Earth Hour 2012

Idag är det ju Eart Hour klockan 20.30-21.30. Det betyder ju att ALLA måste släcka sina lampor en timme på hela jorden en timme! Fast det är ju olika tidsdygn så några länder har redan haft Eart Hour som t.ex Thailand och så för där är det typ natt nu och några som inte har haft ska ha det som Sverige och så.

ÄR NI MED?! JAG ÄR MED IALLAFALL! FÖR JAG BRYR MIG OM JORDEN!Haha! :P

Kolla! Har ni märkt den där knappen bredvid filmen man har valt på Youtube?! :P Om man klickar på den så blir det svart! Hehe, kommer göra det när det är Eart Hour! :P Det är nog meningen! ;)

Det är den här knappen som jag menar:

Kolla då blir det svart! :P

Före:

Hihi! :P

Det snöar! :O

Tjingeling allihopa! För ungefär tio min sedan vaknade jag och upptäckte att det snöade! :O Okej...det är ju första April imorgon. Men det kommer ju försvinna och det har börjat att avta. Det är typ bara en cm! :P Men somsagt, den komer ju gå bort fort! :)
Idag hade jag tänkt att hoppa med Theodor, men är inte så värst sugen på att hopppa med honom i snön! :P Haha, jo jag ska hoppa med honom i snön.
Egentligen är det lite kul att det snöar för den kommer ju gå bort sedan och sedan får man se snön en sista gång innan nästa år! :) Men ja...ska göra lite andra saker nu! :) Hej då!


Stockholm Horse Show ska läggas ner!

Nej! Hörde att Stockholm Horse Show ska läggas ner! Fan! Jag älskar ju att gå på Horse Show! Men de ska inte lägga ner evenemanget förns efter 2013. Phu! Då kommer de ju göra värsta showerna och det kommer ju vara jättebra då! Men ändå...jag tycker ju att det är så mysigt och roligt att gå på Horse Show och vill fortsätta att göra det! :(Stockholm International Horse Show läggs ner

Avtalet mellan Stockholm Globe Arenas och Ridsportförbundet om det evenemang som man gemensamt drivit de senaste 20 åren - Stockholm International Horse Show – förlängs inte efter 2013.

Ridsportförbundet har valt att lägga ner det gemensamma evenemanget Stockholm International Horse Show när samarbetsavtalet går ut efter 2013.

– Vi är stolta över den utveckling som Stockholm International Horse Show har haft. Vi hade gärna fortsatt samarbetet, men vi har tyvärr inte samma syn på evenemangets framtida utveckling. En epok går i graven, säger Ninna Engberg, VD Stockholm Globe Arenas.

Stockholm International Horse Show kommer är kvar i Ericsson Globe under nuvarande avtalstid och avslutas med en av de mest prestigefyllda ridsporttävlingar som arrangerats i Sverige, hoppningens Top Ten Final 2013.

– Nu fokuserar vi på att återstående två evenemang ska hålla toppklass.Parallellt med det kommer vi också att fortsätta att diskutera med Ridsportförbundet om de juridiska konsekvenserna av detta beslut. Enligt vår mening har det varit en process och ett agerande som strider mot vårt gemensamma avtal, säger Ninna Engberg.Helg! :)

Nu är det ätnligen helg! :) Så skönt att få vara ledig, men det var så kul i skolan också! :) Men nu är det helg och ska inte göra så mkt! : ) Bara vara hemma och ta det lugnt och hoppa med kaninerna och så! :) Ikväll ska vi beställa pizza och sedan ska vi kolla på ett program som heter Minuten! :)
Kommer nog inte blogga mer idag! :) Men imorgon och på Sönag! :) Hej då!


Lunchrast :)

Nu har vi lunchrast! :) Vi har haft Idrott, Engelska och So! :) På Idrotten var det bedömning i badminton och jag och Sofia spelade tillsammans! :) Jag fick ett E och är ganska nöj. :) Om vi skulle ha hunnit så skulle jag ha viljat visa att jag kan få D men, men! :) Det gör inget. :)
Efter Idrotten hade vi Engelska och då byggde jag och Sofia meningar, det var liksom som Alfabet fast man inte samlade poäng och så utan man bara byggde meningar hos Ullis! :) Sedan var det ju So i två timmar och vi spelade in filmen och det gick jättebra! :D Vi har bara en scen kvar och sedan är det bara att klippa filmen! :)
På Onsdag ska jag följa med Sofia hem och då ska hennes pappa visa hur man ändrar formatet så att jag kan överföra filmerna till min dator! :) Men ja...vi ska snart ha No och då tror jag att vi ska fortsätta prata om Fotosyntes eller ngt! :) Men ska nog avsluta nu, hej då! :)Snart påsklov! :D

Snart är det ju påsklov om en vecka! :D Det ska bli så skönt och roligt! :) Är ju ledig i hela 12 dagar! :) Vi ska göra en massa roliga saker! :D På söndagen, altså annandag påsk är det tävling och premär för Gulsippan! :D Nu är det inga mer ridhustävlingar på länge! :) Sedan ska vi åka Birka Paradise (igen) med några andra vi känner! :) Det är med min kompis Frida, hennes mamma och systrar och så mamma, Sarah och Emma och hennes mamma (de vi åkte till Florida med, men då följde hennes pappa med också men ja! :) Sedan ska Filippa komma komma och hälsa på och så! :) Så det ska bil jätteroligt och skönt med påsklov! :D
Just nu, kollar jag på Sveriges västa bilförare! :) Det är ju finalen idag! :) Jag tror att det är Linus som blir Sveriges värsta bilförare, eller ja...är ganska säker! :P Men nu ska jag kolla vidare på programmet, så hej då! :)Kommit hem! :)

Nu har jag kommit hem från Nacka Forum! :) Träffade ju Filippa idag! :)
Egentligen fick vi sluta tidigare idag, klockan två istället för tjugo över! :) Men tog 414 bussen som går tio över ändå, för orka vänta tjugo min igen och när jag kom till Nacka Forum så bestämde jag mig för att gå upp till Media Markt och kolla på kameror istället för att bara vänta på Filippa. Så var inne där och kollade och fibblade lite med kamerorna! :P Efter det gick jag ju ner till Caféet som jag och Filippa alltid sitter och fikar och pluggar på! :) Hon kom nästan direkt efter att jag kom dit. :) Så fick inte vänta så länge och det var ju bra! :)
Vi pluggade om Fotosyntes och hon förklade för mig vad jag inte förstog! :P Så jag förstår mer på lektionerna sedan! :)
När vi var klara tog jag ju 821:an hem och nu är jag hemma. :) Har ju inga läxor eller prov så ska faktiskt fortsätta på filmen som jag gjorde på lunchrasten (som jag inte berättade för er) och lägga ut den på Youtube! :) Så ja...hej då! :)


Ingen Fara. :)

Felicia ;) om kommentar: Oj! tänkte inte på det :)
Det är ingen fara! :)

Torsdag! :)

Idag är det som rubriken lyder Torsdag! :) Vi har haft Sv/En, Matte, Mentorstid, Bild och nu har vi lunchrast! :) Efter lunchen ska vi ha ha Målstuga och sedan ska vi ha So innan vi slutar! :)
På Sv/En kollade jag mest på kaninhoppning på Youtube för jag hade inget jag var tvungen att lämmna in eller så och Petri hade inte gjort någon uppgift heller men sedan fick vi jag och Sofia ett papper som man skulle böja Adjektiven på Engelska på. De andra hade ju redan upppgifter så de gjorde inte det jag och Sofia gjorde om ni undrar! Sedan var det Matte och då fortsatte jag med Area och Omkrets. Efter Matten hade vi Mentrorstid och då pratade vi om vilken låt typ Lovisa och Hanna skulle spela eller något på Talangjakten eller ja....vi pratade om Talangjtakten iallafall!
På bilden skulle man rita en miljöbild och så skulle det vara en händelse som man hade varit med om. Sofia trodde att man skulle göra som övingen förra gången (man skulle rita med akvarell färger och göra olika övingar med det) men det var visst inte det man skulle göra idag så det blev lite fel! :P Eller ja, jag ritade fel bild och perspektiv. Hoppas några av er förstår vad det är! :P Men ja, efter det hade vi lunch och nu har vi lunchrast. Efter rasten ska vi ha Målstuga och So. Det ska bli jätteroligt för vi ska börja spela in filmen på So lektionen! :D
Hoppas den blir bra! :) Vi tänkte filma med min videokamera för man kan visst ändra formatet så att man visst kan överföra filmer på min mac och så skulle de fixa det men glömde vieokameran! Så vi får filma med någon annan!
Men ja...nu ska jag göra lite andra saker och efter Skolan ska jag träffa Filippa så jag antar att vi hörs senare ikväll!
Hej då!kommentar

Felicia ;) om Åker idag...planet går kvart över tre! :):
Hej! Vilka hinder har du gjort själv? :) Du kanske inte har hunnnit men du sa att du skulle lägga upp :)
Hej! hinner tyvärr inte just nu! Har ingen kamera att fota med heller eftersom min är sönder och får ingen ny förns när jag fyller år, men får visa sedan senare i vår och för det första. Varför kommenterade du på Åker idag! Planet går kvart över tre! :) ?

Hoppat med Theodor! :)

Tjingeling allihopa! För ungeär 45 min sedan så kom jag hem och då hoppade jag med Theodor!  :)
Idag hade vi ju Musikprov på Musiken idag och jag kommer nog få ett E. Det spelar ingen roll vad jag får för betyg i Musiken för jag kommer ju inte göra något med det när jag blir stor så nöjer mig med ett E! :) Men jag var klar fem över två och vi slutar egentligen tio i tre på Torsdagar! :) Tänkte ta 414 bussen som gick tio över två men hann inte med den. Klockan i klassrummet går typ före. Så den stog där när jag gick men jag liksom tittade åt höger och tänkte: ja, snart kommer bussen och såg inte att den redan stog där men sedan såg jag ju när den åkte. Så fick vänta 20 min tils nästa buss som skulle komma halv tre! :P Jaja, kom iallafall hem tidigare än vanligt på Torsdagar! Så det var ju bra! :) Nu har jag inga prov och läxor att plugga mer på den här veckan iallafall! Skönt. :)
Ikväll ska vi äta middag hos några vi känner! :) Det ska bli kul! :) Vi ska äta hos Rosie och hennes barn. :) De har två kaniner och den ena ska kanske börja tävla i kaninhoppning! :) Men det blir typ inte förns nästa vår! :P Men ja...ska nog avsluta nu, hej då! :)


So!

Tjingeling allihopa! :) Nu har vi haft So! :) Så vi har alltså rast nu!
Vi har haft, Idrott, Svenska och nu har vi ju So. På Idrotten var det badminton och det gick sådär, var med Lucas och han spelar inte bra....man skulle slå tio bollar tillsammans över nätet och vi fick inte över tio bollar och det ska man ha för att klara E. Jag kan ju det men det är inte han som kan det, han kan typ bara tre och sedan så slår han fel med racket så jag måste sörva hela tiden och så är det han som skyller på mig att det inte är jag som klarar av fem, men det är ju han som skjuter så dåligt så jag inte kan ta de! Egentligen ska ju den andra göra fem och jag fem eftersom det är tio tillsammans! Hoppas ni förstår! :P  Sedan hade vi Svenska och där tittade vi på en film om Litteratur Medeltiden och efter det har vi ju So. Efter Son ska vi ha No och sedan lunch. Sedan är det Matte och Musik kvar! :) På Musiken är det ju prov! :P Hoppas det kommer gå bra, men känner mig ganska säker på allt och jag kommer iallafall få ett E! :) Men ja...ska göra lite andra saker nu, så hej då!


Ridlektion 27/3

Häst: Globus
Ridlärare: Mikaela
Övning: Hoppning
Är jag nöjd med lektionen: Ganska
Hur gick det: Ganska bra

Idag fick jag trög-Globus! :P Han är ju så trög. Men jag "piskade" honom rätt många ggr så fick fram honom ganska mycket! :)
Övningen var ju hoppning och vi skulle börja värma upp med att hoppa studshinder. Det betyder ju att man hoppar över ett lietet litet hinder som ligger på som stora sockerbitar. Hehe, ganska svårt att förklara! :P Men det gick inte så bra då, när jag började trava så travade han på bra och när vi skulle fatta galopp och när jag hade galopperat typ 5 galloppsprång så kutade han plötsligt till Lady och liksom, jag vet inte vad han gjorde egentligen men det känes som om han småstegrade lite mot Lady eller vad man ska säga! :P Men det gick ju bra. Är ju lite van att han gör så nu eftersom han kutade till Minty när jag satte upp och gjorde samma sak i höstas, men över till ridlektionen! :P
Det gick ju somsagt inte så bra på studshindrena och när vi hade värmt upp klart så skulle man ställa sig i led och vänta på sin tur att få hoppa.
Banan var att först skulle man hoppa ett hinder sedan göra en stor volt, asså de volter man rider i vanliga fall och i den volten var det ett hinder som man skulle hoppar och sedan skulle man komma igen på det hindret och sedan skulle man komma fram på det andra hindret och sedan volt igen! Ritar banan så ni fattar! :P


Banan:


Det här är alltså banan! :P Hoppas ni förstår vad jag har ritat! :P Alltså man skulle komma på det där hindret som är nära den nedre volten och sedan skulle man ta ett hinder precis och sedan komma ut och göra en volt och sedan komma på samma hinder igen sedan galoppera ut ur volten och ta det andra hindret som är närmre den andra volten överst sedan skulle man ta studshindret två ggr. Man fick göra två ggr och det var kul! :) Men det gick inte så bra! :P Eller jo det gjorde det, men det blev lite småvägran här och där på studshindren men i översikt gick rätt bra! :)
Nu måste jag avsluta hej då!


Lunchrast! :)

Nu har vi lunchrast! :) Vi har haft Svenska, Slöjd och Matte! Efter lunchrasten ska vi ha Engelska och sedan Sv/En! sedan slutar vi tio i 3 idag. På Svenskan läste vi ju en text om Antiken, på Slöjden sydde jag faktiskt klart min lappkudde och på Matten jobbade jag med Area och Omktres! Det gick jättebra! :) Nu är det ju bara Engelska och Sv/En kvar. Vet inte riktigt vad vi ska göra på Engelskan och om jag hade kommit ihåg att ta med mig pappret på Musikprovet så kunde jag ju ha pluggat på det...det är ju imorgon provet är liksom!... Glömsk man är! :P
Aja, nu ska jag göra lite andra saker så hej då! :)


Snart slöjd!

