Hemma från Therese! :)

Hej allihopa! :) Nu har vi kommit hem från Therese! :) Det var jättekul där och jag och Sarah provade hennes skateboard inomhus, men det gick inte så bra. Vi ramlade från den och så! :P Men det gick bra och det gjorde inte ens ont. Eller jo, jag kom på svanskotan. Men det är lugnt! ;) Vi åt ju också där och ja, det var allmänt jättekul!

Måste fixa matsäcken tills imorgon för då är det idrottsdag. Gillar inte det så mycket men jag hoppas det blir kul. :) Kommer typ vara förkyld imorgon och om jag är det så ska jag inte vara med och idrotta. Då kommer jag ju bli ännu värre. Men ja! :) Nu ska jag avsluta, hej då! :)


Svar på kommentar

Anna om Tjing! :): Har du kaninungar just nu?
Nej det blev inga ungar från Polly nu. :( Men vi har parat Polly igen och nu hoppas vi att hon får ungar. :) Det räknas komma den 24 juni och om hon inte harr fått till typ juli eller något så kommer vi para Candy.

Tjing! :)

Japp. Jag vet, bloggade inte på lunchrasten men tror ni inte bryr er så mycket om jag gör det eller inte. :P Jaja...
Nu har jag nästan nyss kommit hem från Nacka Fourm och jag och Filippa pluggade ju på fotosyntes. :) Det gick bra och nu måste jag bara plugga till det så jag kan det! :) Men måste typ plugga på kvällarna i helgen för det är ju tävling både lördag och söndag och då kan man ju inte plugga och orka stryka mig för att plugga! Vem gör det liksom? :P Okej några gör nog det, men har ju ändå typ fått F så ja...
Nu ska jag bara ta det lugnt och sedan ska jag, mamma och Sarah åka till några vi känner och äta middag där och det var de som kom till oss i lördags. Så vi ska till de men det är för att mamma ska ha någon aloevera grej där. Hon jobbar ju med det. Men vi ska få tacos där! :D Yeay! :P Men ja...har inget att blogga om just nu, så bye! :)


Hemma från Sofia! :)

Hej allihopa! :) Nu har jag kommit hem från Sofia! :) Det var jättekul där! :)
Först så var vi ute och det var meningen att vi skulle bara fota men sedan så kom jag på massor med idér som vi kunde filma och så. Jag ska alltså göra en ännu en till film! :D Hehe...jag vet, men ja. Det kommer upp två-3 filmer eller nee fyra, men sedan får det vara nog till tävlingen! :P Men de ska inte handla om kaniner utan ja ni får helt enkelt se sedan! :) Har ju inga prov eller så, eller jo jag fick reda idag på att jag skulle ha omprovet på fotosyntesen på Måndag. Men jag och Filippa ska plugga på det imorgon! :) Men ja..
Det var iallafall jättekul hoss Sofa och nu är jag alltså hemma, kom hem för typ en timme sedan och nu kollar jag på tv och chattar med Felicia på facebook! :D Nu ska jag göra lite annat, som att göra filmerna! :D Hej då!


VideobloggJag vet, den är kanske lite sen men jag hann inte ladda upp den hoss Sofia! :P Hoppas den är bra! ;)

Svar på kommentar

Hanna om Svar på kommentar: Blev det några kanin bebisar? :)
Nej tyvärr men nu har vi parat Polly igen och håller verkligen tummarna att det ska komma ungar nu, annars kommer vi bara min andra kanin Candy! :)

Svar på kommentar

Felicia om Sitter och väntar på taxin: Förlåt om du inte vill prata om detta men jag undrar varför åker du Taxi till skolan :)?
Det är för att jag har hjärtfel och sitter i rullstol när jag inte orkar gå jääääääättelångt, fast jag kandet också! :P Men  jag måste gå i min egen takt annars blir jag trött. Jag har taxi för att jag nte ska slippa åka bussar och hålla på på morgonen och då skulle jag inte vara trött, men ja. Jag har taxi för det är iallafall, och det gör inget att du frågade! :)


Haft No prov

Tjingeling allihopa. Nu har vi som rubriken haft No prov. En del sitter fortfarande kvar. Man har ända tillls klockan 12  lunch på sig då det är, men jag är redan klar. Jag svarade inte på någon A-C del fråga eftersom ja, ni vet...man kan ju typ inte göra det om man bara fått E och F i de andra No proven vi haft! :P Men jag svarade iallafall på alla frågor på E-delen och det känns som att jag bara kommer ha två-tre fel så jag tror jag blir gokdänd på det här provet. Hoppas. Johanna sa att jag inte hade blivit godkänd på förra provet om fotosyntesen så det måste jag ha ett omprov till på och orka ha ännu ett till. Men jag tror faktiskt jag får E på det här! :) Men ja...

Vi har haft Idrott, Svenska, So och No. På Idrotten så skulle vi jogga och springa. Sami delade upp oss i två grupper av hela klassen och i de grupperna delade han upp oss två och två. Den ena gruppen skulle springa en runda och den andra skulle öva på att kasta tennisbollar och kasta sånnahär tunga bollar som idrottare kastar, har glömt vad de heter. Men det skulle vi iallafall göra och när man blev parad i två och två så skulle man göra de övningarna och sedan andra gruppen skulle springa i två och två. Det var jag och Eda som skulle öva på att kasta tennisbollar åt varandra och de här stora bollarna! :P Men det gick ganska bra men sedan skulle Sofia och Marcus springa, men det hände något där när de sprang. Marcus tog en helt annan väg och Sofia sa att det var fel väg till honom men han lyssnade inte och fortsatte så hon kom tillbaka och då gick joggade/gick jag och Sofia istället. :) Efter Idrotten var det Svenska och då skulle vi kolla på film om det Trojanska kriget och den var ganska bra. Efter det var So men vi fick tiden till att göra No provet så vi hade ingen So utan vi skulle göra No provet ända till lunch

Idag kommer jag nog inte blogga på lucnrasten, ska göra tävlingsböcker till mina kaniner då istället. :) Men efter lunchen ska vi ha...asså har fått typ hjärnsläpp men det är något innan musiken iallafall och sedan slutar vi och då ska jag följa med Sofia hem och det ska bli så kul! :) Nu blev lite långt inägg här så jag ska nog avsluta! :PHär hade jag precis fått min kamera! :)

Sitter och väntar på taxin

Tjingeling allihopa! Nu sitter jag här och väntar på att taxin ska komma. Åker ju taxijävel till skolan. Den lär väll komma snart! :P Jaja, see you later! ;)


Ridlektion 28/5

Häst: Daisy
Ridlärare: Mikaela
Övning: Dressyr
Är jag nöjd med lektionen: Japp! :)
Hur gick det: Jättebra! :)

Idag skulle vi få välja hätar! :) Det stog X på alla som skulle gå och Diasy gick så henne ville jag ju ha! :) Jag gick och sadlade henne. De innan hade ridit barbacka så hon stog redan inne med tränset på. :) Sedan när jag kom in i teori rummet så sa Mikaela att övningen skulle vara dressyr idag. :) Sedan skulle vi lotta hästar och jag fick Daisy! :D Har ju inte ridit henne på hela terminen så det skulle bli väldigt kul! :) Efter det ledde vi ut hästarna och satte upp. Vi skrittade som vanligt ute en liten stund innan vi skritta in i ridhuset. :)

När vi hade kommit in i ridhuset så skulle vi börja renodla hästarna och jag märke snabbt att Daisy var stark och ville inte lyssna när jag skulle bromsa henne, så där tog jag tag i henne och visade vem som bestämde! :) Vi skulle också göra volter vid varje hörn. :) Det gick ju bra. :) Efter det skulle vi komma in på de stora volterna och när vi hade gjort det så skulle vi ställa hästarna och sedan skulle vi fatta galopp. Daisy var het, men hon lyssnade på när jag tog tillbaka henne. Det gick jättebra! :) Sedan skulle vi sakta av till skritt från galopp och komma fram i galopp från skritt och det gick väll sådär. Hon är ju somsagt stark. Sedan skulle vi komma från hörnet och byta om volt. När man bytte om volt så skulle man sakta av till skrit och sedan komma fram i vänster galopp och galoppera på den andra volten.

När vi hade värmt upp hästarna ordentligt så skulle vi börja med övningen. Först så skulle man komma upp på medellinjen göra en volt utåt mot spåret och sedan rida tillbaka på medellinjen. Efter det skulle man trava i sidverts åt höger. Dasy blev lite väl sne och så, men annars gick det helt ok. :) Sedan skulle vi göra samma sak i andra varvet och sedan var lektionen slut! :)

Jag tyckte det var en jötterolig lektion och det var jätteroligt att rida Daisy! :) Undrar vad vi ska göra nästa gång. :) Hoppas Sofia kan följa med till stallet då och filma mig för jag har aldrig haft en film när jag rider Daisy, bara när vi hoppade i höstas.INGEN RUBRIK

Så, jag kom inte på någon rubrik och det känns meningslöst att skriva lunchrast hela tiden! :P Men nu har vi alltså det och vi har haft Svenska, Slöjd och Matte! :) På Svenskan så har vi ju skrivit uppsater och idag skulle vi läsa och bedömma andras uppsatser i klassen. Vi blev indelade två och två och så skulle vi bedömma varandra uppsatser! :) Det var jag och Hanna som skulle läsa och bedömma varandra och det gick väll bra! :) Sedan var det Slöjd och nu är jag helt klar med min lappkudde! :) Sedan var det Matte och efter det lunch. Eefter rasten så är det Engelska och sedan Sv/En! :) Efter det slutar vi! :)
Idag är det ju ridning och jag hoppas på Daisy! :) Har inte fått henne på hela vårterminen så det skulle vara roligt att få henne! :) Men det får jg väll inte...aja, nu ska jag göra lite annat. Hej då! :)
Ni kan få en bild på min lappkudde idag! :)Hemma :)

Nu är jag hemma. När jag kom hem så åt jag lite mellis. Jag åt Avokado och en bulle! :) Det var jättegott! :)
Idag var det ju tänkt att jag skulle åka och spela blockflöjt igen, men min blockflöjtslärare Linda kunde inte undervisa idag av någon anledning så jag kan inte göra det! :( Och det är synd för jag vill ju göra det! Men en bra sak med det är ju att jag kan plugga till No provet istället. :) Sedan ska jag göra ännu en ny film och lägga ut på Youtube! ;) Jag har filmat massor så tänkte göra en till film! :) Sedan får det vara bra tills tävlingen! :P Den kommer bli klar idag så gå in och kika på min Youtubekanal sedan. ;) Sedan ska jag väll äta och kolla på Bar gärning och 112 på liv och död som valigt! :) Men nu måste jag plugga, ni får ha det bra så länge! :)Mums! :)

Svar på kommentar

Linnea om Resultatet på den nyrakta Fluff ;): Varför rakade du han?? (:
För att han hade fullt med tovor som ingen kunde eller ville klippa bort. :)

Lunchrast! :)

Tjing bloggen! :) Nu har vi lunchrast.
Vi har haft Mentorstid, Målstuga, Svenska och Hkk. På Mentorstiden så pratade vi allmänt i klassen och sedan ropade Petri upp oss. Sedan var det Målstuga och då pluggade jag till Hkk och efter det så var det Svenska och då skulle man tänka Målstuga fast det var Svenska. Man skulle typ plugga fortfarande men jag kunde typ allt på Hkk och Non kunde jag göra hemma så jag var inne på fejan och så! ;) Efter det var det Hkk och då var det ju provet. Det var rätt enkelt! :) Så jag tror jag får typ C! :) Sedan hade Sandra bestämt att vi skulle göra något maträtt med kyklingfilé. Jag sökte upp det på datorn och sedan klickade jag typ på bilder och då klickade jag bara på någon kyklingfilé som sog god ut och då kom det fram Orentatlisk kyklingfilé så det gjorde jag och Sofia och den blev verkligen jättegod! :) Den är verkligen rekommenderad!

