Ja...korsett jävel helt enkelt! :P

Jag igen om Svar på kommentar: Jag vet inte om jag måste det, hoppas verkligen inte det. Jag har fobi för sjukhus och allt som har med läkare att göra och.ändå tvingas jag dit typ var fjärde månad... :( Jag hade turen o "bara" få nattkorsett och jag faytar vad du menar!!! Så himla jobbigt!!! Plus att man inye kan sova hos kompisar när man p.g.a den där (ursäkta språket) jävla ryggen!! Det känns ändå bra o veta att det är någon annan än.man själv.som har det problemet... :)

Håller med! Men du kan ju hoppa över när du ska sova över hoss kompisar! :P Jag har inte använt den jättemånga ggr och då inte på jättelänge! :P Hatar den jäveln!!!! :P Har du ngn blogg? :)

Valborgsmässoafton!

Idag är det ju valborgsmässoafton och vi har nyss kommit hem från brasan! :) Där träffade vi Little Darling och Frida och deras familj! :) Tyvärr fick jag inte träffa Zidd! Nepp, han var inte där den här gången! :( Men vi tog ju med Tessie och det gick jättebra! :)
Först gick ju facklatog ner till brasan, sedan tände vi på brasan och jag fottade en massa så en bildbomd kommer på brasan senare! :)  Sedan gick vi och köpte lotter på chokladhjulet men vi van ju inget som vanligt typ! Men ibland har vi faktiskt vunnit! :) Men det här våret vann vi tyvärr inget. Men sedan köpte vi sockervadd och korv och sedan cola och efter det köpte vi remmar och jag en sånhär godisspray! :) Man sprayar typ in vatten men de finns olika smaker! Hehe lite svårt att förklara! :P Sedan sa vi hej då till Little Darling och de och sedan gick vi hem! :) På vägen hem hörde vi fyverkerier från fåfängan! :) Men ja...och nu ligger jag här i soffan igen och bloggar! ;) Men ska nog avsluta nu! :) Hej då!Svar på kommentar

Pallar inte skriva namn för du ser ju ändå på adressen vem jag är om Godmorgon bloggen!: Jag har också skolios men jag måste ha korsett istället.... :/
Jag har också haft korsett...men ska inte du operera dig? Det kommer jag göra få göra! Det är så jävla jobbigt att ha korsett ellerhur?! Man kan inte sova!

Har hämtat min kamera! :D

Ja! :D Nu har som rubriken lyder vi varit och hämtat min kamera! :D Jag är så glad! :D Har provat den och allt möjligt! Den är verkligen jättebra!!!!! :D Älskar den! :D Men det dumma är, jag kan inte improtera filmer till min mac från den! Hellvete! Alltid ska det vara något...men man kan nog fixa det! :) Har typ gjort det, för man kan ju ändra till bildspel när den spelas upp eller ngt så då funkar det säkert! :D Annars jävlar! :P Hehe, nej men jag har ju köpt en skitsnygg och bra kamera nu så nu ska den ju gå att importera filmer till mac också! Annars!!!!!!! :P
Ska ta med den till majbrasan såklarT!
Men ja! :) Sedan hämtade vi också mitt hinder! Det är också jättefint! :) Sedan hämtade vi även ut ridbyxorna och sedan skickade jag också iväg selarna och kopplet till en tjej som ville köpa de! :) Jag har ju koppel och selar till salu! Men det är bara ett koppel och två selar kvar! Om ni är intresserad så är det bara att kommentera! :)
Nu har Tessie också kommit gumman! :) Så imorgon innan hon går hem så ska jag gå ut och då ska jag ju filma henne och göra en ny film om henne! :)
Nu ska ni få lite bilder på allt! :)
Ridbyxorna! :)


Hindret :)

Min kamera! :D

Hej då!

Varit på sjukhuset!

Tjing allihopa! Nu har jag och mamma nyss kommit hem från sjukhuset! :) Först åt vi lunch och jag tog lax med potatis och skagenröra! Så gott! Sedan tog vi hissen upp till ortopeden. Där underkökte mig och så där! :) Det vart lite pinsamt för jag fick ta av mig kläderna, men inte underkläderna såklart! :P Men det var ändå lite pinsamt, men de måste ju kolla så att alla kroppsdelar var ok och det var de ju! :P Sedan gick vi ner där vi åt lunch igen men då fikade vi bara. Då tog jag en glass. Jag tog en Calippo Shots! :) Den var jättegod! Ni vet, det var en sådan här glass som det var issglasskulor i en burk och de var jättegoda! :) Det var Jordgubb och Lemon så det var ju gott! :) Sedan åkte vi hem! :) Och juste! När vi var där på sjukhuset och väntade på att vi skulle komma in på ordtopedavdelningen så spelade jag ett spel på mammas mobil som är jätteroligt. Så när jag höll på med det så kom det ett sms. Det stog sms från Posten! Sedan stog det: Ditt paket från Netonnet AB finns nu på Oxelvägen nära Älta! Så nu har kameran kommit! :D Den finns alltså nu på posten och vi ska hämta den efter att pappa har kommit hem från jobbet och sedan ska vi även hämta hindret som jag har beställt och våra nya ridbyxor! :) Jag beställde ett par gråa ridbyxor men de var för stora så vi var tvungna att skicka tillbaka de och beställa nya! :)
Men ja...snart ska Tessie komma och sedan ska vi ju gå till kiosken för att se gå facklatoget ner till brasan! :) Det ska bli så kul! :) Men nu ska jag nog gå ut och hoppa med kaninerna, så hej då! :)


Det var en sådan här glass jag åt! Mums!

Godmorgon bloggen!

Idag är det den sista April och alltså valborgsmässoafton som jag har har sagt typ 10 ggr! :P Men ja!
Först ska vi åka in till Karolinska Sjukhuset för jag har ju skuljås (sne rygg) och måste operera mig så vi ska åka  kolla med de när jag ska operera mig! :) Det skulle vara bra efter den 13 maj för då är det en hel månad kvar till Bergadagarna typ och det tar bara två veckor att bli återställd från operationen så det skulle vara bra om jag kunde opereras då! :) Men ja...det är ju de som bestämmer! :P Hoppas då eller i Augusti. För jag vill inte slösa bort två veckor på sommarlovet för att ligga på sjukhus! Ush! :P
Efter det kommer ju Tessie och då ska jag gå ut med henne! :) Sedan är vi väll hemma och hoppar med kaninerna eller så och klockan kvart över sju går facklatåget som vi ska gå på! :) Antar väll att man måste vara där en halvtimme innan för att tända facklor och så, så vi ska vara där kvart i sju! :) Sedan går vi ju till Majbrasan och tänder den! :) Längtar så mycket för då får vi träffa Little Darling igen! :) Det var ett tag sedan sist så det ska bli  kul! :) Sedan får vi ju träffa Elin och Frida också där! :) De och Little Darlings familj ska äta middag ikväll och sedan gå ner till Majbrasan tillsammans som de alltid gör men vi brukar alltid se de där! :) Ibland är Zidd också där, hoppas verkligen han är där i år med! Jag vill så gärna se honom en gång tilll. Undrar hur han kommer se ut! :P Men då ska vi ju såklart fråga hur det blir framöver om vi ska ta hand om honom mer. Vi har ju inte fått något ordentligt svar fortfarande eftersom inte Ann (Zidds matte) svarar i telefon för att hon har så mycket att göra och så! Hoppas verkligen vi får ta hand om honom mer! Jag skulle bli så glad om vi fick det!
Men ja....har fått väldigt lång text här!:P Så ska nog avsluta nu, förlåt för det långa inlägget men hade bara så mycket att skriva om som man har ibland! :)
Men nu måste jag avsluta! :P Hej då!


Saknar fortfarande Florida!

Godkväll ;)

Har ju inte uppdaterat så mycket idag! :P Men har varit ute mest och så. :) Hoppade lite med Fluff och Theodor. Sedan lät jag alla mina kaniner vara ute i hagen och så! :) Sedan gick jag ut och promenerade med Theodor också! :)
Sedan åt vi kladdkaka och invigde vårat nya utebord som mamma och pappa köpte igår. :) Det är väll fint! :P Sedan gick jag in och kollade de sista programmen för säsången på Bulldog och Ponnyaktuen! :( Ville inte att det skulle sluta, nu är det liksom ett helt år kvar tills det börjar igen! :P Men ja...sedan åkte jag och Sarah och handla något gott och lite sådant! :) Nyss kollade vi en as bra film som gick på tv! :) Nu gör jag inte så mkt...är bara inne på fb och sådant! ;) Ska faktiskt göra två nya filmer som kommer komma ut i kväll! :) Sedan ska jag inte göra så mkt mer, ska gå och lägga mig snart! :) Det är ju som ni vet valborg imorgon! :) Det ska bli så kul och juste! :) Tessie ska komma imorgon! :D Så vi ska typ ta med henne dit! :) Det ska bli så kul! :) Men nu ska jag avsluta, ska fortsätta på filmen jag har börjat med och så! :) Hej då!


Godmorgon alla sömntutor!

Nu är det Söndag! :) Imorgon är det ju valborg! :) Men ja...hehe vet inte vad jag ska skriva. Men just nu äter jag frukost! :P Hehe framför datan ;) Snart ska jag gå ut till kaninerna och ja lite sådant! :) Ska nog avsluta nu! :P Hej då!


Kommentar

HEhe, jag om kommentar igen: ehh ja? Jag skrev "flykt"? men du tog bort kommentaren -.-
Har inte sätt kommentaren? :P

Tävling 28/4

Idag var det ju tävling! :D Så kul!!! :)
Här kommer resultaten:
Piggelin: Gick på 0+0 och kom på 1:a plats igen! :P
Candy: Gick på 1+2 och kom på plats 9 av 23! :)
Fluff: Tävlade ju lätt ny idag! :) Det gick väldigt bra för honom och snabb fart hade han! :) Han kom på plats 6 av 23!
Theodor: Gick på 0+3 och kom på plats 14 av 28! :)

Så det gick väldigt bra idag! :) Är jättenöjd och kaninerna de gick jättebra på banan idag också! :D Längtar redan till nästa tävling! :D Nu kommer det ju två till tävlingar på rad! :D Hågelby nästa Söndag och sedan antar jag att det är Gulsippan eller något på 13:e Maj! :D Sedan får jag vänta länge ända till 2-3 juni men då är det Bergadagarna! :D Längtar så mycket! :D
Nu har vi ätit och jag och Sarah ska snart åka och handla för att köpa godis, chips och läsk! :)
Så måste avsluta nu, hej då! :)


Klumpiduns som njuter på tävlingen idag! :)

kommentar igen

Clara om Kommentar: vrf tog du bort min kommentar? </3
Gjorde jag? :P <3

Kommentar

Emma om Såhär taggad är Theodor tills imorgon! :P: Hoppas det går bra för dig imorgon :)
Ja! :)

Såhär taggad är Theodor tills imorgon! :P


Älskling! :P Det där är inte normalt?! :P Hehe, har aldrig sätt Theodor göra så! :P
Så, det gjorde han idag när jag tänkte låta honom bara få vara i hagen: Klättra över hagen och springa igen hoppbanan! :P Han verkar vara taggad tills imorgon! :) Åh längtar!
Nu är allt packat och klart! :D Videokameran, mobilen, matsäcken och koppellådan! Transportburarna är fixade också! :) Men ja...nu kommer jag nog tyvärr inte blogga något mer ikväll! Men jag skriver ju såklart hur det gick imorgon! :) Kommer inte heller göra något tidsinställt tills imorgon eftersom jag inte kommer på vad jag ska skriva!
Men vi hörs imorgon eftermiddag när jag har kommit hem från tävlingen, hej då!

komentar igen

Emma (legogirl14@gmail.com) om Kommentar: Jag vill säga en sak: Det finns två Emmor som skriver kommentarer till dig en är jag och en är en annan så jag har inte skrivit om dina betyg och så!
Jaha okej Little Darling! :)

Kommentar

Emma om Svar på tal: Oj, inte bra!!!!
Men jag har nästan E! :)

Helg! :D

Japp! Nu är det äntligen helg! :D Så skönt och roligt! :D Och dessutom har vi lång helg och det betyder smått och gott att vi är lediga fyra dagar eftersom det är Valborgsmässoafton på Måndag! :) Det ska bli kul! :)
Men ja...har inte så mkt mer att skriva! :P Men nyss åt vi middag och det blev Tacos! :) Det var jättegott! :)
Imorgon är det ju som ni vet tävling! :D Längtar! Den här kvällen måste gå fort! Jag vill åka till tävlingen nu! :D Men antar att jag måste vänta!...:P
På tävlingen ska jag starta Piggelin som nummer 4:a i mini, Candy 3:a och Fluff 13 i lätt ny! :) Theodor ska starta 26! :P Det är 30 st i lätt klassen så jag får vänta ganska länge där med honom! :P Men jaja! :)
Nu ska jag nog avsluta, och jag vet inte om jag kommer blogga mer ikväll! :) Men det tror jag nog! ;)
Så, vi hörs ju då! :) Puss och hej leverpastej! ;)


Det här är nog den finaste bilden jag har tagit på Candy! :)

Svar på tal

Emma om Tjingeling alla bloggläsare! :): Hej Little darling! :* Har du lägre än E? :( <3
Haha ja! :P Men bara på Engelskan! :P

Sabine om Tjingeling alla bloggläsare! :): Kan du lägga upp filmen
Vilken film?