Snart ska vi ha slöjd! Vi har precis haft Svenska! Vi läste en text om Antiken och vi ska ha prov på det efter påsklovet...ännu mer prov! :P Aja, bara att läsa in det sedan! :P Det är ju somsagt efter påsklovet så har gott om tid på mig och vi har inte ens fått ngt att plugga på! :P
Snart är det ju påsklov! Bara den här veckan kvar och sedan går vi bara till Torsdag nästa vecka för vi är lediga på Fredagen eftersom det är långfredag då! :) Det är den årliga Talangjakten på Torsdag! :) Lovisa och Hanna ska vara med som förra året! :) Men ja...vi ska snart gå till slöjden och det är väll bara att fortsätta på lappkudden där! :) Men måste avsluta nu, hej då! :)Dags att plugga snart -.-

Ja...som rubriken lyder så är det nog dags att plugga nu...ska ju ha Musikprov på Onsdag. Är inte taggad till det direkt men det var ganska enkelt så kan typ nästan allt! :) Behöver bara läsa igenom två ggr! :)
Nu tänkte jag berätta lite om dagen! :)
Först var ju jag och mamma på utveklingssamtal i skolan! :) Det var ganska bra! :) Sedan tog jag bussen hem. Efter det gick jag ut med Tessie! :) Sedan tränade jag Theodor lite och efter det fixade jag mitt hinder som jag gjorde i slöjden och det blev jättebra! :) Det var rosa så jag ville spraya bommarna svarta! :) Det blev jättesnyggt! Sedan åt vi lunch och vi beställde kebab igen, kan faktiskt erkänna att vi gör det lite för ofta nu! :P Sedan hoppade jag med Polly och gav vatten till de kaniner som behövde! :)  Efter det gick jag in och tog en glass (vi köpte glass igår från glassbilen) och satte mig vid datan. Sedan handlade jag lite saker som behövdes och lite gott också! ;) Efter det så satte jag mig lite vid datorn innan det var dags att gå till blockflöjten. När jag kom hem åt vi Spagetti med Köttförsås och sedan skulle Tessie hem! :) Så har min dag sett ut idag! :) Nu måste jag plugga...hej då! :)


Utveklingssamtal snart!

Glömde att berätta att jag och mamma ska till skolan och ha utveklingssamtal idag med Petri bara! :) Sedan kommer jag ta bussen hem och hon ska stanna där och sälja ngn aloe vera på dagiset! :P Jaja...när jag kommer hem så ska jag hoppa med Polly och sådär! :) Snart ska jag vi åka, så jag antar att jag måste avsluta nu hej då! :)
Åhå jag saknar London och Florida! :(

Kommentar

emma (legogirl14@gmail.com) om Filmen! :):
Hej Emelie du är ju jätte duktig på att hoppa med hästar! Va söt Tuva var
Tack Emma! :)

Förlåt! :(

Jag vet, jag byter header ganska ofta nu! Men nu ska jag behålla den här iallafall någon månad! :) Nej, men ska ha den här rätt länge nu faktiskt! :) Hoppas ni tycker den är fin iallafall för jag blev väldigt nöjd! :) Men ja, hej då! :)


Snow! :) Foto Alexandra Sewen!

Käkar glass! :)

Tjingeling! Nu ligger jag är i soffan och äter en glass! :) Det är en stur med vanilj och cola i! :) Det är jättegott! :)
Imorgon är det ju studiedag och ska plugga till musikprovet jättemkt. Man vill ju få bra betyg på det! :) Sedan ska jag ju träna kaninerna och så! :) Men ja...vi hörs imorgon! :)


Filmen! :)

Nu har jag lagt upp filmen på Youtube! :) Så nu kan jag lägga upp den här! :)


Clear Round 25/3

Jag fick Tuva och jag ba: hallå jag rider MP men då sa Annika att Tuva gick som MP också så jag fick henne och ja liksom...okej! :P 
Först byggde vi banan och sedan gjorde jag i ordning Tuva, när alla var klara så hoppade vi upp på stallplan och sedan skrittade vi in till ridhuset.
Först skulle vi trava och renodla hästarna. Efter det skulle man komma fram på ett pyttelitet hinder! :P Jag ba...eh...ok det här var väldigt litet, det var typ 5 cm! :P Men det gick bra iallafall! :) Hon var ju ganska het men hon lyssnar när man bromsar henne! :)
På banan gick det fort men det gick jättebra! Kan faktiskt säga att det gick för bra!  Hon lyssnade bra och kan inte säga så mkt mer om det! :)
Nästa gång ska jag tävla Bed A:o. Har ju klarat det (man måste rida felfritt tre ggr för att tävla Bed:Ao) men första gången jag tävlade det gick det åt helsicke! :P Jag kunde inte banan och jag tog fel väg och blev utesluten! :P Hehe...men ja, så kan det gå ibland! :P Men ja! :) Det var det, det! :) Det är ju lite roligare än kanintävlingarna men jag kommer ju såklart inte sluta tävla kaninhoppning och jag älskar fortfarande att tävla med kaninerna! :)
Menmen, hej då! :)Tuva :)

Söndag! :)

Idag är det ju Söndag! :) Först åkte jag till Stallet och var där klockan 8.00.
Hehe kom nästan precis när Annika kom och skulle ropa upp hästar! :) Jag berättar vilken häst jag fick och hur det gick på Clear Rounden sedan! :)
När jag hade tävlat klart så åkte vi hem och var hemma en stund. Jag spelade upp videon pappa spelade in på tvn och den blev ganska bra så jag ska lägga upp den på Youtube och på min blogg! :) Efter det åkte vi till MacDonald´s och åt där. Sedan åkte vi till djuraffären i Högdalen och handlade pellets och hö. Köpte två st till stora hö så att vi har så att det räcker annars är vi tvungna att åka till djuraffären igen nästa Söndag.
Så nu har vi så att det räcker ett tag iallafall! :) Sedan åkte vi hem och jag gjorde rent åt Agnes och Polly och Candy! :)

Imorgon är det Hemstudiedag! :)
Höll på och glömma det där ett tag så det var tur att jag kom på det! :P Men då ska jag bara vara hemma och plugga och sedan hoppa lite med Polly och Theodor. Det var länge sedan jag tränade Polly så det ska jag göra imorgon! :)


Här sitter älskling i sin gamla innebur. Han gjorde det under 2010 då kaninboden inte var klar och vi hade inte köpt burar än och jag fick Candy förra året i Mars och då kom Piggelin, Agnes, Fluff och Lilly/Gråmulle som är såld. Vi började inte ha ha alla kaniner i kaninboden förns förra året på våren! :)
Men ja...ska snart ta ett bad och sådant! :) Så ska avsluta nu! :) Hej då!

Orkar inte!

Maja om Svar på kommentar:
jag är ledsen att jag säger det här men.. Varför svarar du på ALLAS frågor förutom mina?.. Tycker att du har en JÄTTE fin blogg!! :D men kan du inte börja svara på mina komentarer jag skriver (Svara) ? :) Jag vill inte värka otrevleg ;) men det är typ så jag tycker :) För 4 gången.. Är du klar med den där filmen?? Och kan du lägga ut den på din blogg?! :D Som sagt vill inte värka otrevlig! ;) Och jag ee inte sur :) Så du veet :D

Svarar inte på hundra frågor som handlar om Youtube och mina filmer och sådant! Ni får följa min Youtubekanal på Youtube om det ska vara så himla viktigt att se mina filmer! Men ja, jag är klar med den nya filmen... -.-

Förlåt men, jag har ju typ länkat flera ggr och jag har sagt att ni får söka på typ Theodor tävlar rak lätt för annars kommer ju filmer på drycken smothie upp och sedan får ni klicka på SuperSmothie under den filmen ni väljer. Jag har länkat flera ggr men här får ni väll en länk igen... SuperSmothie

Men komihåg nu att sök på typ Theodor tävlar rak lätt eller ngt så klickar ni bara på min Youbekanal. Orkar inte lägga upp varenda ny film på bloggen!
Men kan väll länka till min Youtubekanal om det ska vara så himla svårt där nere på länkar också!

'
Tidsinställt inlägg

Tisinställt inlägg! :)

Det här är ett tidsinställt inlägg! :)
Tänkte visa er kameran som jag lånar av Sofia! :P Det är en Canon Powershot A20. Den är inte så snygg och den är ca 5 år gammal men den är rätt bra på att ta närbilder och bilder överhuvudtaget faktiskt! :) Men jaja, här kommer bild på kameran! :)


Somsagt, inte världens snyggaste kamera. Men den funkar! :)

Mr. Beans semester

Nu har jag kollat på Mr. Beans semester :) Den var ju bra! :) Jag ska snart gå ut en kvällspromenad med Tessie! Sedan är det väll läggdags snart, ska ju upp tidigt imorgon. Hoppas att det kommer gå bra, men det gör det nog! Hoppas jag inte river bara! :P Men ja! :) Nu ska jag nog avsluta, lite kort inlägg kanske. Men hej då! :)

Lördags eftermiddag

Tjingeling allihopa! :) Snart ska vi äta och vi ska äta fläskfile med Vitlökspotatis och Cream Brulé som efterätt! :) Det ska bli så gott! :)
Nu har jag överfört låtarna från Melodifestival CDn och jag tog bort Jag reser mig igen och Mirakel. Asså de är så dåliga! Kan ju inte ha de dåliga låtarna direkt! :P Men ja...imorgon är det hopptävling i stallet som ni nog redan vet och är lite nervös! :P Har ju inte tävlat i stallet sedan förr förra året! :P Men det kommer nog gå bra! :) Hoppas jag får ngn av de jag har önskat. Och juste, Snow hoppar visst! Mikaela typ ljuger varje gång jag har henne när vi ska hoppa att hon inte hoppar...skumt...aja. Hoppas jag får henne, Daisy eller Skrållan! :) Pappa kommer ju somsagt filma så jag kommer ju lägga upp filmen både på Youtube och på bloggen! ;) Men nu ska jag äta, hej då! :)


Svaren på frågorna

Majas frågor:
Har ganska många frågor ^^ hehe..
1. hur läng har du haft kaniner?
2. vad är dina fem favoeit kaninraser? :)
3. vad är din högsta drömm?
4. varför gillar du kaniner?
5. Har du något tips på en film? :)
6. har du något syskon?
7. Vad är det högsta du har tävlat i kaninhoppning?
8. varför gillar du hästar? :)

Svar:
 1. I ca 7 år! :)
 2. Vet inte! :P
 3. Vet inte! :P
 4. För att de är så gosiga och så. :)
 5. Ja det har jag. :) Den heter The Only Ones :)
 6. Ja, en syser :)
 7. Lätt (30 cm)
 8. Jag gillar hästar för att de är så härliga djur! :)

Mias frågor:

Vad har du för kamera?
Hur många kaniner har du haft i hela ditt liv?
Har du råkat "döda" någon av dina kaniner någon gång?

 

Svar:

 1. Hade en Olympus D-715 Rosa
 2. Jag har haft ca 8 kaniner i hela mitt liv.
 3. Nej man kan inte säga att jag har "dödat" kaniner så, men glömde jag och min syster glömde av våra förra kaniner: Tindra och Zandra, så en morgon hittade vi de döda i buren! :(
Sarahs frågor:
Din favorit häst på MP

Svar:
Snowberry

Fridas frågor:
Tycker du att du ser bra ut? :)

Svar:
Ja, vadåra?


Frida I:s frågor:
Berätta om ditt bästa kaninhoppningsminne! :)

Svar:
Mitt bästa kaninhoppningsminne är och kommer nog alltid att vara när jag och Theodor var på kaninläger sommaren 2011! :)

Sådär! :) Nu har jag svarat på alla frågor. Kommer kanske göra en ny om några veckor eller så! :) Men ja, hej då! :)


Våffeldagen (NOT)

Tjingeling allihopa! Nu har jag hoppat med Thedor och filmat till filmen! :) Har även överfört några låtar till datorn så ja, det är bara att börja! :)
Har precis ätit lunch och så! :) Det blev Våfflor! :P Hehe, en dag innan våffeldagen! Ibland blir det så! ;) Snart ska jag och mamma åka och handla på konsum och då ska jag få en melodifestival CD! :) Då får jag äntligen en massa nya låtar också! :) Har typ tagit alla bra nu, nästan! :P Men ja...ska fortsätta på filmen nu, så hej då! :)


Svar på kommentar

Julia om Helg! :):
Hej hej fin blogg! Jag undrar vart du köper dina kaningrejer och sånt? Funderar på att köpa bogsele och undrar om du vet ng bra ställe! :)
Hej! :) Tack. :) Jag köper mina selar på rabb-it.se :)

Helg! :)

Nu är det helg! :) Hade ju inte tänkt att göra ngt speciellt idag utan bara vara ute med Theodor och filma! :) Tessie kommer idag också som jag glömde att berätta för er igår! :P Så ska gå ut med henne och lite sådant också! :)
Imorgon är det ju hopptävling i stallet, man måste gå upp typ klockan vart över sju för det tar ju sin lilla tid att göra i ordning sig oh sedan så tar det typ en kvart att åka till stallet från mig så jag får verkligen ingen sovmorgon imorgon! :( Men det är ju något roligt om väntar! :) Precis som kanintävlingarna! :) Och juste, imorgon är det ju sommartid också. Då måste man ju ställa fam klockan en timme! Det kommer kännas lite konstigt, eller ja man är ju så van vid den gamla tiden så ja! :P Men ska nog gå ut till kaninerna snart så hej då! :)
Glöm inte frågestunden!