Vi hade ju Hkk före lunch idag så vi skippade lunchen eftersom vi redan hade ätit så nu har vi ju luchrast. Sofia ska göra en bakgrund till mig och så! :) Efter rasten är det No och sedan slutar vi! :)
Här är receptet för er som är sugna på att göra den! :)

Orientalisk kycklinggratäng
 (filé) för 4 personer
1 grillad kyckling
2 röda paprikor
½ dl mango chutney, Bengal Spicy
2 dl creme fraiche
3 dl matlagningsgrädde
4 msk chilisås
3 tsk curry
3 tsk paprikapulver
Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader.
Rensa kycklingen från ben och dela köttet i små bitar.
Hacka paprikan i mindre bitar och varva den i en gratängform tillsammans med kycklingen.
Blanda ihop mango chutney, creme fraiche, grädde, chilisås, paprikapulver och curry i en skål.
Häll såsen över kycklingen i gratängformen.
Grädda gratängen i ugnen i ca 20 minuter.
Servera med kokt ris och grönsallad.
Superenkelt och går fort att göra. Perfekt när man inte orkar stå för länge i köket. Dessutom blir det väldans gott!

Ni kan också få en bild på den här! :)


I skolan! :)

Nu är jag i skolan. Har typ precis kommit! Hehe det är en klass som lyssnar på Euphoria och de har värsta högt så man hör! :P Antagligen för att Loreen vann i förrgår! Men hon var faktiskt värd att vinna, tyckte om henne och Euphoria från första början! Hon är liksom äkta! Hon är så bra helt enkelt, men det var inte henne jag skulle skriva om nu! :P
Första lektionen är som vanligt Mentorstid, sedan är det Målstuga och efter det vet jag inte riktigt haha! :P Men ja...ska nog ta och avsluta nu hörni, men jag bloggar ju mer senare idag! :)


Haft gäster :)

Halloj! :P Nu har Frida och hennes familj gått hem! :( Det var så himla kul! :)
Först pratade vi lite och sedan badade vi i vår pool och efter det var det förrät. Det blev toast skagen och det var jättegott, sedan gick jag och Frida och hoppa med mina kaniner och jag tränade Theodor och Frida filmade honom. :) Sedan var det varmrätt och man kunde välja på typ fläskkaré, griskött? :P rebjensspijell (stavning) och så. Jag tog fläskkarré och till det var det vitlöksspotatis och bearniesås. Sedan gick jag och Frida och hoppa med Fluff och Piggelin. Fluff var jätteduktig! Så jag håller verkligen tummarna att det kommer gå bra för honom på Bergadagarna nästa helg men det tror jag nog! :) Sedan vart det efterätt och det blev cheeskake och det var såklart jättegott! :) Sedan gjorde vi roliga kullen och det var jätteroligt och sedan var de tvungen att gå hem! :(
Det vart en lyckad dag iallafall och nu ligger jag här i soffan och är typ helt slut! :P Men det var jätteroligt när de var här! :) Nu ska jag nog plugga resten av kvällen...bloggar nog inte mer idag.


Godmorgon! :)

Godmorgon allihopa! :) Nu har jag nästan precis vaknat! :) Idag ska Frida och de komma och det ska bli så kul! :) Men innan dess måste jag och pappa åka och handla mat till kaninerna. Vi måste handla Pellets och Hö det är redan slut, men inte allt såklart! Så jag ska väll ta och ge kaninerna mat nu och sedan ska vi åka och handla till kaninerna! Men nu måste jag avsluta, hej då! :)


YES LOREEN VANN!!!!! :D

YES!!!!!! :D LOREEN VANN! :D <33333333 VISSTE DET LORREN, I LOVE YOU!!!!! VI HAR VUNNIT ÖVERLÄGSET!!!! :D 372!!!!! :D HELT SINNESJUKT SOM DE SA I TV! ;) JAG ÄLSKAR DIG LOREEN!!!!! :D
Hehe! :P


Älskar dig!!!! :D

Tjingeling!

Tjingeling bloggen! Nu har Theres och Inger gått hem. Inger är Theres mamma om ni undrar. Det var jättekul och vi bada (fast inte jag) sedan åkte vi ut med rullstolen och permobilen igen och när vi kom till en backe så såg vi att de var några killar där och då åkte vi upp och ner flera gånger från den och så när vi skulle åka ner en sista gång så blockerade de vägen med en gren och så tog en jävla kille någon jävla träbit och stoppa den under hjulet så att jag inte kunde köra och så filmade en kille mig, Theres och Sarah när vi försökte komma där ifrån och han sa att han skulle lägga ut den på facebook och tagga mig i den filmen, men jag kommer ju såklart blockera han och anmäla filmen. Men de var bara så jävlar och sedan åkte vi hem.

Det var iallafall jätteroligt när de var här och jag fotade massvis med bilder! :) Kaninerna fick också vara ute i hagen idag i princip hela tiden och de tyckte det var så skönt! :) Men ja...snart ska vi äta och vi ska äta Lammkotlett med Tzatsiki och Pommes tror jag och sedan ska jag och Sarah åka som vanligt till konsum och handla godis och sedan ska vi softa framför tvn och kolla på erouvision song contest! :) Hoppas verkligen att Loreen vinner! Hon är så sjukt bra!!!! Men ska avsluta nu, kanske slänger in ett inlägg sedan men är tveksam eftersom det är så fint väder och så.


Svar på kommentar

Clara om Ny film uppe! :): Varför bara Theodor i det nya klippet? :)  Du har ju några klipp med bara honom, alla är ju typ lika dana :P Kan du inte göra ett sånt klipp med typ Candy, Piggelin eller Polly?

Som jag har sagt förut så älskar jag Theodor mest och sedan älskar jag alla de andra kaninerna lika mycket. Men Thedor är lättast att göra sådanna filmer med, som att jag snurrar runt med honom. De andra skulle sprattla och så, därför vill jag inte göra sådanna filmer om de. Men jag ska göra en film om liksom alla sedan. :) Måste bara filma lite mer sedan kommer det en film om alla kaniner, ska ju såklart göra mer sådanna filmer sedan. :) Men jag kommer ändå fortsätta göra sådanna filmer med bara Theodor, men ska göra ltie filmer om de andra också, men inte likadana som jag gör med Theodor! :)


Helg!!!! :D

Nu är det äntligen helg! :) I morgon är det några vi känner som ska komma och fika (inte Little Darling, utan några andra) och så ska vi typ bada oh så och på Söndag ska Frida och hennes familj komma och äta middag. Hon tänkte ta med kaninerna men det skulle bli så jobbigt, men vi kommer hoppa med mina kaniner istället! :) Och det ska bi så kul! Så ja, det är typ det jag ska göra i helgen! :) Det kommer nog upp ett videoinlägg sedan eller något. ;) Men ja! :
Ska typ avsuta nu, hej då! :)


Ny film uppe! :)

Nu har jag gjort en ny film som nu är uppe på min Youtubekanal, bara att gå in och kika! :)


Jag älskar dig! <33333333333333333

Min Piggelin älskling! Det där får aldrig hända igen!

Det var en hemsk händelse som hände idag med Piggelin! Hon skulle rymma från hagen så hon skulle smita igenom gallret och då hammnade hela hagen över henne! Det var så hemskt, jag tänkte bara liksom gå till henne igen och så låg hon där och försökte ta sig loss och sedan vart hon helt chockad! Min älskade tjej! Det där får aldrig hända igen! Vi fick som tur var loss henne och hon är ok nu! Men nu får hon inte vara i hagen mer, hon är för liten för det eftersom hon kommer igenom hagen om hon försöker smita och ja då händer ju det där som det hände! Men hon får nöja sig med att gå ut i kopplet, vill ju inte att hon ska riskera att vara ute i hagen för typ livet...


Det var tur att du klarade dig älskling!

Resultatet på den nyrakta Fluff ;)

Nu kommer resultatet på den nyrakta Fluff. ;)

Och till slut så får ni en bild på mig och Fluff! :)
Svar på kommentar

Felicia ;) om Första doppet i poolen - check ;): Kan du inte visa hur fluff blev efter rakningen :)?
Tack för att du påminde mig om det! :) Har faktiskt tänkt att göra det men har glömt bort det hela tiden, men nu ska jag gå ut och fota honom! ;)

Första doppet i poolen - check ;)

Idag bev det första doppet i poolen för i år! Det var så himla skönt och härligt! Det var hela 27 grader! Det är verkligen perfekt när det var så varmt som idag! Det var så skönt!


Min första videblogg

Nu har jag besämt mig! :) Jag ska börja videobogga! :) Bra eller dåligt? :) Jag kommer fortsätta att videoblogga även om en del av er som läser min blogg inte kommer gilla det. Det är ju bara att strunta i videobloggarna om ni inte gillar de. Och nej jag kommer inte skämma ut mig, ni kanske jag tycker det är konstigt eller något sådant, men jag bryr mig inte ett skit! Ni får tycka vad ni vil, men här kommer min första videoblogg! :P Överse i slutet, råkade stoppa filmen lite för snabbt!


Tjingeling bloggen!

Nu har vi lunchrast! :) Vi har haft Engelska, Idrott, So och lunch. På Engelska pluggade jag till So provet, sedan var det Idrott och då var det inte bara Handboll utan man såhär fick köra det man behövde öva på. Så de som ville fick öva på badminton och de som ville fick öva på Handboll. Jag övade egentligen inte på någonting eftersom jag hade E i allt och är rätt nöjd med det, men jag stog som försvarare när mina kompisar ville höja sina betyg i Handboll. Det gjorde Sofia också men sedan ville hon också höja sina betyg och hon höjde sig från E till C! :) Efter det var det So och då skulle ju provet vara. Det gick jättebra för mig och kommer iallafall få D men hoppas såklart på ett C men det brukar aldrig Petri ge mig så jag tror att jag kommer få E eller D. Sedan var det lunch och nu har vi lunchrast.

Om 20 min är det egentligen No, men vi får sluta typ nu! :D Så alla har åkt men jag och Sofia ska stanna kvar och plugga! :P Men inte hela lektionen såklart, jag bokade om min taxi så den ska komma tio i ett istället. Så lyxigt va?! ;) Haha...ja. Men när jag kommer hem så ska jag träna Fluff. Ska filma då också så det kommer mer filmer när jag tränar mina kaniner. Som ni kanske ser så har jag laddat upp på Piggelin, Theodor och Candy. Jag filmade liksom Fluff också men hans filmer typ försvann eller så filmades det aldrig. Ja det vart lite konstigt men nu ska jag somsagt träna honom igen och filma honom! :) Har inte tränat kaninerna på typ två veckor, men sedan ska jag inte träna de tills Bergadagarna typ. Men ja...nu ska jag plugga! Hej då!


Svar på kommentar

Clara om Sitter i skolan: Kan du inte lägga upp bilder som du har tagit? :)
Jag har gjort en massa gånger nu? :P Jag hade ingen annan bild att lägga upp, vill inte bara lägga upp bilder på blommor och har typ inga andra bilder än på Theodor eller blommor eller så! :P

Sitter i skolan

Nu sitter jag här i skolan och gör inte så mycket. Första lektionen är Engelska och sedan är det Idrott och sedan So och då är det So provet! Är väll inte taggad direkt men läste på igår kväll och sedan pluggade jag med Filippa igår också så jag kan typ allt! :) Men ja...vi hörs väll på lunchrasten som vanligt. ;) Hej då! :)


Här ska det vara en rubrik

Tjingeling allihopa! Kom inte på någon rubrik den här gången heller! :P
Nu har jag precis ätit och innan dess kom jag hem och sedan parade vi Polly och Thedor igen. Hoppas det kommer ungar nu då! De ska koma den 24:e juni så det är bara att hålla tummarna! :) Sedan åt vi somsagt middag och nu ska jag väll börja plugga snart, men jag kan typ allt så det är ju bra! :) Sedan måste jag börja pugga på Hkk provet också. Men ja...nu ska jag avsluta! :) Hej då!


