Mot landet!


Tjingeling bloggen!

Tjing bloggen! Nu har jag kommit hem från lägret och det var superbra!!!! Var ju på läger med andra barn som hade hjärtfel och typ alla hade där ialalfall alla andra ungdomdar som var där hade någon typ av hjärtfel så det var kul! Och var där i en vecka så det är därför jag inte har uppsaretat så mycket som ni ser. xD Men åh! Vill bara tilblaks med en gång!!! Så det var verkligen lyckat. :D Vi gjorde an massa saker hela tiden och det var så kul bara! Det var i Norge så det tog bara en timme med flyg! :) Haha åh, tänk för en vecka sedan hade jag precis kommit! :( Aja. Måste helt klart söka in till Island nästa år! Men det var det! Vi hörs!
 
 
 
 
Åh saknar alla er sååå mycket!!!!!!
 

Nämen tjing!

Tjing alla läsare!
 
Idag ska Felicia komma till mig och sova över och det ska bli så himla kul! :D Vi ska bada och allt möjgligt och även göra roliga videobloggar så det kommer upp sedan .Sedan ska vi träna kaninerna och så! :)
 
Ska tävla 7 aug och det är kvällstävling och i rådsparken och då ska jag sova över hoss henne! ^^  Men så det ska bli kul!!! :D Längtar tills hon kommer för det var herregud på Bergadagarna senast vi träffades så det var skitlägne sedan så Felicia om du läser det här så saknar jag dig hihi!! <3
 
Men ja. Igår var vi på grönan med Emma och det var jättekul. Vi åkte allt förutom pop expressen, insane och Eclipse typ! ^^ Jag ville åka den, men ja. xD Det var kul iallafall! :D
 
 
Åh saknar Bråvalla fortfarande! Snart är det en månad sedan! Herregud alltså, men snart ska jag se Takida igen! :D Omg alltså! :D Har inte smält det ännu haha! ^^
 
Men saknar ändå!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Haul


OMG, OMG, OMG!!!!! :D

Är så jävla glad just nu!!!! :D För nu är det säkert att jag ska på Ljungarocken!!!!! :D Är så jävla lycklig och hypper nu haha!! xD Kan inte fatta att jag ska se Takida igen och även Stiftelsen!!!! :D Omg!! Så första dan är Stiftelsen och andra Takdia och jag ska redan åka den 15e aug till Emelie, sedan ska jag sova där en natt och sedan ska vi åka till Ljjungaverk och se de och sedan innan jag åker så ska jag soa över hoss henne till den 18e aug också!!! :D Asså fan vad jag längtar alltså!!!!!!!!!! :D :D Såg att det skulle vara en tävling då som det alltid är i varje år i Hågelby den 17-18 aug! :( Men det här är ju mycket bättre än det och jag komemr få träffa både Takida och Stiftelsen!! :D Omg alltså!! :D För de kommer ha signering där! :D Omg alltså! :D Vi kommer göra en massa videobloggar där och ja! :D Idag ska vi boka biljetter både till Ljungarocken och esdan tågbiljetter! :D Så jäkla kul!!! Men ja. Ska sitta på ett tåg tre timmar, men det kommer nog vara så värt det!! :D Sedan kommer vi åka tillsammans  den 16e aug till Ljungaverk med ett tåg också! :D Det här kommer bli så jävla bra!!!!! :D Och vi har bestämt att vi ska stå längst fram på båda!!! :D Omg alltså! :D  Men ja. Hej då!! :D
 
Älskar er!!!! Ni är alltid bäst!!!!!! <333333
 
 
Asså tänk att stå längst fram och höra den här live!! :D De kommer ju spela deras nya låt!! :D Längtar så jääävla mycket!!!!!! :D :D :D Kommer seriöst gråta när de spelar och Takida haha! ^^
 
 

Haul


Tjing!

Tjing allihopa!
 
Visst har jag kommit i gång med bloggandet nu ellerhur? xD Nej, men har typ inget annat för mig eller ja. xD Ska bara ta det lugnt idag och sola och bada i poolen och vara ute med kaninerna. Håller på och gör tre filmer som typ inte blir klara någon gång för jag är så jävla seg och göra filmer nu, varför vet jag inte. xD Men aa.
 
Kollar ocksp på 1R filmer som vanligt på Youtube och kikar fortfarande med Viktoria. xD Haha! xD Men ja. Ska nog avsluta nu, hej då. :)
 
 
 
Älskar er!!!!
 