Ledig! :)

Nu kollar jag på film med familjen och den är inte så värst bra så jag ligger här i soffan och kollar på Youtube på kaninhoppning och hästhoppning! :P
Imorgon är jag ledig! :) Så skönt! Ska inte göra ngt speciellt eller så utan vi ska bara ta det lugnnt, vara ute och jag med Theodor nästan hela dagen har jag bestämt! :) Ska ju inte hoppa med honom hela tiden om ni tror det men filma lite till filmen jag ska göra imorgon kväll, ligga på gräset med honom och gosa och ja! Ni kanske tycker det är lite konstigt med att jag ligger på gräset med honom, men ni anar inte hur härligt det här! Jag älskar hononom! Han är så gullg min älskling!
Men ja...sedan ska jag inte göra så mkt mer imorgon. Men ska avsluta nu, hej då! :)


Haha Theodor på tävling...:P Han undersöker ganska mkt på tävlingar! :P Här t.ex ska han undersöka andras jackor! :P

Friday afternoon

För ungefär två timmar kom jag hem, då hoppade jag med Theodor och gick även med honom på tomten! :) Låg ner i gräset med honom! :) Apropå det, nu kom jag på en idé! :P Det rimmade! ;) Haha, jag är lite flummig nu, men jag kom på en jättebra idé! Om ni kommer ihåg den där filmen Love Killer som jag gjorde förra året om Theodor? Jag kan ju filma med datorn! :D Gjorde det när jag spelade in Love Kier! :) Asså man kan filma med webbkameran på Imovie och samla in filmer! :) Det ska jag göra imorgon! Gud vad bra att jag kom på det! :) I skolan tog Sofia också med sig sin kamera som jag kan fota med så länge tills jag får min nya kamera! :) Men ja...sedan gav jag kaninerna vatten och lite sådant! :) Nu ska jag bara ta det lite lugnt och sedan ska vi äta och vi ska äta Tacos! :D Sedan ska jag bada och så! :) Men ja...har inte så mkt mer att blogga om just nu så hej då! :)
Glöm inte frågestunden!


Haha, såhär brukar jag göra på mina tacosar! ;)

Tjing, tjing!

Tjing! Nu har vi lunchrast! :P Vi har haft Engelska, Idrott, So i två timmar, lunch och snart ska vi ha No, eller om typ tio min! :) På Engelskan gick ju jag och Sofia upp till Ullis och där läste vi i en bok på Engelska och sedan skulle vi stryka under de ord vi inte förstog och sådär. På Idrotten var det Badminton och det gick väl bra! :) Sedan hade vi So i två timmar...vet inte varför de har gjort så att vi har det,men vi har iallafal So i två timmar på Fredagar. Där fortsatte vi på våra manus och nu är vi klara så det återstår bara att filma! :) Det ska bli kul! :) Men ja, nu ska vi ju ha No och sedan slutar vi tio i två! :) Sedan är det helg! Så skönt! :) Men ja...ska avlsuta nu, hej då!


Svergies värsta bilförare!

Nu sitter jag och kollar på Sveriges värsta bilförare! :P Vet inte vad jag ska skriva om men glöm inte min frågestund! Fråga vad du vill! Jag svarar allt!


Hej bloggen!

Cha cha bloggen! ;) Hehe, visste inte vad jag skulle skriva... :P Nu har jag iallafall hoppat med kaninerna och ätit, gör det typ varje dag när jag kommer hem från skolan så det är nästan onödigt att jag har en blogg (såklart jag kommer fortsätta blogga) eftersom jag inte har ngt att skriva om. Därfår får ni önska inlägg nu och så har jag ju en frågestund!
I helgen är det ju tävling, men jag kan inte för Frida har fotbollsmatch! Åhå, ville ju tävla sista ridhustävlingen. Nu kanske ni tycker att jag kan väll tävla ändå men jag kommer typ inte ha ngn att prata med! :P Eller jo, men har ingen som kan fima kaninerna och så får jag typ vara ensam! Nej men man är ju i sina gäng! ;) Men har ju hopptävlingen i stallet som jag kan tävla istället! :) Är faktiskt lite nervös! :P Men pappa kommer filma mig så jag ska lägga upp det på Youtube sedan! :) Hoppas ni vet vad min Youtubekanal heter nu! Man kan ju inte söka på supersmothie för då kommer ju drycken upp men sök på typ t.ex Theodor tävlar rak lätt eller ngt och sedan är det ju bara att klicka på supersmothie där nere under videon för att komma till min kanal! :) Men ja...nu ska jag nog avsluta!
Ni får ha en bra Torsdagseftermiddag så hörs vi imorgon! :)
Komihåg min frågestund! :) Och önska inlägg!


Önskeinlägg och frågestund

Tänkte göra en frågestund! :) Kommer svara på nästan allt! :) Vill ni önska inlägg så får ni göra det också! :)


Lunchrast :)

Nu har vi lunchrast! Men vi börjar om typ en minut! :P Vi har ju inte haft några vanliga lektioner idag eftersom vi såg på bion. Har ju sett den förut men den var ju lika bra! :) Den är ju så sorglig också. Men jaja! :) Nu har vi bara två lektioner kvar: So och Målstuga, sedan slutar vi! :) Skönt! :) Men ja, hej då! :)


Finaste älskling! <3

Äter frukost!

Nu sitter jag här och äter frukot! Äter en rostad macka med ost, päron och apelsin! :) Har Oboy som dricka! :) Snart ska jag gå ut och ge kaninerna hö och pellets sedan ska jag ta bussen som går 9.56! :) Vi ska samlas klockan kvart över 9 i dieselverkstaden för bion börjar halv 10! :) Men ja...bloggar ju mera sedan! Hej då! :)


Skolbio imorgon! :)

Hej allihopa! Snart ska jag gå och lägga mig! :) Imorgon ska vi kolla på bio i dieselverkstaden. Vi ska kolla på Hur många finns i världen! :) Har redan sett den men jag tycker den är bra så det gör inget! :) Vi hörs nog imorgon på lunchrasten! Hej då! :)


Tjingeling allihopa!

Nu har jag ätit och hoppat med Theodor och Fluff! :) Men kan berätta lite om skoldagen nu! :)
Först var det ju Idrott och då var det rullstolsbasket och vanlig basket. Sedan var det Svenska och då hade vi ju Gramatikprovet! :) Sedan var det So och sedan skulle vi egentligen ha No men Johanna (vår No lärare) var sjuk så vi fick ha So ända till lunch. Då skrev vi våra manus till filmerna! :) Sedan var det lunch och efter var det Matte och Musik! :) På Musiken gick vi igenom vad vi skulle kunna på provet nästa vecka och på Matten jobbade vi bara i våra böcker.Sedan slutade vi och jag åkte hem! :)
När jag kom hem hoppade jag med klumpiduns och jag tog ett hinder till "djungeln" och hoppade med honom där! :P Filmade med videokameran så jag ska göra en till film om honom, men ska importera alla filmer först, lägga över det på en skiva och sedan importera de till min mac eftersom man inte kan överföra bilder med minneskort på mac och har tappat bort öveförningskabeln till vidoekameran! :P Så ja...men sedan hoppade jag vanlig bana med honom och även Fluff! :) Han kan lätt nu! :) Så är jättetaggad till alla utetävlingar för att se hur han kommer gå! :) Han kan iallafall rak lätt men han är inte så säker på krok lätt för då slarvar han osv. Men ja...ska nog avsluta nu, hej då! :)


Haft Svenska prov...

Ja, nu har jag haft Svenska prov och det gick faktiskt rätt bra! :) Jag tror jag kommer få C minst! :) Hade ju typ rätt på nästan alla kändes det som! :P Men ja...hoppas vi får reda på resultaten snart.
Vi har haft Idrott och Svenska hittils. På idrotten var det rullstolsbasket och det gick bra! :) Men det var uppdelat så ibland fick man köra vanlig basket för att det inte fanns tillräckligt många rullstolar! :) Det gick också bra när jag körde vanlig basket. Det var ju uppdelat i lag.
Nu väntar jag på att matten  ska börja och sedan ska vi ha lunch, So och någonting mer som jag inte kommer ihåg vad det är innan vi slutar! :P Men ska göra lite andra saker nu, hej då! :)Så!

Nu har jag gjort en ny heaer! :) Blev rätt nöjd med den! :) Men komer nog byta asså innan sommaren iallafall! :P Men inte på länge! Men ja...hej då! :)

Ny header igen...

Ja...råkade ta bort min header eller ja, det var så jobbigt så jag tog bort bilden på min header och då raderades ju min header så ja! :P Nu har jag ingen header igen men ska göra en ny! Den andra var så liksom ful och konstig! Ska göra den i gimp också så det blir snyggare! ;) Istället för att använda tråkiga keynote som jag har på min mac...jaja, hej då!


Jag tycker den här figuren för Gimp är rätt gullig! :P Jag vet inte riktigt varför! :P

Ridlektion 20/3

Häst: Snowberry
Ridlärare: Mikaela
Övning: Förberedande hoppning
Är jag nöjd med lektionen: Inte så
Hur gick det? Sådär

Idag var det ju förberedande hoppning som stog på schemat. Jag fick som jag trodde Snow! :)
Först renodlade vi som vanligt hästarna och sedan började vi med uppvärmingen och då skulle vi galoppera runt hela ridhuset i stående stis och andra varvet. Det var jätteku! :)
Övningen var att man skulle komma mot två koner och sedan svänga och komma på det lilla hindret och sedan göra en volt efer och svänga. Det gick inte alls bra för mig de två första gångerna! :( Det gik för fort och jag hann inte tänka så ja, det gick inte så bra. Men i det andra varvet gick det bättre när jag bromsade hennes galopp. Helheten var ju sådär helt enkelt! :) Det kunde ha gått mycket bättre, jag måste bara komma ihåg att förbereda mig och det är på något sätt att jag glömmer att korta tygeln ibland. Det har fastnat sedan jag började rida. Vet inte varför!


Förlåt! :(

Jag vet att jag klipperi hop samma videoklipp eller ja som jag har använt förrut. Men har ju ingen kamera så jag kan inte filma och ta kort och överföra det på datorn! :( Så ja...ni får stå ut till den 15:onde april då jag får en ny kamera eftersom jag fyller år då och då kommer det upp nya filmer och då ska jag filma och använda de klippen istället! :)


Tidsinställt inlägg

Skoldagen!

Jag bloggade inget på lunchrasten idag så jag tänkte berätta om hela skoldagen nu!
Första lektionen var ju Svenska, där fick vi säga vad vi lärde oss från filmen vi såg igår. Sedan läste Frida en berättelse.
Efter det var det Slöjd och det gick rätt bra med lappkudeen men Malin hjälpte mig att klippa en mall så att den ska bli som en riktig kudde! :P Min ser inte riktigt ut som en kudde eftersom den inte är rak! :P Sedan var det matte och sedan lunch. Efter lunchen var det Engelska och när jag och Sofia skulle gå upp till Ullis så filmade jag Sofia som jag alltid brukar göra och då blev hon sur så hon ba: Emelie jag vill inte att du filmar mig hela tiden. Jag lyssnade ju inte och fortsatte! :P Då stängde  hon ner locket jätthårt och jag hade liksom tummen emellan locket, det gjorde ganska ont.
Sedan hade jag hade inte så bra tag om datorn så jag tappade den på golvet! Det gick bra som tur var, men tänk om det inte hade gjort det...nu har jag fått ännu mer repor och det blir ju typ gult runt reporna och det liksom nästan smetar sig över datorskärmen. Jaja...sedan var det Sv/En och sedan slutade vi.
Jag kom hem för typ 40 min sedan och då beställde vi kebab och sedan åt vi det och snart ska jag byta om för snart måste jag åka till stallet! :) Jag kommer nog få Snow och om jag får henne så får jag hoppa henne eftersom det är förberedande! :) När jag kommer hem så måste jag bli förhörd och plugga på Svenska provet så att jag verkligen kan det. Vi ska ju ha prov imorgon. Men ja, ska nog avsluta nu, hej då! :)


Tisdag!

Nu är det Tisdag! Imorgon, Onsdag, sedan Torsdag, Fredag och sedan helg! :D Längtar så mycket till Söndag för då ska jag troligtvis tävla med kaninerna! :D Frida verkar kunna, om hon inte får reda på om hon blir kallad till den där fotbollsmatchen förns ikväll så kommer anmäla sig och tävla! :D Hoppas verkligen hon inte blir kallad! :P Nej men jag vill ju tävla! :D Men ja...man vet ju aldrig. Får vänta i hela tre veckor till nästa tävling om hon inte kan!... :( Och för det andra så är det sista ridhustävlingen och har man liksom tävlat typ 6 ggr och hela vintern i ridhus så vill man ju tävla sista gången det är ridhustävling! :( Men jaja...får väll stå ut och vänta till 8:onde april isåfall. Då är det ju utetväling! :) Det är ju mkt roligare med utetvälingar! :)
Men jaja...nu börjar vi snart så jag ska avsluta! Hej då! :)


Vill ha den här istället!

Det har ju kommit ut en massa nya kameror på netonnet så jag vill ha en sådan här istället för den där Canon poweshot S-100! :)14,1 megapixlar

Med 14,1 megapixlar får du all detaljrikedom du behöver när du vill ta fram snygga, stora utskrifter eller beskära bilderna på ett kreativt sätt så att de blir perfekta. Bildsensorn i DMC-TZ20 är Panasonics senaste MOS-sensor som ger dig låg brusnivå.

16x optisk zoom
DMC-TZ20 har en 24 mm LEICA DC-ultravidvinkeloptik med 16x optisk zoom (motsvarar 35 mm kamera: 24-384 mm), inklusive nanoytbehandlings-teknik som minimerar skuggningar och reflexer drastiskt. Den kraftfulla 16x optiska zoomen kan användas även vid filminspelning. 24 mm vidvinkeloptik ger cirka 213 % större betraktningsvinkel jämfört med normal 35 mm optik.

3-tums pekskärm
DMC-TZ20 har en högupplöst 3-tums LCD-pekskärm. När du pekar på LCD-pekskärmenen ställs autofokus genast in på motivet och du kan till och med öppna slutaren med en pekning. Dessutom ger "pekzoomen" (touch zoom) extra snabb och bekväm kontroll. När du spelar upp bilderna, kan du snabbt välja en bild genom att bläddra. DMC-TZ20 har också en intelligent LCD-skärm med vidvinkel som automatiskt kontrollerar ljuset i elva steg efter omgivningens ljusstyrka.

Full-HD-video i AVCHD-format
Med DMC-TZ20 kan du spela in 1920x1080 60i(NTSC)/50i(PAL) filmer i AVCHD-format med Dolby Digital Stereo. Med en speciell knapp kan du genast börja filminspelningen utan att behöva göra några extra inställningar. iA-läget kan aktiveras vid filminspelning.