Nå, detta är Piggelin och Agnes när de typ var några månader! Så söta! :)

Lunchrast! :)

Hej svejs! :P Nu har vi lunchrast och vi har haft Sv/En, Matte, Mentorstid och Bild. På Sv/En så pluggade jag till So provet, sedan var det Matte fast jag jobbade ingenting i min mattebok xD Haha! :P Sedan hade vi Mentorstid och då pratade Gabi (vår andra mentor lärare) om Tyskland, hon kommer där ifrånoch det var väll ganska intressant. Efter det var det Bild och jag har ju gjort klart uppgiften så jag gjort en till teckning. Jag bara ritade något. Jag filmade som vanligt så det kommer upp en video på Youtube på det sedan! :) Efter rasten ska vi ha So och sedan Målstuga och då ska jag plugga på provet. Nu ska jag göra lite annat, hej då sålänge! :)


Ny header! :)

Nu har jag en ny header! :) Den är gjord av Sosso! :) Tack!YES! :D

YES! :D ÄNTIGEN! Nu har jag lärt mig hur man laddar ner penslar på gimp!!!!! :D YES!!! :D Okej...hehe. Men har liksom sökt på på Yutube och kollat på videos där de visar hur man laddar ner gimp penslar, men det gick aldrig och sedan så klickade jag på en video och gjorde som hon gjorde och så gick de! :D :D
Ja...ville bara att ni skulle veta att jag nu äntigen har ladda ner en massa fina penslar på gimp! :) Så nu kommer jag göra ännu finare headers! :D

Hemma!

Tjingeling allihopa! Nu har jag kommit hem från skolan. Det är så jävla varmt och det var kokhett på 401:an! Tror det blir första doppet i poolen idag också! :)  Men sedan ska vi äta och jag måste plugga. Det här blir ett väldigt kort inlägg för jag måste avsluta och plugga nu också, hej då! :)


Lunchrast!

Tjing! Nu har vi lunchrast. Vi har haft Idrott, Svenska, So och No. På Irotten var det match i handboll, vi spelade mot 8C. Det gick rätt bra för mig, men satsar inte på något högt betyg direkt, tror jag kommer få typ E men bryr mig som sagt inte så mycket vad jag får för betyg i Idrotten. Nöjer mig med ett E! :) Efter det var det Svenska och då fick man plugga till So provet som vi ska ha på Fredag. Sandra har ändrat Hkk provet till på Måndag nästa vecka! Så skönt, men då har vi typ två prov. Vi har ett No prov om Energikällor och ett Hkk prov. Men man får ta och bita i och plugga järnet! Sedan hade vi So och då hade Petri en genomgång på frågorna vi har fått inför So provet om Demokrati på Torsdag så nu kan man plugga till det också. Sedan var det No och då fortsatte vi kolla på filmen om Kärnkraftolyckan i Tjernobyl och nu har vi lunchrast. Vi börjar om två min så ska avsluta nu! :P Hej då! :)


Ridlektion 22/5

Häst: Oliv
Ridlärare:
Mikaela
Övning: Hoppning
Är jag nöjd med lektionen: Ja!
Hur gick det: Bra! :)

Idag var det ju hoppning som stog på schemat! :) Vi skrittade som vanligt ute en liten stund innan vi skrittade in i ridhuset. När vi hade kommit in i ridhuset så renodlade vi hästarna och efter det skulle vi trava lite slalom vid de rättuppstående hindrena. Först skulle man komma mot ett hinder men man skulle svänga vänster och sedan skulle man svänga höger så att det blev som en båge mellan hindrena och efter det svänga vänster igen. Sedan skulle vi värma upp och galoppera. Vi galopperade båda varven och sedan så skulle vi börja hoppa.

Det stog två hinder på långsidan. Man skulle galoppera och komma på ett blå-vit hinder, göra en volt tillbaka och komma på ett lila-vita hinder. Det gjorde vi några gånger men inte åt andra hållet. Sedan skulle vi göra banan.
Man skulle komma mot ett hinder som var blåt och vitt sedan, svänga vänster och hoppa det röd-vita hndret om stog upp mot läktaren, svänga höger mot ett hinder som stog på långsidan ch sedan skulle vi hoppa de hindrena som stog mot dörren på kortsidan. Man skulle komma mot ett bå-vitt hinder, svänga vänster mot det grön-vita hindret som stog bredvid det blå-vita hindret och sedan skulle man svänga höger och komma på det andra hindret som stog på den andra långsidan. Det gick jättebra och Oliv bjöd verkligen på hindrena och tyckte det var hur kul som helst, men ibland drev jag inte tillräckligt på honom och stog upp för tidigt och kom långt över hans hals på ett hinder men sedan gick det jättebra! :) Jag är verkligen nöjd över lektionen!


Äntligen en ny bild på Oliv. :) Fotad av Alexandra Sewén!

Kommit hem!

Nu har jag kommit hem från skolan! :) Bussresan gick ju bra som vanligt men det blev fullsatt på 413. Det är så jobbigt när den blir det. Det är massor med personer från Eklidens skola som alltid ska me 413 och när den ska åka så står några för när dörren så den öppnas eller så är det något annat. Så jobbigt! Men nu har jag tillslut kommit hem och förutom att 413 var fulltsatt så gick ju somsagt resan bra! :)
Snart ska vi äta och vi ska äta räkor med ris och till det blir säkert någon god så och det ska bli så gott! :)
Nu ska jag nog ta och avsluta eftersom vi ska äta snart och sedan ska jag byta om och åka och rida! :) Det ska bli så kul! Ska ju hoppa Oliv igen! :) Men ja...hej då!


Tjing!

Nu vet ni ju vad vi har! :P Lunchrast! ;) Japp det har vi.
Vi har haft Svenska, Slöjd, Matte och lunch! På Svenskan så fick Frida läsa min berättelse och hon tyckte den var bra och det ända jag behövde göra var att jag skulle rätta till lite stavfel! :P Skriver ju så snabbt så det var ju bra att hon kolla om jag hade gjort stavfel. :P Jag fick också reda på mitt Svenska prov och jag fick F! VA FAN! Jag som tyckte det gick så bra och jag hade typ svarat rätt på en fråga, jag lovar...men hon sa att det var fel? Hon kanske sa fel! :P Får hoppas det för jag kommer ju skriva samma svar. Men jag behövde inte göra om hela provet och det var ju bra, jag ska bara svara rätt på frågorna hon har ringat in som jag ska svara på och sedan är jag godkänd. Så det är jubra, men snälla...jag ska ALDRIG få F igen! Aldrig! Så säger jag hela tiden men nu ska jag inte få F mer!!!!! Blir så arg, arg, arg...men jaja.

Efter det var det det Slöjd och nu har jag faktiskt blivit klar med min lappkudde! Är väll ganska nöjd! :) Det ända som behövs är att sy ihop lite bitar som har lossnat och så! :) Sedan är den helt klar och jag kan ta hem den nästa gång! Hehe...har hållt på med den hela terminen! :P Så det va ju skönt att den blev klar idag! :) Sedan var det Matte och då jobbade ju jag såklart i min mattebok och sedan var det lunch! Nu har vi lunchrat och efter det är det Engelska och då ska Sofia spela in sin film presentation, vi kollade ju på filmer om Nalle Phu. Jag vet väldigt barsnligt att vi titar på det men det är Ulli som har bestämt det! Men men, det har vi ju gjort nu och Sofia ska spela in sin presentation, jag vet inte vad jag ska göra men det får jag väll se! :) Efter det är Sv/En och då ska jag plugga på Hkk provet. 
När jag kommer hem så är det ridning och vi ska hoppa! :) Mamma ska kolla på mig och hon ska filma mig så det kanske kommer upp ett litet klipp på det sedan! :) Men nu ska jag nog ta och avsluta detta långa inlägg och göra lite annat! :)


Suger på Gimp jag vet...

Asså lite pinit att fråga det här men har typ frågat på alla Youtubevideos där de visar hur man laddar ner Gimp penslar och kan till och med ladda ner de, men det går fortfarande inte att dra över penslarna till brushes mappen! :O Snäla kan någon hjälpa mig?! Kommentera om ni vet hur man laddar ner penslar på Gimp på mac!!! x)
Go kväll! ;)

Go kväll allihopa! :P Nu har jag kommit hem från blockflöjten och efter det så åkte jag och köpte lite gott och nu har jag inte gjort så myckt mer. Antar att jag måste börja plugga på Hkk provet nu då...sedan ska jag kolla på 112 på liv och död och på bar gärning! :) Men ja...juste idag så lämmnade mamma in Fluff på rakning hos Nacka Djurinik och nu är han het rakad! :D Nu måste jag verkligen borsta honom...2 ggr i vecka minst! Det måste bara bli en vana att ta upp honom på buren eler vad som helst och borsta honom. :) Jag måste verkligen börja med det...
Det blev ett kort inlägg just nu, men måste ju plugga...så hej då! :)I skolan!

Tjingeling allihopa! Nu är jag i skolan och vi har haft Mentorstid, Målstuga, Svenska och No. På Mentorstiden gick vi ju igenom veckan som vanligt och när klockan var halv nio så gick jag till Ehab för vi hade bestämt att jag skulle komma till honom och lämmna min lånedator då och så skulle vi ju överföra mina bilder och filmer till en en extärn hårddisk som han hade. Det gick bra och vi fick verkligen över alla bilder och filmer som jag hade på den! :) Så bra! Men det skulle ta 40 min och då jag tillbaka till klassrummet och då var det Måstuga, men Petri sa att vi skulle ha So då istället eftersom vi ska ha prov i Samhällskunskap som är ett ämmne i So typ nästa vecka! Så det hade vi och sedan gick jag tillbaka till Ehab igen för jag trodde datorn var klar då men det var den visst inte, det skulle ta en och en halv timme att ominstallera den så jag skulle få vänta ända till efter lunch! Men efter det så hade vi Svenska och då läste jag istället för att fortsätta på min Svenska uppsats, är ändå snart klar med den så det var lugnt att jag inte hade någon dator och kunde fortsätta med den. Jag läste iallafall Klara för start och den är jättebra! :) Sedan var det No och då kollade vi på filmer om olika Energiformer och kärnkraftolyckan i U.S.A i Tjernobyl och sedan var det lunch och nu har vi ju lunchrast sedan är det Hkk och sedan slutar vi! :)

När jag kommer hem så ska jag plugga på Hkk provet och sedan ska jag äta middag och sedan ska jag åka och spela blockflöjt. Men nu ska jag nog följa med Sofia ut för hon gick ut! :P Så ska följa efter henne nu! ;) Sedan kommer väll Ehab och lämmnar tillbaka min dator snart! :D Men hej då!

Om ni undrar varför jag kan blogga fast min dator är på ominstallering så är det för att jag lånar Sofias dator! :PEn fråga...

Ser det konstigt ut på min blogg? Asså ser det ut såhär...För Frida min kompis ser det ut såhär för henne...skumt, gör det så för er också?! Måste ha svar om vi ska kunna fixa det...

Tjing!

Idag har jag bara varit ute, hela dagen! Det var så skönt! :) Först tog jag ut Theodor i hagen och sedan Fluff och Piggelin, tog med datorn ute så kunde sitta med den ute! :P Så satt vid kaninerna när de var vid hagen och var inne på facebook! xD Haha...aja. Sedan fixade jag och pappa hagar till kaninerna och efter det skulle vi börja fixa hinder men jag var typ lite trött då så jag satte mig i hamocken och vila lite och sedan tog jag en glass och sedan fixade jag ett hinder. Jag hade ju beställt ett hinder från en tjej och hon hade gjort det lite slarvigt med märlorna, de satt inte tillräckligt djupt och de ramlade av så jag var tvungen att banka i de hårdare och när det var klart så gick jag ut på en promenad med Polly och efter det så gick jag in. Så har min dag sett ut idag, ikväll ska jag bara ta det lugnt och så ska jag ta ett bad och så. Sedan ska vi kolla på tv och sedan ska jag typ gå och lägga mig. Man vill ju inte vara trött imorgon. Tror inte jag inte kommer blogga mer ikväll, men jag kommer ju göra det imorgon.


Söndag!