 
Omg, omg, omg! Tänk om jag får stå där längst fram! :D Det måste gå alltså!!!!!!!
 

Tyresö centrum snart :)

Snart ska vi åka till Tyresö centrum :) Vi ska åka vid typ fyra. :) VI kommwr shoppa där lite så en haul video kommer när jag kommer hem!! :) Just nu hållwr jag på och kikar med Emelie om ljungarocken och med Viktoria haha har kikat med Viktoria om 1R i tre dagar nu och typ 24/7 hahaha!! xD Men det är så kul! ^^ Men ja.
 
Haha sedan så kolalr jag på intervjuer på 1R ty hela tiden nu också haha! xD Älskar den haha, ni kanske inte är så intresserade men haha kolla! ^^

 
Så ja, såhär kikar vi hela tidne haha!! xD
 
 
 
 
 
 

LJUNGAROCKEN!! :D

Tjingeling alla läsare!!!
 
Är så jävla fucking glad för att eftersom jag inte kan se Stiftelsen nu den 3 aug i örebro så kanske jag får se de i Ljungarocken eller jag får typ om jag inte ska operera mig där!! :D OMG ALLTSÅ!!!! Trodde ju inte jag skulle få se de där och har redan sett de, asså gud kan inte fatta det!! Men det är bara om jag inte ska operera mig då, men jag tror och hoppas verkligen det är senare!! :D Så jag kan se de och jag ska se de med Emelie som jag har lärt känna ju som också älskar Takida! :D Så jääävla roligt!!! Men det tar typ 6 timmar det, men vad fan gör det! Det kommer säkert vara så värt det och vi kommer stå längst fram och efter så kommer Takida signera och då kommer vi ta bild med de och krama de och allt och kanske Stiftelsen med!! Omg!! :D Alltså första dan är Takida och andra Stiftelsen eller hur det är!! Men så jävla kul om det går alltså!! :D Och det är typ 80 % att jag får och kan!! :D Så jäkla kul! Men ja! 
 
Igår var ju Emma här med sin familj och åt middag och det var jättekul! :) Först fotade vi lite och sedan åt vi middag och sedan badade vi och sedan åkte vi ut med rullen hahaha! xD Nu är det också typ bestämt att vi ska åka till New York med de på påsklovet! :D Så himla roligt!! Eller till London igen och då ska vi åka till HP turen som finns där och man får ju se hur de har gjort och allt, ja ni kanske inte fattar men man får liksom gå in i Hogwarts och allt så jag, jag hoppas vi ska till London så vi kan åka dit! Det vore så jävla kul, nu när jag har sett alla filmer och vet typ allt om HP haha! xD Men ja! :)
 
Nästa Söndag ska jag på läger med andra barn som också har hjärtfel. :) Och det ska bli ganska kul förutom att jag inte känner någon, men det kommer nog gå bra haha. xD Kommer inte updatera så mycket då, bara videobloggar somsagt. :) Men ska till Norge på det då så det ska bli kul! :D
Och veckan därefter kommer vi åka till landet igen. :) Så ni vet! Och jag håller på och gör en header typ! Nej men jag har ingen idé typ. Men håller på och fixar en iallafall. Den ska komma upp om senast en vecka innan jag åker iallafall! :)
 
Och juste! :D Jag ska få en systemkamera i Julklapp! :D Måste faktiskt ha en bättre kamera nu. Har haft den jag har nu i 3 år snart och måste ha en bättre! :D Men ja. Så jag ska få en systemkamera så mycket bättre bilder kommer upp då ! :D
 
Idag var vi i stan och så och gick på fotografiska museet, inte så kul haha, men ganska intresant. :) Men aa. Ska nog avsluta nu!
 
OMG. Tänk, tänk om det går!!! :D :D
 
 
 
 

Gäster snart :)

Tjing allihopa!
 
Snart kommer Darling och hennes familj på middag. De ska komma kl 4. Det ska bli jättekul! :) Haha vi komemr väll åka med rullen och så innan och sedan komemr vi väll typ bada och så tror jag. :) Men ja.
Igår var vi på flatenbadet och badade och jag badade bara en gång haha. Sedan kikade jag med Victoria typ hela tiden igår. Hon som jag ska 1R med om de kommer till Sverige! :D Det ska bli så himla kul!!! Men ja. Nu ska jagn og ta och avsluta. :) Hej då! :)
 
Har blivit förälskad i denna låt!!! :D Har den typ i huvudet jämnt nu haha!! ^^

 
 

Abba the museum igår

Tjing bloggen!
 
