Februari imorgon!

Nu är det kväll och jag kollar på 112 på liv och död och imogon är det redan Februari ! :) Tänk att ett nytt år har börjat...det känns verkligen som om  det inte är sant! :P Det känns som om det är 2011:a fortfarande! :P Men jaja, man får väll vänja sig? Snart blir det väll 2013 när tiden går såhär fort...Tror ni jorden kommer gå under i oktober som alla säger? Det tror verkligen inte jag!

Ridit! :)

Häst: Daisy
Ridlärare: Mickaela
Övning: Dressyr
Är jag nöjd med lektionen: Ja :)
Hur gick det: Jättebra :)

Hej allihopa! :) Nu har jag kommit hem från ridningen! Det gick väldigt bra idag! :) Synd att Sofia inte kunde filma men jaja! :P Jag kom ganska tidigt till stallet och då gick jag runt lite med mobilen och sedan gick jag som tur var till Daisy för att klappa henne och då såg jag att hon inte var sadlad! Det var verkligen tyur att jag kollade henne för annars skulle det bli en gång som det blev med Snowberry.
På uppvärmingen skulle vi som vanlgt renodla hästarna med våra halter. Sedan fick vi galoppera jättemycket på en volt och speciellt på ena varvet men inte i andra. Sedan skulle man också ställa hästarna så mycket som möjligt Jag fick Daisy jättefint ställd, men hon är ju enkel. Men ändå! :)
Mikaela hade ritat en cirkel med foten och den skulle man rida så nära så möjligt. Man fick inte tappa hästarna så att rumporna far ut från spåret eller bringan gå in mot mitten. Man skulle ha kontroll och ställa hästarna samtidigt. Det var riktigt kul! Nu ska jag som vanligt bada! Skriver kanske mer ikväll! :)Kommit hem!

Nu har jag kommit hem från skolan. Missade en buss från sickla station för det var så fult på 414 och det tog ju nästan dubbelt så lång tid. Har precis kommit hem och klockan är tjugo över fyra! :P Men jag kommer ju hinna till ridningen som jag trodde jag inte skulle göra! :P Men har inte hunnit och hoppa med kaninerna, får ta det imorgon! :)
Nu ska jag gå upp och äta Lasagne sedan ska jag åka! Hej då! :)


Mums! :D

Lunchrast! :)

Tjingeling! Nu har vi lunchrast och jag bloggar! :) Sofia är ute en stund men jag ville inte det utan vara inne istället! ;) Vi har haft Svenska, slöjd o matte och om typ tio minuter börjar Engelska och Sv/En. Så tråkigt...jaja sedan slutar vi iallafall! :)
När jag kommer hem så ska jag hoppa med kaninerna (orkade inte göra det igår) och plugga en aning på närings...blabla...provet och sedan kanske jag hinner träffa hunden vi ska börja ta hand om redan imorgon! :)  Jag får se, annars får jag ju träffa den imorogon! :) Sedan ska jag iväg för att rida! :) Sofia kan inte följa med den här gången för hon skulle ha något möte med Petri! :(Nu ska jag kolla på youtube och sådär, hej då! :)

Slöjd! :)

Hej allihopa! Nu sitter jag i slöjdsalen och vi börjar typ nu! :) Men Malin (vår slöjdlärare) har inte kommit än. Vi hörs på lunchasten! ;)


Godmorgon :)

Hej allihopa! Nu är man i skolan igen då! :) Alla har kommit och jag sitter vid skåpen och bloggar! ;) Vi börjar nu så jag måste avsluta! :) Hej då!Jag älskar dig Piggelin! :)

precis :)

Frida om kommentar:
Ja, jag har precis som många andra mina kaniner i en vanlig utebur. Ungefär i en som du har fluff i Emelie. Det man får tänka på när det är kallt e att köpa mkt halm o lägga i buren. Sen så får kaninerna vinterpäls under vintern o klarar med rätt skötsel att bo ute året om! ;)
Precis :)

kommentar

Anonym om Svar på kommentar:
stor grej att bråka om!! men ja, har du dina kaniner utomhus :OOO det är ju iskallt ute???
Ja, men de bor i en  bod. Det är väldigt många som har så. Frida min kompis har sina kaniner vanligt i en bur! De klarar sig bara de får fri tillgång till vatten, mycket hö och pellets! :)

Brrr! :P

Nu är det ganska kallt ute! Ungfär -12 grader! Kaninernas vattenflaskorna fryser hela tiden och man måste byta och fylla på med vatten jämnt och ständigt nästan. Ibland måste man komma med skålar också men de fryser ju också tillslut! Jaja, det här får man stå ut med! Är iallafall jätteglad över att vintern har kommit! :P
Nu har jag kommit hem från skolan och ska typ läsa lite på Närings och träningsporvet! :)

Det är ännu en ny hund som har ringt om vi var intresserade att ta hand om den fyra dagar i veckan! Såklart! ;) Det var en Spets och säckert jättesöt! Hon med den Amerikanska Cockerspaniel hanen har inte hört av sig men jag struntar i det! Nu har vi hundar så att det räcker ett tag! :P


Det är typ en sådan, hej då! :)

Svar på kommentar

Anonym om Konstig dröm! :P:
Vad bråkade du oh sofia om? Snälla berätta!!

Vi skulle göra ett arbete och då sa Sofia att vi kunde ta från hennes. För on hade redan hittat en byggnad och det var mitt fel och jag som startade bråket för jag började leta efter informaton när hon redan hade det! :P


Tjingeling! :)

Nu är det lucnhast! Och ni vet vad jag gör! ;) Iallafall...när jag kommer hem så ska jag vara ute med kaninerna och sedan ska jag spela blockflöjt! Ni vet ju typ hur vare dag ser ut för mig...hehe! :P
Men gud vad jag längtar till...inte till tävlingen! ;) Utan till att vi ska para Polly! Hon fyller år dagen efter jag fyller år. Alltså den 16 april! Och då får vi para henne eftersom man får para henne tidigast då! :)
Snart ska vi ha hemkunskap och sedan slutar vi tjugo över två! Så skönt! :)Nu har jag föresten fixat såhär snyggt på fönstergjeren istället för vanligt grått! :)Snyggt va?! Om ni vill okså ha såhä rsnyggt så ska ni klicka på den här länken: http://www.getpersonas.com/en-US/ men det går bara på mac typ! Men jaja, snart börjar hemkunskapen så hej då! :)

Jahapp...

Skola igen då! Så tråkigt. Nu sitter jag i det lilla rummet och Sofia ska förhöra mig på Kemin. Jag ska ju göra omprov...men det här ska vekrigen inte hända igen! Ska bli minst godkänd på varenda prov nu har jag bestämt mig! Det är inte So prov utan man ska få skriva ett dokument på So letionerna så man behöver inte direkt plugga till det och då ska man skriva om varje religion och vad man tycker är fel och rätt med den religionen osv. Och det var typ jätteenkelt, eller ja, jätteenkelt och jätteenkelt. Det var inte så svårt att få A iallafall för man behövde bara ha många förklaringar och åsikter! Men jag blir ju såklart jättenöjd om jag får åtminstone C! :) men ja...Hoppas den här veckan går lika fort som den andra! Jag längtar så mycket till helgen för då är det  bara en vecka kvar till nästa tävling och det har föresten kommit upp ännu mer tävlingar nu på forumet! :) Så kul! :)
Nu ska Sofia förhöra mig, hej då! :)


Theodor i Hälsinge kaninhopparklubb!

Hej allihopa! :) Att jag inte har tänkt på det här förut! Jag kan ju tävla Theodor i Hälsinge kaninhopparklubb när jag och min familj åker till vårt landställe varje sommar! :P Så det ska jag göra! :) Fast då ska jag bara ta med mig Theodor! :) Hehe...så kul! :P Hej då! :) Hörs imorgn! :)


Bulldog och Ponnyakuten! :)

Tjing! :) Snart börjar Bulldog och sedan Ponnyakuten och jag sitter och äter ostbågar! :P Men nu ska man hämta saft ifall man blir töstig sedan! ;) Hej då! :)


Hehe...vet att det står säsong 1 där, men hittade ingen annan bra bild! :P

Mondag imorgon! :(

Hej allihopa! Imorgon är det Mondag igen då! :( Tråkigt...vill fortsätta vara ledig! Idag har jag bara hoppat med kaninerna som vanlig, alla andra har väll haft det så kul på tävlingen medans jag har fått hoppa på tomten själv!
Men jaja, två väckor går ju fort! Det är ju en tävling den 12:e Februari och den 24:e! :) Så kul! Ska ju tävla båda! :)
Snart ska vi äta och kolla på Bulldog och Ponnyakuten.
På Tisdag är det ju ridning som vanligt och då är det förberedande hoppning! :P Undrar vilken jag får, hoppas Snowberry! Det var så länge sedan jag hoppade henne! :) Men ja! Vi hörs väll! Hej då! :)


Varit ute och fotat! :)

Hej allihopa! :) Nu har jag varit ute och fotat! :) Eller ja för ett tag sedan, kanske en timme eller något! :) Fick jättefina bilder! :)
För en stund sedan kom Selda, hunden vi ska börja ta hand om istället för Zidd! :)  Så vi fikade och pratade med de som ägde henne! :) Hon var jättesöt! :) Vi ska börja börja ta hand om henne i mitten av Februari! :)
Det är ännu en som har mejlat om vi var intresserad att ta hand om en annan Amerikansk Cockerspaniel hane oh det var vi ju såklart! :) Så nu har vi två hundar att ta hand om! :)
Men nu kommer det lite fina bilder som jag fotade! :)Vad tycer ni? :) Hej då! :)

Konstig dröm! :P

Hej allihopa! Nu har jag precis vaknat, eller för typ en kvart sedan! :P Nu sitter jag med datan och bloggar och så! Sedan ska jag ut till kaninerna och hoppa med dem! :)
Inatt drömde jag en jättekonstig dröm...asså det konstiga var att jag tänkte innan jag skulle sova såhär: tänk om jag drömmer att jag och Sofia bråkar typ. Vi bråkade för ett tag sedan på rikigt. Asså jag och Sofia! :P Så det drömde jag...men det konstiga var att jag drömde att vi var i stallet och sedan skulle vi ha ridlektion men vi kom försent. Antaglien för att jag hade berättat för Sofia att vi gjorde det en gång på riktigt och ja det var jättekonstigt! :P
Hehe...men ja! :) Nu ska jag göra lite annat, typ plugga och så! Hej då! :)


Sofia! :)

Ut till kaninerna snart! :)

Hej allihopa! :) Nu sitter jag och kolllar på tv och snaskar på godis och ostbågar! Snart ska vi ut till kaninrna för att kolla om vattenflaksorna har fryst och det har de ju säkert...så får väll byta vatten. På ett sätt är det lite jobbigt med vintern för då måste man ju byta vattnet på kaninernas vattenflaskor! Men jaja, det får man räkna med! :) Hej då! :)


Vi har vattenflaskor i olika färger till varje kanin! Men en del har ju vita! :)

Sickla!

