Fredag!

Tjing!
 
Nu är det fredag och jag är ledig idag för jag är förkyld och vill inte bli värer till helgen för jag ska göra så mycket saker! Men ja! Vill inte riskera att bli ännu jsukare också. Blev det första dagen såkalrt. Men aja. Annars är det väll helt ok, saknar Jp så otroligt. Men, men. Vi är bar 8 i klassen och en tjej och vi är med varandra för att vi inte har någon annan att vara med typ haha, nej men ja. Det går väll bra.
 
Snart ska vi äta på Donken haha och sedan ska vi åka till djuraffären och köpa hö och pellets. Sedan måste jag göra rent till kaninerna och så.
 
Imorgon så ska vi först åka till typ sickla och göra något, vet inte vad haha. Men sedan på kvällen ska vi till Darling på middag och det ska bli jättekul! Sedan i övermorgon är det tävling i gulsippan! Så det ska bli skitrolig! Hr inte tävlat förns 7 aug! Så det ska bli kul. :)
 
Men aah. Åh juste. Jag ska se Takida  den 12 okt med Emelie, Jennifer, Felicia och kanske Iza. Sanna kunde inte, men det ska bli skitorligt! Jag och Felicia ska ta tåg dit och sedan ska vi se dom där och på vandrarhem haha! Så himla roligt!  Då blir det 3:e gången jag ser dom det här året, trodde intej ag skulle få se dom igen på 2014 så det kommer bli riktigt nice! Sedan bokde vi Imagine Dragons igår också so jag och Felicia ska se på mitt gymnasium ni vet! :D Så himla kul! Sedan så ska vi också se Stiftelsen 21 nov!! Igen! :D Så jävla gött! Kommer bli hur kul som shelst och då ska vekrligen alla med. Asså jag, Emelie, Jennifer, Felicia, Iza och Sanna! Så det kommer bli hur bra som helst och vi ska stå längst fram haha! :D Så jävla kul! Men aa, det var bara det jag ville säga! Ha det gött!!
 
 
Tänk att vi snart står här igen då!! :D
 
 
 
 
 
Men det ska bli så himlaro ligt och se Imagine Dragons också, har aldrig sett dom!
 
 
 

Grönan!

Tjing! Idag var jag och Filippa på grönan! Haha igen! ^^ Men så då åkte jag Eclipse. Den var väll sådär, är ju höjrädd så lite läskig var den haha! xD Men ja. Var i stallet i morse också och det var jättekul! ^^ Fick säga hej då till Daisy nu också eftersom jag inte ska rida på hela terminen!!! :( För jag ska ju operera mig som ni kanske vet. xD Men ska ju rida igen nästa termin. :D Men ja! Det var bara det jag ville säga! Imorgon blir det sista dan på sommarlovet då! :( Ska ju börja på Måndag. Haha alla andra har redan gjort det förutom mig!! xD Men ja! Någon gång måste den väll börja! ^^
Men nu ska jag avsluta! Hej då! :)
 
 
 

Jag badar!!


Lite nyheter!!


Kommit hem!

Då är man hemma efter en så jäkla rolig helg på Ljungarocken! Det var så himla kul!!!! Vill bara tillbaka!!! Vi träffade alla i Takida innan och jag kramade Robban haha! ^^ Har alltid velat gjort det och nu gjorde jag äntligen det! :D Haha var skit uppspelt då så var tvungen och krama Emelie efter haha! ^^
 
Vi stog längst fram på både Stiftelsen och Takida som vi skulle göra och det var helt jävla magiskt och höll på att gråta haha! ^^ Ja! Vad ska man säga. Det här måste vi göra om alltså!!! Och juste vi träffade en som heter Sanna där också och det var så kul och vi stog med henne och ja! Allt var bara så kul och bättre kunde det inte ha blivit!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar er!! <3 <3 <3
 
 
 

Mot sundsvall! :D

Snart ska jag åka till centralstationen och där går mit tåg 16.22! :D Så jävla kul! :D Längtar så himlam ycket!!! :D Men ja. Så ni vet! Massor med bilder och filmer kommer upp här sedan! :D Vi hörs! Hej då! :D
 