Tjingeling alla bloggläsare! :)

Tror ni vet vad vi har nu! ;) LUNCHRAST! :P Hehe, aa. Vi har haft Engelska, Idrott och So! :) På Engelskan spelade jag in min Rewiew! :) Man ska göra en presentation om filmerna vi såg! :P Hehe, vi såg Nalle phu filmer (som jag inte har berättat) men det gjorde vi i allafall på de tre senaste Engelska lektionerna. Jag och Sofia går ju till Ullis på Engelskan eftersom vi inte har E i det! :P Men iallafall...när man hade kollat klart på filmerna så skulle man göra en presentation på Engelska såklart om den filmen. Man fick antingen presentera muntligt eller spela in. Valde ju såklart att spela in! ;) Så det gjorde vi idag! :) Efter det var det Idrott och det var ju Handboll som stog på schemat idag med! :) Vi kommer hålla på med det inom Idrotten ganska långt framöver! :) Det gick väll bra! :) Sedan var det ju So och då kollade vi på allas So filmer som vi hade gjort! :P Jag skämde ut mig typ! :P Hehe...men ja. Nu har vi ju lunchrast och efter det är det No och sedan är det helg!!!! :D Så skönt! :) Imorgon är det tävling!!!!!! :D Längtar, längtar och längtar!!!!! Det var ju tre hela veckor sedan sist! :( Men det ska bli jättekul! :) När jag kommer hem så har nog min kamera kommit! :D Eller så får jag den ikväll! :D Men ja...nu ska jag nog börja avsluta, bloggar mer efter skolan! :)


Svar på tal

MajaM om Hööösten kommer nu!!!:
fiin blogg!! :)

MajaM om Hööösten kommer nu!!!:
Heej! Tycker du har fin blogg.

Sabine om Hööösten kommer nu!!!:
FIIN BLOGG DUHAR!! :D

Tack! :) Men varför kommenterar ni på gammla inlägg?! :P

Kom på en idée! :)

Jag kom på en idée! Kolla...eftersom jag filmar på varje bildlektion när jag målar för att se liksom hur det blir så kan jag ju göra en film om varje bild! :) Asså först hur jag målar den och sedan hur resultatet blev! :) Sedan ska jag göra en film om det och ladda upp på Youtube och då kommer det komma upp en film om den bilden jag målade varje Torsdag eller ngt eftersom vi har bild då! :) Bra va?! :)
Så nu kommer det komma upp en film på den senaste bilden jag målade! :) Sedan kommer jag somsagt lägga upp videos varje Torsdag på varje bild jag målat då vi har haft Bild! :) Så det är bara att kika in då! :)
Nu har jag laddat upp den första filmen! :)


Symbolen för Imovie, programmet jag göra alla filmer i! :)

Hoppat med kaninerna! :)

För typ en och en halv timme sedan kom jag hem och då gick jag till kaninboden och hoppade med Candy och Theodor! :) De var ju som valigt duktiga! ;) Hoppas det går bra på tävlingen! :) Jag längtar så här MYCKET!!!!!!!!!! :D Det ska blli så kul! :) Det är Natalie, Clara (Natalies kompis), Johanna, Alexandra och jag som ska tävla! :) Hoppas det går bra för alla! :D
Någon ska ju filma mig så filmer kommer ju upp efter tävlingen! ;) Jag ska filma Johanna också så lite filmer kommer upp på hennes kaniner också! :) Men ja...:)
Juste....min kamera har fortfarande inte kommit men de skrev när vi hade beställt kameran på mailat att den skulle komma mellan 23 April-27:e April och den kommer ju komma naturligtvis den sista dagen: 27:e April och det är ju imorgon! :P Åh, vill ha den nu inte imorgon, men det är ju bara en dag kvar! ;)
Nu ska vi äta och vi ska äta Lövbiff och pommes med bea! :) Mums! Så antar att jag måste avsluta, hej då!


Lunchrast!

Tjingeling! Nu har vi lunchrast! ;) Vi har haft Sv/En, Matte, Mentorstid och Bild! :) På Sv/En så pluggade jag Hkk och jag kan typ allt nu! :) Sedan var det ju Mentorstid och då fick man ett papper om trivsel i skolan. Tror ni vet, man ska ju kryssa i om man trivs i skolan eller inte och om man har kompisar och bla bla bla där...men det gick väll bra! Sedan pluggade jag till Hkk tills det var dags för bild! :) Då skulle vi fortsätta med våra enpunkts eller tvåpunktsperspektiv bilder! :) Jag gjorde om min! :P Min London bild blev inte så bra! :P Så jag gjorde om min! 
Efter det var lunch och nu har vi ju lunchrast! :) Efter rasten ska vi ha Målstuga och sedan So. Men då ska vi ha Hkk provet! :P Är inte taggad direkt, men kommer väll åtminstone få C tror jag! :)
Nu ska jag nog plugga vidare på Hkk så jag måste nog avsluta nu, men jag bloggar mer efter skolan! :) Hej då!


Hehe...ni fick en bild på min bilduppgift! :P

Hemma från Nacka Forum! :)

Tjingeling allihopa! :) Nu har jag precis kommit hem från Nacka Forum! :P Jag och Filippa pluggade ju som jag skrev Hkk så inte så mycket och berätta om det! :P
I skolan så lämmnade jag iallafall in min dator och har nu fått en lånedator. Det känns nästan som min för det är i samma modell och så har Ehab lagt över hela mitt minne från min andra dator till den här datorn! Så allt är som vanligt och det känns nästan som min! :)
Juste, idag fick jag inte tillbaka provet från musiken, så får gå och vänta ännu längre på om jag fick E eller inte på provet! :P Men nu ska jag börja plugga igen. Vill ju inte bara få E på Hkk provet också imorgon! :P Vill få bättre! :)I skolan!

Tjingeling allihopa! Nu är jag som rubriken lyder i skolan! Vi har nu lunchrast och vi har haft Idrott, Svenska, So och No! På Idrotten var det handboll som stog på schemat idag också! :) Det gick väll bra! Sedan efter det var det ju Svenska och där pluggade alla Hkk idag också eftersom Frida var hemma igen. Sedan var det So och jag och Sofia fortsatte att plugga Hkk för vi är ju klara med vår film nu! :) Sedan var det No och då var vi tvungna att göra om filmen om Miljöförstöring och sedan klippte vi klart den. :)
Sedan var det lunch och på lunchen så frågade jag Ehab (han som tar hand om datorerna) hur långt tid det tog att laga min spricka. Då sa han att han inte riktigt kunde svara på det och då frågade jag om jag kulle få den innan sommarlovet och det skulle jag få! :) Så ska fatiskt lämmna in den. Ehab kunde fixa ett konto åt mig på en lånedator så inte all arbete försvinner om den laddas ur eller så som det gör! :) Så då kan jag ju ha en lånedator! Så bra! :)

Snart ska vi ha Matte och sedan är det Musik. Där kommer vi väll få reda på vad vi fick på proven och jag kommer säkert inte få E eftersom jag inte hade pluggat så mycket till det! :P Så kommer väll vara tvungen att göra om det provet med...:P hehe. Men sedan slutar vi och då ska jag åka till Nacka Forum för jag och Filippa ska plugga idag istället för imorgon där! :) Filippa kunde inte imorgon för hon hade skola till fyra då och jag slutar ju tjugo över två imorgon och det betydde ju att jag skulle ha fått vänta i en och en halv timme där på henne så vi kunde ju inte ses då! :P Så vi ska ses och plugga idag istället! :) Jag antar att vi ska plugga på Hkk, men kan nästan allt förtom rotfrukter, grönsaker och svaljväxter! :P
Så hon ska bara förhöra mig på det och sedan ska vi plugga lite på No provet som ska vara nästa Onsdag! :)
Nu ska jag nog ta och runda av...kommer inte blogga något mer nu och inte heller i Nacka Forum eftersom vi måste plugga där! :P Men kommer ju kanske blogga när jag kommer hem! :) Ska ju också plugga då, men jaja. Kanske slänger in ett inlägg! ;) Nu måste jag avsluta, hej då! :)


Ridlektion 24/4

Häst: Café Latte
Ridlärare: Mikaea
Övning: Ställning
Är jag nöjd med lektionen: Ja! :)
Hur gick det: Bra! :)

Idag red vi ut på sandvolten! :)
Jag hade ju Café igen och det gick väll bra! :)
Först skulle vi komma ut i vänster varv. Sedan skulle vi komma fram i trav och gå in på den stora mittvolten. Vi skulle förminska och förstora volten som vi red på och efter det skulle vi värma upp hästarna genom att galoppera. Café var snabb men hon liksom var tillbaka dragen och väldigt kort. Sedan skulle man sakta av till skrit och ställa hästarna innåt och sedan utåt. När man hade ställt utåt så skulle man göra en volt tillbaka utåt från volten. Sedan skulle man efter det komma fram i galopp igen. Sedan gjorde vi samma sak åt andra hållet: ställa hästarna innåt, förminska och förstora volten, ställa hästarna utåt och göra en volt tillbaka från volten. Vi höll på ganska länge och sedan sakta vi av till skrit en stund och sedan skulle vi skritta på fyrkantspåret och så småningom komma fram i galopp igen! :)
Det var en väldigt rolig ridlektion och jag kände iallafall hur mycket piggare Café var som när hon var i ridhuset! :) Det var jättekul att rida på sandvolten! :)
Nästa gång är det nog förberedande! :)Vad ska jag göra med min blogg sedan?!

Ja..jag tänker så mycket nu för tiden. Vad ska jag göra med min blogg sedan när jag har blivit vuxen? Ha den som ett minne eller tar bort den? Kommer ju ha den som ett minne.
Asså ibland ångrar jag att jag gjorde en blogg, även fast man kan skriva när man vill så liksom känner man sig att man "måste" blogga ibland. Jag vill nästan alltid blogga men ibland kommer sådana där tankar, okej, nästan aldrig då men jaja. Varför skaffade jag bloggen för?! :( Jag vet inte om jag ska ta bort bloggen eller inte och när jag ska göra det, kommer ju inte blogga hela tiden när jag blir vuxen. Och tänker också på de andra vad de kommer göra med sina bloggar när de blir vuxna och så. Man kan ju inte blogga om man är vuxen, eller jo det kan man ju göra och det finns ju till och med vissa som gör det, men man kan ju typ inte ha en blogg hela sitt liv liksom! :P Det går ju liksom inte...ska man sitta där när man är gammal och blogga?! :P Hehe, tror inte det är någon som gör det men ändå.
Japp, jag tänker mycket...förra året hade jag ingen blogg alls och gud vad skönt det var ibland, att bara få vara liksom, inte ha en blogg att tänka på. I och för sig tänker inte jag alls att jag måste blogga för att jag inte har gjort. Jag bara bloggar för att det är kul mest. Men sedan ligger ju de här baktankarna också. Jag vet ärligt talat inte om jag ska ta bort den eller inte, jag vet inte...men tror inte det. Men samtidigt var det ju liksom så bra och härligt när jag inte hade någon blogg förra året. Ska nog ta bort bloggen...eller kanske inte eller! :P Jag vet inte! :P Kommer nog ångra mig och det kommer bli svårt att inte ha någn blogg, jag är liksom beroende typ.
Kommer inte fråga vad NI tycker eller så, för jag bryr mig inte ett skit om vad ni tycker. Jag bloggar för att jag vill och så. Jag bryr mig inte alls vad mina besökare tycker och och tänker och hur mycket besökare jag har. Jag bara startade den här bloggen och tänkte: äh, jag bloggar för att det är kul, spela roll hur många besökare jag får!
Det är ju roligt att skriva om saker och ting och sedan lägga in en bild och sedan är det klart liksom. Att bara få skriva av sig också ibland, men jag vet inte...
Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra...


Ska snart rida! :)

Nu ska jag snart rida! :) Vi behöver inte åka förns klockan fem så det är ett tag kvar! ;) Men jag är ombytt och klar och sedan hade jag innget att göra så jag tänkte passa på att blogga! ;)
När jag kom hem så tog jag ut och hoppade med Theodor och Fluff! :) Båda var lika duktiga som vanligt! :) Men ja...juste, jag har ju köpt två st lektioner av en som heter Fanny Östlund i stallet och det är den 5:e maj alltså inte den här lördagen, men nästa lördag och sedan lördagen den på! :) Alltså 12 maj! :) Och då ska det ju vara förberededande hoppning på den 6:e maj och hoppning på den 12:e så jag får hoppa två ggr eftersom vi troligtvis ska ha förberedande idag eller nästa gång! ;) Så det ska bli kul! :) Det kostar 500 kr så ska ge henne det i stallet! :) Men nu måste jag snart åka till stallet, så hej då!


Tjing!

Nu har vi lunchrast! Vi har haft Svenska, Slöjd och Matte! :) På Svenskan pluggade alla Hemkunskap istället för Frida var hemma med sjukt barn. Efter Svenskan var det ju Slöjd och jag är somsagt nästan klar med min lappkudde. :) Ska bara göra ena sidan, men sedan har den blivit sne på den vänstra sidan så måste fixa till det först innan jag kan sy ihop båda sidorna och sedan lägga bommul i så att det blir som en kudde! :)
Sedan hade vi Matte och jag jobbade med Area och Omkrets, det gick ganska bra! :) Sedan var det lunch och sedan hade vi lunchrast. Då gick jag och Sofia ut och kollade om det hade kommit upp några vitsippor i den såkallade skogen som finns på våran skolgård och det hade det, så imorgon och i övermorgon ska vi vara ute och fota de och en massa annat! ;) Det ska bli kul! :)
Snart börjar Engelskan och sedan har vi Sv/E och sedan slutar vi. Men nu börjar vi snart, så hej då! :)


Kommentar

Sofia om Måste lämmna in datorn igen...: Din header är så fin. Jag älskar verkligen den! :) Kramar från Sofia. <3
Tack! :) Kram. <3


Ny header!

