❤❤❤❤❤❤❤


OMGGGGGGG!!!1!

IMAGINE DRAGONS KOMMER TILL BRÅVALLA, TYP DÖÖÖÖÖR!!!! ^^
 
 
 
Sedan dör jag typ igen för att Yohio ska ju vara med i melofiestivaln i år igenoch hans låt är sååå sjukt braa, typ gråter för att den är så bra! Men seriöst, den är skitbra!! Fick en chock första gången jag lysnade, skojar inte xD Om han spelar den 2 maj dööör jag!!!! <3 Kommer iaf gråta sjukt mycket på konserten!!! ohc den 8 mars en vecka efter så ska jagkanske se melodifestivalen i live. :D Då ska jag åka till freidsn arena med en som jag ska se Yohio med och detk omemr bli såå kul!! Tänk att se Yohio live i melodifestivalen, om han kommer vidare såklart men är 90 % säkert att hankommer komma vidare!!!

Chubby bunny challenge


OMG!

Stiftelsen kommer till Grönan den 23 maj!! :D och sja ska se dom då!! :D Så jävla kul och sedan kanske Miley cyrus! :D Då blir det först Avicii, OneRepublic, Takida, Takida, Yohio, Stiftelsen och Miley Cyrys!!! :D 7 st inbokade konserter! Sååå jäääävla kul!!!!!! :D :D Längtar som fan!!!!! Men mest till OneRepublic och Takida!! :D :D
 
 
 

Chester, Leja och Bamse


Vi duschar Chester xD


Svar på frågestunden!


KALLT


BIO TODAY

Tjena alla läsare!
 
Idag ska jg inte göra så mycket förutom att vi ska på Bio igen. xD Vi ska se Hundraåringne! ^^ Den verkar rätt rolig. xD Så ja det är bara det vi ska göra idag och imrgoo nska jag bara ta det lugnt.
Men ja, kommer svara på frågorna i en video snart!
 
 
 
ASSÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ K.A.N. I.N.T.E. F.A.T.T.A A.T.T J.A.G S.K.A F.Å U.P.L.E.V.A D.E.T H.Ä.R!!!!!!!!!!!
 
 
 
 
 
OCH DOM KOMMER SPELA ALL THE RIGHT MOVES OCH APOLOGIZE OCH TYP ALLA DERAS LÅTAR!! FÖR KONSENTEN KOMMER VARA I T.R.E T.I.M.M.A.R!!!!
 
 
 
Ignoera killen bakom som sjunger så fult haha xD
 
Btw vill åka till Colorado springs bara för att OneRepublic kommer därifrån. xD
 
 
 

SAKNAR SJUKT MYCKET <3333

 
 
 

Skitkonstig dröm xD

Haha drömde så konstig dröm inatt xD Det var att jag och Felicia skulle se Imagine Dragons tre dagar i rad! ^^ Och när konserterna var slut så skulle vi tävla i kaninhoppning. xD Så då gjorde vi det och Dan (han som sjunger i Imagine dragons) var rädd för kaniner så då skojade vi med honom och tog upp våra kaniner i hans ansikte och han blev skiträdd hahahaha. xD Så rolig dröm! ^^ Men ja!
 
Jag längtar så jävla mycket till 1 mars och 11 mars och 5 och 10 april! :D Och 2 maj haha! ^^ Det ska bli så kul på alla konserter, det är då jag mår som bäst! :D
Men ja! Det var bara det jag vilel säga haha, nu börjar vi haha! Hej då! ^^
 
 
 
 
 
 
Saknar så mycket! <3333 Kan inte fatta att jag ska få se Takida för typ 8:onde gången den 5 april och 9:e gången 10 april. :D
 
 
55 DAYS LEFT :D

Asså ärlgt kommer dö, ska tå längst fram och kommer fan dö!!!!
 
