer!!!!! :D
 

Almost Famous har kommit! :D

Japp! Almost Famous har kommit! :D Är så himla glad! :D Kollade på den direkt! :P Den är nästan två timmar så det är därör jag inte har uppdaterat och jag kollade den när jag hade kommit hem och jag kom väll hem vid typ tre, halv fyra så ja! :) Men efter jag hade sett den så gick jag ut och la mig i gräset! jag vet inte varför, men det var så mycket tankar och käsnlor från filmen så ville bara det! xD Asså den är skitbra!!!!! Men när jag låg där i gräset så kändes allt så annorlunda. Det kändes så härligt och jag såg hur jorden snurrade. Jag skojar inte jag lovar! Eller så var det för att molnen flöt iväg uppe i himlen och att det bara kändes som det, men det var så härligt! Kunde bara ligga där och kolla upp i himlen i flera timmar. Men kände att jag blev böt så jag gick tillslut upp! :P Men ja...nej jag vill gå ut dit igen! Men det kan jag ju inte :P Hehe. Men ni måste bara göra det! Lägga er i gräset och kolla upp på himmlen och bara låta alla känslor och tankar försvinna!
 
Nu är det helg också! Så skönt! :D Men nu ska jag göra lite andra saker så hej då!
 
 

Friday!

Idag är det Fredag! :D Snart är det elg och det ska bli så chill! :) Vi börjar som vanligt 8.20 så jag bloggar lite här och så! ;)
 
Nu har jag tackat Karin för att jag gillar Stillwater! :P Nej, men det var ju faktiskt därför. om vi inte hade sett den filmen så hade jag nog fortfarande gillat The Ark! Men jag tackade henne i Onsdags, men jag har ju glömt att skriva att jag gjorde det! :P Jag ba: Karin kom ett ta! :P Kolla du vet den den där Almost Famous filmen vi såg förra höstas. Hon ba ah. Då sa jag jag: Jag iglalr det där bandet Stillwater och om vi inte skulle ha sett den där filmen så skulel jag fortfarande gilat The Ark men nu gör jag inte det utan jag gillar Stillwater. Hon bah: Yeah Stilwater! xD Hehe...men ja! :)
 
Det ska bli en jätterolig helg asså! :D Imorgon kommer Elin och Frida och de och de ska äta middag hoss oss och sedan ska vi bada i poolen när det är mörkt! :) Och sedan i bubbelpoolen! Ska bli så himla kul! :) Sedan så är det ju tävling på Söndag! :D Längtar så himla mycket! Det är egentligen imorgon också, men eftersom de ska komma så kan jag inte och vi tänkte tävla imorgon asså jag och Frida, men det blir inte så! :( Men jaja...sådant är livet! :) Men det är lite synd för det är typ sista dubbelhelgen för i år. Har sett på tävlingsprogrammet och i helgen är det typ sista dubbelhelgen! Aja!
 
Nu ska jag avsluta! Men vi kanske hörs sedan! Hej då! :)
 
 
Älskar dig Theodor!!!!! <3333333333

Tjing bloggen! :)

Tjing bloggen! :)
 
Har inte bloggat sen igår så tänkte uppdatera lite! :)
 
Skoldagen idag gick ovanligt snabbt tyckte jag. :) Men det gick segt på Engelska lektionen! Var lite trött då, men på So lektionen bara flöt iväg! :P Sedan slutade vi! Halv tre som vanligt! :) Då åkte jag hem och gick ut med Theodor! Filmade honom och jag ska göra en till film! ;) Men det kommer komma efter filmerna från tävlingen på Söndag för jag har redan lagt ut ganska många filmer efter den 2 sep som ni kanske ser! :) Jag var ute med Theodor i typ en timme och sedan så gick jag in och satt lite framför datorn och sedan var det middag och vi bestälde kina mat igen! Så gott! :) Men nu ska jag avsluta! Vi hörs sedan! :)
 
 
Världens sötaste bild på Theodor som jag tog idag!!!! :P
 

Lunchrast! :)


Bilder från labben idag! :)

När vi ska labba så ska vi fota resultaten och så och då tänkte jag lägga upp bilderna här nu på bloggen för de som är intresserade! :)
 
 
 
 
 
 
 
Sedan lite bilder på mig också! xD
 
 
 
 
Ok, inte så snygga då, men bjuder! :P
 
 