Optisk bildstabilisator
Den optiska bildstabiliseringen POWER O.I.S. nästan fördubblar korrigeringen av handskakningar jämfört med en vanlig MEGA O.I.S. Därför kan du ta vackra, skarpa bilder även vid låga ljusförhållanden. I videoläge är POWER O.I.S. med Active Mode speciellt praktiskt eftersom den eliminerar skakningar vid filmning under promenader eller vid lek med barn.

Dessutom ingår det en sånhär väska och 8GB minneskort!


Tidsinställt inlägg!

Ny header! :)

Nu har jag gjort en ny header! :D Blev riktigt nöjd! Hade den där andra så länge så jag kände att det var dags att byta! Vad tycker ni?! :)


Hemma!

Nu har jag nyss kommit hem från skolan. Det var ingen samåkning idag som tur var! När jag precis hade kommit hem så gick jag ut till klumpiduns (Theodor) och hälsade på honom! Han nosade på mig hela tiden och ville gosa en stund! :) Har faktiskt saknat honom lite idag! :P
Juste...idag har det snöat också fast inte alls mycket, bara lite men ändå...jag vill att det ska bli vår nu! Inte vinter igen! Men det är ju i för sig bara Mars! Men jaja.
Idag ska jag gå och spela blockflöjt också. Jag har gjort ett tidsinställt inlägg till er så ni inte blir uttråkade! ;)
Nu ska jag inte göra så mkt mer än att plugga, äta middag och gå och spela blockflöjt. Så jag kommer nog inte blogga "på riktigt" mer idag men vi hörs ju imorgon!


Måndag!

Idag är det Måndag och vi har haft Mentorsitd, Målstuga, Svenska, Hkk och snart börjar Non. Lärarna har bestämt att vi ska ha Hkk innan lunch och No efter lunch varannan vecka nu. Förut hade vi ju tvärtom.
På Mentorstiden gick vi ju som vanligt igenom veckan! Veckan ser ut som vanligt förutom att vi ska på skolbio på Torsdag på morgonen och det betyder ju att jag måste ta bussen till sickla då! :) På Målstugan skulle man ju plugga till prov m.m och det var lite jobbigt för interneten laggar i hela skolan och speciellt på morgonen för då hade både jag och Sofia ingen internet alls så jag kunde inte plugga då. Eller jo jag har ju Gramatiken på Svenska på ett pages dokument i datorn men jag gjorde en film om Theodor istället! :P Nej men jag kan faktiskt nästan allt nu! :)
Sedan på Svenskan kollade vi på en film om Antik och vi kollade också film på Hemkunskap om Majs, ris och mjölk! Sedan fick vi baka och jag gjorde chokladbollar och Sofia chokladmuffins! :) Nu har vi ju lunchrast och jag och Sofia sitter som vanligt i det lilla rummet och bloggar! :) På Non ska jag, Klara och Lovisa redovisa om Elektricitet och sedan tror jag att någon till ska redovisa om sitt område. Vi börjar ju tio i ett så vi har en rätt lång rast kvar! :)
Men nu tänkte jag avsluta för jag ska ladda upp filmen som jag gjorde på Målstugan om Theodor nu! :) Så, hej då!


Dags att plugga! :(

För typ en timme sedan tränade jag Theodor. Tränade medel och han var lika duktig som vanligt! :) När jag kom in så  satte jag mig vid datorn. Nu har jag ätit middag, det blev korvstråganoff med ngn annan slags sås! Riktigt gott var det! Nu ska jag bara plugga och sedan ska jag kolla på Bulldog och Ponnyakuten. Mamma bakar sockerkaka så det ska jag också ta sedan! :) Men det bilr nog inget mer inlägg förns imorgon i skolan. Hej då! :)


Söndag!

Dagen började med att jag blev väckt av mamma som sa att Piggelin och Fluff hade rymt! Trodde verkligen inte Fluff kunde gnaga igenom sig det där skyddet vi har satt runt buren men det kunde han vissst. Jag vet att det var Fluff som bet hål i buren för det var redan ett håll innan jag satte in Piggelin men inte lika stort. Fluff var enkel att ta, jag behövde bara gå fram och fånga honom. Piggelin däremot tog en och en halv timme att fånga in. Men sedan fick vi ju till slut tag i henne.
Vi satte in de i deras transportburar och medans såg gjorde jag rent buren och pappa spickade igen hålet med en bräda inåt buren och en stål planka utanför. Sedan tog jag bort plankan som jag hade istället för brädan som de kan gå ner till undervåningen för de ska ju inte vara där nere på vintern. Det blir jättekallt för de då. Ja...sedan hoppade jag med Theodor och gick till den såkallade djungeln med honom och var där ca i en timme. Han vill vara hos mig hela tiden så han sticker inte. Kan ha honom typ lös fast i koppel om ni förstår vad jag menar. Men ja...nu ska jag inte så mkt. Ikväll ska jag bara kolla på tv och sådär. Imorgon är det skola...men snart är det påsklov! :D Längtar så mkt! :D Men jaja, hej då!


Handlat!

Nu har jag handlat! Så nu ligger jag här i soffan med en party soda, chips och godis! Mums! :) Men ja...det blir det nog inga mer inlägg ikväll. För jag har bloggat så mkt idag! :P Så ja, hej då! :)


Beställt pizza! :)

Nu har vi beställt pizza! :D Jag ska hämta den snart! :) Eller jag beställde en Hawaii och sedan beställde pappa kebab. Efter att vi har ätit ska jag gå och köpa godis på konsum! Men jaja! :) Nu måste jag gå! Hörs sedan! :)


Varit ute! :)

Nu har jag varit ute i typ tre timmar! :P Det var så skönt! Det är verkligen vår nu! Såg två st vårblommar idag! :)
Var ute med Theodor i den såkallade djungeln. Det är liksom som en djungel bakom lekstugan! :) Så jag var där med Theodor! :P Glömde att hoppa med de andra kaninerna! :P Men ja, det var jätteskönt! :) Jag och pappa ska åka till djuraffären snart och köpa hö och mer pellets. Det är redan slut! :P Två stora hösäckar går åt på två veckor! :P
Men ja...vet inte vad jag ska blogga om, det kommer säkert upp ett inlägg ikväll! :) Men ni får ha det så bra så länge! Hej då! :)


Godmorgon!

Tjingeling allihopa! Nu är det Lördag! Vaknade för typ tio min sedan! :P Men ja! :) Idag ska jag träna alla kaniner! :) Jag ska fima så det kanske kommer upp ännu mer filmer på min Youtubekanal! ;) Men nu ska jag avsluta för jag ska äta frukost! Hej då! :)Älskling i hagen! <33333

Kommentar

Felicia om Svar på kommentar: Vilken storlek har Thedor: i selen-)?
Small : )

Kladdkaka!

Nu ska jag äta kladdkaka som jag och mamma bakade idg! :D Mums! :)


Gör två nya...

Filmer på Imovie! :) De kommer vara jättebra! :D Eller inte den ena då men den andra! :D Kommer ta lite annat då med i filmen, inte bara kaniner! ;) Ni får se vad det är helt enkelt! :)
Snart ska jag åka och handla smör och klyftpotatis! :) Vi ska äta Fläskkaré med bea idag! :) Mums! Men nu måste jag avsluta! Hej då! :)


Programmet jag gör alla videos i! :D

Nacka ungdomsmottagning

Tjingeling allihopa! :) För ungefär en halvtimme sedan kom jag hem. Det var så bra för jag hann med 11.47 bussen, det var ju en 821! :) Så behövde inte byta i Sickla bro, det är ganska jobbigt ibland. Så det var skönt att bara åka direkt! :) Den här gången var det inte en sådan där ful och gammal buss! :P
Idag åkte vi ju till Nacka ungdomsmottagningen och det ligger ju i Nacka forum, där berättade en kille om s e x och vad man kunde få hjälp där! :P Haha, nej men ja...det är ju sådant man pratar om där.... det var mest pinsamat att lyssna på men också lite intressant om jag får säga det själv! :P Haha, nä men jaja!
När jag kom hem så hoppade jag med Polly. Provade ju hennes sele då och den var för liten! :( Men det är ju bara att skicka tillbaka den och byta! :) Hon kunde ha den precis och det är ju inte så schyst!
Nu är det äntligen helg och det är jätteskönt! :) Men ja...nu ska jag göra lite annat, hej då! :)


Filmen! :)

Nu har jag tänkt att visa er filmen som jag och Sofia gjorde hemma hos Sofia! :)Kanske lite pinsamt...men vi bjuder på oss själva! :P

I skolan!

Nu har jag nyss kommit till skolan. Eller för typ fem min sedan! :) Idag ska vi bara ha Engelska och sedan Idrott för vi ska ju till Nacka ungdomsmottagning med klassen i Nacka Forum och prata om droger och alkohol! :) Det är mitt under lunchen så vi får typ mackor där och sedan får vi sluta där! :) Det blir väll typ vid ett eller två! :) Skönt, då kan ju jag bara ta bussen hem därifrån! :) Men det dåliga är att Sofia inte är här idag, hon ska till Karlskrona, eller hon är typ påväg redan. Men jag får klara mig! :P Nej, jag har ju andra kompisar jag kan vara med och så är det inte under en hel skoldag! :) Men ja...nu börjar lektionen om typ tre min, så det är dags att avsluta! Hej då! :)


Svar på kommentar

Felicia ;) om Äntligen! :):Hejj! Jag bara undar jag har beställt hos rabb-it.se men jag undrar varför svarar hon inte ..:(? Hur mycket måste ma beställa??
Hon har många beställningar och hon kan inte göra alla på en gång. Hon syr de själv. Men om du inte ha fått svarsmjelet efte tre dagar så vänta en dag till annars så beställer du igen :)

Äntligen! :)

Nu har mina koppel och selar kommit! :D Glömde och berätta det men de kom idag! :D När jag kom hem från Nacka Forum så tänkte jag liksom bara kolla i brevlådan. Jag tänkte att de säkert inte hade kommit än för Frida (hon som gör selarna på rabb-it) skrev att det sulle ta 1-2 vardagar efter att hon hade skickat iväg de. Var helt säkert på att det skulle ta 2 dagar eftersom rabb-it är lite seg! :P Men så låg de där i brevlådan! :D Haha, blev så glad! :P Så jag gick in till kaninerna och provade selarna på alla kaniner förutom Sabina (en av Sarahs kaniner) och de passade perfekt! :)
Här kan ni få bilder på alla selar igen! :)

Till Pollys unge!
Till Sabina:

Till Theodor (han behövde ju bara ett nytt koppel.)


Till Polly

Så! :) Det var alla selar! :D Visar hur de passar på kaninerna sedan, får väll ta videokameran. Kvalitén blir ju inte lika bra men det får duga! :P


Hemma!

Nu har jag nyss kommit hem! :) Var ju och puggade med Filippa i Nacka Forum efter skolan. När vi nyss hade kommit till vårt lilla café eller ja där vi alltid brukar fika så märkte jag att jag inte hade fått några pengar från mamma! :P Hade bara 21 kr och det räckte ju inte till någonting där eftersom det är så dyrt där men de gör ju så goda bakverk och ja allting så inte så konstigt. Men vi gick gå in på Konsum som låg pecis bredvid och så fick jag köpa vaniljhjärta och en stor bulle där istället! :) Det kostade 20 kr så det räckte nästan precis! :)
Idag skulle vi ju plugga Svenska. Det gick faktiskt bra! :) Allt flöt på och så! :)

När vi hade slutat att plugga och jag skulle ta buss 821 hem så kom det en Ej i trafik buss istället! Det var ju några som trodde att den skulle åka förbi som de bukar göra och jag med men den stannade och alla ba okej. Typ! :P Det var väll något fel på bussen eftersom det inte stog 821 Tyresö Centrum. När jag gick på så frågade jag om det var 821 och det var det. Det var en skitgammal buss! :P Det var gröna säten och de var liksom lägre på något sätt, även på sätena längra bak. Ett säte hade lossnat från en stol och ingen ville sitta där! :P Men det är ju klart, vem vill sita bredvid en stol som inte har något stte? Men om det var fullt på bussen så skulle jag ha tagit upp den bara och liksom satt mig på fönsterplatsen, who cares?! Busschouffören var tvungen och stanna på alla hållplatser som det stog folk på och ba: 821 Tyresö Centrum eftersom det stog Ej trafik! :P Det var ganska jobbigt...jaja. Nu ska jag nog ta och fortsätta plugga på Gramatiken, hej då! :)Det var en sådan buss jag åkte! :P

Tjingeling!

Nu har vi haft Sv/En och snart ska vi ha matte eller om typ 10 min! :P Sedan ska vi ha Mentorstid, bild och lunch. Efter lunchen ska vi ha So och sedan Målstuga! :) Sedan slutar vi!
Idag ska jag träffa Filippa, har saknat henne för det var länge sedan vi träffades! :)
Ja...vet inte riktigt vad jag ska blogga om! :P Juste...nästa tävling kanske inte jag kan tävla med kaninerna men det gör inte så mycket för jag har ju anmält mig till en klubbtävling i stallet! :) Så kommer tävla den istället om Frida inte kan för Natalie kan inte för hon ska till London! :) Men jaja...nu ska jag nog avsluta! Hej då! :)


Längtar tills alla vitsippor kommer upp så att jag kan fota de med min nya kamera som jag kommer få i födelsedagspresent! :)


Halv åtta hos mig!

Nu har jag kommit hem. Eller det var för typ 30 min sedan! :P Just nu kolllar jag på halv åtta hos mig. Det var länge sedan! Slutade bara göra det en gång i höstas och sedan har jag inte gjort det sedan dess. Det är ju ganska bra! Det är ett matprogram som går ut på att det är fyra st personer varje vecka som bjuder hem varandra och så ger de poäng på maten. Det blir förrätt, varmrätt och efterätt. Den som får högst poäng får 15 000 kr. :)
Det är Mondag-Torsdag klockan halv åtta förstårs! ;)
Efter programmet är slut så ska jag till konsum för att handla något mumsigt och saft! :) Tror jag ska köpa en semla för snart är ju de borta och det var rätt länge sedan jag åt semla! :) Sedan måste jag ha en ny tandborste! :) Har haft den jag har nu i flera månader...lite ofräscht jag vet, men jag glömmer att köpa det hela tiden! Men nu kom jag på det! Men ja! :) Nu ska jag kolla vidare på programmet sedan ska jag fortsätta på filmen jag och Sofia gjorde och sedan ska jag plugga Svenska. Kommer inte blogga ngt mer under kvällen men hej då! :)


Hemma hos Sofia! :)

Nu är jag hemma hos Sofa! :) Vi har spelat in filmen och den är nästan klar. Jag har klippt ihop alla scener och sedan är det bara några saker som fattas innan den blir klar! :) Det var faktist jättekul att spela in filmen! :) Nu äter jag köttbullar och klyftpotatis. Sofia håller på att göra fler köttbullar till mig så jag tänkte blogga lite under tiden! ;) Men nu ska jag avsluta, för jag måste fortsätta äta nu och sedan ska jag  gå till bussen som går 17.59! :) Så hej då! :)


Hej allihopa!