Nu har man kommit hem från Sickla! :) Vi har inte shopat eller så men vi köpte bara en hö på djuraffären och sedan åt vi ju somsagt på en Thai restaurang! Sedan stannade vi på konsum på hemvägen och köpe ostbågar, chips, godis och läsk! Men ja! :)
Det blev tre filmer istället som ni kanske ser på min youtubekanal, hittade en låt som var bra så ville göra en film om Theodor med den låte också! Men nu får det räcka på ett tag! Iallafall en eller två månader tills jag lägger upp någon ny!
Hej då! :)Varit ute med Theodor! :)

Hej allihopa! Nyss åt jag kebab med pomfrites till lunch. Beställde det från en pizzeria! :) Innan dess så var jag ute och hoppade med Theodor, gick även en promenad med honom och så fick han komma ut i hagen! :)
Idag ska jag göra två fiilmer. En proffisig eller ja ni vet en som jag brukar lägga ut! :P Och en bildspelsfilm tänkte jag! :) Så det ska jag göra innan vi åker in till Sickla! :) Så hej då! :)Vet ni?!

För några dagar sedan så la jag ut på blocket att det finns dagmatte i älta! Och då ringde det en tjej i går på den annonsen och sa att vi kunde ta hand om en hund som heter Selda! Hon är jättesöt! :) Gud vad bra! :)
Här kommer bild på henne! :P


Söt vah?! :)

Digitalkameror! :)

Hej allihopa! :) Nu är det lördag! :) Har ju skrivit vad vi ska göra idag redan så orkar inte  ta upp det igen! :P Just nu kollar jag på olika kameror! Ska ju få en ny när jag fyller år! :) Herregud, i år fyller jag år 15 år! :P Och sedan 16, och sedan 17...nej! :P
Iallafall...jag ska välja någon av dem här:

Vilken tycker ni?! :)

Ätit Tacos! :)

Hej allihopa! :) Just nu sitter jag och äter sockerkakan som jag och Sofia gjorde i Onsdags. Vi har nyss ätit Tacos! :) Jag ska nog plugga imorgon istället! :) Tycker jag känner mig ganska säker på allt! Skönt! :)
Idag ska vi kolla på Wildkids och ha Fredagmys! :)  Imorgon ska vi åka in till Sickla och köpa hö till kaninerna och sedan ska vi äta på en Thai restaurang! :) Aja, har inte så mycker mer och skriva! Så hej då! :)


Sockerkakan som jag och Sofia bakade i Onsdags! :)


Hej då! :)

Äntligen helg! :)

Nu är det äntligen Fredag och Helg! :) Jag håller på och kollar lite på youtube och sådär...jag ska också överföra alla blder jag och Sofia tog i Tisdags när Theodor hopppade innan ridningen! :) Sedan ska jag plugga igen. Men idag ska vi ju äta Tacos som vanligt och sådär! Hej då! :)


Så skönt!

Trodde att inte vanliga inloggningssidan skulle komma tillbaka! Men de håller på och fixar något, men efter helgen igen kommer den vanliga bogg.se tillbaka! :) Så skönt! :)
Såhär ser det ut just nu när man loggar in... :P


Tjingeling!

Nu har vi haft idrott och vi hade styrketräning! Det gick ganska bra för mig! :) Nu ska vi ha So och sedan lunch och No och sedan slutar vi! :) Så himla skönt! :) Vi ska som vanligt äta tacos och så! :) Ja...har ni märkt att blogg.se har bytt inloggningssak?! Gud vad jobbigt! Jag vill ha den gamla, hoppas man kan ändra den så att man får den gamla istället! :/ Jaja, hej då! :)


Pluggat klart! :)

Nu har jag pluggat klart för idag!: ) Så skönt! :) Men ska jpluggga vidare imorgon! :) Men jaja! :) Nu koller jag på Sveriges värsta bilförare! Det är reklam nu! :/ Hej då! :)

Ätit semla! :)

Hejsan allihopsa! :) Nu har jag ätit middag. Det blev Gulash soppa (stavning?) och Pannkakor med grädde och sylt! :) Det var jättegott! :) Nu ska man fortsätta med plugget då...är snart klar med Religionerna. Sedan måste jag börja med närings och träningssaken och sedan är det ju kemi som gäller! :) Efter att jag har pluggat så ska jag kolla på Halv åtta hos mig och Sveriges värsta bilförare! :)
Hörs senare ikväll eller imorgon! :)


Helg snart! :D

Snart är det äntligen helg, imorgon är det redan Fredag! Jag har nyss kommit hem och ska plugga So och No! :) Det gå bra med So plugget! :).Har kommit igång med det tack vare att vi fick plugga och börja på det på Målstugan! :) Petri sa vad man skulle göra ör att nå högre betyg och då kom jag igång! Det var bra! :) Så nu vet jag vad jag ska göra. Jag ska plocka ut det viktigaste från alla religioner, gröa likheter och skillnader m.m . Då kommer jag få D eller C om jag bara kommer ihåg! :) För jag vill verkligen inte få E igen! Och sedan får man ju fusklapp, så det kommer nog gå rätt så bra! :) Sedan ska jag plugga No sist. Ska göra klart So plugget och skriva så jag har klart så jag bara kan träna på det sdan! Så det inte bli så mycket plugg veckan innan liksom på det. Sedan ska jag ta kemin. Men ja...jag kan nog rätt mycket på kemin, men jag måste ju läsa annat och svara på testa dig självfrågorna annars också så jag inte sitter där och har glömt bort hälften igen! :P
Men ja! Hej då! :)


Ja...

Visste inte vad jag skulle döpa rubrikren till. Kan inte döpa varenda rubrik til lunchrast för att vi har det... :P Men nu har vi i allafall det och jag och Sofia ska göra en header till Sofia! :) Sofia håller på och väljer bilder! :) Sedan ska hon göra headern och jag ska hjälpa henne att sätta in den! Men jaja! :) Hej då! :)


En fin bild som Sofia har tagit! :)

Bild snart! :)

Hej allihopa! Nu sitter jag i det lilla rummet och gör Matte. Vi har haft Sv/En och Matte. På Sv/En kollade Petri igenom min text om alligatorer, och jag hade visst gjort lite fel här och där. Så var tvungen och skriva rätt ord m.m! :) Sedan nu har vi ju matte. Vi ska snart ha mentorstid och sedan är det bild!: :) Det ska bli så kul! :) Men ja...måste fortsätta  nu...hej då! :)


Skolan

Tjingeling! Nu är jag i skolan och vänta på att Petri ska komma och låsa upp dörren så att man kan sitta i klassrummet istället för här vid skåpen. Sofia kommer väll också snart! :) Men ja...åhå, önskar att jag kunde tävla ,jag som hoppades så mycket! Det skulle vekligen vara kul att få komma ut och tävla igen, men, nej, nej...då kan ju inte sina kompsiar då. Tänk om det blir såhär hela tiden? Att Frida eller Johanna inte kan? Vad tråkigt att bara tävla med Sofia då! :P Men jaja! :) Nu ska jag jag göra lite andra saker! Hej då !:)


Nu börjar vi och Sofia har kommit! :P Hej då! :)

Ok :)

Anonym om Ingen förberedande hoppning alls! :P:
Globus är jättebra att hoppa om du inte ens vet om han kan hoppa eller inte ska du inte säga nåt men han är superbra att hoppa!

Okej, tycker han bara är lite jobbg :)

Pluggat klart! :)

Hej allihopa! :) Nu har jag pluggat klart! :) Eller ja...inte So provet, men det kan jag ta imorgon! Orkar inte just nu! :P Tycker jag har koncenterat mig nog vid det här tillfället. Det är ju läggdags om ca 45 min och orkar bara inte mer. Men kanske kan försöka! Ajja! Jag har iallafall skrivit ner vad jag hade blandat ihop på No provet och tränat på Närings och Träningsprovet. Tror jag redan kommer ihåg lite, så det känns ganska säkert iallfall! :) Men måste ju såklart fortsätta och plugga på det imorgon och så! :) Ska somsagt börja på So provet då också! :) Men iallafall...
Vet ni? När jag skulle gå ut och ge kaninerna mat på morgonenen så ramlade det ner något på golvet i garaget. Jag tänkte: är det någon där inne eller. Nej det kan det ju inte vara, dörren är ju låst. Det kändes lite sådär läskigt! :P Det ramlade nämligen ner precis när jag gick förbi där! Så...ja!
Det blir ingen tävling för mig på Söndag! :( Frida kan inte för hon har fotbollscup, Sofia kan inte för att vi har ju ganska mycket prov. Själv tycker jag verkligen inte hon har mycket för So provet är ju inte förns veckan innan prao och Närings och träningsprovet är ju veckan innan det povet så ja...men hon får välja! och Johanna kan inte för att hon ska tävla med sin häst...
Jag blev så glad när det hade kommit upp på forumet att det skulle vara tävling i allafal och jag anmälde mig och allting...men ja...det är ju tävling om två veckor igen och det går ju fort det! :D Imorgon är det redan Torsdag! Tänk vad tiden går egentligen!... :P
Nej, nu får jag ta och avsluta! Hej då! :)


Klumbiduns som skulle ta sin andra pinne i rak lätt! :P

Kommit hem från Sofia! :)

Hej allihopa! :) Nu har jag kommit hem från Sofia! :) Jag ska nu börja med prov... :P Känns ju lite sådär...ska träna inför omprovet och sedan ska jag även läsa och göra  sammanfattningar. Och seda är det närings och träningsprov man måste titta på...och sedan ska ja även titta lite på So provet! Som inte är om två veckor, men det är bäst och börja i tid! ;) Har lärt mig nu hur man ska göra! :P Man ska ju börja tididgt och träna in det så det sitter tills provet kommer! Och läsa lite varje dag...så det ska jag börja me. Då har jag nog chansen att få bättre betyg! :)
Men nu ska jag börja!...suck. :PDet var en som kommenterade...

Att jag inte kunde rida. Men Globus är faktiskt väldigt skumpig så ibland kan man inte bara sätt sig ner djupt. Jag vet att jag skulle ha dragit in honom att han skulle gå saktare innan jag fattade och sitta, men det gick av bara farten så jag tänkte inte på det! :P Så jag kan visst rida! Om man vet vad man gjorde för fel så kan man rida!