Nu har jag som ni ser en ny header! :) Blev väldigt nöjd! :D Hade den där andra så länge så kände att det var dags! ;) Vad tycker ni?! :)
Snart ska jag och lägga mig så måste sluta nu, hej då! :)


Måste lämmna in datorn igen...

Idag i skolan när vi hade grupparbete på Non, vi satt liksom nära kontorrumet och där de fixar alla datorer och så. En av mina kompisar frågade de som lagar datorerna om det kostade att laga datorerna och om det kostade att laga min spricka eftersom jag hade en! :P Då sa han till mig: men vad har hänt med datorn? Jag ba: jag tappade den! :P Han ba:  men varför har du inte sagt något? Det står i avtalet att om det händer någonting med datorerna så måste man gå direkt till oss och visa vad som har hänt. Varför har du inte gjort det? Då sa jag: för att jag vill inte lämmna in min dator hela tiden, jag lämmnade in den i höstas och det tog jättelångt tid att fixa den! Han ba: men jaja, jag får jälpa dig sedan. Som om jag skulle lämmna in den idag typ! :P Men sedan va han upptagen med de andra och sedan gick vi och skulle visa filmen som vi höll på och klippte ihop för Johanna och sedan slutade vi, så som tur var så behövde jag visst inte lämmna in den nu iallfall. Men ska faktiskt ta och gra det. Det är ju redan slut på minne... och det är väll bra att fixa sprickan. :P Så ja...men ska göra det imorgon faktiskt, eller jag vet inte. Typ när alla prov är klara  eller något! Eller nej, efter Bergadagarna och Hågelbytävlingen för jag vill ju ha de filmerna på min dator nu och inte på en lånedator, och jag kommer säkert få vänta jättelänge igen...så jag vet inte...får se hur jag gör! :)


Hemma!

Nu är jag hemma från skolan! :) Kom hem för typ två timmar sedan! :P Då gick jag ut och hoppade med Theodor, Fluff och Piggelin! :)
Fluff ska starta lätt ny på lördag så vi får se hur det går! :P Men han var väldigt duktig och har jättebra fart! Han bara rusar igenom nästan alla hinder! :) Så det kommer nog gå bra! :) Piggelin var också duktig! :) Theodor tog ju som vanligt sin lugna lilla tagt men han klarade alla hiner! :)
Nu har jag kommit in och vi ska äta om en kvart! :) Vi ska äta kykling med nudlar, sedan ska jag gå och spela blockflöjt! Den börjar 17.30 så har ganska lång tid på mig! ;) Men ska nog börja avsluta nu, hej då! :)


Nästan 50 besökare igår! :D

Vill bara säga att jag fick nästan 50 besökare igår! :D Tack hörni för att ni gillar min blogg så mkt! :) Men somsagt, bloggar ju inte för besökarna utan för det är kul! :) Men det är ju alltid kul tt få många besökare! :)


Lunchrast!

Amen, tjingeling igen! ;) Nu har vi lunchrast! :P Orka berätta om alla lektioner igen. Men efter Svenskan hade vi Hkk och då pluggade alla på Hkk provet! :) Man fick ovckså reda på vad som ska komma på provet och kan nästan allt redan! :P Men ska ju plugga jättemycket! :) Men ja...vet inte riktigt vad jag ska skriva om! :P Men nu sitter jag iallfall vid datorn som ni säkert redan vet! ;) Jag håller på med fb och sådant som vanligt! ;) Men ja...vet inte vad jag ska skriva om så hej då! :)


Måndag morgon!

Japp! Då är man i skolan igen då! :) Vi har haft Mentorstid och Målstuga! :) Nu har vi Svenska! :)
På Mentorstiden gick vi ju igenom veckan, sedan hade vi Målstuga och då pluggade jag på Hkk provet. Sedan nu har vi Svenska och vi ska fortsätta med våra häften om medeltiden! :P Så ska ta och börja på det nu! :) Vi har jättemycket prov nu. No prov vecka 18, muntligt. Svenska prov också vecka 18 eller 19. Hkk på Torsdag! Aja, bara att stå ut! Nästa Måndag är det ju valborgsmässoafton och då är vi ledig då och sedan på Tisdag efter det! :) Ska bli så skönt! Sedan är det ju tävling också på Lördag! Längtar så mycket! :)
Nu ska jag nog börja plugga igen, så hej då!


Svar på kommentar

emma om Du får inte bli ledsen Little darling!: Varför skriver du Little darling till henne?
Vi säger Little darling till varandra! :P Vi började säga det när vi åtke till Florida med hennes familj! :P Sedan dess har vi fortsatt! :P

Skaffat skype! :)

Tjingeling allihopa! :) Vill bara säga att nu har jag skaffat skype! :) Jag heter EmelieB15! :) Om ni vill att jag ska adda er och så så skriv en kommentar vad ni heter! :)


Hemma från djuraffären! :)

Nu har jag kommit hem från djuraffären! :) Vi handlade: två st stora påsar med hö, pellets och blandat foder. Även spån! :) För nästa vecka är det dags att göra rent till kaninerna igen och vi hade bara en halv påse kvar av spånet! :P
Men ja...nu vet jag inte vad jag ska hitta på! :P  Ska väll bara sitta vid datan och så! ;) Efter det ska vi baka sockerkaka och sedan ska jag kolla på tv och lite sådant! :) Men kommer nog inte blogga mer idag iallafall, men kommer ju blogga imorgon i skolan! ;)


Du får inte bli ledsen Little darling!

Emma (legogirl14@gmail.com) om Godmorning! :): Kan du jag och Sara göra något idag? Svara gärna så fort du kan :SD
Men Emma! :) Ni var ju här igår Little Darling! :) Räcker inte det? :P Det tycker jag i allafall, idag ska jag bara ta det lugnt och hoppa med kaninerna och så! :) Så nej tyvärr! :) Men någon annan gång Little darling!!!!!!!!! Hoppas det är ok Little darling!!!! <3333

Sorry för dålig update

Men igår var ju Emma och hennes familj här! :) Det var jättekul! :) När de kom så tog vi en drink och sådär, sedan gjorde vi pipleken för vi kom inte på något att göra! Men sedan gick vi ut till kaninerna och så! :) Efter det var det middag och det blev fläskfilé med vitlökspotais och cherrysås och de som ville fick också ta bearniesås! :) Det var iallafall jättegott! :) Sedan gick vi ut igen och jag har en permobil eftersom jag har hjärtfel (använder inte den så mycket) och en rullstol som jag bara tar med på resor! :P Mm...hehe, lite pinsamt att berätta det här kanske. Men vi tog ett snöre och knöt fast den bak på permobilen och sedan så höll man i repet och satt med rullstolen bakom. Så när den körde så hängde rullstolen med och när man kör fort så är det jättekul! :P Vi körde i Älta lite och ja! :P Sedan fastnade vi i lera så någon fick komma och hjälpa oss! :P Hehe, men det var iallafall jättekul! Sedan var det efterätt så vi var tvungna att åka hem igen. Det var någon glass fast mamma hade gjort så att det såg ut som tårtbitar, men det var glass! :P Sedan var det fritrerade bananer till och det var ju också jättegott! :P Sedan hade vi inget att göra igen så vi åkte ut med permobilen och rullsolen igen! :P Vi tänkte ha det som en hemlis men Emmas pappa sa att han såg oss  från balkongen när de satt där och pratade och det var ju inte sådär jättebra! ;) Men det gjorde nog inget! :P

Efter efterätten åkte ut med permobilen och rullstolen igen och den här gången åkte vi ut på Älta IP! :P Hehe...alla tror att man förstör planen men det gör man inte!  Så det var några barn som spelade fotboll där och sa till oss. De var så töntiga och sa alla möjliga fula ord till oss och att vi skulle åka av planen. Sedan hämtade de sin pappa, oj, oj va coolt att han sa till! Verkligen inte! Men då var vi ju tvungna att åka av! :P Men det var ju lika roligt det med! ;) När vi kom hem efter det så kollade vi på Floridafilmerna, vi hann inte kolla på London för de var tuvngna att gå hem! :( Men nästa gång ska de få se på Londonfilmerna! :)
Sådär! :P Hehe, det blev mycket att skriva om! Men det var jätteroligt att Emma var här som vanligt! :D Längtar redan till nästa gång de ska komma! :P Och att vi åker till de! Men nu måste jag nog ta och avsluta! :P Hej då! :)


Godmorning! :)

Nu är det lördag! :) Snart ska jag och mamma gå och handa på konsum för ikväll eftersom att little darling och hennes familj ska komma! :D Ska bli så kul, lägntar så mkt! :D Men aja, sedan ska jag nog hoppa med kaninerna en stund och så! :) Men ja...hehe, har inte så mycket att blogga om nu faktiskt. Men jag ska göra ett tidsinställt som kanske kommer vara lite konstigt och så...men jaja. Ni får tycka vad ni vill om det! Hej då! :)


Kommentar

Linnea om Kolla mitt hinder är klart! :D: Söt blogg och superfint hinder! :D
Tac! :)

Kommentar

Emma (legogirl14@gmail.com) om Kolla mitt hinder är klart! :D: Hejsan Emelie har du skype? Snyggt hinder!!
Nej tyvärr little darling! :(

Kolla mitt hinder är klart! :DNu återstår det bara att det ska skickas och lite sådant! :D

Tjingeling bloggen! :)

Nu har vi lunchrast. Vet...det kanske är långtråkigt att läsa mina lunchrast-inlägg. Men somsagt, ni som inte vill läsa de inläggen! Läs de inte! :) Men ja...
Vi har bara haft So hela tiden till lunch! :P Egentligen skulle vi ha haft jumpa först men eftersom vi har haft simning två ggr den hä veckan så har vi ingen vanlig jumpalektion och för det andra så är ju Sami (vår idrottlärare) i Nacka simhall för de andra klasserna. Men det är bara roligt för vi spelade inte det absolut sista på våran film! :P Vi märkte att vi behövde göra om ännu mer! :) Sedan klippte vi klart filmen och så! :) Sedan var det lunch och det blev soppa, det var tre sorters soppa som man kunde välja emellan. Jag tog ju såklart den äckligaste! :P Det var någon äcklig majsoppa och den var så äcklig enligt mig! :P Så jag tog bara en sked och sedan märkte jag ju att den var äcklig, så gick och hämtade makor och sedan hämtade jag en frukt också! :P Kanske inte så intressant men ville bara ha något att skriva om! ;)
Om typ tio min börjar vi Non och då ska vi spela in när vi disskuterar miljöförsting. Sedan är det helg! :D Ska bli så skönt att bara få vara ledig! :)
Imorgon ska Emma och hennes familj äta middag hos oss och det ska bli jättekul! :D Vi ska kolla på filmerna från London och Floridal och så! :) Längtar så mycket! Men nu ska jag nog ta och avsluta! :P Hej då!Ni fick en bild på den äckliga majsoppan! :P Usch!!!!!

Har hoppat med Fluff och Piggelin! :)

Tjingeling allihopa! Nu har jag nyss kommit in. Jag har som rubriken lyder hoppat med Fluff och Piggelin! :) De var jätteduktiga och jag filmade med datorn så jag ska lägga ut filmer på Youtube sedan på de! :) Men ja...nu ska jag nog plugga och sedan ska vi äta. Vi ska äta Köttbullar och Potatismos. Mums! Aja. Vet inte vad jag ska skriva om nu så hej då! :)


Lunchrast!

Tjingeling allihopa! Nu har vi lunchrast! :) Vi har haft Matte, Mentorstid och Bild. Egentligen skulle den första lektionen vara Sv/En, men vi fick sovmorgon till 9.00 så vi började med Matte. Men den började inte förns 9.25 så om jag skulle ha kollat på schemat så skulle jag kunnat ha sovmorgon ända tills dess! :P Hehe, aja. På Matten jobbade ju jag med min Mattebok, efter det var det Mentorstid och sedan var det bild! :) Då ritade jag klart bilden från London. Sedan ritade jag en till bild och började på ännu en till bild! :P Hehe...men jaja. Nu har vi somsagt lunchrast och efter lunchrasten ska vi ha So och Målstuga! :) Men ja...nu ska jag göra lite annat (som jag säger nästan hela tiden när jag har skrivit klart inlägget! :P) så måste avsluta nu, hej då!


Klumpiduns! :)

Kommit hem!

Nu har jag kommit hem från Sofia! :) Det var jättekul där! :) Juste... :P Gömde att det var simning idag också! :P
Jag kunde vara med idag! :)
Men nu antar jag att jag måste börja plugga nu igen...hej då! :)


Hemma hos Sofia! :)

Nu är jag hemma hos Sofia! :) Först gick vi till hennes pappa och hämtade hennes kaninhinder och hennes kamera för vi hoppade med Fluffen hos hennes mamma. Sedan gick vi över till hennes pappa och åt och så! :)
Just nu lånar vi varandras dator! :P Hehe, nej men...Sofia ville ha lite låtar från mig och jag från henne så vi ska överföra låtarna som vi vill ha till varandras dator på ett USB-minne! :) Hoppas ni fattar! :P Jag har också fått lite filmer från kaninlägret vi var i sommras för jag importerade filmerna till hennes dator av någon konstig anledning i sommras och jag vill ha de filmerna men det har aldrig blivit av! Så det gör vi nu! :P Men ja...nyss åt vi middag och nu sitter vi somsagt vid datorerna. Jag bloggar och hon lyssnar på alla mina 100 låtar på min! :P Det börjar bli lite irriterande! ;) Nej men hon ska ju få välja låtar hon vill ha! :)
Jaja...nu ska jag nog avsluta, kommer inte bogga mer nu, men när jag kommer hem! :) 


Detta är inte ok!