Nu har vi lunchrast! Vi har haft Idrott, Svenska, No och So. På Idrotten så var det badminton som stog på schemat. På uppvärmningen gick det inte så bra för mig! :P Men inte undra på, jag slog ju liksom vinklat med badmintonracket så ja, bollen flög hit och dit! :P Men sedan gick det mycket bättre efter att jag sa till Sami vad jag gjorde för fel och han förklarade för mig! :P Jaja...sedan skulle vi spela två och två över nät och över plintar. Asså en del slog över plintar och en del över nät! :) Jag slog först över en plint med Sofia och sedan slog jag över nät med Klara och Lovisa innan vi slutade! :)
På Svenskan hade vi ett Svenska test. Det var liksom inför povet och man skulle kolla hur det gick för sig själv osv. Det gick inte så bra för mig! :P Men det börjar att sitta! :) Sedan var det No och där skulle vi ju skriva den där uppsatsen. Vi gjorde det ända fram till lunch så ingen riktig So lektion idag! :P Vi börjar om typ tio i och då ska vi ha tråkmatte och sedan är det musik och sedan slutar vi! :) Idag ska jag följa med Sofia hem, först gick det inte för hon var tvungen att plugga men jag behöver ju också plugga och då kan vi ju göra det tillsammans och då gick det ju! :) Men ja...ska göra lite andra saker på datorn nu innan vi börjar igen! :) Hej då! :)
Haft No prov!

Nu har jag haft No prov. Det var ju den där uppsatsen man skulle skriva! Det gick väldigt bra! :) Man skulle fokusera på det område man hade. Jag hade El och jag skrev typ två och en halv sida! :P Men jag kommer säkert bli minst Godkänd! :) Tror jag får typ D minst! :) Egentligen har vi lektion fortfarande men om man var klar så skulle man gå ut och plugga på Svenska provet men jag sitter i det lilla rummet! :) Det är väll bara att fortsätta plugga då...hej då!


Ja! :)

Det var en som ringde på vår annons som vi hade lagt ut på blocket! :) Vi ska ta hand om en Isländsk fårhund från och med maj i år! :) Äntligen! :) Det ska bli så himla kul, och nu ska vi verkligen ta hand om den här hunden. För jag har skrivit typ fyra inlägg om att det har ringt några som frågade om vi kunde ta hand om deras hund men det blev inte av! :P Men ja...nu ska jag fortsätta plugga! Hej då! :)


Tränat Theodor! :)

För två timmar sedan kom jag hem. Då gick jag ut till Theodor och trände honom i medel. Byggde en rak bana den här gången! :) Träningen gick bra och han hade verkligen fart och var vårglad som vanligt! :) Nu har all is gått bort där jag brukar hoppa med kaninerna i vanliga fall så jag hoppade där idag! :) Tränade visserligen inte i två timmar för jag tog lite pauser då och då och gick en liten promenad med honom! :) Filmade en massa med min videokamera så ska nog lägga upp några videos sedan! :)
Nu ska jag äta och sedan är det dags för att plugga till Svenska provet vi ska ha på Onsdag!
Nu skulle jag egentligen ha varit i stallet och vi skulle leda ut hästarna till ridhuset nu! :( Åh, vill rida! Men det är ju lite bra att det inte är ridning idag för då hinner jag plugga mera! Men jaja, nu ska jag äta! :) Det sa bli köttfärsås och Spagetti! Mums! Men hej då! :)


Svar på kommentar

Maja om Veckans planer! :): Svara jätte gärna på det här :) Är det bara bra för kaninerna att hoppa varje dag eller ska man hoppa med dom en eller två gånger i veckan? :) (Som sagt svara gärna)  Hejhej! //Maja<3
Ja man får inte hoppa för mycket för då tröttnar de! Hoppa någon eller några ggr i veckan! :)

Lunchrast :)

Tjingeling allihopa! Haha...jag vet inte hur många inlägg jag har gjort med lunchrast! Jag tror att jag måste sluta blogga på lunchrasten! :P Typ hälften av min blogg består av lunchrast inlägg! :P Eller så skriver jag andra rubriker men vet inte vad jag ska skriva då! :P Men ja, får se hur jag gör! ;) Nu har vi iallafall haft Svenska, Slöjd, Matte, lunch och nu har vi rast. Vi väntar på att Engelskan ska börja sedan har vi Sv/En och sedan slutar vi! :) Jag kollar på avramlingsvideos på Youtube och Sofia håller på med Photo Booth. (ett program som man kan filma och ta kort med webbkameran på mac). Det är ganska roligt att kolla på avramlingsvideos! Det ser ju kul ut men det är ju inte kul att ramla av, jag har själv ramlat av 8 ggr men det tror jag ni redan viste! :P Vi börjar om tjugo min så vi har rätt långt kvar på lunchrasten, vi blev klara mycket fortare än vanligare idag! :)
Men ja...nu ska jag göra lite andra saker, hej då! :)

Ska börja visa ovisade bilder! ;)


Tjingeling allihopa!

Nu har vi haft Svenska. Vi ska snart ha Syslöjd men den börjar inte förns fem i halv tio. Jag ska ju fortsätta med min lappkudde, är snart klar med den ena sidan sedan behöver jag bara gör den andra. Sy ihop de och sedan lägga bommul i och sy ihop!  Tror det kommer bli ganska fint. Vet inte vad jag ska göra sedan, kanske ett datafodral. Men kommer inte använda den. Den kommer bara bli jobbigt att ha den med sig! :P Så ska nog göra någonting annat! Kanske en mössa...nej jag vet inte! Får väll någon idée någon gång!  Men ja...sedan är det Matte och sedan lunch! Bloggar ju på lunchrasten sedan så vi hörs ju då! Hej då! :)

Kommit hem!

Nu har jag kommit hem från skolan. Fick samåkning igen...men orkar inte ta det så långrvandrigt som förra gången men det var ju lika jobbigt! Fick den där killen igen som skulle till Fisksätra...får ringa och skälla ut de sedan! :P Nej men vi har ju faktist skickat intyg och typ ringt 10 ggr. Men jaja, nog om det.
På Hkk så gjorde jag och Sofia en jättgod äppelpaj! :) Så jag har med mig lite hem, men blev så mätt när jag åt den så jag orkar verkligen inte nu. Då orkar jag ju inte äta middag sedan! :P Men ja...ska snart fixa klart tävlingsböckerna. Kan inte fixa Piggelins tävlingsbok för tog slut på nästan alla patroner i skrivaren! :P Iallafall grön och blå...hehe! :P Men ja, så ska bara fixa Pollys och Candys! :) Ska faktist göra det nu, sedan plugga! :) Hej då! :)
Haft Svenska!

Nu har vi haft Svenska. Dagen började med Mentrostid och Målstuga. På Mentorstiden ropade bara Petri upp vilka som var här som han alltid brukar göra. Sedan gick vi igenom veckan som vanligt. Sedan fick man plugga till Idrottsproven. De som skulle göra omprov eller skulle vilja höga sin betyg på proven. Jag skulle ju göra omprov. Först gick det inte så bra för mig och det kändes som att jag int skulle bli godkänd och kom inte ihåg nästan någonting. Jag lämnade in det och kände mig lite missnöjd. Men sedan när Sami kom in och frågade om jag var klar så tog han upp mitt provpapper och kollade igenom det. Han frågde liksom: vad är det här för muskel? Vad gör man för att träna den? De kom jag på det och sedan kollade han igenom det och då sa han att jag hade minst godikänt! :) Yeay! :P Men ja...nu har vi haft Svenska och där övade vi på att ploocka ut Predikat, Subjekt, dio, io. Hälften av er förtår säkert inte vad jag det är men orka förklara! Nu sitter jag och Sofia här vid skåpen och vi ska snart börja Non och det betyder att vi måste gå upp till No salen snart. Sedan ska vi ha Hkk och sedan slutar vi! Men antar att jag måste avsluta! :) Hej då!


Veckans planer! :)

Mondag: Skola, blockflöjt.
Tisdag: Skola, hem och plugga.
Onsdag: Följa med Sofia hem! :)
Torsdag, inget spec. Plugga!
Fredag,  Åka till Nacka ungdomsmottanging med klassen i skolan. Sedan hoppa med kaninerna när jag kommer hem!
Lördag, träna kaninerna!
Söndag, plugga!

Det var min veckoplanering! Hej då! :)Skola imorgon...

Imorgon är det skola. Så tråkigt... :P Men slutar ju tidigt imorgon, tjugo över två! :) Det är skönt att man slipper gå så långt på Måndagarna längre!...förut slutade vi halv fyra på Måndagar! :P Men ja. På Onsdag ska man skriva No uppsats i skolan,men det behöver man inte plugga till. Men måste plugga mycket på Svenska provet. Har faktist inte gjort det typ! :P Eller lite då! Men måstej ju plugga mkt mera!  Men ja...nu har jag kollat på Bulldog och Ponnyakuten! :) Ni kanske tycker det är barnsligt att jag kollar på Bulldog, men tyck det! Bryr mig inte ett skit faktist! Jaja...nu ska jag ta och avsluta. Vi hörs imorgon! :)


Hehe! :P

Svar på tal

Frida om Resultaten!: Vad kul att Theodor e uppe i medel! :) Nu e han o Maja i samma klass i krok! :)
Ja! :D

Emma (legogirl14@gmail.com) om Resultaten!: Vilka bra resultat! du fick jag älskar verkligen din blogg. Japp! :)
Hehe, Emma jag vet att du älskar min blogg. Du behöver inte skriva det på varenda kommentar! :P Men tack! :)

Resultaten!

Idag var det ju tävling i Berga! :D Dagen gick snabbt och jag är redan hemma! :)
Piggelin: Gick på 0+0 och kom på 1:a plats! :) Man fick en liten pokal och ett pris, tog en kräker :)
Theodor: Gick på 0+0 och fick sin 3:e och sista pinne till medelsvår! :D Nu är han i medel krok...undrar hur det kommer gå! :P
Polly: Gick på 3 fel och kom inte med till final. Men hon gick ändå bättre idag än på förra tävlingen! :)
Candy: Gick på 3 fel hon med och kom inte heller med till final!
Men är ändå jättenöjd över dagens resultat. Med tanke på att Theodor är uppe i medel! Är faktist lite nervös till den 28:onde April då han startar medel för första gången i krok! :P Men det kommer nog gå bra, jag ser ju hur kul han tycker det är och vilken fart han har! :) 


Theodor på tävlingen idag! :)

Nu ska jag snart äta riktig lunch, plättarna var inte så goda och mamma hade liksom gjort så att sylten och plättarna var tillsammans, så der var inte så gott! :P Tog bara två st så är fortfarande ganska hungrig. Sedan ska jag bada och överföra videosarna från tävlingen och göra lite andra saker! :)  Men vi hörs ju sedan :)

Yes! :D Loreen van!!!!!!

Yes!!! Sa ju det! Trodde det var över när de gav 114 poäng eller vad det var så trodde både alla och Danny att det var över. Men seadan riktade de snabbt kameran och jag liksom ba! Eh hallå?! Och sedan ba: 154 poäng går till Loreen och vi har en vinnare! Hon kommer säkert vinna hela skiten! Då menar jag ju såklart Eruvision song contest också! Men jaja...ska snart gå och lägga mig! Det är ju tävling imorgon! :D Bye!


Älskar dig! <333333333

Melodifestivalen 2012, final!

Nu kollar jag på Melodifestivalen! Det är ju final idag! :) Loreen måste vinna! Jag tycker om Danny, Ullrik och många andra också! Men Loreen måste vinna!!!! Det är ärligt talat den bäta låten jag har hört!!!!! Jaja...nu är allt packat till tävlingen imorgon! Videokameran, mobiltelefonen, tävlingsböckerna är ju i boden så de kan man ju bara ta med sig när man åker imorgon. Likaså koppellåden. Jag ska ha plättar som mattsäck den här gången. Mamma orkade inte göra pastasallad idag eftersom vi va i Sickla. Men, men! Det går bra det också! :) Men ja...är sjukt taggad! Hoppas inte Theodor tar sin sista pinne, men det kommer han väll att göra. Asså jag vil det men inte samtidigt inte, jag kommer typ putta på honom för mycket så att han river iallafall. Men jag vet inte. Jag ser ju verkligen att han gillar att hoppa medel! Men jaja...nu ska jag snart gå och lägga mig, iallafall efter melodiestivalen så man inte är trött imorgon. Inget tidsinställt inlägg kommer imorgon, orka göra det! xD Haha, nej, men ni får klara er tills jag kommer hem från tävlingen! :) Hej då!


Kläderna

De här kläderna fick jag när vi var i Sickla! :)
Snyggt vah?! Dock så var det inte riktigt den tröjan jag visade som jag fick men det var en liknande! :)

De här klara Böckerna köpte vi! :)

Det var allt! Hej då!