Här ska man stå imorgon då! Helt ofattbar!! :D
 
 

LJUNGAROCKEN SNART!!! :D :D :D

Imorgon ska jag åka till Emelie till Sundsvall och på Fredag ska vi till Ljungarocken!! :D Det ksa bli så himla nice!! :D Imorgon är jag kommer så ska vi åka hem till henne och sedan ska vi se Takida live dvdn och det kommer bli så himla nic!! :D Sedan ska vi lägga oss och tidigt på morgonen ska vi till Ljungaverk! Bussen går 7 eller vad det var! xD Och sedan ska vi åka till Ljungaerk och kommer vara där vid tio och då kommer vi leta upp scenen och ta löngst fram! ^^ Haha, vi kommer äta lunch där haha! xD Vi får väll köpa nån korv haha! xD För någon mat måste vi ju ha! ^^ Men det kommer bli så jävla kul!!! :D :D :D Kan inte tro att det är sant!!! :D Att jag ska åka imorgon!! :D Det ska bli så kul! Men ja. Det var bara det jag ville säga, så nu blir deti nte alls bra uppdatering här på tre dagara. Men det fårn i stå ut! :D Kommer ta en massvis med bilder ohch filmer och instagramma där uppe så nice!! :D Åh detta kommer bli nice!!! Längtar sååå mycket ills immorgon!! Men ja. Det var det! ^^ Hej då! :)
 
Haha så jävla bra ! ^^
 
 
 
Haha!! xD
 
Åh i övemorgon står jag här!!! :D :D
 
 

Jag och Felicia på grönan! xD


Tävling! :D

Idag är det ju som ni vet tävling! :D X2 i alla klasser! Så jävla kul! :D Sedan är det på ett hely nytt ställe idag också. Det ska vara på segeltorpsskolan! Så vi får se hur det går, det ska vara på en grusplan visst så ja! xD Vi får se hur det går helt enkelt! ^^ Det ska bli kul och tävla igen iallafall! :D Ska börja gå ut halv fya och fixa kaninerna! ^^ Eller kanske kvart i då! För ska åka tio över. xD Men ja. Just nu håller jag på och chattar med Victoria och vi skickar bilder till varandra på 1R på facebook haha så kul! xD Ni kanske inte bryr er, men dom gör såhär nu varje gång dom ska blrja konserten! Kolla!!
 

Grönan snart!

Ska ju somsagt ill grönan idag med Felicia och det ska bli så himla kul! :) Vi ska vara där hela dagen och vi ska åka hem typ nio, hoppas vi kommer ut från grönan i tid då bara för det stog att något band skulle spela då och ni vet ju hur kaos det är då! xD Men det ska nog gå bra! :P Haha. xD Men det ska verkligen bli så himla kul! :D Tur att tävlingen imorgon är på kvällen så man kan sova ut! :P Sedan så är det x2 imorgon om jag inte har berättat det redan! :D Men det ska bli kul! Och filmer på tävlingen kommer ju upp sedan! :) Håller på och gör lite filmer u och får se om jag får någon klar! ^^ Men det ska väll komma upp isåfall i slust av nästa vecka innan jag åker till Ljungarocken!! :D :D Men ja. Nu ska jag nog avsluta, hej då! :)
 
 

Tjenare!

Tjenare allihopa!
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Vi har bara varit på djuraffären och köpt spån, hö till kaninerna och även två st transportburar till Poll och Smulan för dom har lånat Sabina och Agnes så lägne dom inte har tävlat, men nu så ska ju jag tävla dom på Måndag! :) Ska bli så himla kul! :D Och imorgon ska jag troligtvis på grönan med Felicia och det ska bli så himla kul det med! ^^ Då måste vi åka Eclipse haha, har inte åkt den så måste bara göra det. xD Men ja. Just nu så gör jag ingenting, ska snart sova, men chattar lite med peroner från lägret på fejan och även med Felicia! ^^ Och sedan kollar jag på filmer på youtube haha! xD Älskar dom här filmerna haha! ^^