Det här är inte ok! Hörde från några i klubben att några andra i klubben har sagt att jag har tagit muren! Jag har absolut inte tagit muren och Stkh har inte ens haft någon mur?! Det här är verkligen inte ok och jag har sagt till styrelsen att ni har sagt det, vem det nu är...
Antar att det är någon som har sagt det utan att verkligen veta att det är så. Det är inte ok att ljuga och jag trodde att om man är 14-15 år visste om det. Men där ser man! Men jaja, nu vet ni! Jag har inte tagit muren!!!!!


Tjing!

Nu har vi lunchrast! :P
Vi har haft Svenska, So och No. Vi hade ju ingen idrott iadg eftersom det är simning idag igen! :) Men jaja...
På Svenskan så skulle man fortsätta att svara på frågor om Antiken. På Son så klippte vi klart filmen om Demoktrati och på Non så ställde vi frågor och gjorde svar om miljöförstöring. För vi ska ju göra en film om det också, eller rättare sagt. Vi ska ju bara filma när vi sitter och disskuterar och så! :) Men ja...snart ska vi åka till Simhallen. Bussen går tjugo i, så jag antar att jag måste avsluta. Hej då! :)

Pluggar...

Japp, nu pluggar Hkk jättemycket. Jag måste sriva ner det viktigaste och sedan öva in det så jag kan allt utantill till provet! :) Har typ 5 sidor kvar att stryk under det viktigaste och sedan skriva ner det på datorn! :P
Måste hämta något att drick för jag blev skittörstig här! :P
Sedan ska jag inte göra så mycket mer, hinner inte kolla på tv eftersom jag måste plugga och det suger för jag vill ju kolla på 112 på liv och dd! :( Ska försöka se en halvtimme iallafall. Om jag inte är klar då så får jag ta och göra resten imorgon. :) Nu måste jag avsluta, hej då! :)


Ridlektion 17/4

Häst: Cafe Latte
Ridlärare: Mikaela
Övning: WE
Är jag nöjd med lektionen: Inte så värst
Hur gick det: Ganska bra

Hade som sagt Cafe idag. Vi satte upp på stallplannen och skritade ute och efter en stund in till ridhuset. Övningen var ju WE. Det var fyra bommar som låg i en fyrkant på den ena bakdelsvändningsövningen och fyra bommar på den andra. Sedan skulle man gå mellan två hinderstöd och ta en kopp och sätta den över det andra hinderstödet. Hindersötdena var ju korta så att man kunde nå och ta över koppen till det andra hinderstödet. Det fanns också en tjur och givetvis tunnan som man tar pinnen ur och sedan skulle man ju rida till tjuren och ta en ring och lämmna sedan på marken.
Först skulle man renodla hästarna och Cafe lyssnade inte sådär jättebra på hjälperna så jag fick ta spöt där några gånger. Sedan skulle man ta tyglarna i en hand och börja med övningen direkt i trav. Cafe var inte alls räd för tjuren och det var ju där det gick bäst. Sedan var det bakdelsövningen. Den gick ganska bra. :) Efter det skulle man rida över en bom. Det fanns två bommar som man kunde välja emellan. Men man skulle somsagt rida över en av bommarna. Först skulle hästarna stanna innan bommen, sedan skulle hästen stå över bommen. Asså de skulle ha två ben bak och två fram. Sedan sulle man stanna med bakbenen direkt efter bommen. Sedan skulle man vända och stanna mellan hinderstöden, ta över koppen på andra hinderstödet och sedan kom tjuren osv...
Efter det skulle man galoppera och även där skulle man ha en hand. Cafe lyssnade bra på fattningarna. Man skulle rida vänster om tjuren istället för höger och det var ju lite svårt, men det gick ju. :)

Det gick väll ganska bra idag. :) Hon var ju trög och det var ju svårt att använda spöt eftersom man var tvungen att ha tyglarna i ena handen. :P Så ja...det gick väll sådär idag. :) Hoppas det går bättre nästa gång då vi ska rida ute på sandvolten! :)


Fina Cafe! :)

Lunchrast! :)

Nu har vi lunchrast! :) Ja, ni vet ju vad jag har haft för lektioner så orka berätta allt igen! :P Ni får läsa inlägget under om ni är intresserade av vad jag har haft för lektioner! ;)
Men ja...nu kollar jag på kaninhoppning på Youtube och så! :) Om en kvart då vår lunchrast är slut så ska vi ha Engelska, sedan ska vi ju ha Sv/En och sedan är denna skoldag avslutad! :) Efter skolan ska jag rida! :) Det var ett tag sedan så det ska bli kul! :) Nu måste jag avsluta, hej då! :)Haft slöjd :)

Tjingeling allihopa! :) Nu har vi haft slöjd och innan dess hade vi Svenska! :) Då fortsatte vi att jobba med våra Antik häften. :) Sedan var det ju slöjd och jag fortsatte på min lappkudde! :) Den är nästen klar! :) Nu har jag nästan gjort klart andra delen av lappkudden! :)
Här kan ni få några bilder! :)
Så!
Nu börjar Matten sedan har vi lunch! :) Bloggar mer då för nu måste jag avsluta! :)

Hemma! :)

Nu har jag kommit hem från simhallen! :) Kunde ju inte vara med och simma  av en privat anledning! :P Så jag kunde inte vara med. Men skulle ju jättegärna vilja kunnat det! Men på Onsdag ska jag nog kunna vara med! :)
Men ja..nu har jag iallafall kommit hem. Tog buss 413 som kom precis när jag kom. Så hoppade på den på Järla station. Sedan gick jag ju av i Sickla bro och ja ni vet, jag tog 401:an där och så! :P Men ja...vet inte riktigt vad jag ska blogga om! :)
Fick en kommentar av någon tjej och jag blev så arg typ, så jag tog bort den! :P Men hon tyckte att jag inte bara skulle skriva om vad jag hade och så i skolan eller någonting sådant var det. Hon tyckte iallafall att jag borde skriva lite mer vad jag tycker och så. Såhär är det: det här är min blogg och jag bestämmer vad jag ska skriva på den. Om jag vill skriva om vad jag gör i skolan och så får jag skriva om det! Det är ju kul att få lite åsikter, men det här är faktskt bara min blogg och jag bestämmer vad jag ska skriva på den. Om ni inte gillar den behöver ni inte läsa den. Jag bloggar inte för att få många besökare utan för att det är kul. Men kommer typ ta bort den när jag har slutat gymnasiet! :P Eller kanske tidigare, för jag vill liksom inte vara en bloggnörd i hela mitt liv! :P Hehe, men vi får se! :)
Snart ska vi äta, eller om typ en timme och vi ska äta kyklingspett med jordnötsås!  Det ska bli gott! :) Sedan ska jag gå och spela blockflöjt och efter det ska jag kolla på Halv åtta hos mig, 112 på liv och död och På bar gärning! :) Det är så himla bra! :)
Men ja...ska nog avslua nu! :P Hej då! :)Lunchrast! :)

Nu har vi lunchrast. Vi har haft Mentorstid, Målstuga, Svenska, No och lunch! :) På Mentorstiden så gick vi ju igenom veckan, på Målstugan så tränade jag till det muntliga testet. Man skulle läsa två sidor ur en bok högt för Frida (vår svenskalärare.) Sedan var det ju Svenska och då var det ju det där lästestet. Hon ropade in vilka som skulle läsa och de som inte läste fick ett pappersblad som man skulle läsa och sedan skulle man svara på frågor om vad man läste om. När det var min tur så gick jag till Frida och läste ur min Klarabok. Trodde jag skulle få typ D eller E som vanligt. När jag hade läst klart så sa hon att jag fick ett A! Hon sa att jag läste jättebra, jag var ju lite nervös men jag läste jättebra och inte fort och allt det där. Så fick faktiskt ett A! :)
Sedan var det No och då skulle man fortsätta spåna i sina grupper. Man skulle komma på vilken miljöförstöring man skulle berätta och disskutera om i filmen. Vi ska ju göra en nyhetsfilm om miljöförstöring. Men ja...sedan har vi ju lunchrast nu och klockan tio över ett så ska vi åka till Nacka Simhall. Ska typ bara titta på, men det känns ju onödigt. Men ja...kanske får sluta lite tidigare om jag liksom bara ska titta på, men får se hur jag gör! :)
Nu ska jag göra lite annat innan vi ska åka, så hej då! :)


Jag och Sofia! :)

I skolan igen då! :)

Nu är jag i skolan igen då. Det är väll som vanligt här! :)
Vi ska börja med Mentorstid och då ska vi ju som vanligt gå igenom veckan, sedan ska vi ha Målstuga. Efter det ska vi ha vi ha Svenska. Sedan har vi No och sedan lunch. Efter lunch ska vi åka och simma i Nacka Simhall. Men jag kan inte simma av en privat anledning! :P Men ja...vi ska åka dit på Onsdag också och då hoppas jag att jag kan vara med. Vi ska ju ha betyg på det här nu.
Juste, glömde berätta att jag fick C på Svenskaprovet, men det var bara på ordklasserna. Sedan när jag skulle ta ut satsdelar och sådant så fick jag IG. För jag hoppade över ganska många! :P Så måste visa att jag kan ta ut lite mer satsdelar! Sedan ska vi ju ha Hkk prov om två veckor så måste börja plugga på det när jag kommer hem! :) Orkade aldrig börja på det igår kväll! :P
Men ja, nu börjar vi om typ fem min, så jag antar att jag måste avsluta! :)
Hej då! :)


Tjingeling!

Nu har jag hoppat med kaninerna och har kollat på Ponnyakuten och Bulldog. Vet, men tyck att det är barnsligt att man kollar på Bulldog när man är 15 Tyck det, men jag bryr mig inte! Ni får tycka precis vad ni vill, men bryr mig faktiskt inte ett dugg! 
Innan jag kollade på tv så tränade jag somsagt med kaninerna. Tränade Theodor och Polly medans Sarah tränade Sabina och Agnes. :) Det gick jättebra! :) Theodor var ju som vanligt lite seg men ibland får han för sig att springa igenom hela banan! :)
Polly gick fint, fint hon också, men kutar igenom hela banan. Det har hon inte slutat med! :P Men annars gick det väll bra! :) Sedan släppte jag ut Theodor i hagen, Sarah släppte ju ut Sabina och Agnes med! :) Jag filmade och tog kort när Theodor var i hagen. Sedan släppte vi honom lös. Man kan faktiskt ha honom lös för han vill ju till alla tjejer hela tiden så, så fort någon tjej är i närheten så kutar han ditåt! ;) Men ja! :) 
Sedan åt vi tacos och det var som vanligt supergått! :) Fick ju bestämma vad vi skulle äta eftersom att jag fyller år och valde ju såklart tacos. :) Sedan kolla jag på tv och nu gör jag inte så mkt! :) Ska nog ta och börja plugga på det där Hkk provet vi har om ca två veckor. Vill verkligen inte bara få E igen. Så ska ta och plugga på det massor! :)
Men ja...hej då! :)
Öppnat mina presenter! :)

Nu har jag öppnat mina presenter! :) Jag fick en Musikskiva! :) Det var en Absolute Music 69. Hoppas den är bra! :) Sedan fick jag en bok också! :) Sedan fick jag inte så mycket mer, men ska ju få en kamera som kommer om några dagar! :) Sedan har jag ju beställt ett hinder också! :)
Nu kommer det bilder på alla mina presenter! :)


Sådär! :) Nu ska jag gå ut och hoppa med kaninerna, hej då! :)

Kommentar

Emma (legogirl14@gmail.com) om 15 år!: Grattis little darling nu är du femton år hur känns det? Hoppas att du verkligen för en bra fortsatt födelsedag!
Tack little darlig! :D Jo, det känns väll bra! :)

Beställt ett annat hinder igen! :P

Jag vet lite konstigt. Men nu ska jag verkligen ha det här hindret! :) Ska inte ändra mer! :P
Men såhär ser det ut och kommer kanske komma i början av nästa vecka! :)Fint va?! :) Hej då!

Kommentar

Felicia ;) om 15 år!: Grattis!!! :D Önskar Felicia o Blixten ( min kanin :))
Tack! :)

15 år!

Idag är det ju min födelsedag! :) Jag blev väckt av mina föräldrar och min syster som kom in och gav mig presenter på sängen! :) Jag fick ett hela 16 GB minneskort som jag kommer ha till min digitalkamera som kommer på Tisdag eller Onsdag! :) Hoppas verkligen på Tisdag! :)  Sedan fick jag ett par strumpor och ett födelsdagskort! :) Jag ska ju få mer presenter sedan! :) Efter det ringde Sofia och gratta mig! :) Tack Sofia! :)
Men ja...då är man 15 år! :P Men jag vänjer väll mig snart! ;) Nu ska jag avsluta, ska gå ut till kaninerna och äta frukost sedan! :)

Lite bilder på mina presenter jag fick! :)


Hittade inte de strumporna jag fick!