Idag är det Söndag...skola igen imorgon då! Alla smålov går somsagt så fort! Men snart är det sommarlov! Det är bara två veckor kvar och sedan är det sommarlov!!!!!! :D
Idag ska jag jag inte göra så mycket, bara vara ute med Theodor och så! Som ni ser så har jag lagt upp en ny video på min Youtubekanal, jag kunde visst importera mer bilder! Ibland är min dator konstig! :P Men jag raderade Gimp som jag ändå kommer ladda ner när Ehab har ominstallerat min dator och jag raderade några penslar som jag hade försökt ladda ner! :P Och sedan hittade jag jättegammla videos sedan typ i vintras som jag hade filmat med min Webbkamera som jag också raderade så det blev ju lite mer utrymmer så jag kunde importera de filmerna och bilderna. Men nog om det nu! ;) Men ska faktiskt inte göra så mycket mer än att vara ute med Theodor idag och så! Men nu ska jag nog avsluta, vi kanske hörs senare! :)


Ny header! :)

Som ni ser så har jag ny header och design! :) Den här gången är den också gjord av Cecilia Tagerud! :) Tack!

Varit ute med Theodor! :)

Tjingeling allihopa! Nu har jag som rubriken lyder jag varit ute med Theodor! Jag filmade sådär fint och när jag gjorde det så kom jag på att jag inte hade liksom importerat filmerna som jag hade filmat förut till själva Imovie för det går fortfarande inte att få de till Iphoto. Asså det e något program som filmerna jag filmer med den här kameran inte stöds så att jag inte spela kan spela upp de i Quick time plyer som det heter när man ska kolla på någon film på mac. Man kan liksom inte kolla på filmen utan det blir som en bild! Så konstigt! Och jag måste importera de till Imovie för att kunna göra en fillm med de filmerna jag har filmat innan jag ska radera filmerna från kameran och det gjorde jag innnan jag importerade filmerna till Imovie!!! Så typsikt! Åh vad jag är klantig! :P Hehe...vid sånna här tilllfällen hatar jag mig själv! Aja..
Nu har jag somsagt varit ute med Theodor och snart ska vi äta middag. Vi ska äta biff med potatisgratäng som vi nästan alltid gör på lördagar men det är så gott! Men ja...ska nog avsluta nu! Och juste...jag ska typ börja videoblogga, fast jag vet inte om jag ska det eller inte. Vad tycker ni!? Ska jag börja videoblogga eller inte?!


Har ni hört om detta?! :)

Hejsan bloggen och framförallt alla som rider på Tyresö Ridskola där jag rider! Har ni hört det här?!
I höst har Tyresö ridskola bestämt att det ska bara heta Ponny och inte småponny och mellanponny. Det betyder att alla som rider småponny och mellanponny får rida småponny ibland! Tänk om jag får Jonatan då?! Skulle göra vad som helst för att få honom!!!!!! Tänk att få sitta på din rygg igen!!!!!!! Gubben, det skulle verkligen vara drömmen! Kommer inte ens ihåg sista gången jag satt på dig, så j*vla länge sedan var det!!! Jag måste få dig någon gång! Måste, måste, måste, måste!!!!! Tänk att få rida dig en gång till!!! Det skulle vara så kul!!! Men jag kommer väll typ få Candino och Elektro eller så med tanke på att jag är så lång, men kanske! :) Hoppas verkligen att jag får dig någon gång Jonatan!!!!


Första bilden jag publicerade på bloggen!
Älskar dig så mycket!!!!!!!!!!!!

Hatar min dator!

Tjing! Jag hatar min datj*vel! Nu när jag äntligen vet hur jag ska ladda ner gimp penslar så ska det såklart vara bara min dator som ska krångla. Jag kan ju inte sätta in de nedladdade penslarna i brushes mappen! Om jag bara kunde det så skulle jag kunnat ha en massa fina penslar nu! Jag hatar min dator!!!!! Hoppas det går när Ehab har ominstallerat min dator vilket jag tror det kommer göra! Hoppas, hoppas, hoppas!


Svar på kommentar

Anna om Äter glass! :): Vem har gjort din bloggdesign? :)
En som heter Cecilia Tagerud. :)

Saturday!

Idag är det Lördag! :) Det är fint väder ute och jag ska ta ut kaninerna som vanligt. Polly har fortfarande inte fött än! Men ungarna kommer väll snart, har ännu inte kollat kaninerna så hon kanske har fött! :) Vem vet. ;) Men ja...sedan ska jag inte göra så mycket mer än att vara ut med kaninerna, ska såklart också ta ut Klumpiduns och filma sådär fint med honom! Tänkte göra det igår efter att Little darling hade gått hem, men solen hade försvunnit och då kunde man ju inte filma sdådär fint, eller jo men det blir finare med sol! :P Men jag ska nog gå ut till kaninerna nu! Hej då! :)


Äter glass! :)

Tjingeling bloggen. :) Just nu äter jag glass! Vet inte riktigt vad den heter men den är iallafall grön och så är den doppad i choklad! Mums! :) Kollar också på Let´s Danse och så! Vet inte riktigt vem jag hejar på men ja! :) Men ska nog avsluta nu. Hej då! :)


Little Darling har gått hem! :(

Nu har Little darling gått hem! Det var så roligt när hon var här och vi åkte ut med rullstolen såklart! Det var sååååååååå kuuuuuuuuuul! :P Men ja...innan det fikade vi och vi åt ju den där Hallonmousetårtan (vet jag skrev chokaldmousse men skrev fel) och sedan åkte  vi ut med rullstolen och ja! :)
Nyss beställde vi pizza! MUUUMS! Hehe...det ska bli så gott! Vi tog en familjepizza med halva skinka och ost och halva med Hawaii som vi alltid gör när vi beställer pizza! :) Men ja, hej då! :)


Godmorgon!

Nu har jag precis vaknat! :) Just nu är jag inne på fb och softar! Snart ska jag gå ut till kaninerna och ge mat och efter det ska vi typ äta frukost! Hoppas Polly får ungar snart!!!!!! :P Hehe, men ja...sedan idag ska jag vara ute med Theodor och fortsätta filma sådär fint! Efter det kommer Little Darling! :D Det ska bli så kul och vi ska ju åka ut med rullstolen igen! Längtar!!! Hihi! :P Men ja...nu ska jag göra lite annat, så hej då! :)


Tog bara en slumpad bild. :)

Bildbomben på körsbärsträden

Sådär! Det här var ju inte alla bilder men om jag skulle ladda upp alla bilder så skulle det bli väääääldigt många eftersom jag tog typ tusen bilder som jag alltid gör om jag hittar något fint att ta på! :P Haha. ;)

Här ska det vara en rubrik

Japp, som ni ser så kom jag inte på någon rubrik just nu! :P Men för några timmar sedan så var jag ute med Theodor, filmade sådär fint och så men kan tyvärr inte göra någon ny film nu för min dator är slut på minne! :P Det är bara 3 GB kvar på minnet! Hehe! :P Men jag ska göra en ny film när jag har hämtat ut min dator och då ska Ehab även ominstallera min dator så det kommer ut en ny film då, typ nästa vecka! :) Men ja...ska lägga upp bildbomden på körsbärsträden nu så ska nog avsluta. Hej då! :)Hihi! Fluff kan sitta sådär i min hand! :P

Kommit hem!

Nu är vi hemma från Tessie och hennes matte och husse Ylva och Pablol. :) Det var väll kul där och så! :) Vi fick lite saft och mackor där och sedan lekt vi med Tessie. Det var så mysigt där!!! De har en sådan mysig tomt och nu känner man verkligen att det är sommar snart också! :) Sedan åt vi middag där och sedan åkte vi hem! :)

Jag längtar så mycket till sommarlovet!!!!! :D Det är två och en halv vecka kvar bara och det kommer gå så himla fort! Längtar så mycket!!!!!!!! :D Först är det en kanintväling, det är dubbelhelg i Berga. Det är ju Bergadagarna varje år och då är Stockholms KH där och så tävlar vi med kaninerna! :) Seda drar vi till ridlägret i Turkiet, kommer till och med få sommarlov några dagar tidiagre! Då drar vi till ridlägret, sedan kommer vi hem och är hemma några dagar eller så kanske vi åker till stan eller något och sedan åker vi till landet efter några dagar vi har varit hemma och så firar vi midsommar där och jag ska ju tävla med Theoddor där i Helsinge KH och det ska bli såååå kul! :D Längtar! Sedan åker vi hem och är hemma någon vecka typ, efter det åker vi till en som vi känner i Frankrike. :) Där ska vi vara i typ fyra dagar. Sedan åker vi hem och åker till Landet igen, sedan kommer vi hem och jag tävlar med mina kaniner och så! :) Så vi ska göra en massa roliga saker! :D Vi ska ju såklart också bada en massa och äta mycket glass! :D Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om, ska gå ut till kaninerna och sedan ska vi äta chokladmoussetårta och så! :)  Så jag ska avsluta nu! Hej då. :)


Svar på kommentar

Anonym om Tjingeling bloggen!: Asså, det är ju inte riktigt bestämt vilken dag ungarna ska komma. De kan ju komma mellan dag 28-36 så det behöver ju inte komma idag.. ;)
Nej jag vet och det var inga ungar idag heller! :)

Tjingeling bloggen!

Nu har jag vaknat, eller för länge sedan då! Men jaja! :P Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men vi ska åka till Tessies matte (som jag glömde och skriva på min planering) och typ ta en fika där och bestämma när vi ska ta hand om Tessie i sommar! :) Sedan vet jag inte vad jag ska göra...men hittar väll på något, kommer iallafall ta ut Theodor och promenera med honom och så! :) Men nu ska jag gå ut till kaninerna, juste igår skulle Polly ha ungar så undrar om hon har fött nu! :D Hoppas! Så ska gå ut och kolla det nu då! Ska såklart filma ungarna! Men ja...hej då :)


En blomma från körsbärsträden, bildbomden kommer sedan! :)

Tävlingsböcker

Hade ju någon fråga för väldigt länge sedan om jag kunde lägga upp bilderna på mina tävlingsböcker och jag ska göra det så fort jag är klar med alla tävlingsböcker! :) Nu har jag fått min kamera och allt, men snart ska jag fixa tävlingsböckerna! Vi måste bara beställa mer patroner till skrivaren så jag kan fixa tävlingsböckerna. Jag ska fixa om Theodors för jag vill göra en med lite andra bilder till honom och så! Sedan måste jag fixa Candys för den blev fel och ful! :P Sedan har jag fortfarande inte fixat Piggelins men det var ju för att jag inte hade några bilder på när hon hoppade men nu har jag ju fått det så jag ska fixa hennes också! Men jag hoppas att jag kan fixa de snart och när jag är klar med alla så lägger jag bilder på tävlingsböckerna här på bloggen! :)


Kungsträdgården

Nu har vi kommit hem från Kungsträdgården! :) Vi åkte dit och skulle kolla på de fina träden, men då skulle de såklart ha blommat ut, jag blev arg ledsen och besviken! :P Hehe, kanske lite barsnligt att jag blev det, men vi hittade faktiskt några andra körsbärsträd som vi gick och fota istället efter att vi hade ätit MacDonalds. Det var gott! Mums! Jag tog en vanlig Big mac utan ost! Hatar osten alltså usch!! Så tog en Big mac utan ost och sedan coca cola till dricka! :) Efter det gick vi somsagt till de andra träden vi hittade istället, de var lika fina och fick jättefina bilder och bildbomen kommer i ett annat inlägg! Nu är jag så törstig och är sugen på något gott så jag ska åka till konsum och köpa det! ;) Nej men jag "MÅSTE" typ åka och köpa mjölk för vi har inte det och då kan man ju passa på att köpa lite gott också. ;) Så ja...ska nog avsluta nu då! Hej då! :)


Fan att det inte kunde ha varit såhär fint! Men men...

Hemma från stallet!