Ridlektion 11/9

Häst: Minty
Ridlärare: Annika
Övning: Sitsen
Är jag nöjd med lektionen: Ja! :)
Hur gick det: Bra! :) 
 

Vi fick ha Annika istället för att Claudia skulel göra någonting så hon kunde inte ha hoss igår så vi fick ha Annika istället! :) Kommer faktiskt inte ihåg så mycket av lektionen igår! :P Har ett ganska kast minne efter bara en dag, men, men. Får hoppas att jag kommer ihåg någorlunda! xD
 
Först skrittade vi fram på ånga tyglar. Sedan skulle vi känna våra sittben i sadeln och när vi skulle ta upp tyglarna så skulle vi inte böja oss fram. Det var ju så svårt, men jag böjer mig alltid fram när jag ska ta upp tyglarna så det kändes ju lite konstigt! :P Sedan skule vi rida över hela ridhuset och efter det så skulle vi värma upp genom att rida in på tre volter i ridhuset. Det skulle vara max 4 i varje grupp och då slapp vi bli så många i varje volt så det var ju bra. :) Vi skulle galoppera och hela tiden trycka ut hästarna så att volten blev större för att hästarna ramlade oftast in av sig själv sa Annika. Sedan galopperade vi också andra hållet. Minty var jätteduktig och hade en väldigt bra glaopp. :) Dock lite för lång, men det gick ändå bra. :) Sedan skulle vi göra övningarna. Vi skulle ta ner stigbyglarna från sadeln och sedan skulle vi rida snett igenom och rätt upp. Efter det skulle vi ha långa tyglar och trava. Sedan skulle vi sakta av, men vi skulle ha fortfarande ha långa tyglar. Det var också lite svårt! :P Men det gick ju till slut. ;) Efter det var lektionen slut.
 
Vi hann med många saker idag tycker jag. :) Iband blir de så långa och inte tråkiga, men det är roligare när vi ska göra många saker som den här lektionen! :) Är ändå nöjd med Minty! :) Nästa gång ska vi nog ha Uteritt eller sitsträning! Kanske har fel, men aja. :P
 
 
Foto: Alexandra Sewén
 

Förlåt!

Förlåt att jag inte har bloggat! Men det berodde på en dålig anledning! Jo min dator är sönder igen! :( Ni tycker säkert att jag är helt knäpp nu, men jag såhär filmar ibland på bussen. Jag stoppar datorn i rygsäcken och så lägger jag laddaren emellan och igår så skulle jag göra det, men då var det så varmt så att jag var tvungen att ta av mig min munk tröja och lägga den i ryggsäcken och då la jag den bredvid datorn med laddaren emellan och på något viss så måste den ha tryggt in ladaren i skärmen och då blev det ju en spricka.
 
Jag märkte ju ingenting eftersom den låg i ryggäscken och igår följde Sofia med mig hem igen och hon skulle följa med till stallet. :) Men iallafall. Så när vi var hemma och jag skulle ta upp datorn och stänga av filmen så var ju sprickan där. Jag tänkte: vafan inte nu igen! Men jopp det var sant så jag var tvungen att lämmna in den idag. Jag och Sofia gick ut med Theodor och jag täntke: hur ska jag nu säga till Ehab? Han kommer ju undra! Får väll hitta på någonting. Efter vi hade hoppat med Theodor så åt vi och sedan åkte vi till stallet. Jag fick Minty! :) Hon var jättesnäll att rida. Tror jag har haft henne en gång förut. :)Utvärderingen kommer snart! Kunde ju inte skriva den igår eller jo på den stora datorn, men det blev inte så! Men jag tänkte hela tiden på sprickan Försökte att koncentrera mig så mycket jag kunde, men det gick ju inte så värst bra. Eller jo det gjorde det, men lektionen var rolig iallafall! :) 
 
När den var slut så åkte vi och lämnade Sofia på busshållplatsen som vi alltid gör och sedan åkte vi hem och då badade jag och sedan kollade jag på tv så jag var inte så mycket inne på datorn. Tänkte göra en videoblogg, men det blev aldrig av! :P Sedan så idag var första lektionen orientering och sedan skulle jag lämna in datorn. Åh gud vad nervös jag var! Jag var tvungen att ljuga att jag hade tappat den i ryggsäcken när jag sprang till bussen. Kunde ju direkt inte säga att jag filmade med den och att det var därför! :P Men ja. Jag fick en lånedator så nu sitter jag med den här och bloggar! Vi ska egentligen ha So, men Petri är sjuk så ingen gör typ någonting! :P Rätt chill faktiskt. Jag ska bara vara inne på facebook och på Youtube och sedan får man höra musik från klassrummet också! Hehe. De såhär spelar musik. Men jaja.
 