Dags och baka! :D

Hej allihopa! Nu ska vi baka! :) Vi har precis kommit hem till Sofias pappa. Först gick vi till Sofias mamma från busshållplatsen men och hämtade en riktig sockerkaka form! :) Så nu är det dags och baka då! :)
Hej då! :)


Kollar på Recept :)

Hej allihopa!
Nu har vi lunchrast och jag och Sofia kollar på sockerkakarecept eftersom vi ska baka hemma hos Sofia idag! :) Det ska bli jättekul! :) Vi ska ju såklart också plugga och även hoppa med Fluffen! :) Längtar dit så mycket, innan vi slutar ska vi ha Matte och Musik! Jag gillar inte Musik....asså det är såklart kul och sådär, men lektionen är så uttråkande, förut fick vi inte sjunga alls och det får vi göra nu eftersom vi har fått en ny lärare. Det är väll kul tycker ni...men det tyckker inte jag.  Kul att bara sitta där på en stol med ett papper i handen och sjunga och skämma ut sig? Tycker inte det är roligt med Musik i skolan över huvud taget! Jag sjunger inte så där jättebra...heller. Alice i min klass sjunger så himla bra och hon har till och med gjort egna låtar!
Nu ska vi kolla vidare på recept så hej då! :)


Tävling i helgen i allafall! :D

Det blir tävling i helgen i alla fall! :D Klubben visste verkligen om de kunde ha en tvling eftersom det strulades med Berga om vi fick vara där eller inte. Men nu kunde vi visst få tävla där i allafall! :P Det ska verkligen bli jättekul att få komma ut och tävla igen! :) Längtar så himla mycket! :D Jag ska ju tävla med alla kaniner som jag har igen! Piggelin, Fluff Candy, Theodor och Polly. För första gången dessutom! :) Undrar hur det kommer gå...hoppas hon nte blir allt för virrig och tar fel väg eller så! :P Men ja! :)
Nu har vi haft Idrott, Svenska och So. Vi väntar på att Non ska börja. Vi har typ tre prov, fast inte på samma vecka. Men jag ska ju göra omprov i Non på Mondagen och om två veckor har vi Idrott prov! Och sedan veckan innan prao ska vi ha ett So prov! :) Nu börjar Non hej då! :) Vi ska göra egna hus...förklarar mer sedan! ;)


Ingen förberedande hoppning alls! :P

Hehe...trodde att det var förebereande hoppning men har lärt mig nu att mellanponnyerna alltid har föreberedande veckan efter, typ! :P Så ja! :) Eller det kanske inte bara är vi utan storhästarna också! Men skitsamma! :P
Jag har ju vant mig så mycket att vi byter hästar efter två ggr eftersom vi gjore det på småponny och glömmer även bort det ibland så jag blev så besviken när det stog att jag skulle ha Globus igen! :P Nej! Tänkte jag...inte Globus på hoppning! (var ju tvärssäker att vi skulle ha förberedande hoppning) så jag frågade Michaella om jag fick byta till Snowberry där efter teorin! :P Men sedan sa ju hon att vi skulle ha freberande hoppning nästa vecka och då byter vi hästar! Aha! Tänkte jag...ajja, struntsamma!
Dagens övning var att man skulle skritta och sedan så småningom trava slalom igenom konerna och sedan skulle man gå så nära som möjligt vid två bommar! Vi började med att renodla hästarna med våra vanliga halter och sedan galoppera och det gick ju som vanligt sådär på Globus. Han kunde inte fatta galopp, men det är ju mitt fel också för det går inte bara att sitta ner djupt i sadelnn ibland! Det låter  kanske väldigt konstigt, men det gick bara inte! :P Jag försökte och försöte och tillslut fattade han gallopp några steg men det var inte mycket! :P Sedan på andra varvet så sa Michaella att jag skulle vända över för Globus gillade inte färgerna som Daisy hade? Jag hörde inte riktigt vad hon sa eftersom jag var så koncentrerad på det jag skulle göra, men jag vände över och då stannade ju han och barsnlade sig lite men jag la till spöt två ggr och då gick det. Sedan gick det ganska bra och även på övingen också! :)
Nu ska jag som vanligt bada, sedan kolla på 112 på liv och död om det ens är det (det var ju handboll istället igår, så kanske inte) som vanligt och så! Så vi hörs imorgon! :)


Bushäst! :P Fast du är söt ändå! :)

Svar på tal

felicia om Lunchrast! :):
hej! skulle inte du kunna göra ett videoinlägg snart? snälla?
(btw älskar din blogg) <3
Hej...nej tyvärr. Gör inga videoinlägg! :P Vad bra att du gillar min blogg! :)

Förberedande hoppning idag! :)

Hej allihopa! Nu har jag och Sofia hoppa me kaninerna! :) Sofia har filmat och fotat kaninerna när de hoppar som vanligt och jag hoppade ju med de! ;) Snart ska vi gå upp och äta, vet inte vad det blir...ajja! Sedan ska jag och Sofia iväg till stallet och idag är det förberedande hoppning som gäller på schemat! Läste en blogg hur lektionen skulle vara och man skulle liksom galoppera i en volt över bommar och det ska bli kul! Hehe...veta före! :P Jaja, det får gå! :) Det får inte alltid bli en överraskning! ;) Så det är hoppning nästa vecka! Undrar vilken häst jag får?!
Nu ska jag äta! Hörs efter ridningen! Bye!


Lunchrast! :)

Nu har vi lunchrast! Så skönt! :) Jag och Sofia sitter och bloggar! :P Vi har haft Svenska, Slöjd, Matte och lunch! :) På Svenska gjorde vi klar våra collage om arkitektur och på Slöjden gjorde jag klart provpappret och på Matten gick det ganska bra. Nu sitter man här och väntar på att Engelskan ska börja och då måste jag  föra ner min bärettelse om alligatorer på ett papper eftersom jag har skrivit på dator och sedan vet jag inte vad vi ska göra på Sv/En, hatar det så mycket...man sitter bara där rätt upp och ner på en stol och längtar till att timmen har gått och sedan lyssnar man lite på Petri och sedan ska man läsa ur en Engelska bok och  skriva lite och sedan...ja typ så är det! Så tråkigt! Men ibland är det kul när det är lekar...men det är inte så ofta så ja...
När skolan är slut så ska jag och Sofia ta bussen, eller rättare sagt bussarna hem (måste ju byta buss tre ggr) och hoppa med kaninerna! :)

Nu börjar Engelskan om en minut så jag måste ta och avsluta! Hej då! :) Hörs när vi kommer hem! :)

Slöjd! :)

Hej allihopa! Nu har vi haft slöjd och man har fått göra ettt provpapper och jag är klar nu! :) Så här kommer bild! :)


Hehe...hej då! :)

Rubrik

Hehe...visste inte vad jag skulle döpa rubriken till. Men nu sitter jag här i skolan och vi börjar om en minut. Min dator dör snart för jag har bara en minut kvar på batteriet! Så jag får gå och ladda sedan! :) Men ja...jag har inte så mycket att skriva om så hej då! :)
Föresten...har tagit bort smilisarna. Skönt? :)


Blev så sugen på semla! Ska nog köpa det i morgon! :)

Fick en kommentar! :)

Felicia<3333 om Har tråkigt...:
Ganska störande faktiskt, om jag ska vara ärlig

Okej! :) Då ska jag ta bort de! :)

Har tråkigt...

Nu har ja tråkigt! Har precis gjort en film så kan inte lika gärna göra en ny. Ska bara lägga upp när jag tränar Theodor en gång och Piggelin...sedan får det räcka på ett tag! :) I allafall till tävlingen! Så inga mer filmer innan tävingen kommer komma ut! Och det verkar det inte bli av med heller: tävlingen alltså. Klubben har inte fått någon lokal än...Berga och Blåkulla har svarat nej och vi har typ inte fått svar från Smedby än. Så kubben vet nt riktigt om de kommer ha någon tävling då!... :P Då får man vänta ända tills Februari! :( Men det skulle vekrligen vara kul om tävlingen blir av, men det blir det väll inte...

Har funderat över en sak...ska nog ta bort smilisarna. De är fula och störande. Mer än utan faktiskt! Så det ska jag nog göra...eller vad säger ni?! Tkr ni de é störande eller? :)
Hej då!

Prao plats m.m! :)

Hej! :) Nu har jag kommit hem! Sofia åkte ju hem tidigare men jag gick med Klara, Cornelia, Elin och Lovisa och så på lunchen! :) Det var jättekul! :) När vi skulle ha HK så särade på oss och jag och Lovisa gjort dessert medans Klara och Elin gjorde Pizza. Men Cornelia vill så gärna göra shnitzlar (stavnig) istället! :P Så hon fick göra själv! :P Men jag och Lovisa gjode äppelpaj och den blev jättegod! :) Allt blev jättegott! :)
Just nu så fösöker vi fixa Prao plats! Jag har fixat på tyresö djuraffär, där hjälper man till attt städa burar och ta emot kunder som vill köpa kaniner och så! :) Men vi har också fixat på hunddagis! :) Så jag får se vilken jag väljer! :) Men ja! Snart ska jag äta och sedan ska jag spela blockflöjt! :)
Hej då! :)


Hopptävlingar! :D

Nu ska jag anmäla mig till hopptävlingar den 11/3 och den 25/3. Det kommer ju säcker krocka med någon kanintävling. Men man kan ju avanmäla sig då! :) Så man liksom är uppskriven iallafall! :) Så vi får se hr det blir! Ska nog önska såhär:

1.Daisy


2. Skrållan


3. Cafe

Så om det krockar med någon kanintävling så är det bara att avanmäla sig! Men ska göra anmälnngsblanketten nu! :)
Hej då! :)

I skolan!

Hej allihopa! Nu är det mondag igen och jag sitter i skolan! Vi skriver om arkitekur, Frida (vår svenskalärare) har delat in oss i grupper och så ska vi göra kollage om det.
Sofia har åkt och vaccinerat sg! :( Sedan ska hon typ äta lunch där och så, så hon kommer inte tillbaka sedan! :( men imorgon blir det som vanligt igen! :) Jag längtar tills den här dagen är sut. När jag kommer hem är det blockflöjt och efter det ska jag nog handla något gott eftersom jag har ganska mycket pengar i plonbkoken! :)  Så jag ska handla typ ett wienerbröd eller selmor till mig och Sarah! :) Men ja! Sedan ska jag titta på halv åtta hos mig och 112 på liv och död! :)
I morgon är det ridning och Sofia ska somsagt följa med! Det ska bli så himla kul! :) Jag ängtar så mycket, undrar vilken häst jag får. Jag hoppas att jag får Picco, Dingo eller Daisy! :) Det känns som om jag kommer få någon av dem för att jag inte har ridit Dingo och Picco och det var jättelängesedan jag hade Daiysy! :) Så det känns som om jag kommer få någon av dem, men man får vänta och se! ;)
I klassrummet fick jag reda av Petri att jag inte blev godkänd på det här No provet heller! Gud vad irriterad jag blir! Vad gör jag för fel?! Ajja, jag får ta nya tag och jag tänker verkligen bli godkänd på nästa så det inte blir som förra gången!
Vi har inga läxor och det är så skönt. Eller jo en, det där närings och tränigsprovet, men det är typ om två veckor. Det skulle vara vecka 8:a så jag behöver inte börja på det nu. Men det är ju bra om man läser lite varenda dag! :)
Nu har vi rast så jag ska fortsätta på filmen jag håller på och gör om Theodor!  hej då! ;)


Fixelifix! :)

Nu har jag gjort en ny header! :) Vad tycks? Snart ska jag gå uppt och lägga mig...det är ju skola imorgon! :)
Men nu kommer det bilder som jag fotade idag! :)
Det var lite bilder det! :) Nu ska jag gå upp och lägga mig! :) Hej då!

Snöat! :)

Hej allihopa! :)
Idag har jag varit ute jättemycket. Först var jag ute med Isabelle och Sarah. Jag fotade och filmade. Sedan hoppade jag med Theodor. Tänkte hoppa med Polly men då skulle vi visst till djuraffären så jag kunde väll göra det senare. Vi åkte till djuraffären, där var det också slut på hö eller ja, det var slut på de stora säckarna så fick ta flera små! Det såg inte så värst bra ut och man får säga det! :P Sedan tog jag det som fanns kvar av pelletsen och sedan köpte vi en y rengörgingsspade. Våran har ju försvunnit. När vi sedan kom vi hem så gjorde jag, Sarah och Isabelle rent till kaninerna.
Idag har det snöat jättemycket! :) Hoppas det snöar mer :) Det är ju två dec så jag är nöjd med det här om det inte snöar mer! :) men nog om snö nu! ;) Jag var nyss ute och fotade! Jag fick jättefina bilder på snön! Jag fotade blommor och så, men det är ju så mörkt nu så fotade bara en rabatt som ligger vid dörren typ...den är fin så fick lite fina bilder på den! :P  Jag ska fota mera inne och sådär sedan, lite vattenbilder! ;)
I morgon är det skola...jag vill vara ledig! Längtar så mycket till sporlovet! Då ska vi nog hitta på någonting! Jag längtar också till alla vårtävlingar men det har jag sagt ett antal ggr nu! ;)
På Tisdag ska Sofia följa med mig på ridningen! Det ska bli jättekul! :) Längtar dit så mkt! :)
Nu ska jag gå upp och äta så jag får lägga ut bilderna senar under kvällen! ;)Tjingeling!