 
Och kan inte fatta att man snart står här! Helt jävla sinnesjutk att vi verkligen kommer göra det!!! :D :D :D
 
'
 
 
 

Men tjingeling! :D

Tjing allihopa!! :D
 
Det var rätt länge sedan! ^^ Nej, men har inte haft så mycket och skriva om så det är väll därför! :P
 
Men ja! xD I Onsdags var det kvällstävling i Rådsparken och det gick väll ganska bra! :) Sedan sov jag över hoss Felicia! ^^ och det var skitkul! :D Som vanligt! xD Men ja. Sedan har inte så mycket hänt. Ja juste det ska ju vara kvällstvling i 08 kaninhopparteams klubb på Måndag och då ska jag tävla och då ska jag även tävla Sarahs kaniner så det ska bli kul!! :)
 
Men aa. Och nu är det så att jag kanske, kanske också ska se The Lumineers på Annexet i Dec. Haha så kul! ^^ Jag ska se dom med Jennifer! :D Så det ska bli skitkul! :D Men ja. Och nu är det excagt en vecka kvar till Ljungarocken! :D Så om en vecka står vi där nu!!!! :D :D Så jävla kul och jag drömde inatt jag var på den haha! :P 
 
Haha det är lite roligt att alla jag känner börjar nästa vecka  eller näst, nästa. Men jag börjar 4 sep! xD Så har tre veckor kvar och det är ju också lite, men jag längtar så mycket tills jag får min nya Macbook pro och vi kommer somsagt få ett program nedladdat gratis eftersom jag ska gå på film linjen, men jag vet inte vilket än men det är säkert något bra! Och med det programmet så kommer jag börja göra filmer med när jag har lärt mig det! :D Bra vah? Det var väll bara det jag ville säga! :) Hej då!
 

Beskriver personer


Jag badar!


Saknar!

Sitter och kollar bilder från Berlin lite sådar bara och inser nu hur mycket jag saknar det och klassen så jävla mycket och fattar inte att jag inte ska börja i den klassen mer! Kommer sakna den för alltid! Aja.
 
Håller på och gör en ny header till bloggen som ska komma ut snart! Och en ny film faktiskt! :) Men ja. så ni vet! Hej då! :)
 
 

Två veckor kvar till LJUNGAROCKDEN!!!


Tjing!

Tjingeling bloggen!
 
Idag ska vi få gäster. Det är dom som vi åkte till Dubai med och nu är det bestämt att vi ska boka Canarie öarna med de! :D Så himla kul! På höstlovet, så vi ska boka det idag när de kommer! :D Men jag komemr typ hem dagen innan jag ska se Imagine Dragons med Felicia, men det gör absolut ingenting! xD Jag kommer ju se de ändå! ^^ Vi ska stå längst fram och allt! :D Lägntar så mycket tills vi ska åka och till konserten och allt! :D Men nu är det också bestämt att vi ska til lNew York på påsklovet troligtvis! :D  Men nu är det bara två veckor kvar till Ljungarocken!!!! :D :D :D Om excagt två veckor så är jag där nu!!! :D Helt sjukt!!! :D Men ja, snart kommer de så jag måste avsluta! ^^ Hej då! :D
 
 
 
 

Haul


Kommit hem från landet :)

Tjing alihopa!
 
Nu har vi kommit hem från landet. :) Vi var bara där två nätter igen, men vi kunde inte stanna där längre. :( Det var ialalfall rätt roligt där. :) Men ja. Idag ska vi åka till sickla och jag ska få ett nytt minne som jag kan lägg över alla bilder och filmer från min dator, för jag måste ju lämna in den innan jag börjar och vill ju ha alla foton och filmer kvar liksom. :) Men ja. Här kommer lite bilder från landet! :) Och juste, har gjort en film nu som jag har laddat upp på min youtubekanal. :) Så gå in där och kolla!
 
 
Omg, saknar!!!!!!! <33333
 
 
 

RSS 2.0