Nu måste jag avsluta för annars så somnar ni nog framför datorn! xD Nej, men har skrivit väldigt långt här nu. Men kunde ju inte blogga igår så ja! Det blev såhär bara! :P Nu ska jag avsluta. Hej då! :)
 
 

Jp loppet! :)


Tisdag!

Idag är det Tisdag och nu sitter jag i skolan som vanligt! :P Vet inte vilken lektion vi ska börja med men ja. Vet ni vad jag kom på igår? Att om vi inte skulle se Almost Famous filmen på Engelskan så skulle inte jag ha gillat Stillwater. Då skulle jag säkert ha gillat dåliga The Ark fortfarande! Det var för Karin (vår Engelska lärare) jag började gilla Stillwater istället! :P Måte tacka henne! :P Hehe, nej men jag ska typ det! xD Snart har jag gilat de i ett år! :) Det var ju i förra höstas som vi kollade på den om ni minns och om jag har några läsare som läste min blogg då! ;) Men ja...nu ska jag avsluta! Hej då!
 
 
<33333333333
 

Bytt bakgrund :)

Som ni ser så har jag bytt bakgrund. Tyckte den här blev finare eller vad säger ni? Om ni vill att jag ska byta tillbaka till den gammla så kan jag göra det! :P

Hemma!

Nu har jag kommit hem från skolan! :) Eller för en timme sedan typ! :P Då gick jag ut med Easton! :) Vi var på ängen och lite sådant! :) Sedan gick vi hem och då gick jag och Sarah och handlade lite saker och sedan lite gott! :D Snart ska jag spela blockflöjt och det ska bli ganska kul! :) Nu ska jag avsluta. Ha det gött! ;)
 

Måndag!

Då är det Måndag igen och man sitter i skolan! :) Ska inte börja förns 20 över så kan chilla lite bara! :) Men efter skolan så ska jag gå ut med Easton för han ska vara hoss oss idag! :) Då ska jag filma honom och göra en film! :) Har typ en So läxa, men den kan jag göra ikväll! :) Nu vet jag inte vad jag ska skriva om så hej då! :P
 

Min dag! :)

Idag har jag bara slappt och sedan var jag också ute med Theodor! :) Tränade också Fluff i medel och han var jätteduktig! :) Tror det kommer gå bra för han på sin första debut! :) Men när jag var ute med Theodor så filmade jag honom och ska göra en ny film. Fast ska nog vänta! ;) Har lagt upp så många filmer nu! :P Har föresten lagt upp den där filmen som jag och Sfia gjorde i Onsdags nu så det är bara att chicka in på min Youtubekanal! :) Kan tyvärr inte lägga upp när jag hoppar med Dingo änu för våran stopra dator håller på och kraschar och ville inte lägg upp videos från videokameran på min bärbara då det inte är nödfall som min digitalkamera är sönder, men nu är ju dinte den det !:) Mn jag ska lägga upp den om någon vecka eller så! :) Men ja...
 
Imorgon är det skola igen då! Ska fktiskt bli ganska kul! :) Dagarna blir fort tråkiga när man inte har någonting att göra, då är det faktiskt bättre än att gå till skolan än att bara vara hemma och tråka! :P
 
Jag tog bort vodeofyme från mammas iphone och laddde ner det igen så nu får vi se om det funkar! :) Annars vet jag inte vad jag gör! :( Men jaja...nu ska jag avsluta! Vi ses! :)
 

Bytt header! :)

Som ni ser så har jag bytt header nu! :) Tröttnade lite på den andra! :P Hoppas den duger iallafall! :)
 

Godmorgon! :)

För typ 40 min sdan vaknade jag! :P Sov jättelänge idag, men somnade vi kl 1 igår så inte så konstigt! :P Men jaja.
 
Idag ska jag inte göra så mycket, men jag ska göra den där filmen som jag och Sofia gjorde i Onsdags och sedan måste vi beställa Almost Famous igen för den är helt spårlöst borta! :( Har inte berätt det för er, men man kunde ändå inte ha Svenskt text på den. Så vi ska beställa en ny. :) Men ja...nu måste jag gå. Hej då! :)
 

Dålig update...