Nu har vi kommit hem från stallet och vi ska snart åka till Kungsan för att ta en fika där och så! :) Det ska bli så himla mysigt! Jag ska bombardera er med bilder från Kungsan när jag kommer hem! ;)
Idag i skolan så skulle jag egentligen ha fått hämta ut min dator för den är klar nu, men jag kan ju inte det eftersom jag är ledig så jag får göra det på Måndag!
Men ja...bloggar mer när jag kommer hem då, hej då! :)Planer inför långhelgen! :)

Det är ju långhelg från och med på Torsdag men jag är ju ledig imorgon med så jag får extra lång långhelg! :P
Här kommer mina planer inför långhelgen! :)

Onsdag: Följa med mamma till stallet, vi åker hem efter att hon har ridit och sedan åker vi in till Kungsan, tar en glass där eller något och går runt och fotar de fina körsbärsträden.
Torsdag: Bara vara hemma och vara ute med kaninerna m.m.
Fredag: Little Darling ska komma igen men med bara hennes mamma och ta en fika hoss oss och vi ska åka ut med rullstolen igen! :D
Lördag: Lämmna in Fluff på rakning hos Nacka Djurklinik.
Söndag: Inget speciellt, bara vara hemma! :)
Så där fick ni mina planer inför långhelgen! Längtar så mkt!!!! :)


Ridlektion 15/5

Häst: Oliv
Ridlärare: Mikaela
Övning: Förberedande hoppning
Är jag nöjd med lektionen: Ja! :)
Hur gick det: Ganska bra!

Idag var det förberedande hoppning och jag fick Oliv igen! Ville ju inte ha honom och frågade Lilly som är ny i gruppen om hon kunde tänka sig att byta så att hon fick Oliv och jag Diasy som jag ville ha, men det vill hon visst inte så då fick man ta och bita ihop och sitta upp på Oliv igen...

Vi skrittade ut en liten sväng och när vi kom in i ridhuset så skulle vi börja göra volter i varje hörn. Det skulle vara 5 meters volter och det gick rätt bra! :) Efter det så skulle vi värma upp hästarna och komma fram i galopp. Men vi skulle stå upp och ta tag i tyglarna så att hästarna inte skulle springa iväg när vi fattade galopp, det gick bra och sedan skulle man stå upp fortfarande men man skulle stå rakt upp. Det var kul och det gick också bra! :) Vi gjorde ju det i andra varvet med.

Sedan började vi med övningen. Man skulle komma på tre st bommar i trav och sedan skulle man sakta ner till halt emellan två bommar som Mikaela hade lagt liksom uppåt mot läktaren och emellan de skulle man sakta av till halt och sedan komma fram i trav igen med en gång. Det gick bra och allt flöt på bra där tyckte jag! Ibland lyssnade han ju inte men då fick jag smälla till honom med spöt då också. Efter det så skulle vi komma i galopp på en upphöjd bom, sakta av till skrit och skritta en aning och till slutligen komma fram i galopp igen och hoppa den andra upphöjda bommen. Det gick också bra men ibland lyssnade inte Oliv där heller!

Men allt gick ändå ganska bra och Oliv var som vanligt duktig, men han vände innåt ibland och så! Vet inte varför han gör det...men jag är väll inte tillräckligt bestämd mot honom från första början men när han gjorde det så la jag ju till spöt på hans hals och styrde honom utåt på spåret igen!
Är iallafall nöjd med lektionen och Oliv var duktig idag med! :) Nästa gång är det ju hoppning igen! :)


Varit hos tandläkaren!

Idag var jag ju hos tandläkaren och allt gick bra. De "målade" mina tänder som vanligt och så! Asså om ni undrar de där med måla så är det att de lägger någon salva eller något på mina tänder så att jag inte ska få hål eller något! Vet inte varför egentligen, men jag har ju svagare tänder än alla andra eftersom jag har hjärtfel så då "målar" de mina tänder på varje återbesök med såndär salva för att jag inte ska få hå för jag får det iblandl även fast jag borstar tänderna.

Nu har jag alltså kommit tillbaka till skolan och vi har haft lunch! Innan dess hade vi Matte men jag orkade inte jobba så mycket! :P Så jag satt med Youtube och fejan och lite sådant! ;) Hehe...nu har vi ju lunch och efter det är typ Engelska och sedan är det Sv/En och sedan slutar vi. Soft dag idag! :D Efter skolan ska jag åka hem och Sofia ska följa med mig hem för hon ska kolla på min ridning idag, det var jättelänge sedan hon gjorde det så det ska bli kul! :)
Nu ska jag göra lite andra saker. Hej då. :)


Ny film!

Ny film uppe på Youtube om ni har missat det! Filmerna från tävlingen kommer när Johanna har skickat filmerna på Piggelin (hon filmade med sin systemkamera på Piggelin och måste skicka filmerna till mig.)


Bilder från tävlingar

Nu ska jag börja lägga upp bilder från tävlingarna när jag har skrivit resulten och så! Har ju inte gjort det så tänkte börja göra det! Det är ju några som fotar här och var på tävlingsplatserna och då kanske det knäpps några bilder på mina kaniner på någon tävling? :) Så tänkte ta och lägga ut bilder på mina kaniner på senaste tävlingarna nu och i varje inlägg på resultaten från tävlingarna hädanefter! :)

Piggelin

CandyTheodorDet är Sofie och Hanna Wide som har fotat! :) Tack!

Tränat kaninerna! :)

Nu har jag tränat Theodor och de andra kaninerna! :) Jag tränade även Candy och Fluff. Ni kanske tkr att det är konstigt och så att jag tränar kaninerna en dag efter tävling, men vad fan ska man göra annars?! Orka plugga hela jävla tiden! Har ju inget annat att göra! Sedan tog jag ut Theodor i hagen och promenerade med honom också. Så jag hoppade inte med honom bara! Så nu vet ni att jag inte hoppar med de hela tiden! Men kaninerna var duktiga iallafall! :)
Nu ska jag nog börja runda av och börja plugga på provet och efter det ska vi äta middag och sedan ska jag gå för att spela blockflöjt och så. :) Asså om ni undrar så spelar jag blockflöjt i Älta skola! :P Men ja...hej då!


Lunchrast!

Nu har vi lunchrast och vi har haft Mentorstid, Målstuga, Svenska och Hkk! :) På Mentorstiden gick  vi som vanligt igenom veckan och sedan var det Målstuga och då skulle ju de som inte blev godkänd på det muntliga No provet göra om det så det gjorde jag och det gick väll helt ok! Sedan var det Svenska och då fortsatte jag på min uppsats och sedan var det Hkk och då gick vi igenom ännu ett till prov som vi ska ha vecka 21. Det här med prov tar ju aldrig slut känns det som! Men snart så, det är inte långt kvar till sommarlovet och dessutom är det ju långhelg snart men antar att jag måste plugga då så jag får väll ingen ledighet, haha jo då! ;) Jag ska ju följa med mamma på ridningen på Onsdag och sedan ska vi åka in till kungsträdgården och fota där och typ ta en glass där eller något och sedan är man ju ledig Torsdag och Fredag och sedan är det helg! Men ja...nu vet jag inte vad jag ska blogga om, men vi börjar om typ 20 min (inte så intressant kanske! :P) men ska typ avsluta nu. Hej då!


Måndag morgon! :)

Nu är det Måndag och första lektionen är Mentorstid och sedan ska jag typ göra något prov om Fotosyntes. Inte så taggad direkt med tanka på att jag inte har hunnit att träna så mycket, men han göra Testa dig själv frågorna i boken och jag antar att det är de frågorna som kommer på provet. Men ja, får se hur det går! :) Efter det är det Svenska sedan är det Hkk vet och sedan är det lunch och efter det är det No och sedan slutar vi! Då går jag bara improgon och sedan är jag ledig! :) Men jag ska bara gå halv dag imorgon för jag ska till tandläkaren så det blir soft för mig! ;) Men ja...vi börja snart så antar att jag måste avsluta.


Kommentar

Sofia om Resultaten! :): Gud så bra att Fluff klarade sig. Han hade visst en skyddsängel idag. :) Kram Sofia.
Ja!

Resultaten! :)

Idag var det ju tävling. Det var tävlingi Gulsippan i dag och det var en fin dag med många glada kaniner! :)

Men dagen började inte bra...det var så hemskt....när jag nästan hade tagit ut alla kaniner ur bilen, det var bara Fluff kvar som stog precis bakom bilen så pappa trodde att jag var klar och han bakade. Fluff stog fortfarande kvar där och jag såg det hemska ögonblicket, han körde på honom...jag sprang till honom och Johannas pappa var så snäll och hjälpte oss. Fluff klarade sig bra och överlevde som tur var! Han var helt oskadd men jag trodde ju att det värsta hade hänt, men hans bur hade bara liksom hamnat uppåt och hade fastnat i typ hjulet eller något och Fluff halkade neråt hela tiden eftersom buren stog uppåt men pappa körde fram sakta och jag och Johannas pappa fick som tur var ut Fluff. Ellinor kom och kollade om han hade skadat sig som han som tur var inte hade gjort! Min älskling, det var så hemskt! Den tanken kommer upp hela tiden, bilen som körde på Fluff, Fluffs transportbur som hammnade under bilen och det var så hemskt!


Tänk om du hade dött! Vad skulle jag göra då?!


Här kommer resultaten:
Piggelin: gick på 0+1 och kom på 1:a plats igen! Är verkligen stolt över min lilla tjej!
Fluff: Fick inte starta för att han hade en jättestor tova runt benet som satt typ med huden i pälsen och ingen kan klippa bort den för då skulle man typ klippa i huden så han måste verkligen lämmnas in på rakning! Har tänkt det hela tiden, men det har bara inte blivit av och har inte hunnit att borsta hans päls för att jag har haft så mkt i skolan! Vet det låter jättekonstigt...men ja, jag har inte hunnit! :(
Candy: Gick på 3 fel och kom inte med till final.
Theodor: Gick på 3 fel men tyvärr han vi inte i mål, gräset luktade visst godare idag! Nej men det var bara hans andra start så är ändå nöjd över honom! Han kom till 8:onde hindret sedan tog tiden slut.
Så det gick ju inte så himla bra för mig men är som vanligt nöjd över Piggelins första plac! :)Tack så mycket! :D


TACK!
Tack för att ni gillar min blogg så mkt och besöker den! Trodde ärligt talat inte att jag skulle få så här många besökare när jag startade bloggen!

Nu har vi kommit hem från Jensen Böf house. Jag tog ju Oxfilé och det var jättegott! Vi struntade i att åka till Kungsan eftersom det regnade tyvärr, men på Onsdag ska jag faktiskt få en bonus dag och det betyder att jag får vara ledig! Yay! ;) Jag brukar få lite bonus dagar ibland men nu har jag inte velat på länge konstigt nog, men jag gillar att gå i skolan! Så jag har inte fått det förns nu! :) Så jag och mamma ska åka till Kungsan på Onsdag efter att hon har ridit (hon rider på Onsdag) och då ska jag fota där en massa och sådant! :) Jag ska också följa med henne på ridningen men ja...nu ligger jag här i soffan och käkar godis! :) Har nyss varit på Konsum och köpte godis och även plättar och sylt till de för jag ska äta det imorgon på tävlingen till lunch för en gångs skull! ;) Aja...i morgon är det ju tävling och det ska bli så himlans kul! :D Jag ska starta som nummer 7:a i mini med Piggelin, 3:a med Candy och 13 med Fluff. Får alltid de starterna med Candy och Fluff nu men det är bara bra! :)

Jag jag start nummer 8:a med Theodor men om den blir ihopslagen med "vanliga" medeln, alltså det finns ju medel ny för kaniner som precis har kommit upp till medel och sedan medel bara som lätt ny och lätt! Tror ni fattar men aja! Så om den blir ihopslagen så ska jag starta nummer: 20. Så jag hoppas den inte blr ihopslagen.
Men ja...kaninernas transportburar och jag håller på och packar saker och sådant som jag behöver i ryggsäcken nu, lite kameror och maten och ja ni vet! Nu måste jag avsluta! Men bloggar mer imorgon efter tävlingen.


Haha Theodor fick låna en rosa Baby Bunny sele där som jag egentligen inte använder och är till salu men jag hade typ glömt hans koppel i bilen sedan förra tävlingen så han fick låna den selen! :P

Svar på kommentar

Emma (legogirl14@gmail.com) om Lördag!: Kan vi inte skajpa idag darling'
Såklart little darling!