För en timme sedan vaknade jag och då såg jag att det hade snöat jättemycket, eller ja, jättemycket occh jättemycket. Några cm till iallafall! :) Jag blev så glad! :)
Nu sitter man här och kollar på alla bilder och filmer som jag fotade och filmade när jag var liten! :P Hehe...skrattar ihjäl mig... :P
Jag sitter vid pappas dator om ni undrar och snart ska jag gå ut till kanierna och ge dem mat och kolla vattnet. Ja...vattenflaksorna fryser ju nu så man måste tömma dem varje dag och sedan fylla på med ljummet vatten. Lite jobbigt, mnen så äre! ;) Jag ska också fotaa när jag går ut, så bilder kommer sen! :)
Vi ska åka till djurraffären och köpa två stora säckar med hö och en spån till för vi ska göra rent idag också, brukar ju göra det varenda helg! :) Sedan ska vi åka tillMacDoald´s! :) Efter det ska jag nog hoppa med Pollly och sådär, men nu ska jag titta vidare på alla bilder och filmer jag gjorde när jag och Sarah var små! :P Men ja, hej då! :)


Baka! :)

Hej allihopa!
Nu ska vi baka både kladdkakemuffins och kladdkaka vlket ska bli väldigt gott! :) Nu måste jag gå! Puss och kram skumbanan! ;)


Hö!

Idag skulle jag åka och köpa hö till kaninerna på konsum. Jag trodde verligen dem hade fått in det men nej det hade dem inte! :( Det är typ slut överallt, så vi har typ slut med hö eller ja det finns ju kvar men vi måste verkligen köpa imorgon, på en djuraffär! Det är väll slut på leveranser i älta?


Godmorgon!

Hej allihopa! Nu har jag precis vaknt, eller ja för en kvart sedan. Först var jag och letade den där förbaskade kabeln som jag inte hittade på typ fem min. Men nu har jag hittat den och importerar alla 130 bilder! :P Men det är ju filmer också! :) Men jaja...idag ska jag inte göra så mycket! :) Vi ska kolla på Harry Potter idag istället, för vi hann inte det igår! :P Fast jag vill kolla på Harry Potter and The Deatly Hallows part 1. Den är mycket bättre än den första! :P Liksom okej..den första....hehe. Jaja! :) Nu ska jag göra lite andra saker så heiido! :)


Godnatt :)

Nu ska jag gå och lägga mig :) Ska  gå upp och borsta tänderna :)
Men ville bara berätta att jag har 63 besökare! :P Asså förlåt att jag tjatar och tjatar om hur många besökare jag har men jag är bara så glad! Herregud! Men jag bryr mig egentligen inte...jag är verkligen nöjd me dem jag har! Jag kan inte fatta att jag har så många! Men nu ska jag nog vara tyst om det här! :) Men ja..:) vi hörs imorgon! :)


Tack allihopa! :D


Beställa pizza snart! :)

Hej allihopa!  För ungefär 45 min sedan så kom jag hem. Då hoppade jag med kaninerna och tränade faktiskt lite medelsvår med Theodor och det gick faktist jättebra! :) Han gillar verkligen att hoppa högre hinder och han går mycket mera frammåt då så jag längtar verkligen tills han går upp till medel som han kan göra den 28 onde Januari! :D Men jag behöver träna ganska mycket för jag har inte gjort det! :P
Om en stund ska vi ringa och beställa pizza, det ska bli så gott! :) Jag kommer nog ta en Hawaii Pizza! :D Sedan ska vi ju kolla på Harry Potter, men det har jag sagt typ tusen gånger...:P Men ja! :) Nu ska jag ta och avsluta så hej då! :)


Mums! :D

Lunchrast! :)

Nu har vi lunchrast! Jag hade tänkt att köpa en kladdkaka eller något annat gott som dem sålde här, men det hann jag ju inte för vi sitter altlid så länge på lunchen. Suck, blev lite besviken när jag kom från matsalen och såg att allt var slut! Hoppas vekrligen dem säljer någon annan gång! Efter rasten har vi ju No, sedan slutar vi! Så skönt! :) Längtar verkligen till helgen. Idag ska vi ju kolla på Harry Potter och äta pizza och sådär :) Imorgon vet jag inte vad jag ska göra...tur att jag verkligen är och tävlar ibland för ananrs skulle jag inte ha någonting och göra! Så det är tur det! ;) Nu ska jag surfa vidare så hej då! :)


Ska nog baka kladdkaka när jag kommer hem föresten! :) Eftersom jag inte hann köpa idag...

Tre frågor! :)

Nu har jag fått in tre frågor men är det något du vill veta mer mer om mig, då vet du att du kan fråga på vad som helst!

Haft idrott!

Hej allihop! Nu har vi haft Engelska och Idrott, på Engelskan skulle vi fortsätta att skriva våra historier. Man ska skriva om alligatorer och så. :P Min är inte direkt så bra då men jaja...sedan hade vi Idrott och då hade vi Cooper-testet, man skulle springa i 12 min och jag har gjort sträckt hälsenan så jag kunde inte springa så mycket och sedan har jag ju hjärtfel så man kan verkligen inte säga att jag fick något bra resultat! :P
Nu ska vi ha So som börjar om ungefär en kvart, sedan är det lunch och sedan har vi ha No och sedan slutar vi tio i två! :) Så skönt! är jag kommer hem så ska jag hoppa med kaninerna och sedan ska vi äta pizza och kolal på Harry Potter! :) Vi ska kolla på ettan! :)
Men hej då!


Frågestund! :)

Nu tänkte jag ta och köra igång en liten frågestund! ;) Det är bara att fråga allt mellan himmel och jord! ;) Fråga på! :)


Hemma! :)

Nu har jag kommit hem från skolan! Jag hann inte hoppa med kaninerna idag för jag och min syster Sarah har handlat! Vi ska äta tacos och det var lite saker som fattades så vi handlade det och sedan handlade vi semlor och jag plockade på mig en chips! ;) Men jag tror jag ska spara den tills imorgon! :) Hehe...vi gör allt för tidiigt, det är ju bara Torsdag. Vi ska ju äta tacos och jag har kvar mina kladdkakemuffins och sedan semlor! :) Men det ska bli gott! :) Egentligen ska man göra allt imorgon men vi gör det idag istället! :P
Idag börjar Sveriges värsta bilförare! Det är ett program som handlar om personer som ska ta krörkort och ibland misslyckas dem och kör på massor med saker så det ska bli roligt att se på det igen! ;)Nu kommer det bilder på allt gottigotti som jag ska äta! ;)


Nu ska jag gå upp och hjälpa till lite! :) Så hej då!


Kommentar

Sandra om Byta header??:
Hur klipper du ut bilderna? Svar: Det är ett program som heter Gimp som man kan göra det på :)

Tjingeling! :)

Nu är jag i skolan och v har rast. Matten börjar tjugo över 8 och den är ungefär kvart över. Alla sitter och lyssnar på musik och kollar på videos, skrattar och pratar men jag och Sofia bloggar! :P
Vi har nyss haft SV/EN och det är Svenska och Engelska om ni undrar. Där tyckte Petri att vi behövde träna på studietekniken så vi fick läsa en text och sedan skulle vi göra anteckningar om den.
Nu börjar matten snart och sedan vet jag inte riktigt vad vi ska ha för lektion. När jag kommer hem så ska jag träna kaninerna som vanligt till nästa helg! För det är ju tävling då, antingen på Lördag eller på Söndag, klubben har inte riktigt bestämt sig tror jag! :P Men jag ska iallafall tävla då och Johanna, så om Sofia eller Frida inte kan så gör det ju ingenting men det skulle ju vara jätteroligt om båda kunde! :) Och Sarah min syster ska också tävla då så det ska bli jättekul! :) Det är ju första tävlingen för i år! :)
Men nu måste jag springa och hänta laddaren innan datorn dör så jag får ta och avsluta nu hej då :)Kommit hem från Sofia! :)

Hej allihopa! Nu har jag kommit hem från Sofia! :) Först tog vi bussen till Sofias pappa och hämtade ingridienser och sedan gick vi till Sofias mamma och innan vi skulle baka så gick vi ut med Sofias hund Molly. Sedan började vi att baka kladdkakemuffins och dem blev jättegoda! Men Sofia tyckte att dem blev lite för gräddade men jag tyckte att dem blev perfekt. Efter att vi hade bakat så satt vi oss vid datorerna och sdan skulle vi äta macronipudding och sedan följde Sofia med mig till busshålplatsen som hon alltid gör och mens vi väntade på bussen så såg vi lite fyverkerier. Antagligen hade någon sparat när dem hade köpt och nån fyllde år. Det var iallafall coolt med raketer i slutet av Januari liksom! :P
Nu sitter jag och kollar på mästerkocken, egentligen ville jag kolla på 112 på liv och död men dem andra skulle kolla på det här så ja. Vad skulle man göra om man bara har en tv? :P
Vi hörs imorgon! :)

Sofias hund Molli! :)

Byta header??

Ja...jag håller på och gör en ny header för er som undrar. jag har inte haft den här så särskillt länge så jag vet inte om jag ska byta eller inte. Vad tycker ni? Vill ni att jag ska byta header eller ska jag vänta? Kommentera vad ni tycker!
Jag måste villket som lära mig hur man gör en sak och ladda ner penslar innan jag kan lägga ut den! :) Så det kan nog ta en stund, men nu vet ni iallafall! :)
Hej då! :)


Min påbörjade header...avslöjar den lite! :P Vad tycker ni? :)

Bakat! :D

Nu är jag och Sofia hemma hos Sofia och vi har bakat kladdkakemuffins! :) De blev jättegodA! :) Har smakat en! Nu kommer det bilder! :)

Först koka smöret:

Sedan hälla i sockret:

Sedan hälla i mjölblandningen:Och smöret:

Vispa ihop:


Kakao:

Vispa ihop ännu mer:

Mycket cool bilde ellerhur?! :)
Sedan är det bara att hälla i smeten i formarna:


Sedan klar! :)


Nu ska vi äta macaronipudding och sedan ska jag åka hem! :( Vi hörs ikväll eller imorgon hej då! OBS, Copright på alla bilder, om du tar dem utan att fråga anmäls du!

En till kommentar

Hanna om Mina kaniner! :).
Jag är 14 år, men jag skriver så snabbt så det blir lite stavfel här och var. Jag glömmer alltid och kolla om det inte har blivit fel innan jag publicerar inlägget ibland så det är därför!

...