Hejsan alla läsare! Jag vet skitdåligt update idag, men har haft ganska mycket och göra! :) Försökte att ladda upp en videobogg, men den verkade inte komma upp! Det är något fel på videofyme! :( Men iallafall.
 
Först skulle vi åka och hämta mitt stativ! :D Det är jättebra och kostade somsagt bara 99 kr! :) Så billigt och bra! ;) Sedan från Älta Centrum tog vi en buss mot Slussen och då gick vi av i Sickla station! :) Först åt vi lunch och vi åt sushi! Mums! Sedan så shopade vi där! :) Jag fick en tröja, jeans och lite underkläder! :P Men jag behövde det så det var ju bra! :) Efter det så åkte vi hem och då skulle några gäster komma och äta middag. :) Det var de som vi åkte till Kolmården med och det var väll kul! :) Vi åt Tacos och det var jätegott. Sedan kollade vi på en film och vi kollade på Jag saknar dig! Den är så sjukt bra! Ni måste se den! Efter det åkte de hem och ja sedan så har jag inte gjort så mycket mer! :P
 
Men när de var här och jag och Therése satt i mitt rum och pratade så fick jag synn på en The Ark affich som fortfarande hängde kvar där. Fattade inte varför och blev så arg för att jag fortfarande inte hade tagit bort den, men det har inte blivit så så jag gick och rev sönder den. Jag ba: Jag hatar er så jävla mycket!!!!!! Och rev sönder den. Therése också :P Jag bah. Nu så river jag sönder ditt ansikte hej då Ola och hej då Martin, Leari, Sylvester och alla! Hatar er!!!! Sedan slängde jag den och jag tänkte och jag ska det, men jag tänkte kasta deras skivor. Men det får jag typ inte för mamma. Men jag ska det när inte hon ser! :P Jag hatar de så himla mycket! Fattar inte hur jag kunde gilla de. Stillwater är ju bäst!!!! Okej, de kanske inte finns och så, men de har funnits. Men ändå jag gillar de!!! Aja. det vara det jag ville säga. :) Måste gå och lägga mig nu! Hej då! :)
 
Hehe gjorde denna bild också! :P Hatar The Ark!!!!!!!!!!!!

Harry Potter and the wizards collection har kommit!!! :D :D :D

Den kom idag! :D Harry Potter and the wzards colelction! :D Måste bra ha den!!!!!!!!
 

Hemma!

Nu är jag hmma! Det var ganska kul! :) Vi kollade frst på en teater och sedan gick vi på museum. Hade lite fel! :P Gjorde en videoblogg med Sofias Iphone, men hann inte dela den till blogen för att vi ksulle gå in till museumet och då tog hon den från mig! :P Men ja...när jag kom hem så gick jag ut en långpromenad med Easton. Det var en jättehärligt promenad! :)
 
Nu är det äntligen helg! :) Visserligen gillar jag skolan, men det är jätteskönt med helg nu. :) Då kan man bara softa! :) Ikväll blir det pizza till middag också! Ska bli så gott! :)
 
Har laddat upp en video där jag visar hur mina kaniner bor. Eftersom så många tjatar om det! ;) Nej, men jag tänkte att om jag gör en nu så kan jag göra en till sedan när Candy, Piggelin och Fluff har flyttat in! :) Men nu ska jag ta och runda av. Hej då! :)
 
 
 

Harry Potter and the wizards collection!

Har gillat Harry Potter på facebbok och då kommer det upp en massa saker om Harry Potter och då kom det upp att Harry Potter and the wixards collection skulle komma idag eller imorgon! Så himla nice alltså! :D Det är hela 31 skivor där man får se hur de gjorde Harry Potter! :) Måste ha!
 

Museum :)

Idag ska vi somsagt till Museum! :) Det ska bli kul! :) Ska ta en buss som går 8.22 och då är jag famme i Slussen kl 8.50 :) Vi ska träffas vid brödförsäljningen i Slussen kl 9 och det är ju bättre att komma för tidigt än försent! :) Men nu ska jag börja göra i ordning! :) Har faktiskt fixat ett tidsinställt tills iag! :) Men ja. Hej då!
 
 
Älskar dig Fluff!