Ridlektion 12/5

Idag var det hoppning som stog på schemat och det gick jättebra! :)
Föst renodlade vi hästarna, vi skulle även stå på tå i stigbyglarna och sedan skulle vi träna att stå upp i sadeln och så. Efter det värmde vi upp hästarna genom att galoppera såklart, Oliv var snabb men han ville typ hoppa en del hinder som stog på långsidan så han typ bara vände plötsligt på de men sedan märkte han att han inte hade nå bra fart så han stannade. Jab ba: eh Oliv??? :P Men aja...när vi hade värmt upp hästarna så skulle vi börja hoppa. Man skulle hoppa ett hinder och sedan vända en volt och sedan hoppa på ett annat hinder. Det gjorde vi några ggr och samma sak i andra varvet och efter det så hoppade vi båda hindrena på rad utan någon volt och böt varv och hoppa de på andra varvet. Det gick jättebra och är jättenöjd över Oliv! Han ville verkligen hoppa! :) Sedan skulle vi hoppa komma från bokstaven P i ridhuset, rida mot det vid-röda hindret som stog mot P och sedan skulle man svänga höger och komma upp på långsidan och hoppa de två hindrena som stog där. :) Hoppas ni förstog vägen! 
Efter det så var ridlektionen slut (vi hann inte hoppa de hindrena på långsidan i det andra varvet) och vi satte av och sedan skulle vi hjälpa till att plocka bort banan och så! :)

Jag är väldigt nöjd över ridlektionen! På Tisdag ska man rida igen och hoppas jag får någon annan häst då, inte för att jag har något emot Oliv. Absolut inte! Men det skulle vara lite tråkigt att få samma häst igen! :P Men hade typ Oliv förra gången vi hoppade på någon Tisdagslektion också så jag tror jag får någon annan häst, hoppas på Daisy eller någon för jag har inte ridit henne på jättelänge! Men ja...hoppas kan man ju alltid! ;)


Lördag!

Idag är det lördag! Idag ska jag rida och sedan ska jag och pappa hämta upp Sarah och mamma på Sarahs skola för mamma kollar på Sarah idag för hon kunde inte i Torsdags (då var det bara jag och pappa som kolla på henne) så hon ska kolla idag och vi ska hämta de där när det är klara och sedan ska vi åka till Kungsträdgården och kolla på de fina träden och så där! :) Efter de ska vi äta på Jensen BÖF House. Det ska bli så gott! Jag ska ta en oxfilé såklart! ;) Men ja...sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kaninerna får vila idag eftersom det är tävling imorgon. :) Men nu ska jag äta frukost och lite så nu, så antar att jag måste sluta! Hej då! :)Helg!

Nu har jag kommit hem från skolan! Eller för en och en halv timme sedan! :P Men när jag kom hem så tog jag ut Theodor och jag låg i gräset och gosade med honom, filmade sådär bra så jag ska göra en ny film sedan! :) Men jag vet inte om jag kan importera de filmer och bilder som är i kameran till min dator nu eftersom den är typ slut på minne igen! Men får försöka importera de för jag vill så gärna göra en till film innan tävlingen! :)
Sedan ska jag äta och vi ska äta Tacos! :) Det ska bli så himla gott, sedan vet jag inte vad jag ska göra. Juste i skolan idag på Non så sa Johanna vår No lärare att jag ska svara på lite fler frågor om Fotosyntesen så jag ska typ göra ett prov om Fotosyntes på Måndag! Men ja...nu ska jag se om jag kan importera de där filmerna och bilderna då! Hej då! :)
Lunchrast!

Nu har vi lunchrast och jag sitter vid skåpen och bloggar! :) Vi har haft Engelska, Idrott och So. På Engelskan jobbade jag med min Svenska uppsats och jag är typ redan klar, fast jag ska fråga Frida (min Svenska fröken) vad hon tycker jag ska förbättra och så, så jag är väll inte helt klar! ;) Sedan var det Idrott och det var ju handboll igen. I Onsdags så glömde jag min flis där i omklädningsrummet (som jag inte berätta) och idag kollade jag i kvarglömda lådan men den fanns inte där! Så irriterande...men ja, sedan var det So och då kollade vi om två filmer om Demokrati och disskuterade emellanåt om de. Nu har vi ju lunchrast och efter rasten ska vi ha No och sedan slutar vi! :) Vet inte riktigt vad vi ska göra på Non men ja...

När jag kommer hem från skolan så ska jag ta ut Theodor från hagen. Jag har faktiskt inte gjort det på hela veckan. När jag tänkte göra det så regnade det ju, sedan på Tisdagen så red jag och sedan på Onsdagen så var jag tvungen att plugga och igår var jag och träffade Filippa och igår var vi ju och kolla på dansföreställningen. Så jag ska ta ut Theodor i hagen och gå ut på promenad med honom idag istället och så! :)
Men nu ska jag göra lite andra saker så, hej då! :)


It´s Freday!

Nu är det Fredag och jag sitter i skolan igen! Första lektionen är Engelska, sedan är det Idrott och efter det är det So i två timmar. Sedan är det lunch och till sist No och efter det slutar vi! :) En kort dag idag helt enkelt! Ska bli så skönt med helg! :) Längtar så mycket till Söndag eftersom det är tävling då! :)
Men ja...vi börjar om tio min så ska nog ta och börja runda av! :P Men bloggar ju mer sedan! :)


It´s Tonight

Nu har vi kommit hem från föreställningen. Den var väll ganska bra! :) Sarah och de andra i hennes klass var ju såklart bra och så, sedan tyckte jag inte resten av föreställningen var sådär jättebra...det var typ 4 modärna danser och ursch jag gillar inte de...men aja! :)
I skolan idag hade vi ju Svenska prov. Det gick väll ganska bra. :) Svarade på nästan alla frågor på E-delen och sedan svarade jag på en fråga på A-C delen så det kanske blir ett D. Det var ju prov på Litteraturhistoria och det är ganska svårt, men man får hoppas på det bästa! ;)
Nu ska jag nog gå till sängen snart. Det är ju ganska sent nu och imorgon är det ju skola också. Men det är Fredag och det ska bli så skönt med helg igen! :) Så nu ska jag nog fixa mig i ordning och så, men bloggar ju imorgon igen. Hej då! :)


Lunchrast!

Nu har vi lunchrast! Vi har haft Sv/En, Matte, Mentorstid, Bild och lunch. Vet att jag skrev lite fel lektioner förut men ja...
På Sv/En pluggade jsg till Svenska provet och sedan hade vi Matte och då jobbade jag i min mattebok och efter det var det ju Mentorstid och då sa vår Mentor att det skulle vara en avsluntingsfest för niorna den 11:e juni då men då kan inte jag för jag åker på ridläger dne 8:one Juni och avkedsfesten är den 11:e så jag kan inte hjälpa till eller så som en del skulle. Sedan var det ju Bild och på Bilden ska vi nu rita en teckning och så ska man tänka om jag vore en kille så skulle jag...och så ska man rita det man skulle göra om man var en kille. Nu har vi ju lunch och efter det är det So och sedan Målstuga och då är det prov!!!! :P Men ja...vi börjar snart, så måste avsluta! :P Hehe...hej då! :)Torsdag!

Idag är det Torsdag! Första lektionen är Sv/En och sedan ska vi ha Svenska och då är det prov! Shiit! :P Är inte så taggad direkt...men man får hoppas att det kommer gå bra! :) Efter det ska vi nog ha Mentorstid eller något och sedan är det Bild och sedan lunch och efter det är det typ Engelska eller något, hehe...kommer inte ihåg!
Men ja...ska iallafall plugga skitmycket på Svenska provet nu på Sv/En. ASedan får man se hur det går! :)
I eftermiddag ska jag träffa Filippa i Nacka Forum och där ska vi ju fika och plugga som vanligt! :) Den här gången ska vi plugga No för man ska göra klart några Testa dig självfrågor i någon No bok! :) Efter det ska jag hem och sedan ska vi kolla på när Sarah dansar, de ska ha någon föreställning där i hennes skola och vi kommer typ hem vid halv nio så vet inte om jag kommer slänga in ett inlägg då...men antagligen! ;) Men ja...nu ska jag nog avsluta. Men bloggar nog mera på lunchrasten! ;) Hej då! :)


På...

Fredag-Tisdag kommer Polly bebisar! :D Är du intresserad? Bara att kommentera! :) Kommer såklart lägga upp bilder här på bloggen så ni får se ungarna! :D


Fina Polly! :)

Fan! :(

Glömde köpa päronsplit! :P Men jaja, man kan inte göra så mycket åt saken. Man kan ju i för sig gå till konsum nu men aja! :P Är inte så sugen på päronsplit längre.
Nu är jag iallafall som ni kanske märker hemma och sitter och bloggar! :P Klumpiduns fick vila idag med för det regnar ju lite nu och det är så tråkigt väder att vara ute så ja! :) Han får inte komma ut idag! :P Men imorgon så ska han få komma ut! :) Men jaja...nu ska jag nog plugga inför Svenskprovet så kommer typ inte blogga mer idag! Provet är ju imorgon liksom! Just...fick mail från Ehab som sköter datorerna att jag ska få tillbaka min dator imorgon! Den ska ju även bli ominstallerad och så! :) Men ja...nu vet jag inte vad jag ska blogga om, så hej då! :)Blev sugen på en päronsplit!

Jag läste split på en blogg och blev så sugen på en pärongsplit! :D Jag vill ha en såda nu!!!!!! Längtar så mycket till sommaren för då kan man äta glass typ hela tiden och jag ska äta päronsplit och Calippo ja! :D
Hehe...lite random inlägg, men ja... :PNej nu blev jag ännu mer sugen på päronsplit när jag såg den här bilden! :( Ska faktiskt ta och köpa mig en päronsplit efter skolan idag! xD Blev så sugen på det! :P Har lite småpengar i plönkan så när jag har hoppat av bussen så ska jag gå direkt till konsum och köpa en päronsplit, måste bara komma ihåg det och när jag väl ska köpa en päronsplit så skommer den såklart inte finnas där! :P Men det måste det göra annars...! :P
Okej...väldigt random inlägg, men WHO CARES?! Typ... Nej men, hata matte! Vi har det nu! :(

Lunchrast!

Nu har vi som rubriken lyder lunchrast! Vi har haft Idrott, Svenska, So och No. På Idrotten var det ju Handboll igen, sedan var det Svenska och vi ska börja skriva uppsats på Svenskan och jag har redan kommit långt! :) Man ska ha max 2 sidor och jag börjar redan komma in på min andra och ändå så har jag tänkt på det man skulle tänka innan man skulle börja skriva! :P Men jaja...sedan var So och då pratade vi om Demokrati och sedan var det No och då kollade vi på film om Energi och om olika Energikällor. Det har varit en ganska rolig dag hittils och allt har rullat på bra! :) När lunchrasten är slut så är det tråk-matte och sedan är det Musik och efter det slutar vi! :)
När jag kommer hem så ska jag ta ut alla kaniner i hagen och så ska jag promenera med Theodor och även med de andra kaninerna! :) På Söndag är det tävling igen och det är Johanna, jag och Amanda som ska tävla! :) Det ska bli så kul och jag längtar så mycket! :) Frida kunde inte tävla för hon har fotboll och Natalie kunde inte för hon ska på träning med Rowdy i någon hundklubb som hon är med i! :) Så hon kan inte heller men som tur var så kunde ju Johanna och Amanda! :) Nu ska jag nog börja ta och avsluta, vi börjar om tio min och jag vill göra lite andra saker innan dess än att bara blogga! ;)


Svar på kommentar

Anonym om Har hämtat min kamera! :D: Wow vad snyggt hinder!!!! Vem har byggt det?!!!! Ska köpa ett sånt jag också!! Kan du inte visa bättre bilder? Och är det bra? Och juste, din blogg "smothie" stavas ju med två O:n vettu!! ;)

Tack! :) Det är en tjej som har gjort det hindret till mig, tyvärr ska hon göra en paus från att göra hinder så jag vet inte om hon kan göra ett sådant till dig! :P Det är jättebra! :)
Jo det kan jag visa, men nu är min dator slut på minne och kan inte importera nya bilder och filmer så de får vara i kameran så länge. Ska ominstallera mina dator på Torsdag och då kan jag importera bilderna och sedan kan jag gärna visa de! :) Haha jag vet! :P Men det fanns typ redan en blogg som hette så! :P