Ylva om Mina kaniner! :):
Varför skriver du mkt om Thedor och typ inget om dem andra?
Jag vet inte...det blev bara så! :P

Mina kaniner! :)

Nu tänkte jag skriva ett ganska långt inlägg om info om mina kaniner! :)

Theodor:
Är en charmig och jättego kile som älskar att hoppa och gosa! Han har mycket livsglädje i sig och han har verkligen hoppglädje och elgant. Men ibland kan gräset lykta lite extra gott och då måste man ju provsmaka det! ;) Men jag kommer verkligen ihåg första gången han skulle hoppa. Det var förra höstas vid mitten av Augusti, vi hade ställt ut tre hinder på raken och så hade vi lagt första bommen. Han bara rusade igenom som om han förstog med en gång vad han skulle göra. Så småningom kom han igång och kunde hoppa mini. Så jag bestämde mig för att starta honom för första gången i rak mini!
Det var en fin septembermorgon och tävlingen skulle dras igång. Miniklassen hade slagit rekord på hur många som tävlade i den och det var 15 st. Han var gick mycket frma på banan och klarade alla hinder utom ett. I finalen fick han noll fel och det visade sig att han kom på 2:a plats! Min lilla kile, han var så duktig! Det var x2 då och på den andra omgången fick alla som hade noll fel en grå rosett så jag kom hem nöjt med två rosetter som älsklingen hade tagit! :)

Jag kommer ihåg första gången han och jag tävlade lätt. Det var på Bergadagarna och det var krok lätt. Inte bra på första lätttävlingen liksom. :P  Men han hoppade glatt det första hindret men sedan tog han det väldigt lugnt resten av banan. Han nosade på det goda gräset och tog en tugga då och då. Han fick väldigt dåligt tid men kom trotsallt till final med bara ett fel. Jag var så stolt över honom! Men på den andra omgången gick han väldigt segt. Han lyktade mycket på det goda gräset och tog sig fram på hans väldigt lugna sätt. Vi var vid det tredje sista hindret och domaren sa: 30 sek kvar! Då tänkte jag: ja, Theodor det är kört! Men vi kämpade och han hoppade och ett hinder till men sedan ville haninte mer. Jag höll på och puttade på honom men han stog bara still. Domaren sa 10 sek kvar. Då lyfte jag över det sista hindret men tiden tog slut precis innan målbommen. Jag suckade ganska högt och tänkte fan!

Här kommer videos på Theodors första krok lätt tävling:

Candy:
Är en mycket go tjej hon med. Men hon är allt en sur mamma. Hon blev sur när hon fick ungar...antingen för att försvara dem eller visa att hon har ungar! Hon är bäst! Eller så rä det hennes revir helt enkelt. Numera får hon absout inte hälsa på honor för hon attacerkar dem. Hon är duktig på att hoppa och sist jag hoppade med henne hade hon mycket fart. on baral unkade på hela banan på sitt lilla vis! :P Hon är lite otålig när man ska sätta på selen. Hon är så söt hon och en väldigt bra mamma!

Piggelin:
Är en söt tjej som är duktig på at hoppa. Hon tävlar i lätt klassen. Hon är lite sprallig av sig och lite otålig. Men annars är hon snäll och söt!

Fluff: Är en lurvig kille med mycket livsglödje i sig. Han är en trevlig med en liten sur kille. När man ska ge honom mat så hugger han efter en. Men det får vi träna bort! Han har mycket fart inom hoppning, men ibland är han lite slarvig.


Polly:
Polly är en söt tjej med mycket livsglädje och hoppglödje! Hon springer vekrligen igenom hela banan på 4 sek. Hon är lite skygg av sig men det har vi nästan nu tränat bort. Hon är jätteduktig på att hoppa! :)

Sabina är ju inte min kanin egentligen men tänkt skriva lite om henne iallafall! :)
Hon är en tjej med mycket lurv. Sarah och hon passar verligen bra med varandra. Sabina är duktig på att hoppa men lite mer fart så ksulle hon vara ännu bättre. Hon slarvar lite här och var och är lite seg ibland. Men hon är annars en jättefin kanin! :) Hon är föresten rasen Löwen Dvärgcädur.

Sedan har vi ju Agnes som inte heller är min kanin. Men hon är en lite busig tjej hon med en glimt i ögat. Hon är duktig på att hoppa men har inte kommit igång helt med lättlklassen!

Men hej då! :)

Kimi provet avklarat! :)

Hej allihopa! Nu har jag gjort kemi provet och det gick bättre än vad jag ade förväntat mig! :) Tror jag kommer få D eller C...men man vet aldrig! :) Men blir nöjd om jag slipper göra omprov!
Snart ska vi äta om typ tio minuter, är jättehungrig. Innan jag skulle göra provet så fick jag typ en äcklig magsyra och det kändes som om jag skulle spy! :P Det var väll för att jag var hungrig, men inte så trevligt innan ett prov liksom, men som tur var så gjorde jag inte det. Sofia sitter fortfarande ute och gör provet. Hon skriver väll mer än mig och bättre...hon får väl som vanlig C eller B! :( Och jag kommer säkert få E eller IHG. Men ja, man får vänta och hoppas på det bästa...
Idag ska jag följa med Sofia hem! :) Det ska bli kul, gör det istället för att träffa Filippa. För nu har vi ju gjort klart provet och sedan har vi inga mer läxor den här veckan. Vi ska ha idrottsläxa om närings och träningslära om typ en eller två veckor och idag på Idrotten hade vi Bee test. Jag blev ju trötta fort så jag sprang bara fyra varv. Men jag är nöjd ändå! :) Det var lite jobibigt, hade kunnat några till men Sami (vår jumpalärare) sa att det var bra så jag gjorde inget mer sedan! :)
Så sedan är det prov på närings och träningslära och sedan något annt och sedan är det sportlovet. Lång kvar! :) Men nu ska jag gå och äta hej då! :)

Undrar vad det blir för mat idag?! :P


Glömde och berätta att BellaoZiddkanalen fyller excagt ett år idag! :D Ska göra en film om det..men hej då! :)


Kemi prov imorgon!

Imorgon är det ju kemiprov, känns som att det inte alls kommer gå bra! Hatar det! -.- Men får försöka göra så gott jag kan...vill verkligen inte ha omprov igen! :/ Ska bli förhörd nu och sedan är det läggdags. Så hej då! :)


Fruket! :D Tog skärmavbild från No boken! :P
Hej då! :)

Ridlektion! :D

Idag var det ju ridlektion som stog på listan när jag kom hem. Jag struntade i att hoppa med kaninerna. Men det blev väldigt stressigt innan jag skulle rida för jag höll på och glöma bort tiden...så jag satt och blogga och höll på med bloggen till 16.50 på pappas dator! Som tur var så ringde mamma (hon var i stan) och ringde och frågade om jag hade ätit. Det hade jag ju inte gjort! Så det blev liite strssigt där! :P Jag tänkte åka och handla kebab, men det hann jag vekrligen inte göra för det skulle ta tio min innan jag fick komma och hämta den och sedan typ en kvart när jag var där och då skulle den vara typ tio över och då skulle jag komam väldigt försent!: P Men jag skipapde iallafall middagen innan ändå för klcokan var fem, så jag böt om och tog banan.
Väl inne i stallet så såg jag att jag skulle ha Globus igen...jaja. Jag får stå ut med den barnsliga hästen idag igen...! :P Jag gick till Globus och fixade så att stigbygeln blev längre och sadelgjorden. Sedan hade vi ju som vanligt teori...eller egentligen inte för hon sa att vi inte skulle ha det men lite upropning blev det ju och så sa hon att övningen skulle vara sperpentinbågar. Jag gillar inte det så mycket! Inte alls...men jag fick bita ihop och gå ut och vända när hon sa att vi skulle göra det. (ointresant)
Väl inne i ridhuset och vi skulle sitta upp så var Globus faktist inte så som han var förra gången (han nafsade ju och gick ut mot mitten när jag skulle sitta upp) så jag bara satt upp, men såklart han ville ju nafsa mig en gång men förra gången tog det typ 7 minuter innan jag kom ut för att han var så nafsig och busig. När jag hade suttit upp så hade jag korta tyglar :P. Jag vet att man inte ska ha det förns ridläraren ska säga till att man skulle förlänga tyglarna men jag var ju lite rädd att han skulle rusa iväg till Skrållan som stog framför oss istället för Minty. Men det gjorde han inte så jag gav efter på tyglarna efter en stund och började fixa stigbbyglarna.
När vi väl hade kommit igång så var han duktig...han ville inte ut mot mitten så mycket som han ville förra gången och jag hade liksom mer kontroll över honom.
Över till Serpentinbågarna....
Han är ju lite svårställd så det gick inte så värst bra...men han jobbade på ganska bra iallafall. Man skulle skritta i i mitten av serpentinbgarna och trava i svängarna. Sedan skulle vi göra det andra varvet och sedan skulle vi komma in på volterna och galoppera. Då tänkte jag: nej nu fan ska jag få honom i galopp. Så när jag Michaella sa att jag vi skulel galoppera så gav jag honom skänkeln och la till spöt samtidigt, då rusade han bara till den andra volten! Så jag ba: wow, nej Globus du ska inte hit och tog tag i honom så han gick tillbaka. Sedan gick det inte så bra för han travade hela tiden och fick inte honom i galopp första gången men i andra varvet så fick jag faktist det och han galopperade hela tiden! :P Ni kanske tycker att jag är värsta dålig på att rida men han är faktiskt svår i volterna och barnslig med att gå in mot mitten, det måste ni väll hålla med om ni som har ridit honom? Men ja...det gick bra idag och Mihaella sa att det var mer positivt idag så jag är nöjd med ridlektionen! :)
Men hur kommer det sig att jag ska göra så långa inlägg hela tiden?! Stacas er...ni måste bli utröttande på att läsa såhär långa inlägg. Ska verkligen försöka att korta ner dem men ibland har jag bara så mycket och berätta! Men ja! Nu måste jag äta! Och sedan badis! :P Men hej då!


Min kebab som jag ska äta! :D

På Torsdag ska det snöa yay! :)


Yes! :)

Fick bort dem där kryssen som fall ner, så himla bra! Man behövde bara klicka på återställ kodmall! :D :P Fast naej...nu försvann smilisarna, ajja...får fixa det sedan! :)

Fint höstträd! :) Fototat av Sofia! :) Hon skickade den här bilden och några andra på samma träd en gång, om ni undrar varför jag la ut hennes! ;) Ville bara berätta det så hej då! :


Hemma!

´Tjing! Det blev senare än vad jag har tänkt och blogga. Men jag berättar varför sedan, nu ska jag berätta hur vi hade det. Vi gick till olika kyrkor, det var jättekul men lite jobbigt att gå hela tiden...men det var mysigt i stan! :) Det var en annan tjej som heter Ebba som fölljde med oss istället (hon går i 7:an) hon hade inget busskort så hon fick göra det ! :) Hon var jättrevlig och snäll :)
Vi gick iallafall runt och fotade oliaka kyrkor och pratade, Paulina var ju också med. :) Sedan gick vi till McDonalds och tog med oss maten till Ingrid (en hjälplärare som hjälpte oss :P, kanske lite fuskig då ra men jaja... :P) och åt hemma hos henne! :) Hon hade två katter som hette Aron och Sonja...eller egntligen Sonja Barbara, jättekonstigt namn tyckte jag....asså Barbara, vem döper en katt till det?! Iallafall...sedan gick till andra kyrkor och fotade dem också. Sedan gick vi till Slussen...när jag hade tänkt att lägga ner min plånbok i ryggsäcken så ba: Var är min ryggäsck?! Sofia ba: Du har nog glömt den hos Ingrfid...asså jävel! Jag ska glömma  allting, ni får verkligen tycka att jag är glömsk för jag tycker och är det själv! Jag hatar mig när jag ska glömma allting, så jag och Ingrid var tvungna att ta tunnelbanan till henne igen och hämta den där (trodde vi) jag hade inet glömt den där utan på McDonald´s! Vi gick ditt...Gud vad det är jobbigt alltså, så jag frågade om dem hade en rutig ryggsäck, rosa eftersom min är där och gud vad jag pustade ut när hon kom med den. Så himla bra! Laddaren låg ju där i eftersom jag hade glömt den på hemkunskapen igår och Sofia tog med sig den! :) ...Oj, verkligen långt inlägg!  Bilderna kommer nog ikväll eller i morgon.
Idag ska jag rida och jag vill inte ha Globus, tänk om han rusa sådär till Minty igen?!! Vill inte ha honom! Får vara jättehård på honom med spöt  närr  man ska galoppera och verkligen tänka på att han inte ska gå in till miten, om han börjar att streta emot får jag lägg till spöt när han ska in i volten! För det måste man...och så måste jag förlänga stigbygeln så att den är tillräckligt lång så att jag kan sitta upp och spänna sadelgjorden innan jag ska ha teori...för han nafsar och håller på innan man ska sitta upp...jaja, nu måste jag dra! Tjiao!