Och om dom komemr psela Secrets kommer jag börja gråta som fan!! ^_^
 
 
Asså när jag bara kollar på det här så gråger jag nästan, kommer gårta hela konserten haha. xD För kommer inte fatta tt det är sant och det kommer bara vara så jävla magiskt! ^^ Tänk om Ryan kommer se om jag gråter! ^^

Frågestund!


:( :( :(

 

Hemma


Fan!

Fan! Nu har dom ytt datum till OneRepublic så nu ska dom spela 11 mars!!! Så jävla dåligt då får man ju vänta ännu längre!!! Just nu hatar jag Ticnet och Livenation!!! Men det är ändå bättre än att dom ställer in det!
Aja.
 
 
Som ni vet så kommer jag göra nästan bara Sony vegas filmer från och med nu typ. xD Men ja. Så då kommer jag alltså göra såna här filmer! :))
 
 
 
 
 
 
BTW TAKIDAS NYA LÅT KOM UT IGÅR!!! :D
 

Skolstart :(

Idag började skolan igen då. Jippi. skitkul!! Hatar skolan! Men det enda som jag längtar till är loven haha! xD Och till alla konserter! :D Den 3 feb ska ju jag se OneRepublic! Kommer döööö!! ^_^ Längtar så jävla mycket!! KOmmer hypa som fan. xD På sportlvoet ska jag inte göra något spec men ja. på Påsklovet ska vi kanske åka bort. :D Och sedan den 5 och 10 april ska jag se Takida! Den 5 april ska jag se dom i Uppsala och den 10 April på cirkus igen! Då ska både jag, Jennifer, Felicia, Sanna och Emelie se dom så det ska bli skitkul!! :D Och sedan den 5 maj ska ju jag se Yohio på fryshuset!! :D Så jävla kul!!!
 
26 DAYS LEFT :D
 
 
 
 

Kista dag 3 + haul


Kistamässan


Haha xD


Boring


Kistamässan!

Tjing allihopa!
 
Imorgon ska jag och Felicia till kistamässan!Vi ska vara hela dagen imorgon och sedan ska jag åka hem till henne och sova över till den 4:e och sedan går vi på kistamässan då och sedan även 5 och 6! :D Så jävla kul!!! Och då komemr detk omam en videoblogg om kistamässan, en haul på vad vi har köpt där och sedan även challenges som jag och Felicia kommer göra hoss henne! :D Det ska bli så jäävla kul!!!
 
Idag var vi på bio och såg Sune på bilsemester och den var väll sådär. xD Men ja!
Det är så himla jobbigt för jag har ju en vanlig iphone 4 nya och den suuuger! Hatar den så himla mycket! Man kan inte ta mer än 400 bilder och ha lite filmer för då är minnet fullt! Jag har bara 8 GB på den lisom! Så om jag ska på en konsert och tömmer hela minnet så blir det fullt ändå!! SkItjobbigt!! Sedan när jag har hörlorar och kollar på en film på videofyme så hackar den typ upp sig och spelar upp låtar på itunes och det är så konstigt! Sedan kladdas den ur på natten om jag har 100 %, så laddas den ändå ur om jag inte laddar! Så himla jobbigt! Men ska ju ändå få en iphone 5s i mars så jag kan väll stå ut tills dess! Ska få en guld och med 32 GB så det är bra! Men ja!
 
Sedan så ska jag även få en stationär dator också för när jag ska göra Sony vegas filmer så måste jag sitta vid pappa dator så jag ska typ få en i mitt rum med 1000 GB så det är skitbra!! :D Så då kommer jag gör en massa Sony vegas filmer det här året eller jag från och med det här året! xD Men så ni vet! Och i sommar kommer det komma en fem års jubileum film på min kanal, för jag startade ju den 2009 så i år har jag haft den i fem år! :)
Men ja! Hej då så länge då!
Här kommer lite bilder från nyår och så!
 
 
:D :D :D
 
 
 

Gott nytt år!


RSS 2.0