Hej då! :)

Tränat kaninerna m.m! :)

Nu har jag tränat kaninerna! :) Jag tränade Fluff och Piggelin. Båda gick jättebra och var jättefina. :) Piggelin kan typ lätt så där hade jag fel! ;) Nej men jag ska inte starta henne i det förns i sommar för hon behööver träna på det ganska mycket! :) Men ja...
Innan jag tränade kaninerna så tränade jag Theodor lite och sedan åkte vi till Älta centrum, vi handlade mat, hämtade våra ridbyxor som vi har köpt på nätet och beställde pizzor där. :) Det fanns inte kebab där, men beställde en Hawaii pizza! :) Sedan kom vi hem och åt pizza och min var jättegod! :) Efter det tränade jag och Sarah kaninerna! :) Det kändes lite konstigt att det var snö IGEN och jag blir ärligt talat skitsur om det är snö imogon...men man kan ju som synd nog inte bestämma över vädret! :P Det skulle ju vara väldigt bra! :P Men ja...
Nu ska jag göra lite annat så, hej då! :)


Svaren på frågorna!

Här kommer mina svar på frågestunden! :)

Sarahs frågor:
1: Favorit häst på MP
2: Vad skulle du ta om du fick välja mellan häst och hund.

Svar:

1. Snowberry
2. Hund.


Nattis frågor:
1. Vrf skriver du typ bara om Theodor på din blogg??

Svar:

1. För att jag älskar honom mest och jag tkr jag inte bara skriver om Theodor?

Zinjas frågor:

1. Vad heter du?
2. Vad kallas du? .
3. Vad vill du bli kallad?
4. Födelsedatum?
5. Stjärntecken?
6. Lunar?
7. Msn?
8. Helgon?
9. Vart bor du? .
10. Vad har du för mobil? .

11. Har du en egen dator?
12. Vilka är dina bästa vänner?
14. Vad ska du göra i sommar?
15. Favoritfärg?
16. Turnummer?
17. Vad älskar du mest?
18. Intressen?
19. Favoritband/artist?
20. Favoritlåt?

21. Namnsdag?
22. Vad skulle du vilja heta?
23. Vad heter du på din msn just nu?
24. Hur många online?
25. Vem är din 15;onde online?
26. Vem har du blockat?
27. Hur många olika grupper har du?
28. Har du några olästa mejl på hotmail?
29. Har du några nya kommentarer på bloggen?
30. Isf hur många?

31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut?
32. Beskriv ditt hår?
33. Har du några piercingar/tatueringar?.
34. Vart skulle du bo om du fick välja?
35. Bor du i lägenhet eller villa?
36. Vilken färg är snyggast på kläder?
37. Vad har du på dig?
38. Har du något i håret just nu?
39. Vad har du gjort idag?
40. Vad ska du göra imorgon? .

41. Hur mår du just nu? .
42. Hur brukar du annars må? .
43. Är du sjuk? .
44. Har du ont nånstans?
45. Har du gått till tandläkaren detta året?
46. Vad heter din syster?
47. Har du några syskon?
48. Vilket är ditt favoritdjur?
49. Äter du ofta godis?
50. Vilket är ditt favoritgodis?

51. Vad är det finaste som finns?
52. Vilken är din favoritdryck?
53. Vilket är ditt favorit tv-program?
54. Vilken är din favoritveckodag?
55. Vem är din förebild?
56. Vad är bäst med dig?
57. Har du nagelack?
58. Hatar du någon just nu?
59. Vem hatar du?
60. Har du kysst en apa?

61. Vilket husdjur skulle du vilja ha?
62. Är du allergisk mot något?
63. Har du något nytt gästboksinlägg på bloggen?
64. Hur många inlägg har du skrivit?
65. Tänker du välja någon bild till detta inlägg?
66. Vilket band är det sämsta som finns?
67. Är du kär? .
68. Isåfall i vem?
69. Vad är din civilstatus?
70. Är du cool?

71. Är du homofob?
72. Är du medlem på någon annan sida än blogg.se?
73. Isåfall vilken/vilka? Facebook, msn, kamrat.se (lol), unatstorm (finns det ens kvar..?)
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? -
75. Vilket är det fulaste killnamnet? -
76. Har du varit hos frisören det här året?
77. Använder du nagellack?
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster?
79. Har du eget rum?
80. Har du en dubbelsäng?

81. Har du en egen platt tv?
82. När flyttade du senast?
83. Vilken stil har du?
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med?
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp?
86. Vill du bli känd? .
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad?

88. Har du hoppat studsmatta det här året?
89. Vilken är den godaste frukten?
90. Äter du grönsaker varje dag?

91. Dricker du så mycket vatten som man ska?
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig?
93. Hur lång är du?
94. Är du nöjd med dig själv?
95. Vad är du bra på?
96. Har du en egen hemsida?
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken?
99. Vad är klockan just nu?
100. Är det jobbigt att svara på frågor?

Där var mina frågor :)

Svar:

 1. Jag heter Emelie.
 2. Melli.
 3. Vet inte.
 4. 15/4
 5. Vet inte! :P
 6. Ja, emelievirvel@hotmail.com.
 7. Ja
 8. Sofia.
 9. I sommar ska jag tävla med kaninerna, åka till mintt landställe. Bada och sola och ja allt man gör på sommaren.
 10. Laimegrön.
 11. Ja, 15.
 12. Mina kaniner och min familj.
 13. Rider, spelar blockflöjt och kaninhoppning.
 14. The Ark (förut) Stillwater från fillmen Almost Famous.
 15. Har faktiskt ingen favoritlåt! :P
 16. Vet inte när jag har namnsdag.
 17. Vet inte. :P
 18. Emelie?
 19. Vet inte.
 20. Vet inte.
 21. Ingen.
 22. Inga.
 23. Nej.
 24. Nej.
 25. Inga.
 26. Han ska vara snygg, söt osv.
 27. Eh. Blont, trassligt.
 28. Nepp.
 29. Vet inte.
 30. Villa.
 31. Rosa, lila, gul osv.
 32. Jeans och tröja.
 33. Nej,
 34. Varit på Cosmonova på Naturhistoriska museét.
 35. Bra. :)
 36. Bra?
 37. Lite förkyld.
 38. Nej.
 39. Ja.
 40. Sarah.
 41. Ja, en syster och en halvbror.
 42. Häst, hund och kaniner! :)
 43. Varje Lördag.
 44. Djur.
 45. Min favorit dryck är cola och sprite. :)
 46. På bar gärning och 112 på liv och död.
 47. Lördag.
 48. Ingen är min förebild.
 49. Eh? Inget?
 50. Ja, men inte nu.
 51. Eh nej?!
 52. Har alla husdjur jag vill ha förutom hund! :)
 53. Nepp.
 54. Nej.
 55. 772 inlägg. :P
 56. Japp. :P
 57. Typ The Ark! :P  och Lordi!
 58. Nej.
 59. Ingen.
 60. Bas tror jag?
 61. Inte vet jag.
 62. Nej?
 63. Ja, fb, Youtube.
 64. Vet inte.
 65. Vet inte.
 66. Nej.
 67. Ibland.
 68. Rullgardin.
 69. Ja.
 70. Nepp.
 71. Nej.
 72. Har aldrig flyttat i hela mitt liv! :P
 73. Inte vet jag? :P
 74. Ingen.
 75. Jag vet inte? Du ställer så kostniga frågor!
 76. Nej.
 77. Vet inte ens vad det är! :P
 78. Ja.
 79. Persika, päron.
 80. Ja, typ.
 81. Jag tror det. :P
 82. Underviktig, men det är för att jag har hjärtfel.
 83. 165 cm.
 84. Japp. :)
 85. Vet inte! :P
 86. Ja det har jag. http://strawberryshoppkaniner.weebly.com/
 87. Nej.
 88. 16.20.
 89. Ja, på dina för du ahr så himla många!!! Och jag vet att jag har i fel ordning eller ja...du vet nog. Men du får tåla med det!

 

Karins frågor:

Gillar du skräck filmer?
Vad är ditt bästa betyg i skolan, och i vilket ämne?
Har du ofta hört att du är konstig/annorlunda?
Vilken hoppkanin gillar du mest? Förutom dina.
Favorit blomma?
Vad läser du för B-språk?

Svar:

 1. Inte så mycket.
 2. C i Svenska.
 3. Nej.
 4. Misspinkys Twinkling star som är död! :(
 5. Ros.
 6. Sv/En. Engelska +.

 

Kajsas frågor:

Är du bra på att baka?
Blir du lätt sur?
Har du någonsin varit tillsammans/ihop med någon?
Är du populär i skolan, på tävlingar?
Är du avundsjuk på någon/några? I så fall vem/vilka?
Är du bortskämd?
Varför andvänder du bilder från google på din blogg?

Svar:

 1. Ja det tror jag. :)
 2. Ja! :P
 3. Nej.
 4. Nepp.
 5. Är inte avendsjuk på någon.
 6. Nej.
 7. För att jag gör det?

Tildas frågor:

Skulle du låta andra i din klubb tävla dina kaniner? Utom Nattis, Frida med syrra.

Vad tycker du är viktigt hos en kanin?

Finns det någon i din kanin klubb som du inte gillar? Isåfall vem?

Varför parar du alla dina honor med theodor, låna in en bättre hane! :)

Svar:

Kanske :)

Den ska vara söt, charmig snäll. :)

Ingen faktiskt :)

För att han är duktig i hoppning? Han har kommit upp i medel nu.

Annas frågor:

Här är mina frågor:
Vad brukar du tänka på innan du tar en kull? (Ska ta en kull själv, undrar därför)
Hur många kaninhinder har du och vilken är ditt favorithinder?
Vad heter fodret du ger dina kaniner?

Svar:

Jag brukar inte tänka så mycket. :P Men det viktigaste är väll att man ska ha några köpare och att man kan om kaniner.

Jag har runt 20 hinder! :P En del använder jag dock inte för att de är sönder, men ska fixa de i vår. Mitt favorithinder är bron och A:et.

Emmas frågor:

hur gammal är du?
favorit mat?
favorit färg?
vilken kanin är yngst?
vilken kanin är äldst?
hur många kaniner har du?

Svar:

Jag är 14.

Kyklingspett med jourdnötsås. Oxfilé med bearniesås. Spagetti med köttfärsås.

Laimgrön.

Alla är runt ett år.

Theodor är äldst.

8 st.

Emmas frågor.

är kommer några frågor:
Vilken är din favorit kanin av alla dina?
Vill du ha hund?
Har du varit etta i en kanin tävling någon gång?
Vilket är ditt favoritämne i skolan?
Gillar du fiskbullar?

 

Svar:

Theodor.

Ja det vill jag.

Japp det har jag. :)

Bild och slöjd.

Sådär! :)

 

Så, nu har jag svarat på alla frågor! :) Hej då!

 

 


Hemma från Cosmonova! :)

Nu har vi kommit hem från cosmonovan. Det var jättebra! :) Vi såg på Solsystemets värsta väder. Somsagt, den var jättebra! :) Men det var en kille som satt bredvid som typ var nervös för någonting och han höll på benet...upp och ner! Jag ba: eh ok? Och sedan skadade typ min stol av det så i slutet av filmen sa jag till honom. Jag ba: kan du sluta hålla på med benet? Då gjorde han det. :P
Efter cosmonovan gick vi runt lite på muséet, sedan åt vi lunch och jag tog kyklingspett med klyftpotatis och bearniésås. Det var jättegott! :) Som efterätt delade jag och min syster Sarah på en vaniljchokladcheeskake! :P
Den var jättegod! :) Sedan fortsatte vi och gick runt på museét. Sedan åkte vi hem! 
Ikväll ska vi beställa pizza! :) Fast man får beställa vad man vill så jag kommer ta kebab iställte. Åt inte pizza för så länge sedan.
Har inte fått in några mer frågor, men ni som inte frågade hade chansen, snart kommer svaren upp!
Men ja...ska nog avsluta nu. Hej då! :)


Ang. den nya regeln...

Fick höra att det kom in en åsikt i Stkh om att man måste gå upp till lätt ny om man vinner minikassen. Verkligen inten bra åsikt och hoppas styrelsen inte går med på den nästa år och har det som regel...
Jag kan inte hjälpa att Piggelin liksom vinner varenda minitävling typ. För hon har farten och älskar att hoppa mini och därfär vinner hon typ varenda minitävling, men när hon hoppar lätt så blir allt bara fel. Hon river varenda hinder och kommer komma sist om hon tävlar det istället...hon kan inte höjden heller men har farten i mini. Det är därför hon vinner nästan hela tiden på mini. Och det är inte mitt fel, jag kan ju inte bromsa henne bara för att det är orättvist att hon vinner nästan hela tiden? Så enligt mig så tycker jag det där var en väldigt dum åsikt och nu tänker ni: bara för att hennrs kanin vinner hela tiden. Men jag kan faktiskt inte hjälpa det och det vore taskigt mot Piggelin om jag bromsade henne och gjorde så att hon skulle riva med flit när hon inte skulle göra det.
Har hört många från Stkh som har de tankarna: att man måste riva med flit för att man inte vill riskera att vinna för då måste man hoppa upp i lätt ny. Så snälla! Det är inte mitt eller någons annnans fel om man vinner många  tävlingar nästan hela tiden! Det är ju kaninerna som tycker det är kul! Snälla...