Kommit hem från sickla! :)

Nu har vi kommit hem frå Sickla! :) Först åt vi på sushibaren och det var jättegott! Sedan gick vi in på Akademi bokhandeln igen för att titta om det hade kommit ut nya Klara böcker och den här gången hade det faktist kommit ut två nya så vi fick de! :) Det var Klara och fölet och Klaras val! :) Hoppas de är bra men det är de säkert! :D Sedan gick vi in till Kappahl. Där fick jag ett par mjukisbyxor. Behöver typ två till för liksom vid maj, på för sommaren och på våren använder jag jättemycket mjukisbyxor och nästan alla har vuxit ur! Tänkte köpa ett par jättesnygga gula jeans där som de visade på skylt exet men de var naturligtvis slut!
Det känns som om allt jag tycker är snyggt ska vara slut! Men köpte iallafall en tröja som var grå och gulrandig! Den var fin! :) Sedan gick vi in på HM. Där fick jag två st tröjor, ett par gröna jeans istället och två skärp.
Provade lite perfym där också när mamma och Sarah stog i kassan men jag ville inte ha ngt egenligen, provade lite bara! :P Sedan gick vi in på Gina Tricot. Det fanns en liknande sådan tröja som jag la ut här på bloggen där men det var inte en sådan jag ville ha. Det var en annan ful tröja med en e U.S.A flagga men det var liksom inte den jag ville ha! :P Jaja, de var också för stora! Men kan typ ha XS på Gina! :D Men ja...sedan var de där jeansen som jag ville ha jättedyra, de kostade liksom 499 kr!
Sedan tänkte vi ju bowla men vi gjorde aldrig det för vi var så trötta av allt springande i affärerna! :P Men vi gick in på Elgiganten och jag såg min kamera där! Som jag vill ha asså...de fanns bara en grå men det finns ju typ: guld, grå och svart. Kommer välja guld sedan när jag ska få den! :) Men ja...sedan köpte vi fotopapper där för det var ju slut och det räckte inte till Piggelins tävlingsbok och sedan blev det ju fel på Pollys och Candys! :) Men ja...så nu kan jag fixa de också! :) Kan visa kläderna jag fick sedan!

När vi kom hem så gjorde vi rent till kaninerna och jag bytte ut tidningarna och gjorde i ordning transportburarna! :)
Snart ska vi äta och sedan ska jag och Sarah gå till Konsum och handla, godis, chips och läsk! :) Sedan ska jag fixa tävlingsböckerna och kolla på melodifestivaln! :) Det är ju finalen idag! :)  Sedan är det läggdags för mig för imorgon är det ju tävling! :D Vill vara där nu...men jaja! :P Får vänta. Hej då! :)
Kommentar!

emma (legogirl14@gmail.com) om Sickla snart!:Vilka snygga kläder, du har en bra smak. Jag älskar din blogg!

Tack Emma! :)

Haha! :P

Haha kommer med i bakgrunden på den här filmen! :P Först står Natalie där och sedan kommer jag in med Sabina (Sarahs kanin) och ska hoppa fram! :PTidsinställt inlägg! Är i sickla nuuuuuu! :P XD :D

Sickla snart!

Nu ska vi snart åka! Det här vill jag ha när vi är i Sickla!


Lördag!

Nu är det Lördag! Bara en dag kvar till tävlingen! Längtar så otroligt mycket! Det ska bli så kul! :) Men Natalie har en kompis som ska börja...men det blir säkert kul! :) Vi kan ju tävla alla tre! :D Men det har kommit upp jättemånga tävlingar på Stkhs hemsida. Ända till sep!  :D. Hehe... Jag, Natalie och Alexandra (Natalies kompis) ska tävla alla tävlingar! :D Men ja...vet inte vad jag ska skriva om. Idag ska vi ju åka till Sickla, shoppa äta lunch och bowla. Men det trodde jag ni redan visste! Vi ska åka typ kvart i 12. Juste, nu har startlistorna kommit upp! Jag ska starta som nummer 3 med Piggelin i krok mini, 10 med Candy i Krok lätt ny, 7 med Polly i krok lätt och nummer 28 med Theodor! :P Som också ska starta i krok lätt. Men ja...har inte så långt att vänta! :) Det är ju skönt. Men jaja...ska nog ta och avsluta nu, hej då!


Theodor!

Kommentar, igen! :)

Emma (legogirl14@gmail.com) om Vad roligt Emma!: Tack så himla mycket Emelie. Som du vet följer jag din varje dag:D
Ja! :D

Vad roligt Emma!

Emma (legogirl14@gmail.com) om Fredags kväll:
Hej Emelie det är Emma har startat en egen blogg nu är inte lika proffsig som din men om du har lust kan du kanske titta någon gång
Mvh: Emma

Hej Emma! :) Vad roligt! :D Kommer läsa den varje dag! :)

Fredags kväll

Nu är det Ferdags kväll och jag kollar på Fredags kväll med Malin! :P Snart börjar The Voice Sverige och ska ju såklart se på det! :D Det är ju typ final! :) Sedan ska jag jag inte göra så mkt mer. Typ plugga lite...eller nej! Nu ska jag inte plugga förns när jag har kommit hem från tävlingen har jag bestämt! :) Men ja...imorgon ska jag, mamma och Sarah shopa i sickla! Kommer välja en tröja och ett par jeans till! Det behövs nog! :) Sedan ska vi  äta lunch där och så! :)
Sedan tänkte vi kolla på En dag i Phuket eller vad den heter på bio men den börjar inte förns klockan fyra så vi ska bowla istället! :D Sedan är det ju tävling på Söndag! Men jag kommer ju uppdatera imorgon kväll! Och det kanske kommer ett tidsinställt inlägg imorgon på dagen! :D Men ja...hej då! :DFredags eftermiddag!

Nu har jag kommit hem och det är Fredags efteriddag! Jag glömde att blogga på lunchrasten så ja! :P  Kan ta skoldagen nu! :)
Först hade vi Engelska och på varje Engelska lektion så ska jag och Sofia gå upp till en som heter Ullrika och hon hjälper oss och så. Både jag och Sofia har ju inte godkänt i Engelska så ja!: P Men idag så fick vi reda på att vi skulle göra en pjäs! :) Det skulle vara för typ barn! :P Vi skrev och skrev. Men jag kom på att vi kan ju spela in och göra en film om det här hos Sofia och sedan skicka filmen till Karin (vår riktiga Engelska lärare och Ullrika)! Så ja...vi ska typ spela in filmen hos Sofia. Den ska bli roligt! :P Kommer lägga upp den på Youtube om det är tillåtet av Sofia såklart och då kan jag lägga upp den här på bloggen med! :D :P Men ja...över till skoldagen! :P Sedan hade vi Idrott och idag var det också pingis. Först skulle vi bara öva och då delade Sami (vår idrottslärare) upp oss två och två och jag hanmnade med Olaf! Han är så långt och konstig! :P Men ja... Vi skulle slå bollen till varandra på golvet och så för det fanns inte pingsbord till alla. Men ja! Det gick inte så bra för mig men inte undra på, han slog så långa och höga bollar! Så jag fick gå och hämta den hela tiden för att jag inte kunde ta den. Men ja. sedan skulle vi byta så att de som övade på golvet fick pingisbord och så! Sedan var det, So i två timmar och då såg vi på filmer som de andra i klassen hade gjort i femman. För vi ska göra en film om demokrati också! Det ska bli kul!! :) Då ska man få låna en videokamera och spela in och göra en film på Imovie! :) Fat man blir ju betygsatt och så :) Men ja...nog om det. Sedan var det lunch och No! Nu har jag kommit hem och jag ska inte göra så mkt, bara plugga!... På Söndag är det tävling och det ska bli så kul! :D Men ska nog ta och avsluta nu...hej då!


Det fick bli en bild på mig och Sofias hund Molli! :)

Läkerol! :)

Tjingeling! Nu ligger jag här i soffan som vanligt och har kollat på tv. Ska snart plugga och sedan ska jag ge kaninerna kvällshö! :D Ger de alltid hö varje kväll och när jag går till skolan på morgonen! :) Sedan är det läggdags. Imorgon är det redan Fredag men det är ju bra för det är ju tävling på Söndag! :D Längtar!!!!!!! :D :D :D
Hoppas startlistorna kommer upp snart! :D :D Men ja! Ska ta och avsluta nu!Sådan äter jag! :D Men bye! :)

Beställt kebab! :D

Nu har vi beställt kebab! :P Vi gör det typ nästan varje Torsdag! Eller ja typ varannan! :P Det är så gott! :D
Efter maten ska jag bara plugga och titta på tv. Det är Sveriges värsta bilförare som vanligt idag och det är ju så roligt för det är ett program som handlar om människor som inte kan köra bil eller jo lite men ja och så får de göra olika övningar och en del kör jättefort och välter alla saker i banorna och en del tar på sitt sakta lilla vis! :P Kolla på det för det är jätteroligt! Det går på kanal 4:a och börjar klockan 20.00! :) Men ja...beställde kebaben för typ 10 min sedan så jag ska typ gå och hämta den nu! :) Vet inte om jag kommer blogga mer ikväll eftersom jag är tvungen att plugga och så sedan. Men, men! Jag får se! :)


Tjing!

Nu har vi lunchrast! Idag var det en liten speciell dag för efter Sv/En så kom det några från Nacka ungdomsverksamhet och pratade om lag och rätt. Det var i två timmar så vi hoppade över Matte, mentorstid och Bild! Det var rätt intressant det de berättade om och det är bättre än vanliga lektioner iallafall! ;) Sedan delade de upp oss i grupper 1, 2,3,4,5,6 och 7. Jag kom i grupp 5 med, Hedda och två andra från 8a. De delade ut uppgifter och vår grupp fick Tingsrätt. Asså vi skulle disskutera om det. Vi samlades i dynamanten (en byggnad i vå skola) efter tjugo min och så fick alla grupper berätta om vilket ämne de hade disskuterat om. Sedan var det lunch och nu sitter jag och Sofia som vanligt här vid skåpen och bloggar! Vi ska ha So och sedan mentorstid snart så jag måste nog avsluta! Hej då!


Ändrat lite

Nu har jag ändrat lite på headern. Ja! :) Tyckte det blev bra, en nu ska jag ha den här ett tag! :P Men ja...det ar bara det jag ville säga hej då!


Torsdag idag! :)

Idag är det Torsdag och vi har precis haft Sv/En. Först skulle vi läsa ur en engelskabok och ja lite sådant! :P Sedan pluggade jag till Svenska provet och Muskelläran! :) Nu är det rast och vi ska typ ha det i en kvart till. Sv/En slutade 9.00 och vi börjar inte matten förns 9.25 så vi har en ganska lång rast! :D Vet inte vad jag ska hitta på så tänkte blogga lite! :P Men ja...när jag kommer hem idag så är det väll bara att fortsätta plugga. Fast Frida har skjutit svenska provet till två veckor men jag ska ändå plugga lite så man kan det! :) Sedan ska jag kanske hoppa med kaninerna, får se om jag hinner! :) Sedan ska jag bara titta på tv och lite sånt! :)
Nu ska jag göra lite andra saker innan vi börjar på datorn så hej då! :)Hinner inte!

Maja :D om Svar på kommentar:
vet inte om du är arg på mig? :/ efter som att du inte svarar på mina kommentarer men Flicias :( Om du himmer kan du väl svara på min andra kommentar?? :D

Är verligen inte sur på dig och det är jätteroligt att få kommentarer och så! Men nu har ju faktist skolan börjat och nu har jag mycket prov och inlämmningar så hinner inte svara på alla kommentarer!

Svar på kommentar

Felicia xD om Resultat på prov mm.: Kan du inte ta kort på dina hinder som du har gjort själv??:)
Jo men har så mycket prov och sådant nu så det får vänta!

Resultat på prov mm.

Tjingeling allihopa! Nu har jag fått reda på mina resultat på proven vi haft innan praon eller det var ganska länge sedan men ja! :P  Vi hade ju Närings, tränings och muskellära prov och nu har jag fått resultatet. Jag fick faktist C på Näringsläran! :) E på träningsläran och Omprov på Museklläran! :P Hehe...men jaja. Ska ju göra omprovet på Fredag så måste plugga på det! Blev iallafall godkänd på omprovet jag gjorde på kemin innan praon också! Skönt! :) Sedan har vi ju No inlämning och redovisning, musikprov, gramatikprov på Svenkan och så ska man läsa en text ur en bok för Frida (vår Svenska lärare med flyt) och ja...mycket prov! :P  Ska skriva klart om Elektriciteten nu, sedan öva på Muskelläran sedan Svenskan och öva på No redovisningen...bäst att börja, hej då!


Tjingeling!

Nu ligger jag här i soffan och snaskar på ett tugummi! Det är cola, hubbabuda! :D Hehe...ja! :P Jag har nyss kommit hem...elle för typ 40 min sedan! :P Idag var 413 också full! :P Och 401:an men jag fick snabbt en plats så behövde inte stå hela resan som igår på 401:an och det va skönt! :P Vet inte vad jag ska blogga om. Men ska nog börja plugga nu. Måste ju skriva klart på No redovisningen, öva på det och sedan måste jag plugga Svenska och Muskelläran! Ja...det är bäst att börja hej då! :)


Lunchrast :)

Nu har vi lunchrast. Vi började med Idrott. Idag var det pingis som stog på schemat. Det var många olika övningar. Först sukulle man studsa bollen på pingisraket, bara vanligt och gå runt med det och så sedan skulle man gå visa linjer som var på golvet i hela jumpasalen sedan gjorde vi andra olika övingar. Det gick inte så värst bra för mig för jag tappade pingisbollen hela tiden! Har inte så värst bra bollsinne kan man ju säga! :P Vi fick reda på att om man skulle göra omprov som jag ska så skulle man göra det på Måndagen på målstugan och man fick även höja sitt betyg på övriga prov om man ville ha det men det tänker inte jag göra! Kommer bara göra om Muskelläran. Men jag kan få högre betyg än E på omprovet! :) Sedan var det Svenska och där fick vi jobba med våra gramatikhäften och jag är nästan klar med mitt häfte! :) Sedan var det So och där disskuterade vi om Demokrati och sedan skulle några redovisa på Non. Asså alla har fått olika områden att jobba med. Elektricitet som jag, Lovisa och Klara har, en del har vatten, vitvaror och så! Nu väntar vi på att Matten ska börja och sedan ska vi ha Musik och sedan slutar vi! :) När jag kommer hem så måste jag fortsätta på No redovisningen och plugga på Muskelläran. Det är mycket vi har i skolan nu...hej då! :)


Klumpiduns! Jag LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAAAAAAAAAAAAR SÅ MYYYYYYYYYYYYYCKET TILL TÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLINGEN!!!!!!!!! :P

Ridlektion 6/3

Häst: Snowberry
Ridlärare: Mikaela
Övning: Dressyr
Är jag nöjd med lektionen: Ja
Hur gick det: Bra :)

Idag hade jag ju Snow igen! :) Det gick ju bra! :)