Ni fick ett litet försmak, men den här är tagen från mobilen :)


Statsorientering imorgon! :)

Tjigneling allihopa! Snart ska jag gå och lägga mig...ska bara kolla på bussar först. Ja...imrogon ska vi ju samlas 9.00 vid Slussen, eller ja där ovanpå vid McDonalds och sedan ska vi ha statsorientering. Jag ska gå med Sofia och Pauina :) Det ska bli kul! :) Har packat ner digitalkameran laddad och klar så kommer lägga upp en bildbomd när jag kommer hem och lovar det! :D
Glömde laddaren till datorn än en gång i skolan idag...blir så jävla irriterad på mig själv. Det första jag måste tänka när jag har sluta är: ta med laddaren för annars glömerm jag den hela tiden! Måste börja göra det, det här är så jobbigt....nu kan jag inte plugga heller...men jaja. Får plugga imorgon istället! Sedan ska jag vara så klumpog att slarva bort ett lite såntär minneskort till mobilen...dem är jättesmå så det är jättelätt att lsarva bort dem. Har så många...så jag blandar ihop dem och håller på så den ligger någon stans och jag hitter itne det! Och det var det där minneskortet där jag hade laddat ner alla harry potter teman och massor med andra teman på! Snyft! :( Jaja...måste få fram1 det imrogon asså! Men nu måste jag säga godfnatt för jag måste gå och lägga mig! Vi hörs imorgon efter skolan! (Slutar halv två så vi hörs väll typ kvrt över eller något, måste ju hoppa med ninerna innan så ja...) godnatt! :)


Theodor och jag! :)

Ångrar mig över en sak...

Jag ångrar mig över en sak ni säckert tycker är jättekonstigt. Men jag trodde att det var helt fult på mobilen och tog bort jättebra eller ja mysiga filmer :P när jag åkte buss förra,förra vintern. Filmade Sarah och ute i fnstret när det var värsta mycket snö <3 Trodde att det skulle bli sådär mycket snö den här vintern också så tog bort den viden...som jag inte skulle ha gjort! Det var ju bara att ändra att alla bilder och filmer skulle spara till minneskortet! Jag är så dum, dum, dum...ni får tycka vad ni vill om det här...men jag ångrar mig iallafall jättemycket att jag tog bort dem där videosarna! :(Ni kanske tycker jag är lite konstig nu, men jag vill att det ska vara såhär mycket snö som det var förra året! Gärna mer! <3

Svar på kommentar

Sarah! om En liten bildbom:
Fiina! Tack :) 

I skolan :)

Då är man i skolan. Det är ganska kul. Mn vill inte ha prov på Onsdag. Det känns att jag inte kommer få E. Vill ju ha C, men det kommer säkert gå dåligt för mig :( Det känns verkligen som det...men ja.
Nu snöar det faktiskt! :) Det är så bra :) Dem sa ju på vädret att det skulle komma NEDERBÖRD och det kan vara regn eller nsö men det blev ju snö igen! :) Den här snön kommer ligga kvar! :D

När jag kommer hem så ska jag spela blockflöjt! :) Yay! :) :P Och innan dess ska jag träna ninerna för jag slutar ju tidigare idag för dem har gjort att vi inte slutar halv fyra! :D
Sedan ska jag äta:

Lax med potatis och vitlöksås! Gott! :D .
Sedan ska jag kolla på:

Och:

112 på liv och död! :) Nu vet ni mina planer! :) Sedan måste jag ju plugga till provet såklart också! :) Så det blir mycket efter skolan! :) Längtar! :P
Hej då! :)

En liten bildbom

Tjingeling alihöpa! :P Idag fotade jag lite fint härva! Jag fotade gurkor och sånt i vattnet! :P Här kommer det bilder!

Vad tycker ni? :)

Kommentar

Lisa om Ny hund! :D:
Har du pojkvän ? :)

Svar: nej :P

Ponnyakuten! :)

Nu har jag kollat på Ponnyakuten och Bulldog. Det var jättebra! :) Imorgon äre skola...inte, bra inte bra. Få inte skolångst nu Emelie! :P Nej men jag vill inte gå till skolan imoorgon! :( Och sedan är det prov på Onsdag. Det känns som om jag kommer få IG i det igen. Nej men nu ska jag råplugga! Så hej då!


Tränat Polly! :)

Nu har jag tränat Polly! :) Eller gjorde det innan lunch, men jaja. Hon var jätteduktig och inte alls lika skygg som hon var första gången jag tränade henne, hon bakade inte och snurrade inte alls runt lika mycket. Är så glad för det! :) Men jag och Polly hade inte lärt känna varandra så bra i början så det var väll därför och nytt stället såklart! Men vid varje träning så gör hon ett framsteg! <3 Är så stolt över dig gumman!
Hon springer ju fortfarande igenom banorna jättesnabbt och det är ju bra! Men ja...hon har verkligen gjort framsteg. Hoppas hennes virrighet har gått bort helt till våran första tävling! <3 Så vi inte skämmer ut oss eller tar fel väg osv...vill ju inte bli diskvalificerad på din första tävling! Hon virrade ju lite med Sandra också men vi ska träna bort det helt ellerhur gumman! :) Ja det ska vi! Men just nu håller jag på och gör en header...den här é lite hmn konstig... :P 
Men ska fortsätta lite på den och se vart jag kommer, sedan ska jag träna till provet! :)


Denna bild är tagen idag! :) <3
Hej då! :)

Ny hund! :D

Hej allihopa! Har ju gömt att berätta att vi ska börja ta hand om en ny hund! Vet inte vilken ras men något konstigt bara...hoppas inte lite väl stor för då skiter väll Laban på sig! ;) Nej men...vi vill inte ha någon stor hund. Max lite större än Zidd. Så nu är det väll dags för nya tankar....får stå ut. Jag får väll gå med honom/henne som vi ska ta hand om på min och Zidds vägar. Har ju inget annat val, men kommer alltid tänka att det här var min och Zidds vägar!
Men ja...ville bara berätta det! :P


Söndag!

Hej allihopa! :) Idag är det Söndag, vill inte till skolan imorgon! Jaja...vi har typ inga läxor, bara kemiprovet till på Onsdag. Men tränar ju på alla frågor så att jag kan ALLA tills på Onsdag så jag får typ alla rätt! :P Men ja...sedan ska jag inte göra så mycket mer än att hoppa med kaninerna och städa lite burar tror jag...men vi får höras! :) Hej då! :)


Jonatan och Daisy! Så sööta! :)

Ostbågar+Julmust! :)

Tjooobrä! Nu sitter jag och äter ostbogar, vi ska typ se en film. Den heter Super 8 och verkar jättetråkigt, så kommer typ bara kolla lite. Men ska hålal på med datorn mäst! :P

Imorgon ska jag inte göra något speciellt utan bara hoppa med kaninerna. Hehe...glömde att ställa in hindrena så hoppas dem inte har fastnat i all snö och is...:P Så jag inte kan flytta på dem, annars får jag väll träna på dem tills det blir vår! :P Men bomamrna ligger ju typ under snön, så hoppas jag hittar dem! :P Hehe...men sedan ska jag inte göra så mycket mer än det. Så ja..men nu ska jag typ kolla på filmen! ;) Men ska göra en film om hur mycket jag kommer sakna Zidd om dem har sålt honom och om jag aldrig, aldrig får träffa honom igen!!! <3333333 Nu!


Polly hoppar i gulsippan! :) <3

Vad glad jag blir! :)


Hemma från Sickla! :)

Tjingeling! Nu har vi kommit hem från Sickla! :)

Först åt vi Sushi! :)

Sedan kollade vi på Alvin och Gänget 3! Den var asbra!!!! :) Ni måste bara se den! :) Om ni gillar Alvin och Gänget såklart, så kommer denna var den bästa ni sätt! :) Hoppas dem gör en fyra också! :)Sedan shopade vi lite, jag fick två tröjor. En rosa och grå randig. (finns tyvärr inga bilder på dem!)
Vi gick och köpte kaninmat till kaninerna, pellets och hö! :)
Sedan gick vi in på The Horse och Sarah fick en ridhjälm och jag ett par röda handskar Mountain Horse. Jättesköna och man kan ju inte rida i dem där fula vita handskarna som jag har på sommarn! :PDet är ett par sånna här fast i röda! :)

Sedan åkte vi hem! Hej då! :)

Sickla idag! :)

Hej allihopa! :) Idag ska jag, mamma och Sarah åka till Sickla. Fast Sarah ska möta oss för hon är ju och dansar...så vi ska mötas vid sushibaren. Sedan äter vi lunch och sedan ska vi kolla på Alvin och gänget 3! :) Det ska bli kul! Sedan ska vi shopa lite, Sarah ska få en ny ridhjälm eftersom den är helt trasig och jag ska få någon tröja eller nått. Får se vad jag väljer! :) Men puss och kram skumbanan! ;)


Tyckte vattnet blev fint på denna bild! :) Tyckte inte ni det? :)

Glass i stora lass! ;)

Tjenixen! Äntligen...sa jag något annat än Tjingeling...! :P Iallafall...nyss kom jag hem från affären, handlade glass! :) Jag blev bara sugen på det av någon konstig anledning efter vi hade ätit. Hm...skumt...för det är ju vinter! :P Men blev bara sugen på det. Här får ni en bild iallafall! :)Idag ska vi kolla på Wildkids, Felix har ju kommit med, det är en som bor på våran gata, jag Sarah, Felix och hans syster Felicia brukade syckla tillsammans för ca 3-4 år sedan på sommrarna! :) Men hej då! :)

Helg! :D

Tjingeling allihopa! :) Nu är det helg! :) Idag ska vi äta torsk! :O Okej...men jaja, imorgon ska vi kolla på Alvin och gänget 3. Ska bli kul! :) Jag har laddat ner harry potter teman och även en ringsignal så ny har jag bara Harry Potter  på mobilen! :P Men ja...nu ska jag gör lite annat så hej då! :)


Slutat! :)

Tjingeling allihopa! Nu har vi slutat, men sitter fortfarande i klassrummet. Taxin kommer ju inte förns fem i två...jaja. Får sitta här och hålla på med min blogg mm. När jag kommer hem måste jag fortsätta plugga till provet...
Ni får ha  det så bra så hörs vi när jag kommer hem! :)Fredag den 13:onde

Tjingeling allihopa! Nu har vi lunchrast och jag försöker hitta en låt till en film. Det har blivit jättekonstigt på min youtubekanal för det står att jag har lagt upp SuperSmothie 2011 den 12 Januari 2012. Men det har jag inte gjort...jag la ju upp den den 27:e Dec innan jag åkte till Florida. Står det så på er? Jaja...
Idag är det Fredag den 13 onde. Har alldeles glömt bort det...tur att jag inte rider idag så man inte ramlar av då! :P För två år sedan gjorde jag det på Fredag den 13:onde på Comet kommer jag ihåg så det var väll min otursak då?! :P Jaja. just nu snöar det faktiskt! :D Nu får den här snön lika kvar till slutet av Mars tycker jag och inga mer plusgrader så den smälter bort igen! Jag längtar ju till våren men jag vill inte att den här illa snön som kommer ska smälta bort! :) Men ja...
Jag ska försöka fixa det här med kryssen som faller ner, om det inte går så får ni leva med det för jag orkar inte byta blogg IGEN...
Nu ska jag fortsätta på filmen, hej då! :)


It was only my and your ways Zidd...