Snö! :(

Nu har det kommit snö igen! Vad är det här för vår?! Fan, tänk om det är snö imorgon på min födelsedag! Då jävlar! Då vet jag inte vad jag gör! Det måste smälta bort nu!
Idag ska vi åka till Naturhistoriska musét och kolla på cosmonova. Vi ska ju kolla på rymden och hoppas den kommer vara bra! :) Vi ska äta lunch där och så också. :) Är väll hemma runt 3 tiden och då kanske jag svarar på alla frågor för nu har jag fått väldigt många här, men ni som inte fortfarande har frågat, fråga ni med!
Nu ska jag äta frukost och ilte sådant, sedan måste vi åka! :) Hej då!


Beställt ett annat hinder! :P

Tjingeling, tjingeling allihopa! Nu har jag badat och lite sådant! :)
Jag har beställt ett annat hinder från den tjejen! :) Det kommer vara mycket snyggare och hon har redan fått sålt på mitt som jag hade tänkt beställa från början om ni undrar så ja. :) Men hon kommer inte börja med det förns nästa vecka typ för hon har så många beställningar och mycket att göra, men det gör inget! :) Det kommer vara jättesnyggt! Om ni tänker er trean (ni som håller på med kaninhoppning! :P) och sedan är det vitt och bommarna, det ska vara plank och så ska hon såga ut  röda hjärtan och limma fast de på planken! Visst låter det snyggt?! :D
Aja, nu kollar jag på Talang. Imorgon ska vi åka till Naturhistoriska musét för att kolla på Cosmonva. Vi ska typ kolla på rymden! :) Det ska bli kul och hoppas föreställningen kommer vara bra, men det tror jag! :)
Har föresten fått in ganska många frågor! Men det är bra! Ni som inte har frågat! Fråga ni också! :)
Nu måste jag börja avsluta, så hej då!


Frågestund! :)

Nu får ni faktiskt ta och fråga här när jag har frågestund. Förra gången fick jag inte några frågor! Komigen nu! Fråga! Svarar på allting förutom taskiga frågor m.m! Fråga, fråga fråga!!! 
Svarar när det är runt 20 frågor.


Kommentar igen! :)

Emma (legogirl14@gmail.com) om Kommentar: Den ser ju jätte bra ut och den är jätte snygg! Little darling!!

Tack little darling! :)

Kommentar

Emma (legogirl14@gmail.com) om Tjingeling bloggen!: Grattis i för skott little darling! Hoppas att du får kameran du ville ha :)
Tack little darling! :D Ja det hoppas jag också! Jag vill ha den här digitalkameran! :)Visst är den snygg?! :)

Tjingeling bloggen!

Nu har jag varit ute hos kaninerna och sedan spelade jag sims! :) Snart ska jag baka! :) Jag ska både baka bullar och chokladbollar! Mums! Efter det ska jag ta det lugnt och bada i bubbelpoolen! :)
Idag har mamma varit i sickla. Den där kameran som jag ville ha är slutsåld på affärerna men inte på netonnet så mamma ska beställa den där sedan! :D Så himla bra!
Sedan kommer jag nog få lite musikskivor och sådant! :)Åh! Blir bara mer sucktad av att se den här bilden! Nu måste jag gå upp och baka! :P Hej då!

Fredag!

Idag är det Fredag! Snart är påsklovet slut! :( Jaja, det är väll bara att stå ut.
Idag ska jag inte göra så mycket. Bara hoppa med kaninerna och så! :) Ska gå i djungeln med Theodor idag. Det är bra att det inte regnar så att man kan vara ute! Sedan ska jag fortsätta att spela sims! :)
Men ja...nu ska jag göra lite annat! Hej då!


Spela sims snart! :)

Nu ska jag spela sims! :) Det var väldigt länge sedan så ska ta och göra det nu! :) Hej då!


Kommentar

Emma (legogirl14@gmail.com) om Bytt header igen...: Ursäkta om jag tjatar men jag undrar om du vill gå ut och fota imorgon eller något annat om det inte regnar? :D :)
Ne, jag ska ha en annan kompis imorgon. Förlåt! :( Men vi hade bestämt för ganska länge sedan.

Kommentar

Emma om Bytt header igen...: Helt klart den snyggaste headern du någonsin haft! :D Fin bild på theodor med!
Tack Emma, little darling! :D

Bytt header igen...

Jag vet...har bytt header IGEN! Nej, nu får jag faktiskt skärpa mig. Ska ha den här lääääääänge! ;) Nej men väldigt många veckor iallafall! :) Sedan kanske jag byter igen... :P
Nu har jag bara suttit vid datorn, varit innte på fb och lite sådant! ;) Vet inte va jag ska göra faktiskt. Det regnar ju ute och det är ju inte så roligt väder att vara ute. Om det var fint väder så skulle jag ha gått i djungeln med Theodor och satt honom i hagen och så! :(
På Söndag fyller jag 15 år. Shit vad tiden har gått fort altså! :P Hoppas vekrligen jag får en ny kamera, men det tror jag! :) Då kan jag filma jättemycket och jag kommer ta med mig den på tävlingarna istället för den där klumpiga videokameran. Men Natalie ville filma några ggr med videokameran så jag ska ju inte sluta helt att ta med videokameran till tävlingarna! :) Och kommer typ ta med den ifall batteriet tar slut på digialkameran! :) Men ja...
Jag längtar så mycket till Bergadagarna och Hågelbytävlingen! Älskar att tävla där! Vet inte varför! :P Gör bara det!
Natalie ska typ sova över hos mig när det är tävling på Bergadagarna. Hon ska komma till mig på Fredagen så tränar vi kanske lite och sedan tävlar vi dubbelehelg på Bergadagarna! :D Så kul! :)
Aja, måste nog avsluta nu...vet inte om jag kommer blogga något mer idag. Är inte helt säker, men jag tror det! ;)
Hej då! :)


Såhär sköter jag mina kaniner :)

Tänkte göra ett inlägg om hur jag sköter mina kaniner. Förlåt om jag härmar dig Frida!

Mat o vatten:

Varje morgon innan jag går till skolan går jag ut och ger kaninerna hö, pellets och fyller på vattnet om det behövs. Varje kanin får ungefär en halv deciliter pellets eller mer.

Motion:

Ungefär 3-5 ggr i veckan sätter jag alla kaniner i en varsin hage i ungefär i en timme. Har inga speciella leksaker åt de där. Sedan brukar jag gå ut med kaninerna i sele så ofta jag har tid och kan.


Rengöring av buren:

Jag byter toaletterna varannan dag.
Jag och min syster Sarah gör rent alla burar en gång i veckan. Då tömmer vi hela burarna och gör nytt lager med spån. På sommrarna sköljer vi även av de men på vintern, hösten och på våren finns det inget vatten i vår kran och då kan man ju inte kånka de under en diskho eftersom de inte får plats.

Träning:
Jag tränar 2-3 ggr i veckan men ibland kan det variera om jag har mycket att jag göra. Om det är en rak tävling tränar jag på rak och om det är en krok tävling tränar jag på krok osv.
Jag tävlar varenda tävling klubben arrangerar! :)Pollys sele är här! :D

Nu har Pollys sele äntligen kommit! :D Efter att jag hade ätit lunch så såg jag postbilen utanför fönstret. Jag tänkte: nu har Pollys sele säkert kommit! :) Lisa Jönedal från Tallbackens selar och koppel där jag beställde Pollys sele sa att den säkert skulle komma idag. Så jag gick ut till brevlådan. Först såg jag bara vanlig post och tänkte: va fan! Har den fortfarande inte kommit?! Men sedan såg jag brevet ligga där. Den låg längst ner så jag såg ju inte det först.
Det stog: Tallbackens selar och koppel. Emelie Bäckman och ja adressen. Gud vad jag blev glad! :) Sedan gick jag till kaninboden och tog ut Polly och provade henne selen och den passar perfekt! :D Så himla bra! :)
Såhär ser Pollys sele ut! :)
Många komihåglappar! :P

Haha kollar hur många komihåglappar jag har nu! :P


Haha! :P Okej, inte så jättemånga, men ändå ganska måpnga! :P

Godmorgon!

Godmorgon!
Idag har jag inte tänkt att göra något. Trodde vi skulle åka in till stan eller något men det skulle vi tydligen inte! :P
Idag ska jag hoppa med kaninerna och göra rent åt Candy och Polly. Sedan vet jag inte va jag ska göra. Men vi hörs sedan, hej då!


Svar på kommentar

Frida om Beställt hinder! :D: Utav alla hinder som hon kan gixa så beställer du ett rättuppstående??! :P Krams
Trodde det var ett "dubbelt" hinder och fick inte beställa dyrare. :)

Kommentar

Emma (legogirl14@gmail.com) om Kommentar:Hejsan om du kan och har lust göra något med mig imorgon kan du väl kommentera det när du vaknar imorgon. I alla fall meddela om du kan så fort du kan! God natt:)
Ja såklart! :)

Kommentar

Emma (legogirl14@gmail.com) om Beställt hinder! :D: Hej Emelie fint hinder! Kan vi typ gå ut och fota eller göra något imorgon?
Ne, vet inte om jag kan! :( Men det skulle varit jättekul! :)

Kaninernas koppel och selar! :)

Nu tänkte jag visa er vad mina kaniner har för selar och koppel! :)


Pollys:

Candys:Piggelins:

Fluffs:


Och Theodors! :)

När Theodors sele har blivit för sliten och ful och sådär så kommer jag beställa en sådan här sele till honom! :)Så, hej då! :)

Beställt hinder! :D

Jag har fått beställa ett hinder eftersom jag fyller år snart! :) Det kommer komma på Fredag! :DVisst är det snyggt! :) Det är en tjej som har gjort det själv! :D

Kollat på Bio m.m! :)

Nu har vi nyss kommit hem från Bion! :)
Först åkte vi till Nacka Forum. Hehe måste bara berätta det här! :P När vi skulle ta bussen! :P
Vi skulle ju ta 821:an från Älta gård. Jag höll på och spelade på mobilen och Sarah med typ. Bussen skulle komma om två min, men den kom tidigare och vi såg inte att den kom så plötsligt kom den där och jag ba: Hallå! Och vinkde till bussen och så svängde den in jättesnabbt! :P Herregud altså! Men ja...
Väll i Nacka Forum så visade jag först vilka kameror jag ville ha på Media Markt! :) Sedan åt vi sushi på sushibaren och mamma skulle lämmna några Aloevera dunkar till Matinas mamma. Matina går i Sarahs klass!.
Efter det åkte vi till Bion i Sergels Torg. :) Vi såg ju på En gång i phuket och den var ju jättebra! :)
Efter det åkte vi hem och nu ligger jag är i soffan och har inte så mycket för mig! :P Jag tror vi ska äta snart, men jaja...hej då! :)Juste...det ska komma eller så har det varit en tsunami i Thailand idag! Vi hörde det på radion påväg till Bion!

Till Nacka Forum snart! :)

Om en timme ska vi åka till Nacka Forum! :) Bussen går 11.12, 821.
Där ska vi äta lunch och fixa så att vi får bankkort. Fast jag vill inte ha så vi ska bara fixa till Sarah! :P Sedan ska vi shopa lite är. Efter det ska vi åka in till stan och kolla på En gång i Phuket. Vi trodde att den skulle gå på Sickla idag men när vi skulle boka biljetter på datorn så gick den inte i Sickla idag! :/ Men jaja. Efter det ska vi shopa och äta mddag där! :) Så vi kommer vara borta hela dagen typ! :)
Men måste avsluta nu! :) Hej då!


Bilder från Birka Paradise!

Nu kommer jag bombardera er med bilder på Birka Paradise! :)


Efterätten jag tog på middagen. Tog tyvärr ingen bild på ofilén. Den var så god så jag hann inte ta kort på den! :PMandarinen! :P
Mina drinkar! ;)Min Yoghurt på frukosten! :)


Poolen! :)


Sara tog tiramiso som efterätt på frukosten! ;)


Hehe jag på lunchen! :P

Sådär, tog inte så himla många bilder den här resan, men hej då! :)

Kommentar

Anonym om Bytt header igen...: fin, va heter fridas blogg?:)
Tack! :) Det här är Fridas blogg. :)

Bytt header igen...

Japp, då har man bytt hader igen...måste lära mig att ha de några veckor, men jag kunde ju inte ha en påskheader så länge! :P Tycker ni att jag byter header för ofta?

Kommentar

Emma (legogirl14@gmail.com) om Hemma från båten! :(: Hej Emelie tyvär fick jag verkligen inte lägga upp bilder på mig själv eller er förlåt för det!
Det gör inget Emma. Jag kan ta med mig ett USB-minne när vi ska äta middag hos er någon gång så kan vi överföra bilder på mig på det! :)

Hemma från båten! :(

Japp! Nu har vi kommit hem från båten! :( Åh, det var så hiiiimla kuuuuul!!!!! Jag vill åka tillbaks och åka Birka igen!