Vi var ju på Abba the museum igår och det var väll ganska kul. Man fick läsa och så om Abba och se deras skivor och så. Sedan hade de olika rum som man kunde gå in och lyssna på musik på genom tiderna och det var olika årtal på och på 00 talet så var det Takida på. Asså man kunde lyssna från en dator så vi gjorde det och på 2009 så kom Takida haha! :D Och på 2000 så var det The Ark hahaha! xD Men ja. Sedan så fanns det ett rum med instrument man kunde spela på ochjag tog upp en gitarr där och spelade på Onerepublic låtar hahaha! xD Sedan åt vi på restaurang efter och så. :)  Vi ska typ åka till flaten och bada idag och så. Men ja.
Juste.  Jag och Jennifer kommer inte se Stiftelsen den 3 aug som vi hade bstämt för det funakr tydligen inte! :( Åh, jag som så gärna vil lse de! Men ja. Jag, Sarah och mamma ska se Bob marleys son på grönan i aug haha! xD Kanske inte så intressant. Men då ska vi åka till grönan på dan och efter ska vi se honom. :) Men ja.
Ha det bra! Hej då! :)
 
Här kommer lite bilder från igår. :)
 
 
 
 
 
 
 
Haha gud, kommer verkligen ihåg det här!! xD Minnen alltså! xD
 
 
 
 
 
 
 
Det här är sååå ymcket bättre hahaha!!! xD
 
 
 
 

På bullerön!


Tjing!

Tjingeling allihpa! Igår var vi på en ö och sov där en natt och det var så tråkgit haha! :P Men jag har jgort en videoblogg där och den kommer upp snart! :) Men ja. Det regnade hela dagen i dag så vi var bara i stugan haha. :P och imorgon ska vi på ett Abba musum och det ska bli ganska kul! xD Men ja. :) Det var bara det jag vill säga, hej då. :)
 
 

Tjing alla läsare!

Tjenare allihopa!
 
Idag ska vi åka och rida islandshäst och det ska bli kul! :) Vi har en gäst här från Frankrike nu så vi ska göra lite saker med honom. xD Inte så kul kanske men ja! xD Jag har kommit på världens smartaste idé! :D Som jag alltid gör haha. xD Nej, men inte bara jag. För jag och några på instagram eller några, ganska många. Vi såhär instagrammar om 1R typ hela tiden. xD Men vi har typ bestämt att vi alla ska se de tillsammans! :D De kommer nog inte komma till Sverige i höst, eller om de gör det så kommer jag ju se de då såklart! Men de har inte sagt att de ska komma hit än och om de skulle det så skulel de ha sagt det nu. :( Så det verkar inte bli av i höst iallafall! :( Men så då ska vi alltså se de tillsammans allihopa och det ska bli så jäävla kul! :D Och i ett annat land också! :D De har ju varit i Berlin och de ska dit nu också i februari och vi ska typ se de där! :D Asså det måste gå haha! xD Men ja. Så det är de nyheterna jag har! ;) Nä jag skoja. Men ja. Typ. xD Nu ska jag nog avsluta. Men ni får ha det så bra så hörs vi! :) Hej då!
 
Haha juste, jag har bllivt vän med hon som har gjort de här filmerna och vi ska också se de tillsmamans har vi bestämt! :D :D
 
<3 <3 <3 <3 <3 <3
 
 
 
 
Haha gud älskar den här kanalen. Hon gör så bra vides om de haha. :D
 
 
 
 
 

På ridläger!


Tjingeling!

Tjingeling allihopa! Nu är vi hemma från ridlägret och det var verkligen jättekul där! :) Jag fick en häst som heter Smirre och han var jtätehet, men han var jättesnäll och ja han var jättebra! :) Men ja. Vill bara tillbaka! Och nu för en vecka sedan så var jag där på Bråvalla och vi skulle snart åka till festivalen! Åh, vill tillabaka! Men det är verkligen fint väder ute nu ser jag så jag ska nog ta och gå ut och så. :) Men vi hörs! :)
 
 
Haha gud kan inte sluta kolla på den här! Haha!!! xD
 
 

RSS 2.0