Åh! Tänk om dem har sålt Zidd! Jag kan knappt tänka tanken...det var ju bara dina och mina vägar Zidd...ingen annans! Våra vägar som vi gick på varje dag du var här...våra hemliga vägar som vi hittade tillsammans. Vill inte gå med en annan hund Där. Vill gå med dig, vill inte ha en annan hund. Vill ha dig! Snälla kan inte du komma tillbaka och vi kan få ha dig som vanligt igen...Mondag-Onsdag. Vill gå ut och promenera med bara dig ingen annan hund! Jag kommer sakna dig så fruktansvärt mycket om du lämnar oss, kan knappt tänka mig tanken. Har vant mig vid att vi inte har fått ha dig och att jag inte har fått komma ut på våra vägar men jag saknar dem och det så mycket! Och eran kanal: BellaoZidd. Hur kommer det bli med det?! Kan ju int bara göra filmer på Bella...så om det vore så att dem har sålt honom så ska jag göra 3-4 filmer om Bella när hon kommer tillbaka och sedan en om att jag kommer sakna Zidd så mycket! Sedan när vi har hittat en annan hund...så kommer jag göra en kanal om dem istället. Men det får bara inte hända!You come alwas be in my heart!

Längtar till sommarn!

Hej allihopa! Nu är jag i skolan. Igår snöade det ju och det var jättehalt. När jag skulle åka till skolan så höll jag på och glömma min mobil så när jag skulle hämta tillbaka den så höll jag på och ramla. Jag längtar faktiskt till sommar, till april och maj. När det blir ljust igen. Men det är ju långt kvar...får vänta...se om det kommer någon mer snö, me harr typ slutat att hoppats. Nu längtar jag till sommarn igen! Det måste bli sommar snart! :) Det är mysigt att åka buss när det är sommar förutom att det är varmt då ra men annars är det faktiskt mysigt när det är maj och åka buss! :P Slippa ha jacka, mössa och vangtar! Längtar så! :) 
Tänk att det redan é Fredag. Idag är det So prov, men vi behövde inte plugga till det eftersom man får använda boken och datorn, så man har alla svar typ, lite konstigt...men ja! :P Nu ska jag nog ta och avsluta hej då! :)


Pluggat klart! :)

Tjingeling allihopa! :) Nu har jag pluggat klart! Jag har svarat på alla testa dig själv frågor. Snart ska jag gå och lägga mig, har kommit igång med skolan nu och det är ganska kul faktiskt! :) Men ja...hej då! :)


Plugga mera...

Nu har jag kommit hem från Nacka Forum. Det var jättekul att få träffa min kompis Filippa igen! :) Vi pluggade om kol och kolväten! Jättesvårt, men hon är så bra på sånt! :P Men ja...när jag skulle gå ut från skola och ta bussen så snöade e! :P Men den här snön kommer väll också gå bort! :/ Antar jag...ajja, jag måste plugga mera för på Onsdag är det No prov...nu ska jag fan få minst D har jag bestämt! :) Men nu ska jag nog sätta igång! Hej då! :)

Typ ingen lärare igen...

Tjingeling allihopa! Soft...ingen lärare igen. Ja Peter är sjuk och någon annan kan ju typ inte ha oss. Så ja! :) Soft! :) Vet inte vad jag ska göra, men ska  fortsätta kolla på Harry Potter, just nu kollar jag bara på olika scener men kollar också på Harry Potter and the Deathly Hallows. Är typ på 5 delen. I den första! :P Ska kolla på hela filmen fast jag kollar olika delar på datorn på youtube :)  Och Almost Famous! :) (Filmen vi tittade på i skolan) Så ska jag göra det nu. Men ska göra en film om Bella och Zidd också! :) Vi hörs väll efter skolan?! :) Hej då! :)


Sötis! <3

Kan inte gå på hoppkursen! :/

Kan inte gå på hoppkursen för det är en kanintävling då den 12/2. Jag kommer ju tävla iställt :) Men om Frida inte kan så kommer ju jag gå på hoppkursen. Måste bsra komma ihåg att anmäla mig...men ja. Om Frida kan tävla då kan man ju faktiskt bara strunta  att gå. Snart ska vi ha mentorstid och sedan bild och sedan lunch, rast och sedan har vi So och Målstuga och sedan slutar vi! :) Slutar väll typ tjugor över två idag. Ska träffa Filippa idag istället! :D Men ja...hej då!: )
Bloggtorka?!

Hej allihopa! Nu har jag kommit hem...eller ja för en timme sedan! :) Jag ska äta om typ en halvtimme. Jag her inget att skriva om! Ouups...bloggtorka?! :P Tror det...men ja, vi hörs! :)


Längtar tillbaka....

Vi slutar om en kvart yeay! :)

Tjingeing allihopa, som ni ser på rubriken så slutar vi om en kvart. Alltså kvart i två. Jag ska inte träffa Filippa idag, för jag ville inte det. Jag vill hem och träna Polly istället! :) Just nu är det Matte, men jag kollar på Harry Potter istället...haha nej men jag vet inte var jag är i boken och orka fråga No läraren. Ja Peter vår riktiga mattelärare är sjuk! :P  Snart slutar vi yeay! Jaja, hej då! :)


Harry Potter gråter och Hermione tröstar honom. Söta! :)

Lunchrast! :)

Tjingeling allihopa! Nu har vi lunchrast och jag sitter och gör en film. Sedan ska jag göra en till film om Theodor! :) Men ja...hej då! :)


I skolan!

Hej allihopa! Nu är jag i skolan igen. Det är kul att få träffa alla kompisar! :) Men nu längtar jag till Sportlovet och våren. Men jag vill att det ska komma snö först! I en månade sådär, men det ska komma imorgon...hoppas det bara är sant. Sedan längtar jag till våren!
Nyss hade vi Svenska, nu har vi rast sedan ska vi ha So. Sedan No, sedan lunch och sedan musik...jag ska träffa min kompis Filippa och plugga i Nacka Forum igen! Ska bli kul, har saknat henne! :)

Nu börjar snart lektionen så hej då!

Svar på kommentar

Anonym om Bilder:
Jag tycker du borde sträcka på ryggen och inte slappa (ser ut så på bilderna)t redje bilden som du hade lagt ut på när du red så undrar jag vrf du står så rakt???? :O och vrf du står upp?

Jag står upp för att man skulle göra det. Och jag vet att man ska böja på ryggen när man ska hoppa, men det blir bara sådär, ajg glömemr bort det och, du behöver inte ens kommentera! För jag vet allt det här...jag slappar inte, jag sträcker på ryggen men visst, jag kanske slappar lite...


Kommentar

Hedda (hedda9@hotmail.com) om Längtar....:
Hej, har du fixat brush-problemet?

Nej det har jag inte. Kan du hjälpa mig?

Längtar....

Så mycket till alla tävlingar i vår! :)


Lite misslyckad ridlektion kan man ju säga...

Tjingeling allihopa! :) Nu har jag ridit! Jag fick den segaste och dåigaste hästen av alla mellanponnys jag har testat iallafall: Globus. Allt börjaade med att han försökte nafsa mig när jag skulle sitta upp. Sedan när jag precis hade satt upp så skenade han typ till Minty och liksom, jag vet inte vad som hände men typ...hoppade på MInty Asså på sidan. Ellr halsen...jag vet inte! :P Men det var lite läskigt. Men sedan kom jag igång och vi började som vanligt med våra halter. Har ju Mikaela istället nu...så vi gör alltid det. Sedan kom vi fram i trav och han vile inte riktigt, så jag fick daska till honom en gång...då blev det skumpigt! :P Men jaja...vi travade en ganska lång stund i båda vrven och sedan galopp. Och så höll vi på typ sådär, hehe han sparkade bakut på den andra volten. :P Men det var inte så mycket intressant att skriva om den ridlektionen, men jag kan säga att det inte var någon bra start av lla ridlektioner på året! :P Men ja...det får man ta, och jag får bara vara mer bestämdare mot honom nästa vecka pch verkligen vissa vad han ska placera sig och var han ska skritta! inte i mitten osom han vill...barsnlig häst asså! :P
Nu ska jag bada, hejsvejs!
Bilder

Tjingeling allihopa, nu ska jag lägga ut lite bilder på Daisy jag på lektion i höstas! :)
Väldigt ful sits, jag vet! :O


Foto: Alexandra Sewen. Tack för att du fotar :) Du får gärna fota fler gånger :)

Ridning idag! :D

Tjingeling allihopa! :) Nu har jag kommit hem från skolan. Det var ganska tråkigt, vill fortsätta att ha jullov, vill inte att det ska vara slut! :( Men får längta till Sportlovet som är typ om en månad! :/ Ajja...snart ska jag rida! Det är en höjdpunkt varje vecka! :) Men nu ska jag ut och hoppa med Klumpdiduns och Pollly! :)


Stallet! <3 Fotot är taget i mars 2011! :)

För tidigt i skolan...

Jaha...då kom man en timme tidigare till skolan men det är bara 40 min kvar tills vi börjar... Men börjar vi inte åtta på tisdagar?! Måste gå ut och kolla schemat nu, sitter i klassrummet om ni undrar.
Idag är det ridning (det var det väll ett jävla tjat om) nej men det ska bli jättekul! Jag ska anmäla mig till kurser under våren! :) Hoppkursen tror jag. Måste bara komma ihåg det. Kommer nog önska Snowberry, Skrållan och Daisy! :) Kan inte direkt ha Jonatan mer! :( Även fast jag skulle vilja det...men jaja. Har inget mer att skriva om så hej då! :)

Vad ska man ta för bild den här gången då ? ;)

Zidd och Bella!

Skola!

Tjingeling allihopa! Nu sitter jag och äter frukost. Snart ska jaga till skoljävuln.


Min frukost hejdå :)

Godnatt!

Längtar tillbaka till Florida!!!!!! Jag vill dit igen, jag vill vara där!!!!!

Imorgon är det skola! Hata, hata! Vill fortsätta att ha jullov! Men jag längtar till alla vårtävlingar! Det ska bli så himla kull! :)Hehe, Sarah och Emma! :P
Godnatt! :)

Vad tycks?