Svar på kommentar

Sofia om Ridlektion 8/5: Så himla snygg header du har. Vem är det som har gjort den? Kram från Sofia. :)
Tack! En tjej som heter Cecilia som också håller på med kaninhoppning. ;)

Ridlektion 8/5

Häst: Café
Ridlärare: Mikaela
Övning: Uteritt
Är jag nöjd med lektionen: Japp! :)
Hur gick det: Bra! :)

Det var ju inte förberedande som jag trodde att det skulle vara idag utan uteritt och det gick bra! :) Vi klättrade uppför "berg" och sådant och det gick väll bra! :) Café ville äta hela tiden och det var lite jobbigt. :P Det var visst granbarr som var godast! :P Men vi travade och skrittade och sedan hoppade vi över diken och det var kul! :) Tyvärr fick vi inte galoppera idag men det gjorde inte så mycket! :)
När vi nästan hade ridit tillbaka till stallet så blev Café jätterädd av en liten röd lapp som det stog att man inte skulle mata hästarna m.m i hagen på och den hade ramlat på marken och när hon såg den så slängde hon sig åt sidan och det var ju lite läskigt men jag höll ju mig såklart kvar! :P Hehe...men ja! :) Har inte så mycket mer och säga om den ridlektionen eftersom det var uteritt idag! :) Men nästa gång är det förberedande och då ska vi byta hästar! :) Lite skönt för hon stretar och drar när man ska sitta upp och det är ju lite jobbigt och så! :P Men men, nu ska jag nog ta och avsluta. See you later aligator! ;)


Jag vet att ni får samma bild men har lite bildbrist på just Café! :P

Om skoldagen :)

Nyss åt jag kebab som vi har beställt och snart ska jag rida! :) Eftersom jag inte bloggade om skoldagen på lunchrasten så tänkte jag göra det nu! :)
Vi fick sovmorgon idag till 9.25 eller egentligen skulle man typ plugga till Svenska provet men jag tog det som en sovmorgon! :P Och då började vi ju med Slöjd. En lektion till och jag blir klar med min lappkudde! :) Efter det hade vi Matte och sedan lunch. På rasten så gick jag och Sofia ut och fotade vitsippor med våra kameror! :) Bilderna blev jättefina och någon gång ska jag lägga upp de! :) När lunchrasten var slut så gick vi ju in och då skulle vi ha Engelska och då jobbade jag med Fourth Step häftet igen. Ullis var borta idag med så vi fick sitta i klassrummet idag också! :) Sedan var det Sv/En och då pluggade jag såklart på Svenska provet. Sedan slutade vi! :)
Nu ska jag somsagt snart rida, hoppas jag får någon bra häst! :) Kommer inte ihåg vilken jag hade förra gången, men jaja! :P Nu måste jag iallafall byta om! :) Hej då!


Hoppat med Theodor! :)

För typ två timmar sedan kom jag hem och då gick jag ut och hoppade med Theodor! :) Tränade krok medel idag med honom eftersom han ska tävla det på Söndag! :) Hoppas det går bra! :P
Sedan fotade jag med min kamera och lite sådant! ;) Snart ska jag äta och sedan ska jag gå och spela blockflöjt! :)
Juste på Hkk lektionen i skolan idag som var sista lektionen fick vi reda på våra prov och jag fick C! :) Är nöjd med det iallafall! :) Sofia fick A igen! :) Sedan slutade vi! Men ja...antar att det här är sista inlägget för idag eftersom jag måste ägna resten av kvällen åt att plugga till Svenskaprovet och sedan ska jag titta på tv och lite sådant. Men bloggar ju mer imorgon! :) Hej då sålänge! :)


Lunchrast! :)

Nu har vi lunchrast och vi har haft Mentorstid, Målstuga, Svenska och No! :) På Mentorstiden gick vi ju igenom veckan och på Målstugan så pluggade jag på Svenskaprovet och man har fått ett papper med instuderingsfrågor som man kan svara på som träning inför provet så det jobbade jag med. Sedan var det No och då gick vi igenom olika energikällor och radioaktiviet och så skulle man svara på Testa dig själv frågor och om man inte belv klar så skulle man göra klart de och jag blev inte klar så jag måste göra klart de också. Jag och Filippa ska göra de på Torsdag när vi ses igen! :) Vi kommer säkert ha ett prov på det där sedan. Men ja...nu har vi ju lunchrast och efter rasten ska vi ha Hkk och då får vi reda på våra prov! Hoppas vekrligen jag vår C. Men det tror jag! :) Kunde typ allt! :) Så ja...
Nu ska jag göra lite andra saker, men bloggar mer efter skolan! Hej då! :)
Tyvärr får ni ingen bild den här gången.

Måndag!

Idag är det Måndag och jag sitter i skolan! Vi har just nu Målstuga och vi har haft Mentorstid. Där gick vi igenom veckan osv! :) Just nu pluggar jag till Svenska provet. Efter Målstugan ska vi ha Svenska och sedan är det lunch och efter det är det No eller Hkk. Vi kör ju varannan Måndag Hkk innan lunch och No efter och varannnan Måndag Hkk efter lunch och No innan. Hoppas vi har No innan lunch och Hkk efter. Men sedan slutar vi! :) Då ska jag hem och hoppa lite med kaninerna och så! :) Men ja...vet inte vad jag ska blogga om nu! :P Men ska blogga mer på lunchrasten, hej då!


Hemma från tävlingen! :)

Nu har jag kommit hem från tävlingen! :) Tävlingen idag spenderades i Hågelby och det var som vanligt jättekul! :)  Förutom att jag fick typ magkartarr och hade det typ hela dagen och det va ganska jobbigt! Men nu kommer resultaten!

Piggelin: Gick på 1+1 (det var jag som klantade till det med kopplet så det fastnade i ena omgången! :P) Hon var jätteduktig och det var ju mini x2 idag och hon gick 0+0 i andra omgången! :) Hon kom på 2:a plats! :P 
Candy: Gick på 6 fel och kom inte med till final! :P Plats: vet ej, orka kolla i tävlingsboken x)
Fluff: Gick på 5 fel och kom inte heller med till final! :P Plats: vet ej, orka kolla i tävlingsboken x)
Theodor: gick på 3 fel och kom inte heller med till final! :P Plats: vet ej, orka kolla i tävlingsboken x)
Som ni ser så gick det inte så bra för mig idag! :P Men det gick nog inte sådär jättebra för någon idag! Så kan det va ibland :) Och det va väldigt långt gräs så alla kaniner var ju sugna på det och sedan var ju en del brunstiga osv! ;)
Videoklippen kommer upp på mina Youtubekanal snart! :)


Fluff på tävlingen idag! :) Visst är han söt?! :)

Ridlektion 5/5

Haha! :P Asså gud! :P Jag glömde helt bort att det var ridning idag som ni kanske märkte! :P Jag ba: japp Lördag idag då, vad ska man hitta på idag liksom? :P Ska gå ut med Theodor och så. :P Sedan när jag fota med min kamera och mamma frågade vad klockan är och Sarah sa kvart i två jag ba: shiiiit! Jag har ju ridning tio i två idag! Herregud. Jag började gråta och allting! :P Kanske lite pinsamt, men ni vet den där känslan när man känner att man inte kommer hinna och allt blir bara stressigt och kaos? :P Så kände jag och bara började gråta, klockan var tio i och den ridgruppen som jag skullle rida igen i (red ju i stället för Fanny Öslund idag) man skulle bara sadla och sedan hade de en liten samling och sedan skulle man sitta upp typ. Var iallafall där klockan två och såg när de satt upp. Jag gick till Claudia och sa till henne att jag var sen och då så hon, jaha, ja du får ju mindre tid men du har Oliv. Så jag sprang/gick in till stallet och tog Olivs grejer och sadlade honom. Sedan gick jag och tog på min väst och allt det där och sedan ledde jag ut honom snabbt där man sitter upp och satt upp direkt och jag hade för ojämna tyglar men jag strunade i de och travade ikapp de andra och sedan skrittade vi in i ridhuset. Så jag missade liksom ingenting men det var stressigt.

Väl fixade stigbyglar och när vi skulle börja renodla hästarna så gick det bra. :) Oliv lyssnade bra på hjälperna och så. Sedan skulle vi börja trava och han lyssnade och gick fint även i traven, men ibland var han trög så fick peta på honom med spöt några ggr där och sedan skulle vi galoppera i hela ridhuset. Det gick jättebra men Oliv ville liksom in mot mitten så jag fick styra ut honom och så. :P När han galopperade så kändes det som om att han skulle sparka bak ut, men det gjorde han inte! :P När vi hade värmt upp hästarna rodentligt så skulle vi hoppa den såkallade banan.  Det var ju förbredande idag, jag visste inte hur banan skulle se ut och det var tur att man inte skulle rida själv! :P Man skulle rida i led och jag bara red efter de andra och det gick väll bra. :) Han ville inte liksom hoppa över  bommarna ordentligt, men det var jag som var slarvig och inte drev på honom hela vägen frammåt till bommen men ja. Annars gick det väll bra! :) Man skulle också trava över tre bommar snett igenom och det gick också bra! :) Så ridlektionen var lyckad iallafall! :) Det kändes som om att jag inte hade någon lust alls där i i bilen när vi var på väg och grät typ! :P Men när jag väll kom till stallet så gick allt bra! :)
Ja...måste verkligen avsluta nu! :P Men jag kommer ju kanske blogga mer sedan! :)
Hej då!


Godmorgon bloggen!

Idag är det Lördag! :) Jag ska inte göra ngt spec utan bara ta det lugnt idag. :)  Håller på och fixar mina kaninhinder (en del är trasiga, behöver målas m.m) så ska fixa några idag! :) Sedan ska jag ta ut Theodor i hagen igen och gå en promenad med honom! Han ska bara få vila idag eftersom det är tävling imorgon! :)
Ikväll ska vi äta Oxfilé eller någon annan biff med potatisgratäng och till efterätt blir det Äppelpaj med vaniljsås! :) Det ska bli så gott! :) Men ja...sedan ska vi väll hitta någon bra film igen ikväll som vi kan se på och sedan ska vi inte göra så mkt mer! :P Måste fixa allt till tävlingen imorgon också! :) Det är Johanna, Amanda, Natalie, jag och Frida som ska tävla imorgon! :) Startlistorna har inte kommit upp fortfarande och de lär väll inte göra det heller så antar att jag får se när jag ska starta på plats!