Först renodlade vi hästarna sedan gick vi in på volterna och galopperade. Det gick jättebra! :) Efter det skulle vi börja med övningen.
Övningen var ju som vanligt att man skulle gå så nära någonting som vanligt och den här gången var det också koner. Mikaela hade ställt ut sex koner på varje långsida fast lite in mot mitten, inte vanliga spåret. Kommer inte ihåg vad det heter men skitsamma! :P
Snowberry var jätteduktig i början och hon gick väldigt nära utan att välta några koner! :) Sedan skulle man byta hål och då skulle man galoppera mellan två koner och sedan trava resten av konerna. Sedan var det samma sak åt andra hålet och ja! Snowberry blev lite pigg där mot slutet så hon travade väldigt snabbt och tyckte det var jättekul! :P Så kunde inte koncentrera mig så mycket på om hon gick nära konerna eller inte men jag kollade ju ibland och då gjorde hon ju det. Det var den ridlektionn det! :) Haha när jag hade sadlat av Snowberry och skulle gå ut till parkeringen för att bli upphämtd av pappa så såg jag att Sowberry skulle gå igen för det var ngn som hette Julia som skulle rida hene! :P Oups! :P men jag skulle inte hinna att sadla henne igen eller jo, men pappa väntade ju och så så ja...det blev nog lite stressigt för henne som det blev för mig en gång! :P
Nästa gång är det ju ingen ridning...jaja! :) Får stå ut...nu ska jag bada hej då! :)Svar på tal

Felicia om En kommentar till! :P
Va bra fö mina selenär för små! Så jag ska köpa nya tänkte jag :) Men ett jätte tack för att u har svart på mina frågor! :) Jag kommer nog att fråga mer :) heheh om det är okej :)

Det var så lite! :) Ja det är okej :)

maja
om En kommentar till! :P
en liten liten sak till.. vet du när en kanin slutar växa? så man vet vilken stolek man ska köpa på selar :)

Vid 2-3 år! :)

Maja
om En kommentar till! :P:
hehehe.. en fråga till ;D vad finns dt för något mer sele än H-sele och bogsele? och vad ee det för skilnad? sen vet jag att det finns snabbselen och är dom bra eller dåliga för kaninen? :)

Det finns bara H-sele och Bogsele. Det H-selen ser ut som ett H och man sätter på selen först vid halsen och sedan vid magen. Snabbselen är ju bra för då går det ju snabbt att sätta på selen. Det går bra att använda de! :)

Nej! :(

Cecilia om Lunchrast! :): Du kan ju skaffa en extern hårddisk? :)
Nej det är på jobbigt och vill ha allt på datorn!

Hur man lär sin kanin att gå i seleHur man lär sig kaninen att gå i sele:

 • Man får inte börja träna kaninen att gå i sele förns 2-3 månader.

Börja först lugnt och försiktigt ta på kaninen selen, ta på först vid halsen sedan vid magen. Låt den gå med selen ett tag och gör så några dagar varje vecka. Ta pauser, ta på och av selen så vänjer den sig snart. När den har vänjt sig vid att gå i sele så börja med kopplet. Du tar ju bara på det vid spännet. Sedan går du med kopplet och när du vill att den ska svänga så kan du rycka försiktigt, försiktigt, inte rycka hårt. Om den inte vill så går du fram till kaninen lyfter upp den och sätter ner den åt det hållet du vill att den ska svänga. Om den inte vill gå så putta den snällt med handen på rumpen, inte hårt och ABSOLUT inte med foten! Detta är för sega kaniner. Om du har en snabb kanin så behöver du bara svänga med kopplet åt det håll du vill att den ska svänga. Så lär man kaninen att gå i sele! :)

 

Klumpiduns!


Kommit hem!

Nu har jag kommit hem från skolan! :) Det tog en timme, det brukar ju göra det men idag var det fullsatt på 413 så ja, det var väldigt fullt på den bussen! :) Men det tog inte längre tid så hann med 15.42 bussen och jag var hemma typ tio över 3 så ja! :) Har nyss kommit hem kan man säga! :) Idag är det ju ridning! :) Nästa vecka är det inget för då är det teori för de som rider mellanponny och storhäst och det betyder ingen ridning! :( Jaja...det är ju bara en gång per termin typ! :P Men nu ska jag snart äta kyklingspätt med jourdnötsås! :) Mums! Sedan ska jag byta och om och sedan åka till stallet! :) Vi hörs ju efter det! :) Hej då!


En kommentar till! :P

Felicia om rabb-it:
Sorry! Om du får för många frågor.. :( du måste inte svara på alla men en fråga till:) Har du någon bogsele?

Haha ingen fara :) Jag har fyra st bogselar:) Det är till för snabba kaniner, givetvis kan man ha H-sele på snabba kaniner men det är bättre med bogsele och det sägs att det gör ont när man ska ta in kaninen och lyfta upp den med H-sele. Då är det bättre med bogsele och man känner typ att kaninen tycker det är bekvämare med det, det gör iallafall jag! :)

rabb-it

Jag köper mina koppel och selar på rabb-it.se! :) Förut gjorde jag det på Libraartic men de har ju slutat med det!


Lunchrast! :)

Hej allihopa! Nu har vi lunchrast och väntar på att Engelskan ska börja, sedan ska vi ju ha Sv/En och sedan sutar vi! :) Men ja...jag och Sofia sitter som vanligt i det lilla rummet. Men Sofia bloggar inte, hon hade ingen lust! :P Hon kollar igenom sina JÄTTEMÅNGA bilder och rensar! Det är så himla ortättvist jag har inte ens hälften så många bilder som hon har och när jag har det så tar min data slut på minne! Det är så orättvist! Varför får de datorerna som Sofia har större minne än min?! Men jag har ju många filmer på Photo Booth och de tar ju upp minnet mycket också, men vill ju ha kvar de. Men ändå! Jag vill också ha ett sådant stort minne som hon har...så orättvist. Hon har ju den äldre versionn och de verkar visst ha större minne konstigt nog...men Sofia säger att den har blivit jättetrög så snart tar väll den slut på minne också. Någon gång måste väll den också göra det?! Jaja, nu ska jag ta och avsluta hej då!


Min kära lilla dator! :P

Svar på kommentar

Maja! om Hur man lär kaninen att hoppa:
Gud vad snällt att du berättade allt! :D Kommer göra som du säger! :) och jätte bra hemisidor!!! :)
Ha det så himmla bra! :D

Det kommer mer inägg upp sedan! :) Var jag köpt mina koppel och selar! :)

Matte! :(

Tjingeling allihopa! Nu har vi matte! Det är så tråkigt! Först hade vi Svenska sedan Slöjd och nu Matte. Efter lunch ska vi ha Engelska och sedan tråkiga Sv/En! Kan det bli tråkigare?! Jaja antar att jag måste börja hej då!


Kommentar

Felicia om Rida i morgon! :D:
Hur gamla är dina älsta kaniner? :)

2 år. :)

Rida i morgon! :D

Tjingeling allihopa! Nu ska jag snart gå och lägga mig! Måste bara ut och ge kaninera hö innan! :) I morgon ska jag rida! :D Det ska bli kul! :P Även fast det var typ bara fyra dagar så har jag längtat! :) Det kommer typ vara föreberedande! :) Men ja...undrar vilken jag får! :P Ja det undrar man allid! :P Hehe...jaja, hej då! :)


Kommentar!

Felicia om Hur man lär kaninen att hoppa:
Åh tack så jätte mycket!:D ska testa:) Fast mina kaniner är 2 och 3! Tror du det funkar i allafall? :( Min ena kanin har hoppat ner från min balkong och överlevt utan skador!
Ja då! :) Oj.......

Hur man lär kaninen att hoppa

 • Du får inte börja hoppa med din kanin i förns 3-4 månader!

 

Börja med att köpa ett hinder. Det finns hinder för kaniner på djuraffärer iallafall på Djurmagazinet och på en hemsida som heter http://libraartic.com/. Man kan också göra egna hinder som jag har gjort. Eller iallafall några men ja. :)

 

 

Du börjar med att lägga en bom på första höjden. Sedan om kaninen inte vill hoppa så puttar du på den med handen på rumpan. Inte med foten. Om den smiter så går du efter den och sedan lyfter upp en och sätter tillbaka framför hindret. Du kan också hålla liksom i kopplet så den inte kan smita iväg emot dig.  Så lär man sin kaninen att hoppa! :)

 


suck...

Anna om Lunchrast! :):
Praoar ni samtidigt som ni är i skolan eller varför åkte hon till sin prao? :)

Skrev ju det om du tittar lite längre ner på inlägget innan, såg du inte det eller? :) Hon blev magsjuk och inte kunde säga hej då ordentligt så hon skulle bara dit idag igen för att göra det. Annars har hon ju inte prao och nej vi har inte prao när vår går i skolan... -.-

Långt inlägg! :P

Tjingeing allihopa! Nu är jag äntligen hemma. Vet ni vad jag fick?! Jo samåkning igen! Vad är det för idioter som jobbar där egentligen?! Har de inga öron eller?! Vi har ringt och sagt att jag ska ha samåkning jättemånga ggr och ändå så får jag det!
Eftersom jag har hjärtfel så är jag lite extra infektion känslig, men det märker jag inte av alls. Är typ förkyld bara 3 ggr om året! :P Men jaja, och sedan är det skitjobbigt också! Fick åka ända till Fisksätra idag vettni! Så jävla jobbigt! Och inte nog med det, hade en förare som körde typ 130 km/tim. Det gick så jävla fort, fick huvudvärk och måde illa! Om jag ser han sitta där i bilen och ska köra mig nästa Måndag igen så tänker jag skita i honom och ta bussen som går tjugo i tre istället! Det tänker jag fan göra! Ni kanske tycker jag är bortskämd som ska ha som jag vill...men det är skitjobbigt att lämmna och hämta andra barn! Nä fyfan!

Om ni undrar varför jag har skolschyts så är det för att jag har ju hjärtfel och då orkar jag inte gå lika långt som alla andra. Asså jag kan ju gå och byta bussar och åka buss som normala människor men om det är alltför långt så orkar jag inte. Därför har jag fått skolschyts men jag tycker det inte spelar någon roll om jag kommer hem en halvtimme senare än vanligt med buss liksom, jag tycker det är mysigt och kul att åka buss! :P Det är därför jag åker det ibland!

Men ja...nu ska jag fortsätta med No-redovisningen, behövde skriva om lite och så det ska jag göra nu...man skulle ju egentligen vara klara med den idag och redovisa och så men Klara är i Thailand så jag och Lovisa får vänta med att redovisa tills hon är tillbaka och halva klassen hade typ glömt det! :P Så ja...vi ska redovisa senare. Men har typ jättemånga prov nu...vi ska ha två svenska prov näst-nästa vecka, ett läsförståelse test och ett gramatikprov sedan ska vi ha ett No prov om typ tre veckor men man ska liksom skriva en uppsats och man får ha med sig datorn. Sedan ska vi ha ett musikprov också...så mycket! Måste plugga en massa, men det ska jag faktist så jag får lite bra btyg hära! :P Nej men vill ju faktist ha högre, kan inte bara få E när alla andra får Cn och sånt!
Men oj...:P vad långt inlägg! Får nog avsluta nu! Bloggar kanske mer sedan!  Men har ju plugg att göra så jag får se! :) Hej då!Hatar er, det är så jävla pinsamt att komma med en taxi när man ser alla gå från busshållplatsen till skolan och kommer liksom där med taxi! Hatar det och Samtrans!!!

Lunchrast! :)

Nu har vi lunchrast och vi ska ha snart ha Hkk och sedan slutar vi! Mondagar är nästan de bästade dagarna i veckan eftersom vi slutar tjugo över två! :) Soft! :P Men ja...snart ska Sofia åka till sin praoplats igen och då blir jag ensam! Buhuhu! :( Nej jag skoja...har ju andra kompisar som jag kan vara med! :) Men ja...nu ska jag nog ta och avsluta. Vi hörs när jag kommer hem! :)Sofia som håller på och förbereder! :)

I skolan!

Jahapp...då är man i skolan. Det är så tråkigt, vill fortsätta ha lov....trodde det var tre veckor kvar till påsklovet men det var visst fem hela veckor! Jaja...man får väll stå ut!
Vi har haft mentorstid, måstuga och Svenska. Det har varit väldigt slappt på lektionerna! På Mentorstiden så fick man bara berätta vart man hade praoat, på Målstugan så gjorde vi typ ingen ingenting. Alla bara pratade, skrattade och lysnade på musik! :P Jag kollade på Youtube på mina videos och på kaninhoppning och ja! :P Så det var väldigt slappt! Nej men vi skulle egentligen jobba med får no-redovisning men jag är ju klar med den så ja! :) Nu ska vi snart ha No och sedan är det lunch, men Sofia ska åka tidigare IGEN från skolan för att hälsa på där hon praoade och säga hej då ordentligt för hon hann bara praoa där tre dagar och inte säga hej då ordentligt för hon blev magsjuk så ja...då blir man själv igen. Fast det är ju bara på Hkkn och sedan slutar vi ju så det gör inte så mycket! :) Men ja...hej då!


Candy! :)

Läggdags...

Tjingling allihopa! Nu ligger jag här i soffan, äter Fruit Drops (det är godis som jag köpte på båten) och ska snart gå och lägga mig. Det ska bli så tråkigt att börja skolan igen! :( Men lite kul! :) Har en svenska redovisning, man sa ju redovisa vart man praoade och så på svenskan. Sedan har vi inlämning på No tekniken men den är jag redan klar med! :) Men ja...nu måste jag gå och lägga mig, hej då! :) Hörs imorgon! :)


De är så goda! :P

Kommentar

Maja om Tidsinställda inlägg:
blire idag eller imorn? :D Imorgon, Tisdag och Onsdag! :)

Tidsinställda inlägg

Fick ju kommentarer om jag kunde skriva inlägg om hur man lärde sin kanin att gå i sele och koppel och hur man lärde den att hoppa. Samt var jag har köpt mina hinder, sele och koppel! Såklart kan jag göra det! :) Ska göra tidsinställda inlägg så håll utkik! :)


hehe :P

Maja om Svar på tal: Ooo! du har så himmla fin header! heheh, var bara tvungen att säga det ;D
Hehe tack! :P

Svar på tal

Maja! om Tjingeling!:
Ska få en kanin!! Tycker det värkar super kul att hoppa med dom så kan inte du göra ett inlägg och berätta hur man gör så att kaninen vill hoppa och inte gå åt sidan? Och hur man lär den att vara van med koppel? och en fråga.. Vart har du köpt alla dina hinder och selen och koppel? :D :) ;) Tycker att du ee super bra på kanin hoppning så fråga dig! :) och så har du fina koppel och selen och så har du många hinder! :D
Tack så mycket! :) Vad kul! :) Ja det kan jag göra! :)

Felicia ;) om Tjingeling!:
Hejjj! Super fiin blogg följer dig på youtube! Jag undrar hur man lär sin kanin att hoppa? ;)
Svar: Vad kul :) Ja kan ju göra det sedan! :)


Tjingeling!