Nu har jag gjort en ny header? Vad tycks? Nu får jag sluta blogga ett tag...haha, uppdater lite väl mycket nu. Eller? ;)

Ny header! :)

Nu ska jag göra en ny header! :)


Hehe...gjorde denna för ett tag sedan, men den blev inte alls bra. Har lärt mig nu hur man klipper ut och sådär! :) Men får inte ner dem där förbaskade penslarna på datorn! :O Blir så sur!!!!!!! Vill också ha glitter penslar!


Ridning imorgon! :)

Tjing allihopa! Imorgon ska jag rida, längtar så mkt! Undrar vilken häst jag ska få?! :) Ajja, det får vi se...snart ska vi äta middag. Tror det blir kykling. Har inte så mycket mer att skriva om så hej då!


Jag och Daisy hoppar! :)

Sällskapsresan

Hej allihopa! Nu kollar jag på sällskapsresan, eller ja...Sarah och Isabelle gör det. Och jag sitter med datan, men jag tittar lite då och då! ;) Nyss har vi gjort rent till kaninerna  och vi provde att sätta ihop Polly och Candy och det gick jättebra, dem ville leka hela tiden! :) Hehe, Polly satte på sig på Candy men båda är ju tjejer så det gör ingenting! :) Så dem trivs bra ihop! :) Det var jättekallt ute så mina fingrar frös till is typ, men dem håller på och tina upp nu! :P  Nu ska jag göra lite annat, så hej då!


Skola imorgon...

Tjingeling allihopa! Imorgon börjar skoljävuln, jag vill vara ledig. Men samtidigt måste man ju komma i rutinerna igen. Jag önskar att vi hde Zidd som vanligt så himla mycket, att jag bara kunde gå ut med honom Mondag-Onsdag efter skolan. Saknar mina vägar där jag och Zidd brukade gå på jättemycket! Åh, vi måste bara få ha honom nu i vår! Hoppas, hoppas!
Ska snart gå ut och ge kaninerna mat! :) Hej då!


Hemma efter kistamässan!

Idag var jag ju på husdjursmässan!  Det var jättekul där, jag var hinderuppsättare med Frida och Johanna, två kompisar :) Det var jättekul, men klockan 3 gick Frida och då fick jag och Johanna gå själv.  Vi gick och åt lunch och sedan kollade vi lite till och filmade kaninerna :) När vi precis hade tänkt att gå och kolla på agilityn så frågade Sandra om jag ville köpa Polly, och det ville jag ju såklart! :) Så det gjorde vi. Klockan blev halv fem och mässan skulle snart stänga, så pappa kom och hämta pappa mig sedan :) Så nu är jag hemma och har precis ätit Spagetti med köttfärssås, mums! :) Jag ska ladda ner Harry Potter teman till min mobil nu och kolla på filmen från Florida på tvn! :) Så, ja...hej då!


Husdjursmässan nästa! :D

Tjingeling!!!
Nu har jag kommit hem från Florida. Det var jattemysigt där och vi gjorde ju en massa roliga saker!! Det var jätteroligt att kolla på Harry Potter Land! Vi badade och solade och ja jag har ju skrivit vad vi har gjort om ni tittar lite längre ner.
Idag ska jag åka till husdjursmässan om någon timma! :) Men uppdaterar lite innan på bloggen innan! :D Måste ju importera alla bilder och filmer från resan så tänkte göra det lite snabbt! :) Men får se om jag hinner importera filmerna från videokameran....det blir nog lite stressigt. Har ju minne kvar innan det blir fullt så det skulle inte göra något om jag inte hann! :)
När jag kommer hem så ska jag göra en film om husdjursmässan. Men nu måste jag gå upp och äta! Hej då!
Husdjursmässan here I come!


Sista minuten inlagg iallafall...

Tjingeling allihopa! NU har vi precis kommit hem fran restaurangen. Jag at kyklingringar med rakor/ Och sedan firade vi Sarahs fodelsedag, men da ska jag och Emma vara pa toaletten och fjanta oss saklart! :P Sa vi missade det...men ja...imorgon ska vi aka hem. Det forsta jag ska jag gora nar jag kommer hem ar att hoppa ur bilen, springa allt jag har till kaninboden, smalla upp dorren. Saga Tjingeling kaninerna (som jag alltid gor, hehe kanske lite konstigt tycker ni da jag men ja...) smalla upp Theodors dor och ta upp honom och krama honom och pusssa honom jattemycket! Langtar sa mycket till det OGONBLICKET men naturligtvis inte att vi ska aka hem. Planet gar 12 eller halv ett imorgoon. Vi ska ga upp klockan sju och traffas vid reseptionen halv atta. Sedan aker vi till flygplatsen...men jag vet att jag har husdjursmassan som vantas nar jag kommer hem och vi har glomt en ditalj....POLLY! :D kaninen jag ska kopa fran Sandra, langtar faktiskt ocksa tills jag ska kopa Polly! :) 
Ja...nasta inlagg blir vall hemma i Sverige. See you in Sweden! :DSnart aka hem...

Tjingeling. Snart ska vi aka hem och det vill inte jag. Vid den har tiden imorgon sitter vi pa flygplanet pavag hem....langtar inte dit!!!! :( Men samtidigt vill jag ju traffa alla kaniner! :) Det blir nog bra nar jag vall kommer he, man kan ju inte stanna har hela sitt liv liksom! :P
Ja...nasta gang jag bloggar blir vall nar jag kommer hem innan jag ska ga pa husdjursmassan. Langtar till husdjursmassan jattemkt! :D Men jag vet inte om jag kommer hinan blogga efter att vi har atit, for idag ska vi in till stan och dar finsn det kameror! :D Sa kommer titta dar jattemkt, men kommer nog bestalla den jag vill ha nar jag kommer hem. Men kanske, kanske inte! ;D
Vi hors! :D

Sno hemma i Sverige ♥


Tjollahoppsan! :)

Tingeling ping, alla lasare! Idag skulle vi egentligen aka tyill epcott men vi ska shopa runtom hotellet istallet for har finns det jattemycket affarer plus att vi orkar inte tyyp. Jag ska kolla pa kameror saklart. Men om jag somsagt inte hittar en sa kommer vi bestalla en hemma! :D Men ja...Emma och dem ar ju och kollar pa Kennedy Space Center. Dar far man se typ hur dem skjuter upp raketer mm. Men ja...nu ska vi ga, hej da! :)

Hemma efter Universal Studio

Herj allihopa! Nu har vi precis kommit hem efter Universal Studios. Det var jattekul dar! :D Det var inte som jag trodde med Harry Potter landet (att man fick ga in i  skolan och se scenerna och sa) for det var liksom som en attraction och sa fick man folja med honom. Det var i 3D eller 4D. Hoppas ni forstar vad jag menar. Det ar jattesvart att forklara! :P
Efter det kollade vi lite pa andra saker och at lucnh. Sedan gick vi till det andra landet dar man fick se hur det blev Tornados och jordbavningar. Det var coolt! Sedan shopade vi lite och jag fick en Harry Potter kopp, Sarah en troja och Emma Harry Potter klader och en trollstav! :) I overmorgon maste vi aka hem...langtar inte dit!

Men nu ska vi ata middag! Hej da! :D


Universal Studio

Tjingeling!
Snart ska vi aka in till Universal Studio och kolla pa Harry Potter landet m.m. Det ska bli sa himla kul! :) Har inte sa mycket och skriva om sa hej da! :D

Framme i Orlando! :D

Tjingeling allihopa! Nu har vi kommit fram till Orlando. Hotellet ar jattefint och fyra+ stjarnigt. Bilresan tog 8 timmar totalt med stopp och sadar. Den var inte sa jobbig som jag trodde att den skulle bli for jag sov halva resan!
Men i kvall ska vi bara ta det lugnt och ata och sadar, jag ska ju titta vidare pa kameror! :) Det fanns ingen kamera butik som alla trodde dar vi at middag  igar sa far titta idag! :)
Hehe...jag Sarah och Emma fick tva Tic Tac (sma godisaskar) var i dag. Emma en stor och en liten, jag tva sma och Sarah en stor. Dem var faktiskt jattegoda! :) Kanske inte sa intressant men ville bara skriva det.
Om tva dagar ska vi aka hem...vill inte ens tanka tanken men vet att husdjusmassan vantar nar jag kommer hem! :D Jag ska ga med en som heter Johanna (som jag har sagt forut) och en annan som heter Frida. Eftersom hon ska ga! :D Synd att hon inte han anmala sig...eller ja att hon inte fick veta tidigare att hon kunde ga pa husdjursmassan iallafall sa att hon kunde tavla Maja. Men det far bli nasta ar! :D Vi ska ju titta pa kaninhoppningen eller ja...vara hinderippsattare och sadar mest. Jag ska filma massor och gora en film om husdjursmassan! :) Sedan ska iallafall jag och Johanna ga och titta pa Agilityn och jag kanske ska kopa nagon sele eller nagot om det finns dar. Fast vet inte...men iallafall sedan ska jag kopa Polly!  Sedan ar det skola som galler...
Nu ska jag nog avsluta hej da! :)

Kameraffar! :D

Tjingeling!
Nu ska vi snart ga ut och ata. Om ni undrar varfor jag bloggar sa mycket plotsligt sa ar det for att vi har gratis dator, och jag har ju tid nu. Sa det ar vall bra! ;D
Men imorgon ska vi till Orlando och det kommer ta hela dagen sa kommer inte hinna da! Vi ska snart ga ut och ata och dar finns det ett shoping center och det betyder: kameraffar! :) Hoppas jag hittar nagon, ananrs ska vi bestalla en som jag har hittat nar jag kommer hem fran natet. Men ja...far se helt enkelt! :)

Nu ska jag ga, hej da!


Min kamera som jag vill ha! BYE!

Utflykt! :)

Idag ska jag, Sarah, Emma och ja alla vi kanner aka pa en utflykt. Vi ska typ aka  nagot tag och stanna pa olika stallen. Det ska bli jattekul! :) Sedan ska vi bara ta det lugnt och ata middag och ja...far se om jag hittar ngn data pa ngn restaurang men det blir nog svart. Men om jag hittar en sa ska jag sjalvklart blogga, men har inte hittat ngn data pa ngn r4estaurang sa ja...
Imorgon maste v i ga upp klockan 7 for vi ska ju aka till Orlando (en stad i Florida) och kolla pa Universiu (stavning( studio och kolla pa Harry Potter skolan. Och massor med andra saker! :) Det ska bli jatteroligt, vi kommer vara dar i tre dagar och sedan ska vi aka hem! :( Och nar jag kmmer hem sa ska jag ju ga pa husdjursmassan med en som heter Johanna. Da ska jag hamta en till kanin och den ska heta Polly. Sa det blir en fullspackad dag dar, och  dagen efter ska vi kastrera Fluff! :P Sa ja....men nu maste jag ga hej da!Klumpiduns! ;P

Oj,oj

Nu har jag ganska liter besokare. Hehe...men man kan ju inte sitta och blogga hela dagarna, har foresten inte haft nagon dator pa hotellen vi har batt pa forutom nar jag blogga sist. Men nar jag kommer hem sa ska jag blogga om varje rolig sak vi gjorde och sedan lite bilder pa varje. Forr jag har valdigt mycket bilder (som jag har alltid nar jag har rest) sa jag ska nog inte lagga upp alla, for da tar bilderna upp hela bloggen typ. Men ja...vi ska ata snart. Ska bli gott. Hej da!

RSS 2.0