Hehe...lite roligt, jag har haft en gaffel sedan förra tävlingen i min ryggsäck och den har liksom legat där och jag har tagit med den i ryggsäcken utan att jag har vetat det. Märkte det typ i Tisdags men sedan glömde jag bort och ja! :P Hehe...lite konstigt kanske, men men! :) Nu ska jag snart gå ut till kaninerna så jag ska nog avsluta nu! :)
Slänger säkert in ett inlägg ikväll så ni behöver inte vara oroliga! ;)

Svar på kommentar

Alice om Helg! :D Hej hej! Sjukt fin blogg! Har du mens? :)
Not your business ;)

Helg! :D

Nu är det ätnligen helg! :D Jippi!
När jag kom hem så tog jag ju ut Theodor i hagen, struntade i att hoppa med honom så han fick bara vara i hagen idag! Nu ska jag importera de filmer och bilder jag tog nyss och sedan ska jag nog plugga lite på Svenska provet som vi har på Torsdag nästa vecka och sedan ska jag göra filmen och bara ta det lugnt och sedan ska vi nog äta! :) Det blir väll Tacos eller Pizza som vi alltid äter på Fredagar, asså vi beställer Pizza varannan Fredag och varannan Fredag äter vi Tacos! :) Hoppas det blir Pizza idag för jag är sugen på en Kebab, för man får egentligen beställa vad man vill när det är Pizza! :P Det var faktiskt länge sedan jag åt det så hoppas vi ska beställa Pizza fast det ska vi typ inte för vi gjorde det förra Fredagen! :P Men ja...
Juste, startlistorna till tävlingen har inte kommit upp än! :O De brukar ju alltid komma upp på Onsdagen innan tävlingen eller åtminstone på Torsdagen.
Men, men...de kommer väll upp snart! ;)
Nu ska jag nog avsluta...det blir nog inget mer inlägg idag eftersom jag redan har gjort tre inlägg! ;) Men jaja, hej då! :)


Lunchrast :)

Tjing! Nu har vi lunchrast! :) Vi har ju haft Engelska, Idrott och So. På Engelskan så var Ullis borta idag. Hon kom och sa det till oss på målstugan igår så vi fick lite Engelska uppgifter att göra på ett papper men då ska jag vara så klantig och slarva bort det, jag råka typ ta hem det i ryggsäcken och sedan skulle jag ta upp det där papprett om Litteraturhistoria och plugga till det så då åkte det väll med upp där så jag hade typ glömde det hemma! :P Så ja...jag fick jobba i en bok som heter Fourth Step istället! :P Men det gick väll bra det med! ;P Efter det var det ju Idrott och det var ju handboll igen. Det var kul! :) Sedan hade vi So och då disskuterade Petri och klassen om Demokrati och sedan fick vi några uppgifter att göra ända till lunch. Juste...jag fick reda på mitt Musik prov och jag fick ju som jag trodde IG!  Men jag och vår musikfröken svarade på frågorna tillsammans och då fick jag ett E tillslut! :P Jag hade inte pluggat till någonting till det så inte så konstigt...men jag fattade typ ingenting heller! :P Hehe...men ja! :P Så kan det gå, nästa gång får man ta nya tag!

Nu har vi ju lunchrast och sedan ska vi ju ha No och då antar jag att man får reda på vad man fick på det muntliga provet igår eller något! :P Men efter det så slutar vi! :) Och då är det ju somsagt helg! :D Så skönt det ska bli! :)
När jag kommer hem så ska jag ta ut Theodor i hagen och då ska jag filma och fota honom och när han hoppar och sedan ska jag göra en till film om honom innan alla filmer på tävlingarna kommer ut! :) Jag tänker att det måste typ komma ut 2-4 filmer innan nästa tävling annars blir det bara tävlingsfilmer, tävlingsfilmer och tävlingsfilmer, nu när jag har så många kaniner! :P
Men oj...nää, nu har jag skrivit så långt igen! :P Hoppas ni stog ut! ;) Nu måste jag iallafall avsluta! Hej då! :)


Fredag idag! :)

Nu är det redan Fredag. Det känns inte alls som det eftersom vi inte så länge sedan har haft långhelg, men nu är det Fredag! :P
Vi börjar om typ 2 min och då ska vi ha Engelska. Sedan ska vi ha Idrott och sedan So ända fram till lunch och efter lunch är det No och sedan är det helg! :D Jag längtar så mkt till tävlingen! :D Men det tror jag ni redan vet! ;) Men ja...Sofia har inte kommit än men hon kommer väll snart! :) Oj...nu börjar vi, hej då!komentar igen

Emma (legogirl14@gmail.com) om Kommentar: Vad betyder "Boat"?
De gör ett bo där ungarna ska födas. :)

Kommentar

hanna om Hemma från Nacka Forum! :): Honorna kan börja boa flera veckor innan :P Så de kmr nt komma några förrens isf nästa vecka/veckor.
Jag vet! :P Trodde att de redan skulle komma imorgon bara för att hon hade boat! ;)

Hemma från Nacka Forum! :)

Nu har jag alltså kommit hem från Nacka Forum! :) Pluggade ju som vanligt med Filippa idag! :) Först fikade vi ju som vi alltid brukar göra och sedan började vi plugga! Vi har ju Svenskaprov om Litteraturhistoria så vi tog ut det viktigaste av pappret vi har fått och skrev det på ett pages (ett program på mac) dokument. :) Sedan började tiden rinna ut och jag var snart tvungen att gå till bussen så Filippa var snäll och strök under det viktigaste åt mig som jag skulle skriva! :P Hehe, men det är ju det jag behöver hjälp med! :P Sedan liksom sa hon hur man skulle tänka så hon förklarade också annars lär jag mig ju inte! :P Men nu har jag lärt mig och jag ska nog plugga vidare och sedan ska vi äta! :) Vet inte ritkigt vad men jag hoppas på något gott! :) Juste...Polly har redan börjat bädda! :O
Det är över en vecka kvar och hon har redan börjat bädda! :P Men jaja. :) Hoppas jag hittar några små bäbisa där imorgon då! ;) Tänk om jag gör det, liksom när jag bara ska gå ut som vanligt och ge de mat på morgonen innan jag åker till skolan och så ser jag kaninungar där! :P Måste ju kolla och ta ut ungarna som är döda även om taxin hade kommit, han får faktiskt vänta då! Det där är ju viktigt! :)
Men ja...ska äta typ nu, så hej då! :)


Fina tjejen! :)

Sitter i skolan igen

Japp! Då sitter man i skolan igen! Vi har haft Sv/En och nu har vi matte. Fast jag orkar inte göra matte! :P Jag är inne på Youtube och kollar på kaninhoppning! :P Jag har faktiskt gjort klart filmen om Tessie nu! :) Men jag kan typ inte göra någon egen kanal till henne för man måste han ett google konto, man kan typ inte bara ha ett Youtube konto. Jättekonstigt!

Men iallafall...så nu ska ni få länken! :)
Här är hennes kanal: http://www.youtube.com/user/BellaochTessie?feature=mhee 

Vet...kanalen heter BellaochTessie men kommer bara ladda upp videos på Tessie där och man måste ju somsagt ha ett google konto och det är jättekonstigt! Men besök den gärna och somsagt en ny video håller på och laddas upp! :) Sedan ska jag göra ännu en till! ;) Som ni ser så har jag redan laddat upp några videos där men det var i våras och då trodde jag att Bella skulle komma tillbaka och nu kan man ju inte göra en YOUTUBE kanal....men ja...nu vet jag inte vad jag ska skriva om...efter matte ska vi ha Mentorstid och sedan ska vi ha Bild, sedan lunch och sedan vet jag inte riktigt vad vi ska ha! :P Har glömt! :P  Men nu måste jag nog avsluta...antar att jag måste jobba ändå! ;)Kollar på 112 på liv och död! :)

Nu koller jag på 112 på liv och död! :) När jag kom hem så gick jag ut med Tessie och jag filmade henne så jag ska göra en film om henne snart! :) Sedan gick jag in och satt lite vid datan och sedan åt vi middag och det blev falukorv med makaroner! Det var gott! :) Och nu kollar jag somsagt på 112 på liv och död! Men ska kolla videra på programmet, bloggar mer imorgon!


Lunchrast :)

Nu har vi lunchrast! :) Sedan ska vi ha Matte och Musik! :) Hoppas vi får reda på vad vi fick på proven då! Jag kommer typ inte bli godkänd så måste plugga på det också! Hehe...men ja, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om, men när jag kommer hem så ska jag gå ut med Tessie och jag ska ta med stativet och filma sådär fint och bra ni vet! ;) Sedan kommer jag ju göra en egen Youtubekanal åt henne och sedan kommer det ut en film på henne! :) Men ja...ska nog avsluta nu. Jag bloggar mer när jag kommer hem! :)


Slumpad bild.

Onsdag!

Japp, det är Onsdag och jag är i skolan! :) Det är ju ganska kul är ändå! :) Får ju träffa alla kompisar och så! :) Men det var ju skönt att vara ledig, men ja! :) Nu är man här och det är ju ändå helg snart igen! ;) Bara två dagar till och sedan är det helg och på Söndag är det tävling igen, i Hågelby! :D Sedan kommer det ännu en till tävling som jag såklart ska tävla! :D Det är ju den 13 maj. Men ja...

Vi har haft Idrott, Svenska, So och No. På Idrotten var det ju handboll igen. Efter det var det ju Svenska och då fick vi reda på att vi ska ha prov om Antikens Grekland och om Medeltiden v. 19. Ska nog börja plugga imorgon till det! :) Sedan har vi en läxa också. Man har fått fem punkter som man ska svara på och sedan ska man motivera varför man tkr så om några dikter som vi har fått på ett papper! :) Man ska lämmna in det på Måndag nästa vecka. Det är ju inte så jobbigt! :P Vi har ju typ inga läxor, bara prov! :P
Sedan hade vi So och då förbered vi på ett ännu ett till prov! :P Fast det är typ jättelångt kvar till det. Vi hann bara läsa två sidor om ekonomi och så! :P Sedan skulle Johanna ta in grupperna till No provet (det var ju muntligt No prov idag) Hade typ inte pluggat någonting! Glömde bort, eller glömde bort och glömde bort. Jag visste att vi skulle ha prov men plugga inte så mkt och ändå så gick det bra för mig!  Kommer iallafall bli godkänd! :) Men ja...sedan har vi typ pluggrast nu! :P Man ska typ plugga på Svenskaprovet som är på Torsdag nästa vecka. Ska faktiskt  börja plugga på det så jag slipper när jag kommer hem. Sedan kommer jag ju plugga imorgon! :)
Men ja...känner att jag måste börja avsluta nu! :P Men bloggar mer på lunchrasten!


Skola imorgon då... :(

Japp! Då är det skola imorgon igen då! :( Tänk vad alla smålov går fort egentligen! Fast sommarlov går ganska fort också! :( Åh, varför ska alla lov gå så fort????!!!! Jaja...nu ska jag bara plugga på No provet som vi har imorgon! Sedan ska jag bada och lite sådant! :) Det har varit så roligt idag och det här lovet har varit så roligt! Trodde det var ridning idag där ett tag! :P Men sedan kom jag på att det är ju 1:a maj och då är stallet stängt för ridlektioner. Det var ju bara ponnyridning och sedan vet jag inte vad det var, men något mer! :)
Juste! Tessie ska troligen sova över en natt till! :) Då kan jag gå ut med henne efter skolan imorgon för Ylva (Tessies matte) ska komma på kvällen och hämta henne! :)
Men ja...antar väll att jag måste avsluta nu! Kommer tyvärr inte blogga mer ikväll för jag ska ju bada och sedan måste jag ägna resten av tiden åt att plugga.


Little Darling har gått hem! :(

Tjingelig bloggen! Nu har Little Darling och hennes familj vart och fikat här! :) Det var jättekul och vi åkte ut med rullstolen igen! :D Jag längtar till sommarlovet för då kan vi vara med varandra nästan hela tiden och åka ut med rullstolen! :D Vi åkte till en gubbe som äldade när det typ var sista dagen som man kunde älda och sa det till honom. Han blev skitsur och sa att sista dagen var 6:e maj. Det är ju det inte alls! Så han blev skitsur där och ja! :P Det var lite läskigt för han typ gick mot oss! :P Sedan så hände en liten grej! :P Vi körde in i en bil så det blev repor och sådant på den och det måste vi typ betala för han som ägde den såg det! :P Hehe....kanske lite pinsamt....men ja. Sedan fikade vi också och lite sådant! :) Efter att de hade gått hem så var jag ute med Theodor och filmade honom med min digitalkamera! Snart kommer det ut en ny film, jag håller på och gör den! Den är snart klar! :) Men ja...ska nog importera alla filmer och bilder nu, sedan ska jag gå ut med Tessie och filma henne ännu mer och göra en film om henne! :) Jag har startat en egen Youtubekanal till henne! Läkning kommer sedan! :)
Men nu ska jag avsluta, har ju plugg att göra också...No prov imorgon, suck...


Tjing!

Och godmorgon alla läsare! Idag ska jag inte göra så mkt förutom att hoppa med kaninerna och sätta ut de i hagen! :) Little Darling och hennes familj ska komma på fika och så! :) Det ska bli kul att få träffa Little Darling igen! :D
Ska ju såklart fota och filma jättemycket med min kamera idag också! :D Men ja...nu vet jag inte vad jag ska skriva om, hej då! :)


Bilder på elden
Där fick ni lite bilder! :) Hej då! :)

RSS 2.0