Robinson

Dt blev Mirre som vann Robinson. Tyckte verkligen inte hon skulle ha vunnit. Robban skulle ju ha vunnit! Han var ju mycket mer värd det! Han har varit med i Robinson fem ggr och slogit världsrekord på hur många dagar han har varit där i genomsnitt! Fan...han skulle ha vunnit!
 
Lägger upp en bild på Robban istället eftersom han skulle ha vunnit!
 

Gått ut med Easton! :)

Tjing allihopa! Idag harj ag varit i skolan som vanligt! :) Vi slutade halv tre idag. Skönt. Då kunde jag åka med 414 ända till Sickla bro! :) När jag kom hem från skolan så gick jag ut med Easton! :) Jag tog såklart med kameran så jag ska göra en massa filmer om honom, men har fortfarande en läxa i Engelska. Japp. Den andra boken var för svår så jag fick byta och så ska jag skriva om den istället. Alltså man ska skriva vad som har hänt och så. Men den var för enkel så nu är jag klar med den! :P Ska bara göra redovisningen eller hur man nu säger! xD Hehe vet inte riktigt men aja. Skit it!
 
I Svenskan så har vi börjat med ett nytt projekt nu. Vi har ju jobbat med Noveller, men nu ska vi jobba med Strindberg. Han är typ en känd författare så då ska vi jobba med honom och imorgon ska vi åka till Strindbergs museet. Det ska bli kul! :) Man får antingen gå på Donken eller på någon annan restaurang eller ta med matsäck. Jag ska ta med matsäck. :P Nej, men Sofia gör också det så då ska jag också göra det! :P
 
Har inte berättat det här, men jag var tvungen att ominstallera min dator i skolan igen! :P För den vart full som vanligt! :P Så nu har jag ominstallerad den igen! Så skönt. :) Har 17725 bilder om nån brydde sig! :P Men jag var ju tvungen att lägga allt som fanns på min dator och har fortfarande inte fixat alla bilder och så. Så jag ska göra det nu! :) Men slänger kanske in ett inlägg sedan. Hej då! :)
 
 
 
Haha Easton! :P

Höst!

Snart kommer hösten och jag älskar hösten! :D Det är en sådan fin årstid tycker jag! Man kan bara gå i fleis, men samtidigt är det lika kallt och det är det som är så mysigt tycker jag! :) Älskar hösten! :P Längtar till det så mycket! :D Här kommer några höstbilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart skola igen då!


Hemma!

Nu har jag kommit hem från Sofia! :) Det var jätteroligt där! :)
 
Först gick till hennes mamma och var där en stund. Vi tänkte ju göra den där praktiska saken som alla nästan ha gjort nu. Att sätta pärlor på sin hansdree. Det är jättesnyggt! :) Så jag ville göra det, men märkt efter någon minut att det inge gick så bra! :( Hade nämligen bitit av mina naglr och de var korta och de måste typ vara långa för att man ska kunna gra det där så jag kunde inte göra det! :) Aja. Jag får helt enkelt vänta tills de har växt ut igen! :) Sedan gick vi till Sofias pappa och där gjorde vi en film och den gjorde vi ungefär i två timmar och det var jättekul det med! :) Sedan gick hem till Sofias pappa och åt middag och det vart Tortilini med korv och det var jättegott! :) Sedan åkte jag hem. :) Nu så ska jag inte göra så mycket. Har egentligen en Engelska läxa tills imorgon eller på Fredag. Vet inte riktigt, men jag kan i vilket fall som helst göra den imorgon på Sv/En lektionen för Engelska lektionen är inte den första lektionen så jag kan göra den på Sv/En lektionen! :) Nu så ska jag se på Robinson. Så hej då! :)
 

Hemma hoss Sofia! :)


Ridlektion 4/9

Häst: Dingo
Ridlärare: Claudia
Övning: Hoppning
Är jag nöjd med lektionen: Ja
Hur gick det: Bra! :)
 

Idag var det ju hoppning som stog på schemat! :) Vi satt upp ute på stallplan ochs sedan promenerade vi lite och sedan gick vi in i ridhuset. När vi promenerade så såg jag hade en del träd hade börja gulnat och en del börja till och med tappa löven. Älskar höst!
 