Först på kvällen åt vi på en restaurang. Jag tog såklart oxfilé. Som efterätt tog jag chokladmousse med mandariner? Hehe, ja det var mandariner till men de var jättegoda! :P Sedan gick vi till karaoken, då sjöng Emma, Julia och Sarah. De var bra! :) Sedan satt vi där och fikade och så. Sedan ville jag och Emma spela på banditerna. Jag fick tre paffar, hade av någon anlednng fördubblat pengarna på den så jag fick 200 kr! :) Nu ska jag spara de! :)
Sedan gick vi till dansbanden och dansade där och tog en drink. Jag tog en "blå" drink! :) Det var Zup (stavnng...kanske) i och det var jättegott! :) Efter det gick vi på Discot och nästan alla dansade, det var så kul! Sedan gick vi och la oss. Nästa dag åt vi frukost, badade och sedan åt vi lunch och det var buffé! :) Seadn var resan slut :(
Fölåt att jag säger det här så mycket, men det var såååå kul! :D Vill inte att resan ska vara slut. Men det roliga måste ju också ta slut någon gång.
Aja, nu ska jag överföra bilderna från båten till datorn och sedan ska jag bara ta det lugnt. Det var bra att jag bytte min ridlektion för det skulle bli väldigt stressigt. Båten kom in lite sent idag och vi var hemma halv fem. Då skulle jag vara tvungen att byta om direkt och det hade jag typ ingen lust med :P Red ju i Torsdags istället! :)
Men ja...imorgon ska vi åka till Nacka Forum och shopa. Sedan till Sickla och kolla på En dag i phuket och jag ska visa mamma vilka kameror jag vill ha på Elgiganten! :) Sedan på Torsdag ska vi åka in till Naturhistoriska museét och kolla på Cosmonova. Vi ska kolla på rymden! :)
Nu måste jag verkligen avsluta! Hej då! :)


Det kommer komma en bildbomd senare! :)
(Förlåt för det långa inlägget...)

♥Theodor♥

Jag fick Theodor den 25:e Augusti 2010. Vi skulle hämta honom i Handen i Stockhom. Vi skulle möta de som sålde honom på en parkering. Jag minns hur liten han var! Han var så liten min älskling! Han satt där i transportburen och var en aning rädd! Han såg på mig och jag på honom. Redan då fastnade bandet mellan oss! Påvägen hem kom vi på olika namn. Pelle, Alvin, Theodor! Theodor skulle han heta såklart.
Jag tränade redan efter några dagar jag fick honom. (Han var 5 mån, när jag fick honom) Han kunde redan ettan och sprang igenom hela banan. Han tyckte det var så kul!
Sedan tävlade vi för första gången tillsammans. Det var såklart i Gulsippan. Det var en kall höstmorgon och minin skulle köras igång snart. På hans första tävling slog mini klassen också rekord på hur många som tävlade i den.
Jag var nervös och jag trodde att det inte skulle gå bra. När vi var på framhoppningen så stannade han och ville äta gräs hela tiden. Han ville inte. Men sedan! Sprang han igenom de tre hindrena jättefort.
Sedan skulle vi starta, gud vad nervös jag var! Han satt i min famn och tittade på mig. Domaren sa varsågod och jag satte ner honom vid startbommen. Han skuttade över hinder efter hinder med god marginal! :)
Kommer ihåg att det var mini x2.
Den första omgången gick bra, han gick vidare till final och fick en rosett.
Andra omgången gick också jättebra. Han kom på 1:a plats! Min älskade kille! Han var så duktig! Så jag fick hem två st rosetter! Var så nöjd, min älskling! Han va så duktig!
Och nu, är han uppe i krok medel och tävlar rak lätt. Han är så duktig och vi älskar varandra!


Du och jag hör ihop för alltid! Älskar dig!!!

Kameror jag vill ha! :)

Tänkte visa lite kameror jag önskar mig i födelsedagspresent! :)


Canon IXUS 500 Red
Olympus D-760 Ljusrosa


 

 

Panasonic DMC-TZ20

 

 

Canon IXUS 230HS Pink

 

 

Canon Powershot A4000 Pink

 

 

Nikon COOLPIX S9300 Red

 

 

Det var lite kameror som jag ville ha! :) Hej då!

Tidsinställt inlägg.

 


Önskelista

Det här önskar jag mig i födelsedagspresent! :)
Digitalkamera
Smycken
Kläder
Kaninhinder
Bommar till kaninhindrena
Musik skivor


Snart Birka Paradise! :D

Snart ska vi åka Birka Paradise! :D Åhå vad det ska bli roligt!!!! :D Träffa little darling igen (Emma) och Frida, Elin och allihopa!!!! :D Snart gäller det! :D Snart mot Birka! :D Vi ska åka om mindre än en timme! :D


Snart!!!
Nu kommer jag inte blogga mer! Men det kommer ju komma upp tidsinställda medans jag är borta! :) Hej då!!!!!! :D

Kommentar

Emma (legogirl14@gmail.com) om Godmorgon alla sömntutor!: Ska du sjunga kareoke? Om inte Frida vill sjunga med dig så kan du få sjunga med Julia och mig:)
Ne tror inte det! :P Men tack ändå! :)

Varit på Bauhaus! :)

Nyss var vi på Bauhaus! :) Vi köpte färg, blommor och saker till trädgården. Sedan köpte vi en vinbärssaft för vi blev törstiga efter! :)
Om tre timmar ska vi åka till båten! :) Åhå längtar!!!!! :D Jag ska ha en vit tunika med glitter på och tights och nästa dag ska jag ha det här:

Typ såhär:Så! :) Nu har jag packat, hej då!
Gjort tidsinställda! :)

Nu har jag gjort tre tidsinställda inlägg! :)
Men måste gå upp och äta hamburgare nu! :) Mums! Sedan ska vi åka till Bauhaous och sedan båten!!!!!! :D :D


Godmorgon alla sömntutor!

Vaknade för ungefär en timme sedan! :)
Idag ska vi åka båt med Elin och Frida och Emma och deras familjer! :D Ska bli så himla kuuuul! Förlåt att jag har sagt det ett antal ggr nu men jag längtar så mycket! Ska göra några tidsinställda så ni får något att läsa mens jag är borta! :) Men ja...
Idag ska vi också åka till Baohous (stavning) innan båten. Det ska väll inte bli så värst kul men ja! :) Sedan ska vi inte göra så mycket mer! :) Men båten går klockan 6 ikväll! :D Ska bli så himla kul! :) Synd att min kamera är sönder, men har ju videokameran! :) Juste...måste ladda den så att den inte är halvladdad när man ska filma! :P
Måste packa idag också! :) Men det ska jag göra lite senare! :)
Nu ska jag göra lite annat, hej då!


Längtar!!!!!!!

Kommentar

Emma (legogirl14@gmail.com) om Resultaten! :): Jag längtar så mycket till båten! Vad bra det gick på tävlingen för dig!
Ja! :) Det ska bli så kul! :) Ja det gjorde det! :)

Köpt två ridlektioner! :)

Japp! Nu har jag köpt två ridlektioner! :) En den 5:e Maj och en den 12:e! :) Båda är dagen innan en kanintävling då båda är på en söndag! :) Har köpt en hopplektion och en lektion när det är förberedande! :P
Så det blir jätteroliga helger för mig där! ;)
Nu kollar vi på Morden i midsommar! :) Den e ganska bra! :) Har laddat upp nästan alla filmer idag men Theodor håller på att laddas upp fortfarande! :P Men den kommer nog upp snart! ;)
Imorgon ska vi åka båt! :) Det ska bli så kul! :D Läääängtar!
Men måste avsluta nu! Hej då! :)


Jag och Globus. Hoppas jag inte får honom på de ridlektionerna jag har köpt! :P

Resultaten! :)

Idag var det ju täving i Gulsippan! :) Det var jättekul! :)
Piggelin: Gick på 1+0  och kom på 2:a plats! :)
Fluff: Gick på 0+1 och kom på 1+0 och kom på 1:a plats! :)
Theodor: Gick på 6 fel! :P Han gick inte till final.
Polly: gick på 2 fel och kom inte till final hon heller! :P

Nästa gång ska Fluff starta i Rak lätt ny! :) Hoppas det går bra för honom då men det tror jag nog! :)
Nu ska jag göra lite annat, hej då! :)
Tävling imorgon! Tagga! :D

Imorgon är det ju tävling för första gången på länge i gulsippan! Det ska bi så himla kul! :D Både jag och kaninerna är väldigt taggade! :D Längtar så sjukt mycket! :)
Nu har vi ätit påskbord och sedan letade vi påskägg. Mitt låg i grillen! :P Sarahs låg i en blomkruka! :P
Nyss var jag ut med Theodor i djungeln  och jag filmade så det kommer komma upp en till film! :) Ska göra den snart!
Nu ligger jag här i soffan, softar, äter godis och importerar bilder till datorn från idag! ;)  Men ja...nu ska jag nog hämta påskmust och börja på filmen! ;) Hej då!


Måla ägg! :)

Tijng! :) Nu ska vi snart måla ägg, sedan ska vi äta påskbord! :) Mums ochs sedan ska vi leta påskägg! :) Tur att vädret blev bra idag så att i kan vara ute! :) Orkade inte fixa några hinder och hagar nu...men får göra det senare. :)
Kommer ju såklart tävla imorgon och åka båt! :) Om jag tar Alvedon så känner jag mig som frisk! :)
Men nu ska vi snart måla ägg! :) Hej då!


Påskafton! :D

Idag är det ju påskafton! :) Vi ska äta påskmiddag typ klockan 2-3 och sedan ska de gömma påskägg till oss! :) Idag är det mycket bättre väder så då kan vi vara ute! :) Då kan vi ju hoppa med kaninerna och sådant också. Måste ju fixa hinder och hagarna! :)
Jag är mycket bättre idag! :) Fast jag är förkyld! :( Men känner mig ändå bättre! :)
Men ja...nu ska jag gå ut och ge kaninerna frukost! :) Hej då!
Glad påsk på er! :)Håller på och bli sjuk typ! :/

Japp, nu håller jag på och bli sjuk typ. Jag har en aning feber, ont i halsen och är typ lite trött! :( Hoppas verkligen jag inte blir sämre för då blir hela påsklovet förstört! :(
Jag gick med bara flis när det blåste igår när jag skulle hem...inte så smart kanske. Men trodde det skulle vara varmare och orkade inte ta på mig jackan. Det är väll därför jag mår som jag mår...fan tänk om jag blir sjuk nu då! Vi ska ju åka båt på Tisdag, tävling på Söndag och ja...jag måste bli bättre!
Det började med att jag var tung i huvudet på morgonen, jag var trött även fast jag hade sovit till halv ellva. Sedan var  jag hängig och trött när vi var på Kines Restaurangen. Åt bara ett grillspett och lite ris...det var jättegott men ville inte ha mer.
Om jag inte är helt frisk på Söndag så kommer jag ta en Alvedon och tävla iallafall! Och så klart åker jag båt ändå!


Långfredag...

Idag är det ju långfredag och det känns verkligen som det...tiden går så saaaakta! :P
Idag var vi ju på den där kines restaurangen i Älta Centrum! :) Jag tog Kyklingspett med ris och jordnöttsås! :) Efter det åkte vi hem och sedan dess har jag bara suttit vid datorn med fb och Youtube! :P
Imorgon är det ju påskafton! :) Då ska man ju äta påskmiddag och så får man påskägg! :) Mums! Men ja...har inte så mycket att blogga om så ska nog avsluta nu, hej då! :)


Kommentar!

Sofia om Ny header! :): Jättefin header. Jag verkligen älskar den! :) Kram Sofia.
Tack Sofia! :)

Laban sover! :)


Kolla på film :)

Nu ska vi kolla på Jönssonligan spelar högt! :) Älskar Jönssonligan, de är så himla roliga och bra! :P Hej då! :P


Ny header! :)

Nu har jag gjort en ny header! :) Vad tycks?! :) Man måste ju ha en liten påskheader nu när det är påsk! ;)Påsklov! :D

Nu har jag påsklov på riktigt! :D Så himla skönt! :)
Jag vaknade typ för en timme sedan och nu ligger jag här i soffan med datorn och softar! ;) Snart ska jag gå ut till kaninerna och ge de, pellets hö och fylla på vatten om det behövs!: ) Senare idag måste vi göra rent två st burar: Candys och Pollys och till Agnes! :) Sedan måste vi fixa hagar och hindre! :) Så det är mycket som måste fixas! :) Sedan ska jag gå med Theodor i djungeln och så! :)
Senare ikväll ska vi också äta på en kines restaurang och köpa godis till imorgon för då är det ju påskafton! :)
Men ja...nu ska jag göra lite annat, hej då! :)Haha minnen! :P

Sittar och kollar och importerar bilder från 2008-2009 till min bärbara dator! :P Snart kommer väll den typ säga att den är full! Men kommer behöva rensa skitmycket och då tar man ju bort bilder så då blir den ju inte full! :P
Haha, det var typ från Stampe och ja! :P Hihi, va kul att man hittade en extärn hårddisk med gamla bilder på! xD
Efter jag har importerat det här så ska jag importera bilder från 2010-2011 från stora datan! :P Okej...min data kommer bli full...men jag blir verkligen förvånad om den inte blir det för ibland blir den ful när jag har typ bara 200-300 bilder,och så ibland så blir den inte full förns 1000 bilder typ. Ni måste erkänna att jag har en väldigt konstig data ellerhur! :P
Ajja! :) Nu ska jag fortsätta importera mina 2000 bilder bilder! :P Det är 2213 bilder kvar! :P
Men sedan ska jag också importera allt vi har på den stora datan till extärna hårddisken så vi inte förlorar allt om den datorn skulle krascha för det skulle vara väldigt tråkigt! :(
Men, hej då!


Min kanin stampe som jag hade under 2008-2009.