Nu har jag hoppat med kaninerna och varit ute lite! :) Så skönt väder det är nu! :) Men jag längtar till Maj för då är det ännu skönare och när all is försvinner vid kaninboden så man kan hoppa där! :) Nu är man tvungen att släpa kaninerna där vid poolen och hoppa där istället. Det är lite för trångt vid hallonbuskarna så jag hoppar där nu! :) Men ja...juste, kan inte lägga upp bild på tävlingsböckerna, eller jo det kan jag ju. Har ju min videokamera! :) Men nu är min digitalkamera helt sönder, objektivet har blivit helt snett och ja. Men ska ju somsagt få en ny i April! :D Men ja, hej då! :)


Sista sportlovsdagen! :(

Neej! Det har gått alldeles för fort! Idag är det Söndag och det betyder sista sportlovsdagen... imorgon är det skolj*vul! Jag vill inte det, bara man kunde vara ledig en hel vecka till...jaja. Det blir väll kul när man ändå är där. Träffa alla kompisar och så! :) Det ska bli kul men inte sitta i skolan och ha lektioner! Det är så tråkigt! Jaja...man får väll stå ut. Det kommer ju ngt bra också! :) Det är ju tävling med kaninerna nästa Söndag! :D Jippey! :) Jag ska tävla, Natalie och hennes kompis som ska börja! :D Frida kanske kan!

Nu börjar vi bli ett stort gäng här! :P Och det var jag som började först! :P Haha ne, men det var det ju, jag började April 2009 med Tindra! Men ja, det är jag, Frida, Sarah min syster, Natalie, hennes kompis Alexandra, Johanna och hennes kompis och Sofia som kanske kommer tävla ibland! :) Men det gör inte så mkt om hon inte vill nu när jag har så många och tävla med! :D Hon vill inte riktigt för att Fluffen är så seg och river alla hinder. Men det gör väll inget? Det viktigate är ju att det är kul och träffa kompisar, men det är ju klart. Så kul är det kanske inte att ha en kanin som är seg och river varrenda hinder....Men ja...så det kommer ju bra saker också! :D Sedan är det påsklov om tre veckor! :D :P Längtar redan dit och sedan är det en till kanintävling 8:onde April! :)  Undrar om det är påskafton då. Om det e det så ska jag nog inte tävla men om det är dagen efter så ska jag nog tävla! :) Eller vänta det är ju annandag påsk så påskafton borde ju vara två dagar innan då så jag kan tävla då också! Kommer tävla alla vårtävlingar! :D Men ja...hej då! :)


Tessie som ska sova öve här ända till Mondag! <3

Ännu en kommentar...

- om kommentar igen:
jag bara undrar en sak, varför ställer du frågor att det är någon som frågar? Altså ingen har skrivit en fråga på inläggen? :) jag bara undra det ^^ fin blogg och jag läser den varje dag typ! :D Eh?? Hur menar du? Jag tar ju bort kommentarerna sedan? Fattar inte riktigt vad du menar???

kommentar igen

Sanna om Haha!: vem av dina kaniner gillar du minst? :) Förklara varför :) Gillar ingen minst, gillar alla lika mycket men ÄLSKAR Theodor mest! Vet inte varför, men jag fick honom först av alla kaniner sedan parade vi Candy och då om Piggelin, Fluff Agnes och Gråmulle som nu är såld! :) Han är min älskling bara! <3333333Älsking på tävling förra året! <33333333

Haha!

sanna om Kommentar!: Ös på med filmer bara! :D Haha ja! :P Ska faktist lägga upp alla filmer från idag! :D :P Men sedan får du stå ut med filmer till tävlingen och har inte min kamera kommit igång så får du tyvärr stå ut med filmer på etc. Theodor när han tränar och så till April då jag ska få min andra kamera!


Den här ska jag få! :D

Ätit! :)

Tjing allihopa! Nu har jag ätit, det var någon biff med vitlökspotatis! :) Det var jättegot! Älskar vitlökspotatis! :P Men jaja...nu ska jag bara softa och kolla på melodifestivalen, idag är det ju andra chansen! :) Men ja...sedan ska jag inte göra så mkt mer! :) Juste...nu är alla förutom Piggelins tävlingsböcker klara men jag lägger upp bilderna på de imorgon! Hej då! :)


Kommentar!

Sanna om Tränat kaninerna med Frida! :):Lägg upp filmerna!! :D Vet inte om jag ska göra det eftersom jag har så många! :P Men ska nog göra det iallafall! :P :P

Tränat kaninerna med Frida! :)

Tjingeling allihopa! Nu har jag och Frida tränat kaninerna! Det gick jättebra och alla var jätteduktiga! :) Tog ut Fluff också, kanske inte så smart att träna honom när han är kastrerad tycker ni men det gjorde jag iallafall! Han var jätteduktig och sprang igenom hela banan åt båda hållen! :) Ja...Frida filmade jättemycket men jag vet inte om jag kommer lägga ut ngn mer film. Kanske! :P Men ja! :P Juste...Frida min kamera. Eller ja, det har hänt förut att den är som den är nu. Den blir suddig och man kan inte filma eller ta kort. Men ska ju få en ny när jag fyller år så det gör inte så mkt! :P Om den är sönder...den kommer säkert förhoppningsvis igång sedan!
Nu har vi precis kommit in och jag sitter här och bloggar! :P Men ja! Vet inte vad jag ska skriva. Om en halvtimme så kommer Fridas syster Elin och ska sova över här. Men ja, hej då!


Det här är Frida!

Frida ska komma! :D

Tjingeling igen allihopa! :P Hehe det är så konstigt för Frida ba: vi kanske kan träna tillsammans ngn gång, kunde ju nt förut hade ont i foten Men nu e jag bra, kanske näst, nästa helg om du kan då. Nästa helg e de ju tävling. Men kanske helgen efter? Vore roligt ngn gång på fb! Jag ba: idag?! :D Hon ba ja! :D Om du kan?! :D Ja såkart! :P Så vi bestämde och hennes syster ska sova över sedan :) Längtar så mkt tills hon ska komma! :D Men ja! :) Hej då!


Det här är Maja, en av Fridas kaniner! :) Hon har två st: Maja och Molly! :)

Tjingeling!

Nu är det Lördag...Måndagen bara närmar sig och närmar sig. Men det går ju fort sedan. Det är ju bara tre och en halv vecka till påsklovet! :D :P Men ja...idag ska jag inte göra ngt spec, ska bara fortsätta med Agnes tävlingsbok. Behöver bara limma på det jag gjort på tävlingsboken och sedan ska jag träna Polly eftersom jag inte gjorde det igår! :) Men ja...har inte så mkt mer att skriva så hej då! :)


Piggelin! :D

Äter pizza!

Tjingeling allihopa! :D Nu sitter jag här, äter pizza och kollar på mina videos på min Youtubekanal! :P Tittar på alla fimerna som jag la upp i höst och när Theodor tog sin första pinne och ja när alla kaniner tävlade i Berga då! :P Snart ska jag gå ut med Tessie! :D Men ja! Hej då! :)Ni kanske tror att vi bara äter skräpmat eftersom jag skriver att jag bara ska äta pizza och sånt här på bloggen men det gör vi faktist inte! :P

Äter klubbor! :D


Minty

Fick Minty igen! :) Hon var bra och lyssnade ganska bra på hjälperna, det var bara i början som jag fick lägga till spöt. Först skrittade vi en lång stund runt hagen och ner på parkeringen sedan skrittade vi bakom stallet vid bilvägen och ner till ängen och där skulle vi trava över en vattenpöl, eller det var mest is och vatten! :P Det gick ju bra!  Men sedan skrittade vi tillbaka till ridhuset och började värma upp.
Övningen var sidverts och först var det renodling och sedan började vi med sidvertsen. Det gick rätt bra, men jag är så dålig på sidverts, antingen går hästen för mycket inåt mot väggen eller utåt mot mitten! :P Men det gick bättre åt andra hålet. Sedan galopperade vi på volterna och det gick bra! :) Hon höll igång hela tiden och ja det gick bra helt enkelt! :P


Bild tagen från hemsidan!

Tessie har kommit! :D

När jag kom in efter att vi hade tränat kaninerna så kom Tessie springande till mig! Hon var så söt! Hon är ju en Border Collie! :) Hon är 13 år och hon ska sova över här i hela tre dagar! :D Men ja...hej då! :)

Tessie! :)

Tränat kaninerna! :)

Nu har jag och Sarah tränat kaninerna! :) Theodor var lite trög, men Sarah tränade ju Agnes och Sabina också och då ville ju Theodor para sig så ja! :P Så han var lite trög och inte ville hoppa för att Agnes eller Sabina var bkaom honom. Annars gick det bra. Idag kunde vi träna där vid hallonbuskarna för all snö hade nästan gått bort där med! :) Det är bara lite kvar och sedan är det ju ganska mkt is kvar vid kaninboden så man får verkligen ta det försiktigt där när man ska ta in och ut kaninerna så man inte ramlar med de! :P Men jag går längst kanten där det är gräs och snö och då går det bra! :) Annars är all snö borta! :D
Sabina och Agnes var också duktiga idag! :) Sarah ska inte tävla den 11:e, hon ville inte! :P Hon kommer inte tävla varenda som jag kommer! :P Men ja! :) Nu ska jag göra filmer om Sabina och Agnes och även göra klart Agnes tävlingsbok! :) Sedan kommer det upp bilder på tävlingsböckerna! :) Hej då!


kommentar

Sofia om Fixat! :):
Din header är jättefin och vårig. :) Kram Sofia. Tack! :)

Utvärdering-min videokamera!

Nu tänkte jag skriva lite kort om min älskade videokamera! :) Den är nu ett år, två månader och två dagar! :P Den är jättelätt och enkel att använda! När man vill kolla på filmerna så kan man om man vill också bara sätta in en kabel från tvn, välja vilken film och så spelas den upp på tvn! Bra vah?! :) Den är så bra, jättebra kvalité, zoom osv. Den har x25 optisk zoom! :) Man kan okså ta kort om man vill med den med, fast det blir inte så bra så det är ett litet minus, men jag ska ju få en annan diigitalkamera och har redan en så det gör inte så mkt! :P
Men ibland får jag för mig och vill fota med den också och ibland blir det faktist väldigt bra! :)

Ni kan få en bild som jag fotade med videokameran på min Sprite när vi åka till London! :)

Den tog jag med videokameran! :)
Fick den i julklapp förra året och den funkar fortfarande jättebra och ja! :) Det var lite utvärdering om min videokamera det...hej då! :)
Snart är sportovet slut! :(

Tjing, tjing! Nu är det Fredag morgon. Sporlovet är snart slut...det vill inte jag! Jag drömmer om skolan nästan varje natt nu och det är väll för att den börjar snart! :( Jag drömmer en masa konstiga drömmar om att jag tog fel buss till skolan och hem och skulle byta till sickla igår och att vi satt i klassrummet och Petri kom in och det ville inte jag! :P Idag drömde jag att jag och Sofia satt i det lilla rummet och bloggade när jag plätsligt såg ett litet hösträd när det var sommar typ. Det var typ som en liten gran fast med löv-höstlöv! :P Och så sa jag typ: asså det är så konstigt för det är vinter när det är sommar och sommar när det vär vinter och höst när det är höst! :P Det var väll för att vi inte fick snö i tid! Vad vet jag! :P Konstig dröm var det iallfall! :P Men ajg vill inte gå tiill skolan, men man är väll tvungen, fan! :( Jaja...om tre veckor är det påsklov! :) Längtar så mkt! :P Hehe...men ja! :) Nu ska jag fortsätta med tävingsbckerna, alla är nästan klara...fast en del blev lite misslyckande, klippte för mycket så det bev för mycket färg på ena och den andra sidan ingenting. Ni kommer fatta när ni ser bilderna. Och sedan hade jag liksom vitt och mätte och klippte till det och så var det vitt där uppe, så jag var tvungen att ta bort det och limma på gult där nere istället på Pollys. Men jaja, kommer göra om Pollys, Candys och Fuffs när vi har köpt nytt fotopapper för nu är alla slut! :P Hehe, tog upp alla! :P Men jaja...nu ska jag fortsätta, sedan ska jag hoppa med kaninerna! 


Längtar tills alla vitsippor kommer upp!

Fortsätta med tävlingsböckerna! :)

Nu har vi kommit hem från Ikea och jag ska snart fortsätta med tävlingsböckerna! :) Hann bara göra två st innan vi var tvungna att åka till Ikea! :P Det kommer komma bilder på när alla tävlingsböcker är klara! :D
Ikväll ska man till stallet också! :P Den här veckan blire stallet tre ggr för jag hade ju ridning i Tisdags och ska rida igen på Fredag. Idag ska jag och Sarah följa med mamma och kolla på när hon rider, det är därför! :) Men ja...nu ska jag fortsätta me tävlingsböckerna! :D


Ni fick en bild på Polly! Tjoooooooo!
kommentar

Hanna om Ikea!:
Lägg upp bild på tävlingsböckerna! :) Hade faktist tänkt att göra det! :)Ikea!

Snart ska vi åka till Ikea, eller om typ en timme! :) Jag vill inte riktigt, men man kan ju inte ligga här och ladda upp en massa videos på youtube! :P Vet inte riktigt vad vi ska handla där men jaja! :P
Nu har jag äntligen fixat tävlingsböckerna! :D Kom äntligen på det, satt typ en timme ngn dag och skrev ut och höll på och antingen blev det för litet, för stort eller för konstigt och ja! :P Men nu har jag kommit på  det: man ska fylla med mycket färg asså göra utrymme med färg så klipper man till det sedan! :) Men ja, måste nog avsluta nu. Jag bloggar mer när jag kommer hem från Ikea! :)


RSS 2.0