När vi hade kommit in i ridhuset så skulle vi renodla hätarna lite. Vi skulle göra halt och sedan och sedan komma igång i skritt igen och de skulle lyssna på så små hjälper so möjligt och det var ju DIngo duktig på! :) Efter det skulle vi trava och sedan skulle vi fatta galopp och komma in på volterna i höger varv. När vi hade gjort et så skulle vi byta varv och galoppera åt andra hållet, men fortfarande på volter. Det gick bra. Dingo var lite het, men det gick ju bra! :) Efter det så skulle vi värma upp. Vi skulle komma på tt hinder som var kanske 60 cm. Vi skulle travhoppa och där var Dingo lite het. Claudia sa att jag kom för nära och det gick inte så bra då. Han tog ett ganska stort språng! :P Efer det så skulle vi hoppa den lilla bannan som Claudia hade gjort. Först travbommar nere vid A. Sedan fatta galopp och  svänga snet igenom och hoppa det hindret vi travhoppade. Sedan skulle vi sakta ner vid dörren och fatta galopp igen vid kortsidan ungefär och sedan skulle vi hoppa ett hinder som låg ungefär vid det hindret vi hoppade först och efter det ravbommar. Det var jättekul och det gick jättebra. Det gjorde vi två gånger och sedan var ridlektionen slut!
 
Var nöjd med Dingo. Trodde att han skulel vara hetare, men han lyssnade när jag tog i tyglarna och det var ju bra! :) Det var en jätterolig ridlektion! :)
 
 
 
Dingo! :)
 

Ridit!


Back to school

Då är man tillbaka i skolan igen då. Vi börjar inte förns tio min så jag sitter lite med fejan och sådant! :) Det kommer bli en kort dag idag då vi slutar halv tre! :)
 
Idag ska jag ominstallera min dator för att den är full igen! :P Jag har typ runt 20000 bilder! :P Så jag måste ominstallera den igen. Men aja.
 
Efter skolan idag är det ridning och då ska Sofia följa med igen! :) Det är hoppning på schemt och jag ska ha Dingo igen och det ska bli väldigt kul! :) Ska lägga upp några filmer sedan tänkte jag! :) Men aja. Nu ska jag avsluta! Hej då!
 
 


Hur jag har det på tävling!

Igår på tävligen så gjorde jag en vieoblogg om hur jag har det på tävlingen! :P Såhär har jag det:
 

Lunchrast!

Nu har vi somsagt lunchrast! :)
 
Första lektionen var Mentorstid och där gick vi igenom veckan och efter det var det Egentligen musik men musikläraren är sjuk så vi fick ha en annan lärare och då så blev det Musik Quizz istället och då skulle vi lyssna på en låt och sedan skriva vad det var för artist och vad låten hette och det var ganska kul! :) Efter det hade vi No och då gick vi igenom olika säkerhetsregler och sådant som man har när man labbar och så. Sedan var det lunch och nu har vi lunchast. Efter lunchen ska vi egentligen ha Engelska och Idrott, men vi ska ha Svenska prov och man kan sitta ända till halv fyfra och då åker några lektioner bort. Jag kommer sitta en timme och sedan kommer jag åka hem. Men ja...det var typ det. Nu ska jag förbereda mig för Svenska provet då. Taggad? Not!
 


Slumpad bild.

I skolan

Nu är man i solan igen då! Nu har jag blivit förkyld också. Toppen! Not! Åh. Varför ska jag bli det nu för då?! Aja. Kommer inte vara med på idrotten för då kommer jag bli värre, men det är sista lektionen så då kan jag åka hem tidigare istället. :) Men nu ska jag göra lite annat på datorn innan vi börjar. Ha det gott! Hej då :)
 
 
Love you!

Tjing!

Tjing allihopa! Nu har jag bara tagit det lugnt och så och sedan var jag ute med Theodor och filmade lite till en ny film jag håller på att göra! ;) Har ju varit tvungen att ta gamla filmer eftersom jag inte har haft någon kamera! Men nu har jag ju fått tillbaka den och idag filmade jag Theodor när jag promenerade med honom! :)
 
Tog nyss ett bad också och det behövde jag efter den ruggiga dagen i Gulsippan. Håller på att bli förkyld tror jag. Gräset var så vått och jag hade tygskor så de bev dyngsyra! :/ Men jaja. Nu ska jag avvsluta. Hej då!
 
 

Resultaten! :D

Idag var det somsagt tävling i gulsippan! :D Vi klarade oss från regnet, men ibland duggade det lite men det var inte så mycket!
 
