Ridit! :)

Häst: Daisy
Ridlärare: Mickaela
Övning: Dressyr
Är jag nöjd med lektionen: Ja :)
Hur gick det: Jättebra :)

Hej allihopa! :) Nu har jag kommit hem från ridningen! Det gick väldigt bra idag! :) Synd att Sofia inte kunde filma men jaja! :P Jag kom ganska tidigt till stallet och då gick jag runt lite med mobilen och sedan gick jag som tur var till Daisy för att klappa henne och då såg jag att hon inte var sadlad! Det var verkligen tyur att jag kollade henne för annars skulle det bli en gång som det blev med Snowberry.
På uppvärmingen skulle vi som vanlgt renodla hästarna med våra halter. Sedan fick vi galoppera jättemycket på en volt och speciellt på ena varvet men inte i andra. Sedan skulle man också ställa hästarna så mycket som möjligt Jag fick Daisy jättefint ställd, men hon är ju enkel. Men ändå! :)
Mikaela hade ritat en cirkel med foten och den skulle man rida så nära så möjligt. Man fick inte tappa hästarna så att rumporna far ut från spåret eller bringan gå in mot mitten. Man skulle ha kontroll och ställa hästarna samtidigt. Det var riktigt kul! Nu ska jag som vanligt bada! Skriver kanske mer ikväll! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0