Ridlektion 5/4

Häst: Oliv
Ridlärare: Therese
Övning: Bakdelsvändning
Är jag nöjd med lektionen: Ja :)
Hur gick det: Ganska bra! :)

Idag var det ju ridning igen! :) Jag fick Oliv och det gick ganska bra! :)
Först satt vi upp ute på stallplan och skrittade bakom stallet och sedan in i ridhuset. :) Vi började att trava och värma upp hästarna, gå in på volterna och galoppera! :) Oliv lyssnade inte så där jättebra! :P Så fick ta spöt ganska många ggr idag på honom! :P Men sedan kom han igång ganska bra! :) Efter det skulle vi börja med övningen. Therese hade gjort 5 koner och de skulle man rida tyå slalom på. Lite svårt att förklara så ritar "banan" igen! ;)Somsagt! :P Ritar inte så noggrant! :P
Men det var ungefär såhär övningen var! :P Man skulle göra bakdelsvändning runt konerna. :) Det gick väll inte så där jättebra men ja! :P Therese sa att Oliv hade gjort det där så många ggr så han är van vi den övningen och har börjat göra lite som han vil! :P Så jag var tvungen att vara "hårdare" mot honom och verkligen flytta runt honom runt konerna.
Men ja! :) Helheten på övningen gick väll bra! :)
Oliv! :)
Nu måste jag avsluta hej då! :)

Påsklov snart! :D

Snart får vi påsklov! :D Vi har ingen halvdag som alla andra skolor har för vi är tvungna att göra klart våra filmer! :P Men ja...
Vi har haft Sv/En, sedan var det ju Talangjakt och sedan var det bild och lunch. Efter lunchen ska vi göra klart våra filmer. På Sv/En så gick vi igenom vad olika länder hette på Engelska m.m. Sedan var det ju Talangjakt i två och en halv timme! :P Det var jättemånga bidrag i jämfört med förra året...17 st! :P
Okej! :P Nu berättar jag! :P Det var såhär först var det Hanna och Lovisa som skulle sjunga men sedan skulle hela klassen komma in liksom när de hade sjöngt lite, men vi anmälde bara Hanna och Lovisa för de var förra året och det skulle typ bli en överraskning att vi kom in sedan! :P Så hela klassen var egentligen med i vårt nummer, men det var en hemlis så jag kunde ju inte skriva det här på min blogg! :P
Efter det var det ju Bild och då skulle man rita en valfri bild av två eller enpunktsperspektiv! :) Det var kul och jag ritade en bild från London! :) Saknar det och Florida så himla mycket! För snart två veckor sedan när jag fyllde år förra året åkte vi till London! :P Åhå, saknar det så mycket! Men ja! :)
Snart är det påsklov och det ska bli så himla skönt och roligt! :) Vi ska ju göra en massa roliga saker! :) Om två lektioner har vi påsklov! :D Men ja, vi börjar snart så hej då! :)I skolan! :)

Tjingeling allihopa! Nu har jag kommit till skolan! Första lektionen är Sv/En sedan är det Talangjakt och sedan är det Bild och lunch. Efter lunchen ska vi ha So och Målstuga. Petri sa att vi skulle ha So båda lektionerna och fortsätta att spela in filmerna men jag och min grupp behöver ju bara klippa och sedan är vi klara! :)
Nu börjar vi om typ två min, så antar att jag måste avsluta! :P Hej då!


Här ska det vara en rubrik!

Kom inte på vad som skulle stå på rubriken så det fick stå stådär! :P
För en och en halv timme kom jag hem och då hoppade jag med Polly, Fluff och Candy! :) Nu ska jag inte träna de iallafall innan tävlingen men klumpiduns ska nog få träna lite till! :P
Men min lilla älskling klarar det fint så jag tror att det kommer gå bra för honom på Söndag! :) Men jag hoppas inte på någon pinne....nu vill jag att han ska stanna på medel ett tag! :P
Polly var jätteduktig! :) Nu har den där virrigheten nästan gått bort helt! Hon är så mysig och duktig min lilla Polly!
Fluff var också jätteduktig och är jag behöver inte träna honom mer innan tävlingen! :) Han kommer nog bli placerad på Söndag, så snabb som han har blivit!
Candy: Gick fint fint! :) Hon är ju inte sådär jättesnabb men ganska säker och tar stoar hopp över hinrena! :) Så jag tror att det kommer gå bra för henne också! :) Hon kommer nog inte bli placerad och få pinne direkt men man hoppas ju på att hon blir bättre placerad än en utav de sista som hon brukar bli! :P

Efter träningen gick jag in och åt och lite sådant! :)
Imorgon är det ju som ni vet ridning för mig igen! :) Då ska Sofia följa med till stallet och hon ska filma mig! :) Jag ska ha troligtvis Minty igen för jag chattade med den där tjejen som jag byte min ridlektion med och då sa hon att hon hade Minty förra gången så jag antar att jag får henne igen! :)
Men nu ska jag vara inne på fb och lite sådant! ;) Så hej då! :)Tjingeling bloggen!

Nu har vi lunchrast! :P Vet inte hur många inlägg jag har med lunchrast egentligen men jag vill fortsätta blogga om lunchrasterna! :P  Tycker ni att jag ska fortsätta med det och vad tycker ni egentligen om alla inlägg med lunchrast?! Jaja...
Första lektionen var Idrott och det var handboll som stog på schemat. Det var rätt kul och det gick väll bra! :) Sedan hade vi Svenska och då kollade vi klart på Romeo och Julia. Jag tycker att den inte var så bra...
Vi skulle ju egentligen kolla klart på filmen på Måndag, men jag blev lite dålig där mot eftermiddagen så jag kände inte för att boka om taxin så att den kom halv fyra istället...
Så jag åkte hem! :P
Efter Svenskan hade vi So och jag och min grupp spelade in den sista scenen så nu är det bara at klippa som återstår! :) Sedan hade vi No och där pratade Johanna om miljförstöring i en timme -.- Vi fick också reda på att efter påsklovet så ska man komma på idéer om hur man ska spela in filmen och så. Vi ska ju göra en film om miljöförstöring också! :P
Sedan var det lucnh och vi fick påskbord idag! :D Det var så gott! :P Man fick ta påskmust också! :) Mums!
När lunchrasten är slut så ska vi ha Matte och sedan Musik! :) Men ja...nu ska jag nog avsluta! Hej då!
Ridlektion 3/4

Häst: Minty
Ridlärare: Mikaela
Övning: Volter
Är jag nöjd med lektionen: Japp! :)
Hur gick det: Bra! :)

Idag fick jag Minty! :) Vi skulle jobba mycket på volter idag! :)
Vi satt upp ute på stallplan och sedan skrittade vi ute en liten stund innan vi gick in till ridhuset. När vi väl var inne i ridhuset så skulle vi ta tyglarna och renodla hästarna. Minty lyssnade ganska bra på hjälperna och det gick hyfsat bra! Sedan jobbade vi de i skritt och trav och efter det skulle vi rida in på volterna. Minty var lite seg då men sedan  kom hon igång! :)
Efter det skulle vi galoppera och vi galopperade väldigt länge! :) Vi skulle byta volt men när vi böt volt så skulle vi sakta av till skrit och sedan när vi kom ut i det andra varvet skulle vi fatta galopp. Minty var ganska lång så jag fick ta tag i henne där men sedan gick det väldigt bra! :)
När vi hade värmt upp hästarna ordentligt så skulle vi ställa hästarna innåt och sedan bytte vi varv och även på det andra varvet gick bra! Sedan skulle vi ställa hästarna utåt på volten så att de skulle titta åt höger. Fick henne ställd, men det var ju lite svårt att ställa Minty utåt när man är van att ställa de innåt. Sedan skulle vi även kräva att de skulle ha böjd hals. Det gick väll hyfsat bra! :)  Efter det bytte vi varv igen och jobbade med utåtstälda hästar och även i det vavet gick det gansbka bra! :)
Jag är mycket nöjd med lektionen! :) Det gick bra idag, hoppas jag får henne igen på Torsdag så jag får jobba henne lite mer! :)


Minty! :)


Lunchrast! :)

Ja, nu har vi lunchrast, men den är snart slut! :P Vi har haft Slöljd och Matte.
På slöjden fortsatte jag på min lappkudde. Vet att jag skrev att den var klar förra gången men jag skrev fel och orkade inte ändra! :P Men jag hann börja sy på den andra sidan så kommer kanske hinna göra klart den nästa gång efter påsklovet eller iallafall näst-nästa! :) Men ja...nu har vi ju lunchrast och jag gör en header men jag ska inte byta förns efter påsklovet typ! :) Förbereder lite bara! :P Men ja...vi ska snart ha Engelska och sedan ska vi ha tråk Sv/En. Jaja, nu måste jag avsluta!
Hej då!


Söta Candy! :) Sura mamman! ;)

För tidigt i skolan!

Jahapp, då har man kommit för tidigt till skolan! Gud vilket kaos det blev! Jag trodde jag började 8.25 när vi började 9.25. Jag ändrade taxin igår så att den skulle komma åtta istället för halv åtta och så ändrade jag till det. Sedan idag så kom inte taxin, jag trodde ju att jag började 8.25 och den kom inte så jag liksom ringde till samtrans igen och frågade vad den var. Sedan kom den efter typ fem min. Jag skulle komma försent och allt! Sedan kom man till skolan och gick till slöjdsalen och så sa jag "förlåt att jag kom försen" till Malin men hon ba: Va? Varför säger du förlåt? Du har ju lektion nu? Du börjar inte förns 9.25. Fan tänkte jag! Jahapp...då har man kommit 40 min förtidigt i skolan. Fast nu är det typ bara 25 min kvar men ändå! Gud vilket kaos det blev! :P Jaja...
Idag ska jag rida! :) Och på Torsdag! :) För jag och en tjej i stallet har bytt våra ridlektioner med varandra för jag kan inte rida nästa tisdag och hon kan inte rida nu på Torsdag så jag måste säga till Mikaela i stallet idag att hon ska rida istället för mig! :) Men ja, ska avsluta nu! :) Hej då!På bar gärning

Nu kollar jag på På bar gärning! :) Det går på sjuan om ni också vill kolla på det! ;) Men nu ska jag gå upp och hämta glass, hörs imorgon! :)Kommentar

Felicia om Tränat kaninerna! :):vTränade du inte Agnes?? :o
Agnes är inte min kanin! :)

Tränat kaninerna! :)

Hej allihopa! Nu har jag tränat kaninerna! :) Jag tränade: Thedor, Candy, Polly, Piggelin och Fluff! :) Så jag trände alla mina kaniner! :) Det gick ganska bra! :) Men Polly var ju lite jobbig! :P Tränade Theodor i krok medel och det gick också rätt bra! Undrar hur det kommer gå på Söndag! :P Men ja, det får gå hur det går! :)
I skolan på Hkkn idag så fick vi reda på att vi skulle ha ett prov vecka 17 på olika rengöringsmedel och livsmedel m.m. Det ska man kunna till på provet, men det är inte förns två veckor efter påsklovet :) Så behöver inte plugga på det nu iallafall! :)
Snart ska vi äta och vi ska äta köttbullar med potatis! :) Sedan ska jag bara ta det lugnt och titta på tv och sådär! :) Idag är det 112 -på liv och död och något annat bra program som jag inte kommer ihåg vad det heter istället för Det okända eftersom det har slutat för i vår, men kommer ju tillbaka i höst! :) Men ja...
Imorgon får vi sovmorgon! :) Det ska bli skönt att få sova ut lite så vi börjar direkt med slöjd! :)
Men ja...nu ska jag avsluta! Hej då!


I skolan! :)

Tjingeling allihopa! Nu är jag i skolan! Vi har haft Mentorstid, Målstuga och Svenska. På Mentorstiden gick vi igenom veckan och så pratade vi om Talangjakten, på Svenskan så kollade vi på en film om Romeo och Julia men vi hann inte se klart på den så vi ska göra det någon annan gång! :) Snart ska vi ha No och sedan Hkk och sedan slutar vi! :) Nu ska jag göra lite andra saker innan vi börjar igen! :) Hej då!


Skola imorgon...

Imorgon är det skola! :( Snart är det påsklov! Det ska bli så skönt och roligt! :) Ska ju göra en massa roliga saker och så! :)
Idag har jag ju bara hoppat med Theodor och så! :) Ja...ska typ gå och lägga mig om en timme ca! :) Har inte så mycket att skriva om så ja...det är nog dags att avsluta! :) Hej då! :)


Haha Theodor med keps, men den bet Molly (Fridas andra kanin) sönder :P

Söndag!

Idag är det ju Söndag! :) Det betyder: om en vecka är det tävling! :D Längtar så mycket! :) Det är ju som ni säkert har läst första utomhustävlingen på länge! :) Theodor ska starta krok medel ny, är faktiskt lite nervös och Frida min kompis kan tävla då så då kommer Maja (Fridas kanin) och Theodor tävla i samma klass! :) Men ja...
Idag ska jag bara liksom chilla! :P Ta ett bad och så! :) Sedan ska jag gå på en långis med klumpidunsen! :) Ska gå i "djungeln" och runt hella tomten och ligga i gräset och gosa med honom! :) Ska filma lite och så! :P Men det kommer inte komma ut några nya filmer på min Youtubekanal för jag har lagt ut så mycket nu! :P Nu får ni vänta med att få se nya filmer förns nästa vecka! :)
Juste, Theodor ska till landet igen i år! :) Han följde med förra året och nu ska han till landet igen! :) Det här året ska vi köpa en bur där också! :) Vi ska göra det typ efter några dagar vi har kommit dit! Ska kolla på blocket så att vi hittar någon bur runtom vårt landställe :) Han ska ju fortfarande bo i stallet (det finns ett stall bredvid huset) fast i en bur! :) Sedan ska jag filma där och göra en film om honom när han är på landet! :) Och hoppa med honom och filma när han hoppar men ja! :) Nu ska jag ut till Theodor hej då! :)


Sötnosen! :) <33333

RSS 2.0