Här kommer resultaten:
 
Candy: Candy gick på 4 fel och kom inte med till final.
 
Fluff: Fluff gick på 2+2 och kom på plats 4 och tog sin tredje pinne till medelsvår! :D Så nu är han medelsvår i både rak och krok! :D Det har gått så himla fort!! Älskar dig Fluff!
 
Piggelin: Piggelin gick på 5 fel och kom inte med till final, men hon var ganska duktig ändå! :)
 
Theodor: Theodor gick på 2+2 han också. Kommer inte ihåg vilken plts han kom på! xD
 


Men det var som vanligt jätteroligt att tävla och längtar redan till nästa tävling som är näst nästa helg! :D Ska bli så kul! :P Nu ska jag fixa filmerna och lägga upp de på Youtube! ^^ Men vi hörs. Hej då! :)
 Tagga tävling imorgon! :D

imorgon är det tävling! :D I gulsippan! Ska bli så kul! :D Det ska tydligen regna, men vad gör man inte för att tävla?! Kommer såklart åka ändå. Det är ju bara att ta på sig regnkläder så klarar man sig! :)
 
Jag ska starta som nummer 2 med Candy, 9 med Fluff, 16 med Piggelin och 23 med Theodor! :) Hoppas Theodor är lite mer taggad nu. Hn har blivit lite seg på den senasten tiden och tappat lite sugen, men hoppas det går över och det tror jag! :)
 
Ska fixa det sista nu och transportburarna är redan klara. Inte Candys dock då jag var tvungen att skölja ur den för att Agnes hade kissat i den för att hon var där inne när Sarah skulle göra rent till henne! :P Så jag fick skölja ur den och nu står den på tork så jag får lägga in tidningen  imorgon! Men jag är så sjukt taggad och jag längtar så mkt! :D Skriver resultaten imorgon! :) Men nu ska ag svsluta! Bye. :)
 

Svaren på frågestunden! :)


SISTA CHANSEN!

Nu är det sista chansen. Tiden har egentligen tagit slut, men eftersom jag inte har fått så himla många frågor så får ni lite mer tid på er att fråga! Men om 20 min eller så så är tiden verkligen slut! Så fråga på!

På bar gärning

Sitter och kollar olika avsnitt från På bar gärning! Älskar det programmet asså! :D Det är så roligt när folk säger till och så! :P Om ni kollar på programmet så fattar ni vad jag menar! ;) Orka förklara! :P
 
Det är bara två personer som har frågat hitills, men fråga på! Somsagt frågestunden slutar kl 20.00!!
 
Snart blir det middag och det ska typ bli någon fläskottlet med potatis och cafedepari sås (stavning?) och det ska bli ganska gott! :) Sedan ska vi åka och handla lördagsgodis! :D
 
 
 

R U B R I K

Idag har Darling somsagt varit här! :) Det var jättekul. Vi åkte ut med rullstolen och så! Sedan gjorde vi rent åt kaninerna och efter det skulle vi gå till det "läskiga huset." Det är ett hus som är jättegammalt och ingen bor där och det är ganska läskig och vi brukar gå på äventyr där! P: Hihi. ^^ Aja. Sedan så gjorde vi burken och åt glass och sedan skulle hon hem. :( Jag längtar till den 15 sep för då ska de komma och äta middag hoss oss och det ska bli nice! :) Längtar så mkt!!!!!! :D Då ska vi göra en massa roliga saker då också! :P Men aja...ska nog avsluta nu. Hej då!
 

Dagens outfit


Darling!

Tjing bloggen!
 
Idag vaknade jag tjugo i ellva! Väldigt sent för mig! :P Men ja...var väldigt trött så det behövde jag. :)
 
Idag ska Darling komma och vi ska åka ut med Rullstolen och den roliga saken igen!  Ni fattar inte hur kul det är! xD Funderar på att jag ska göra en film om det, men det kanske jag inte ska...vet inte. Men aja. Nu ska jag göra iordning mig och äta lunch direkt för om jag äter frukost nu så kan jag ju inte äta lunch förns 1 och då kommer ju Darling! :P Så jag får äta lunch nu.
 
Juste. Jag har ju frågestund. Glöm inte det och jag svarar inte på privata frågor så att ni vet. Den avslutas idag kl 20.00! Så skynda på att ställa frågor!
 
 
Haha ! Candy! <3

RSS 2.0